Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

αναμονη κλησης cyta

«Περιμένω τις δικές σας αναλογικές μελέτες που δεν θα μιλάνε ούτε για θνησιμότητα ούτε για διάρκεια ζωής», είπε ο υπουργός Οικονομικών στη Βουλή και συμπλήρωσε ότι δεν είναι σωστό για το δημόσιο διάλογο μια ολόκληρη παράταξη να κατηγορεί έναν πρωθυπουργό κι έναν υπουργό ότι θέλουν να πεθάνουν άνθρωποι.


αναμονη κλησης cyta

big solar led

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος εξέφρασε ακόμη, την πεποίθηση ότι υπάρχει ο απαραίτητος δημοσιονομικός χώρος για να μην μειωθούν οι συντάξεις αλλά και το αφορολόγητο. «Έχουμε δημοσιονομικό χώρο για να μην μειώσουμε τις συντάξεις, να μην περικόψουμε το αφορολόγητο και να ισχύουν και τα αντίμετρα», επεσήμανε και απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση, την κατηγόρησε για πανικό.


«Το 2017 για το θέμα των συντάξεων λέγατε πως δεν υπάρχουν αντίμετρα, παρά μόνον μέτρα και ότι οι συντάξεις και το αφορολόγητο θα ισχύσουν το 2019…».


υποθερμια λεχωνα

Διαβεβαίωσε ακόμη, ότι δεν υπάρχει μεταβίβαση στο Υπερταμείο –«ούτε αρχαιολογικών χώρων, ούτε νοσοκομείων, ούτε αιγιαλού, ούτε περιοχών Natura», είπε και απέδωσε το γεγονός ότι στη λίστα της μεταβίβασης υπήρχαν κωδικοί για αρχαιολογικούς χώρους και νοσοκομεία σε κάποια νομική αμφισημία που θα την κοιτάξει το υπουργείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου