Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

ασφαλειες για πινακες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος επισκέπτεται την Κόρινθο με αφορμή την έναρξη των θρησκευτικών εκδηλώσεων για τον αυριανό εορτασμό του πολιούχου Αποστόλου Παύλου, αναφέρθηκε στο κήρυγμά του λέγοντας «έχει τεράστια σημασία το κήρυγμα του Αποστόλου Παύλου για τον σύγχρονο Ευρωπαϊκό πολιτισμό».


sherlock holmes movie 1 online

Όπως σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος, «ο Απόστολος Παύλος υπήρξε η πηγή από την οποία "ανάβλυσε", στη βάση του Ευαγγελίου, η χριστιανική διδασκαλία», προσθέτοντας ότι «μέσω αυτού, οι αλήθειες του Ευαγγελίου μεταφυτεύθηκαν από την Παλαιστίνη στον ελληνικό κόσμο και ύστερα, μέσα από τον δίαυλο του Βυζαντίου, στην Ευρώπη».


ζαντολαστιχα alfa romeo 146

Οδηγώντας λοιπόν, συνέχισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, «στην συγκλονιστική "όσμωση" της εβραϊκής Ανατολής και της ελληνικής Δύσης, ο "Απόστολος των Εθνών" υπήρξε ο καταλύτης της δημιουργίας του τρίτου πυλώνα του ευρωπαϊκού πολιτισμού, επέκεινα δε του Δυτικού πολιτισμού». Ήτοι, συμπλήρωσε, «του χριστιανικού πολιτισμού, ο οποίος κληροδότησε στον ευρωπαϊκό πολιτισμό τα θεμελιώδη ανθρωπιστικά του χαρακτηριστικά, που συντίθενται ιδίως από τις αρχές της αλληλεγγύης και της κοινωνικής δικαιοσύνης».


ασφαλειες για πινακες

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε αυτό το σημείο ο κ. Παυλόπουλος, «είναι ακριβώς αυτές οι αρχές, οι οποίες προσδιορίζουν τις συντεταγμένες του πλανητικού ρόλου που οφείλει να διαδραματίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, προκειμένου να υπερασπισθεί το μέλλον και την προοπτική ολόκληρης της ανθρωπότητας», μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου