Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

πολιτιστικες εκδηλωσεις ρεθυμνο 2014

«Είχα προειδοποιήσει προσωπικά τον κ. Τσίπρα ότι η χώρα δεν αντέχει να προσθέσει στην οικονομική κρίση και μια κρίση δημοκρατίας», είπε και πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση εκθέτει τη χώρα όχι μόνο στο εσωτερικό, αλλά και στο εξωτερικό» και επανέλαβε το αίτημα του κόμματος για άμεση προσφυγή στις κάλπες.


πολιτιστικες εκδηλωσεις ρεθυμνο 2014

laser ποσες συνεδριες χρειαζονται

Όπως είπε, η Νέα Δημοκρατία καταθέτει άμεσα εμπεριστατωμένη πρόταση νόμου για την αντιμετώπιση του αδιεξόδου που δημιουργήθηκε στο τηλεοπτικό πεδίο, η οποία θα επαναφέρει το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο και θα καταργεί τον αριθμό 4 των τηλεοπτικών αδειών.


μικελ γρηγοριου λαμπρακη

«Ο κ. Τσιπρας ας αναλογιστεί έστω και τώρα τις ευθύνες του. Η χώρα χρειάζεται ηγεσία που να μπορεί να εμπνέει και να μπορεί να ενώσει τους Έλληνες, δίνοντας αποτελεσματικές λύσεις στα μεγάλα προβλήματά μας», κατέληξε.


Ολόκληρη η δήλωση του κ. Μητσοτάκη έχει ως εξής:


«Το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματικό το “νόμο Παππά”.


Είχα προειδοποιήσει προσωπικά τον κ. Τσίπρα ότι με τις μεθοδεύσεις του οδηγούσε την χώρα σε επικίνδυνες ατραπούς. Είχα επισημάνει ότι η χώρα δεν αντέχει να προσθέσει στην οικονομική κρίση και μια κρίση Δημοκρατίας.


Οι εξελίξεις δικαίωσαν απόλυτα την υπεύθυνη στάση μας. Η δε αντίδραση της Κυβέρνησης στην απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου συνιστά μέγιστο θεσμικό ατόπημα. Επιβεβαιώνει την πρόβλεψή μας ότι ο κ. Τσίπρας θα απαντά στα τραγικά αδιέξοδα που οδηγεί τη χώρα με περίσσευμα αυταρχισμού και αλαζονείας.


H Κυβέρνηση εκθέτει τη χώρα όχι μόνο στο εσωτερικό, αλλά και στο εξωτερικό, προβάλλοντας την εικόνα ενός αποτυχημένου Κράτους, που δεν σέβεται τους δημοκρατικούς θεσμούς του.


Αποδεικνύει ξανά πόσο επικίνδυνη είναι για τον τόπο σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή. Αντί να στρέψει όλη της την ενέργεια στην ανάταξη της οικονομίας, προσπαθεί να χειραγωγήσει θεσμούς με μόνο σκοπό την παραμονή στην εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου