Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

κυριακοπουλος οδοντιατρος αργυρουπολη

Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός κατήγγειλε «μια σοβαρή και άνευ προηγουμένου απειλή», ενώ μαζί με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησαν να αυξηθεί «η πίεση» στη Βόρεια Κορέα.


κυριακοπουλος οδοντιατρος αργυρουπολη

τζιπ τζαμπο

Σε άρθρο γνώμης που μετέδωσε χθες Τετάρτη το βορειοκορεάτικο πρακτορείο KCNA επέκρινε το Τόκιο: «Η Ιαπωνία σήκωσε τα μανίκια για να στηρίξει τις επιχειρήσεις του αφεντικού της κατά της Βόρειας Κορέας».


οσια σοφια της κλεισουρας καστοριας

«Η στρατιωτική σύνδεση» των συμμάχων έχει αναχθεί «σε σοβαρή απειλή» για την κορεατική χερσόνησο και η Ιαπωνία «δεν γνωρίζει» ότι «επιταχύνει την αυτοκαταστροφή της», τονίζει το KCNA. Το βορειοκορεατικό πρακτορείο αναφέρεται συγκεκριμένα στις αμερικανικές βάσεις στο νησί Χοκάιντο.


Η Πιονγκγιάνγκ συνεχίζει προειδοποιώντας την Ιαπωνία να μην ακολουθεί τυφλά τις ΗΠΑ διότι κινδυνεύει «με επικείμενη καταστροφή».


Αντίδραση Τραμπ...


Από την πλευρά του, την Τετάρτη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, απέρριψε τη διεξαγωγή διπλωματικών διαπραγματεύσεων με τη Βόρεια Κορέα τονίζοντας ότι «το να μιλάμε δεν είναι η απάντηση», αντιδρώντας στο ότι η Πιονγκγιάνγκ προχώρησε στη δοκιμή ενός βαλλιστικού πυραύλου που πέταξε πάνω από την Ιαπωνία, κίνηση που η διεθνής κοινότητα καταδίκασε έντονα.


«Οι ΗΠΑ μίλαγαν στη Βόρεια Κορέα, και τις πλήρωναν επειδή εκβίαζε, επί 25 χρόνια. Το να μιλάμε δεν είναι η απάντηση!», έγραψε ο Τραμπ σε μια ανάρτησή του στο Twitter.



The U. S. has been talking to North Korea, and paying them extortion money, for 25 years. Talking is not the answer!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 30 Αυγούστου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου