Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

γιατρος σημασια

Η ΑΕΚ μπήκε στο ΣΕΦ αρκετά πιεσμένη από το γεγονός ότι ήταν το πρώτο σοβαρό τεστ με τους δύο «αιώνιους» στο πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός άνετα έκανε το +13 με τον Πρίντεζη να σκοράρει και τους κίτρινους να μην βλέπουν το καλάθι παρά μόνο με κάποιες βολές.


γιατρος σημασια

3973784
(Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)


εξαντλήσιμοι και ανακυκλώσιμοι πόροι

Μετά το 6λεπτο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έφτασαν ακόμη και σε απόσταση ενός τρίποντου, όμως η φθορά στα φάουλ και η ποιότητα στο επιθετικό κομμάτι των ερυθρόλευκων τους έδωσε και πάλι ένα άνετο προβάδισμα.


λαμπριανιδης αλλαντικα κυπρος

Ένα προβάδισμα που διατήρησε άνετα στη συνέχεια ο Ολυμπιακός, αφού όποτε η ΑΕΚ μείωνε υπήρχε η απάντηση από τους γηπεδούχους, που μάζευαν τα ριμπάουντς και εύστοχοι στα τρίποντα έφτασαν ακόμη και στο +19 (65-46) στο φινάλε της γ περιόδου.


3974096
(Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε το φινάλε του ματς, με την ΑΕΚ απλά να προσπαθεί να μαζέψει κάπως την διαφορά, ενώ ο Ολυμπιακός ακόμη και με τους αναπληρωματικούς είχε λύσεις. Ο τραυματισμός του Βασιλειάδη στο τελυταίο λεπτό, που στραβοπάτησε έκανε τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν ένα ακόμη πονοκέφαλο.


Λοτζέσκι και Πρίντεζης οδήγησαν στο σκοράρισμα, ενώ ο Σπανούλης σε ένα ακόμη ματς επέλεξε να δημιουργήσει και άγγιξε το double double. Ο Σάκοτα μόνος του στάθηκε επιθετικά, ενώ ο Δικέφαλος φάνηκε εξαιρετικά ευάλωτος κάτω από το καλάθι (ο Φάλκερ δεν μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο σαν 5άρι).


Τα 10λεπτα: 26-16, 43-34 (17-18), 65-46 (22-12), 78-67 (13-21)


(Τα πλήρη στατιστικά του αγώνα)


Νίκες για ΠΑΟΚ και Άρη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου