Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

επιπλα αποθηκευσης εξωτερικου χωρου

Άλλωστε και ο επικεφαλής του EWG Τόμας Βίζερ με χθεσινές του δηλώσεις υπονόησε ότι το επόμενο Eurogroup αποτελεί κι ένα dead line για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την επίτευξης συνολικής συμφωνίας. Κάτι που σημαίνει ότι θα έχουν γεφυρωθεί οι αποστάσεις για το τρέχον πρόγραμμα, θα έχουν καθοριστεί τα πρωτογενή πλεονάσματα για την περίοδο μετά το 2018 και θα έχουν συγκεκριμενοποιηθεί τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος.


επιπλα αποθηκευσης εξωτερικου χωρου

Πρόκειται για μία δύσκολη ισορροπία που απαιτεί υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές, παραδέχονται κυβερνητικά στελέχη. Ο υπουργός Οικονομικών έχει εξουσιοδοτηθεί να «δώσει» στους ομολόγους του υπουργούς του Eurogroup μόνο την επέκταση του «κόφτη» δημοσιονομικής διόρθωσης για έναν χρόνο, εφόσον βεβαίως εκείνοι αποδεχτούν την πρόταση για εξειδίκευση των μεσοπρόθεσμων.


ντινάν βέλγιο

Επίσης είναι εξουσιοδοτημένος να διαμηνύσει στο Eurogroup πως η Ελλάδα δεν προτίθεται να νομοθετήσει ούτε ένα ευρώ επιπλέον μέτρα από όσα προβλέπει η συμφωνία, σύμφωνα και με τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στην συνέντευξή του στην Εφ. Συν. με αφορμή την συμπλήρωση δύο χρόνων από την ανάληψη κυβερνητικών καθηκόντων από τον ΣΥΡΙΖΑ.


γραμμωμενα χερια σε 10 λεπτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου