Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

βιβλία εσόδων εξόδων αγροτών

«Ο τελευταίος επίσημος αριθμός είναι 35 αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι μπορεί να αυξηθεί περαιτέρω», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Γένοβας.


Μεταξύ των θυμάτων βρίσκεται κι ένα παιδί. Τέσσερις άνθρωποι ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα οχήματά τους ενώ πέντε άνθρωποι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.


παμακ θεσσαλονικη οικονομικα

καταστηματα cyta σαλαμινα

Ο υπουργός Μεταφορών της Ιταλίας, Ντανίλο Τονινέλι, ζήτησε την παραίτηση των επικεφαλής της εταιρίας που είχε αναλάβει την κατασκευή της γέφυρας.


βιβλία εσόδων εξόδων αγροτών

30 με 35 αυτοκίνητα και τρία φορτηγά κινούνταν πάνω στη γέφυρα της στιγμή που τμήμα της ασφάλτου, μήκους 150 έως 200 μέτρων υποχώρησε, καταπλακώνοντας όσα οχήματα περνούσαν από κάτω και κατακρημνίζοντας όσα βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή πάνω στη γέφυρα.


8dcbaffe 9f29 4a4f 9c08 d8eae292232e


Με το κόκκινο χρώμα, το τμήμα της γέφυρας που κατέρρευσε - Πηγή: CNNi


Η κατάρρευση της γέφυρας σημειώθηκε γύρω στις 11:30 (τοπική ώρα, 12:30 ώρα Ελλάδας) της Τρίτης εν μέσω ισχυρής καταιγίδας με καταρρακτώδη βροχόπτωση και ισχυρούς ανέμους. Μάλιστα, σύμφωνα με αναφορές αυτοπτών μαρτύρων που φιλοξενεί η La Repubblica, η κατάρρευση της οδογέφυρας ίσως οφείλεται σε κεραυνό που έπεσε στην περιοχή. Πρόκειται για ένα ενδεχόμενο που θα πρέπει φυσικά να εξακριβωθεί από τις έρευνες, αλλά το οποίο φαίνεται να ενισχύεται και από το γεγονός ότι ένα σπίτι, που βρισκόταν δίπλα στην γέφυρα, καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε μετά την κατάρρευση. Δυο άνθρωποι που ζούσαν σε αυτό, μεταφέρθηκαν με εγκαύματα σε νοσοκομείο της Γένοβας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου