Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

ρολοι με μαχαιροπίρουνα

Όπως σημειώνει η επενδυτική τράπεζα στην ανάλυση της, η καθυστέρηση στη δεύτερη αξιολόγηση του προγράμματος σε συνδυασμό με την περίπλοκη πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, το εκλογικό ημερολόγιο στην Ευρώπη και την έλλειψη συναίνεσης για την ελληνική βιωσιμότητα του χρέους μεταξύ των πιστωτών της χώρας, συνέβαλαν στην αστάθεια και τη διεύρυνση των ελληνικών spreads.


λουκιανος κηλαηδονης βιογραφια

Σύμφωνα με την GS οι αποδόσεις των ελληνικών δεκαετών ομολόγων αυξήθηκαν κατά 50 μονάδες βάσης σε σχέση με τον Ιανουάριο, ενώ οι μετοχές των ελληνικών τραπεζών μειώθηκαν έως και 20% κατά την περίοδο αυτή και τώρα κυμαίνονται από 17% εως 43% κάτω από τα επίπεδα που ήταν στην ανακεφαλαιοποίηση του 2015.


ρολοι με μαχαιροπίρουνα

Η Goldman ξεκαθαρίζει πως η ανάκαμψη του ελληνικού τραπεζικού κλάδου εξαρτάται από την πολιτική και μακροοικονομική σταθερότητα στη χώρα.
"Αν και αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν καθυστερήσεις στο πρόγραμμα διάσωσης και οι τοπικές τράπεζες είναι προετοιμασμένες να αντιμετωπίσουν τη βραχυπρόθεσμη αβεβαιότητα, ωστόσο μια παρατεταμένη κλιμάκωση της πολιτικής έντασης θα μπορούσε να διαταράξει και πάλι την ακόμα εύθραυστη ανάκαμψη του τραπεζικού τομέα", προειδοποιεί σχετικά η GS.


τα βαρελακια πλαγιαρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου