Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ολοσωμο μαγιο για κολυμβητηριο

Η γνωστή ως γενιά της Γουίντρας (Windrush generation) – καθώς οι πρώτοι που κατέφτασαν, ήρθαν με εμπορική πτήση της Empire Windrush τον Ιούνιο του 1984- ήταν η πρώτη μεγάλη ομάδα μεταναστών από την Καραϊβική που πάτησε το πόδι της στο Ηνωμένο Βασίλειο.


ολοσωμο μαγιο για κολυμβητηριο

τσιγαρα για αρχαριους

Συμβολίζουν τις ραγδαίες δημογραφικές αλλαγές που έλαβαν χώρα στην μεταπολεμική Βρετανία, όταν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έφταναν στο Ηνωμένο Βασίλειο από πρώην βρετανικές αποικίες, γνωστές ως Κοινοπολιτεία.


Αλλά τα τελευταία χρόνια, οι βρετανικές κυβερνήσεις διαδοχικά εμφανίζονταν σκληρές απέναντι στην παράνομη μετανάστευση και οι απόγονοί τους πασχίζουν τώρα να αποδείξουν την υπηκοότητά τους, η οποία στο παρελθόν θεωρείτο δεδομένη. Στην πράξη, τα παιδιά της γενιάς της Γουίντρας ενημερώνονται ότι μπορεί να μην είναι τελικά Βρετανοί.


πόθεν έσχες κύπρος

Παρόλα αυτά, η γενιά της Γουίντρας δεν είναι παράνομοι μετανάστες. Έως ότου τέθηκε σε ισχύ ένας καινούριος νόμος για την μετανάστευση το 1973, οι πολίτες της Κοινοπολιτείας και τα παιδιά τους είχαν αυτομάτως το δικαίωμα να ζουν και να εργάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, χωρίς να χρειάζονται πρόσθετα έγγραφα.


Εχθρικό περιβάλλον


Ως υπουργός Εσωτερικών στην προηγούμενη κυβέρνηση του Ντέιβιντ Καμερον, η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι εισήγαγε κανονισμούς, με τους οποίους επέβαλε σε εργοδότες, ενοικιαστές και παρόχους υγείας, να απαιτούν αποδείξεις νόμιμης μεταναστευτικής κατάστασης. Το 2012, η Μέι περιέγραψε τα μέτρα ως σχεδιασμένα να δημιουργήσουν ένα εχθρικό περιβάλλον για τους ανθρώπους που ήταν παράνομα στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Πολλά από τα παιδιά της Γουίντρας δεν έχουν τα απιτούμενα δικαιολογητικά. Ως αποτέλεσμα, μερικοί έχασαν τη δουλειά τους, σε άλλους έκαναν έξωση από τα σπίτια τους, ενώ υπήρξαν αναφορές ότι μερικοί απειλήθηκαν ακόμα και με απέλαση.


Η διαμάχη εξελίχτηκε σε τεράστιο σκάνδαλο το περασμένο σαββατοκύριακο, που κατέληξε στην παραίτηση της υπουργού Εσωτερικών Άμπερ Ραντ. Για πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια, η Βρετανία θα φιλοξενήσει τη Συνάντηση Αρχηγών Κυβερνήσεων της Κοινοπολιτείας, μια διετή σύνοδο κορυφής των ηγετών των εθνών της Κοινοπολιτείας. Αντιπροσωπεία της ζήτησε συνάντηση με την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι για να συζητήσουν το ζήτημα της γενιάς Γουίντρας, κάτι το οποίο η Ντάουνινγκ Στριτ αρνήθηκε.


πως ριχνουμε εναν διδυμο

Σε συνέντευξή του ο κ. Παπαχριστόπουλος σημείωσε πως χτυπά συνεχώς το τηλέφωνό του και δέχεται απειλές και ύβρεις.


το πρωινο πρωτοχρονια μαζι

«Κάθε δέκα λεπτά χτυπάει τηλέφωνο. Μου λένε "είσαι προδότης, θα δικαστείς για εσχάτη προδοσία, το κεφάλι σου σε χαντάκι θα βρεθεί" και διάφορα άλλα. Δεν μπορώ να δουλέψω, έχω διαγράψει 200 μηνύματα», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ραδιόφωνο του news 24/7.


πως ριχνουμε εναν διδυμο

παιχνιδια με ραψιμο 123

Συνεχίζοντας δήλωσε πως δεν φοβάται, δεν έχει πάρει την αστυνομία, ούτε προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο.


«Κάποιος το έχει δουλέψει όλο αυτό. Ακόμα και από το εξωτερικό με παίρνουν», τόνισε.


Ολοκληρώνοντας, δήλωσε έτοιμος να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και στη συνέχεια να παραδώσει την έδρα του. «Εδώ και καιρό έχω πει. Το είπε και χθες. Μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών θα παραδώσω την έδρα. Αλλά δεν θέλω να πέσει η κυβέρνηση. Δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι θέλουν να γίνουν εκλογές γρήγορα. Κάτι θέλουν να αποφύγουν. Δεν θέλω να μιλήσω για ότι έγινε χθες. Έχω την αίσθηση πάντως ότι και άλλοι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης».


μητροπανος ειδα το φιδι να πετα

Στην παρέμβασή του στη συζήτηση του «Κλεισθένη», ο κ. Βενιζέλος προέβλεψε την προκήρυξη διοργάνωσης δήθεν συμβουλευτικού δημοψηφίσματος για διάφορα δημοφιλή θέματα, τα οποία συνδέονται με την αναθεώρηση του Συντάγματος.


μητροπανος ειδα το φιδι να πετα

«Ευτυχώς που και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ως βουλευτής της αντιπολίτευσης και καθηγητής του Δημοσίου Δικαίου, έχει ήδη από το 2011 ταχθεί, ρητά και κατηγορηματικά, κατά της δυνατότητας χρήσης της διαδικασίας του δημοψηφίσματος για θέματα σχετιζόμενα με την αναθεώρηση του Συντάγματος», είπε.


επιδορπιο μετα το φαγητο

Στην ομιλία του χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως «βιοτεχνία θεσμικών τεχνασμάτων» με αφορμή τις κινήσεις της κυβέρνησης στην Αυτοδιοίκηση, τα εκλογικά συστήματα και το χρόνο εκλογών.


σαλτερης χημεια γ λυκειου β τευχος

Υποστήριξε ότι «δεν είναι βέβαιο ότι η κυβέρνηση θα φθάσει έως τον Μάιο για να δει το σενάριο των τριπλών εκλογών» και χαρακτήρισε αιμομικτική τη σχέση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. «Βλέπουμε την κωμική εικόνα στο ΝΑΤΟ με τον πρωθυπουργό να πανηγυρίζει για την πρόσκληση της πΓΔΜ και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να δηλώνει από την έδρα του ΝΑΤΟ ότι η γειτονική χώρα δεν θα ενταχθεί ποτέ και πως οι πανηγυρισμοί δεν ισχύουν», επεσήμανε.

αυχενικη διαφανεια κοστος βιοιατρικη

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για το Σκοπιανό και στο υπουργείο Εξωτερικών. Ο υπουργός Νίκος Κοτζιάς επέστρεψε από το Βανκούβερ και ενημερώθηκε για τις εξελίξεις της διαπραγμάτευσης υπό τον κ. Νίμιτς.


αυχενικη διαφανεια κοστος βιοιατρικη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Κοτζιάς επικοινώνησε με τον Σκοπιανό ομόλογό του Νικόλα Ντιμιτρόφ για να αποσαφηνιστεί η θέση της κυβέρνησης μετά από τις δηλώσεις του διαπραγματευτή της Βάσκο Ναουμόφσκι.


μπακαλιαροσ που ζει

Ο υπουργός Εξωτερικών επικοινώνησε, κατά πληροφορίες και με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος βρίσκεται στην πΓΔΜ.


αντρας αιγοκερως με αφροδιτη στον υδροχοο

Υπενθυμίζεται ότι μετά την συνάντηση στη Νέα Υόρκη, ο Βάσκο Ναουμόφσκι δήλωσε ότι οι προτάσεις του κ. Νίμιτς «απέχουν πολύ από μια αξιοπρεπή λύση».


θεραπεια για καταγμα

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:


«Η δημοσίευση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, βάζει οριστικό τέλος στην παραφιλολογία που καλλιεργούσε συστηματικά η Νέα Δημοκρατία από κοινού με τους καναλάρχες», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.


θεραπεια για καταγμα

κονγκο ποταμος πηγαζει

πυργοι μανης αγορα

«Με αυτήν δικαιώνονται πλήρως οι προσπάθειες της κυβέρνησης προκειμένου να μπει τέλος στο καθεστώς πλήρους ασυδοσίας που οικοδόμησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις για 27 χρόνια. Ένα καθεστώς ασυδοσίας, το οποίο είχε μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των καναλαρχών και την υπονόμευση του δημοσίου», συνεχίζει η ανακοίνωση.


«Με τη συγκεκριμένη απόφαση καθίσταται σαφής η ανάγκη να διεξαχθεί το συντομότερο δυνατό διαγωνισμός για τις άδειες, οι οποίες, βεβαίως, δεν μπορούν να είναι ούτε τζάμπα, ούτε απεριόριστες, όπως ισχυρίζονταν ορισμένοι», αναφέρει ακόμα.


Καλεί, τέλος, όλους τους αρμόδιους φορείς «να συντονίσουν τις ενέργειες τους ώστε το ζητούμενο της ρύθμισης του τηλεοπτικού τοπίου να γίνει σύντομα πραγματικότητα».

φθηνοι πινακες για σαλονι θεσσαλονικη

Οι πληροφορίες για τη δραματική αυτή ιστορία έρχονται με το… σταγονόμετρο, με τις αρχές να μην έχουν ακόμη δώσει στη δημοσιότητα επίσημα το όνομα του «πρωταγωνιστή» της υπόθεσης.


Το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι την Παρασκευή το απόγευμα ενημερώθηκε για έναν οπλισμένο άνδρα σε διαμέρισμα. Όπως έγινε γνωστό, ο οπλισμένος άνδρας πυροβόλησε κατά των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν.


πως να χωρισεις εναν διδυμο

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ειδικοί διαπραγματευτές της αστυνομίας, που προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον άνδρα. Λίγη ώρα αργότερα, τραυματιοφορείς μπήκαν στο διαμέρισμα και βρήκαν τον άνδρα νεκρό.


φθηνοι πινακες για σαλονι θεσσαλονικη

να περνάει

Παρότι αρχικά διακινήθηκαν πληροφορίες πως ο άνδρας σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυρών, η αστυνομία ανακοίνωσε αργότερα πως αυτοκτόνησε.


Πρώην προπονητής του Χάνεϊκατ και φίλος της οικογένειας δήλωσε στην αμερικανική εφημερίδα Los Angeles Times πως η μητέρα του μπασκετμπολίστα του τηλεφώνησε το πρωί του Σαββάτου και του είπε πως ο γιος της αυτοκτόνησε.


αεροθερμο φορτηγου 24v

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών (ΠΟΣΤ), τα ελλείμματα προέρχονται κυρίως από την «καθολική υπηρεσία» την οποία τα ΕΛΤΑ παρέχουν χωρίς να αποζημιώνονται, από την απώλεια μεγάλων πελατών, αλλά και από τις ανεξόφλητες οφειλές Δημοσίου, ιδιωτών.


ροζ πάνθηρας 1. απίστευτα αστεία σε κινούμενα σχέδια

Σωρευτικά, η αποζημίωση που δεν έχει καταβληθεί στα ΕΛΤΑ για την «καθολική υπηρεσία» μόνο για τα έτη 2013-15 ανέρχεται στα 150 εκατ. ευρώ (50 εκατ. ετησίως), ενώ και τα φέσια Δημοσίου και ιδιωτών ξεπερνούν τα 100 εκατ. ευρώ, δημιουργώντας έτσι μια μαύρη τρύπα άνω των 250 εκατ. ευρώ στον οργανισμό.


ω3 ω6 ω9 τροφες

Σημειώνεται ότι τα ΕΛΤΑ αποτελούν τον πάροχο καθολικών υπηρεσιών έως το 2028 και υποχρεούνται από τον νόμο 4053/2012 να παρέχουν καθολική ταχυδρομική υπηρεσία. Ωστόσο, ενώ τα ΕΛΤΑ εκπληρώνουν στο ακέραιο τις υποχρεώσεις τους, με τεράστιο μάλιστα κόστος λόγω της γεωγραφικής ιδιομορφίας της Ελλάδας, η Πολιτεία από τη μεριά της εγείρει χίλια δυο προσχήματα για να μην ικανοποιήσει την αξίωση των ΕΛΤΑ για αποζημίωση, που βάσει νόμου προβλέπεται.


αεροθερμο φορτηγου 24v

Αρχικά, η κυβέρνηση άσκησε πίεση στη διοίκηση των ΕΛΤΑ για τη μη εγγραφή της σχετικής απαίτησης στις οικονομικές καταστάσεις, ενώ όταν η εισήγησή της δεν πέρασε, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών έθεσε στο αρχείο τα αιτήματα των ΕΛΤΑ, κρίνοντάς τα εκπρόθεσμα. Με απόφαση μάλιστα της κυβέρνησης αποσύρθηκε το αίτημα των ΕΛΤΑ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού.


Σύμφωνα με την ΠΟΣΤ, εάν δεν αποζημιωθούν τα ΕΛΤΑ για τις υπηρεσίες τους από το 2013 μέχρι το 2016, η επιχείρηση θα χάσει συνολικά 200 εκατ. ευρώ, κάτι που θα την αναγκάσει να κηρύξει πτώχευση.

θηκη για samsung j5

Οι Αμερικανίδες έπρεπε απλά να κάνουν καλύτερο χρόνο από το 42.70 της Κίνας, που ήταν η 8η των ημιτελικών αρχικά.


θηκη για samsung j5

αριθμητικο εννεα

Οι Μπαρτλέτα, Φίλιξ, Γκάρντνερ και Ακινόσουν όχι μόνο το πέτυχαν αλλά έστειλαν μήνυμα και σε όλες τις υπόλοιπες κάνοντας 41.77, που ήταν ο καλύτερος χρόνος από όλες όσες είχαν περάσει (η Τζαμάικα είχε κάνει 41.79).


2016 08 18T220428Z 1197112085 RIOEC8I1PBEGG RTRMADP 3 OLYMPICS RIO ATHLETICS W RELAY100M
(Ο μοναχικός τερματισμός - Πηγή: Reuters / FABRIZIO BENSCH)


νωρίτερα ή νωρίτερα

Έτσι ο αυριανός τελικός μετά τις 04.00 θα έχει και τις Αμερικανίδες να ανταγωνίζονται τις Τζαμαϊκανές για το Χρυσό μετάλλιο.


usateam4x100women
(Ο "νέος" τελικός στα 4Χ100 των γυναικών, χωρίς την Κίνα )


Αντίστροφη μέτρηση τώρα για τον τελικό των 200 μέτρων και τον Γιουσέιν Μπολτ απόψε στις 04.30...


Διαβάστε σχετικά


Ρίο 2016: κέρδισαν την ένσταση οι Αμερικανίδες και θα τρέξουν μόνες τους για πρόκριση στα 4Χ100


Ρίο 2016: έκπληξη στα 4 Χ 100 στις γυναίκες με τον αποκλεισμό των ΗΠΑ

πως να μαθω κολυμπι ενηλικας

Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (EAA), περίπου το 51% της χώρας είναι καλυμμένο από χιόνι, αποτέλεσμα των δύο διαδοχικών κακοκαιριών του «Ραφαήλ» και της «Σοφίας».


Πλησιάζει ο «Τηλέμαχος»


Από αύριο Δευτέρα (07/01), ένα νέο κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει τη χώρα.


πως να μαθω κολυμπι ενηλικας

ζωνη εργαλειων πρακτικερ

Σύμφωνα πάντως με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (EAA), το νέο κύμα κακοκαιρίας δεν θα έχει τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Σοφία» και τα φαινόμενα δεν θα είναι γενικευμένα, αλλά θα εκδηλωθούν κυρίως στις περιοχές από το ύψος της Θεσσαλίας και νοτιότερα.


ψαρι φαντασμα

Ο «Τηλέμαχος» έρχεται - όπως η «Σοφία»- και αυτός από τα βόρεια, καθώς ψυχρότερες αέριες μάζες κινούνται προς τη χώρα μας, φέρνοντας χιονοπτώσεις σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.





Στο μεταξύ σε υποχώρηση βρίσκεται η κακοκαιρία «Σοφία», η οποία δημιούργησε πολλά προβλήματα σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, με ισχυρές βροχές, πυκνές χιονοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.


Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το meteo/ΕΑΑ, η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά ψυχρών αέριων μαζών, με αποτέλεσμα οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και τα τοπικά φαινόμενα να συνεχισθούν και την Κυριακή.



ψαθινα καπελα ηθοποιοι

Αυτό ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, ενημερώνοντας την Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών, για τα Δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης στις Περιφέρειες.


Παράλληλα, η κ. Φωτίου τόνισε ότι έχουν εξασφαλιστεί 25 εκατ. ευρώ για τα σχολικά γεύματα, που θα αναλογούν σε 72.000 μαθητές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσα στο 2017.


ψαθινα καπελα ηθοποιοι

ετησιο προγραμμα εξειδικευσης στην ειδικη αγωγη καποδιστριακο

pcstock

Πρόσθεσε δε, ότι από την Πέμπτη θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός, για τα 11.000 γεύματα που θα δίνονται κάθε μέρα στα σχολεία της Θεσσαλονίκης, διαβεβαιώνοντας ότι αυτή η διαδικασία θα γίνει θεσμός του κράτους.


«Πολιτική μας είναι να βρεθούν σε ένα δίχτυ προστασίας πολλαπλών μορφών, που θα εκπορεύεται από την κυβέρνηση και θα στηρίζεται από δήμους και περιφέρειες με απόλυτη διαφάνεια», τόνισε η κ. Φωτίου, σημειώνοντας ότι «είναι υποχρέωση του κράτους να ξεφύγει από το ιδρυματικό ή επιδοματικό σχέδιο που εφαρμόζεται μέχρι σήμερα για αυτές τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.


Η κ. Φωτίου, έκανε λόγο για «ένα γεωπληροφοριακό σύστημα ραχοκοκαλιά, που θα είναι συνδεδεμένο με όλες τις βάσεις δεδομένων και θα είναι on line στις οθόνες των 13 περιφερειών και των 325 δήμων της χώρας, με όλα τα επιδόματα να είναι διασυνδεδεμένα σε αυτό».


«Έτσι, όταν βάλεις το ΑΦΜ βγαίνει αμέσως η πληροφορία. Τι, από πού και πόσα επιδόματα παίρνει ένας πολίτης που απευθύνεται στις κοινωνικές δομές φτώχειας» εξήγησε.

αισθητικη οδοντιατρικη ηλιουπολη

Η συνέντευξη αυτή θα μεταδοθεί στο σύνολό της την Κυριακή Κυριακή.


νίκος καζαντζάκης έχεις τα πινέλα

Αναφερόμενος στο τρίτο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας ο Γιούνκερ είπε ότι θα μπορούσε να καταρρεύσει επειδή το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα συμμετάσχει ή όχι. "Ναι, είναι σε επισφαλές έδαφος υπό την έννοια ότι δεν βλέπουμε πώς το ΔΝΤ θα μπορούσε να χειριστεί αυτό το πρόβλημα", πρόσθεσε.


Στην ίδια συνέντευξη, ο επικεφαλής της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εκφράζει την ανησυχία του πως οι 27 χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν θα καταφέρουν να διατηρήσουν ένα ενιαίο μέτωπο στις διαπραγματεύσεις με το Λονδίνο για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ.


αισθητικη οδοντιατρικη ηλιουπολη

κορνιζες τοιχου για φωτο


Οι άλλες 27 χώρες της ΕΕ δεν το ξέρουν ακόμη, αλλά οι Βρετανοί γνωρίζουν πολύ καλά πώς να χειριστούν την κάτασταση" φέρεται να είπε ο Γιούνκερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό Deutschlandunk. "Θα μπορούσαν να υποσχεθούν ένα πράγμα στη μια χώρα, κάτι άλλο σε άλλη χώρα και κάτι διαφορετικό σε τρίτη χώρα και στο τέλος να μην υπάρχει ενιαίο ευρωπαϊκό μέτωπο.



Ο Γιούνκερ επισήμανε και αυτός ότι η Βρετανία δεν μπορεί να διαπραγματευτεί μόνη της εμπορικές συμφωνίες για όσο διάστημα παραμένει μέλος της ΕΕ.


Ο 62χρονος πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου είπε επίσης ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν το 2019. Το 2014 "έκανα μια ωραία προεκλογική εκστρατεία, αλλά δεν θα υπάρξει δεύτερη γιατί δεν θα είμαι υποψήφιος και δεύτερη φορά", εξήγησε.

φτιαχνω χειροποιητα μακαρονια

Η απάντηση αυτή παραπέμπει ως προς την ουσία της αφενός στην γραπτή τοποθέτηση που έκανε χθες ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στο πλαίσιο του συνεδρίου του Economist στη Φρανκφούρτη, όπου υποστήριξε πως «η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που έχουν συμφωνηθεί είναι ο καλύτερος δρόμος προκειμένου να σταθεί και πάλι στα πόδια της η Ελλάδα», αφετέρου σε τοποθετήσεις που έκαναν χθες τα υψηλόβαθμα στελέχη του ESM Ρολφ Στράους και Νικολά Τζιαμαρόλι σύμφωνα με τις οποίες «η ιδιοκτησία του προγράμματος είναι τώρα πολύ πιο σημαντική προτεραιότητα από την ελάφρυνση χρέους».


Αν και διασταυρωμένες πληροφορίες από το κυβερνητικό επιτελείο και το Ευρωσύστημα αναφέρουν πως στο παρασκήνιο κατατίθενται διάφορες παραλλαγές προτάσεων, ώστε στο προσεχές Eurogroup - σε 15 ημέρες από σήμερα - να γεφυρωθούν οι διαφορές και οι δανειστές να καταλήξουν σε μια «ευέλικτη διατύπωση» για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους που θα παρέχει εγγυήσεις για τη συμμετοχή της Ελλάδος στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ, ωστόσο το να μετουσιωθούν οι προτάσεις αυτές σε λύση θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο.


φτιαχνω χειροποιητα μακαρονια

κοφινακος παναγιωτης γυναικολογος

ταμπα ωρα


Γνωρίζοντες το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων αναφέρουν πως η μοναδική πρόταση που θα κατατεθεί στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου στο Λουξεμβούργο είναι αυτή που προβλέπει την εκταμίευση της δόσης, στη βάση μιας «επί της αρχής συμφωνίας» για τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα, χωρίς να υπάρξουν νέες διατυπώσεις για το χρέος, πέραν εκείνων που περιλαμβάνονται στο ανακοινωθέν του Μαΐου του 2016 και με μοναδική αποσαφήνιση το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό μονοπάτι που θα προβλέπει πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του ΑΕΠ έως το 2022.


«Εάν ο Έλληνας πρωθυπουργός δώσει τη συγκατάθεση του, τότε θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την άρση της αβεβαιότητας, την οποία ο ίδιος επικαλείται», δήλωσε στο CNN Greece Κοινοτική πηγή, προσθέτοντας πως άλλες εναλλακτικές δεν υπάρχουν, καθώς ούτε το ΔΝΤ υποχωρεί, ούτε η Γερμανία.



Να σημειωθεί πως οι Ευρωπαίοι έχουν εξαντλήσει όλη τους την επιρροή εντός του Εκτελεστικού Συμβουλίου του ΔΝΤ για να πάρουν μια συγκατάβαση για ένα πρόγραμμα «επί της αρχής» και ήδη η κατάσταση σε αυτό το μέτωπο είναι οριακή. Στο σκέλος της Γερμανίας, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προεκλογικά δεν συζητά καν το θέμα της ελάφρυνσης του χρέους και επιμένει στο ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν το Σεπτέμβριο του 2018 και αφού πρώτα ολοκληρωθεί η Ανάλυση Βιωσιμότητας του Χρέους που θα κάνουν τότε οι θεσμοί.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

μανα χ ουρανου τελος

Μια αναπληρώτρια δασκάλα φέρεται να απολύθηκε από ένα δημοτικό σχολείο του Νιού Τζέρσεϊ όπου εργαζόταν γιατί είπε στους μαθητές της ότι δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης.


Οι γονείς των μαθητών της πρώτης δημοτικού στο σχολείο Cedar Hill του Μόντβιλ είπαν ότι χρειάστηκε να παρηγορήσουν τα παιδιά τους μετά το περιστατικό, το οποίο προκλήθηκε όταν ένας μαθητής υποστήριξε ότι υπάρχει ο Άγιος Βασίλης.


Η δήλωση του παιδιού πυροδότησε την «οργή» της εν λόγω δασκάλας, η οποία φέρεται στη συνέχεια να κατέρριψε και άλλους παιδικούς μύθους όπως ότι δεν υπάρχει το πασχαλινό λαγουδάκι, ούτε η νεράιδα των δοντιών.


μανα χ ουρανου τελος

παραστατικές τέχνες ορισμός

ομαδα 4 λογιστικου σχεδιου

Ένας από τους γονείς μαθητή στην τάξη, η Λίζα Σίμεκ, έγραψε στο Facebook: «(Η δασκάλα) τους είπε ότι ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει και ότι οι γονείς αγοράζουν τα δώρα και τα βάζουν κάτω από το δέντρο τους. Τους είπε ότι οι τάρανδοι δεν μπορούν να πετάξουν και ότι τα ξωτικά δεν υπάρχουν».



«Μια ενήλικη γυναίκα επιχείρησε να συνθλίψει τα όνειρα 22 εξάχρονων παιδιών από την πρώτη τάξη δημοτικού του Cedar Hill», σχολίασε.



Ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Μάικλ Τζέι Ρατζ ζήτησε αργότερα συγγνώμη για την συμπεριφορά της δασκάλας με επιστολή του που έστειλε στους γονείς. «Ως πατέρας τεσσάρων παιδιών, γνωρίζω απόλυτα την ευαίσθητη φύση αυτού του ζητήματος. Αν μέσα στις επόμενες ημέρες συζητηθεί το θέμα στο σπίτι μπορείτε να λάβετε τα απαραίτητα βήματα για να διατηρήσετε την αθωότητα των παιδιών σας αυτή την εορταστική περίοδο».

λαρισα αεκ κυπελλο 2015 live

Στις 16 Νοεμβρίου η WADA είχε ανακοινώσει ότι η Ρωσική Επιτροπή δεν πληρούσε ακόμη τα κριτήρια επανεισδοχής της από το αθλητικό Κίνημα και θα έπρεπε να συνεχισθεί το εμπάργκο των Ρώσων Αθλητών, από διεθνείς διοργανώσεις, που ξεκίνησε λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο. Η αιτία ήταν η αποκάλυψη για εκτεταμένο σύστημα ντόπινγκ και στους προηγούμενους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι.


2017 12 05T185915Z 848187003 RC1A4049FEC0 RTRMADP 3 OLYMPICS 2018 RUSSIA
(Τα κεντρικά της ΔΟΕ στη Λωζάνη - Πηγή: REUTERS / DENIS BALIBOUSE)


μπλοκα αγροτων προς λαρισα

Η ΔΟΕ αποφάσισε να αποβληθεί η Ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή, να μην χορηγηθεί διαπίστευση σε οποιοδήποτε μέλος του Υπουργείου Αθλητισμού της χώρας για τους Αγώνες στη Ν. Κορέα, να εξαιρεθούν ο Υπουργός Αθλητισμού, Βιτάλι Μούτκο, και ο αναπληρωτής του το 2012, Γιούρι Νάγκορνιχ, από μελλοντικούς Αγώνες, να αποσυρθεί ο Ντμίτρι Τσερνισένκο, πρώην επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του Σότσι 2014 από την Επιτροπή Συντονισμού του Πεκίνου 2022, να αποβληθεί ο πρόεδρος της ΡΟΕ, Αλεξάντερ Ζουκόβ, από μέλος της ΔΟΕ, η ΡΟΕ να καλύψει τα κόστη των ερευνών της ΔΟΕ κλπ.


λαρισα αεκ κυπελλο 2015 live

εφιδρωση διαβητης


IOC suspends Russian NOC and creates a path for clean individual athletes to compete in @PyeongChang2018 under the Olympic Flag https://t.co/bKA9rpbd3y

— IOC MEDIA (@iocmedia) 5 Δεκεμβρίου 2017

λευκος οικος online

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει κάνει αρκετές μετατοπίσεις προς τα δεξιά. Ο φιλελεύθερος Μητσοτάκης προ της εκλογής του στο αξίωμα του προέδρου της ΝΔ, δεν έχει καμιά σχέση με τον σημερινό Κυριάκο Μητσοτάκη» είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό "Open".


Σημείωσε, ακόμα, ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει αλλάξει περίπου δέκα φορές θέση από όταν η κυβέρνηση εκκίνησε το ονοματολογικό των Σκοπίων, έχει στείλει την κ. Σπυράκη σε μυστικά ραντεβού με τον Ζόραν Ζάεφ και γι' αυτόν τον λόγο δεν μπορεί να λάβει σοβαρά υπόψη την όποια κριτική της Νέας Δημοκρατίας στη Συμφωνία των Πρεσπών.


λευκος οικος online

γοβες με χοντρο τακουνι ανατομικες

ματ κραγιόν skroutz

Όσον αφορά στη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε πως πάρχει μια έντιμη και ειλικρινής συμφωνία, ανάμεσα στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, η οποία έχει τις προϋποθέσεις να οδηγήσει στη συνταγματική λήξη της θητείας της κυβέρνησης, τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.


«Στην τελευταία πολιτική του ομιλία, ο κ. Καμμένος είπε ότι θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποσύρεται και η στήριξη σε νομοσχέδια» είπε ο κ. Τζανακόπουλος και συνέχισε: «Ο κ. Καμμένος έχει διαβεβαιώσει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να συμπλεύσει με πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας. Ο μοναδικός τρόπος για να οδηγηθούμε σε πρόωρη λήξη της συνταγματικής θητείας της κυβέρνησης είναι είτε αν το ζητήσει ο πρωθυπουργός για εθνικούς λόγους, είτε αν υπερψηφιστεί η πρόταση δυσπιστίας. Γι αυτό τον λόγο, λέω ότι υπάρχουν και οι πολιτικές και οι κοινοβουλευτικές προϋποθέσεις για την ολοκλήρωση της συνταγματικής θητείας της κυβέρνησης».


Επισήμανε ότι η κυβέρνηση δεν ταυτίζει την εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση με τη στάση των βουλευτών απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών και εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτή θα ψηφιστεί στην ελληνική Βουλή, καθώς υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που έχουν εκφραστεί θετικά. Ενδεικτικά, ανέφερε το Ποτάμι και μεμονωμένους βουλευτές, ενώ παρατήρησε πως γνωρίζει φιλελεύθερους βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι δεν νιώθουν άνετα, ούτε απολύτως ταυτισμένοι με τη γραμμή την οποία ακολουθεί ο κ. Μητσοτάκης στο συγκεκριμένο ζήτημα.


Σε ερώτηση για τη συμπεριφορά της Άγκυρας, ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε ότι η Τουρκία βρήκε την ευκαιρία να ανεβάσει πάλι τους τόνους με ρητορικές εξάρσεις και σημείωσε πως η περαιτέρω κλιμάκωση δεν βοηθάει ούτε την ίδια ούτε κανέναν.


Η ελληνική κυβέρνηση, επανάλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ακολουθεί τον δρόμο του διαλόγου και της συναντίληψης, με αποφασιστικότητα, όμως, και χωρίς καμιά διάθεση υποχώρησης στην άσκηση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων.

ρεντζιας ευθυμιος

Ειδικότερα, το υλικό εντοπίστηκε στα θεμέλια νεοκλασικού κτηρίου το οποίο τελεί υπό ανακαίνιση, επί της οδού Λεωφόρου Νίκης.


ρεντζιας ευθυμιος

μεταπτυχιακο ειδικης αγωγης απθ

Το υλικό, το οποίο παραπέμπει σε πολεμικό βλήμα, εντόπισε εργάτης, σύμφωνα με το thestival.gr.


ζωδια ημερομηνιες παρθενος

vlima1 copy copy


Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι προχώρησαν σε αποκλεισμό της περιοχής, ενώ εκεί βρίσκεται και κλιμάκιο από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (T. E.E. M.).



κατσαρίδες μαδαγασκάρης

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, αιτία της ένταση ανάμεσα στις δύο υπουργούς στάθηκαν οι επικείμενες κρίσεις των αξιωματικών στην Ελληνική Αστυνομία.


Η κυρία Παπακώστα φέρεται να διαφώνησε με την άμεση υλοποίηση των κρίσεων, σε αντίθεση με την κυρία Γεροβασίλη, η οποία είχε αναφέρει πρόσφατα ότι «οι κρίσεις θα γίνουν στην ώρα τους».


κατσαρίδες μαδαγασκάρης

Σύμφωνα, πάντα, με τον ΣΚΑΪ, η θέση αυτή της κυρίας Γεροβασίλη εξόργισε την Κατερίνα Παπακώστα, η οποία φέρεται να απείλησε ακόμη και με παραίτηση.


spartoo μεταφορικα

αλμα μεταφορικη

Ο πρωθυπουργός και η υφυπουργός κανόνισαν να συναντηθούν στη Βουλή στις 12:00, ωστόσο η συνάντηση δεν έγινε τελικά.


Η κυρία Παπακώστα βρισκόταν στο εντευκτήριο, όπου συναντήθηκε με την κυρία Γεροβασίλη, σε μια προσπάθεια να υπάρξει μια υποτυπώδης συναίνεση. Όμως αυτό τελικά δεν επιτεύχθηκε.


Έτσι, στις 17:35 το απόγευμα, αμέσως αφότου κατέβηκε από τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε για 20 λεπτά με την Κατερίνα Παπακώστα, χωρίς όμως να βρεθεί και πάλι λύση. Αναμένεται νέος κύκλος συνεννοήσεων από την Τετάρτη (31/10/2018).


«Σε ευαίσθητα θέματα, επειδή πρόκειται για ένα κρίσιμο υπουργείο, τα όποια προβλήματα και διαφωνίες ανακύπτουν λύνονται με διάλογο και δίχως εντάσεις ανάμεσα σε υπουργό και υφυπουργό», σχολίαζαν κύκλοι της κυρίας Παπακώστα χωρίς να είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τις πληροφορίες παραίτησής της.


«Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα (παραίτησης)», ανέφεραν από την πλευρά τους πηγές της κυρίας Γεροβασίλη.


«Το θέμα των κρίσεων δεν έχει αποφασιστεί, μένει ανοιχτό το θέμα της αναπλήρωσης του υπαρχηγού», δήλωσαν από την πλευρά τους πηγές της Αστυνομίας.

μηχανη του χρονου ταινια

Αρχικά το Μνημόνιο προέβλεπε ότι έως τις 30 Ιουνίου 2017 το ισχύον σύστημα των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων θα έπρεπε να έχει αντικατασταθεί από ένα νέο σύστημα βασισμένο στις πραγματικές εμπορικές αξίες της αγοράς. Αυτό ωστόσο απεδείχθη ακατόρθωτο.


mac os tv tuner

Οι εμπορικές αξίες είναι εξαιρετικά δύσκολο να προσδιοριστούν πανελλαδικά, δεδομένου του περιορισμένου όγκου συναλλαγών στην αγορά ακινήτων και του «πλουραλισμού» στο εύρος των τιμών των ακινήτων.


εορταστικο ωραριο super market χριστουγεννα 2014

Η εξομοίωση των αντικειμενικών αξιών με τις τιμές που επικρατούν στην αγορά σημαίνει ότι σε πολλές περιοχές της χώρας θα είναι αισθητά μικρότερες σε σχέση με τις ισχύουσες τιμές, αφού ακόμη και μετά την τελευταία οριζόντια μείωση το άνοιγμα της «ψαλίδας» μεταξύ αντικειμενικών και εμπορικών τιμών παραμένει μεγάλο, κυρίως στις λεγόμενες ακριβές περιοχές του λεκανοπεδίου.


μηχανη του χρονου ταινια

Πολλά από τα προβλήματα που σχετίζονται με τη συλλογή των τιμών ακινήτων θα λυθούν μέσω της εφαρμογής που αναπτύσσεται για τη διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ακινήτων. Στο εγχείρημα αυτό έχει ενεργή εμπλοκή ο Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Θεόδωρος Μητράκος.


Πριν γίνει Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος ο κ. Μητράκος εργαζόταν για 18 συναπτά έτη στη Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της Τράπεζας Ελλάδος, όπου από το 2009 δημιούργησε και ανέπτυξε το Τμήμα Ανάλυσης Αγοράς Ακινήτων.


Ως ειδικός επί του real estate ο Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος επιδιώκει η ηλεκτρονική εφαρμογή για τους πλειστηριασμούς να καταστεί μια πλήρως λειτουργική βάση δεδομένων για τις εμπορικές αξίες σε πανελλαδική βάση, η οποία θα βασίζεται σε τιμές αγοράς – όπως αυτές αποτυπώνονται στα συμβόλαια-.


Έτσι, μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και θα εκσυγχρονιστεί ο τρόπος υπολογισμού των αξιών ακινήτων και οι τράπεζες θα μπορούν να διενεργούν διαφανείς και προσπελάσιμους σε όλους πλειστηριασμούς.

προγραμμα εκδηλωσεων δημου ηρακλειου

Ο 20χρονος από τις Βρυξέλλες έφαγε τα μακαρόνια με σάλτσα που είχαν μείνει στον πάγκο της κουζίνας του επί πέντε ημέρες, με αποτέλεσμα να πάθει τροφική δηλητηρίαση.


Το μοιραίο λάθος του Βέλγου ήταν να πάρει… αψήφιστα τα συμπτώματα και προσπάθησε να κοιμηθεί, χωρίς να ζητήσει ιατρική βοήθεια.


αυθορμητη συνωνυμο

τεχνικες μασαζ πλατης

Τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του, ενώ οι γονείς του τον βρήκαν νεκρό έντεκα ώρες μετά.


προγραμμα εκδηλωσεων δημου ηρακλειου

Το τραγικό περιστατικό συνέβη τον Οκτώβριο του 2008 στις Βρυξέλλες, ωστόσο έγινε αντικείμενο μελέτης, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύθηκαν τώρα στην αμερικανική επιθεώρηση Κλινικής Μικροβιολογίας.


Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 20χρονος φοιτητής ζέστανε τα μακαρόνια στο φούρνο μικροκυμάτων, τα έφαγε και πήγε να αθληθεί.


Επέστρεψε ωστόσο άρον - άρον σπίτι του, καθώς ένιωθε τρομερή ναυτία, πονοκέφαλο και ισχυρό πόνο στο στομάχι. Παρ΄ όλα αυτά, κατάφερε κάποια στιγμή να αποκοιμηθεί, ωστόσο πέθανε στον ύπνο του.


Το πτώμα του εντόπισαν οι γονείς του, οι οποίοι τον αναζήτησαν, μετά από 11 ώρες.


Όπως έδειξε η νεκροψία, για το θάνατό του 20χρονου ευθύνεται το βακτήριο «Bacillus cereus» («βάκιλος δημητριακών»), ένα σπορογόνο βακτήριο ευρύτατα διαδεδομένο στο περιβάλλον, που παράγει τοξίνες και προκαλεί εμετό και διάρροια.


Οι τοξίνες που παράχθηκαν ήταν μάλιστα τόσο ισχυρές που επέφεραν την κατάρρευση του συκωτιού του και τελικά το θάνατο.


«Πολλοί άνθρωποι τρώνε μακαρόνια που έχουν μαγειρευτεί 2-3 μέρες πριν. Αυτό δεν είναι πάντα ασφαλές και αν το φαγητό μας μυρίζει κάπως περίεργα, τότε καλύτερα είναι να το αφήσουμε», προειδοποιούν οι ειδικοί.

περιφραξη εξωτερικων χωρων

Σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι θεσμοί αναφέρονται τα εξής:


περιφραξη εξωτερικων χωρων

εβινα ακριδα

"Οι ομάδες προσωπικού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του ΕSM, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ κατέληξαν σε μια προκαταρκτική συμφωνία με τις ελληνικές αρχές σχετικά με ένα πακέτο πολιτικής για την υποστήριξη της ανάκαμψης της Ελλάδας που θα αποτελέσει τη βάση για τη σύναψη της δεύτερης αξιολόγησης του προγράμματος στήριξης του ESM.


αργυρω πιτες αραβικες

Οι ελληνικές αρχές επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να εφαρμόσουν ταχέως αυτή τη δέσμη μέτρων πολιτικής.


Αυτή η προκαταρκτική συμφωνία θα συμπληρωθεί τώρα από περαιτέρω συζητήσεις τις ερχόμενες εβδομάδες σχετικά με μια αξιόπιστη στρατηγική για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας του χρέους της Ελλάδας".


peugeot cabrio 206 automatik

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, το σκάφος δεν θα προσεγγίσει το αγκυροβόλιο Λεμεσού και θα παραμείνει σε διεθνή χωρικά ύδατα μέχρι την αναχώρηση του για το Μαρόκο.


peugeot cabrio 206 automatik

Δίπλα του έχει αγκυροβολήσει το υποστηρικτικό σκάφος VOS Prudence, που συνόδευε το γεωτρύπανο όλο αυτό το διάστημα. Για να προσεγγίσει το γεωτρύπανο αναχώρησε από την Λεμεσό και δεύτερο υποστηρικτικό σκάφος, το VOS Purpose. Και τα δυο σκάφη είναι υπό ιταλική σημαία.


τσιπρας αγνωστος

Αναφορικά με την χθεσινή εξέλιξη, κατά την οποία το γεωτρύπανο εμποδίστηκε από τουρκικά πλοία να προσεγγίσει το στόχο «Σουπιά» στο τεμάχιο 3 της κυπριακής ΑΟΖ, ο πρόεδρος Αναστασιάδης παρουσίασε στην στην άτυπη σύνοδο της Ε. Ε. οπτικό υλικό με τις προκλήσεις των Τούρκων στους ευρωπαίους ηγέτες.


ξενοδοχεια all inclusive για παιδια ελλαδα

Στο μεταξύ, πληροφορίες της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας «Καθημερινή» Κύπρου, η οποία επικαλείται πηγές που παρακολουθούσαν όλες αυτές τις μέρες τα όσα διαδραματίζονταν στην κυπριακή ΑΟΖ, αναφέρουν ότι «σε καμία περίπτωση δεν τέθηκε σε κίνδυνο το γεωτρύπανο και το προσωπικό του, την ώρα που οι τούρκοι για δεύτερη φορά προσπαθούσαν να σταματήσουν την πορεία του γεωτρύπανου προς τον γεωτρητικό στόχο «Σουπιά».


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τόσο το γεωτρύπανο όσο και τα πολεμικά πλοία της Τουρκίας «σε καμία περίπτωση δεν πλησίασαν σε απόσταση, που να έθετε σε κίνδυνο την πορεία τους. Η κοντινότερη απόσταση , προστίθεται , των ναυτικών μέσων ήταν τα 400 μέτρα. Οι ίδιες πηγές , αναφέρεται, «διαψεύδουν τα περί επεισοδίου τύπου Ίμια».


Τα όσα διαδραματίσθηκαν χθες το πρωί αποτελούν το επιστέγασμα της μαραθώνιας σύσκεψης στο Προεδρικό, την περασμένη Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες στην σύσκεψη αποφασίστηκε να επιχειρηθεί μια προσπάθεια το γεωτρύπανο να φθάσει στον προορισμό του.


Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί δήλωσε ότι «Οι Ελληνοκύπριοι (Ε/Κ/) πρέπει να καλλιεργήσουν μια νέα αντίληψη διαμοιρασμού, προκειμένου να υπάρξει ένα νέο μέλλον».

ο ζητιανος απαντησεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος που σώθηκε από θαύμα από τις τρεις σφαίρες που δέχτηκε, επανέλαβε στις αρχές με λεπτομέρειες το περιστατικό.



«Με σταμάτησε στο δρόμο και μπήκε και κάθισε στο πίσω κάθισμα. Μου ζήτησε να τον μεταφέρω στην Κηφισιά στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Φορούσε κουκούλα και αθλητικά ρούχα. Δεν μου μίλησε καθόλου κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Ούτε και εγώ όμως προσπάθησα να του ανοίξω κουβέντα. Ξαφνικά ένιωσα το κάψιμο στο λαιμό και πρόλαβα να του πως, χωρίς να ξέρω τι έχει συμβεί, να μου τραβήξει το χειρόφρενο. Μετά έχασα τις αισθήσεις μου».



Οι αστυνομικοί τον ρώτησαν πολλές φορές αν γνωρίζει προσωπικά το νεκρό οδηγό ταξί, για να πάρουν αρνητική απάντηση.


ο ζητιανος απαντησεις

public ωραριο λειτουργιας ηρακλειο

πέστο ντομάτας

Πάντως οι αρχές γνωρίζουν τη διαδρομή και την περιοχή από την οποία πήρε στο ταξί του τον δολοφόνο, ο οδηγός ταξί που βρέθηκε νεκρός.

φονταν σοκολατακια

Ο πρωθυπουργός, σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής, διαβεβαιώνει πως σέβεται «τις ανησυχίες και ειδικότερα τις ευαίσθητες χορδές των συμπατριωτών μας στη βόρεια Ελλάδα. Άλλωστε και εγώ είμαι μισός Μακεδόνας», θυμίζει.


φονταν σοκολατακια

«Ωστόσο αυτό που τους καλώ να εκτιμήσουν νηφάλια είναι το τι προάγει το εθνικό συμφέρον και τι το υπονομεύει. Η μη λύση το υπονομεύει. Εδώ και 25 χρόνια οι γείτονες αναγνωρίζονται με το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας» από πολλές χώρες, ενώ εμείς παλεύουμε παντού ώστε να τους αποκαλούν όλοι ΠΓΔΜ. Ονομασία δηλαδή σύνθετη στην οποία περιλαμβάνεται ο όρος 'Μακεδονία', χωρίς όμως κανέναν προσδιορισμό που να αποτρέπει οικειοποίηση και της γεωγραφίας και της Ιστορίας. Αν λοιπόν υπάρξει ευκαιρία λύσης που θα αναιρεί αυτά τα αρνητικά δεδομένα που μας φόρτωσαν το 1992, τότε θα είναι εθνική ανοησία να μην την αξιοποιήσουμε».


Και επί του πρακτέου, «δεν είναι παράλογο, όμως, να εμπεριέχεται ο όρος ‘Μακεδονία’ σε μία σύνθετη ονομασία, είτε με γεωγραφικό είτε με χρονικό προσδιορισμό, έναντι όλων, έτσι ώστε να γίνεται απολύτως σαφές ότι κανείς δεν διεκδικεί εδάφη ή ιστορία άλλων λαών».


αγια ζενεβιεβ

ποσες θερμιδες εχει το μυλο

Αναφορικά με τη διακριτή στάση του κυβερνητικού εταίρου, ο κ. Τσίπρας αναγνωρίζει πως «ο Πάνος (Καμμένος) έχει επίγνωση του προβλήματος και είναι ένας έντιμος και πατριώτης πολιτικός. Έχει επιφυλάξεις και τις έχει εκφράσει στο κυβερνητικό συμβούλιο, ωστόσο έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους την εμπιστοσύνη του στις προσπάθειες του υπουργού Εξωτερικών και την επιθυμία του να υπάρξει ευρεία συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων στο ζήτημα αυτό, εφόσον βέβαια βρεθεί ικανοποιητική συμφωνία».


Αντιθέτως, «ο κ. Μητσοτάκης διαπράττει τραγικό πολιτικό σφάλμα. Στο ονοματολογικό έχει μία ευκαιρία να δείξει στάση εθνικής υπευθυνότητας. (…) Δεν τολμά να πει ευθέως τη στάση της ΝΔ. (…) Μία παίρνει αποστάσεις από τα συλλαλητήρια και την άλλη διαγράφει όσους αποτρέπουν τους βουλευτές του από το να συμμετέχουν. Έτσι αποδεικνύει στους Έλληνες ότι είναι ικανός να υπηρετήσει οποιαδήποτε άποψη, αρκεί να έχει ψηφοθηρικό όφελος και στους Ευρωπαίους ότι είναι ένας αναξιόπιστος πολιτικός, κλασικός εκπρόσωπος του παλιού πολιτικού προσωπικού που χρεοκόπησε τη χώρα».


η παιδικη εγκυκλοπαιδεια larousse

Πολλοί φορολογούμενοι που είδαν τις τιμές ζώνης να ανεβαίνουν αποφάσισαν να επισπεύσουν μια γονική παροχή, μια δωρεά ή ακόμη και την αγορά κάποιου ακινήτου που σχεδίαζαν, αλλά δεν είχαν προγραμματίσει. Μια κίνηση τώρα θα τους στοιχίσει φθηνότερα αφού από την Πρωτοχρονιά οι φόροι στις μεταβιβάσεις θα τραβήξουν την ανηφόρα στις περιοχές που αυξάνονται οι αντικειμενικές αξίες. Μάλιστα, το 2019 θα ακολουθήσει νέο κύμα αύξησης των αντικειμενικών αξιών κυρίως στις λεγόμενες λαϊκές συνοικίες, ενώ η πλήρης εξίσωση των αντικειμενικών με τις εμπορικές τιμές θα γίνει το 2020.


Ωστόσο, όσοι αποκτούν ακίνητα με αγορά ή γονική παροχή ή δωρεά ή πωλούν ακίνητα ή μεταβιβάζουν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η φορολογική τους υποχρέωση δεν τελειώνει με την πληρωμή του φόρου και τη σύνταξη του σχετικού συμβολαίου. Θα πρέπει μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία που έγινε η μεταβολή της περιουσιακής τους κατάστασης να δηλωθεί και στο έντυπο Ε9.


η παιδικη εγκυκλοπαιδεια larousse

χρονια πολλα βαγγελη ευαγγελια

Όλες οι μεταβολές ακινήτων που πραγματοποιούνται μετά την 1η Ιανουαρίου 2018 γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής του Περιουσιολογίου στο Taxisnet. H εφαρμογή υποβολής Δήλωσης Στοιχείων Ακινήτων Ε9 έτους 2019 απευθύνεται σε όσους αγοράζουν ή πωλούν ακίνητα, αποκτούν ή μεταβιβάζουν εμπράγματα δικαιώματα σε ακίνητα όπως πλήρη κυριότητα, ψιλή κυριότητα ή επικαρπία.


ιατροδικαστικο πορισμα για τον παντελιδη

Εκεί θα πρέπει να δηλώνονται αναλυτικά τα στοιχεία του ακινήτου (θέση, είδος ακινήτου, επιφάνεια κ. λπ.) και κάθε είδους μεταβολή της ακίνητης περιουσίας, όπως απόκτηση, σύσταση, πώληση κ. τ.λ. που πραγματοποιείται από την 1η Ιανουαρίου 2018 και μετά, η οποία έχει ως αποτέλεσμα να τροποποιηθεί η περιουσιακή κατάσταση του φορολογουμένου.


Στο Ε9 έτους 2019 υποβάλλονται δηλώσεις Ε9 μόνο για τις τρέχουσες μεταβολές που αφορούν το έτος 2018. Κατά την υποβολή της δήλωσης Ε9 έτους 2019 θα πρέπει να αναγραφούν με ιδιαίτερη προσοχή τα στοιχεία που ζητούνται κατά την επιλογή της αιτίας εισαγωγής / μεταβολής / διαγραφής ακινήτου και ιδιαιτέρως οι ημερομηνίες, όπως ημερομηνία συμβολαίου, ημερομηνία δημοσίευσης διαθήκης, κ. α..

μαζι δεν κανουμε ειρηνη μερκουρη lyrics

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ, θα επηρεαστούν:

το Σάββατο (16-12-17)
α. από τις μεσημεριανές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η δυτική Στερεά, η Πελοπόννησος, σταδιακά η κεντρική Στερεά, πιθανόν η ανατολική Στερεά, πιθανόν πρόσκαιρα τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βράδυ το βορειοανατολικό Αιγαίο.

β. οι νότιοι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 8 και πιθανόν τοπικά τα 9 μποφόρ.

την Κυριακή (17-12-17) μέχρι τη νύχτα τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, μέχρι το
μεσημέρι η Θράκη και τις πρωινές ώρες πιθανόν η δυτική Ελλάδα.


σταδια παραγωγης ελαιολαδου

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες


Ήδη έχουν δημιουργηθεί μικροπροβλήματα σε ορισμένες γραμμές στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών νότιων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στα πελάγη τα 8 με 9 μποφόρ.


Κλειστές είναι οι πορθμειακές γραμμές Παλούκια Σαλαμίνας-Πειραιά και Αγ. Μαρίνα - Νέα Στύρα.


μαζι δεν κανουμε ειρηνη μερκουρη lyrics

μια γλυκια πενια download

Για τον Αργοσαρωνικό τα πλοία κλειστού τύπου πραγματοποιούν τα δρομολόγια τους κατά την κρίση του πλοιάρχου, ενώ σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου για τα υδροπτέρυγα.


Από το λιμάνι του Λαυρίου τα δρομολόγια των πλοίων γίνονται και αυτά κατά την κρίση του πλοιάρχου.


Κλειστή είναι η γραμμή Καβάλα - Πρίνος ενώ το πρωινό δρομολόγιο από Αλεξανδρούπολη για Σαμοθράκη δεν εκτελέστηκε.


Στη γραμμή Ηγουμενίτσα - Κέρκυρας τα δρομολόγια γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.


Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις η ακυρώσεις δρομολογίων


Διακοπές κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο λόγω βροχοπτώσεων


Σε διακοπές κυκλοφορίας λόγω συσσώρευσης υδάτων, καθιζήσεων και κατολισθήσεων προχώρησε η Τροχαία σε ορισμένα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου.

Ειδικότερα


Α. Διακοπές κυκλοφορίας λόγω βροχόπτωσης - συσσώρευσης υδάτων


Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Δ. Α. Δράμας

Επ. Ο. Παρανεστίου - Πρασινάδας, από 16,5ο έως 16,6ο χλμ., λόγω καθίζησης του οδοστρώματος από κατολισθήσεις (επ’ αόριστον).

Πλατεία Οικισμού Ι. Μ. Μεταμόρφωσης, από 15,5ο ως 15,6ο χλμ., λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, από κατολισθήσεις (επ’ αόριστον).

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου

Δ. Α. Άρτας

Επ. Ο. Άρτας – ∆αφνωτής - Σκούπα, λόγω κατολίσθηση βράχων

(Κλειστό έως την 16-12-2017) Η κυκλοφορία από τη γέφυρα Ζαρή.

πτήσεις από λάρνακα προς θεσσαλονίκη

Η κ. Φωτίου τόνισε ότι το κοινωνικό μέρισμα δόθηκε στο 1/3 του πληθυσμού και είχε άμεσα οφέλη καθώς έφερε μπροστά στα μάτια του πιο ευάλωτου κομματιού της κοινωνίας, την ψηφιακή εποχή μέσω ενός συστήματος που μπόρεσε να εγκρίνει την ώρα 25.000 αιτήσεις με διαφάνεια κι αξιοπρέπεια.


πτήσεις από λάρνακα προς θεσσαλονίκη

Όσον αφορά στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) στη Δυτική Αττική δίνεται συνολικά σε 15.629 άτομα με επιδοματική ενίσχυση 1.600.000 ευρώ το μήνα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:


ατυχημα παντελιδη που εγινε


Το ΚΕΑ πρέπει υποχρεωτικά να πλαισιώνεται από πολλές υπηρεσίες. Δεν αρκεί μόνο το επίδομα αλλά πρέπει να πλαισιώνεται από την υποχρέωση να πάρουμε το 10% των ανέργων δικαιούχων του ΚΕΑ στην αγορά εργασίας. Στη Δ. Αττική έχουμε 3.179 άνεργους και θα βάλουμε απ' αυτούς το 10% στην αγορά εργασίας μέσα στον χρόνο. Το θέμα είναι συγχρόνως να παρέχουμε υπηρεσίες.


στην υγεια μας ρε παιδια μητσακης


4322473


EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ


Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης έκανε λόγο και για τα σχολικά γεύματα που θα παρέχονται στη Δυτική Αττική. Συγκεκριμένα στον Ασπρόπυργο διατίθενται 2.614 γεύματα, στην Ελευσίνα 2.366, στα Μέγαρα 1.200, στη Φυλή 4.163, ενώ θα αρχίσουν να διατίθενται και στο δήμο της Μάνδρας.


Τέλος η κ. Φωτίου αναφέρθηκε στους Ρομά και στην χαρτογράφηση των καταυλισμών και των οικισμών συνολικά. Ειδικότερα στη Δυτική Αττική σχεδιάζονται δύο ολοκληρωμένες παρεμβάσεις στο δήμο Μεγαρέων, στην περιοχή Βλυχού και στο δήμο Ασπροπύργου στην περιοχή του 7ου δημοτικού σχολείου. Η κοστολόγηση των παρεμβάσεων, όπως επισήμανε η κ. Φωτίου, ανέρχεται σε 2,5 εκατ. ευρώ, τα οποία θα μοιραστούν σε υποδομές, στέγαση βελτίωση συνθηκών διαβίωσης.


Στο Βλυχό, η παρέμβαση θα καλύψει χρόνια προβλήματα, που σχετίζονται με ελλιπείς υποδομές, έλλειψη στέγης και κακές συνθήκες διαβίωσης, ανεπάρκεια αποχετευτικού συστήματος. Στο επίκεντρο του σχεδιασμού είναι «η αναβάθμιση υποδομών, αντικατάσταση παραπηγμάτων με κατασκευασμένους οικίσκους κι εγκατάσταση χώρων ατομικής υγιεινής και καθαριότητας.


4322228


EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ


Όσον αφορά στο 7ο δημοτικό σχολείο Ασπροπύργου οι παρεμβάσεις θα επικεντρώνονται στην εκπαίδευση και θα στοχεύουν στην κοινωνική ένταξη των Ρομά. Σκοπός αυτών των παρεμβάσεων είναι νέοι χώροι σχολείου ν' αποτελέσουν κύτταρο της τοπικής κοινότητας και να συμβάλλουν στην υποστήριξη κι ενδυνάμωση των παιδιών. «Η εύρυθμη λειτουργία του 7ου δημοτικού σχολείου Ασπροπύργου ως κοινωνικού κυττάρου στην ευρύτερη περιοχή οφείλει να γίνει σε ένα μεταβατικό στάδιο με σκοπό την προώθηση κοινωνικής ένταξης και στεγαστικής μετεγκατάστασης των παιδιών και οικογενειών Ρομά στον αστικό ιστό», κατέληξε η κ. Φωτίου


Στην ίδια εκδήλωση ομιλήτρια ήταν και η γενική γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Μαρία Γιαννακάκη, η οποία τόνισε, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό πρακτορείο ότι:



Ότι χωρίς ανθρώπινα δικαιώματα, χωρίς κράτος δικαίου, χωρίς σεβασμό των θεσμών, δεν μπορεί να υπάρξει παραγωγική ανασυγκρότηση πόσο μάλλον ανάπτυξη, γιατί η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πέρα απ' όλα τα άλλα που σε κάποιους μπορεί να φαίνονται και δικαιολογίες, κοστίζει.



Ακόμη η κ. Γιαννακάκη επισήμανε ότι «είμαστε εδώ για να βγάζουμε συνανθρώπους μας από τη ντουλάπα. Αν έστω και ενός ανθρώπου παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα σε μια δημοκρατία είναι πρόβλημα.


Τέλος η κ. Γιαννακάκη υπογράμμισε τη δημιουργία εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τους δικαστικούς και αστυνομικούς λειτουργούς και ευχαρίστησε τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα, «ο οποίος υπήρξε αρωγός κι υποστηρικτής αυτής της πρωτοβουλίας μας».


Η εκδήλωση με τίτλο Κοινωνική Συνοχή, Δικαιώματα και Κράτος Δικαίου πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του 8ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση: Η ανάταξη της Δυτικής Αττικής, με ομιλητές τον κ. Ν. Τόσκα, την κ. Θ. Φωτίου και την κ. Μ. Γιαννακάκη.


Την συζήτηση συντόνιζε ο εντεταλμένος περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα κοινωνικής αρωγής, κ. Πέτρος Δαμιανός.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

έπιπλα ξυλινα μπαουλα

«Στις 3/07/2018 βρέθηκε ο Κρίστιαν-Κώστας Λίντκβιστ 12 ετών, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 2/07/2018 από την περιοχή της Ακρόπολης και είναι καλά στην υγεία του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του παιδιού».


σκουπιδια κορινθος

«Χάρη στην ευαισθητοποίηση πολιτών, έπειτα από την ενεργοποίηση του Εθνικού Συντονιστικού Προγράμματος έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών «Amber Alert», εντοπίστηκε ο ανήλικος να περιφέρεται μόνος του στην περιοχή του Αιγάλεω.


έπιπλα ξυλινα μπαουλα

Άμεσα η «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» κινητοποίησε όλες τις διαδικασίες σε συνεργασία με τις Αστυνομικές αρχές, προκειμένου ο Κρίστιαν-Κώστας να βρεθεί και να είναι ασφαλής.


ποιω σημαινει

«"Το Χαμόγελο του Παιδιού" θα βρίσκεται κοντά στον Κρίστιαν-Κώστα (ον) Λίντκβιστ (επ) και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί», προσθέτει.



ιρις ζαφειροπουλου

«Η έδρα της Β’ Αθήνας είναι των ΑΝΕΛ. Αν αλήθεια την παραδίδει ο Παπαχριστόπουλος οφείλει να το κάνει τώρα, όπως και ο Κουίκ, αν αποφασίσει να μείνει υπουργός και να παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας», έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.


πλαστικα δοχεια λαδιου τιμεσ

O Θανάσης Παπαχριστόπουλος, δεν υπέβαλε τελικά την παραίτησή του στον Νίκο Βούτση, παρά τις διαβεβαιώσεις που έδινε ακόμη και στο παρά ένα της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Βουλής.


χώρες της βαλτικής

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γραφείο του Νίκου Βούτση, ο Πρόεδρος της Βουλής τον παρακάλεσε να αναβάλλει την απόφασή του για μερικές μέρες ακόμη, μέχρι και την ψήφιση του Πρωτοκόλλου Εισδοχής της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.


ιρις ζαφειροπουλου


Η έδρα της Β Αθήνας είναι των ΑΝΕΛ αν αλήθεια την παραδίδει ο Παπαχρηστόπουλος οφείλει να το κάνει τώρα, όπως και ο Κουίκ αν αποφασίσει να μείνει υπουργός και να παραδόσει το όνομα της Μακεδονίας

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) February 1, 2019

φρασεις για τατουαζ ελληνικες

«Με την πλάτη στον τοίχο, αναζητά επικοινωνιακούς χειρισμούς, προσχήματα, για να εξωραΐσει μία συμφωνία με όρους παράδοσης ηττημένου, για να εξασφαλίσει την ψήφο των βουλευτών της. Φυσικά λέμε ΟΧΙ στα νέα εξοντωτικά μέτρα, και θα τα καταψηφίσουμε όταν έρθουν στη Βουλή», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά, ανοίγοντας την ημερίδα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια.


φρασεις για τατουαζ ελληνικες

καθυστερηση δεματων ελτα

Όπως τόνισε, «η συμφωνία, στην ουσία, θα αποτελεί ένα τέταρτο μνημόνιο - και μάλιστα χωρίς χρηματοδότηση - χωρίς παράλληλες εγγυήσεις για το δημόσιο χρέος, με υποχρέωση πρωτογενών πλεονασμάτων 3,5% του ΑΕΠ για πολλά χρόνια, ενώ εγκλωβίζει τη χώρα στο επικίνδυνο δίλημμα "Grexit ή διαρκής λιτότητα"».


καρυατιδες κλεμμενες

Η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι «η απειλή για τον πρωθυπουργό δεν βρίσκεται στα ευφάνταστα σενάρια συνομωσιών που διακινεί, αλλά στην ανικανότητα και στην τυχοδιωκτική πολιτική του. Αυτό βέβαια είναι και το μεγάλο πρόβλημα της χώρας. Γι' αυτό και επαναλαμβάνουμε διαρκώς, ότι όσο γρηγορότερα φύγουν, τόσο καλύτερα».


Επίσης, κατέστησε σαφές ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη εμμένει «απόλυτα και αταλάντευτα στην αναγκαιότητα της εθνικής γραμμής εξόδου από την κρίση και τα μνημόνια και στην εθνική συνεννόηση. Με μία βιώσιμη κυβέρνηση ευρείας λαϊκής και κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, που θα μπορεί να διαπραγματευτεί με τους εταίρους μας την αναδιάρθρωση και απομείωση του δημόσιου χρέους, την αλλαγή των στόχων για πρωτογενή πλεονάσματα από 3,5% σε 2% του ΑΕΠ, για ενίσχυση της ανάπτυξης και απασχόλησης και την προώθηση τολμηρών προοδευτικών μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη ο τόπος».


«Ζητάμε την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και την αποφασιστική στήριξη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ώστε να επιβάλλουμε εθνική γραμμή και προοδευτική διακυβέρνηση στον τόπο», πρόσθεσε.

γαλλικα νησια στον ατλαντικο

Συνολικά τα μέλη της ομογένειας και οι υπόλοιποι προσαχθέντες έμειναν στο ΑΤ Αργυροκάστρου για 7 ώρες αν και όπως είπε ο πρώην έπαρχος Άνω Δρόπολης, Χρήστος Ντούτσης στο OPEN TV, οι Αλβανοί αστυνομικοί «μας είπαν αρχικά για 20 λεπτά».


Ο κ. Ντούτσης περιέγραψε πώς έγινε η προσαγωγή αλλά και τι συνθήκες επικράτησαν στο Αργυρόκαστρο.


μετα τα μεσανυχτα σινεμα

«Κυκλοφορούσαμε στη Δρόπολη, όταν ξαφνικά μας κύκλωσαν τέσσερα αυτοκίνητα, μας πήραν τα κινητά και μας πήγαν για εξακρίβωση στοιχείων», ενώ συνέχισε λέγοντας πως «στο ΑΤ Αργυροκάστρου μας συμπεριφέρθηκαν καλά αλλά μετά μας φύλαξαν άνδρες των ειδικών δυνάμεων. Μας είχαν τον καθένα ξεχωριστά, δεν μας άφηναν να μιλήσουμε με κανέναν».


γαλλικα νησια στον ατλαντικο

ελεγκτικο συνεδριο γραφειο επιτροπου

Κατά την εκτίμησή του, ο κ. Ντούτσης είπε ότι η προσαγωγή έγινε «για εκφοβισμό, ότι εμείς (σ. σ. οι Αλβανοί) κάνουμε κουμάντο».


Λίγο αργότερα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ΣΚΑΪ, ο κ. Ντούτσης έκανε λόγο για κλίμα εκφοβισμού, αφού οι προσαγωγές που εξελίχθηκαν σε ανακρίσεις, έγιναν χωρίς κανέναν λόγο.


Υπενθυμίζεται ότι το το πρωί της Πέμπτης, πριν την κηδεία, είχαν προσαχθεί άλλα τέσσερα άτομα τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα.


wind εταιρικα προγραμματα

Η εφημερίδα «El Pais» είναι αυτή που έφερε στο φως την είδηση πως η FIFA έχει ήδη στείλει επιστολή στην ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, με την οποία ενημερώνει πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σοβαρότατες κυρώσεις. Αυτές μπορεί να φτάσουν ακόμα και στην απαγόρευση συμμετοχής της Εθνικής Ισπανίας στο Μουντιάλ του 2018 που θα γίνει στα γήπεδα της Ρωσίας.


αίτηση για επίδομα πετρελαίου θέρμανσης 2016

Ο λόγος, είναι η κυβερνητική παρέμβαση στη διαδικασία των εκλογών της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας, καθώς σύμφωνα με την επιστολή που έστειλε η FIFA έχει υπάρξει ξεκάθαρη καταπάτηση του αυτοδιοίκητου. Συγκεκριμένα, οι τελευταίες εκλογές στην ισπανική ομοσπονδία τον περασμένο Μάιο, είχαν αναδείξει νικητή τον Άνχελ Μαρία Βιγιάρ, όμως, αυτός οδηγήθηκε τον Αύγουστο σε αποπομπή λόγω της ανάμειξής του σε σκάνδαλο διαφθοράς στο ποδόσφαιρο.


17148666


wind εταιρικα προγραμματα

αντρεσ εναντιον γυναικων trailer

Η είσοδος των γραφείων της FIFA στη Ζυρίχη. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/MANUEL LOPEZ


Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της χώρας, είχε ζητήσει επανάληψη των εκλογών αλλά τελική απόφαση για το αν αυτές θα διενεργηθούν ξανά δεν έχει ληφθεί. Το Συμβούλιο της Επικρατείας της Ισπανίας είναι αυτό που θα δώσει την τελική ετυμηγορία, όμως, αυτό είναι που δημιουργεί και το πρόβλημα σύμφωνα με τη FIFA, αφού στην επιστολή της κάνει λόγο για παραβίαση του αυτοδιοίκητου όπως το προβλέπουν οι κανονισμοί της. Αυτό, λοιπόν, επιφέρει βαρύτατες συνέπειες που δεν αποκλείεται να επισύρουν και αποκλεισμό - σοκ της Ισπανίας από το επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

σηματα καπνου στιχοι μποφιλιου

Σε περίπου 200.000 ανέρχονται οι μη μισθωτοί ασφαλισμένοι (γιατροί, φαρμακοποιοί, υγειονομικοί, μηχανικοί, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές, βενζινοπώλες, αρτοποιοί), που χωρίς δική τους υπαιτιότητα οφείλουν από την αρχή του έτους εισφορές 7% για επικούρηση και 4% για εφάπαξ. Οι εισφορές αυτές αναμένεται να αρχίσουν να εισπράττονται τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο του 2018. Η είσπραξή τους θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του υπουργείου Εργασίας σε 11 ή 12 δόσεις. Δηλαδή θα πληρώσουν διπλές εισφορές για επικούρηση και εφάπαξ το 2018.


σηματα καπνου στιχοι μποφιλιου

Την ίδια ώρα όλοι οι μη μισθωτοί, μαζί και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, θα πρέπει το 2018 να καταβάλουν μηνιαίες εισφορές για κύρια ασφάλιση και υγεία με βάση το εισόδημα που δήλωσαν στην εφορία το 2016. Όσοι επαγγελματίες δήλωσαν πέρυσι υψηλότερο καθαρό δηλωτέο εισόδημα σε σχέση με εκείνο που δήλωσαν το 2015 θα καταβάλουν υψηλότερες τρέχουσες εισφορές.


παυση εργασιων τσμεδε

φθηνη μπαγκαζιερα αυτοκινητου

Και όλα αυτά καταγράφονται όταν το 2018 έρχεται νέο χαράτσι, το οποίο θα επιφέρει αυξήσεις στις εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών έως 130% λόγω της αλλαγής της βάσης υπολογισμού τους. Οι νέες ανατροπές για 1,4 εκατ. ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες και αυτοαπασχολούμενους αφορούν την αλλαγή της βάσης υπολογισμού των εισφορών, όπου θα υπολογίζονται επί των ακαθάριστων εσόδων, χωρίς δηλαδή την αφαίρεση των ασφαλιστικών εισφορών που έχουν καταβληθεί, ενώ έως και φέτος επιβάλλονται επί του καθαρού φορολογητέου εισοδήματος.


Για να αποφευχθεί η απότομη επιβάρυνση που θα προκύψει, προβλέπεται το 2018 να λαμβάνεται υπόψη για την επιβολή των ασφαλίστρων στον ΕΦΚΑ το 85% του φορολογητέου εισοδήματος μαζί με τις αναλογούσες εισφορές (θα γίνεται έκπτωση 15%). Και από το 2019 να ισχύσει το νέο μέτρο πλήρως για το 100% του εισοδήματος συμπεριλαμβανομένων των εισφορών.

ένα το χελιδόνι - μίκης θεοδωράκης στιχοι

Συγκεκριμένα, η διάταξη, που βρίσκεται στο άρθρο 19, παρ. 1 του νομοσχεδίου για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Αττικής, αναφέρει: «Οι τίτλοι σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης διεθνών οργανισμών στους οποίους μετέχει η Ελληνική Δημοκρατία είναι ισότιμοι με τους τίτλους σπουδών των ελληνικών δημόσιων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, χωρίς να απαιτείται η έκδοση πράξης αναγνώρισης».


ένα το χελιδόνι - μίκης θεοδωράκης στιχοι

Σύμφωνα με το υπουργείο, η εν λόγω διάταξη αποσύρεται καθώς «διατυπώθηκαν διαφορετικές ερμηνείες» ενώ επιδίωξη είναι «να υπάρξει όσο το δυνατόν ευρύτερη διακομματική συναίνεση».


αισθημα παλμων και βηχας

καλοριφερ λαδιου rex

Για τη συγκεκριμένη ρύθμιση, όπως ενημέρωσε το υπουργείο, θα κατατεθεί σχετικό ερώτημα προς το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά την τελευταία συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής στη Βουλή, όπου συζητήθηκε το νομοσχέδιο, υπήρξε έντονη η αντίδραση του τέως υπουργού, Νίκου Φίλη, καθώς θεώρησε ότι η εν λόγω διάταξη που αποσύρεται «ανοίγει την κερκόπορτα για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων στη χώρα».

διαιτητικο σουφλε σοκολατασ

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης παίρνει πλέον επίσημα μέρος στην μάχη της ηγεσίας, καθώς το μεσημέρι κατέθεσε στον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας, καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο, την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του υπό σύσταση νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.


Αμέσως μετά ο κ. Μανιάτης δήλωσε: «Σήμερα κατέθεσα επίσημα στον καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο την υποψηφιότητά μου για επικεφαλής του νέου κινήματος της προοδευτικής παράταξης, που φιλοδοξώ να καταστήσει τη σύγχρονη Σοσιαλδημοκρατία πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων της πατρίδας μας».


συνειδηση αντωνυμο

αντι για αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
διαιτητικο σουφλε σοκολατασ

amanoi resort

«Η εγχείρηση ήταν απολύτως επιτυχής, ήταν μία περίπλοκη επέμβαση. Αποκαταστάθηκαν πλήρως οι λειτουργίες της καρδιάς και τώρα περιμένουμε», δήλωσε ο καθηγητής Φραντσέσκο Μουζουμέτσι, επικεφαλής της καρδιολογικής χειρουργικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Σαν Καμίλο της Ρώμης. Ο Τζόρτζιο Ναπολιτάνο υπέστη ρήξη αορτής.


amanoi resort

Ο Τζόρτζιο Ναπολιτάνο υπήρξε επί σειρά ετών ο εγγυητής της σταθερότητας της Ιταλίας σε μία ταραγμένη περίοδο της πολιτικής της ζωής και παραιτήθηκε τον Ιανουάριο 2015 έπειτα από την εκλογή του για δεύτερη προεδρική θητεία, γεγονός πρωτοφανές στη ιταλική πολιτική ιστορία.


μαντρα οικοδομικων υλικων γλυφαδα

συνεργειο φορτηγων mercedes λαρισα

Από την παραίτηση του Ρομάνο Πρόντι το 2008, έπειτα από μόνο δύο χρόνια στην πρωθυπουργία, μέχρι την έλευση του Ματέο Ρέντσι τον Φεβρουάριο 2014, και αφού είχαν μεσολαβήσει οι παραιτήσεις του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και του Ενρίκο Λέτα, ο Τζόρτζιο Ναπολιτάνο διαχειρίστηκε μία εξαιρετικά ταραγμένη περίοδο της ιταλικής πολιτικής ζωής.


Εξελέγη το 2006 και υπολόγιζε να αποσυρθεί με την ολοκλήρωση της πρώτης επταετούς προεδρικής του θητείας την άνοιξη του 2013, μετά τις βουλευτικές εκλογές. Όμως, τα αποτελέσματα των εκλογών και η ανικανότητα των μεγάλων πολιτικών κομμάτων να συμφωνήσουν για τον διάδοχό του τον ανάγκασαν να παραμείνει.


Όμως, ήδη στην ομιλία του για την ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου της Ιταλίας για δεύτερη θητεία, υπήρξε εξαιρετικά σκληρός απέναντι στους πολιτικούς αξιωματούχους της χώρας του, τους οποίους κατηγόρησε ότι κωφεύουν μπροστά στις απαιτήσεις της χώρας. Τότε ανακοίνωσε ότι δεν προτίθεται να παραμείνει επτά επιπλέον χρόνια στην προεδρία.


Αναγνωρισμένος για τη μετριοπάθειά του, τη σωφροσύνη και την υπευθυνότητα απέναντι στο Κράτος, ο Τζόρτζιο Ναπολιτάνο γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1925 στη Νάπολη, εντάχθηκε από τα 17 του χρόνια σε κομμουνιστική αντιστασιακή ομάδα, πριν γίνει μέλος του Κουμμουνιστικού Κόμματος το 1945 και εκλεγεί για πρώτη φορά βουλευτής το 1953.

επαναπατρισμος κεφαλαιων

Η νεαρή αθλήτρια του Παλαιού Φαλήρου ήταν η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης και τερμάτισε πίσω από την Αναστασία Καρακατσάνη και την Ανθή Κυριακοπούλου.


Η 12χρονη Σκάγκου κέρδισε το θερμό χειροκρότημα των θεατών τερματίζοντας σε χρόνο 19.52.


ποσο κοστιζει το μετρο στη ρωμη

lyrics monica oh my darling

Η νεαρή, πολλά υποσχόμενη αθλήτρια, κατάφερε με αυτή την εμφάνιση να δείξει για ακόμη μία φορά το ταλέντο της.


επαναπατρισμος κεφαλαιων

«Ήταν πολύ ωραίος αγώνας, παρότι ο καιρός δεν ήταν καλός. Δεν το περίμενα ότι θα βγω τρίτη και χάρηκα πολύ. Του χρόνου θα ξανάρθω, μου άρεσε πολύ», είπε η 12χρονη στην ΕΡΤ.


σκυλος δαγκωσε εννια ατομα

Η γυναίκα, που ταυτοποιήθηκε από την οικογένειά της ως η Κλαούντια Γκόμεζ, σκοτώθηκε την Τετάρτη στο νότιο Τέξας από τα πυρά ενός συνοριοφύλακα που άνοιξε πυρ σε αρκετούς ανθρώπους που «του όρμησαν», τόνισε η συνοριοφυλακή με ανακοίνωσή της την Παρασκευή.


Η υπηρεσία τους χαρακτήρισε «παράνομους αλλοδαπούς» και μια «ομάδα ύποπτων παράνομων αλλοδαπών», σημειώνοντας ότι η Γκόμεζ ήταν ανάμεσα τους.


Με ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η συνοριοφυλακή ανέφερε ότι οι άνθρωποι επιτέθηκαν στον αξιωματικό με αιχμηρά αντικείμενα και ότι η Γκόμεζ είναι ανάμεσα στους επιτιθέμενους.


σκυλος δαγκωσε εννια ατομα

διχτυωτο καλσον calzedonia

ηρωας με τις παντοφλες

«Προς την κυβέρνηση των ΗΠΑ (ζητώ) να μην μας μεταχειρίζεστε σαν ζώα, μόνο επειδή είστε μια ισχυρή και ανεπτυγμένη χώρα», δήλωσε η Ντομίνγκα Βιθέντε, θεία της Γκόμεζ, σε δημοσιογράφους στην Πόλη της Γουατεμάλας.


Η 19χρονη Κλαούντια, από τις ορεινές περιοχές της Γουατεμάλας, έφυγε από το σπίτι της προς αναζήτηση δουλειάς και ευκαιριών εκπαίδευσης, δήλωσε η Βιθέντε.


Την Πέμπτη το υπουργείο Εξωτερικών της Γουατεμάλας τόνισε ότι τα δικαιώματα των μεταναστών πρέπει να γίνονται σεβαστά.


Ένα βίντεο διάρκειας επτά λεπτών που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και συγκέντρωσε χιλιάδες θεάσεις, φέρεται να δείχνει τα επακόλουθα του συμβάντος σε μια οδό κατοικημένης περιοχής. Στο βίντεο, μια γυναίκα φωνάζει στα ισπανικά: «Γιατί πυροβολήσατε το κορίτσι; Το σκοτώσατε!»


Ο Τραμπ την περασμένη εβδομάδα, αναφερόμενος σε εγκληματικές συμμορίες, χαρακτήρισε κάποιους παράτυπους μετανάστες «κτήνη».


Υπερασπιζόμενος τη δήλωσή του, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος ανέφερε ότι επεξεργάζεται ένα σχέδιο μείωσης της οικονομικής βοήθειας σε χώρες που, όπως υποστήριξε, δεν κάνουν τίποτε για να σταματήσουν τα μέλη της συμμορίας MS-13 να εισέλθουν στις ΗΠΑ.


Η εγκληματική οργάνωση δρα στο Ελ Σαλβαδόρ, την Ονδούρα και την Γουατεμάλα.


Πηγή: AΠΕ, Reuters

χιλιομετρικες αποστασεις αθηνα σκαλα λακωνιας

Σύμφωνα με Ευρωπαίο αξιωματούχο αυτό θα γίνει στις προβλέψεις που θα παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα η ΕΕ για τις οικονομίες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η επί τα χείρω αναθεώρηση αποδίδεται στην αβεβαιότητα που προκάλεσαν οι καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με τους δανειστές αναφορικά με τη δεύτερη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.


χρονια ζωης παπαγαλου

Η ίδια πηγή ανέφερε πως η ολοκλήρωση της συμφωνίας θα γίνει εντός του Ιουνίου δεδομένου ότι το ΔΝΤ θέλει να προσδιοριστούν τα μέτρα για το χρέος, ώστε να θεωρήσει ότι η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί.


χιλιομετρικες αποστασεις αθηνα σκαλα λακωνιας

Σύμφωνα με τον ίδιο ακόμη και εαν το Eurogroup της 22ας Μαΐου αποδειχθεί παραγωγικό θα απαιτηθούν 4-5 εβδομάδες για την εκταμίευση της δόσης ύψους 8 δισ. ευρώ και περίπου άλλες 5-6 εβδομάδες για την απόφαση του ΔΝΤ προκειμένου να ενταχθεί στο πρόγραμμα.


μαριναρισμενο χοιρινο στο φουρνο

Κατά τον ίδιο μέσα στις επόμενες ημέρες η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να υλοποιήσει περίπου 80 προαπαιτούμενα εκ συνόλου 140 δράσεων (40 έχουν ήδη ολοκληρωθεί, ενώ 20 χαρακτηρίζονται τεχνικού χαρακτήρα).


Σύμφωνα με την ίδια πηγή από τα 25 δισ. ευρώ που είχαν προβλεφθεί για την ανακεφαλαιοποίηση χρειάστηκαν τα 4 δισ. ευρώ και τα υπόλοιπα κεφάλαια παραμένουν διαθέσιμα έως το τέλος του προγράμματος.



"Είμαστε σίγουροι ότι οι τράπεζες δεν θα χρειαστούν και άλλα κεφάλαια, το Eurogroup θα αποφασίσει τι θα γίνει με αυτά", ανέφερε ο Ευρωπαίος αξιωματούχος.



Όπως σημείωσε σχετικά, η τρίτη αξιολόγηση το φθινόπωρο θα είναι πολύ πιο εύκολη καθώς θα αφορά κυρίως θέματα εφαρμογής παρά νομοθέτησης και έως τότε θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ανάκτηση της πρόσβασης στις αγορές.


Αναφορικά με το ενδεχόμενο να ζητηθούν πολιτικές δεσμεύσεις από την ΝΔ δήλωσε ότι το ΔΝΤ θα ζητήσει διαβεβαιώσεις από την αξιωματική αντιπολίτευση ότι δεν θα ανατρέψει το πρόγραμμα.


Σχετικα με τη δυνατότητα της κυβέρνησης να διανείμει μέρισμα από τυχόν υπερπλεόνασμα του 2017 ο αξιωματούχος ανέφερε ότι κάτι τέτοιο θα αποφασιστεί μετά τον Απρίλιο του 2018.


Ο ίδιος πάντως ξεκαθάρισε πως για την περίοδο μετά την λήξη του προγράμματος θα υπάρχουν προκλήσεις και ανάγκη επιτήρησης.


βιβλιο φυσικης στ δημοτικου βιβλιο μαθητη

Εκλογές «ψήφος εμπιστοσύνης»


Η συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία που διεξάγεται εν τω μέσω της θητείας ενός προέδρου, έχει την τάση να λειτουργεί σαν ψήφος εμπιστοσύνης για τον εκάστοτε ένοικο του Λευκού Οίκου, το κόμμα του οποίου, στην πλειονότητα των περιστάσεων, παρουσιάζει σοβαρές απώλειες – δείγμα της λαϊκής δυσαρέσκειας και της φθοράς που έχει υποστεί η εκάστοτε κυβέρνηση στο μέσον της θητείας της. Ενδεικτικό της τάσης αυτής το γεγονός πως από τις 21 ενδιάμεσες εκλογές που έχουν διενεργηθεί από το 1934, το κόμμα του προέδρου έχει επιτύχει νίκη μόλις τρεις φορές στη Βουλή των Αντιπροσώπων και πέντε στη Γερουσία.


βιβλιο φυσικης στ δημοτικου βιβλιο μαθητη

κρουτόν από ψωμί του τοστ

«Μάχη» για τον έλεγχο των δύο σωμάτων του Κογκρέσου


Οι ψηφοφόροι καλούνται να επιλέξουν μέλη του Κογκρέσου – 35 Γερουσιαστές και το σύνολο των 435 μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων – καθώς και 36 κυβερνήτες πολιτειών και δεκάδες τοπικούς νομοθέτες.


παο αστερας τριπολης τα γκολ

Οι εκλογές αυτές μόνο ασήμαντες δεν είναι. Στην παρούσα φάση, αμφότερα τα σώματα του Κογκρέσου ελέγχονται από τους Ρεπουμπλικανούς. Αν οι Δημοκρατικοί επανακτήσουν τον έλεγχο της Βουλής των Αντιπροσώπων, θα περιορίσουν σε σοβαρό βαθμό τις νομοθετικές δυνατότητες του προέδρου, ίσως ακόμη και να πυροδοτήσουν έρευνα για διάφορα κακώς κείμενα της διοίκησής του, αναγκάζοντάς τον σε κάθε περίπτωση να επανακαθορίσει την πολιτική του για το υπόλοιπο της θητείας του.


Δεν είναι λίγοι δε, όσοι εκτιμούν πως ενδεχόμενη ανάκτηση του ελέγχου της Βουλής από τους Δημοκρατικούς, θα εντείνει τις πιέσεις για άσκηση δίωξης κατά του Τραμπ, αν και η εκκίνηση της διαδικασίας αποπομπής του απαιτεί αυξημένη πλειοψηφία των δύο τρίτων της Γερουσίας και ιστορικά δε συνηθίζεται στις ΗΠΑ (για την ιστορία, μόλις δύο πρόεδροι έχουν παραπεμφθεί, οι Άντριου Τζόνσον και Μπιλ Κλίντον και αμφότεροι απαλλάχθηκαν μετά από δίκη στη Γερουσία. Ο Ρίτσαρντ Νίξον παραιτήθηκε, προτού του ασκηθεί δίωξη, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου Watergate).


ηθοποιος νοσοκομειο

Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση: «Εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν όλη την επικράτεια τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο 2017 και είχαν ως συνέπεια την πρόκληση σημαντικών και εκτεταμένων καταστροφών και την απώλεια ανθρώπινων ζωών, χορηγείται έκτακτο εφάπαξ επίδομα ενίσχυσης στα πληγέντα φυσικά πρόσωπα και στις πληγείσες επιχειρήσεις.


ηθοποιος νοσοκομειο

σπιτακια σκυλου εσωτερικου χωρου

Μάνδρα: Εντοπίστηκε ένας αγνοούμενος νεκρός


Η εν λόγω διάταξη στοχεύει στην άμεση ανακούφιση των πληγέντων από τις πλημμύρες στις περιοχές της Σαμοθράκης, της Σύμης, της Αγιάς Λάρισας, των Τεμπών Λάρισας, των Τρικάλων, της Καλαμπάκας Τρικάλων, της Φαρκαδόνας Τρικάλων, της Πύλης Τρικάλων, της Κατερίνης, των Χανίων, του Πλατανιά Χανίων, του Αποκόρωνα Χανίων, της Κέρκυρας και της Δυτικής Αττικής και την ταχύτερη ανάκαμψη και αποκατάσταση της κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής των εν λόγω περιοχών.


ρωγμή υαλοειδούς

Λόγω του κοινωνικού χαρακτήρα της διάταξης, το εν λόγω επίδομα δεν κατάσχεται ούτε συμψηφίζεται με οφειλές των δικαιούχων προς τη φορολογική διοίκηση και το Δημόσιο εν γένει, τους δήμους, τις περιφέρειες, τα ασφαλιστικά ταμεία ή τα πιστωτικά ιδρύματα».


Ειδικότερα, η τροπολογία αναφέρει ότι:


  • Χορηγείται έκτακτη εφάπαξ ενίσχυση με τη μορφή επιδόματος προς πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, από τις φυσικές καταστροφές των μηνών Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου και Νοεμβρίου 2017, των περιοχών που έχουν κηρυχτεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και ειδικότερα στους Δήμους Σαμοθράκης, Σύμης, Αγιάς Λάρισας, Τεμπών Λάρισας, Τρικαίων, Καλαμπάκας Τρικάλων, Φαρκαδόνας Τρικάλων, Πύλης Τρικάλων, Κατερίνης, Χανίων, Πλατανιά Χανίων, Αποκορώνου Χανίων, Κέρκυρας και στους πληγέυτες Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής. Η έκτακτη εφάπαξ ενίσχυση του προηγούμενου εδαφίου ανέρχεται, για τα φυσικά πρόσωπα που έχουν πληγεί, στο ποσό των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ ανά κατοικία και για τα φυσικά και νομικά πρόσωπα των οποίων η επιχείρηση επλήγη, στο ποσό των οκτώ χιλιάδων (8.000) ευρώ ανά επιχείρηση.

  • Το επίδομα της παρ.1 είναι αφορολόγητο και ακατάσχετο στα χέρια του Δημοσίου ή τρίτων κατά παρέκκλιση κάθε άλλης αντίθετης διάταξης, δεν υπόκειται σε οποιαδήποτε κράτηση, δεν δεσμεύεται και δεν συμψηφίζεται με βεβαιωμένα χρέη προς τη φορολογική διοίκηση και το Δημόσιο ευ γένει, τους δήμους, τις περιφέρειες, τα ασφαλιστικά ταμεία ή τα πιστωτικά ιδρύματα.

  • Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Υποδομών και Μεταφορών, καθορίζονται η διαδικασία, οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια και κάθε άλλο ζήτημα τεχνικού ή λεπτομερειακού χαρακτήρα για τη χορήγηση του επιδόματος του παρόντος άρθρου.

  • Το ύψος της εν λόγω δαπάνης υπολογίζεται ότι θα ανέλθει μέχρι του ποσού των 30 εκ. ευρώ.


    Μπορείτε να δείτε όλη την τροπολογία (εδώ).

    σομπα πυρακτωσεως

    Ο 54χρονος, ο οποίος παραδόθηκε στις αρχές τα ξημερώματα βρίσκεται ενώπιον του εισαγγελέα Ρεθύμνου προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες.


    σομπα πυρακτωσεως

    Η διαδικασία της παράδοσης του στις αρχές, όπως είχε ήδη προαναγγελθεί από τον δικηγόρο του ολοκληρώθηκε με το πρώτο φως της ημέρας, και τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η νομική διαδικασία.


    Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost.gr, ο 54χρονος μετά από συνεννόηση του συνηγόρου του και των αρχών υπέδειξε το σημείο όπου θα βρισκόταν σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή, όπως και έγινε. Τα ξημερώματα ο φερόμενος ως ο δράστης του φονικού παραδόθηκε στο δρόμο των Σισών, στα σύνορα των νομών Ηρακλείου και Ρεθύμνου και στη συνέχεια, με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνης για τα περαιτέρω.


    διαυλος εκλειψη ηλιου 2015

    προγραμμα tv δευτερα

    KRHTH 3


    (Πηγή φωτογραφίας cretapost.gr)


    Τον 54χρονο συνόδευαν ομάδα συγγενών του. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο 23χρονος γιος του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος επίσης έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των αρχών, προκειμένου να διευκρινιστεί αν όντως υπήρχε η φυσική του παρουσία τη στιγμή του φονικού.


    Υπενθυμίζεται πως η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων σε αγροτική τοποθεσία των Ανωγείων, ενώ ο 54χρονος ο οποίος διά του δικηγόρου του ανέλαβε την ευθύνη της δολοφονίας είχε εξαφανιστεί μαζί με όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του.


    Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας... υπό τον φόβο βεντέτας


    Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί ότι νωρίτερα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται συγγενείς του παραδοθέντος. Τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί για τον φόβο της αντεκδίκησης είναι δρακόντεια. Μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί πως ο 54χρονος οδηγήθηκε στο εσωτερικό των Δικαστηρίων του Ρεθύμνου από την πίσω πόρτα προκειμένου να μην έρθει σε επαφή με άτομα που έχουν συγκεντρωθεί στην είσοδο.

    αμκα 11 ψηφια

    Οι παίκτες του Πασκουάλ μπήκαν νωθροί στο ματς και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 8 πόντους (3-11), αλλά στη συνέχεια με τον Φελντέιν να σκοράρει και τον Σίνγκλετον να μαζεύει τα επιθετικά ριμπάουντς, σε συνδυασμό με την άμυνα του, έτρεξε ένα σερί 24-8 και έκλεισε το δεκάλεπτο εκείνος στο +8.


    4044137
    (Πολύ καλός στο α ημίχρονο ο Φελντέιν - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)


    αμκα 11 ψηφια

    εξοικονομω κατ οικον λαρισα


    .@Nick_Calathes15 to @DaBoyKG22 for the alley-oop dunk #7DAYSMagicMoment #PAOBRO pic.twitter.com/upR2PfFZZi


    θανατηφορο ατυχημα στο καναλακι
    — EuroLeague (@EuroLeague) February 9, 2017

    ασκησεις για εκθεση γ λυκειου

    Δεδομένου ότι οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις εισέρχονται σε ένα νέο τριετή «κύκλο», αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ήδη πριν από ένα μήνα (27/2) ανακοινώθηκαν αρκετές σημαντικές αλλαγές, στο πλαίσιο της εξέλιξής τους. Όμως, μετά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA στην Μπρατισλάβα και τις αποφάσεις που έλαβε το διεθνές συμβούλιο που καταρτίζει τους κανονισμούς στο ποδόσφαιρο (IFAB), στις 3 Μαρτίου στη Ζυρίχη, επικυρώθηκαν περισσότερες αλλαγές που σχετίζονται με τους νέους κανονισμούς για τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις και οι οποίες τίθενται σε ισχύ για τη σεζόν 2018-19.


    φεγγαρι δυο ημερων

    Κάποιες από αυτές είναι η δυνατότητα και τέταρτης αλλαγής στους «νοκ άουτ» αγώνες, αποκλειστικά στην διάρκεια της παράτασης, καθώς και η δυνατότητα που δίνεται πλέον στους παίκτες να αγωνίζονται με δύο διαφορετικές ομάδες στην ίδια σεζόν του Champions League και του Europa League. Ένας σύλλογος μπορεί να έχει δηλώσει τον παίκτη για τη φάση των ομίλων και στη συνέχεια, αφού πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα, να μπορεί να αγωνιστεί με αυτή στους «νοκ άουτ» αγώνες.


    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της UEFA, «αυτές οι αλλαγές, οι οποίες θα ισχύουν εξίσου για το Champions League, το Europa League και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, περιλαμβάνουν:


    ασκησεις για εκθεση γ λυκειου

    ηλεκτρολογοι κορυδαλλο

    - Από τη σεζόν 2018-19, ένας τέταρτος αναπληρωματικός μπορεί να λάβει μέρος σε νοκ άουτ αγώνες, αποκλειστικά κατά την διάρκεια της παράτασης. Αυτή δεν θα επηρεάσει τις άλλες τρεις αλλαγές.


    - Κατ' εξαίρεση για τον τελικό του Champions League, τον τελικό του Europa League και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, μπορούν να δηλωθούν 23 παίκτες (έναντι των 18 σε όλα τα άλλα παιχνίδια) στο φύλλο αγώνα. Έτσι, 12 αναπληρωματικοί (αντί για επτά) θα κάθονται στον πάγκο σε αυτούς τους τελικούς, δίνοντας στους συλλόγους και, συγκεκριμένα, στους προπονητές, περισσότερη ευελιξία αναφορικά με τις αλλαγές και διευκολύνοντας τη διαχείριση του ρόστερ τους για τον πιο σημαντικό αγώνα της σεζόν.


    - Θεσπίζονται νέες ώρες έναρξης των αγώνων στο Champions League και το Europa League:


    Τα πλέι οφ του Champions League, οι αγώνες της φάσης των ομίλων, τα παιχνίδια της φάσης των «16», οι προημιτελικοί, οι ημιτελικοί και ο τελικός θα αρχίζουν στις 22:00 ώρα Ελλάδας. Όμως, σε κάθε αγωνιστική της φάσης των ομίλων, δύο από τις αναμετρήσεις της Τρίτης και δύο από τις συναντήσεις της Τετάρτης θα αρχίζουν στις 19:55. Όλα τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής θα διεξάγονται ταυτόχρονα. Εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα μπορούν να γίνουν από την διοίκηση της UEFA.


    Οι αγώνες του Europa League, από τη φάση των ομίλων έως τη φάση των «16» θα αρχίζουν στις 19:55 και στις 22:00 ώρα Ελλάδας. Οι ώρες έναρξης θα αποφασίζονται σύμφωνα με την κλήρωση. Κατ' αρχήν, οι αναμετρήσεις στο πλαίσιο ενός ομίλου θα διεξάγονται ταυτόχρονα την τελευταία αγωνιστική. Οι προημιτελικοί, οι ημιτελικοί και ο τελικός θα αρχίζουν στις 22:00 ώρα Ελλάδας. Εξαιρέσεις μπορούν να γίνουν από τη διοίκηση της UEFA.


    Το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ θα αρχίσει στις 22:00 ώρα Ελλάδας. Αυτό ισχύει ήδη για το Σούπερ Καπ της UEFA για το 2018, το οποίο θα διεξαχθεί στις 15 Αυγούστου στο "Lilleküla Stadium" του Ταλίν.


    - Όσον αφορά τη δήλωση παικτών μετά από τη φάση ομίλων του Champions League και του Europa League, ένας σύλλογος μπορεί να δηλώσει τρεις νέους επιλέξιμους παίκτες χωρίς περιορισμούς. Αυτό συμβαδίζει με την υφιστάμενη ρυθμιστική κατάσταση στα διάφορα εγχώρια πρωταθλήματα, η οποία δεν επιβάλλει περιορισμούς στην επιλεξιμότητα για διοργανώσεις παικτών, οι οποίοι έχουν δηλωθεί από ένα νέο σύλλογο κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.


    - Όπως ισχύει ήδη στο Champions League, από τη σεζόν 2018-19 ομάδες, οι οποίες έχουν κατακτήσει το Europa League (ή προηγουμένως το Κύπελλο UEFA) τρεις διαδοχικές φορές ή το λιγότερο πέντε φορές μπορούν επίσης να φορούν ένα σήμα πολλαπλού νικητή στο μανίκι της φανέλας. Η μόνη ομάδα που δικαιούται να φέρει αυτό το σήμα την επόμενη σεζόν είναι η Σεβίλη, η οποία έχει κατακτήσει την διοργάνωση (2006, 2007, 2014, 2015, 2016)».

    Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

    ροδο βικιλεξικο

    Οι επιστήμονες επισήμαναν πως το Πρόγραμμα ΒιοΓονιδιώματος της Γης (Earth BioGenome Project, EBP) αποτελεί «για τη βιολογία την επόμενη εκτόξευση για τη Σελήνη» μετά το Πρόγραμμα Ανθρώπινου Γονιδιώματος, ένα εγχείρημα 3 δισεκ. δολαρίων για τη χαρτογράφηση του ανθρώπινου DNA που διήρκεσε 13 χρόνια και ολοκληρώθηκε το 2003.


    ροδο βικιλεξικο

    Το EBP αναμένεται να κοστίσει 4,7 δισεκ. δολάρια και «θα δημιουργήσει τελικά ένα νέο θεμέλιο για τη βιολογία ώστε να δοθεί ώθηση σε λύσεις για τη διαφύλαξη της βιοποικιλίας και για βιώσιμες ανθρώπινες κοινωνίες», δήλωσε ο Χάρις Λιούιν καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ και πρόεδρος του EBP.


    «Το να έχουμε τον οδικό χάρτη, τα σχέδια ... θα είναι μια καταπληκτική πηγή για νέες ανακαλύψεις, για να κατανοήσουμε τους κανόνες της ζωής, πώς λειτουργεί η εξέλιξη, νέες προσεγγίσεις για τη διαφύλαξη σπάνιων ειδών που κινδυνεύουν να εξαφανισθούν και ... νέους πόρους για ερευνητές στους τομείς της γεωργίας και της ιατρικής», δήλωσε στη διάρκεια ενημέρωσης δημοσιογράφων στο Λονδίνο.


    βασεις 2017 εκτιμησεις επαλ

    τριτο δεκαημερο παρθενου

    Το σχέδιο αυτό θα συμπεριλάβει μείζονες ερευνητικές προσπάθειες σ' όλον τον κόσμο, περιλαμβανομένου του αμερικανικού προγράμματος με στόχο την εύρεση της ακολουθίας του γενετικού κώδικα και των 66.000 σπονδυλωτών, ενός κινεζικού προγράμματος για την εύρεση της ακολουθίας 10.000 γονιδιωμάτων φυτών και της Global Ant Genomes Alliance, που έχει στόχο να βρει την ακολουθία περίπου 200 γονιδιωμάτων μυρμηγκιών.



    κουρκουμας φυτο τιμη

    Ο υπουργός Οικονομικών παρουσιάζοντας την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή, στο νομοσχέδιο για τα παίγνια, ανέφερε πως θα είναι μακριά από το Λουτράκι και το Ελληνικό, ώστε να μην θιγούν ούτε κατ’ ελάχιστο οι επενδύσεις στις συγκεκριμένες περιοχές. Πρόσθεσε ακόμη, πως κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια του νομοσχεδίου για VLT’S (σ. σ. τα λεγόμενα «φρουτάκια»), οι βουλευτές θα πληροφορηθούν όλο το πλαίσιο για τα καζίνο, καθώς θα υπάρξουν «πολλές ρυθμίσεις για να ευνοήσουν κι άλλα καζίνο που έχουν προβληματική θέση». Δεσμεύθηκε δε, ότι πως όταν θα συζητείται στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο για τα καζίνο, θα γίνουν γνωστές και οι ρυθμίσεις για τα online (ηλεκτρονικά παιχνίδια).


    κουρκουμας φυτο τιμη

    «Σύμφωνα με την εικόνα που έχει η κυβέρνηση, υπάρχει χώρος για τουλάχιστον 3-4 καζίνο», είπε και συμπλήρωσε ότι μπορούν δύο καζίνο να είναι και δίπλα-δίπλα, καθώς αυτό δεν είναι παράξενο. Τέλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταθέσει ρύθμιση που θα δίνει τη δυνατότητα στην επιτροπή παιγνίων να χρηματοδοτεί προγράμματα για όσους έχουν πρόβλημα εθισμού με τον τζόγο.


    επωνυμα ρουχα καλοκαιρι 2015

    παππουδεσ εν δραση επεισοδιο 18

    πουκαμισες μακριες h&m

    «Τώρα ανοίγει ο δρόμος για την έξοδο στις αγορές, για το οριστικό τέλος, σε ένα χρόνο από σήμερα, των προγραμμάτων στήριξης και των μνημονίων που τα συνοδεύουν, ανοίγει ο δρόμος για την οριστική έξοδο από την κρίση», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο τηλεοπτικό μήνυμά του, στον απόηχο της χθεσινής απόφασης που επιτεύχθηκε στο Eurogroup.


    μαλτα ωρλ

    Χαρακτήρισε τη χθεσινή ημέρα ως μια καλή μέρα για την Ελλάδα, μετά από καιρό, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση κινητοποίησε τις συμμαχίες της και την κοινή λογική στην Ευρώπη «και τελικά πήραμε αυτό που ζητούσαμε: Μια συμφωνία διεξόδου».


    «Πήραμε αυτό που διεκδικούσαμε, αλλά και αυτό που δικαιούμασταν», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός. Ο κ. Τσίπρας είπε ότι σήμερα, «ίσως για πρώτη φορά μετά τον δύσκολο συμβιβασμό του Ιούλη του 2015 αισθανόμαστε δικαιωμένοι». Δήλωσε δικαιωμένος για την διαπραγματευτική γραμμή και διότι, όπως σημείωσε, η κυβέρνηση έπραξε σωστά που δεν πήρε ό, τι της έδιναν τρεις εβδομάδες πριν.


    πουκαμισες μακριες h&m

    στολες πειρατινας για κοριτσια

    Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα βασικά στοιχεία της συμφωνίας που διεκδίκησε και πέτυχε η ελληνική κυβέρνηση, τονίζοντας πως η σημαντικότερη εκ των δεσμεύσεων που περιλαμβάνει η συμφωνία αφορά σε εκείνη «για οριστικό τέλος των μνημονίων τον Αύγουστο του 2018». «Μετά τη χθεσινή εξέλιξη, λοιπόν, ανοίγεται μπροστά μας ένας καθαρός δρόμος διεξόδου», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.


    Ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε πως έχει πλήρη επίγνωση των δυσκολιών και των θυσιών του ελληνικού λαού όλα αυτά τα χρόνια, τονίζοντας πως όμως είναι άλλο να υπομένεις χωρίς αχτίδα φωτός και άλλο να βλέπεις μπροστά σου το δρόμου της εξόδου.


    Περιγράφοντας και θέτοντας του στόχους της επόμενης μέρας για τη χώρα, υπό τα δεδομένα της «συμφωνίας διεξόδου» που επιτεύχθηκε, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε έμφαση στην δίκαιη ανάπτυξη για τους πολλούς, την εργασία, την ισονομία.



    «Τώρα δεν είναι η ώρα του εφησυχασμού, της επανάπαυσης, αλλά της αποφασιστικότητας», τόνισε, για να σημειώσει: «Τώρα είναι η ώρα για να προωθήσουμε τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η ελληνική οικονομία και κοινωνία», «να αφήσουμε πίσω μας την Ελλάδα της αναξιοπιστίας, της διαφθοράς, των πελατειακών σχέσεων, της φοροδιαφυγής, των μικρών και μεγάλων σκανδάλων».



    Είπε πως το σήμα προς τους επενδυτές και τις αγορές για να εμπιστευθούν ξανά την Ελλάδα έχει ήδη δοθεί και είναι πολύ ισχυρό και πως το σήμα προς τα μέσα πρέπει να είναι ακόμη ισχυρότερο: «Ναι μπορούμε. Μπορούμε να ξανασταθούμε στα πόδια μας με τις δικές μας δυνάμεις».


    Ολόκληρο το τηλεοπτικό μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα:


    «Χθες ήταν μετά από καιρό μια καλή μέρα για την Ελλάδα. Γιατί πήραμε αυτό που διεκδικούσαμε, αλλά και αυτό που δικαιούμασταν.


    Και τώρα ανοίγει ο δρόμος για την έξοδο στις αγορές, για το οριστικό τέλος, σε ένα χρόνο από σήμερα, των προγραμμάτων στήριξης και των μνημονίων που τα συνοδεύουν, ανοίγει ο δρόμος για την οριστική έξοδο από την κρίση.


    Σήμερα, λοιπόν, ίσως για πρώτη φορά μετά τον δύσκολο συμβιβασμό του Ιούλη του 2015, αισθανόμαστε δικαιωμένοι. Γιατί μετά από πολλή υπομονή και επιμονή, σε μια διαπραγματευτική γραμμή που γνωρίζαμε ότι θέλει χρόνο για να αποδώσει καρπούς, φτάσαμε επιτέλους σε αποτέλεσμα.


    Αισθανόμαστε επίσης δικαιωμένοι, γιατί πράξαμε ορθά που δεν πήραμε ό, τι μας έδιναν τρεις εβδομάδες πριν. Που απορρίψαμε θολές υποσχέσεις που πολύ σύντομα θα αποδεικνύονταν κενές περιεχομένου και επιμείναμε στη διεκδίκηση συγκεκριμένων δεσμεύσεων και μάλιστα τώρα. Γιατί τώρα; Γιατί τώρα έχουμε το μομέντουμ της ανάκαμψης.


    Αναλάβαμε το ρίσκο, κινητοποιήσαμε τις συμμαχίες μας, αλλά και την κοινή λογική στην Ευρώπη και πήραμε τελικά αυτό που ζητούσαμε: Μια συμφωνία διεξόδου.


    Πήραμε σαφείς δεσμεύσεις για τα αναγκαία μέτρα ελάφρυνσης του χρέους που θα το καταστήσουν βιώσιμο. Πλεονάσματα στο 2% μακροπρόθεσμα, πολύ πιο κάτω δηλαδή από αυτά που θα οφείλαμε να έχουμε με βάση το Σύμφωνο Σταθερότητας.


    Πήραμε 15ετή επιμήκυνση των ωριμάνσεων των ελληνικών ομολόγων και ισόποσο πάγωμα των επιτοκίων. Και ρήτρα ανάπτυξης, με την υιοθέτηση της Γαλλικής πρότασης, που θα καθιστά τους εταίρους μας συνεταίρους στις προσπάθειες μας από εδώ και στο εξής να βάλουμε την οικονομία σταθερά και μόνιμα σε αναπτυξιακή τροχιά.


    Η πιο σημαντική δέσμευση, όμως, βρίσκεται στην τελευταία παράγραφο της απόφασης. Και αφορά τη δέσμευση για το οριστικό τέλος των μνημονίων τον Αύγουστο του 2018.


    Μετά τη χθεσινή εξέλιξη, λοιπόν, ανοίγεται μπροστά μας ένας καθαρός δρόμος διεξόδου.

    φρεον αυτοκινητου περιστερι

    Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της συνεδρίασης της Ευρωομάδας ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ χαρακτήρισε σημαντικό το σημερινό Eurogroup για το ελληνικό πρόγραμμα, υπογραμμίζοντας πως οι υπουργοί Οικονομικών συμφώνησαν για όλα τα θέματα. Όπως είπε η Ευρωομάδα εξέτασε τη βιωσιμότητα του ελληνικού δημόσιου χρέους και επαναβεβαίωσε τις δεσμεύσεις και τις αρχές που περιέχονται στιη δήλωση του Μαΐου 2016.


    ριξε μια σκαλα στο φεγγαρι

    μπρελοκ ρεαλ μαδριτης

    Όλο το παρασκήνιο για τη συμφωνία του Eurogroup στο live blog του CNN Greece


    Πλεόνασμα 2% έως το 2060



    φρεον αυτοκινητου περιστερι

    Όπως είπε το Eurogroup εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δέσμευση της Ελλάδας να διατηρήσει ένα πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 3,5% του ΑΕΠ έως το 2022 και εν συνεχεία για μια δημοσιονομική πορεία που θα είναι σύμφωνη με τις δεσμεύσεις της χώρας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού δημοσιονομικού πλαισίου και θα προβλέπει πρωτογενές πλεόνασμα ίσο ή ανώτερο του 2% του ΑΕΠ από το 2023 έως το 2060.


    Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ αποσαφήνισε πως η αξιολόγηση της βιωσιμότητας του χρέους θα συνεχίσει να γίνεται σε σχέση με τις ακαθάριστες ανάγκες χρηματοδότησης, οι οποίες θα πρέπει να κυμαίνονται κάτω του 15% του ΑΕΠ μεσοπρόθεσμα και κάτω από το 20% του ΑΕΠ στη συνέχεια. Ο ίδιος ανέφερε πως το Eurogroup είναι έτοιμο να εφαρμόσει μια δεύτερη δέσμη μέτρων για το χρέος στο βαθμό που αυτό θα είναι αναγκαίο για την επίτευξη των προαναφερθέντων στόχων για τις ακαθάριστες χρηματοδοτικές ανάγκες, πάντα σύμφωνα με τη δήλωση της Eurogroup της 25ης Μαΐου 2016.


    Ο ίδιος είπε πως το Eurogroup θα εφαρμόσει τις παρεμβάσεις ελάφρυνσης του χρέους εφόσον χρειαστεί και αυτό καταδειχθεί στην τελική ανάλυση βιωσιμότητας του χρέους. Όπως τόνισε, η ελάφρυνση χρέους θα γίνει μεταξύ άλλων επεκτείνοντας τη σταθμισμένη μέση διάρκειας των λήξεων των δανείων και αναβάλλοντας τις πληρωμές τόκων του EFSF από 0 έως 15 έτη.


    Ο Ντάισελμπλουμ είπε πως προκειμένου να ληφθούν υπόψη οι ενδεχόμενες διαφορές μεταξύ των παραδοχών για την ανάπτυξη που χρησιμοποιούνται στην ανάλυση βιωσιμότητα του χρέους, θα υπάρξει ένας λειτουργικός μηχανισμός προσαρμογής της ανάπτυξης. «Ο μηχανισμός αυτός θα προσδιοριστεί πλήρως ως μέρος των μεσοπρόθεσμων μέτρων ελάφρυνσης του χρέους, μετά την επιτυχή εφαρμογή του προγράμματος. Το Eurogroup αναθέτει στο EWG να συνεργαστεί περαιτέρω με αυτό το θέμα από το 2018», είπε σχετικά.


    Σε σχέση με τη δόση ο Γερούν Ντάισελμπλουμ είπε πως τα όργανα διοίκησης του ESM αναμένεται να εγκρίνουν την εκταμίευση της τρίτης δόσης του προγράμματος ύψους 8,5 δισ. ευρώ. Για το γεγονός ότι η δόση είναι ενισχυμένη, ανέφερε πως το Eurogroup συμφωνεί ότι οι μελλοντικές εκταμιεύσεις θα πρέπει να καλύπτουν όχι μόνο την ανάγκη εκκαθάρισης καθυστερούμενων οφειλών, αλλά και την περαιτέρω δημιουργία ταμειακών αποθεμάτων.


    Για το εάν θα υπάρξει προληπτική πιστωτική γραμμή για την Ελλάδα μετά το 2018, είπε πως αυτό που θέλει το Eurogroup είναι να υποστηρίξει την έξοδο της Ελλάδος στις αγορές και πως αυτό θα εξετασθεί το 2018.


    Μοσκοβισί: Προτεραιότητα στην ανάπτυξη



    Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί εμφανίσθηκε ικανοποιημένος από την εξέλιξη του Eurogroup, λέγοντας πως μετά από πολλούς μήνες σκληρής δουλείας υπήρξε μια παγκόσμια συμφωνία. «Τώρα γυρίζουμε σελίδα προς όφελος του ελληνικού λαού», ανέφερε.


    Ο ίδιος σημείωσε πως τα μέτρα για το χρέος θα ληφθούν στο τέλος του προγράμματος, ωστόσο συμπλήρωσε ότι χρειάζεται ανάπτυξη για να μπουν οι βάσεις και να γίνουν όλα πιθανά. «Θα βοηθήσουμε την Ελλάδα να χρησιμοποιήσει εργαλεία για υποστήριξη των επενδύσεων. Η ανάπτυξη είναι τώρα προτεραιότητα!», τόνισε.

    τσαι πρασινο ιδιοτητες

    Άγνωστοι έγραψαν το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο με ροζ μπογιά στους τοίχους του σπιτιού του Βίζελ, ο οποίος πέθανε το 2016 στη Νέα Υόρκη, ότι βρίσκεται «στην κόλαση με τον Χίτλερ». Οι αρχές τα έσβησαν.


    μετεωρα γκραντ οτελ

    στάσεις μετρό γραμμη 1

    «Έχει ξεκινήσει έρευνα για να ταυτοποιηθούν οι δράστες» αυτής της πράξης βανδαλισμού, επεσήμανε η Φλορίνα Μάτες εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, επισημαίνοντας ότι θα εξεταστούν οι εικόνες που έχει καταγράψει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.


    τσαι πρασινο ιδιοτητες

    «Αυτή η ανάρμοστη πράξη αποτελεί επίθεση κατά της μνήμης όχι μόνο του Έλι Βίζελ, αλλά και όλων των θυμάτων του Σόαχ», κατήγγειλε το ρουμανικό ινστιτούτο μελέτης του Ολοκαυτώματος, το οποίο έχει το όνομα του επιζώντα.


    «Η μνήμη του Έλι Βίζελ δεν αξίζει μια τέτοια προσβολή από μέλη της γενέτειράς του», πρόσθετε η ανακοίνωση του ινστιτούτου.


    Η ισραηλινή πρεσβεία στη Ρουμανία καταδίκασε από την πλευρά της αυτή «την άνευ προηγουμένου αντισημιτική ενέργεια» και εξέφρασε την ευχή οι δράστες να προσαχθούν γρήγορα στη δικαιοσύνη.


    Ο Βίζελ γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 1928 στο Σίγκετ της βόρειας Ρουμανίας, η οποία το 1940 προσαρτήθηκε στην Ουγγαρία. Το 1944, σε ηλικία 15 ετών, μεταφέρθηκε μαζί με την οικογένειά του στο ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης Άουσβιτς - Μπίρκεναου, όπου πέθαναν η μητέρα του και η μικρότερη αδελφή του. Ο πατέρας του πέθανε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Μπούχενβαλντ.


    Έγινε γνωστός για τα απομνημονεύματά του από το Άουσβιτς. Το 1986 τιμήθηκε με το Νόμπελ Ειρήνης για τη δράση του κατά της βίας, της καταπίεσης και του ρατσισμού, ενώ το 2001 εξελέγη μέλος της ρουμανικής Ακαδημίας.

    safari or chrome iphone

    Νωρίτερα, η πυροσβεστική ανακοίνωσε πως βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού του και στο σημείο επιχειρούσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.


    safari or chrome iphone

    μοτσαρελα φετα θερμιδες

    Ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα.



    εξεταστικη νομικης απθ 2014




    #Τραυματισμένος ανασύρθηκε άνδρας από τις γραμμές του ΟΣΕ στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Κύπρου στο Μενίδι Αττικής.

    — Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 15 Δεκεμβρίου 2017

    ζωης λαρισα

    Οι επιστήμονες εντόπισαν ίχνη ηλικίας 5,7 εκατομμυρίων ετών στην περιοχή του Καστελίου στα Χανιά. Συγκεκριμένα, τα εντόπισε τυχαία το 2002 ο Πολωνός Παλαιοντολόγος Gerard Gierlinski και στη συνέχεια ο μαθητής του Grzegorz Niedzwiedzki άρχισε να τα μελετά συστηματικά και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πιθανόν ανήκουν σε πρόγονο του ανθρώπου.


    ζωης λαρισα

    Η σκυτάλη της έρευνας πέρασε στην ομάδα του πανεπιστημίου της Ουψάλα που δημοσίευσε τα ευρήματα στο περιοδικό του οίκου Elsevier. Η έρευνα της ομάδας του πανεπιστημίου κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για δίποδη βάδιση κάποιου άγνωστου προγονικού είδους του ανθρώπου, που ζούσε πριν 5,7 εκατ. χρόνια. Έτσι, τα εν λόγω ίχνη θεωρούνται πλέον τα παλαιότερα που έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα.


    tank of world blitz is7

    1 s2.0 S001678781730113X gr1


    μικρολιμανο χανια

    1 s2.0 S001678781730113X gr3 copy





    δωρεαν μεταπτυχιακα στη δανια

    Αναφερόμενη στη συνομιλία αυτή νωρίτερα, η ισραηλινή κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι ο Νετανιάχου ζήτησε μετ' επιτάσεως από τον Εμανουέλ Μακρόν την «αναθεώρηση» αυτής της συμφωνίας, έπειτα και από το τελεσίγραφο που έθεσε προς αυτήν την κατεύθυνση προς τους Ευρωπαίους ο Ντόναλντ Τραμπ.


    το ελεημον κλιση αρχαια

    «Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας υπενθύμισε τη σημασία της διαφύλαξης της ιρανικής πυρηνικής συμφωνίας και τον αναγκαίο σεβασμό από όλες τις πλευρές των δεσμεύσεών τους στο πλαίσιο της συμφωνίας αυτής», ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία προσθέτοντας ότι οι δύο άνδρες «συζήτησαν επίσης την ανάγκη να εργασθούν για το βαλλιστικό πρόγραμμα και για τις περιφερειακές δραστηριότητες του Ιράν, όπως έχει προτείνει η Γαλλία από τον Σεπτέμβριο 2017».


    fresh nails περιστερι

    Η άρνηση της Γαλλίας να συζητήσει τις προτάσεις για την αναθεώρηση της πυρηνικής συμφωνίας με το Ιράν συμπίπτει με την απόρριψη σήμερα εκ μέρους της Τεχεράνης οποιασδήποτε τροποποίησης της συμφωνίας.


    δωρεαν μεταπτυχιακα στη δανια

    Είχε προηγηθεί το τελεσίγραφο που έθεσε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος απαιτεί αυστηροποίηση των όρων που έχουν επιβληθεί στο Ιράν στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας εντός 120 ημερών. Απαιτώντας μία «συμφωνία» με τους Ευρωπαίους για τη διόρθωση των «τρομακτικών κενών» του κειμένου, οι ΗΠΑ απειλούν με την επανεπιβολή των κυρώσεων που συνδέονται με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και θα αποσυρθούν «αμέσως» από τη συμφωνία του 2015, προειδοποίησε ο Τραμπ, εάν δεν γίνουν τροποποιήσεις.


    «Οι δηλώσεις του Τραμπ πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπ' όψιν», δήλωσε στον Εμανουέλ Μακρόν ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, τονίζοντας «θα ήταν σώφρον για οποιονδήποτε επιθυμεί τη διατήρηση της πυρηνικής συμφωνίας να αναθεωρήσει» αυτό το κείμενο, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του Νετανιάχου.

    εφημεριο ετυμολογια

    Με ένα tweet στον λογαριασμό της στο Twitter, η Μαλάλα, η οποία αγωνίζεται για το δικαίωμα των κοριτσιών στην εκπαίδευση στη χώρα της, δεν κρύβει τη χαρά της για τις σπουδές που την περιμένουν στο διάσημο πανεπιστήμιο στα γνωστικά αντικείμενα της Φιλοσοφίας, της Πολιτικής και της Οικονομίας.


    εφημεριο ετυμολογια

    «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα πάω στην Οξφόρδη», γράφει μεταξύ άλλων και συμπεριλαμβάνει φωτογραφία με το μήνυμα ότι έγινε δεκτή που της έστειλε το Πανεπιστήμιο.


    πεθυμησα σημασια


    περιελιξεις μοτερ ροδος



    So excited to go to Oxford!! Well done to all A-level students - the hardest year. Best wishes for life ahead! pic.twitter.com/miIwK6fNSf

    — Malala (@Malala) 17 Αυγούστου 2017

    Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

    αργυρω υγιεινη διατροφη

    Στα 20 της χρόνια η Κορακάκη έγραψε ιστορία για την Ελλάδα με 2 Ολυμπιακά μετάλλια στο ίδιο αγώνισμα (τελευταίος που το είχε κάνει ο Τσικλητήρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1912) και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά όλων των ειδικών, που την έφερναν μέσα στην 3αδα στα 25 μέτρα, που είναι και η ειδικότητα της.


    ενισχυση ανοσοποιητικου σκευασματα παιδια

    16942615
    (Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / ARMANDO BABANI)


    Από το πρωί έδειξε ότι είχε τρομερή αυτοπεποίθηση, ακόμη και όταν στο 2ο μισό κομμάτι των προκριματικών, στην ταχεία βολή, είχε την ψυχραιμία για να γυρίσει τον αγώνα. Και βέβαια η εμφάνισή της στον ημιτελικό και τον τελικό απέδειξε ότι δίκαια ανέβηκε στο σκαλί του βάθρου.


    αργυρω υγιεινη διατροφη

    ραβανι αργυρω συνταγη

    2016 08 09T194048Z 774383485 RIOEC891INY5T RTRMADP 3 OLYMPICS RIO SHOOTING W 25MPISTOL
    (Πηγή: Reuters / EDGARD GARRIDO)


    Παρότι αγχώθηκε όταν προηγήθηκε με 6-0 και η Γερμανίδα ισοφάρισε σε 6-6, βρήκε την ψυχραιμία στον 7ο γύρο να κερδίσει το μετάλλιο στην τελευταία βολή!


    2016 08 09T193918Z 814194083 RIOEC891ILG55 RTRMADP 3 OLYMPICS RIO SHOOTING W 25MPISTOL


    Η μονομαχία της Κορακάκη στον τελικό με την Γερμανίδα (εύστοχες βολές): 3-1, 4-2, 4-3, 3-4, 2-4, 2-3, 4-3.


    16943253
    (Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / ARMANDO BABANI)


    Την ώρα της απονομής η Άννα Κορακάκη έκλαψε, γιατί όπως είπε πέρασαν από το μυαλό της όλες οι δυσκολίες που έχει περάσει, μαζί με τον πατέρα της και προπονητή της Τάσο Κορακάκη, που έσπευσε να την αγκαλιάσει και για πρώτη φορά άφησε τον εαυτό του να εκδηλωθεί.


    16943332
    (Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / ARMANDO BABANI)


    korakakimedal
    (Πηγή: FACEBOOK / ΕΟΕ)


    Στον τελικό για το χάλκινο μετάλλιο η Ελβετίδα Γκέρμπερ κέρδισε την Κινέζα Ζανγκ με 8-4.


    *Οι αθλήτριες χτυπούσαν από 5 βολές σε κάθε γύρο, η νικήτρια κάθε γύρου έπαιρνε 2 βαθμούς, ενώ στις ισοπαλίες από έναν, μέχρι να φτάσουν τους 7.


    2016 08 09T194220Z 675390909 RIOEC891IQJ6M RTRMADP 3 OLYMPICS RIO SHOOTING W 25MPISTOL
    (Πηγή: Reuters / EDGARD GARRIDO)


    Από τους πρώτους που έσπευσαν να συγχαρούν την Χρυσή Ολυμπιονίκη ήταν η επίσης κορυφαία σκοπεύτρια της χώρας μας Άγη Κασούμη, δείτε τι έγραψε στο Facebook


    Agi
    Πηγή: FACEBOOK


    Συγχαρητήρια και από τον πρώην αρχηγό της εθνικής μπάσκετ Νίκο Ζήση αλλά και τον διεθνή φοργουορντ του Ολυμπιακού Γιώργο Πρίντεζη.


    printeziskorakaki
    (Πηγή: Instagram)



    Μπραβο στην Αννα Κορακακη! Μας εκανες υπερήφανους!!

    — Nikos Zisis (@nik683) August 9, 2016