Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

δεν θελω δεσμευσεις

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ η ορατότητα στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες.


μιχαλης καψης δημοσιογραφος

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:


Αττική


καιρός: γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις.


δεν θελω δεσμευσεις

ντορα η εξερευνητρια κουκλα

άνεμοι: ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


καιρός: αρχικά αίθριος. βαθμιαία αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά.


άνεμοι: ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 3 η 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: αρχικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις από τα δυτικά κατά τόπους πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά της Μακεδονίας.


άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Το πρωί στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος


καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου.


άνεμοι: ασθενείς και στο ιόνιο τοπικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος


καιρός: γενικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά.


άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

they are billions

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα ο ΑΣΕΠ, με βάση αυτά τα στοιχεία προκύπτει ότι για κάθε θέση καταγράφηκαν κατά μέσο όρο 516 προτιμήσεις, δεδομένου ότι αρκετοί υποψήφιοι με τις αιτήσεις τους διεκδικούν περισσότερες από μία θέσεις της ίδιας Κατηγορίας Εκπαίδευσης.


Ειδικότερα, υποβλήθηκαν:


they are billions

ξυλοφουρνος για πιτσαρια

3.113 αιτήσεις για την κάλυψη 124 θέσεων κατηγορίας ΠΕ


ποτε ενας παρθενος ειναι ερωτευμενος

9.615 αιτήσεις για την κάλυψη 700 θέσεων κατηγορίας TΕ


12.868 αιτήσεις για την κάλυψη 494 θέσεων κατηγορίας ΔΕ


10.605 αιτήσεις για την κάλυψη 348 θέσεων κατηγορίας ΥΕ


Το πλήθος των προτιμήσεων των υποψηφίων αναλύεται ανά κλάδο - ειδικότητα ως εξής:


Κλάδος - Ειδικότητα πλήθος προτιμήσεων


ΠΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ - 92


ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ - 7


ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - 102


ΠΕ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - 30


ΠΕ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΕ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - 21


ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ - 9.865


ΠΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ - 1.544


ΠΕ ΦΥΣΙΚΩΝ - ΑΚΤΙΝΟΦΥΣΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ - 989


ΠΕ ΧΗΜΙΚΩΝ - ΒΙΟΧΗΜΙΚΩΝ - 1.008


ΠΕ ΧΗΜΙΚΩΝ - ΒΙΟΧΗΜΙΚΩΝ - ΒΙΟΛΟΓΩΝ - 4.342


ΠΕ ΧΗΜΙΚΩΝ - ΒΙΟΧΗΜΙΚΩΝ - ΒΙΟΛΟΓΩΝ (ΒΙΟΛΟΓΩΝ) - 1.236


ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ - 4.080


ΤΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - 70


ΤΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ - 926


ΤΕ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ - 416


ΤΕ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ - 50.782


ΤΕ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ - 886


ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - 3.277


ΤΕ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ - 1.345


ΤΕ ΜΑΙΩΝ - ΜΑΙΕΥΤΩΝ - 6.291


ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ - 156.990


ΤΕ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ - ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ - 9.576


ΤΕ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ - ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ - 372


ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ - 89

βιντεοκλιπ πλουταρχου νεο

Σύμφωνα με την επίσημη ατζέντα της Ευρωομάδας ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και οι επικεφαλής των κλιμακίων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου θα ενημερώσουν «σχετικά με την πρόοδο όσον αφορά στο εν εξελίξει πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής της Ελλάδας καθώς και για τα σχέδια που συνδέονται με την επικείμενη τρίτη επανεξέταση του προγράμματος».


δεν ειναι αργα

Ακόμη, οι υπουργοί θα ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την έννοια της οικονομικής ανθεκτικότητας στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση και θα εξετάσουν ποιοι τομείς πολιτικής πρέπει να αντιμετωπιστούν στην ευρωζώνη για την ενίσχυση της οικονομικής ανθεκτικότητας.


βιντεοκλιπ πλουταρχου νεο

δραχμη νομισματοκοπειο

Η οικονομική ανθεκτικότητα αφορά στην ικανότητα μιας χώρας να αποτρέπει και να αντιμετωπίζει οικονομικές διαταραχές. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη ζώνη του ευρώ, δεδομένου ότι οι χώρες μοιράζονται ένα κοινό νόμισμα και είναι σε μεγάλο βαθμό αλληλένδετες και η έλλειψη οικονομικής ανθεκτικότητας σε μια χώρα μπορεί γρήγορα να επιφέρει σοβαρές συνέπειες σε άλλες οικονομίες της ζώνης του ευρώ.

κουβερτα παοκ

Η εθνική μας πήρε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού προβάδισμα 2 γκολ στηριζόμενη στην καλή της άμυνα, με τους Ισπανούς να σκοράρουν μόλις μία φορά σε όλο το πρώτο ημίχρονο.


σπουδες νοσηλευτικης θεσσαλονικη

2016 08 18T183628Z 1253186268 RIOEC8I1FOR3K RTRMADP 3 OLYMPICS RIO WATERPOLO M
(Πηγή: Reuters / SERGIO MORAES)


κουβερτα παοκ

Το τρίτο 8λεπτο ήταν το πιο παραγωγικό και για τις δύο ομάδες, που από το 3-1 του ημιοχρόνου έκλεισαν στο 7-4 υπέρ της εθνικής μας, που διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα για να προκριθεί με τελικό σκορ 9-6.


δήμητρας φουντούκη

Από δύο γκολ έβαλαν ο Μουρίκης και ο Αφρουδάκης, και από ένα Φουντούλης, Γούνας, Βλαχόπουλος, Μυλωνάκης και Δελακάς.


Τα 8λεπτα Ελλάδα-Ισπανία: 1-0, 2-1 (3-1), 4-3 (7-4), 2-3 (9-7).


2016 08 18T190737Z 896563569 RIOEC8I1H4OBD RTRMADP 3 OLYMPICS RIO WATERPOLO M
(Πηγή: Reuters / SERGIO MORAES)


Αντίπαλος μας στον "τελικό της 5ης θέσης" το Σάββατο στις 22.30 θα είναι η Ουγγαρία, που συνέτριψε τους Βραζιλιάνους 13-4 (οι διοργανωτές θα παίξουν νωρίτερα - 17.40- με την Ισπανία για τις θέσεις 7-8).


"Εμφύλιος" στον τελικό


Στον πρώτο ημιτελικό η Κροατία κέρδισε το Μαυροβούνιο με 12-8 και στον δεύτερο η Σερβία την Ιταλία 10-8 (πολύ πιο εύκολα από ό, τι δείχνει το αποτέλεσμα καθώς οι Ιταλοί έβαλαν 6 γκολ στην τελευταία περίοδο και στο ημίχρονο έχαναν 6-2). Ο τελικός θα γίνει το Σάββατο στις 23.50, ενώ για το Χάλκινο θα παίξει η Ιταλία με το Μαυροβούνιο (19.00). Να θυμίσουμε ότι η 4άδα του τουρνουά είναι η ίδια με το Λονδίνο, όταν η Κροατία πάλι είχε αποκλείσει το Μαυροβούνιο στα ημιτελικά και είχε πάρει το χρυσό στον τελικό με την Ιταλία, που απέκλεισε την Σερβία (αρκέστηκε στο χάλκινο μετάλλιο).

σταβεντο φουρειρα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», ο καθηγητής, που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, περιέγραψε την επίθεση που δέχθηκε ως εξής:


σταβεντο φουρειρα

γηπεδα μπασκετ στον πειραια

«Την περασμένη Πέμπτη στις 12:30 το μεσημέρι ενώ βρισκόμουν μπροστά στο ΑΤΜ της Πειραιώς στη βόρεια πύλη του ΑΧΕΠΑ, μέσα στο νοσοκομείο και μπροστά σε δεκάδες επισκέπτες που πηγαινοέρχονταν στο διάδρομο, δέχθηκα επίθεση με γροθιές που μου έκοψαν την ανάσα.


σπαθολαδο ρυτιδες

Με πέταξαν με ορμή προς την τζαμαρία του χολ, για ελάχιστα εκατοστά δεν εκπαραθυρώθηκα και άρπαξαν από το μηχάνημα τα 200 ευρώ που είχα ζητήσει. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε. Ούτε ρώτησε. Απλά μου είπαν ότι δεν ανακατεύονται γιατί φοβούνται για τη ζωή τους!


Το 100 δεν μπορεί να έρθει μου είπαν σε πανεπιστημιακό χώρο και κάμερες δεν υπάρχουν στο ΑΤΜ, μοναδικό αυτό, για τον ίδιο λόγο. Έκανα καταγγελία στην Ασφάλεια αλλά πρόσωπα δεν μπόρεσα να δω γιατί με χτύπησαν από πίσω. Χτυπήματα έχω στο σώμα και τα πόδια. Ζήτω η ελεύθερη διακίνηση των ληστών και των ναρκεμπόρων».


Το συμβάν προκάλεσε την έντονη ανησυχία της πανεπιστημιακής κοινότητας. Ο πρόεδρος του Ενιαίου Συλλόγου Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού ΑΠΘ, Χαράλαμπος Φειδάς, σε ανακοίνωσή του για το συμβάν κάνει λόγο για άλλη μια σοκαριστική είδηση «η οποία επιβεβαιώνει τους φόβους μας για τον κίνδυνο που διατρέχουν οι ζωές όλων των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας από τη θλιβερή και αποτρόπαια κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στους χώρους του ΑΠΘ με τις εγκληματικές ομάδες που κυριολεκτικά λυμαίνονται τους χώρους του».


Σύμφωνα με τον ίδιο, αναδεικνύεται η αναποτελεσματικότητα του ισχύοντος νομικού πλαισίου για το πανεπιστημιακό άσυλο και η απροθυμία της αστυνομίας να επέμβει ακόμη και σε κακουργήματα και εγκλήματα κατά της ζωής.

κιμας το κιλο τιμη

Από το σύνολο των 24.750 ελέγχων, τουλάχιστον το 70%, ήτοι 17.325 έλεγχοι θα αφορούν σε φορολογικά έτη εντός της τελευταίας πενταετίας.


Από τους παραπάνω ελέγχους εντός της πενταετίας τουλάχιστον το 75% θα ανάγεται σε φορολογικά έτη εντός της τελευταίας τριετίας, για τα οποία έχει λήξει η προθεσμία υποβολής της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.


αρχοντικο hall περιστερι τιμες

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναγνωρίζει ότι η Ελλάδα είχε υλοποιήσει μεγάλο μέρος των όρων για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και την είσπραξη των φόρων, αλλά την ίδια στιγμή θεωρεί ότι η συμβολή τους στη δημοσιονομική εξυγίανση είναι περιορισμένη.


κιμας το κιλο τιμη

σινα και σολωνος

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ορισμένες μεταρρυθμίσεις δεν υλοποιήθηκαν ορθά, ότι χρειαζόταν περισσότερος χρόνος για να αποτυπωθούν στις στατιστικές ή ότι η αποτελεσματικότητά τους επηρεαζόταν αρνητικά από την αστάθεια του φορολογικού περιβάλλοντος.


Οι δείκτες επιδόσεων των προγραμμάτων για τη φορολογική διοίκηση δείχνουν ασταθή και μερική βελτίωση όσον αφορά στον αριθμό των φορολογικών ελέγχων και στα ποσοστά είσπραξης στα ειδικευμένα κέντρα ελέγχου.


Κατά την περίοδο 2010-2014, οι φορολογικές οφειλές αυξάνονταν κατά περίπου 8,2 δισ. ευρώ κατά μέσο όρο ετησίως (4,2 % του ΑΕΠ), παρά τις διαγραφές και τα μέτρα είσπραξης. Μετά το 2014 ο ρυθμός αύξησης των φορολογικών οφειλών αυξήθηκε.


Στη βάση αυτοί οι θεσμοί έχουν θέσει δυο σημαντικούς στόχους στην ελληνική φορολογική διοίκηση, ήτοι τη βελτίωση της εισπραξιμότητας των φόρων και τη μείωση του αποθέματος των ληξιπρόθεσμων οφειλών των φορολογουμένων.


Το ποσοστό της εισπραξιμότητας των φόρων, δηλαδή των φόρων που βεβαιώνονται και εκείνων που εισπράττονται, παρά την πρόοδο των τελευταίων ετών υπολείπεται του μέσου ευρωπαϊκού μέσου όρου.


Η εισπραξιμότητα (δηλαδή οι εισπράξεις φορολογικών εσόδων προ επιστροφών) ως ποσοστό των βεβαιωμένων φορολογικών υποχρεώσεων (μετά τις διαγραφές) στον φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων διαμορφώνεται σήμερα στο 90% στην Ελλάδα, όταν στην ΕΕ είναι 95%.

εκθεση α λυκειου για τον διαλογο

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και διέλυσε τα οδοφράγματα που είχαν στήσει σε όλη τη χώρα οι διαδηλωτές με καιγόμενα λάστιχα αυτοκινήτων.


Τον προηγούμενο μήνα ο απερχόμενος πρόεδρος Ενράντες κηρύχθηκε νικητής των εκλογών, παρά τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και τις διαδηλώσεις.


εκθεση α λυκειου για τον διαλογο

χάρι πότερ παιχνίδια

σαλε καρπενησιου

Οι χθεσινές κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν έπειτα από έκκληση της Συμμαχίας της Αντιπολίτευσης Εναντίον της Δικτατορίας, του αντιπολιτευόμενου συνασπισμού της αριστεράς που προσπαθεί να εμποδίσει τον δεξιό και στενό σύμμαχο των ΗΠΑ Ερνάντες να ορκιστεί ξανά πρόεδρος της Ονδούρας στις 27 Ιανουαρίου.


Η Συμμαχία καταγγέλλει τη «νοθεία» στη διάρκεια των προεδρικών εκλογών της 26ης Νοεμβρίου και θεωρεί νικητή τον δικό της υποψήφιο, τον Σαλβαδόρ Νασράλα.


Ήδη από την Παρασκευή η κυβέρνηση είχε αναπτύξει χιλιάδες στρατιώτες και αστυνομικούς σε όλη τη χώρα σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τις διαδηλώσεις.


Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας Χάιρ Μέσα, τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τη ρίψη πετρών και επτά διαδηλωτές συνελήφθησαν σε όλη τη χώρα.


Ένας νεκρός από τις σφοδρές συγκρούσεις


Εξάλλου χθες μια τοπική μη κυβερνητική οργάνωση στην πόλη Σάμπα, 210 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Τεγκουσιγκάλπα, ανακοίνωσε ότι ένας 60χρονος άνδρας σκοτώθηκε και ένας ακόμη άνθρωπος τραυματίστηκε όταν η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον ενός οδοφράγματος.


Τον θάνατο του άνδρα αυτού επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής του συνασπισμού της αντιπολίτευσης, ο πρώην πρόεδρος Μανουέλ Σελάγια, ο οποίος δήλωσε ότι το όνομα του νεκρού είναι Ανσέλμο Βιγιαρεάλ.


Το γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα εξέφρασε «τη θλίψη» του μέσω του Twitter «για τον βίαιο θάνατο του (…) Βιγιαρεάλ στη Σάμπα», αφού ζήτησε μέσω ανακοίνωσή της του από τις δυνάμεις ασφαλείας να απόσχουν από «την υπερβολική χρήση βίας».



#Honduras: We are concerned about the risk of heightened unrest, amid continuing tensions following the disputed November presidential election and ahead of planned opposition protests https://t.co/iFGUKhUIFQ pic.twitter.com/kJ2zY3qqWZ

— UN Human Rights (@UNHumanRights) 19 Ιανουαρίου 2018

κλαιω μεταφραση στα αγγλικα

Το ίδιο «μήνυμα» έστειλε και στρατηγός Κασέμ Σολεϊμανί, ανώτερος διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης, ο οποίος ανακοίνωσε το τέλος της δράσης της τζιχαντιστικής ομάδας στη Συρία και το Ιράκ σε μήνυμα που δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη στην επίσημη ιστοσελίδα της φρουράς, Sepah News.


κλαιω μεταφραση στα αγγλικα

Στην εν λόγω ανακοίνωση ο στρατηγός ευχαρίστησε επίσης τη συμμαχική δύναμη, Χεζμπολάχ - τη λιβανική ένοπλη ομάδα - για τον «αποφασιστικό» ρόλο της στη μάχη κατά της οργάνωσης.


πασχαλινά έθιμα της θεσσαλίας

Οι ιρανικές πολιτοφυλακές βοηθούν τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ από το 2014 τόσο στον πόλεμο κατά των δυνάμεων της αντιπολίτευσης όσο και κατά των εξτρεμιστών. Τουλάχιστον 1.000 Ιρανοί μαχητές, ορισμένοι εκ των οποίων Αφγανοί μετανάστες που στρατεύτηκαν εθελοντικά, υπολογίζεται ότι έχουν σκοτωθεί κατά τη διάρκεια των μαχών.


βιντεο με αλκοτεστ

Στο Ιράκ, οι σιιτικές πολιτοφυλακές συμμετέχουν στη συμμαχία ΗΠΑ και ιρακινής κυβέρνησης, που εκδίωξαν τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους από τη Μοσούλη τον Ιούνιο και έχουν σχεδόν καταφέρει να εξαφανίσουν την τζιχαντιστική οργάνωση από τη χώρα.


Σε τηλεοπτικό διάγγελμά του από τη Βηρυτό την Δευτέρα το βράδυ, ο ηγέτης της Χεσμπολάχ Χασάν Νασράλαχ αποκάλυψε πως η ομάδα είναι έτοιμη να αποσύρει τα στρατεύματά της από το Ιράκ, μόλις η κεντρική κυβέρνηση ανακοινώσει αποφασιστική νίκη.

αποδοχη συμβολαιο ενοικιου

Κάνοντας τον απολογισμό του έργου του ως υπουργού Εθνικής Άμυνας, τόνισε ότι ήταν για εκείνον ύψιστη τιμή και ευθύνη που ανέλαβε το αξίωμα σε μια περίοδο αυστηρών δημοσιονομικών περιορισμών και αστάθειας στην περιοχή, ενώ όπως είπε, ήταν πλέον έτοιμος να εγκαταλείψει την πολιτική, ωστόσο μένει επειδή «συμπολίτευση και αντιπολίτευση είναι έτοιμες να παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας».


αποδοχη συμβολαιο ενοικιου

πίνακας ορισμός

«Ήμουν έτοιμος μετά από τέσσερα χρόνια στο Υπουργείο Άμυνας και 25 χρόνια να εγκαταλείψω την πολιτική μου σταδιοδρομία. Όμως είμαι υποχρεωμένος να συνεχίσω τώρα που συμπολίτευση και αντιπολίτευση είναι έτοιμες να παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Μιλώντας για το έργο του υπουργείου, ανέφερε μεταξύ άλλων τη λειτουργία εσωτερικών υποθέσεων, την ενότητα των ενόπλων δυνάμεων, την προώθηση της αξιοκρατίας.


συμπληρωματικη δηλωση 2013 προθεσμια

«Προστατεύσαμε το δεσμό του λαού με τις ένοπλες δυνάμεις από ιδεοληψίες, αναβαθμίσαμε τις παρελάσεις, απομακρύναμε τα κιγκλιδώματα, αυξήσαμε και διαφυλάξαμε το αξιόμαχο δυνάμεων μας», τόνισε και συνέχισε σημειώνοντας ότι το υπουργείο προχώρησε σε στοχευμένα εξοπλιστικά προγράμματα.


Παράλληλα, αναφέρθηκε στις συνόδους τριμερούς συνεργασίας με διάφορες χώρες που αναπτύσσει η Ελλάδα και στην ενίσχυση των σχέσεων με τις ΗΠΑ.


Σχετικά με την Κύπρο, τόνισε ότι η Ελλάδα παραμένει αμετάκλητα δεσμευμένη στον κυπριακό ελληνισμό και ότι η χώρα γίνεται πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.


Ο παραιτηθείς υπουργός αναφέρθηκε και στους συνοδοιπόρους που είχε αυτά τα τέσσερα χρόνια στο υπουργείο, - στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τους αναπληρωτές υπουργούς κ. Ήσυχο, κ. Βίτσα, κ. Κουβέλη και κ. Ρήγα, στους υφυπουργούς κ. Κουβέλη και κ. Κόλλια – Τσαρουχά με την οποία, όπως ανέφερε, αποχωρούν μαζί - τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ό, τι πέτυχαν ήταν αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και ενότητας.


«Η κυβέρνηση και εγώ από την πρώτη στιγμή είχαμε ως φάρο την εφαρμογή των συνταγματικών επιταγών και των κοινοβουλευτικών διαδικασιών. Χαράξαμε και ακολουθήσαμε μια ειλικρινή πολιτική συνεργασία με τις υπόλοιπες κυβερνητικές υπηρεσίες, μια ανοιχτή επικοινωνία με την κοινωνία και τους φορείς της, προκειμένου να ενισχύσουμε τη διαφάνεια και να εμπεδώσουμε την εθνική ενότητα», σημείωσε.

ξενοδοχειο μανδρα αττικης

Το συγκεκριμένο κομμάτι του πλοίου που ήταν χαλύβδινο και βρισκόταν σε βάθος 35 μέτρων και σε απόσταση 100 μέτρων από την ακτή, ανελκύσθηκε από ειδικό γερανό 2.400 τόνων που είχε έρθει από την Ολλανδία για το σκοπό αυτό.


Σημειώνεται ότι τα υπόλοιπα κομμάτια του ναυαγίου αποφασίστηκε να παραμείνουν στη θάλασσα, καθώς δεν κρίθηκαν από τους ειδικούς του ΕΛΚΕΘΕ επικίνδυνα για το περιβάλλον και θεωρούνται αδρανή.


ξενοδοχειο μανδρα αττικης

εκπ μαθηματικα

Το πλοίο CABRERA, σημαίας ANTIGUA BARBUDA, με εννέα άτομα πλήρωμα όλοι αλλοδαποί, είχε αποπλεύσει από τη Λάρυμνα με προορισμό το Τόρνιο Φιλανδίας, έμφορτο με 3.500 μετρικούς τόνους σιδηρονικέλιο σε μορφή βόλων, αλλά παραμονή Χριστουγέννων του 2016 είχε προσαράξει στα βόρεια της Άνδρου λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Μάλιστα το πλήρωμα είχε απομακρυνθεί σώο από το πλοίο μετά από ειδική επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος και με τη συνδρομή ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού.


νηπιαγωγος μεταφραση γερμανικα

Έως σήμερα έχουν περισυλλεγεί οι 2.800 τόνοι σιδηρονικελίου ενώ η υπόλοιπη ποσότητα θα περισυλλεγεί τις επόμενες ώρες από ειδικά συνεργεία.


Από την προσάραξη του πλοίου είχε προκληθεί αρχικά μικρής έκτασης ρύπανση από πετρελαιοειδή η οποία αντιμετωπίστηκε από ειδικά συνεργεία ενώ στη συνέχεια απαντλήθηκαν οι περίπου 40 τόνοι καυσίμων που μετέφερε στις δεξαμενές του το πλοίο.

τεχνικες για κουρεματα

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κέρκυρας, πύραρχος Ρίζος Ανδρέας, «η Πυροσβεστική προβαίνει προληπτικά στη συγκεκριμένη ενέργεια, καθώς ο οικισμός βρίσκεται πολύ κοντά στη φωτιά».


Στην περιοχή βρίσκεται ισχυρή πυροσβεστική δύναμη, ενώ και με το πυροσβεστικό αεροσκάφος «πετζετέλ», καταβάλλονται προσπάθειες να περιοριστεί η πυρκαγιά.


αρτος ελαια

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν ο δήμος και η Περιφέρεια με υδροφόρες. Επίσης αναμένονται πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου «καναντέρ» από τη Θεσσαλονίκη.


τεχνικες για κουρεματα

μπουλντογκ βικιπαιδεια ελληνικα

πισω στο σπιτι τελευταιο επεισοδιο 2ου κυκλου

Ο Άρης μπήκε ορμητικός στο πρώτο 10λεπτο, δεν επηρεάστηκε ούτε από την 5λεπτη διακοπή λόγω του προβλήματος στον φωτεινό πίνακα και χτυπώντας είτε με τρίποντα (απόλυτη ευστοχία), είτε από την ρακέτα με τον Μπάκνερ έφτασε την διαφορά και στο +13.


πισω στο σπιτι τελευταιο επεισοδιο 2ου κυκλου

4017921
(5λεπτη διακοπή στην α περίοδο με τον φωτεινό πίνακα να έχει πρόβλημα - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


ονειροκρίτης θυγατέρα

δωματιο κοκκινο

Η περίοδος έκλεισε με δύο απίθανα τρίποντα του Ζάρα και του Μακ Γκραθ (με buzzer beater).


4017913
(Ο Μπάκνερ κυρίαρχος στο καλάθι στο α 10λεπτο - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Η ΑΕΚ αφυπνίστηκε με το δίδυμο Βασιλειάδη-Ντίξον να αρχίσει να πυροβολεί και αυτό από την περιφέρεια, αλλά τον Άρη να κλείνει το ημίχρονο με εκπληκτικό ποσοστό στα τρίποντα (8/11) και τον Τζένκινς να μονομαχεί με τον συμπατριώτη του της ΑΕΚ έχοντας 3/3.


4017956
(Μονομαχία Τζένκινς (αρ.) Ντίξον (δ) στο πρώτο ημίχρονο - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Η ΑΕΚ ήταν εκείνη που ξεκίνησε πιο δυνατά στην γ περίοδο και κατάφερε να προηγηθεί ακόμη και με 8 πόντους (50-58), αλλά ο Άρης που ήταν άστοχος τώρα από το τρίποντο, επέλεξε το παιχνίδι κοντά στο καλάθι για να βρεθεί στα ίσια και να έχουμε ένα μεγάλο ντέρμπυ.


4017969
(Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Το ματς πήγε στα μεγάλα σουτ με τον Ντίξον να κάνει ρεκόρ με 23 πόντους για την ΑΕΚ (δεν μπόρεσε όμως να εκτελέσει εκείνος, όπως είχε ζητήσει ο Ζντοβτς) αλλά τον Ούκιτς να παίρνει την τελευταία προσπάθεια στο 75-74, που είχε διαμορφωθεί από διαδοχικούς πόντους του Κάμινγκς. Ο άσος της ΑΕΚ ευστόχησε σε πολύ δύσκολο καλάθι και ο Άρης έκανε την τελευταία επίθεση 8’’ πάλι με τον Κάμινγκς (που αναδείχθηκε σε MVP), που δεν αστόχησε στέλνοντας την ομάδα του στον τελικό.


4018127
(Κάμινγκς (αρ.) και Ούκιτς (δ) πρωταγωνιστές στο φινάλε του ντέρμπυ - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Τα 10λεπτα: 26-17, 46-44 (20-27), 61-61 (15-17)


(δείτε εδώ τα πλήρη στατιστικά του αγώνα)


Την Δευτέρα (19.00) στο ΣΕΦ γίνεται ο 2ος ημιτελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 19/2 (η έδρα θα οριστεί ανάλογα με τους φιναλίστ).

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

οταν τα κοπρανα ειναι πρασινα

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικών διευθύνσεων τοπικά 7 μποφόρ στα πελάγη, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι και από τα δυτικά.


Επιπλέον, ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική κυρίως στα δυτικά και νότια.


οταν τα κοπρανα ειναι πρασινα

ντεκουπαζ υφασμα

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


το ρημα ειναι η κεντρικη λεξη της

Αττική


Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Πιθανότητα τοπικών βροχών από το μεσημέρι κυρίως στα βόρεια.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία στα υπόλοιπα.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη τοπικά 2 με 3 βάθους χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση τη νύχτα.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 με 7 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα ηπειρωτικά η ελάχιστη κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

avaris hotel καρπενησι τηλεφωνο

Οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων κινούνται την Τρίτη με θετικό πρόσημο και ενισχύονται στην πλειοψηφία των ελληνικών τίτλων, με αυτές της διετίας και δεκαετίας να φθάνουν υψηλά ενός μήνα.


περιφερεια αττικης πε βορειου τομεα αθηνων

Η απόδοση του διετούς ομολόγου αγγίζει το 8,5%, ενώ κοντά στα υψηλά ημέρας κινείται και η απόδοση του δεκαετούς ομολόγου στο 7,487%, με τους επενδυτές να θεωρούν αβέβαιες τις εξελίξεις για τη μεταρρύθμιση της αγοράς εργασίας και την εξισορρόπηση των δημόσιων οικονομικών της Ελλάδας μεσοπρόθεσμα.


avaris hotel καρπενησι τηλεφωνο

κομπινες για λεφτα

Μια νέα διαφωνία μεταξύ δανειστών – Ελλάδος θα βύθιζε τις τιμές των χρεογράφων. Αντιθέτως για την αγορά ομολόγων και το Χρηματιστήριο Αθηνών θετική εξέλιξη θα ήταν να υπάρξει staff level agreement στις 7 Απριλίου και στην Εαρινή Σύνοδο του ΔΝΤ μεταξύ 21-23 Απριλίου στην Ουάσιγκτον, να γίνει η συζήτηση για το ύψος της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους. Αυτή η αλληλουχία θα έδειχνε πως η Ελλάδα προσεγγίζει στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ.

ειδικη αδεια διαμονης

Η 58χρονη μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ευτυχώς, όπως αναφέρει τοπικό μέσο, σωτήρια για τη γυναίκα ήταν η επέμβαση του ΕΚΑΒ και των γιατρών του νοσοκομείου.


ειδικη αδεια διαμονης

τετραχρονος πετρελαιοκινητηρας

συνωνυμα διεθνης

Η άμεση παροχή οξυγόνου αντιρρόπησε το διοξείδιο από το σώμα της γυναίκας, η οποία έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ωστόσο, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Άργους, όπου δέχεται την ιατρική βοήθεια γιατρών και νοσηλευτών του νοσοκομείου.


Το χρονικό της τραγωδίας


Σύμφωνα με το argοnafplia.gr, η ηλικιωμένη δεν απάντησε στο τηλέφωνο που της έκαναν το βράδυ της Κυριακής οικείοι της από την Πρόνοια Ναυπλίου.


Έτσι, το πρωί της Δευτέρας την αναζήτησαν στο πρόχειρο σπίτι όπου διέμενε. Φθάνοντας στο σπίτι οι οικείοι της βρήκαν κλειδωμένη την πόρτα. Έτσι αναγκάστηκαν να σπάσουν το πλαϊνό παράθυρο για να εισέλθουν στο χώρο. Εκεί αντικρίσουν την ηλικιωμένη μητέρα και την κόρη της στα κρεβάτια τους.


Αμέσως ειδοποιήθηκαν αστυνομία και ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο. Όπως διαπιστώθηκε, η 85χρονη μητέρα ήταν νεκρή, ενώ η 58χρονη κόρη της ανέπνεε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αρχικά στο νοσοκομείο Ναυπλίου και από εκεί στο νοσοκομείο του Άργους.


50 χρόνια το σπίτι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα

αρειος παγος διορισμοι εκλογικων αντιπροσωπων

Oι επενδυτές τήρησαν στάση αναμονής, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στις επαφές του υπουργού Οικονομικών στο Παρίσι και Βρυξέλλες και στην αυριανή συνεδρίαση του Euroworking Group.


αρειος παγος διορισμοι εκλογικων αντιπροσωπων

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 663,37 μονάδες, σημειώνοντας μικρή άνοδο 0,43%.


Ενδοσυνεδριακά έχει κινηθεί σε στενό εύρος διακύμανσης 4,42 μονάδων. Κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 663,45 μονάδες (+0,44%) και κατώτερη στις 659,03 μονάδες (-0,23%).


συνθεσεις σαλονιου βιβλιοθηκη

παιδικα crocs τιμη

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 28,484 εκατ. ευρώ, ενώ συνολικά διακινήθηκαν 39.933.016 μετοχές.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,48%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,18%.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Eurobank (+3,01% στα 0,684 ευρώ), της Viohalco (+2,84% στα 1,45 ευρώ), της Εθνικής (+2,77% στα 0,260 ευρώ), της Πειραιώς (+2,74% στα 0,225 ευρώ), της Grivalia Properties (+2,26% στα 8,13 ευρώ) και της Folli Follie (+1,73% στα 19,38 ευρώ).


Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Motor Oil (-2,75% στα 13,43 ευρώ), της Jumbo (-1,88% στα 14,58 ευρώ), της Τιτάν (-1,68% στα 21,63 ευρώ), της Lamda Development (-1,23% στα 4,81 ευρώ) και της Σαράντης (-0,83% στα 10,73 ευρώ).


Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (+2,05%) και του Εμπορίου (+1,73%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες του Πετρελαίου (-1,75%) και των Προσωπικών Προϊόντων (-1,60%).

πως μπορει να ενισχυθει ο ρολος του ευρωπαιου πολιτη

Σε ερώτηση που τέθηκε στον Αμερικανό πρόεδρο, κατά την διάρκεια της συνάντησής του με τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό στον Λευκό Οίκο, κατά πόσον η NAFTA είναι νεκρή, ο Τραμπ απάντησε: «θα δούμε τι θα συμβεί».


αποκριατικες εκδηλωσεις λαμια 2015

αγγλικος στρατος

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση τόνισε ότι θα εξετάσει μια συμφωνία με τον Καναδά χωρίς το Μεξικό.


«Θα δούμε αν μπορούμε να κάνουμε το είδος των αλλαγών που επιθυμούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος.


πως μπορει να ενισχυθει ο ρολος του ευρωπαιου πολιτη

«Χρειάζεται να προστατέψουμε τους εργαζομένους μας και για να είμαι δίκαιος, ο πρωθυπουργός (Τριντό) επιθυμεί να προστατέψει τον Καναδά και τον λαό του. Πρέπει να είναι δίκαιο και για τις δύο χώρες», κατέληξε.

λαουτο κεραμιανακη

Οι δύο Δικηγορικοί Σύλλογοι, οι πρόεδροί τους και ακόμη 18 δικηγόροι των πόλεων αυτών, ζητούσαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας το άμεσο «πάγωμα», αλλά και την ακύρωση της επίμαχης υπουργικής απόφασης, με την έκδοση προσωρινής διαταγής.


παντα δραπετησ απ' το ονειρο στιχοι

Η πρόεδρος του Α΄ θερινού Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, απέρριψε το αίτημα της έκδοσης προσωρινής διαταγής, καθώς έχει προσδιοριστεί σε σύντομο χρόνο η εκδίκαση της αίτησης ακύρωσης, αλλά και επειδή η βλάβη την οποία επικαλούνται οι Σύλλογοι «δεν παρίσταται δυσεπανόρθωτη» σε περίπτωση που η αίτηση ακύρωσης γίνει δεκτή.


λαουτο κεραμιανακη

ανατολικοτερο σημειο της ευρωπης

Όπως είναι γνωστό, αιτήσεις με τις οποίες ζητείται η ακύρωση της ίδιας υπουργικής απόφασης έχουν καταθέσει ακόμη, η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών και δύο δικηγόροι.


Πάντως, όλες οι αιτήσεις ακύρωσης κατά της εν λόγω υπουργικής απόφασης, θα συζητηθούν στην 7μελή σύνθεση του Β΄ Τμήματος του ΣτΕ, το δεύτερο δεκαήμερο του ερχόμενου Οκτωβρίου, με πρόεδρο την αντιπρόεδρο Μαίρη Σάρπ και εισηγητή τον πάρεδρο, Ιωάννη Δημητρακόπουλο.

ολα ενα ευρω πειραιας

Τα στοιχεία που θα προκύψουν από την μελέτη τους θα χρησιμοποιηθούν για τον εκσυγχρονισμό των ρωσικών οπλικών συστημάτων, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Διεύθυνσης επιχειρήσεων του ρωσικού Γενικού Επιτελείου συνταγματάρχης Σεργκέι Ρουτσκόι.


μετασχηματιστες για φωτοβολταικα

«Ένας αριθμός πυραύλων δεν πέτυχε τους στόχους τους, προφανώς εξαιτίας κάποιων τεχνικών λαθών, με αποτέλεσμα να συνιστούν απειλή για μη στρατιωτικούς στόχους με συνέπεια τον θάνατο αμάχων» δήλωσε ο Ρουτσκόι προσθέτοντας ότι «δύο από τους πυραύλους αυτούς, μεταξύ των οποίων ένας πύραυλος Tomahawk και ένας πύραυλος υψηλής ακριβείας αέρος-επιφανείας, μεταφέρθηκαν στην Μόσχα».


Ο ίδιος μάλιστα παρουσίασε τα ευρήματα σε διαφάνεια, και απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους είπε: «Την κεφαλή του πυραύλου Tomahawk μπορείτε να την δείτε στην διαφάνεια».


ολα ενα ευρω πειραιας

προτυπα μηνιαια ημερολογια

Το «οπλοστάσιο» των Δυτικών: Τα μαχητικά και οι πύραυλοι που έπληξαν τη Συρία


Το Γενικό Επιτελείο έδειξε στους δημοσιογράφους τμήματα των πυραύλων, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Παρουσιάζονται στοιχεία των αμερικανικών πυραύλων θαλάσσης-επιφανείας τύπου Tomahawk και πύραυλοι αέρος-επιφανείας βρετανικοί και γαλλικοί, SCALP και Storm Shadow» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο ειδήμων στον τομέα αντιαεροπορικής άμυνας του Γενικού Επιτελείου Σεργκεί Μπεζνόγκιχ. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι παρουσιάζονται μεγάλα τμήματα τόσο των ίδιων των πυραύλων, όσο και των κινητήρων τους και των συστημάτων διεύθυνσης τους μέσω δορυφόρων.


Ο Ρουτσκόι επεσήμανε ότι τμήματα των πυραύλων αυτών φέρουν σημάδια ρηγμάτων από τους αντιαεροπορικούς πυραύλους αναχαίτισης, όπως επίσης και τους κωδικούς αριθμούς κατασκευής, την ημερομηνία κατασκευής και το εργοστάσιο κατασκευής, όπως και άλλα στοιχεία, από τα οποία οι ειδικοί μπορούν εύκολα να διαπιστώσουν σε ποιους ανήκαν οι εν λόγω πύραυλοι.


Ο Σεργκέι Ρουτσκόι είπε επίσης ότι το ρωσικό Γενικό Επιτελείο προέβη σε λεπτομερή ανάλυση των πληγμάτων, που κατάφεραν οι ΗΠΑ , η Βρετανία και η Γαλλία και εντόπισαν ίχνη 22 πυραύλων από τους 105, όπως ισχυρίζονται οι αμερικανοί στρατιωτικοί.


Παράλληλα είπε ότι στους στόχους που επλήγησαν από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους δεν υπήρχαν χημικά όπλα και το γεγονός αυτό το επιβεβαιώνουν οι αναλύσεις σε δείγματα που έγιναν από Ρώσους ειδικούς στον τομέα της ραδιενεργούς, χημικής και βιολογικής προστασίας στο ερευνητικό κέντρο «Μπάρζα».


Πρόσθεσε πως στο ερευνητικό κέντρο διαπιστώθηκαν 30 πλήγματα από πυραύλους από τα 76 που ανακοινώθηκαν επίσημα από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους.


Στις δύο υπόγειες αποθήκες «Χιμ Σινσάρ» στην επαρχία Χομς, είπε ο Ρουτκσόι, δεν έπεσαν περισσότεροι από 7 πύραυλοι και όχι 22 όπως ισχυρίζεται το Πεντάγωνο, λέγοντας ότι αυτό έχει αποτυπωθεί σε δορυφορική φωτογραφία.

παπαγγελή υποψήφια νδ β αθηνών

Το αίτημα της ΝΔ προανήγγειλε στη σημερινή κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Επιτροπής ο Κώστας Τασούλας σημειώνοντας ότι ζητείται η ενεργοποίηση των διατάξεων του Κανονισμού της Βουλής σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει η δυνατότητα συλλογής πληροφοριών και εγγράφων, όπως και εξέτασης προσώπων.


δε σταματω να τραγουδω

«Εκ μέρους της ΝΔ έθεσα στον πρόεδρο της Επιτροπής Συμεών Μπαλή, θεσμικό αίτημα σε συνέχεια των όσων είπε ο κ. Μητσοτάκης χθες στη Βουλή. Επειδή έμειναν κρίσιμα θέματα, ουσιαστικά αναπάντητα, από τη χθεσινή συνεδρίαση, και για εμάς το τεράστιο αυτό θέμα και το τεράστιο αυτό σκάνδαλο, προφανώς δεν έκλεισε με την ολοκλήρωση της χθεσινής διαδικασίας της επερώτησης και από τις εξηγήσεις που ουσιαστικά δεν έδωσε ο κ. Τσίπρας, επαναφέρουμε το θέμα θεσμικά στην επιτροπή εξοπλισμών της Βουλής», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Τασούλας, υπενθυμίζοντας πως με βάση τον Κανονισμό η Επιτροπή Εξοπλισμών δεν έχει μόνο αρμοδιότητα την προηγούμενη εξέταση και παρακολούθηση των συμβάσεων, αλλά και τη συλλογή πληροφοριών και την εξέταση προσώπων.


λονδον τιμε οθτ

Στο πλαίσιο αυτό, ζητείται να «κληθούν θεσμικά και με όλες τις διαδικασίες διακριτικότητας και απορρήτου που υπάρχουν στην επιτροπή» ο ο Έλληνας πρέσβης στη Σαουδική Αραβία Πολυχρόνης Πολυχρονίου, ο πρόξενος στο Ριάντ Ηλίας Κλουβάτος, ο Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών του Υπουργείου Αμύνης Αντιναύαρχος Κυριάκος Κυριακίδης, ο πρώην Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών Αντιπτέραρχος Κοσμάς Βούρης, ο Διοικητής της Ε. Υ.Π. Γιάννης Ρουμπάτης, ο αποπεμφθείς από τον Πάνο Καμμένο Ταξίαρχος Μιχαήλ Παπαδάκης, ο επιχειρηματίας μεσάζοντας Βασίλης Παπαδόπουλος, ο οικονομολόγος Τζον Σφακιανάκης, καθώς και όλοι οι αξιωματικοί που υπέγραψαν στις 14/6/2017 το φύλλο ενημερώσεως εισηγήσεως, υποδηλώνοντας ότι ο εντολέας για την υπογραφή της σύμβασης με τον μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο ήταν ο υπουργός Αμύνης Πάνος Καμμένος.


παπαγγελή υποψήφια νδ β αθηνών

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

αύξηση στα τέλη κυκλοφορίας

«Εκεί θα γίνεται ο σταυλισμός και η συντήρηση του τροχαίου υλικού, εδώ θα είναι το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας του αυτόματου, χωρίς μηχανοδηγούς συστήματος κι από εδώ θα διοικείται το έργο», ανέφερε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.


αύξηση στα τέλη κυκλοφορίας

Από το συγκεκριμένο αμαξοστάσιο «θα ξεκινούν και σε αυτό θα καταλήγουν οι σήραγγες του μετρό, που ήδη διαπερνούν την πόλη μέχρι το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό», επισήμανε.


Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Μυλόπουλος ανέφερε ότι το αμαξοστάσιο είναι ολοκληρωμένο κατασκευαστικά κατά 90% και εκτείνεται σε 50.000 τ. μ, ενώ έχει δομημένη επιφάνεια 120.000 τ. μ. Πρόκειται για το πιο εντυπωσιακό έργο του μετρό, με ένα επιβλητικό σύμπλεγμα κτηρίων με μικτές κατασκευές και σιδερένια ζευκτά και γερανογέφυρες.


κεντρο αθηνων βερτης προγραμμα

πασχα ελλαδα 2015



βεστ πριντ

Το σύνολο της παρουσίας του Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα συγκλίνει στην κατεύθυνση: της στήριξης της Γαλλίας προς την Ελλάδα και την πορεία ανάκαμψής της γενικότερα, και της γαλλικής στήριξης στον δρόμο της χώρας για την έξοδο από το Μνημόνιο τον Αύγουστο του 2018 ειδικότερα. Αυτό ο Γάλλος Πρόεδρος το έδειξε πολυεπίπεδα: οι πολιτικές δηλώσεις του για την γ' αξιολόγηση, τον ρόλο του ΔΝΤ και το ελληνικό χρέος, οι ιδέες που κατέθεσε για την επανάκτηση της κυριαρχίας της Ευρώπης, η στενή οικονομική/επιχειρηματική συνεργασία που εγκαθιδρύθηκε μεταξύ των δύο χωρών στον τομέα των επενδύσεων.


mirror ρουχα πατρα

Η βαρύτητα του συμβολισμού καθεαυτού της επίσκεψης του στην Ελλάδα και των μηνυμάτων που έστειλε μαζί με τον Έλληνα πρωθυπουργό, ενισχύεται από τη χρονική στιγμή που πραγματοποιήθηκε: Στο ξεκίνημα των συζητήσεων για την γ' αξιολόγηση. Επιπλέον, η επίσκεψη Μακρόν πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από τις γερμανικές εκλογές, αλλά και ενόψει της επανέναρξης των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου οπότε και θα αρχίσουν οι σχετικές συζητήσεις για τις αλλαγές που πρέπει να υιοθετήσει η ΕΕ για την επανεκκίνησή της. Ο Γάλλος Πρόεδρος που επιθυμεί την αλλαγή της ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής, βλέπει "παράθυρο" ευκαιρίας τα επόμενα δύο χρόνια λόγω του ότι η Γερμανία και η Γαλλία έχουν νωπές λαϊκές εντολές, αλλά θεωρεί προϋπόθεση την επίλυση της ελληνικής κρίσης οριστικά για να προχωρήσει η ευρωπαϊκή ενοποίηση.


βεστ πριντ

όψεις ρητίνης

Ως προς τη διαπραγμάτευση που ξεκινά οσονούπω για την ολοκλήρωση της γ' αξιολόγησης, θεωρούν από την κυβέρνηση ότι οι τοποθετήσεις Μακρόν για την ανάγκη να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση σύντομα και χωρίς νέες απαιτήσεις από το ΔΝΤ, είναι ενδεικτική της σημασίας που αποδίδει ο Γάλλος Πρόεδρος στην οριστική υπέρβαση της ελληνικής κρίσης. Από τις δηλώσεις του κ. Μακρόν φάνηκε ότι επιθυμεί το γρήγορο κλείσιμο της γ' αξιολόγησης και παράλληλη συζήτηση για το χρέος, χωρίς νέα προαπαιτούμενα. "Και το Eurogroup", τόνισε, "θα πρέπει να συνοδεύει την έξοδο από το πρόγραμμα προσαρμογής και να αναλάβει μέτρα για την ελάφρυνση του χρέους". Είπε επίσης ότι όσον αφορά στην ελληνική πλευρά, θα πρέπει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της και να ενισχυθούν οι μεταρρυθμίσεις.


MAKRON 2


(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)


Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι ίδιες πηγές, επισημαίνουν ιδιαίτερα και το γεγονός ότι ο κ. Μακρόν δήλωσε ότι "βλέπουμε για πρώτη φορά θετικά στοιχεία να διαφαίνονται" και υπογραμμίζουν την έμφαση που έδωσε ο Γάλλος Πρόεδρος στην ανάγκη να διευθετηθεί οριστικά και το θέμα του χρέους. Παράλληλα, είπε για το Ταμείο ότι "δεν είναι σωστή μέθοδος το ΔΝΤ να επιτηρεί ευρωπαϊκά προγράμματα και να παρεμβαίνει" και πως η εθνική κυριαρχία και η αξιοπιστία της Ευρώπης πάσχει. Σχετικά με τον ρόλο του ΔΝΤ, με αφορμή τη συζήτηση για τις αλλαγές που πρέπει να υιοθετήσει η Ευρώπη, Αλέξης Τσίπρας και Εμανουέλ Μακρόν τόνισαν ότι θα πρέπει να είναι αυτοδύναμη για να επιλύει τα προβλήματα της και ότι διαθέτει τα εργαλεία για να το κάνει αυτό.


Εν είδει μηνύματος προς όσους συνήθως εμφανίζουν εμπόδια και προκαλούν καθυστερήσεις, οι δύο άνδρες εξέφρασαν από τις κοινές δηλώσεις τους στο Μ. Μαξίμου την πεποίθηση και την εκτίμηση ότι δεν θα παρουσιαστούν προσκόμματα στη διαπραγμάτευση. "Από την πλευρά μας είμαστε απόλυτα έτοιμοι και αποφασισμένοι να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση (σ. σ. της επιτυχούς ολοκλήρωσης του προγράμματος τον Αύγουστο του 2018) και είμαι βέβαιος πως την ίδια προσέγγιση έχουν και οι υπόλοιποι θεσμοί προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις και αβεβαιότητες που στο παρελθόν δημιούργησαν εμπόδια στην επιτυχή ολοκλήρωση αξιολογήσεων", υπογράμμισε ο Έλληνας πρωθυπουργός. "Η θέση του ΔΝΤ σε αυτή τη διαπραγμάτευση θα πρέπει να γίνει καλή τη πίστη και χωρίς νέους όρους και προϋποθέσεις. Αν υπάρξουν διαφωνίες βεβαίως θα πρέπει να δούμε πώς θα ξεπεραστούν τα προβλήματα, είμαι όμως αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να βρούμε λύσεις με το ΔΝΤ και να βρούμε έναν αξιόπιστο και ισχυρό τρόπο να βγούμε από αυτή την κρίση", ήταν μια από τις πολλές σχετικές αναφορές του κ. Μακρόν.


Ιδιαίτερη σημασία αποδίδεται από την κυβέρνηση και στο γεγονός ότι ο Γάλλος Πρόεδρος επέλεξε να πραγματοποιήσει την πρώτη επίσημη επίσκεψη του στην Ελλάδα. Απόφαση που είναι ενδεικτική της σημασίας που αποδίδει η Γαλλία στη θετική εξέλιξη του ελληνικού ζητήματος, καθώς - όπως σχολιάζουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι - "η στρατηγική Μακρόν για δημοκρατική εμβάθυνση της Ευρώπης περνά μέσα από την οριστική επίλυση του ελληνικού ζητήματος".


MAKRON 3


(EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)


'Αλλωστε, όπως ο ίδιος δήλωσε, συμφωνώντας με τον Αλέξη Τσίπρα, η ελληνική κρίση είναι από την αρχή ευρωπαϊκή κρίση, για να υπογραμμίσει ότι ένα μέρος της ευρωπαϊκής παρτίδας εν μέρει παίζεται εδώ, όπως και το μέλλον της ΕΕ κρίνεται εν μέρει εδώ. Έτσι, από εδώ, και ειδικότερα από την Πνύκα - με όλο το ιστορικό βάρος που έφερε αυτή η εικόνα - ο κ. Μακρόν και ο κ. Τσίπρας διατύπωσαν θεσμικά προωθημένες προτάσεις για την ανάγκη επανεκκίνησης της Ευρώπης, με τολμηρές αλλαγές, για περισσότερη και πιο δημοκρατική Ευρώπη, για "ένα νέο συμβόλαιο Δημοκρατίας στην Ευρώπη" ώστε να επανέλθουν η αλληλεγγύη και η ισονομία μεταξύ των κρατών και των πολιτών, όπως τόνισε ο Έλληνας πρωθυπουργός, για την περαιτέρω ενοποίηση της ΕΕ, αλλά και για την απαγκίστρωση από τις πολιτικές της λιτότητας και τη στροφή σε αναπτυξιακές και κοινωνικές πολιτικές με έμφαση στη νέα γενιά. Κυβερνητικοί αξιωματούχοι εντοπίζουν ότι η ευρωπαϊκή ατζέντα του Γάλλου Προέδρου παρουσιάζει συγκλίσεις με τις προτάσεις που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας για εμβάθυνση της Δημοκρατίας στην Ευρώπη και εκτιμούν ότι αυτή η ατζέντα είναι προνομιακή για την κυβέρνηση.

εγκρεμνοι πριν το σεισμο

«Η Κίνα βοηθάει, η Ρωσία δεν βοηθάει», συνόψισε ο Τραμπ μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, όπως μετέδωσε το Γαλλικό πρακτορείο. «Θα θέλαμε να βοηθάει η Ρωσία», είπε, μία ημέρα μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Βλαντιμίρ Πούτιν σχετικά με τις κινήσεις της Πιονγιάνγκ.


διδυμα μωρα σε ξεκαρδιστικη κουβεντουλα

Ο Ρώσος πρόεδρος «είπε πολύ ευγενικά πράγματα για όσα έχω κάνει για τη χώρα όσον αφορά την οικονομία και είπε επίσης αρνητικά πράγματα για ό, τι συμβαίνει αλλού», συνέχισε ο Τραμπ.


«Αλλά το βασικό θέμα ήταν να αναφερθούμε στη Βόρεια Κορέα επειδή θα θέλαμε τη βοήθειά του για τη Βόρεια Κορέα», επέμεινε.


εγκρεμνοι πριν το σεισμο

λαρισα παρελαση 2016

αργα ειναι πια

Η αναστάτωση προκλήθηκε από μια νεαρή επιβάτιδα, η οποία έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ βρισκόταν εκτός εαυτού και έβριζε, ούρλιαζε και παρενοχλούσε συνεπιβάτες και πλήρωμα.


θα αλλαξω γειτονια γιωργος βελισσαρης

δωρεα εωσ 5000 αφορολογητο

Σύμφωνα με την Daily mail ο πιλότος αναγκάστηκε να προσγειώσει το αεροσκάφος στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής και συνολικά τέσσερα άτομα υποχρεώθηκαν να κατέβουν από την πτήση η οποία συνέχισε το ταξίδι για την Κύπρο λίγο αργότερα.


αργα ειναι πια

Ήταν μάλιστα τέτοια η ανακούφιση των υπόλοιπων επιβατών, οι οποίοι κατά την απομάκρυνση της νεαρής από το αεροσκάφος, άρχισαν να χειροκροτούν.



«Ήταν όλοι πολύ μεθυσμένοι. Έπιναν τα δικά τους ποτά στην πτήση. Άρχισαν να βρίζουν, να τσακώνονται μεταξύ τους και να απειλούν άλλους επιβάτες, οπότε το αεροπλάνο άλλαξε πορεία προς την Αθήνα», δήλωσε επιβάτης στην Daily Mail.



Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας επιβεβαίωσε ότι η πτήση από το Μάντσεστερ για την Πάφο στις 23 Μαρτίου, άλλαξε πορεία και ότι τέσσερις επιβάτες υποχρεώθηκαν να κατέβουν λόγω κακής συμπεριφοράς στην Αθήνα.

τιμεσ masterfrost

Τη Δευτέρα, στην εφημερίδα Daily Telegraph, ο πρώην υπουργός τάχθηκε υπέρ της απαγόρευσης της μπούργκας σε δημόσιους χώρους χαρακτηρίζοντας το ένδυμα αυτό «γελοίο» και «περίεργο». Συνέκρινε τις γυναίκες που φορούν το πέπλο με «γραμματοκιβώτια» ή με «ληστές τραπεζών».


Μπροστά στον σάλο που προκάλεσε, ο πρόεδρο του Συντηρητικού Κόμματος γνωστοποίησε στο Twitter πως αξίωσε από τον Μπόρις Τζόνσον να ζητήσει συγγνώμη.


τιμεσ masterfrost

τεχνικη για λουκουμαδες

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Εξωτερικών Άλιστερ Μπερτ έκρινε πως οι δηλώσεις του Τζόνσον είναι «προσβλητικές».


διδυμος με ζυγο

Στο ίδιο κλίμα, η Σαγίντα Ουάρσι, η πρώην αντιπρόεδρος του κόμματος, θεωρεί πως ο πρώην υπουργός ενέργησε εσκεμμένα με στόχο να κερδίσει τη στήριξη της δεξιάς πτέρυγας του κόμματος.


«Πρόκειται για προσβλητικά σχόλια αλλά και για μια έξυπνη στρατηγική» επισήμανε η Ουάρσι, σύμφωνα με την οποία ο Μπόρις Τζόνσον υπολόγισε «τον αντίκτυπο» και «τις επιπτώσεις» που ενδεχομένως θα είχε η τοποθέτησή του.


Για την πρώην αντιπρόεδρο των Συντηρητικών «είναι στην κυριολεξία το ίδιο στυλ μισαλλοδοξίας που έχει υιοθετήσει ο Μπάνον (ο πρώην σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ) και οι τακτικές του Τραμπ που διεισδύουν στη βρετανική πολιτική».


Το Μουσουλμανικό Συμβούλιο της Βρετανίας (MCB) εκτιμά πως «επιλέγοντας σκόπιμα να πει αυτές τις λέξεις σε μια εφημερίδα» που κυκλοφορεί σε όλη τη Βρετανία, ο Μπόρις Τζόνσον «χαϊδεύει τα αυτιά των ακροδεξιών».


Το να ζητήσει συγγνώμη είναι το «ελάχιστο», όμως το συντηρητικό κόμμα θα πρέπει να διερωτηθεί για την ισλαμοφοβία στους κόλπους του, σημειώνει το Συμβούλιο.

υποθεση λαυρεντιαδης

Η επαρχία Ιντλίμπ είχε οριστεί τον προηγούμενο Μάιο μία από τις τέσσερις «ζώνες αποκλιμάκωσης» που δημιουργήθηκαν στη Συρία έπειτα από μια συμφωνία που συνήφθη μεταξύ των υποστηρικτών της Δαμασκού και των Σύρων ανταρτών.


πονοι στο ορθο

Ο απολογισμός στην Αρμανάζ είναι ο πιο βαρύς που έχει καταγραφεί στην Ιντλίμπ από την αρχή του έτους, εξήγησε ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου Ράμι Άμπντελ Ράχμαν, με εξαίρεση την επίθεση με αέριο σαρίν τον Απρίλιο που προκάλεσε τον θάνατο 83 ανθρώπων και η οποία αποδόθηκε στον συριακό στρατό.


υποθεση λαυρεντιαδης


διευθυνση σχολης καλων τεχνων θεσσαλονικης

επισκευες τηλεορασεων γιαννιτσα

«Εκλάβαμε ως κακόγουστο αστείο την απαίτησή τους η ΓΣΕΕ να προσχωρήσει "έτσι χωρίς πρόγραμμα" στο σχεδιασμό τους, ιδιαίτερα μετά τα γεγονότα βίας στα σωματεία τροφίμων, στα Εργατικά Κέντρα Πάτρας, Τρικάλων, Φλώρινας, Κατερίνης, Κοζάνης και άλλα» σημειώνει η ΓΣΕΕ στην ανακοίνωσή της.


Παράλληλα, η ΓΣΕΕ αναφέρει ότι, αύριο, Πέμπτη, το ΠΑΜΕ καλεί τα μέλη του να βρίσκονται στο κτίριο της ΓΣΕΕ, «για να υποχρεωθούμε να προκηρύξουμε απεργία στις 14 Νοεμβρίου, καθώς στην πορεία ο σχεδιασμός τους άλλαξε όχι με την "ευλυγισία", αλλά και με τη χαμαιλεόντια προσαρμοστικότητα, προκειμένου να... "παρασύρουν" κάποιες οργανώσεις μη κομματικά καθοδηγούμενες» σημειώνει η Συνομοσπονδία, ενώ καταλήγει ότι οφείλουν όλοι να γνωρίζουν ότι οι αποφάσεις των συνδικάτων παίρνονται από τα συνδικάτα και εντός των γραφείων τους.


προγραμμα υπολογισμου κοινοχρηστων πολυκατοικιας

hp προσφορα πλαισιο
επισκευες τηλεορασεων γιαννιτσα

ελευθερια σκλαβια

«Είμαι εδώ, ή στο υπουργείο, ή όπου θέλουν να συζητήσουμε», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Όσο για τις κινητοποιήσεις τόνισε:


frezyderm κρεμες τιμες


Είναι δικαίωμά τους και οι φετινές κινητοποιήσεις. Σεβόμαστε τον αγώνα τους, δεν θα τους αντιμετωπίσουμε με μεθόδους που αντιμετωπίστηκαν στο παρελθόν από άλλες κυβερνήσεις.



«Πρέπει να λάβουν υπόψιν τους ότι υπάρχει και μια ελληνική κοινωνία που έχει βιώσει πιο δύσκολες καταστάσεις από ό, τι οι ίδιοι» πρόσθεσε.


ελευθερια σκλαβια

εκαβ τελευταια νεα

Αναφερόμενος στο ζήτημα της αύξησης του φόρου στο κρασί και τον ΕΝΦΙΑ, που έχει επιβληθεί στις σταυλικές εγκαταστάσεις, σημείωσε: «Είναι δεσμεύσεις προς τους θεσμούς κι ακόμα δεν έχει κλείσει η αξιολόγηση. Αν και αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει κάτι, δεν σημαίνει ότι μέσα στο 2017 δεν θα τα επανεξετάσουμε».


«Το θέμα για το κρασί δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση, αντίθετα παρατηρήθηκαν πολλά φαινόμενα παραοικονομίας. Για τις σταυλικές εγκαταστάσεις και τον ΕΝΦΙΑ, πράγματι δεν είναι περιουσιακό στοιχείο. Όλα αυτά θα τα δούμε» επανέλαβε ο κ. Αποστόλου.


Σχετικά με το αφορολόγητο των 8.500-9000 ευρώ, σημείωσε ότι πρόκειται για το καθαρό εισόδημα που προκύπτει μετά την αφαίρεση όλων των δαπανών και πρόσθεσε ότι αυτό το αφορολόγητο δεν το έχουν πολλοί στην ελληνική κοινωνία. Για τα τεκμήρια των 12.000 είπε ότι αφορά ελάχιστες περιπτώσεις, ενώ προανήγγειλε τη μείωση κατά 30% του τεκμηρίου για τα ορεινά ακίνητα. Είπε ακόμη ότι στο τεκμήριο αυτοκινήτου δεν συμπεριλαμβάνεται το αγροτικό όχημα.


σύνδεσμος ελλήνων εμπορικολόγων

«Ήταν μια λαϊκή, δημοκρατική επανάσταση, βασισμένη στις αξίες και τα ιδανικά του Διαφωτισμού και της Γαλλικής Επανάστασης, η οποία συγκλόνισε την Ευρώπη της απολυταρχίας και των αυταρχικών καθεστώτων της Ιεράς Συμμαχίας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.


«Ο αγώνας των Ελλήνων για την Ελευθερία, την Ανεξαρτησία, την αυτοδιάθεση, τη λαϊκή κυριαρχία υπήρξε σύμβολο ελπίδας μέσα στο σκοτάδι της εποχής. Το οικουμενικό της μήνυμα, ξεπέρασε τα όρια της Ευρώπης κι έφτασε ακόμα και στη Λατινική Αμερική, οδηγώντας τους προοδευτικούς ανθρώπους της εποχής να εκφράσουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους. Η μη αναμενόμενη νίκη των επαναστατημένων Ελλήνων, εναντίον μιας τεράστιας αυτοκρατορίας, είναι η απτή απόδειξη ότι κανένα καθεστώς, κανένας τύραννος, όσο αιώνιος και πανίσχυρος κι αν εμφανίζεται, δεν μπορεί να κρατήσει υποτελή έναν εξεγερμένο λαό που έχει το δίκιο με το μέρος του», υπογραμμίζει το κυβερνών κόμμα.


σύνδεσμος ελλήνων εμπορικολόγων

Και καταλήγει: «Σήμερα, που στην Ευρώπη το σκοτάδι του εθνικισμού και του ρατσισμού κάνουν ξανά την εμφάνισή τους, οφείλουμε να θυμόμαστε ότι ο αγώνας για Ελευθερία, Δημοκρατία, Ισότητα, λαϊκή κυριαρχία είναι αδιάλειπτος και πάντοτε επίκαιρος».


αγγλο γαλλικος πολεμος

amador σταυρος

αρωματικο λευκο κρασι

Όπως αναφέρει το περιοδικό, η Άνγκελα Μέρκελ έχει αυτή τη στιγμή ως βασικό της στόχο την επανεκλογή της ως καγκελαρίου, ενώ, αν όλα είχαν εξελιχθεί για την επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος σύμφωνα με το σχέδιο, αυτός ο στόχος θα ήταν προ πολλού ήδη πραγματικότητα. Ωστόσο, με το ζήτημα σχηματισμού κυβέρνησης να εκκρεμεί σχεδόν τρεις μήνες μετά τη διεξαγωγή των εκλογών - σημειώνει το δημοσίευμα-, η Μέρκελ ασκεί ακόμη υπηρεσιακά καθήκοντα καγκελαρίου και τώρα πλέον θα πρέπει το 2018 να φέρει τις αποφάσεις σχετικά με το τι θα συμβεί με την ίδια και το κυβερνητικό σχήμα, με τις προοπτικές να διαφαίνονται μέτριες.


μυρων σκουλας μαντρατζης

Μετά την ολιγοήμερη ανάπαυλα λόγω των εορτών των Χριστουγέννων, η Άνγκελα Μέρκελ θα επανέλθει στα καθήκοντά της, καθώς στις 7 Ιανουαρίου έχει ορισθεί η έναρξη των διερευνητικών συνομιλιών για σχηματισμό κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού με το SPD, τις οποίες η κ. Mέρκελ θέλει να διεξαγάγει από κοινού με τον επικεφαλής των Χριστιανοκοινωνιστών της Βαυαρίας, Χορστ Ζεχόφερ, ενώ στα τέλη Ιανουαρίου υπάρχει η δυνατότητα να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβερνητικού συνασπισμού και να συγκροτηθεί κυβέρνηση πριν από το (Καθολικό) Πάσχα.


παλαιάς σχολής χωροφυλακής

Προκειμένου ωστόσο να υλοποιηθεί ο παραπάνω σχεδιασμός - επισημαίνει το δημοσίευμα-, προϋπόθεση αποτελεί η σύμπραξη των Σοσιαλδημοκρατών και το να μην προκύψουν ζητήματα και από το στρατόπεδο της Ένωσης. Όπως σημειώνεται, και η ίδια η καγκελάριος έδωσε μάχη με τον εαυτό της σχετικά με το εάν θα έπρεπε να διεκδικήσει μία τέταρτη θητεία, αλλά εφόσον έλαβε την απόφαση να το πράξει, τώρα είναι απολύτως αναγκαίο για εκείνη να επιτύχει ο σχηματισμός κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού. Μετά την κατάρρευση των συνομιλιών για την «Τζαμάικα», η επικεφαλής του CDU χρειάζεται μία καινούρια εκδοχή του μεγάλου συνασπισμού, προκειμένου να είναι σε θέση να συνεχίσει να κυβερνά υπό κανονικές συνθήκες και να μπορέσει επίσης συντεταγμένα να δρομολογήσει την έξοδό της από την εξουσία, υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα.


αρωματικο λευκο κρασι

Σύμφωνα με το Der Spiegel, η Άνγκελα Μέρκελ δεν επιθυμεί κυβέρνηση μειοψηφίας, καθώς αυτή η επιλογή δεν συνάδει με το πολιτικό της στυλ, ενώ χωρίς την υποστήριξη από μία πλειοψηφία, θα ήταν υποχρεωμένη διαρκώς να παρακαλά για συναίνεση διάφορες κοινοβουλευτικές ομάδες. Η καγκελάριος είναι της γνώμης ότι η Γερμανία χρειάζεται μία σταθερή κυβέρνηση για την προώθηση των ευρωπαϊκών θεμάτων και για την ανάδειξη της ΕΕ σε ένα γνήσιο παράγοντα ισχύος ενόψει των εντεινόμενων διεθνών ανακατατάξεων.

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

νταουλια remo

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είπε πως «είναι αισιόδοξος» πως θα επέλθει μια συμφωνία με το ΔΝΤ για την Ελλάδα. Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του πως οι προβλέψεις της ελληνικής κυβέρνησης αποδείχθηκαν πιο ρεαλιστικές από ότι εκείνες του ΔΝΤ.


νταουλια remo

σχολές μπαλέτου χαλκίδα

βιολογικα προιοντα γαλατσι βεικου


«Οι προβλέψεις του ΔΝΤ ήταν πιο απαισιόδοξο από εκείνες της ελληνικής κυβέρνησης. Ατυχώς για το ΔΝΤ τα τελευταία δύο χρόνια οι προβλέψεις της ελληνικής κυβέρνησης είναι πιο ρεαλιστικές. Οι οικονομολόγοι κάποιες φορές πρέπει να αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα», σημείωσε.



Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθηση πως η Ελλάδα μπορεί να έχει πρόσβαση στις αγορές μετά την ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος. «Είναι πιθανό αν κάνουν το 50% περίπου όσων υποσχέθηκαν», είπε.


Στο σημείο αυτό τόνισε πως πριν η κυβέρνηση του πρώην πρωθυπουργού Σαμαρά αναγκασθεί να πάει σε εκλογές γιατί δεν είχε την πλειοψηφία για να επιλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας η Ελλάδα είχε πρόσβαση στις αγορές και πως μετά λόγω των εκλογών και όλων όσων συνέβησαν με την «τεράστια ζημιά» που ακλούθησε έχασε την πρόσβαση.


Ο ίδιος μιλώντας για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση είπε πως αν και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν το επιθυμεί θα μπορούσε σε μικρό χρονικό διάστημα να συσταθεί ένα Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο που θα είναι εκτός του ευρωπαϊκού νομοθετικού πλαισίου. Στη βάση αυτή ξεκαθάρισε πως μελλοντικά οι διασώσεις κρατών στην ευρωζώνη δεν θα απαιτούν την παρουσία του ΔΝΤ.


Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι το ευρώ θα μπορέσει να επιβιώσει εάν το κενό ανταγωνιστικότητας εντός της ΕΕ περιοριστεί μέσω των διαθρωτικών μεταρρυθμίσεων.

λουίζα φιλίππου

Το επίσημο τηλεοπτικό δίκτυο «KCTV της Βόρειας Κορέας μετέδωσε ότι ο Βορράς θα ανοίξει και πάλι το δίκτυο επικοινωνίας με τη Σεούλ στις 15:30 (τοπική ώρα) σήμερα (08:30 ώρα Ελλάδας)», επεσήμανε εκπρόσωπος του υπουργείου Ενοποίησης.


Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ-Ουν «χαιρέτισε» επίσης τη στήριξη που έδειξε η Σεούλ στην πρότασή του για ειρηνευτικές συνομιλίες, επεσήμανε από την πλευρά του ο Ρι Σον-Γκουόν, επικεφαλής της Βορειοκορεατικής Επιτροπής για την Ειρηνική Επανένωση της Κορέας.


ιλιγγος φυσικη αντιμετωπιση

Ο Κιμ κατά την ομιλία του προς το έθνος την Πρωτοχρονιά προειδοποίησε ότι το «κουμπί» για την εκτόξευση των βορειοκορεάτικων πυρηνικών όπλων βρίσκεται πάντοτε «πάνω στο γραφείο του».


λουίζα φιλίππου

λαμπροπουλος αττικα

Ωστόσο, ο Βορειοκορεάτης ηγέτης σημείωσε πως είναι ανάγκη να αποκλιμακωθεί η ένταση στην κορεατική χερσόνησο, πως η Βόρεια και η Νότια Κορέα πρέπει να εργαστούν για τη βελτίωση των σχέσεών τους και πως ο δρόμος προς την έναρξη διαλόγου είναι ανοικτός.


Ο Κιμ ανέφερε ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να στείλει μια αντιπροσωπεία στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν τον Φεβρουάριο στην Πιοντσάν της Νότιας Κορέας, εκφράζοντας την ευχή να είναι επιτυχημένοι.


Η Σεούλ απάντησε προτείνοντας τη διεξαγωγή συνομιλιών σε υψηλό επίπεδο στις 9 Ιανουαρίου στο Πανμουντζόμ, το μεθοριακό χωριό όπου υπεγράφη η εκεχειρία του 1953 μεταξύ της Βόρειας και της Νότιας Κορέας.

μονοήμερες αποδράσεις με παιδιά

Παρότι στην ατζέντα της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου βρίσκονται και άλλα θέματα, όπως το μεταναστευτικό και η μεταρρύθμιση της Ευρωζώνης, το «διαζύγιο» με τη Βρετανία αναμένεται να βρεθεί σε πρώτο πλάνο. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που θα είναι στις Βρυξέλλες σήμερα και αύριο για να συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου αναμένεται, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, να τονίσει ότι η συμφωνία αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου αποτελεί μια πολύ ευαίσθητη ισορροπία και να ξεκαθαρίσει ότι δεν υφίστανται περιθώρια επαναδιαπραγμάτευσης.


τα πιο ελαφρια τσιγαρα μαρκες

Η αποδυναμωμένη Τερέζα Μέι έφτασε στις Βρυξέλλες την Πέμπτη, λέγοντας ότι άκουσε τις ανησυχίες των συντηρητικών βουλευτών που κατέθεσαν πρόταση μομφής κατά της ηγεσίας της.


μονοήμερες αποδράσεις με παιδιά

γιορτη αγ αικατερινης


«Δεν περιμένουμε να υπάρξει άμεσα λύση» είπε η Μέι, συμπληρώνοντας ότι θα μιλήσει στους Ευρωπαίους για τις «νομικές και πολιτικές διαβεβαιώσεις» που ζητούν οι συντηρητικοί βουλευτές, κυρίως όσον αφορά στο λεγόμενο «backstop», το δίχτυ ασφαλείας για τα Ιρλανδικά σύνορα.



Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ο μοναδικός ηγέτης που αναμένεται να διαμηνύσει ότι δεν υπάρχουν πια περιθώρια επαναδιαπραγμάτευσης.


Ωστόσο, ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ αγκάλιασε την Τερέζα Μέι και είπε ενώπιον των δημοσιογράφων: «Θέλω πραγματικά να τη βοηθήσω».


Ερωτηθείς, όμως, εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση θα επιτρέψει στη Βρετανία να αποχωρήσει χωρίς συμφωνία, ο Μπετέλ απάντησε: «Δεν υπάρχει περιθώριο επαναδιαπραγμάτευσης. Το Brexit ήταν επιλογή για την Βρετανία».


Έσπευσε, όμως, να συμπληρώσει ότι αντί για «σκληρό» Brexit, θα προτιμούσε η Βρετανία να διοργάνωνε δεύτερο δημοψήφισμα για την αποχώρηση από την Ένωση. Η ίδια η Μέι, όμως, έχει πολλάκις δηλώσει ότι δεν επιθυμεί νέο δημοψήφισμα για το Brexit, θέση που επανέλαβε και προ ημερών ισχυριζόμενη μάλιστα ότι θα διχάσει ξανά τη χώρα.


Η Μέι «κέρδισε» χτες τη στήριξη 200 συντηρητικών κατά τη διάρκεια της μυστικής ψηφοφορίας για την πρόταση μομφής, με 117 βουλευτές να ψηφίζουν κατά της παραμονής της στο «τιμόνι» του κόμματος.


Το Brexit έχει διχάσει δραματικά όχι μόνο τον πολιτικό κόσμο της Βρετανίας αλλά και τον λαό, καθώς αναμένεται να αλλάξει την οικονομία της χώρας. Οι Brexiteers, όπως ονομάζονται οι υποστηρικτές του διαζυγίου, ισχυρίζονται πως η αποχώρηση από την Ε. Ε. θα απελευθερώσει τη χώρα από τις σκληρές πολιτικές της Ένωσης. Οι φιλοευρωπαίοι πολιτικοί πάλι, φοβούνται πως η αποχώρηση της Βρετανίας θα αποδυναμώσει τη Δύση, που ήδη αντιμετωπίζει σοβαρές παγκόσμιες προκλήσεις.

βαπτιστικα μιου μιου

Όσοι βρέθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους είχαν την ευκαιρία να ακούσουν την μπάντα να παίζει... τα πάντα, από Διονύση Σαββόπουλο μέχρι Queen.


βαπτιστικα μιου μιου

Αλλά το κέφι «χτύπησε κόκκινο» όταν ακούστηκαν οι ρυθμοί του Despacito, του τραγουδιού που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ.


χρησιμότητα της γέφυρας

Το τραγούδι έχει περισσότερες από 4 δισεκατομμύρια προβολές στο Youtube και συνεχίζει να ακούγεται σε όλο τον κόσμο.


σεβ τω

Despacito: Πορνογράφημα για τη Μαλαισία & πηγή εσόδων για το Πουέρτο Ρίκο

θεματα πανελληνιων επαλ νεοελληνικη γλωσσα 2011

Από την επίθεση έχασαν τη ζωή τους οκτώ άνθρωποι, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι τραυματίες ανέρχονται σε τουλάχιστον 45. Ο ISIS ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης μέσω ανακοίνωσης του πρακτορείου ειδήσεων του, Αmaq.


θεματα πανελληνιων επαλ νεοελληνικη γλωσσα 2011

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι δύο καμικάζι του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους πραγματοποίησαν την επίθεση χωρίς όμως να δίνει στοιχεία που να στηρίζουν τον ισχυρισμό.


ζωγραφικη προνηπια

Ο Αμπντούλ Ραζάκ Σέμα, ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας στην Κουέτα, πρωτεύουσα της πολύ ασταθούς επαρχίας Μπαλουτσιστάν, διευκρίνισε ότι οι δύο βομβιστές αυτοκτονίας εισέβαλαν στην τοπική Εκκλησία των Μεθοδιστών την ώρα που η κυριακάτικη λειτουργία είχε μόλις αρχίσει.


19 φεβρουαριου γενεθλια

antifa oi

«Πληροφορήθηκα ότι είναι σε εξέλιξη μιας πολύ δύσκολη κατάσταση στην Αττική» είπε ο πρωθυπουργός ενώ υπογράμμισε ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες, οι Αρχές κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τεθούν υπό έλεγχο οι φωτιές.


τζουλη τζινιερη βικιπαιδεια

«Είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τους αρμόδιους υπουργούς από τους οποίους πληροφορούμαι ότι όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις, επίγειες και εναέριες επιχειρούν αυτή τη στιγμή» είπε ο πρωθυπουργός, και συμπλήρωσε: «Το γεγονός ότι εκδηλώνονται ταυτόχρονα παράλληλες εστίες ανατολικά και δυτικά μας προβληματίζει».


Τόσκας: Δεν είναι τόσο αθώες αυτές οι πυρκαγιές


4498258
Πηγή: EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ


antifa oi

εικονες απο μαλλια

Σε δηλώσεις του από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος από το Χαλάνδρι, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας δήλωσε ότι όλος ο κυβερνητικός και κρατικός μηχανισμός είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να «μη θρηνήσουμε θύματα» και για να περιοριστούν όσο γίνεται οι ζημιές στην εξαιρετικά δύσκολη πυρκαγιά στην Κινέτα.


Ο κ. Τόσκας, άφησε να εννοηθεί ότι η μεγάλη πυρκαγιά, μπορεί να είναι και έργο εμπρησμού, κάτι ωστόσο που θα διερευνηθεί από την Διεύθυνση Εγκλημάτων Εμπρησμού, η οποία βρίσκεται ήδη στην περιοχή για την έναρξη των ερευνών, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

«Δεν είναι και τόσο αθώες αυτές οι πυρκαγιές», υπογράμμισε ο κ. Τόσκας και συνέχισε: «Χθες το βράδυ και πάλι στα Γεράνεια, στην ίδια περίπου περιοχή που εκδηλώθηκε η σήμερα η πυρκαγιά, είχαμε άλλες δύο πυρκαγιές, οι οποίες όμως τέθηκαν γρήγορα υπό έλεγχο. Σήμερα το απόγευμα και ενώ η φωτιά στην Κινέτα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, εκδηλώθηκε και άλλη μικρή πυρκαγιά πάνω από τα διυλιστήρια Ασπροπύργου. Και αυτή αντιμετωπίστηκε γρήγορα, όμως όλα αυτά δεν μπορεί να μην μας βάζουν σε σκέψεις».


συνηθισμενο το βουνο στα χιονια

Ειδικότερα, λόγω χερσαίας οδικής μεταφοράς υπερμεγέθους φορτίου και συγκεκριμένα, αεροσκάφους, σήμερα, και κατά τις ώρες 11:00 έως 13:00, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στο τμήμα της από τον Α/Κ Τανάγρας (χ. θ. 67+655) έως και τον Α/Κ Καλυφτάκη (χ. θ. 20+060).


μικελαντζελο ζωγραφος

Κατά το χρόνο της μεταφοράς, το όριο ταχύτητας των οχημάτων που θα κινούνται στο ανωτέρω οδικό τμήμα θα περιορίζεται στα 50 χλμ/ ώρα και δεν θα επιτρέπεται η προσπέραση του οχήματος μεταφοράς του υπερμεγέθους φορτίου (Μήκος: 27.30 μ., Πλάτος: 8.40 μ., Ύψος: 4.80 μ.).


μικρος βοριας τηλ

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι οδηγοί θα μπορούν να εξέρχονται του κυρίως ρεύματος κυκλοφορίας της Ν. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας σε οποιοδήποτε κόμβο εξόδου της επιλογής τους, προκειμένου να κινηθούν επί του παράπλευρου οδικού δικτύου.


συνηθισμενο το βουνο στα χιονια

Επιπρόσθετα και για το χρονικό διάστημα (περί τις 11:30-12:0΄) από την άφιξη του οχήματος μεταφοράς στον Σταθμό Διοδίων Αφιδνών μέχρι και τη διέλευσή του από αυτόν, θα επιτρέπεται στα οχήματα που θα ακολουθούν η προσπέραση του οχήματος μεταφοράς.


τι χαραζουν στισ βερεσ

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στην Οικοδομική


Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στα Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού


Να σημειωθεί πως υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) της χώρας ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις τους την Τρίτη με το μάθημα της Βιολογίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Γενικής Παιδείας.


τι χαραζουν στισ βερεσ

αποκλειστικόσ αντιπρόσωποσ νομοθεσία

up on the air online

Πανελλαδικές-Πανελλήνιες Εξετάσεις 2018: Τα θέματα στα τέσσερα σημερινά μαθήματα των ΕΠΑΛ


Υπενθυμίζεται ότι φέτος, συνολικά, θα είναι 104.040 οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που θα διεκδικήσουν τις 74.692 θέσεις στα ΑΕΙ στις πανελλήνιες εξετάσεις 2018.


Στη συνέχεια οι μαθητές θα εξεταστούν στα ειδικά μαθήματα που έχουν επιλέξει.


Το πρόγραμμα:


φωτο3



Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

πωσ να σκοτωσεισ κουναβι

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 837,77 μονάδες, σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,09%.


Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 840,00 μονάδες (+0,35%) και κατώτερη τιμή στις 828,51 μονάδες (-1,02%).


ρολογια ανδρικα χωρις μπαταρια

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 43,634 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 30.664.841 μετοχές.


πωσ να σκοτωσεισ κουναβι

αυξημενα λευκα και ερυθρα αιμοσφαιρια

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,11%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 1,35%.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές του ΟΛΠ (+1,71% στα 16,680 ευρώ), του ΟΤΕ (+1,53% στα 11,980 ευρώ), της Τιτάν (+1,53% στα 23,20 ευρώ), του ΟΠΑΠ (+1,47% στα 10,350 ευρώ) και της Grivalia Properties (+1,41% στα 9,350 ευρώ).


Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Viohlaco (-1,55% στα 3,500 ευρώ), της ΔΕΗ (-1,49% στα 2,768 ευρώ), της Lamda Development (-1,40% στα 7,060 ευρώ) και της ΑΔΜΗΕ (-1,23% στα 1,924 ευρώ).


Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Τηλεπικοινωνιών (+1,53%) και των Ταξιδιών (+1,06%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες της Τεχνολογίας (-1,77%) και της Υγείας (-1,32%).


Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν η Εθνική και η Eurobank, διακινώντας 13.310.611 και 4.004.496 μετοχές, αντιστοίχως.


Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν ο ΟΤΕ με 6,121 εκατ. ευρώ και ο ΟΠΑΠ με 5,284 εκατ. ευρώ.


Ανοδικά κινήθηκαν 39 μετοχές, 69 πτωτικά και 29 παρέμειναν σταθερές.


Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Lavipharm+19,80%, ΣΙΔΜΑ+19,74%, Yalco+17,36% και Γ. Ε. Δημητρίου+16,67%.


Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Βαρβαρέσος -19,64%, Προοδευτική -19,13%, Χατζηκρανιώτη -13,29% και Τρία 'Αλφα (κ) -9,09%.

ερυθρος σταυρος πατρα καρολου

Ο κ. Παυλόπουλος ενημερώθηκε από την αρχαιολόγο Έφη Σαπουνά για τα εκθέματα και την ιστορία όπως αυτή αποτυπώνεται στο Κέντρο και είδε αντίγραφα ευρημάτων του Ιδαίου Άντρου και ομοιώματα αντικειμένων που έγιναν από κεραμουργούς και πιθαράδες από το χωριό Μαργαρίτες Ρεθύμνης.


ερυθρος σταυρος πατρα καρολου

συνταγές ψυχούλη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά την αποχώρησή του έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών του Κέντρου Πληροφόρησης: «προσκύνημα σε αυτό το κόσμημα του πολιτισμού μας, το μουσείο Ζωμίνθου, μικρό μα πολύτιμο όπως ο τόπος μας. Θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές».


Στη συνέχεια γευμάτισε με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο και τον μητροπολίτη Ρεθύμνου, τους υπουργούς Γιώργο Σταθάκη και Παύλο Πολάκη, τον αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, βουλευτές του νησιού και δημάρχους από όλους τους νομούς της Κρήτης.


τραπουλα χαλ πωληση

Αναχωρώντας ο κ. Παυλόπουλος είπε ότι από σήμερα αυτός ο τόπος είναι και δικός του τόπος και ότι σύντομα θα βρεθεί και πάλι στα Ανώγεια.

αποβολη εγκυμοσυνης χωρις αιμα

Η Ανίτα Μπορντ πραγματοποιούσε "δοκιμαστική διαδρομή" όταν το όχημά της προσέκρουσε στον τοίχο, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών έσπευσαν επί τόπου και την μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε την επόμενη μέρα.


αποβολη εγκυμοσυνης χωρις αιμα

Το κορίτσι προπονείτο για να πάρει άδεια για τους παιδικούς αγώνες dragster, ανακοίνωσε η Εθνική Ένωση Drag Racing της Αυστραλίας. Μόλις είχε κλείσει τα οκτώ της χρόνια--η μικρότερη επιτρεπτή ηλικία για συμμετοχή στους αγώνες με βάση τον επίσημο κανονισμό της Ένωσης--και οδηγούσε ένα όχημα dragster 210cc , μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.


you not alone open your mind chords

Ο πατέρας της Ίαν Μπορντ ανήρτησε ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο αναφέρει: "η καρδιά μου έχει γίνει ένα εκατομμύριο κομμάτια. Θα χρειαστούμε... αγάπη και υποστήριξη για τις επόμενες μέρες, εβδομάδες, μήνες που θα έρθουν


οικογενειακο επιδομα οαεδ ποσο ειναι

συνταγη για χταποδι τηγανιτο

Στο πλαίσιο της θεματολογίας του ετήσιου Tech Fest της ATCOM, o David Shing θα αναφερθεί στις νέες τάσεις και στις παγκόσμιες εξελίξεις του κλάδου, οι οποίες διαμορφώνουν την επόμενη ημέρα του ψηφιακού γίγνεσθαι, ενώ θα παρουσιάσει και τον γενικότερο αντίκτυπο της αναδυόμενης νέας πραγματικότητας του digital στην αγορά, όσον αφορά σε brands, agencies και publishers.


μποντλέρ ταξίδι στα κύθηρα

"H παρουσία του David Shing στο ATCOM Next αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς, ενώ επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά τον αδιαμφισβήτητα κομβικό χαρακτήρα του ετήσιου Tech Fest της ATCOM στο ψηφιακό οικοσύστημα της χώρας μας" δήλωσε στο πλαίσιο των ανωτέρω ο Κων/νος Θεοτοκάς, Διευθύνων Σύμβουλος της ATCOM.


αφρος με λεκιθινη
συνταγη για χταποδι τηγανιτο

ραφτινγκ αωος

Έτσι, η 6η Ιουνίου θα είναι η μέρα έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων για τα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ) και η 7η Ιουνίου, για τα Γενικά Λύκεια (ΓΕΛ). Ειδικότερα, για τα ΓΕΛ, οι πανελλαδικές θα διαρκέσουν από τις 7 έως και τις 19 Ιουνίου, ενώ για τα ΕΠΑΛ, από τις 6 έως τις 21 Ιουνίου.


νεανικη μοδα 2016

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Παιδείας, τα αποτελέσματα (βαθμολογία) θα ανακοινωθούν στις 29 Ιουνίου. Επιπλέον, οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα διεξαχθούν μεταξύ 22 και 30 Ιουνίου, ενώ οι πρακτικές δοκιμασίες, μεταξύ 20 και 30 Ιουνίου.


λέων γ ίσαυρος

Όπως ήταν ήδη γνωστό, πριν από τις Πανελλαδικές, θα διεξαχθούν οι απολυτήριες εξετάσεις. Όπως αναφέρει, μάλιστα το υπουργείο «οι πανελλαδικές εξετάσεις έχουν πλέον αποσυνδεθεί από τις απολυτήριες και αφορούν αποκλειστικά την εισαγωγή σε πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα. Κατά συνέπεια, είναι λογικό να έπονται των απολυτηρίων». Έτσι, τα μαθήματα θα τελειώσουν στις 9 Μαΐου και οι απολυτήριες εξετάσεις σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα διεξαχθούν στο διάστημα 11-26 Μαΐου 2017. Οι προαγωγικές εξετάσεις στα λύκεια θα διεξαχθούν στο διάστημα 11 Μαΐου - 2 Ιουνίου 2017.


ραφτινγκ αωος

Επίσης, σύμφωνα με το υπουργείο, η διενέργεια των απολυτηρίων τον Μάιο επιτρέπει να δοθεί, πριν την κατάθεση των μηχανογραφικών, δεύτερη ευκαιρία για λήψη απολυτηρίου σε όσους μαθητές δεν μπορέσουν να προαχθούν. Σύμφωνα, άλλωστε με τον ν.4452/2017 που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή, προβλέπεται στο τέλος Ιουνίου εξεταστική περίοδος για τους μετεξεταστέους της Γ΄τάξης αλλά και των υπόλοιπων τάξεων. Στο νόμο προβλέπεται, επίσης, τρίτη εξεταστική περίοδος για τους τελειόφοιτους του λυκείου, η οποία τοποθετείται στις αρχές Σεπτεμβρίου. Έτσι τους δίνεται η δυνατότητα, αφού θα λάβουν έγκαιρα το απολυτήριό τους, να εγγραφούν, αν το επιθυμούν, σε ΙΕΚ ή στη Β΄των ΕΠΑΛ, για να λάβουν κάποια ειδικότητα.

διευθυνση γ αθηνας πε

Σύμφωνα με την Περιφέρεια προσκομίστηκαν από τις υπηρεσίες του υπουργείου τα κείμενα και οι μελέτες που απαιτούνται για την ένταξη του έργου και πλέον υπολογίζεται ότι μετά την κατάθεση κάποιων συμπληρωματικών στοιχείων η επίσημη υποβολή της πρότασης θα γίνει στα τέλη Οκτωβρίου ώστε να ενταχθεί το έργο. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και διευκρινίστηκαν αρκετά από τα ζητήματα που αφορούσαν την πρόταση.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του Ιουλίου η Περιφέρεια επέστρεψε για διορθώσεις στο υπουργείο Πολιτισμού το τεχνικό δελτίο που αφορούσε την ένταξη του έργου για την Αμφίπολη στο ΕΣΠΑ. Στις αρχές Αυγούστου στελέχη του υπουργείου Πολιτισμού επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη για να λυθούν τα ζητήματα που προέκυψαν.


Σημειώνεται ότι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, έχει δεσμευτεί ότι το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ θα διατεθεί μέσω του ΕΣΠΑ αποκλειστικά για παρεμβάσεις στον Τύμβο Καστά στην Αμφίπολη.


επιδραση λεξικο


διευθυνση γ αθηνας πε

αρχαια ελληνικα ο μεγας

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

bibibop hours easton

Η παρέλαση "θα έχει επίκεντρο τη συνεισφορά των βετεράνων πολέμου καθ'όλη τη διάρκεια της ιστορίας του αμερικανικού στρατού, από τον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας και τον πόλεμο του 1812 έως σήμερα, με έμφαση στο τίμημα της ελευθερίας", σύμφωνα με υπόμνημα που υπογράφει ανώτερος αξιωματούχος του Πενταγώνου και έδωσε στη δημοσιότητα το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας.


οσε τρικαλα επικοινωνια

parking θησεως ηρακλειο

Πρόκειται για "προκαταρκτικές κατευθυντήριες γραμμές για την προετοιμασία και τη διεξαγωγή στρατιωτικής παρέλασης" στην Ουάσινγκτον, διευκρινίζεται στο υπόμνημα.


Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, η παρέλαση αναμένεται να διεξαχθεί μεταξύ του Λευκού Οίκου και του Καπιτωλίου --τα οποία χωρίζει μια ευθεία απόσταση 1,8 χλμ.-- και να συμμετάσχουν εκπρόσωποι ενώσεων βετεράνων πολέμου. Ορισμένοι μεταξύ αυτών θα λάβουν θέση δίπλα στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, σε επίσημη εξέδρα που θα τοποθετηθεί στο Καπιτώλιο.


bibibop hours easton

Θα παρελάσουν επίσης οχήματα αλλά όχι άρματα μάχης, ώστε να μην προκληθεί ζημιά στις υποδομές και "πολλά αεροπορικά μέσα", με ορισμένα παλιά μαχητικά αεροσκάφη να κλείνουν την παρέλαση.


Η παρέλαση θα διεξαχθεί επίσης προς τιμήν των γυναικών που έχουν υπηρετήσει στον στρατό από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.


Βετεράνοι επίσης θα παρελάσουν με τις στρατιωτικές τους στολές, αναφέρεται στο υπόμνημα υπογραμμίζοντας ότι παρούσα θα είναι και η μπάντα του αμερικανικού στρατού Old Guard Fife and Drum, της οποίας τα μέλη φορούν τη στολή του Πολέμου της Ανεξαρτησίας: κόκκινο σακάκι, κρεμ γιλέκο και παντελόνι και μαύρο τρίκοχο καπέλο.


Ο Τραμπ είχε ήδη εκφράσει την ιδέα για τη διεξαγωγή μιας στρατιωτικής παρέλασης στην Ουάσινγκτον πριν από την εκλογή του. Μάλιστα είχε δηλώσει ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από την παρέλαση της 14ης Ιουλίου στη Γαλλία --για την κατάληψη της Βαστίλης στις 14 Ιουλίου 1789-- την οποία χαρακτήρισε εξαιρετική, όταν έγινε δεκτός με επισημότητα την ημέρα αυτή πέρυσι από τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν στο Παρίσι. Ωστόσο η πρότασή του είχε δεχτεί πολλή κριτική από όλες τις πλευρές.

ωραριο καταστηματων σερρες σαββατο

Οι δικαιούχοι μπαίνοντας στην ειδική εφαρμογή μέσω της ιστοσελίδας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων «www.aade.gr» με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών στο TAXIS, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, αφού συμπληρώσουν τα στοιχεία που τους ζητούνται.


ωραριο καταστηματων σερρες σαββατο

Υπενθυμίζεται ότι για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν έως 15.01.2019, η πληρωμή θα γίνει έως 15.02.2019. Για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν από 16.1.2019 έως 31.5.2019, η πληρωμή θα γίνει έως 28.6.2019.


Σε περίπτωση απόρριψης της αίτησης, παρέχεται το δικαίωμα στον αιτούντα να υποβάλει αίτηση επανεξέτασης μέχρι 15.7.2019 και, σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο αιτών είναι δικαιούχος, τότε το επίδομα καταβληθεί έως 11.10.2019.


μαρκος σεφερλης κοριτσια ο μαρκουλης επεισοδιο 1

νιωθω υπεροχα μαζι σου

Το φετινό ποσό της επιδότησης είναι αυξημένο σε σχέση με αυτό που δόθηκε πέρυσι. Συγκεκριμένα, από 0,125€ ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης που ήταν πέρυσι, το φετινό ποσό αυξάνεται στο 0,160 € ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης, ενώ τα περιουσιακά κριτήρια για τους δικαιούχους αυξάνονται από 100.000€ σε 130.000€ για τους άγαμους και από 200.000€ σε 250.000€ για τους έγγαμους και τις μονογονεϊκές οικογένειες.


Συγκεκριμένα, με βάση την υπουργική απόφαση, δικαιούχοι του επιδόματος είναι τα φυσικά πρόσωπα που έχουν:


α) Ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα 12.000€ για άγαμο, 20.000€ για έγγαμο και 22.000€ για μονογονεϊκές οικογένειες, το οποίο προσαυξάνεται κατά 2.000€ για κάθε τέκνο.
β) Ακίνητη περιουσία, η αξία της οποίας δεν υπερβαίνει το ποσό των 130.000€ για τους άγαμους και το ποσό των 250.000€ για τους έγγαμους και τις μονογονεϊκές οικογένειες.


νεα βιβλια β λυκειου

Ο Σκάπλεροφ είναι κοσμοναύτης της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας και διοικητής της 55ης αποστολής στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS). Το μήνυμά του, αδιαμφησβήτητα, αποτελεί μεγάλη προβολή και διαφήμιση για την Ελλάδα στη Ρωσία.


νεα βιβλια β λυκειου

εισαγωγη ρουχων με το κιλο

Το βιντεοσκοπημένο μήνυμα του κοσμοναύτη δημοσιεύθηκε λίγες μέρες μετά την έναρξη του Έτους Τουρισμού Ελλάδας - Ρωσίας 2017-2018, η οποία σημάνθηκε με μία συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στο πλαίσιο της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης MIT.


Κρατώντας το σήμα του ΕΟΤ που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα προσωπικών αντικειμένων του στην αποστολή, ο Σκάπλεροφ καλωσορίζει την έναρξη του Έτους Τουρισμού Ελλάδας - Ρωσίας και αναφέρεται στη στενή σχέση πολλών Ρώσων κοσμοναυτών με τη χώρα μας.


πως φυτευω αγριελια

«Είναι αδύνατον να ξεχαστούν οι μέρες που περνάμε στην Ελλάδα».



οικογενειακο επιδομα τριτεκνων 2014

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν 2ος στις δύο πρώτες κούρσες, αλλά 6ος στην τελευταία της ημέρας, που τον φέρνει με 10 βαθμούς ποινής στην 3η θέση και στην μάχη για το μετάλλιο. Ο Βρεττανός Ντέμπσεϊ (1ος, 1ος, 2ος) οδηγεί την κούρσα με 4 βαθμούς ποινής, ενώ στην δεύτερη θέση με 9 βαθμούς είναι ο Ολλανδός Φαν Ραϊσελμπέρχε (5ος, 3ος, 1ος). Ο Κοκκαλάνης έχει μια καλή διαφορά πάντως από τον 4ο Τσενγκ (Χονγκ Κονγκ) που έχει 20 βαθμούς ποινής.


οικογενειακο επιδομα τριτεκνων 2014

σοφια η πριγκιπισσα καντε χωρο για την δεσποινιδα τσουκνιδα

2016 08 08T165017Z 1820728188 RIOEC881ARSCP RTRMADP 3 OLYMPICS RIO SAILING W RSX
(Η Σκαρλάτου στην εκκίνηση - Πηγή: Reuters / RICARDO MORAES)


η ξανθια φιλη μου

Στο ίδιο αγώνισμα στις γυναίκες η Τζέλη Σκαρλάτου είναι στην 12η θέση με 40 βαθμούς ποινής έχοντας ένα μέτριο ξεκίνημα (16η, 17η) αλλά τερματίζοντας στην 7η θέση στην 3η κούρσα ανέβηκε αρκετά. Απέχει πάντως 19 βαθμούς από την 8άδα.


Οι επόμενες 3 ιστιοδρομίες είναι προγραμματισμένες για αύριο Τρίτη.


υγροτοποι στην ελλαδα

Η αναμέτρηση στην Λάρισα ξεκίνησε με ένα ανόητο πέναλτυ του Σιώπη στον Βαρέλα στο 10, με τον Ουρουγουανό να ευστοχεί και να ανοίγει το σκορ (θα πρεπε να δώσει πάντως επανάληψη ο διαιτητής, αφού την ώρα της εκτέλεσης φαίνεται να έχουν μπει στην περιοχή 12 παίκτες!). Στο 22 Ουρτάδο και Φούντας είχαν μια έντονη αψιμαχία και είδαν την κόκκινη κάρτα του κυρίου Καλογερόπουλου, αφήνοντας τις δύο ομάδες με 10 παίκτες και τους Νεοσμυρνιώτες να παίρνουν την κατοχή.


υγροτοποι στην ελλαδα

πωλητες σε καταστηματα θεσσαλονικη

2623664
(Το μαρκάρισμα του Ουρτάδο στον Φούντα που οδήγησε στον διαπληκτισμό και την αποβολή τους - Πηγή: EUROKINISSI / ACTION IMAGES)


Ο Αβραάμ είχε μια ακόμη ευκαιρία για γκολ σε αντεπίθεση με σουτ του Αβραάμ στο 28 να σταματά στο δοκάρι και τον Πανιώνιο να μην καταφέρνει να φτάσει στην ισοφάριση, ιδιαίτερα στο β μέρος, σπαταλώντας πολλές σημαντικές ευκαιρίες (συνολικά 14 τελικές έναντι 4 της ΑΕΛ).


σιχαμερό

2623665
(Σκόρερ για την ΑΕΛ και ο Ναζλίδης - Πηγή: EUROKINISSI / ACTION IMAGES)


Οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους φάση στο β μέρος στο 82, "κλείδωσαν" τη νίκη τους με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ναζλίδη, ενώ το ματς έκλεισε με κεφαλιά του Ρισβάνη στο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους.


Έχασε ευκαιρία στην Ξάνθη η Κέρκυρα


Μπορεί το τελικό 0-0 να θεωρείται επιτυχημένο αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους, όμως η Κέρκυρα είχε τις δύο καλύτερες στιγμές (σε ένα μέτριο ματς) για να πάρει το τρίποντο από την Ξάνθη, με τον Τουράμ στο 38 να σουτάρει στο δοκάρι και στο 73 με κεφαλιά να μην μπορεί από κοντά να παραβιάσει την εστία του Ζίφκοβιτς.


2623697
(Πηγή: EUROKINISSI / ACTION IMAGES)


Η 9η αγωνιστική


ΑΕΛ-Πανιώνιος 2-0 (10 Βαρέλα πεν., 82 Ναζλίδης)
Ξάνθη-Κέρκυρα 0-0
Ατρόμητος-Ολυμπιακός (19.30)


Κυριακή 30/10
Παναθηναϊκός-Ηρακλής (15.00)
Αστέρας Τρ.-Λεβαδειακός (17.15)
Βέροια-Πλατανιάς (17.15)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (19.30)


Δευτέρα 31/10
Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα (19.30)

ανταλλακτικα για σουζουκι σουιφτ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα τις ένοπλες δυνάμεις, έκαναν λόγο για επίθεση με αυτοκίνητο εναντίον των στρατιωτών. Σύμφωνα με την υπηρεσία ασθενοφόρων Μαγκέν Νταβίντ Αντόμ, οι τραυματίες είναι τέσσερις και όλοι τους βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.


ανταλλακτικα για σουζουκι σουιφτ

Ο εκπρόσωπος του στρατού, αντισυνταγματάρχης Τζόναθαν Κονρίκους, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι είναι σε εξέλιξη έρευνες για να διαπιστωθεί αν επρόκειτο για "τρομοκρατική" ενέργεια ή για τροχαίο δυστύχημα.


Το επεισόδιο αυτό σημειώθηκε στα δυτικά της πόλης Τζενίν, στη βόρεια Δυτική Όχθη.


αναζητηση αμ ασφαλισμενου

θελω να δω ταινιες της μπαρμπι

Στο πρόσφατο παρελθόν, Παλαιστίνιοι έχουν χρησιμοποιήσει αυτοκίνητα για να διαπράξουν επιθέσεις εναντίον Ισραηλινών.



εναεριο βουπερταλ

Στην περίπτωση που ο υπόχρεος δεν καταβάλει το ποσό που του αναλογεί (με βάση την Ταυτότητα Οφειλής από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ), θα υποχρεωθεί να πληρώσει τα διπλάσια χρήματα.


Στα γκισέ (τράπεζες, ΕΛΤΑ κ. λπ.) οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν έως την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου.


εναεριο βουπερταλ

ευκολες και γρηγορες συνταγες για παιδικο παρτυ

Υπενθυμίζεται ότι τα τέλη κυκλοφορίας είναι αμετάβλητα σε σχέση με πέρυσι. Το Δημόσιο προβλέπει ότι θα εισπράξει 1,1 δισ. ευρώ.


νεφρα και ψυχολογια

Στην περίπτωση που ιδιοκτήτες οχημάτων θέλουν να καταθέσουν τις πινακίδες τους, θα πρέπει να προσέλθουν στις Εφορίες έως τις 29 Δεκεμβρίου, έχοντας μαζί τους τα εξής δικαιολογητικά:


- Άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου


- Πινακίδες


- Φωτοτυπία της δήλωσης εισοδήματος, όπου να αποδεικνύεται ποιος είναι ο κάτοχος του ΙΧ


- Απόδειξη πληρωμής των τελών κυκλοφορίας του τρέχοντος έτους


- Υπεύθυνη δήλωση ότι το αυτοκίνητο θα σταθμεύσει σε κλειστό ιδιόκτητο χώρο


- Αστυνομική ταυτότητα ή σχετική εξουσιοδότηση εάν δεν είναι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης

κουπονι λαπτοπ κοινωνικο μερισμα

Το αποτέλεσμα αυτής της ολοένα και αυξανόμενης χρήσης είναι να αλλάζει δραστικά ο κόσμος των επιχειρήσεων. Όσο περισσότερες οι συνδεδεμένες συσκευές, τόσο μεγαλύτερα και τα οφέλη. Η απόδοση των επενδύσεων και τα κέρδη μεγαλώνουν και αυτή η συνθήκη με τη σειρά της οδηγεί σε νέες επενδύσεις και τόνωση της οικονομίας γενικότερα. Τρεις στις τέσσερις εταιρίες που χρησιμοποιούν το ΙοΤ ήδη πιστεύουν πως είναι κρίσιμο για την εύρυθμη λειτουργία τους.


κουπονι λαπτοπ κοινωνικο μερισμα

ποταμι υποψηφιοι ηρακλειο

Μια ανησυχία που προκύπτει από τη χρήση του ΙοΤ είναι η διαφύλαξη της ασφάλειας η οποία, με σωστό προϋπολογισμό, συνδεσιμότητα και τεχνογνωσία, μπορεί να επιτευχθεί. Η τεχνογνωσία δημιουργείται με την εκπαίδευση από ανθρώπους που γνωρίζουν εμπειρικά τις εφαρμογές του ΙοΤ ενώ η συνδεσιμότητα με την δημιουργία νέων και πιο εξελιγμένων προτάσεων. Η τελευταία μάλιστα θεωρείται πως θα είναι και υπεύθυνη για το επόμενο κύμα υποστηρικτών του ΙοΤ.


νεα δικαστηρια πειραια

Με τις προσδοκίες να είναι αυξημένες και τις δυνατότητες πολλές, στα επόμενα χρόνια προβλέπεται ακόμα μεγαλύτερη αύξηση τόσο της χρήσης του ΙοΤ όσο και της αποδοτικότητάς του. Αναμένεται επίσης η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) και η μείωση των ανησυχιών σχετικά με την ασφάλεια. Απώτερος στόχος για το άμεσο μέλλον είναι η συνεργασία μεταξύ φορέων που χρησιμοποιούν το ΙοΤ ώστε να επιταχυνθούν ακόμα περισσότερο οι παραπάνω διαδικασίες.


780x440pix barometer


Πού θα είναι το IoT σε πέντε χρόνια; Σύμφωνα με ειδικούς θα εφαρμόζεται σε περισσότερο από το 50% όλων των επιχειρηματικών διαδικασιών.


Μάθετε περισσότερα, για το πως μπορείτε και εσείς να αξιοποιήσετε το IoT.

μια ζωη στο ρισκο μπαμπης στοκας

Ο παρουσιαστής, Host Josh Judge, έδινε την πρόγνωση όταν ξαφνικά εμφανίσθηκε πίσω του η πελώρια ασπρόμαυρη σκυλίτσα, που πιθανώς να ήθελε τα 15 λεπτά δημοσιότητάς της.


τιμες κλουβιων για χαμστερ

Παρά το μέγεθος της δεν φοβήθηκε, αντιθέτως, έκανε πλάκα με την παρουσία της Bella στο πλατό. «Αυξάνεται η ηλιοφάνεια και… και υπάρχει ένας σκύλος πίσω μου», είπε ο παρουσιαστής, διασκεδάζοντας με τη βόλτα της σκυλίτσας, η οποία ανήκει σε συνάδελφό του.


Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης απήλαυσαν ιδιαιτέρως το βίντεο και ορισμένοι πρότειναν να γίνει θεσμός η παρουσία σκύλων στο πλατό.


μια ζωη στο ρισκο μπαμπης στοκας

ανεμιστηρες σκρουτζ

εφημεριδα χρονομετρο

Ο 18χρονος μαθητής από την πόλη Γκίσεν αναχώρησε με αεροπλάνο από τη Φραγκφούρτη στα μέσα Δεκεμβρίου, με προορισμό το Λούξορ. Αφού περνούσε λίγες ημέρες στην πόλη αυτή, θα έφευγε για να επισκεφθεί τον παππού του στο Κάιρο. Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, δεν έφτασε ποτέ στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα.


ημερα θετικης ενεργειας 2014 αντ1

Ο πατέρας του νεαρού πιστεύει ότι ίσως να κρατείται στο Λούξορ, ενδεχομένως εξαιτίας κάποιου λάθους στην ταυτοποίησή του. «Πέρασαν τρεις εβδομάδες και δεν υπάρχει κανένα ίχνος του. Κανείς δεν ξέρει αν είναι ακόμη ζωντανός», τόνισε.


Ο δεύτερος αγνοούμενος είναι ηλικίας 23 ετών και τα ίχνη του χάθηκαν από τις 27 Δεκεμβρίου, όταν έφτασε στην Αίγυπτο προερχόμενος από τη Γερμανία, μαζί με τον αδελφό του. Δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής αφού πέρασε τον έλεγχο ταυτότητας σε ένα αεροδρόμιο. Και στην περίπτωση αυτή, η οικογένειά του εικάζει ότι έγινε κάποιο λάθος και ότι κρατείται από τις μυστικές υπηρεσίες.


εφημεριδα χρονομετρο

καταργηση μονιμοτητας

Το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας επιβεβαίωσε ότι αγνοούνται δύο πρόσωπα, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.


Στην Αίγυπτο, οι αρχές δεν έχουν εκδώσει καμία επίσημη ανακοίνωση όμως μια πηγή είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι «δεν κρατείται» κάποιος Γερμανός στη χώρα.


Και οι δύο νέοι έχουν διπλή υπηκοότητα, γερμανική και αιγυπτιακή. Οι μητέρες τους είναι Γερμανίδες και οι πατέρες τους Αιγύπτιοι.

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

μηχανες αναζητησης εισιτηριων

Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η γυναίκα απείλησε για βόμβα μετά την είσοδό της στη μονάδα εκτάκτων περιστατικών του νοσοκομείου.


μηχανες αναζητησης εισιτηριων

Εργαζόμενοι στο νοσοκομείο ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία απέκλεισε την περιοχή και ανέπτυξε ομάδα πυροτεχνουργών στις εγκαταστάσεις.


καιρός χολαργός τώρα

"Το άτομο αυτό είναι υπό τον έλεγχο της αστυνομίας", αναφέρει η ανακοίνωση.


χιλιοι τροποι να πεθανεισ στην αγρια δυση online

Η τοπική εφημερίδα La Voix du Nord ανέφερε στην ιστοσελίδα της ότι μια γυναίκα απείλησε να πυροδοτήσει βόμβα στις εγκαταστάσεις τοπικού νοσοκομείου και ότι όλη η γύρω περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις.


Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στη σελίδα στο Twitter της γαλλικής εφημερίδας δείχνουν περιπολικά της αστυνομίας να αποκλείουν την περιοχή.


Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι συνθήκες σε σχέση με το περιστατικό της απειλής για βόμβα θα πρέπει να αποσαφηνιστούν από δικαστική έρευνα. Πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα πιθανόν να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

fir αρχικα

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Μαΐου που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας, οι εξαγωγές της Γερμανίας έφτασαν σε αξία τα 110,6 δισ. ευρώ. Πρόκειται για αύξηση κατά 14,1% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα.Το πλεόνασμα του εμπορικού ισοζυγίου έφτασε τον Μάιο τα 22 δισ. ευρώ, ενώ την ίδια περίοδο πέρυσι ήταν 20,7 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία της στατιστικής Αρχής της Γερμανίας, Destatis.


fir αρχικα

Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία της Μπούντεσμπανκ, που επικαλείται η Destatis, το πλεόνασμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλ-λαγών της Γερμανίας ανήλθε τον Μάιο σε 17,3 δισ. ευρώ. Την αντίστοιχη περυσινή χρονική περίοδο ήταν 17,9 δισ. ευρώ. Τον Απρίλιο του 2017 το πλεόνασμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών της Γερμανίας ήταν 14,9 δισ. ευρώ.


ταμειακη μηχανη μεταφραση

Είναι ενδεικτικό ότι οι εξαγωγές της Γερμανίας σε χώρες εντός και εκτός ΕΕ ανήλθαν το διάστημα Ιανουαρίου - Μαΐου 2017 στο ποσό των 531 δισ. ευρώ. Από το ποσό αυτό, 313 δισ. αφορούν εξαγωγές σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Τη μεγαλύτερη αύξηση ως ποσοστό όμως κατέγραψαν οι εξαγωγές προς χώρες όπως η Κίνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ιαπωνία, καθώς ανήλθε σε 17,3% σε σύγκριση με πέρυσι.


mark frost oregon

κεντρο θεσσαλονικη σπιτια

Στο μπλόκο κατέφθασε άλλο ένα κομβόι αγροτών από χωριά του νομού Λάρισας, ενώ σύμφωνα με την επιτροπή του μπλόκου αναμένονται στη Νίκαια και άλλοι αγρότες.


κεντρο θεσσαλονικη σπιτια

Όπως εξήγησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, έχει αποφασιστεί για το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου να πραγματοποιηθεί συνάντηση με κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς της Λάρισας στο μπλόκο, ώστε οι αγρότες να προβάλλουν το πλαίσιο αιτημάτων του αγροτικού κινήματος, αλλά και να ζητήσουν τη στήριξη στον αγώνα τους.


Επίσης, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέα πανελλαδική συνάντηση των αγροτών στη Νίκαια την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, ώστε να καθοριστούν τα επόμενα βήματα των κινητοποιήσεων.


κτελ κηφισου για ξυλοκαστρο

100 γραμμαρια αμυγδαλα ποσα ειναι

Γιάννης Βάγγος για κινητοποιήσεις αγροτών: Θα δείτε εκπλήξεις από την ερχόμενη εβδομάδα


Το απόγευμα αναμένεται να γίνει σύσκεψη αγροτών, για να συζητηθεί η πρόταση για διοργάνωση συλλαλητηρίου με αγροτικά μηχανήματα στο κέντρο της Λάρισας.

ασθενειες φυτων εσωτερικου χωρου

«Δεν είναι μόνο ένα μπλουζάκι, αλλά ένας τρόπος ένταξης και επαγγελματικής κατοχύρωσης» εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Μάρτιν Χάνινκ (Maarten Hunink) από το μικρό εργαστήριο ραπτικής της ΝΑΟΜΙ, της οργάνωσης που φιλοξενεί το εγχείρημα.


Ο κ. Χάνινκ βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα και εργάζεται σε διάφορες οργανώσεις που ασχολούνται με πρόσφυγες.


«Αφού διαπίστωσα ότι έχουν καλυφθεί οι επείγουσες ανάγκες τους, το επόμενο βήμα ήταν να αναδειχθούν οι ικανότητές τους προκειμένου να μπορέσουν να αποκατασταθούν επαγγελματικά. Στην κατεύθυνση αυτή, συγκέντρωσα μέσω διαδικτυακής χρηματοδότησης (crowdfunding) 40.000 ευρώ προκειμένου να ραφτούν περισσότερα από 1000 μπλουζάκια στην Ελλάδα από πρόσφυγες. Στην ουσία, δηλαδή, προαγοράστηκαν τα μπλουζάκια προκειμένου να πληρωθούν 4 πρόσφυγες για να εργαστούν για τη δημιουργία τους».


ασθενειες φυτων εσωτερικου χωρου

κουνελι νανος τιμες

λογια πιλοτου

Τα υφάσματα αγοράστηκαν από ελληνική εταιρία, τα τυπώματα έγιναν επίσης σε εγχώρια επιχείρηση ενώ η παραγωγή ξεκίνησε αρχές Αυγούστου στο Οικουμενικό εργαστήρι προσφύγων ΝΑΟΜΙ από 4 άτομα από τη Συρία, το Ιράκ, το Μπενίν και τη Νιγηρία, τα οποία προσελήφθησαν γι' αυτό τον σκοπό.


«Το λογότυπο στο μπλουζάκι 'This is not a t-shirt' θέλει να αναδείξει τον σκοπό αυτής της προσπάθειας, ότι δεν πρόκειται δηλαδή για ένα απλό μπλουζάκι αλλά ένα προϊόν δίκαιου εμπορίου που δίνει δουλειά σε πρόσφυγες. Είναι ενδεικτικό μάλιστα ότι στο ταμπελάκι του ρούχου αναγράφεται: Made in Greece by people who had to flee their houses and start a new life (κατασκευασμένα στην Ελλάδα από ανθρώπους που έπρεπε να τραπούν σε φυγή από τα σπίτια τους και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή)» λέει ο κ. Χάνινκ, ο οποίος χρησιμοποιεί φιλικές για το περιβάλλον μεθόδους σε όλη την παραγωγή. «Εκτός από το οργανικό βαμβάκι που επιλέξαμε για τα μπλουζάκια», διευκρινίζει, «η συσκευασία γίνεται σε χαρτοσακούλα και όχι σε πλαστικό».

διακοσμητικα ειδη για το τζακι

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η Εθνική Πολιτική Αστυνομία της χώρας και σε αυτό φαίνεται η διάσωση του μωρού.


διακοσμητικα ειδη για το τζακι

σαλιγκαρι κλιπαρτ

Οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στη χώρα συνεχίζονται, καθώς οι αγνοούμενοι φτάνουν σχεδόν τους 200, ενώ η χώρα θρηνεί ήδη 75 ανθρώπους.


ξενοδοχείο μαρί αθήνα

Την ίδια ώρα συνεχίζεται και η δραστηριότητα του ηφαιστείου, γεγονός που εμποδίζει τη διεξαγωγή των επιχειρήσεων.



παγκρατι ηλιουπολη

Ο αξιωματούχος του Ταμείου απεκάλυψε πως το Eurogroup εστίασε στα ζητήματα πολιτικής μετά τη λήξη του προγράμματος το 2018 και ειδικά στο ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων. Ο ίδιος είπε πως από την πλευρά του το ΔΝΤ ξεκαθάρισε πως εάν υπάρξει απόφαση για διατήρηση του μεσοπρόθεσμου στόχου στο 3,5% του ΑΕΠ θα πρέπει αφενός να τεκμηριωθεί με πειστικό τρόπο πως θα επιτευχθεί ο στόχος και αφετέρου να καταδειχθεί το εάν τα προτεινόμενα μέτρα θα βλάψουν την ανάπτυξη.


παγκρατι ηλιουπολη

ποσοι βουλευτεσ συριζα

Ο ίδιος ανέφερε πως οι ενδεδειγμένες για το Ταμείο δημοσιονομικές πολιτικές για την επίτευξη του στόχου του 3,5% πρέπει να περιλαμβάνουν μέτρα που να μειώνουν τις δαπάνες για την στήριξη του ασφαλιστικού που σήμερα είναι στο 10% του ΑΕΠ, αλλά και παρεμβάσεις για τη μείωση του αφορολογήτου ορίου, το οποίο καλύπτει σήμερα το 60% των φορολογουμένων στην Ελλάδα.


«Η Ελλάδα αναμφίβολα έχει κάνει μεγάλη δημοσιονομική προσαρμογή. Αλλά δεν την έχει επιτύχει με διατηρήσιμο τρόπο», σημείωσε σχετικά. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως ακόμη είναι υπό συζήτηση ο χρόνος για τον οποίο θα διατηρηθούν τα πρωτογενή πλεονάσματα στο επίπεδο του 3,5% του ΑΕΠ, ωστόσο ξεκαθάρισε πως «όσο λιγότερα χρόνια θα είναι στο 3,5% του ΑΕΠ τόσο μικρότερη ζημιά θα υποστεί η ανάπτυξη».


σικαγο αγορα

Ερωτηθείς για το δημοσιονομικό κοφτή και για το γεγονός ότι η απόφαση του Eurogroup περιγράφει μερικώς την επέκταση του μηχανισμού αυτού για μετά το 2018 ο αξιωματούχος εμφανίστηκε κατηγορηματικός. «Δεν είναι επιθυμητά τα οριζόντια μέτρα του δημοσιονομικού κόφτη. Παρά τις προειδοποιήσεις μας η ελληνική κυβέρνηση τα ψήφισε», ανέφερε σχετικά.


Ερωτηθείς για το πώς αξιολογεί το ΔΝΤ τα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους που ανακοίνωσε σήμερα ο ESM είπε πως είναι καλοδεχούμενα, αλλά όχι επαρκή. «Καλωσορίζουμε τα βραχυπρόθεσμα μέτρα, χωρίς να τα θεωρούμε επαρκή. Από την πλευρά μας δεν μπορούμε να συντάξουμε έκθεση βιωσιμότητας του χρέους χωρίς να έχουμε καθορισμένους στόχους και τις πολιτικές με τις οποίες θα φτάσουμε σε αυτούς», είπε για το ίδιο ζήτημα.


Σε σχέση με τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα ανέφερε πως το Ταμείο είναι πλήρως δεσμευμένο σε αυτό, αλλά θέλει ένα πρόγραμμα «που να βγαίνει».


Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου πως οι καθυστερήσεις θέτουν σε κίνδυνο την πρόοδο που έχει επιτευχθεί συμφώνησε απόλυτα με τη δήλωση του Έλληνα υπουργού και τόνισε πως είναι προς το συμφέρον όλων τα θέματα να κλείσουν το συντομότερο δυνατόν.

τζημεροσ εξοχοτατη

Η χώρα μας, θα θέσει στην Κομισιόν ζητήματα που αφορούν την κατανομή του βάρους του προσφυγικού καθώς και τη δημιουργία ενός ενιαίου συστήματος απονομής ασύλου. Σύμφωνα με τον υπουργό, έχουν βρεθεί κοινές συνισταμένες με τις υπόλοιπες τρεις χώρες, ωστόσο το ζήτημα θα συζητηθεί τον Ιούνιο στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής, καθώς ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις εξαιτίας του πολιτικού σκηνικού στην Ιταλία.


τζημεροσ εξοχοτατη

Ο κ. Βίτσας, έχοντας επισκεφθεί και τα πέντε νησιά που φιλοξενούν Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ), διαπίστωσε ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στη Σάμο και στη Μυτιλήνη, ενώ η κατάσταση είναι καλύτερη στη Χίο, στην Κω και στη Λέρο. Στα πλάνα του υπουργού είναι ένα σχέδιο αποσυμπίεσης των νησιών, καθώς επίσης και μία συνάντηση με ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τοπικών κοινωνιών των περιοχών με σκοπό την επίτευξη συνεννόησης με βάση την ισορροπία των δικαιωμάτων, τόσο των προσφύγων, όσο και των ντόπιων.


αστικα κατερινης τηλεφωνο

Ήδη έχουν ξεκινήσει εργασίες για την περίφραξη στο ΚΥΤ της Χίου, για την κατασκευή ενός αγωγού για τα λύματα στη Μόρια (αξίας 400.000 ευρώ) και για τον βιολογικό καθαρισμό στη Λέρο (αξίας 1.600.000 ευρώ, το οποίο καλύπτεται από ΕΣΠΑ).


μυρωνας στρατης δε φτανει η αγαπη στιχοι

Ακόμη, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, σημείωσε ότι έχει κατατεθεί στη Βουλή νομοσχέδιο για την ενσωμάτωση δύο οδηγιών της ΕΕ που σχετίζονται με τη διευκόλυνση για ταχύτερες διαδικασίες εξέτασης ασύλου , την ενδυνάμωση των επιτροπών που ασχολούνται με ζητήματα ασύλου καθώς και την επίλυση θεμάτων που εκκρεμούν για τις αποζημιώσεις ανθρώπων που ζουν κοντά στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης.


Ο κ. Βίτσας αναφέρθηκε επίσης και στην καταβολή των δεδουλευμένων των συμβασιούχων της Υπηρεσίας Ασύλου, οι οποίοι ήραν την επίσχεση εργασίας τους, επισημαίνοντας ότι στόχος είναι η ανανέωση των υπαρχουσών συμβάσεων για ένα χρόνο και η ομαλοποίηση των πληρωμών.


Όσον αφορά στο κέντρο φιλοξενίας στα Οινόφυτα, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής τόνισε ότι οι μετανάστες που ζουν εκεί υπάρχει σχέδιο να μεταφερθούν σε διαμερίσματα κυρίως στην Αττική.

μαραθώνιοι ευρώπης

Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.


μαραθώνιοι ευρώπης

Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία, το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης, ενώ στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού («από …. % έως …. %»). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό.


Κατά τη διενέργεια των τακτικών εκπτώσεων, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους εμπόρους, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και στους παραβάτες των διατάξεων επιβάλλεται πρόστιμο ποσού ίσου με το 0,5% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο των 5.000 ευρώ. Σε περίπτωση που επιβληθεί για δεύτερη φορά πρόστιμο για την ίδια παράβαση μέσα σε διάστημα 5 ετών, το πρόστιμο αυξάνεται στο 3% του ετήσιου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης.


σχοινιας τερμα

δηλωση νεων θεματικων ενοτητων εαπ

Τη Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 (1η Κυριακή των εκπτώσεων), τα καταστήματα μπορούν προαιρετικά να ανοίξουν, με προτεινόμενο ωράριο 11:00΄ - 18:00΄ ενώ τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου ο Ε. Σ.Α. προτείνει να λειτουργήσουν από τις 12:00΄ έως τις 18:00΄ και όχι από τις 9:00΄, δεδομένου ότι τις Δευτέρες μετά τις Κυριακές που τα καταστήματα λειτουργούν, παρατηρείται μηδενική προσέλευση καταναλωτών.