Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

στέλιος καζαντζίδης βραδιάζει

Πιο δύσκολη είναι η κατάσταση στην περιοχή Βούτημα στον Αυλώνα Αττικής, όπου στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, ξέσπασε στις 13:50 το μεσημέρι του Σαββάτου (17/03/2018). Στο σημείο επιχειρούν 55 άνδρες της Πυροσβεστικής με 24 οχήματα και 12 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Οι φλόγες δεν απειλούν μέχρι στιγμής κατοικίες. Κατά τη διάρκεια της ημέρας η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί προκειμένου να αποφασιστεί αν θα συνδράμουν στο σημείο εναέρια μέσα. Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δύσβατο σημείο με πυκνή βλάστη.


στέλιος καζαντζίδης βραδιάζει

ελα νυχτα παρε με αλεξιου στιχοι

ποια χρωματα ειναι στη μοδα

Λίγη ώρα αργότερα, στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου, φωτιά ξέσπασε στα Αγνάντα Ηλείας. Οι άντρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να οριοθετήσουν τη φωτιά, η οποία εκδηλώθηκε κοντά στον οικισμό. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα.


Ωστόσο, ο πρώτος συναγερμός στην Πυροσβεστική σήμανε στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου, όταν η Υπηρεσία ενημερώθηκε για πυρκαγιά στα Στύλια Κορινθίας. Η φωτιά, η οποία εκδηλώθηκε σε χαράδρα, έχει οριοθετηθεί. Στο σημείο επιχειρούν 42 άνδρες της Πυροσβεστικής με 16 οχήματα.


Φλέγεται η Κρήτη


Μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες και στα Χανιά, όπου στις 11:48 το πρωί ξέσπασε πυρκαγιά στον Κίσσαμο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, αυτή την ώρα δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, ωστόσο, στο σημείο παραμένουν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καθώς υπάρχει ο φόβος των αναζωπυρώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου