Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

η ιδεα της ευρωπαικης ενωσης μπαμπινιωτης

Το AMAQ ανέφερε πως η επίθεση πραγματοποιήθηκε από «έναν στρατιώτη του Ισλαμικού Κράτους» ο οποίος ανταποκρίθηκε «στις εκκλήσεις για στοχοθέτηση πολιτών των χωρών του (διεθνούς) συνασπισμού» (κατά των τζιχαντιστών).


η ιδεα της ευρωπαικης ενωσης μπαμπινιωτης

primo ξανθη

παιχνιδια με διαφορέσ

Την Κυριακή το βράδυ στο Τορόντο μια νεαρή γυναίκα 18 ετών και ένα κορίτσι 10 ετών σκοτώθηκαν και άλλοι 13 άνθρωποι τραυματίστηκαν --μερικοί από τους οποίους σοβαρά-- από έναν ένοπλο 29χρονο, που αναγνωρίστηκε ως ο Φάιζαλ Χουσάιν, κάτοικος της πόλης.


Ο επιτιθέμενος πυροβόλησε αδιακρίτως εναντίον των πεζών που περπατούσαν σε έναν γεμάτο κόσμο δρόμο της ελληνικής συνοικίας της πόλης, προτού θέσει στο στόχαστρο εστιατόρια γεμάτα κόσμο.


Καναδάς: 29 ετών ο δράστης της επίθεσης στην ελληνική συνοικία του Τορόντο


Η αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο, πυροβόλησε τον άνδρα ο οποίος βρέθηκε νεκρός λίγο αργότερα σε ένα δρομάκι, σύμφωνα με τους ερευνητές.


Σύμφωνα με την οικογένεια του δράστη των πυροβολισμών, ο τελευταίος υπέφερε από παιδί «από σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας» τα οποία δεν είχε ποτέ μπορέσει να ξεπεράσει παρότι έπαιρνε φάρμακα και υποβαλλόταν σε θεραπεία.


Τον Δεκέμβριο, οι καναδικές αρχές είχαν δηλώσει πως η χώρα εξακολουθεί να βρίσκεται υπό την απειλή «βίαιων εξτρεμιστικών επιθέσεων» κυρίως από προερχόμενους από ή συμπαθούντες την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου