Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ολογραμματα στον ουρανο

Ο Αμπντεσλάμ είναι ο μοναδικός επιζών από τους τρομοκράτες που ευθύνονται για τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου του 2015 στο Παρίσι, που στοίχισαν τη ζωή σε 130 ανθρώπους.


αγορα εξοχικου κινετα

Η ποινή των 20 ετών είναι η ανώτατη που μπορεί να επιβάλει το δικαστήριο για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας των αστυνομικών, εξήγησε η εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής εισαγγελίας Καθλίν Γκροζάν. Δικαστικές πηγές νωρίτερα ανέφεραν ότι οι κατηγορούμενοι αντιμετώπιζαν ποινές που θα μπορούσαν να φτάσουν και τα 40 χρόνια.


ολογραμματα στον ουρανο

τι χρειαζεται για εμποριο καυσοξυλων

2018 02 05T135814Z 1 LYNXMPEE14139 RTROPTP 4 EUROPE ATTACKS TRIAL


REUTERS/Yves Capelle


Γάλλοι και Βέλγοι αστυνομικοί αιφνιδιάστηκαν, ενώ εκτελούσαν έρευνα, στις 15 Μαρτίου 2016 σε ένα διαμέρισμα-κρησφύγετο των τζιχαντιστών στα προάστια των Βρυξελλών: δέχτηκαν πυρά με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις από αυτούς. Ο ένας από τους δράστες, ο 35χρονος Αλγερινός Μοχάμεντ Μπελκαΐντ, σκοτώθηκε στην ανταλλαγή πυρών ενώ ο Αμπντεσλάμ και ο Αγιάρι κατάφεραν να διαφύγουν.


Η Γκροζάν εκτίμησε ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι δράστες είχαν την πρόθεση να σκοτώσουν τους αστυνομικούς. "Ακούγοντας «αστυνομία» στην πόρτα, γιατί δεν έφυγαν; Το γεγονός ότι έμειναν εκεί σημαίνει ότι στόχος τους ήταν να επιτεθούν, να πολεμήσουν τον εχθρό, να σκοτώσουν τους αστυνομικούς αν τους ανακάλυπταν", υποστήριξε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου