Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

διερμηνέας αγγλικά

Η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR) έκανε έκκληση να συγκεντρωθούν 4,4 δισεκατομμύρια δολάρια ώστε με τα χρήματα αυτά να στηριχθούν το επόμενο έτος τα 5,3 εκατομμύρια Σύροι πρόσφυγες στις γειτονικές χώρες της Συρίας, καθώς και οι κοινότητες που τους φιλοξενούν στην Τουρκία, τον Λίβανο, το Ιράκ, την Ιορδανία και την Αίγυπτο.


Η UNCHR, η έκκληση της οποίας για τη συγκέντρωση 4,63 δισεκατομμυρίων δολαρίων προς υποστήριξη των Σύρων προσφύγων το 2017 έχει καλυφθεί μόνο κατά 53%, χρειάζεται διεθνή στήριξη, δήλωσε σε μια συνέντευξη Τύπου ο περιφερειακός συντονιστής της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, Αμίν Αουάντ.


διερμηνέας αγγλικά

madagascar 3 online greek audio

Ανέφερε «πολλούς λόγους», όπως: «τον τεράστιο αριθμό προσφύγων που βρίσκονται στην περιοχή, το γεωπολιτικό καθεστώς αυτής της περιοχής, ο κίνδυνος που ένας πληθυσμός των 5,3 εκατομμυρίων ανθρώπων μπορεί να φέρει σε μια περιοχή, ήδη ασταθή, αν δεν υπάρξει κάποια βοήθεια».


γιλεκα γυναικεια υφασματινα

«Είχαμε την εμπειρία του 2015, δεν χρειάζεται να το επαναλάβουμε», είπε χαρακτηριστικά.


Η έλλειψη χρηματοδότησης οδήγησε σε μια οξεία έλλειψη υπηρεσιών εκείνο το χρόνο, όταν ένα εκατομμύριο πρόσφυγες έφυγαν για την Ευρώπη, τόνισε. Περίπου οι μισοί εξ αυτών ήταν Σύροι, σύμφωνα με στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου