Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

αβλαβης συνωνυμα

Η καγκελάριος της Γερμανίας πρότεινε στους εταίρους του κυβερνητικού της συνασπισμού πακέτο μέτρων για την ενίσχυση του ελέγχου των μεταναστευτικών ροών, σύμφωνα με το κείμενο που τους απηύθυνε χθες, παραμονή κρίσιμων για το μέλλον του γερμανικού κυβερνητικού συνασπισμού πολιτικών συσκέψεων.


αβλαβης συνωνυμα

Η Άνγκελα Μέρκελ έδωσε με την ευκαιρία αυτήν την διαβεβαίωση ότι έλαβε το πράσινο φως από 14 κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επανεισδοχή των προσφύγων που έχουν καταγραφεί στις χώρες αυτές, πέραν των συμφωνιών που έχει ήδη συνάψει με την Ελλάδα και την Ισπανία.


βεβαιωσεισ ελευθερων επαγγελματιων 2016

Όμως, Πράγα, Βαρσοβία και Βουδαπέστη, κατηγορηματικά αντίθετες στην υποδοχή προσφύγων, διέψευσαν τις συμφωνίες με το Βερολίνο.


ιδαιο αντρο ιερο και μαντειο

«Όπως έχω ήδη πει την Πέμπτη ενώπιον του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, η Γερμανία δεν απευθύνθηκε σε εμάς και δεν θα υπογράψω αυτήν την συμφωνία», έγραψε σε ανακοίνωσή του ο Τσέχος πρωθυπουργός Αντρέι Μπάμπις. «Καμία διαπραγμάτευση ανάμεσα στην Δημοκρατία της Τσεχίας και την Γερμανία δεν υπήρξε για το θέμα αυτό».


Ο Μπερταλάν Χαβάσι, εκπρόσωπος του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπάν τόνισε ότι η θέση της χώρας του παραμένει «απαράλλακτη από το 2015». «Κανείς αιτών άσυλο δεν μπορεί να διεισδύσει στο ουγγρικό έδαφος, εάν αυτός ο αιτών άσυλο έχει ήδη εισέλθει από την Ελλάδα ή άλλο κράτος μέλος».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου