Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

τραγουδια για μωρα αχ κουνελακι

«Τα υπουργεία, αυτή τη στιγμή, κάνουν τα πάντα για να ολοκληρωθούν τα προαπαιτούμενα, που έχουν απομείνει, και η τρίτη αξιολόγηση δεν θα αποτελέσει ένα ακόμη θρίλερ, αλλά θα ολοκληρωθεί στην ώρα της, γιατί το ζητούμενο είναι από τις αρχές του 2018 να μπούμε στην πορεία εξόδου της χώρας από τα μνημόνια» είπε, παρατηρώντας ότι «το ΔΝΤ που συνήθως είναι ο "κακός" της υπόθεσης θέλει να επιταχυνθεί η ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης, χωρίς νέα μέτρα και μάλιστα βάζει πολύ επιτακτικά το θέμα της ρύθμισης του χρέους».


Ερωτηθείς για την πορεία της επιχείρησης απορρύπανσης του Σαρωνικού από την πετρελαιοκηλίδα, ο κ. Σαντορινιός διευκρίνισε ότι παραδόθηκαν οι παραλίες του Πειραιά και του Παλαιού Φαλήρου και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες απορρύπανσης και στις παραλίες του Αλίμου, του Ελληνικού, της Γλυφάδας και λίγο αργότερα στη Σαλαμίνα.


πριν και μετα διακοσμηση

πως διωχνουμε κατσαριδες

Σχετικά με την προοπτική άρσης της απαγόρευσης κολύμβησης σε αυτές τις παραλίες, εξήγησε ότι δεν πρόκειται για αρμοδιότητα του υπουργείου Ναυτιλίας. «Έχουμε επικοινωνήσει με το υπουργείο Υγείας, το οποίο έχει λάβει υπόψη ότι έχουν παραδοθεί οι παραλίες, λαμβάνει υπόψη και τις νέες μετρήσεις του ΕΛΚΕΘΕ, οι οποίες είναι σαφώς βελτιωμένες και πιστεύω ότι το υπουργείο Υγείας σύντομα θα αναλάβει δράση και για την άρση της απαγόρευσης κολύμβησης» είπε.


τραγουδια για μωρα αχ κουνελακι

Σε ό, τι αφορά, εξάλλου, την εκπόνηση μελέτης για το κόστος μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων από και προς τα νησιά, που συζητήθηκε χθες σε ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Ναυτιλίας, ο κ. Σαντορινιός σημείωσε ότι «δεν ήταν απλά η παρουσίαση του πρώτου σταδίου της μελέτης, αλλά είχε να κάνει και με το να ακουστούν και να συμπεριληφθούν στη μελέτη οι προτάσεις από τα Επιμελητήρια, τους εκπροσώπους της ακτοπλοΐας, την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου