Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

κανονεσ αποσκευων αεροδρομιου

Ιδιαίτερα επεσήμανε τρία σημεία της επιστολής:


μωρο 3 μηνων δραστηριοτητες

Α) Εκτός της πρώτης αναφοράς, στο πλαίσιο της επιστολής ο γ. γ. επαναβεβαίωσε τη θέση των Ηνωμένων Εθνών για την περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου, όπως περιγράφεται στα περί Κύπρου ψηφίσματα του διεθνούς οργανισμού.


κανονεσ αποσκευων αεροδρομιου

Β) Τα Ηνωμένα Έθνη υποστηρίζουν την εφαρμογή Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αλλά μόνο όσων έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών, εκφράζοντας αντίθεση σε οποιεσδήποτε ενέργειες εκφεύγουν αυτού του πλαισίου.


μολυνση υπογειων υδατων

Με βάση αυτά, είπε ο κ. Χριστοδουλίδης, μιλώντας το πρωί στο ΡΙΚ , θα πρέπει να αναμένουμε να δούμε τις τελικές αποφάσεις του Προέδρου, υπενθυμίζοντας ότι ο κ. Αναστασιάδης θα βρίσκεται στις 17 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη. Μέχρι τότε θα είναι έτοιμη και η έκθεση Άιντε, η οποία θα αποσταλεί στο Συμβούλιο Ασφαλείας, πριν από τις 16 ή 17 Σεπτεμβρίου. Ανέφερε δε ότι δεν αναμένεται στην έκθεση να επιρρίπτεται ευθύνη σε οποιαδήποτε από τις πλευρές.


Ο κ. Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι ουδεμία συζήτηση έχει γίνει για μια λύση «δύο κρατών» ή για «βελούδινο διαζύγιο». Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις, ούτε έγινε συζήτηση προς μια τέτοια κατεύθυνση», είπε. Επανέλαβε δε τη θέση της ελληνοκυπριακής πλευράς για λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, στη βάση όσων έχουν κατά καιρούς συμφωνηθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου