Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

καταστηματα lidl πατρα

Ο ιερέας ανέβηκε στον άμβωνα εκκλησίας του προαστίου Κουάτρο Καμίνος στη Μαδρίτη για να απευθύνει στο ποίμνιό του ένα από τα γνωστά του κηρύγματα και να κατηγορήσει ως ηθικούς αυτουργούς της σφαγής των αθώων τους....κομμουνιστές.


Πρόκειται για τον Σαντιάγο Μαρτίν, έναν ιερέα γνωστό για τις πολυπληθείς τηλεοπτικές του εμφανίσεις, που επί πολλά έτη μετέφερε μέσω της τηλεοπτικής εικόνας την επίσημη άποψη της εκκλησίας περί κατηχήσεως. Κι επί παντός του επιστητού. Το ποίμνιο που παρέστη στη λειτουργία της εκκλησίας του και ανέμενε ότι στο κήρυγμά του θα άκουγε λόγους παραμυθίας, χριστιανικής ευσπλαχνίας και αλληλεγγύης για τα θύματα, γελάστηκε οικτρά.


καταστηματα lidl πατρα

Διότι από την αρχή της ομιλίας του, ο ιερέας Μαρτίν εκστόμισε έναν φιλιππικό κατά των αριστερών δημάρχων της Μαδρίτης Μανουέλα Κάρμενα και της Βαρκελώνης Άντα Κολάου, αλλά και κατά των κομμουνιστών εν γένει (διότι γι’ αυτόν και οι Podemos συγκαταλέγονται στους κομμουνιστές), προσάπτοντάς τους τις ευθύνες για τις επιθέσεις στη Βαρκελώνη.


δον κιχώτης μικρο παλλας

λυσιας υπερ αδυνατου συνταξη

«Ένα μέρος της ευθύνης (και ας το θυμούνται αυτό οι δικηγόροι των θυμάτων) ανήκει στην Άντα Κολάου. Θα πρέπει να χύνει λιγότερα δάκρια και να πράττει περισσότερα. Εγώ εάν ήμουν δικηγόρος των θυμάτων θα κατέθετα μήνυση κατά της δημαρχίας της Βαρκελώνης για συνέργεια».


Από την αρχή του κηρύγματός του, ο ιερέας στρέφει τα βέλη του κατά του κομμουνισμού, τον οποίο σταθερά κι αδιάλειπτα χαρακτηρίζει ως «απειλή» για την κοινωνία.


Κατά τον ίδιο ιερέα, η Κάρμενα και η Κολάου δεν έχουν τοποθετήσει τα αποτρεπτικά εμπόδια για τα αυτοκίνητα και τις τυχόν επιθέσεις με οχήματα στους δημόσιους χώρους και αυτό τις μετατρέπει αυτομάτως σε συνεργούς των τρομοκρατών. Επιπλέον δε συντάσσονται με ένα κόμμα που είναι κομμουνιστικό και γι’ αυτό έγινε ό, τι έγινε. Διότι κατ’ αυτόν «όταν είμαστε κομμουνιστές τρέφουμε σεβασμό για την ελευθερία των δολοφόνων», όπως τόνισε στο κήρυγμά του, διαστρέφοντας τις δηλώσεις της Κολάου για τα εμπόδια: «η δήμαρχος λέει πως ‘εμποδίζουν την ελευθερία(κίνησης)’.Ναι την ελευθερία (κίνησης) των δολοφόνων» . Για τον ιερέα, όποιος αμελεί να λάβει μέτρα προστασίας των πολιτών αυτομάτως θα πρέπει να θεωρείται συνεργός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου