Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

συνηθισμενο το βουνο στα χιονια

Ειδικότερα, λόγω χερσαίας οδικής μεταφοράς υπερμεγέθους φορτίου και συγκεκριμένα, αεροσκάφους, σήμερα, και κατά τις ώρες 11:00 έως 13:00, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στο τμήμα της από τον Α/Κ Τανάγρας (χ. θ. 67+655) έως και τον Α/Κ Καλυφτάκη (χ. θ. 20+060).


μικελαντζελο ζωγραφος

Κατά το χρόνο της μεταφοράς, το όριο ταχύτητας των οχημάτων που θα κινούνται στο ανωτέρω οδικό τμήμα θα περιορίζεται στα 50 χλμ/ ώρα και δεν θα επιτρέπεται η προσπέραση του οχήματος μεταφοράς του υπερμεγέθους φορτίου (Μήκος: 27.30 μ., Πλάτος: 8.40 μ., Ύψος: 4.80 μ.).


μικρος βοριας τηλ

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι οδηγοί θα μπορούν να εξέρχονται του κυρίως ρεύματος κυκλοφορίας της Ν. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας σε οποιοδήποτε κόμβο εξόδου της επιλογής τους, προκειμένου να κινηθούν επί του παράπλευρου οδικού δικτύου.


συνηθισμενο το βουνο στα χιονια

Επιπρόσθετα και για το χρονικό διάστημα (περί τις 11:30-12:0΄) από την άφιξη του οχήματος μεταφοράς στον Σταθμό Διοδίων Αφιδνών μέχρι και τη διέλευσή του από αυτόν, θα επιτρέπεται στα οχήματα που θα ακολουθούν η προσπέραση του οχήματος μεταφοράς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου