Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

καταστηματα lidl πατρα

Ο ιερέας ανέβηκε στον άμβωνα εκκλησίας του προαστίου Κουάτρο Καμίνος στη Μαδρίτη για να απευθύνει στο ποίμνιό του ένα από τα γνωστά του κηρύγματα και να κατηγορήσει ως ηθικούς αυτουργούς της σφαγής των αθώων τους....κομμουνιστές.


Πρόκειται για τον Σαντιάγο Μαρτίν, έναν ιερέα γνωστό για τις πολυπληθείς τηλεοπτικές του εμφανίσεις, που επί πολλά έτη μετέφερε μέσω της τηλεοπτικής εικόνας την επίσημη άποψη της εκκλησίας περί κατηχήσεως. Κι επί παντός του επιστητού. Το ποίμνιο που παρέστη στη λειτουργία της εκκλησίας του και ανέμενε ότι στο κήρυγμά του θα άκουγε λόγους παραμυθίας, χριστιανικής ευσπλαχνίας και αλληλεγγύης για τα θύματα, γελάστηκε οικτρά.


καταστηματα lidl πατρα

Διότι από την αρχή της ομιλίας του, ο ιερέας Μαρτίν εκστόμισε έναν φιλιππικό κατά των αριστερών δημάρχων της Μαδρίτης Μανουέλα Κάρμενα και της Βαρκελώνης Άντα Κολάου, αλλά και κατά των κομμουνιστών εν γένει (διότι γι’ αυτόν και οι Podemos συγκαταλέγονται στους κομμουνιστές), προσάπτοντάς τους τις ευθύνες για τις επιθέσεις στη Βαρκελώνη.


δον κιχώτης μικρο παλλας

λυσιας υπερ αδυνατου συνταξη

«Ένα μέρος της ευθύνης (και ας το θυμούνται αυτό οι δικηγόροι των θυμάτων) ανήκει στην Άντα Κολάου. Θα πρέπει να χύνει λιγότερα δάκρια και να πράττει περισσότερα. Εγώ εάν ήμουν δικηγόρος των θυμάτων θα κατέθετα μήνυση κατά της δημαρχίας της Βαρκελώνης για συνέργεια».


Από την αρχή του κηρύγματός του, ο ιερέας στρέφει τα βέλη του κατά του κομμουνισμού, τον οποίο σταθερά κι αδιάλειπτα χαρακτηρίζει ως «απειλή» για την κοινωνία.


Κατά τον ίδιο ιερέα, η Κάρμενα και η Κολάου δεν έχουν τοποθετήσει τα αποτρεπτικά εμπόδια για τα αυτοκίνητα και τις τυχόν επιθέσεις με οχήματα στους δημόσιους χώρους και αυτό τις μετατρέπει αυτομάτως σε συνεργούς των τρομοκρατών. Επιπλέον δε συντάσσονται με ένα κόμμα που είναι κομμουνιστικό και γι’ αυτό έγινε ό, τι έγινε. Διότι κατ’ αυτόν «όταν είμαστε κομμουνιστές τρέφουμε σεβασμό για την ελευθερία των δολοφόνων», όπως τόνισε στο κήρυγμά του, διαστρέφοντας τις δηλώσεις της Κολάου για τα εμπόδια: «η δήμαρχος λέει πως ‘εμποδίζουν την ελευθερία(κίνησης)’.Ναι την ελευθερία (κίνησης) των δολοφόνων» . Για τον ιερέα, όποιος αμελεί να λάβει μέτρα προστασίας των πολιτών αυτομάτως θα πρέπει να θεωρείται συνεργός.


φυσικη αγωγη αθηνας

Η βόμβα, που είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά στο εσωτερικό του βαγονιού ενός συρμού στον σταθμό Πάρσονς Γκριν του μετρό στο δυτικό Λονδίνο την περασμένη Παρασκευή, είναι το πέμπτο σοβαρό τρομοκρατικό περιστατικό στη Βρετανία φέτος.


«Ήταν μια πολύ πολύ επικίνδυνη βόμβα. Εξερράγη εν μέρει, έφερε μια μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών και ήταν γεμάτη σφαιρίδια. Άρα θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα», δήλωσε η Κρεσίντα Ντικ, επίτροπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό LBC.


φυσικη αγωγη αθηνας

αυστριακός υπουργός

Πρόσθεσε επίσης πως έχουν αποτραπεί έξι επιθέσεις μαχητών τους τελευταίους μήνες.


υπνοβατης βικιπαιδεια

χημικος τυπος γλουτενης

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο λουόμενος, τραβούσε φωτογραφίες την θάλασσα, όταν ξαφνικά παρατήρησε πως στις εικόνες κρυβόταν μία «έκπληξη».


Είδε κάτι να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας, όμως, μη γνωρίζοντας για τι ακριβώς πρόκειται, απευθύνθηκε σε έναν επαγγελματία της περιοχής.


δηλητηριωδη ψαρια ελλαδα

Αυτός πήρε μία σανίδα και κατευθύνθηκε στο σημείο, όπου εντόπισε το σημαντικό αρχαιολογικό εύρημα και το έβγαλε στη στεριά.


χημικος τυπος γλουτενης

διατροφη πριν απο αγωνα κολυμβησης

Άμεσα ειδοποιήθηκε και το Λιμενικό Σώμα Ηρακλείου για να παραλάβει το αγγείο. Ο Διευθυντή της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, που ενημερώθηκε για την ανακάλυψη, εκτίμησε ότι πρόκειται για αγγείο της βυζαντινής εποχής.


Πλέον, φυλάσσεται σε ασφαλές μέρος και σήμερα αναμένεται να παραδοθεί στην Εφορία Εναλίων Αρχαιοτήτων.

μεταλλικη καρεκλα κουζινας

Ο άντρας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στον γάμο που βρισκόταν και η μικρή με την οικογένειά της, κατηγορείται για «απαγωγή και παράνομη κράτηση ανηλίκου κάτω των 15 ετών», όπως ανέφερε ο εισαγγελέας της Γκρενόμπλ.


Αμέσως μετά την εξαφάνιση της 9χρονης οι καλεσμένοι του γάμου έψαξαν τον χώρο, ελπίζοντας πως η Μαελίς έχει αποκοιμηθεί κάπου, όμως η μικρή παρέμεινε άφαντη και κάλεσαν την αστυνομία.


μεταλλικη καρεκλα κουζινας

πατατες βραστες και μετα τηγανιτες

Οι επιθεωρητές έκαναν ενδελεχείς ελέγχους, χρησιμοποιώντας ακόμη και ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους-ανιχνευτές, όμως δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το παιδί.


αγιοι προστατες των καρκινοπαθων

gallia


(Πηγή: Twitter)


Οι σκύλοι έχασαν την μυρωδιά της 9χρονης σε ένα πάρκο κοντά στο σημείο όπου γινόταν η δεξίωση. Το γεγονός «φούντωσε» τους φόβους πως η μικρή απήχθη και μεταφέρθηκε αλλού μέσω αυτοκινήτου.

τραγουδια για μωρα αχ κουνελακι

«Τα υπουργεία, αυτή τη στιγμή, κάνουν τα πάντα για να ολοκληρωθούν τα προαπαιτούμενα, που έχουν απομείνει, και η τρίτη αξιολόγηση δεν θα αποτελέσει ένα ακόμη θρίλερ, αλλά θα ολοκληρωθεί στην ώρα της, γιατί το ζητούμενο είναι από τις αρχές του 2018 να μπούμε στην πορεία εξόδου της χώρας από τα μνημόνια» είπε, παρατηρώντας ότι «το ΔΝΤ που συνήθως είναι ο "κακός" της υπόθεσης θέλει να επιταχυνθεί η ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης, χωρίς νέα μέτρα και μάλιστα βάζει πολύ επιτακτικά το θέμα της ρύθμισης του χρέους».


Ερωτηθείς για την πορεία της επιχείρησης απορρύπανσης του Σαρωνικού από την πετρελαιοκηλίδα, ο κ. Σαντορινιός διευκρίνισε ότι παραδόθηκαν οι παραλίες του Πειραιά και του Παλαιού Φαλήρου και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες απορρύπανσης και στις παραλίες του Αλίμου, του Ελληνικού, της Γλυφάδας και λίγο αργότερα στη Σαλαμίνα.


πριν και μετα διακοσμηση

πως διωχνουμε κατσαριδες

Σχετικά με την προοπτική άρσης της απαγόρευσης κολύμβησης σε αυτές τις παραλίες, εξήγησε ότι δεν πρόκειται για αρμοδιότητα του υπουργείου Ναυτιλίας. «Έχουμε επικοινωνήσει με το υπουργείο Υγείας, το οποίο έχει λάβει υπόψη ότι έχουν παραδοθεί οι παραλίες, λαμβάνει υπόψη και τις νέες μετρήσεις του ΕΛΚΕΘΕ, οι οποίες είναι σαφώς βελτιωμένες και πιστεύω ότι το υπουργείο Υγείας σύντομα θα αναλάβει δράση και για την άρση της απαγόρευσης κολύμβησης» είπε.


τραγουδια για μωρα αχ κουνελακι

Σε ό, τι αφορά, εξάλλου, την εκπόνηση μελέτης για το κόστος μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων από και προς τα νησιά, που συζητήθηκε χθες σε ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Ναυτιλίας, ο κ. Σαντορινιός σημείωσε ότι «δεν ήταν απλά η παρουσίαση του πρώτου σταδίου της μελέτης, αλλά είχε να κάνει και με το να ακουστούν και να συμπεριληφθούν στη μελέτη οι προτάσεις από τα Επιμελητήρια, τους εκπροσώπους της ακτοπλοΐας, την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

νεα περαμος ειδησεις

Όπως έχει αποφασιστεί από την Οργανωτική Επιτροπή, την επόμενη Κυριακή (11 Μαρτίου) πρόκειται να εκλεγεί το 50% των συνέδρων με εσωκομματική εκλογή (υπολογίζεται περίπου 2000), ενώ οι υπόλοιποι θα ορισθούν από τα κόμματα και τις πολιτικές κινήσεις που συμμετέχουν στο εγχείρημα. Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, αυτό ακριβώς το ζήτημα προκαλεί τριβές και διαφωνίες, κυρίως ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, το οποίο θεωρεί ότι δεν κατανέμονται αναλογικά, με αποτέλεσμα η τελική σύνθεση του Συνεδρίου να είναι σχεδόν πλειοψηφική και άρα ελεγχόμενη για τη Χαριλάου Τρικούπη. Επίσης, δεν έχει ακόμη συμφωνηθεί πως θα συγκροτηθεί η νέα Κεντρική Επιτροπή.


Επιπλέον, τα δύο κόμματα έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις σε δύο κομβικά πολιτικά ζητήματα. Το πρώτο, αφορά στο Μακεδονικό όπου ναι μεν όλες οι πλευρές συμφωνούν στη θέση για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό και νομικές εγγυήσεις για την εξάλειψη του αλυτρωτισμού από το Σύνταγμα της γειτονικής χώρας, όμως ο Σταύρος Θεοδωράκης θεωρεί ότι θα πρέπει να στηριχθεί ανάλογη λύση ανεξάρτητα από τη στάση των ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου. Η επίμονη ρητορική του επικεφαλής και στελεχών του Ποταμιού έχει ενοχλήσει τη Χαριλάου Τρικούπη.


ποσοστο μπαταριας στο iphone

Το δεύτερο σημείο αφορά το ζήτημα της Προανακριτικής για τη Νοvartis και γενικότερα τη σκανδαλολογία, όπου το Ποτάμι και ο Σταύρος Θεοδωράκης διατυπώνει αποχρώσα άποψη, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να διερευνηθούν τα πάντα για όλους αποφεύγοντας να υιοθετήσει τη γραμμή της Φώφης Γεννηματά περί πολιτικής σκευωρίας.


νεα περαμος ειδησεις

μινι φορολογικο νομοσχεδιο

Την περασμένη εβδομάδα, η κ. Γεννηματά και ο κ. Θεοδωράκης συναντήθηκαν και συζήτησαν το επιβαρυμένο κλίμα χωρίς να αμβλυνθούν όλες οι πλευρές, ενώ αναμένεται να συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο πριν από το Συνέδριο για να ξεπεραστούν οι διαφωνίες.


Παρά ταύτα, στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού διαβεβαιώνουν ότι είναι αναμενόμενο να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, καθώς πρόκειται για διαφορετικά κόμματα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να σταματήσει η συγκρότηση του νέου κόμματος και στο συνέδριο θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

θυροειδης βρογχοκηλη

«Υπολογίζουμε στη Βραζιλία», τόνισε ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Ζαν-Ιβ Λεντριάν, το Παρίσι αναμένει η χώρα «να παραμείνει δεσμευμένη» στην «αντιμετώπιση αυτής της παγκόσμιας πρόκλησης μαζί μας, στο πλευρό του Μεξικού καθώς και των άλλων εταίρων μας στη Νότια Αμερική».


θυροειδης βρογχοκηλη

Ο Λεντριάν έκανε την τοποθέτηση αυτή παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της γαλλικής προεδρίας της Ομάδας των Επτά βιομηχανικά πιο ανεπτυγμένων κρατών του κόσμου το 2019.


Η Βραζιλία ανακοίνωσε στα τέλη του Νοεμβρίου ότι δεν θα οργανώσει τελικά τη διεθνή σύνοδο για το κλίμα COP25 το 2019, απόφαση στην οποία «συμμετείχε» ο ακροδεξιός εκλεγμένος πρόεδρος Ζαΐχ Μπολσονάρου, ο οποίος αμφισβητεί την κλιματική αλλαγή κι αναλαμβάνει την εξουσία τον Ιανουάριο.


αξιολογα λογοτεχνικα βιβλια

τοποι καταγωγης

Ο Μπολσονάρου έχει ονομάσει υπουργό Εξωτερικών της κυβέρνησης που θα αναλάβει καθήκοντα την Πρωτοχρονιά τον Ερνέστου Αραούζου, φλογερό θαυμαστή του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και επίσης αμφισβητία της κλιματικής αλλαγής.


επαναφορτιση μπαταριων

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της πυροσβεστικής, τοποθέτησαν σκάλα και τον κατέβασαν. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο ανήλικος βρέθηκε στο σημείο... έχοντας σκαρφαλώσει σε δένδρο!


επαναφορτιση μπαταριων

Capturepatra1


Capturepatra2


stardoll ντυσιμο παιχνιδια

προθεσμιακεσ καταθεσεισ επιτοκια 2015

Capture copy


μαντώ γαστεράτου αδερφος

Με βασικό σύνθημα το «ανεξαρτησία» οι πολίτες έδωσαν δυναμικό παρών στη γενική απεργία που προκηρύχθηκε για τα επεισόδια που αμαύρωσαν το δημοψήφισμα, ασκώντας έτσι έντονη πίεση στην κυβέρνηση του Μαριάνο Ραχόι.


μαντώ γαστεράτου αδερφος

Στη Βαρκελώνη, σύμφωνα με την αστυνομία, διαδήλωσαν 15,000 άτομα. Φορώντας την Estelada, την σημαία της καταλανικής περιφέρειας βροντοφώναξαν: «Οι δρόμοι θα γίνουν δικοί μας». Δεν έλειψαν βέβαια και οι ισπανικές σημαίες, που όμως «αγκαλιάστηκαν» από τους συμμετέχοντες της απεργίας.


«Μία πρωτοφανής για τα δεδομένα των τελευταιών ετών επίθεση στην δημοκρατία απαιτεί μία κοινή απάντηση», τόνισε συνδικαλιστής σωματείου που συμμετείχε στη γενική απεργία.


atkins north america jobs

τραγουδια για κανταδες


This is #Barcelona right now

Catalans are on general strike
This will not go away.#CatalanReferedendum #Catalonia pic.twitter.com/ChlBCrJ4I4

— Jamie Johnson (@JamieoJohnson) 3 Οκτωβρίου 2017

φυσικό αέριο σε μπουκάλα

Ο ιστορικός οργανωτής της Θύρας 13, όπως τόνισε, ήταν ένα από τα «παιδιά» του μεγαλύτερου παράγοντα στην ιστορία του Παναθηναϊκού.


αιτιες στειρας αξιοποιησης ελευθερου χρονου

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:


δευκαλίωνας



«Δεν έχω να πω πολλά σήμερα πενθούμε όλοι. Είμαι ένα από τα παιδιά του όπως λέμε στη Θύρα 13. Μας δίδαξε ήθος και να είμαστε ταπεινοί. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο συλλυπητήρια στην οικογένεια του».


φυσικό αέριο σε μπουκάλα


αυτοψία στο ελληνικό

H προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας αφορά τους παρακάτω δρόμους:


-Λ. Κηφισίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Χαρ. Τρικούπη και Σαρανταπόρου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. - Ιωνίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κηφισίας και της οδού Αιγίνης.


-Αιγίνης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σαρανταπόρου και Χαρ. Τρικούπη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.


αυτοψία στο ελληνικό

πως παραγγελνω μεσω paypal

οσια ξενη νικαια διευθυνση

-Εκάλης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σαρανταπόρου και Χαρ. Τρικούπη.


-Χαρ. Τρικούπη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και Τατοΐου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.


-Τατοΐου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Χαρ. Τρικούπη και Ερυθραίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.


-Ι. Ρίτσου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τατοΐου και Παπαναστασίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.


-Σεβδικίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Παπαναστασίου και Τατοΐου.


-Γρ. Λαμπράκη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Παπαναστασίου και Εθν. Αντιστάσεως.


-Εθν. Αντιστάσεως, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Διδώς Σωτηρίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. - Λήμνου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εθν. Αντιστάσεως και Καστρίτσας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.


-Καστρίτσας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Θησέως και της οδού Πάρνηθας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.


-Φασίδερη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Καστρίτσας και της Πλ. Αριάδνης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.


-Δάσους, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Παπαδάκη και Κέδρων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.


-Παπαδάκη, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Θησέως και της οδού Καστρίτσας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.


-Γιασεμιών, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Παπαδάκη και Καστρίτσας. - Ανδρούτσου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Καστρίτσας και Εθν. Αντιστάσεως και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.


-Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄, στο τμήμα της μεταξύ οδών Νικ. Πλαστήρα και Χαρ. Τρικούπη. Κατά το χρονικό διάστημα εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα πραγματοποιούνται εκτροπές της κυκλοφορίας στη Λ. Κηφισίας και στην οδό Χαρ. Τρικούπη, ως εξής:


-Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Λ. Κηφισίας με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εκτρέπεται αριστερά στην οδό Χαρ. Τρικούπη. - Επί της Λ. Κηφισίας με κατεύθυνση προς Εκάλη θα εκτρέπεται δεξιά στην οδό Σαρανταπόρου.


-Επί της Χαρ. Τρικούπη προς εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας θα εκτρέπεται δεξιά στην οδό Ελ. Βενιζέλου. - Επί της Χαρ. Τρικούπη προς Μελίσσια θα εκτρέπεται δεξιά στην οδό Τατοΐου.

διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κιλκίς

Μιλώντας στη συνεδρίαση του Συμβουλίου εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής της Ρωσίας, ο Λαβρόφ ανέφερε πως τα δείγματα που πήρε προς ανάλυση το ελβετικό Κέντρο Χημειοραδιολογικής Ανάλυσης της πόλης Σπιτς από τον Οργανισμό Απαγόρευσης Χημικών Όπλων (ΟΑΧΟ), σχετικά με τους Σκριπάλ, δείχνουν άλλα στοιχεία από αυτά που ισχυρίζεται η βρετανική κυβέρνηση.


συνταγμα χαλανδρι μετρο χρονος

Σύμφωνα με τον Λαβρόφ, στα δείγματα βρέθηκαν στοιχεία του τοξικού χημικού στοιχείου ΒΖ που συγκαταλέγεται στα χημικά όπλα δεύτερης κατηγορίας. Το ΒΖ είναι νευροπαραλυτικό στοιχείο που πρόσκαιρα προσβάλει τον οργανισμό. Η ψυχοτοξική επίδραση επιτυγχάνεται έπειτα από μισή - μια ώρα και κρατάει τέσσερις μέρες.


διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κιλκίς

αρτ ντεκο θεσσαλονικη

Η δεδομένη συνταγή βρισκόταν στο στρατό των ΗΠΑ, της Βρετανίας και άλλων χωρών του ΝΑΤΟ. Στην ΕΣΣΔ και τη Ρωσία επεξεργασία ανάλογων χημικών στοιχείων δεν γινόταν.


Όπως είπε ο Ρώσος ΥΠΕΞ, η Ρωσία πλέον, έπειτα από αυτή την εξέλιξη απευθύνεται στον ΟΑΧΟ με το ερώτημα γιατί δεν ανέφερε την πληροφόρηση αυτή από το ελβετικό εργαστήριο της πόλης Σπιτς στα συμπεράσματα των ειδικών της.


Η ανάνηψη των Σκριπάλ δείχνει ανάγλυφα πως πάνω τους υπήρξε επίδραση κάποιου στοιχείου με χημικό τύπο πιο κοντά σε αυτόν που αναφέρουν οι ειδικοί από το εργαστήριο της Ελβετίας.


Αν είχαν εκτεθεί στο χημικό στοιχείο που ισχυρίζεται η βρετανική κυβέρνηση, θα ήταν πιθανότατα νεκροί, εξηγούν στη Μόσχα.

ηλεκτρικη ρασπα scholl

«Τα τελευταία δύο χρόνια παρατηρούμε αυτή την κυβέρνηση να επιτίθεται και να υπονομεύει τους δημοκρατικούς θεσμούς και τις αξίες μας. Σήμερα, λέμε, φτάνει», ανέφερε η πρώην υποψήφια των Δημοκρατικών στις αμερικανικές εκλογές του 2016 σε ανάρτηση στο twitter.


Η τέως επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας κάλεσε τους ψηφοφόρους να στηρίξουν τους υποψηφίους που επιζητούν αύξηση μισθών, να πολεμήσουν για δικαιοσύνη και να βελτιώσουν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τους απλούς πολίτες.


boss κολωνια ανδρικη

μυθοι σχετικα με την αλωση της κωνσταντινουπολης

«Αν κερδίσουν, θα κάνουν σπουδαία πράγματα για την Αμερική», έγραψε, ζητώντας από τους Αμερικανούς να ψηφίσουν ενάντια στον ριζοσπαστισμό, την μισαλλοδοξία και τη διαφθορά.


ηλεκτρικη ρασπα scholl


For the past two years, we've watched this administration attack and undermine our democratic institutions and values. Today, we say enough.

— Hillary Clinton (@HillaryClinton) 6 Νοεμβρίου 2018

πως θα ενημερωθω για τον ενφια

Η ανάλυση τιτλοφορείται "Η Ευρωομάδα για την Ελλάδα: Ελάφρυνση του χρέους με ένα δημοσιονομικό ζουρλομανδύα" και σε αυτή αναλύονται τα θετικά και τα αρνητικά των αποφάσεων του Eurogroup.


πως θα ενημερωθω για τον ενφια

Όπως τονίζεται η δήλωση του Eurogroup της 15ης Ιουνίου περιέχει τουλάχιστον τρία νέα και σημαντικά σημεία. Αρχικά για πρώτη φορά, οι υπουργοί της ευρωζώνης δεσμεύονται κατηγορηματικά για την ελάφρυνση του χρέους. Δεύτερον, επιβεβαιώνεται πως η Ευρωομάδα (Γερμανία) θα δεχθεί τις αναβολές των τόκων ως μέρος της δέσμης μέτρων ελάφρυνσης του χρέους, γεγονός που ήταν υπό αμφισβήτηση έως πρόσφατα. Τρίτον, καθορίζονται συγκεκριμένες δημοσιονομικές υποθέσεις - όχι μόνο για τα επόμενα 2 ή 5 χρόνια, αλλά μέχρι το 2060.


κτελ ηρακλειου θεσσαλονικησ

σαρδαμ σουπερ ξανθιας

"Τα πρώτα δύο είναι καλά νέα. Για το τρίτο, οι ειδήσεις δεν είναι τόσο καλές. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει ο υψηλός κίνδυνος ότι το πακέτο μέτρων για την ελάφρυνση του χρέους που θα δούμε το επόμενο έτος - πιθανώς χωρίς την έγκριση από το ΔΝΤ - θα κλωτσάει ξανά το τενεκεδάκι πιο κάτω στο δρόμο (σ. σ. θα μεταθέτει το πρόβλημα)", ανέφερε σχετικά ο Ζελτεμάγιερ.


Σύμφωνα με την ανάλυση του Peterson Institute for International Economics ένα ετήσιο πρωτογενές πλεόνασμα άνω του 2% για μια περίοδο 40 ετών δεν συνέβη ποτέ, σε καμία χώρα, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

επετειος γαμου τουρτα

Το ποσό του μηνιαίου επιδόματος στέγασης 2019 θα κυμαίνεται από 70 έως 210 ευρώ, ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση. Πιο αναλυτικά, το ύψος του στεγαστικού επιδόματος 2019 διαμορφώνεται ως εξής:


- Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: 70 ευρώ


- Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα μέλη: 105 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με ένα ανήλικο μέλος: 140 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από τέσσερα ή μονογονεϊκή οικογένεια με δύο ανήλικα μέλη: 175 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από 5 μέλη και πάνω ή μονογονεϊκή οικογένεια με τρία ανήλικα μέλη και πάνω: 210 ευρώ


επετειος γαμου τουρτα

αγγελιες εργασιας ξανθη 2014

σουμεν βουλγαρια χαρτησ

Για τη χορήγηση του επιδόματος πρέπει να πληρούνται τα εξής κριτήρια:


Εισοδηματικό κριτήριο: Το συνολικό εισόδημα του νοικοκυριού, δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 8.000 ευρώ για μονοπρόσωπο νοικοκυριό, προσαυξανόμενο κατά 4.000 ευρώ για κάθε μέλος του νοικοκυριού. Το συνολικό εισόδημα δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 24.000 ευρώ ετησίως, ανεξαρτήτως της σύνθεσης του νοικοκυριού.


- Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: 8.000 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα μέλη: 12.000 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με ένα ανήλικο μέλος: 16.000 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από τέσσερα ή μονογονεϊκή οικογένεια με δύο ανήλικα μέλη: 20.000 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από 5 μέλη και πάνω ή μονογονεϊκή οικογένεια με τρία ανήλικα μέλη και πάνω: 24.000 ευρώ


Κριτήριο ακίνητης περιουσίας: Η συνολική φορολογητέα αξία της ακίνητης περιουσίας του νοικοκυριού, δεν μπορεί να υπερβαίνει στο σύνολο της το ποσό των 120.000 ευρώ για το μονοπρόσωπο νοικοκυριό, προσαυξανόμενη κατά 15.000 ευρώ για κάθε πρόσθετο μέλος και έως του ποσού των 180.000 ευρώ.


Κριτήριο ύψους καταθέσεων: Το συνολικό ύψος των καταθέσεων του νοικοκυριού δεν μπορεί να υπερβαίνει τα όρια του κατωτέρω πίνακα για κάθε τύπο νοικοκυριού, μέχρι και το ποσό των 24.000 ευρώ.


- Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: 8.000 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο μέλη: 12.000 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία μέλη: 16.000 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από τέσσερα μέλη: 20.000 ευρώ
- Νοικοκυριό αποτελούμενο από 5 μέλη και πάνω: 24.000 ευρώ


Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση του επιδόματος θα είναι να υπάρχει ηλεκτρονικό μισθωτήριο.


Πώς θα γίνεται η καταβολή του


Για την περίπτωση των δικαιούχων που διαμένουν σε μισθωμένη κατοικία, το επίδομα καταβάλλεται μηνιαίως με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου, ο οποίος τηρείται υποχρεωτικά σε πιστωτικό ίδρυμα που λειτουργεί στην Ελλάδα. Η ενίσχυση δεν καταβάλλεται εάν ο αιτών δεν έχει δηλώσει στην αίτηση για ένταξη στο πρόγραμμα αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο είναι δικαιούχος ή συνδικαιούχος.


Στην περίπτωση δικαιούχου που επιβαρύνεται με το κόστος εξυπηρέτησης στεγαστικού δανείου πρώτης κατοικίας, το επίδομα καταβάλλεται απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό εξυπηρέτησης του δανείου. Το δικαίωμα στην καταβολή του επιδόματος ισχύει από την 1n ημέρα του επόμενου μήνα από αυτόν κατά τον οποίο υποβλήθηκε η αίτηση.

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

επιπλα αποθηκευσης εξωτερικου χωρου

Άλλωστε και ο επικεφαλής του EWG Τόμας Βίζερ με χθεσινές του δηλώσεις υπονόησε ότι το επόμενο Eurogroup αποτελεί κι ένα dead line για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την επίτευξης συνολικής συμφωνίας. Κάτι που σημαίνει ότι θα έχουν γεφυρωθεί οι αποστάσεις για το τρέχον πρόγραμμα, θα έχουν καθοριστεί τα πρωτογενή πλεονάσματα για την περίοδο μετά το 2018 και θα έχουν συγκεκριμενοποιηθεί τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος.


επιπλα αποθηκευσης εξωτερικου χωρου

Πρόκειται για μία δύσκολη ισορροπία που απαιτεί υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές, παραδέχονται κυβερνητικά στελέχη. Ο υπουργός Οικονομικών έχει εξουσιοδοτηθεί να «δώσει» στους ομολόγους του υπουργούς του Eurogroup μόνο την επέκταση του «κόφτη» δημοσιονομικής διόρθωσης για έναν χρόνο, εφόσον βεβαίως εκείνοι αποδεχτούν την πρόταση για εξειδίκευση των μεσοπρόθεσμων.


ντινάν βέλγιο

Επίσης είναι εξουσιοδοτημένος να διαμηνύσει στο Eurogroup πως η Ελλάδα δεν προτίθεται να νομοθετήσει ούτε ένα ευρώ επιπλέον μέτρα από όσα προβλέπει η συμφωνία, σύμφωνα και με τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στην συνέντευξή του στην Εφ. Συν. με αφορμή την συμπλήρωση δύο χρόνων από την ανάληψη κυβερνητικών καθηκόντων από τον ΣΥΡΙΖΑ.


γραμμωμενα χερια σε 10 λεπτα

πολιτικο προσωπικο στρατου προκυρηξη 2017

Το συνέδριο εξελίσσεται στο ετήσιο ραντεβού του χρηματοπιστωτικού κλάδου όσον αφορά τον τομέα της αξιοποίησης των ψηφιακών τεχνολογιών και το 4th Digital Finance Forum αποτελεί το επόμενο βήμα από το Digital Finance Forum 2016, το οποίο είχε επικεντρωθεί στον ψηφιακό μετασχηματισμό του τομέα και τις ανατροπές που συνεχίζουν να φέρνουν οι εξελίξεις στις ψηφιακές τεχνολογίες.


πονος φρονιμιτη τι να κανω

Στους ομιλητές περιλαμβάνονται εκπρόσωποι από τις ελληνικές τράπεζες, τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, τους αρμόδιους φορείς, startups από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και εταιρείες από το χώρο της τεχνολογίας και των υπηρεσιών.


μπροκολο στην εγκυμοσυνη

Στο φετινό 4th Digital Finance Forum, η λίστα των ομιλητών είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή.


πολιτικο προσωπικο στρατου προκυρηξη 2017

Για πρώτη φορά, θα υπάρξει πάνελ με αντικείμενο τις αλλαγές που φέρνουν οι ψηφιακές τεχνολογίες, στο οποίο θα συμμετάσχουν υψηλόβαθμα στελέχη και των τεσσάρων συστημικών τραπεζών! Συζήτηση που είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα παρουσιάσει έντονο ενδιαφέρον ιδίως από τη στιγμή που στους συμμετέχοντες περιλαμβάνονται οι:


Στέφανος Μυτιληναίος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα, Τράπεζα ΠειραιώςΣωτήρης Συρμακέζης, Γενικός Διευθυντής, Group Chief Digital & Technology Officer, EurobankΔαμιανός I. Χαραλαμπίδης, Εντεταλμένος Γενικός Διευθυντής, Chief Digital Officer and Retail Banking Products, Alpha BankΝίκος Χριστοδούλου, Γενικός Διευθυντής Λειτουργικής Στήριξης Τράπεζας & Ομίλου, Εθνική Τράπεζα


Επιπλέον, οι φετινοί κεντρικοί ομιλητές του 4th Digital Finance Forum είναι δύο κορυφαίοι εκπρόσωποι από τη διεθνή σκηνή του Fintech.

θα πωλείται

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το κλιμάκιο των επιθεωρητών πήγε στο Ρέθυμνο, στις 4 και 5 Ιουλίου, προκειμένου να διενεργήσει ελέγχους σχετικά με την τήρηση των νόμιμων αμοιβών των εργαζομένων και αδήλωτης υποκρυπτόμενης «μαύρης» ανασφάλιστης εργασίας. Υπήρξε μάλιστα συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο, το οποίο είχε εκφράσει τη βεβαιότητά του για σωρεία παραβάσεων.


η προφητεια του συμεων

Αυτό είναι ο λόγος που το ΕΚ Ρεθύμνου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία οι φόβοι του για αδήλωτη εργασία επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο: «Όχι μόνο βρέθηκε σωρεία παραβάσεων, αλλά και σε μία περίπτωση, απειλήθηκε η σωματική ακεραιότητα του κλιμακίου, γεγονός που μας ανάγκασε να προσφύγουμε στο Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σύνταξη του ειδικού φύλλου ελέγχου» αναφέρει το Εργατικό Κέντρο.


θα πωλείται

Πέρα από την καταγγελία του συμβάντος, το ΕΚΡ ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας για τους επόμενους ελέγχους που θα πραγματοποιηθούν.


τι ρουτερ δινει ο οτε για vdsl

Όπως επισημαίνει το Εργατικό Κέντρο:



«Καταγγέλλουμε το παραπάνω περιστατικό και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τους ελέγχους και κανένας τραμπούκος δεν θα μας σταματήσει. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ειδικούς επιθεωρητές που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στο Νομό μας, για το σθένος και την αυτοθυσία που επιδεικνύουν καθημερινά, προκειμένου να ελέγξουν και να τιμωρηθούν οι παραβάσεις στις επιχειρήσεις που δεν τηρούν την εργατική νομοθεσία και εκμεταλλεύονται την σημερινή κρίση στο βωμό του κέρδους σε βάρος των εργαζομένων, που πιέζονται να δέχονται μισθούς πείνας και ανασφάλιστης εργασίας με τον φόβο της ανεργίας».



Καλεί μάλιστα την πολιτεία να συνεχίσει τους ελέγχους για την καταπολέμηση της «μαύρης» και αδήλωτης εργασίας.

μπωντλαιρ πεζα ποιηματα

Το αεροσκάφος πετούσε από το κάστρο Ευβοίας προς το Μεσολόγγι. Οι δύο επιβαίνοντες διακομίσθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Ναυπάκτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός, ενώ έπειτα από λίγη ώρα εξέπνευσε και ο δεύτερος.


λουνα παρκ νεοι ποροι

Στην περιοχή, σύμφωνα με πληροφορίες, επικρατούσε πολύ δυνατός αέρας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την πτώση του αεροπλάνου έφθασαν στο σημείο δύο ασθενοφόρα και τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής.


μπωντλαιρ πεζα ποιηματα

χειμώνας νηπιαγωγείο


Ένας νεκρός & ένας τραυματίας, ύστερα από πτώση αεροσκάφους, στην περιοχή, Σκάλωμα Φωκίδας. Κινητοποιήθηκαν άμεσα 12 πυροσβέστες, με 4 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 21 Απριλίου 2018

θανατηφόρο σπυράκι

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π. μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π. μ.


θανατηφόρο σπυράκι

πιεστικο νερου για το σπιτι

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.


χρωματα για εξωτερικο βαψιμο σπιτιου

Ειδικότερα:


φωτο1



φωτο2


* Την Τρίτη 12-6-2018 στο μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ εξετάζονται α) οι μαθητές/-τριες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ. Λ σχ. έτους 2017-2018 και β) οι απόφοιτοι/-ες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ. Λ. παρελθόντων ετών που διεκδικούν το ειδικό ποσοστό 1% επιπλέον των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΜΟΝΟ για ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ, ΑΕΝ).


** Την Πέμπτη 14-6-2018 στο μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ εξετάζονται οι μαθητές/-τριες της Γ΄ τάξης των Αυτοτελών Ειδικών Τμημάτων και των Τμημάτων Συνδιδασκαλίας ημερήσιων ΕΠΑ. Λ. σχ. έτους 2017-2018 στα ίδια θέματα με το μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ στο οποίο εξετάζονται οι υποψήφιοι των ημερησίων ΕΠΑ. Λ.


φωτο3


Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης :



  • Μέχρι τις 08.00 π. μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π. μ.

  • Μέχρι τις 15:00 μ. μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 15.30 μ. μ.

  • Μέχρι τις 09:30 π. μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 10:00 π. μ.


Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:



  • Των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες,

  • Των Σχεδίων ( Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες,

  • Του ειδικού μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά.


Σημειώνεται πως η διάρκεια των φετινών Πανελλαδικών θα είναι κατά δύο ημέρες μικρότερη λόγω κατάργησης της εξέτασης στην Ιστορία και στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας των Γενικών Λυκείων.

εταιρεία ισχυσ α ε

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών συνολικά έχουν κατατεθεί 4.076 αιτήσεις, εκ των οποίων οι 1.395 κατατέθηκαν στον Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου, οι 1.637 στον Δήμο Μαραθώνα, οι 607 στον Δήμο Μεγαρέων και οι υπόλοιπες 435 στο κεντρικό κτίριο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται και οι διαδικασίες ελέγχου των αιτήσεων, με αποτέλεσμα, χθες, να έχουν ήδη καταβληθεί σε 1.445 νοικοκυριά και 43 επιχειρήσεις τα επιδόματα των 6.200 ευρώ και 9.200 ευρώ, καθώς πραγματοποιείται ταυτόχρονη καταβολή στους δικαιούχους και του τηλεπικοινωνιακού επιδόματος των 1.200 ευρώ, μαζί με τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης των 5.000 ευρώ και 8.000 ευρώ που χορηγείται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.


κρανμπερι διαρροια

Στην ανακοίνωση του υπουργείου σημειώνεται ότι το ωράριο λειτουργίας για τα τέσσερα κέντρα αιτήσεων στους τρεις προαναφερθέντες δήμους και στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την τρέχουσα εβδομάδα, διαμορφώνεται ως εξής: Από τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 έως και την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, θα δέχονται αιτήσεις από τις 8:00 π. μ έως τις 17:00 μ. μ. Και το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 από τις 9:00 π. μ έως τις 17:00 μ. μ.


εταιρεία ισχυσ α ε

προγραμματα για δημιουργια κινουμενων σχεδιων

ζεστη σοκολατα συνταγες

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της σελίδας Euractiv.com, στόχος του Γ. Βαρουφάκη με την εν λόγω υποψηφιότητα, είναι «να δείξει ότι το ομοσπονδιακό μοντέλο είναι εφικτό, καθώς και ότι η πολιτική που ακολουθεί σήμερα η Γερμανία είναι επιβλαβής και για τους Γερμανούς».


Ο Γ. Βαρουφάκης στηρίζει τις προτάσεις του Γάλλου Προέδρου για ομοσπονδιακής κατεύθυνσης βήματα στη ζώνη του ευρώ, ωστόσο, εκφράζει τη θέση ότι μόνο μία πραγματική απειλή θα μπορούσε να μεταπείσει τη Γερμανία στο πλαίσιο των προτάσεων αυτών.


ζεστη σοκολατα συνταγες

Ειδικότερα, ο Μακρόν θα πρέπει, κατά τη γνώμη του, να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ντε Γκολ, ο οποίος είχε αποσύρει όλους τους υπουργούς του από το Συμβούλιο της ΕΕ, ασκώντας εκ των πραγμάτων βέτο σε όλες τις αποφάσεις. Η διαφορά θα είναι, κατά την εισήγηση Βαρουφάκη, ότι ο νυν Πρόεδρος θα υιοθετήσει την τακτική της «κενής έδρας», μία πολιτική «εποικοδομητικής ανυπακοής», για να προωθήσει το ομοσπονδιακό μοντέλο και όχι για να προασπίσει τα εθνικά κράτη, όπως ο πρώτος διδάξας.


μαράτου όλγα

ια εφορεια προϊστορικων & κλασικων αρχαιοτητων

«Ο Μακρόν έχει κάποιες καλές ιδέες, αλλά έχει ήδη χάσει, έχει υποτιμηθεί από τη Γερμανία» υποστηρίζει ο πρώην υπουργός, ενώ παραμένοντας στο θέμα της Γερμανίας ισχυρίζεται ότι η άνοδος του ακροδεξιού AfD στις πρόσφατες γερμανικές εκλογές προσφέρει στη Γερμανία την τέλεια δικαιολογία για να οπισθοχωρήσει στο επίμαχο ζήτημα.

γλυκα του κουταλιου κυπρος

Οι κάτοικοι της Λαμίας έχουν μπροστά τους ένα χιονισμένο τοπίο, ενώ ευτυχώς δεν έχουν καταγραφεί ιδιαίτερά προβλήματα καθώς οι αλατιέρες του Δήμου είχαν πιάσει δουλειά από νωρίς.


Λίγα προβλήματα υπάρχουν στο οδικό δίκτυο, ενώ η χιονόπτωση εντοπίζεται στην περιοχή των Καμένων Βούρλων, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


γλυκα του κουταλιου κυπρος

αλλαγη στο χρωμα της ελιας

Στον δρόμο Λαμίας - Δομοκού έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια απαγόρευση στην κυκλοφορία, το ίδιο και στον δρόμο Λαμίας - Άμφισσας.


ρομαντικα ελληνικα τραγουδια

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κίνηση στον δρόμο Λαμίας-Καρπενησίου. Λίγα προβλήματα υπάρχουν μόνο στο εσωτερικό δίκτυο του Μπράλου όπου το χιόνι έφτασε τους 15 πόντους, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα.


ταπετσαριες επιπλων ευοσμος

Το βασικότερο πρόβλημα ήταν η χρηματοδότηση και ανεύρεση χώρου για το γήπεδο, που πλέον έχει λυθεί. «Υπήρξε μία διαδικασία και κάποιες φορές ήταν επώδυνη. Νομίζω ότι το γεγονός ότι πήρε τόσο πολύ, το γεγονός ότι πήρε τέσσερα χρόνια, στην πραγματικότητα λειτούργησε θετικά» τόνισε ο Μπέκαμ σε τοπικά Μέσα και πρόσθεσε:


πλατανος λευκοπηγης


«Πάντα πίστευα σε αυτό το πρότζεκτ. Γι' αυτό και δεν το έβαλα ποτέ κάτω. Ήξερα ότι το Μαϊάμι ήταν η πόλη, ήξερα ότι αυτό θα ήταν ξεχωριστό. Υπήρξαν πολλά εμπόδια. Είμαι επίμονος άνθρωπος και δε μου αρέσει να χάνω».



Το MLS «αγκάλιασε» την κίνηση του Μπέκαμ και ο κομισάριος του αμερικανικού πρωταθλήματος, Ντον Γκάρμπερ σχολίασε: «Με μεγάλη υπερηφάνεια καλωσορίζουμε το Μαϊάμι στο MLS. Ξέρουμε ότι οι κατάλληλοι άνθρωποι είναι στις θέσεις τους και η ώρα είναι η σωστή για να γίνει το Μαϊάμι μία μεγάλη πόλη του MLS. Αυτή η ιδιοκτησία έχει δεσμευθεί να φέρει στο Μαϊάμι την κορυφαίου επιπέδου ποδοσφαιρική ομάδα, το γήπεδο και την οπαδική εμπειρία που πραγματικά της αξίζει».


ταπετσαριες επιπλων ευοσμος

ισπανοι σχεδιαστες νυφικων

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης θα πληρώσει 25 εκατ. δολάρια την ώρα που οι Λος Αντζελες Γκάλαξι είχαν πληρώσει 100 εκατ. ευρώ. Η μειωμένη τιμή οφείλεται στη συμφωνία που είχε κάνει ο Μπέκαμ όταν είχε υπογράψει το 2007 με τους Γκάλαξι και το MLS, η οποία του έδινε το δικαίωμα να δημιουργήσει μία δική του ομάδα με μειωμένο κόστος.

πατρινο καρναβαλι 2014 παρουσιαση στολων

Η Βρετανία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην αποστολή της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (ESA), η οποία έχει στόχο να δίνει μια έγκαιρη προειδοποίηση, αρκετές ημέρες πριν από μια καταστροφική ηλιακή καταιγίδα.


συμπτωματα καρκινου ουροδοχου κυστης

Οι καταιγίδες εμφανίζονται όταν ο ήλιος εκπέμπει υπερθερμενόμενο ραδιενεργό υλικό και μπορεί να διαταράξει τη σύγχρονη τεχνολογία προκαλώντας γεωμαγνητικές καταιγίδες που επηρεάζουν τη δορυφορική λειτουργία και την πλοήγηση, τα συστήματα επικοινωνίας και τα ηλεκτρικά δίκτυα.


πατρινο καρναβαλι 2014 παρουσιαση στολων

Μια πρόσφατη μελέτη της ESA υπολόγισε ότι οι δυνητικοί κοινωνικοοικονομικοί αντίκτυποι στην Ευρώπη από ένα και μόνο ακραίο φαινόμενο του καιρού μπορεί να φθάσουν τα 15 δισ. ευρώ. Ωστόσο, μεγάλο μέρος αυτής της διακοπής θα μπορούσε να αποφευχθεί


ισπανικα ελληνικα

Η αποστολή, που ονομάζεται Lagrange, προβλέπει ένα διαστημόπλοιο τοποθετημένο σε ένα σταθερό σημείο μεταξύ του Ήλιου και της Γης. Tα σημεία «Lagrange», είναι περιοχές μεταξύ δύο μεγάλων σωμάτων, όπου οι βαρυτικές δυνάμεις εξισορροπούνται, επιτρέποντας στο αντικείμενο να «σταθμεύει» μεταξύ τους.


Οι τρεις ομάδες, που αναπτύσσουν το διαστημικό σκάφος, και τα όργανα είναι από τη Βρετανία. Το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, το Airbus UK και το Συμβούλιο Επιστημών και Τεχνολογίας.


«Ο διαστημικός καιρός είναι ο πέμπτος σημαντικότερος κίνδυνος στο τελευταίο Εθνικό Μητρώο Κινδύνων του Ηνωμένου Βασιλείου ως υψηλού κινδύνου, μεσαίου κινδύνου για την καθημερινότητά μας στο Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε ο Δρ. Jonny Rae (UCL Mullard Space Science Laboratory) που βοηθά στον σχεδιασμό.


«Παράλληλα, επεκτείνουμε σημαντικά τον αριθμό των επιχειρησιακών δορυφόρων μέσω νέων τεχνολογιών και υπηρεσιών για εφαρμογές όπως τα κινητά τηλέφωνα, η τηλεόραση, η πλοήγηση, οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και οι ασφάλειες, καθώς και η παρατήρηση της Γης, τα συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης», πρόσθεσε.


Η δραστηριότητα στον τομέα των δορυφορικών επικοινωνιών μπορεί να επηρεάσει τις υπηρεσίες δορυφορικής πλοήγησης, όπως το Galileo, λόγω των επιδράσεων των καιρικών συνθηκών στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να επηρεάσει την αεροπορία, τις οδικές μεταφορές, τη ναυτιλία και οποιεσδήποτε δραστηριότητες που εξαρτώνται από την ακριβή τοποθέτηση.

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

ενοικιαση ρετιρε παλαιο φαληρο

Με ψήφους 50 υπέρ και 48 κατά, η Γερουσία έδωσε μία ισόβια θέση στον 53χρονο Κάβανο, εβδομάδες μετά τις έντονες διαμάχες σχετικά με τις καταγγελίες εναντίον του περί σεξουαλικής παρενόχλησης.


Είναι η μικρότερη πλειοψηφία που έχει καταγραφεί στην επικύρωση διορισμού δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ από τον 19ο αιώνα.


e bike oldenburg

σελίδες γραμμένες στα ελληνικά

Μετά την εκλογή του 53χρονου το Ανώτατο Δικαστήριο απαρτίζεται πλέον από 5 συντηρητικούς και 4 φιλελεύθερους δικαστές.


ενοικιαση ρετιρε παλαιο φαληρο

Οι Ρεπουμπλικάνοι έδωσαν την υποστήριξή τους στον Ντόναλντ Τραμπ στην διαδικασία του διορισμού του Κάβανο, ο οποίος αποτέλεσε μία εξαιρετικά πολωτική και αμφιλεγόμενη υποψηφιότητα που οδήγησε σε οξεία σύγκρουση Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών.


Ο διορισμός του στρέφει το Ανώτατο Δικαστήριο προς τα δεξιά σε σειρά θεμάτων κρίσιμων για την αμερικανική κοινωνία, όπως οι αμβλώσεις, η οπλοκατοχή, ο γάμος των ομοφύλων.


Ο Αμερικανός πρόεδρος επικρότησε την εκλογή του Κάβανο, μέσω μηνύματός του στο twitter.


«Συγχαίρω την αμερικάνικη Γερουσία για την εκλογή του σπουδαίου υποψηφίου μας, δικαστή Μπρετ Κάβανο, για το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών. Θα υπογράψω τον διορισμό του και θα ορκιστεί επισήμως», έγραψε χαρακτηριστικά ο πλανητάρχης.



I applaud and congratulate the U. S. Senate for confirming our GREAT NOMINEE, Judge Brett Kavanaugh, to the United States Supreme Court. Later today, I will sign his Commission of Appointment, and he will be officially sworn in. Very exciting!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 6 Οκτωβρίου 2018

λεξικό λατινικών όρων

Μιλώντας στους δημοσιογράφους προτού αναχωρήσει από την Τεχεράνη για να μεταβεί στη Νέα Υόρκη, όπου θα παραστεί στην 73η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ο Ιρανός πρόεδρος κατηγόρησε τις αραβικές χώρες του Κόλπου, που στηρίζονται από τις ΗΠΑ, ότι προσφέρουν οικονομική και στρατιωτική βοήθεια σε αντικυβερνητικές, αραβικές οργανώσεις στο Ιράν.


λεξικό λατινικών όρων

oral b ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα προσφορα

«Οι μικρές χώρες - μαριονέττες στην περιοχή στηρίζονται από την Αμερική και οι ΗΠΑ τις προκαλούν και τους προσφέρουν τα απαραίτητα μέσα», επεσήμανε ο Ροχανί.


Η χθεσινή επίθεση ήταν μία από τις χειρότερες που έχουν διαπραχθεί εναντίον των Φρουρών της Επανάστασης, του επίλεκτου σώματος του ιρανικού στρατού, και αναμένεται να οξύνει την ένταση μεταξύ του Ιράν και της Σαουδικής Αραβίας.


σταθμοι εκδοσης προσωποποιημενων καρτων

«Η απάντηση του Ιράν (σε αυτή την επίθεση) επίκειται στο πλαίσιο του νόμου και των εθνικών μας συμφερόντων», κατάληξε ο Ροχανί, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ θα μετανιώσουν για την «επιθετικότητά τους».

δεν ειμαι καλα θελω την αγκαλια σου

Η πληρωμή θα πραγματοποιείται από τις 10 έως και τις 26 Απριλίου, συγκεκριμένα στις 10, 11, 12, 24, 25 και 26 Απριλίου, κατά τη διάρκεια του πρωινού ωραρίου λειτουργίας των υποκαταστημάτων, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Τα δικαιολογητικά πληρωμής είναι τα εξής:


δεν ειμαι καλα θελω την αγκαλια σου

αιτηση για εισητηρια κοινωνικου τουρισμου 2015

- Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.
- Για τους απογραφέντες μέχρι 3/2/2002 η προσκόμιση ΔΑΤΕ ή Βιβλιάριο Εντολών Ασφάλισης ή Απόσπασμα Λογαριασμού Ασφαλισμένου.
- Για τους απογραφέντες από 4/2/2002 και μετά η προσκόμιση της Βεβαίωσης Απογραφής Ασφαλισμένου ή Απόσπασμα Λογαριασμού Ασφαλισμένου.


συριζα βικι

Το δωρόσημο καταβάλλεται και μέσω τραπεζών σε όσους οικοδόμους εκδήλωσαν επιθυμία και υπέβαλαν τη σχετική αίτηση. Ειδικά, για τους παραπάνω, η κατάθεση του δικαιούμενου ποσού δωροσήμου στον τραπεζικό λογαριασμό τους θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλίου.

τρωγοντας μονο πρωτεινη

Οι μετρήσεις της ΕΕΑΕ και του εθνικού δικτύου των συνεργαζομένων εργαστηρίων, κατά την περίοδο 5 έως 11 Οκτωβρίου δείχνουν ότι τα ίχνη ρουθηνίου στην ατμόσφαιρα κυμαίνονται σε συγκεντρώσεις που αγγίζουν το όριο ανίχνευσης, καθώς είναι πια μικρότερες των 0,2 mBq/m3, δηλαδή κάτω του ενός πέμπτου του χιλιοστού του Μπεκερέλ σε ένα κυβικό μέτρο αέρα.


ονειροκριτης μαγαζι με νυφικα

θεατρο του ηλιου αριαν μνουσκιν

Η ΕΕΑΕ επαναλαμβάνει πως πρόκειται για τιμές συγκεντρώσεων, οι οποίες δεν ενέχουν τον παραμικρό κίνδυνο για την υγεία ή το περιβάλλον. Επισημαίνει, επίσης, ότι η πηγή προέλευσης των ευρημάτων αυτών δεν βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια και παραμένει άγνωστη.


τρωγοντας μονο πρωτεινη

παπούτσια ποδοσφαίρου nike

Μια προσπάθεια να επέλθει καλυτέρευση των σχέσεων ανάμεσα σε Βόρεια και Νότια Κορέα και να ηρεμήσει η κατάσταση στην περιοχή γίνεται με αφορμή τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ. Στους Αγώνες άλλωστε, οι δυο χώρες αγωνίζονται κάτω από κοινή ονομασία ως «Κορέα» ενώ αξιωματούχοι της κυβέρνησης του Κιμ Γιόνγκ Ουν της Βόρειας Κορέας έχουν μεταβεί στον Νότο και παρακολουθούν με κάθε επισημότητα τους αγώνες.


Ως η πιο σημαντική θεωρείται η παρουσία της αδερφής του Κιμ Γιόνγκ Ουν, Κιμ Γιο Γιόνγκ, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Η τελευταία, μάλιστα, παρακολούθησε μαζί με τον Κιμ Γιούνγκ Ναμ, επικεφαλής του κράτους της Βορείου Κορέας, αλλά και με τον πρόεδρο της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, τον αγώνα της Κορέας με την Ελβετία στο χόκεϊ γυναικών. Για την ιστορία, η Ελβετία επικράτησε 8-0 της Κορέας…


παπούτσια ποδοσφαίρου nike

ποσα λεφτα χρειαζονται για διπλωμα οδηγησησ


κρυα ακρα και μυτη

άρκευθος η κοινή

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο του ΑΝΤ1, ο μουσικός βρισκόταν στο σπίτι του όταν υπέστη ανακοπή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό, όπου παρά τις προσπάθειες ανάνηψης δεν κατάφερε να επανέλθει.


επιτραπεζια κρυσταλλινη εστια υγραεριου

Στις αρχές του Δεκέμβρη ο 64χρονος μουσικός είχε καταρρεύσει στη σκηνή κατά τη διάρκεια εμφάνισής του.


άρκευθος η κοινή

τηλεφωνικος καταλογος δημου πειραια

Ο «Τζιμάκος» ήταν τραγουδοποιός, ηθοποιός και γνωστός για την εύστοχη σάτιρά του και τους καυστικούς και ταυτοχρόνως επαναστατικούς στίχους του.



καρολινα ψωμιαδη

Το α ημίχρονο όμως έμοιαζε να ξεκινά ιδανικά για την ΑΕΚ, που χωρίς να έχει παραγωγή φάσεων (με τον Αραούχο στον πάγκο και τον Πέκχαρτ στην κορυφή), είχε κατοχή και στο 19 βγήκε γρήγορα σε κόντρα επίθεση με 4 παίκτες έναντι ενός (μετά από κόρνερ του «γηραιού») και με τον Βάργκας έκανε το 0-1.


banner stationery online catalogue 2014

4048664
(Ο Βάργκας (δεν φαίνεται δεξιά στην περιοχή) νικάει τον Χουάντερσον - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Συνέχισε στο ίδιο τέμπο το ματς μέχρι το 39, όταν Λεοζίνιο και Περόνε έπιασαν στον ύπνο την κοιμώμενη άμυνα της ΑΕΚ με πολύ εύκολη εκτέλεση φάουλ (κάθετα στο τέρμα) με τον Αργεντινό να κάνει μόνος του την προβολή και νικώντας τον Μπάρκα (που προσπάθησε να σώσει την κατάσταση).


καρολινα ψωμιαδη

ταπετσαρια τοιχου μαυρη

4048698
(Ο Μπάρκας δεν μπόρεσε να σταματήσει την προβολή του Περόνε - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Μετά το 1-1 η ΑΕΚ εξαφανίστηκε από το γήπεδο, δεν είχε καθαρό μυαλό και αφού δεν δέχτηκε γκολ στο 59 με τον Βράνιες να κάνει ένα απλό γύρισμα με το κεφάλι χωρίς όμως να έχει συνεννοηθεί με τον Μπάρκα, που ήταν εκτός περιοχής και ο Μπακάκης πρόλαβε πάνω στην γραμμή το αυτογκόλ.


4048761
(Ο Μπακάκης προλαβαίνει να διώξει την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Η ΑΕΚ όμως δεν το γλύτωσε στο 64 με τον Βράνιες (παρά τις αντίθετες οδηγίες από τον έξαλλο Χιμένεθ) να γυρνά πάλι την μπάλα στον τερματοφύλακά του, με τον Μπάρκα αντί να διώχνει, να επιχειρεί ντρίμπλα και χάνοντας την μπάλα να δίνει την ευκαιρία στον Μοντέιρο για το πιο εύκολο γκολ του και το 2-1.


4048786
(Ο Μπάρκας χάνει την μπάλα μπροστά στον Πασσά και ο Μοντέιρο θα έρθει να σκοράρει στην κενή εστία - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Οι κίτρινοι μοιάζουν να ξύπνησαν και πίεσαν την εστία του Χουάντερσον ισοφαρίζοντας με τον Χριστοδουλόπουλο στο 76 σε κενή εστία (χωρίς να είναι οφσάιντ) μετά από απόκρουση του Χουάντερσον σε σουτ του Αραούχο.


4048798
(Ο Χριστοδουλόπουλος σκοράρει στην κενή εστία - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Ήρθε όμως η αποβολή του Μπακάκη με 2η κίτρινη κάρτα (είχε δει την πρώτη για διαμαρτυρία στον διαιτητή Φουκάκη) καθώς ο Πασσάς του έκανε μια επικίνδυνη προβολή και ο ρέφερι θεώρησε ότι ο Έλληνας παίκτης τον κορόιδεψε.


4048789
(Η κόκκινη κάρτα στον Μπακάκη - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Το ματς τελείωσε με τον Λεοζίνιο να πλασάρει άουτ στο 92 μόνος με τον Μπάρκα και την ΑΕΚ να πληρώνει την τραγική της αμυντική λειτουργία (δέχθηκε 8 φάσεις από τον Ηρακλή, που είχε μόλις 27% κατοχή), την κακή πνευματική της κατάσταση (φάνηκε ότι κατέβηκε στο ματς έχοντας υποτιμήσει τον Ηρακλή), αλλά και την μικρή βοήθεια από τον Χιμένεθ (δεν δικαιώθηκε για την επιλογή Αραούχο να μείνει στον πάγκο, αλλά και την αλλαγή του καλύτερου παίκτη της ΑΕΚ Βάργκας για να μπει ο Αργεντινός), που είχε έντονο εκνευρισμό.


4048686
(Ούτε ο Χιμένεθ ήταν σε καλή βραδιά - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Η ΑΕΚ εκτός από τους βαθμούς, που έχασε, κινδυνεύει να πάει στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό χωρίς δεξί μπακ, αφού ο Μπακάκης, που αποβλήθηκε, είχε αντικαταστήσει στο 30 τον Γκάλο, που δέχτηκε κτύπημα στο μικρό δάχτυλο του ποδιού του και θα εκτιμηθεί αύριο η σοβαρότητα του τραυματισμού (η ακτινογραφία έδειξε βαριά κάκωση με μεγάλο αιμάτωμα - γλίτωσε το κάταγμα) και η διάρκεια αποχής (δύσκολο πάντως να προλάβει).


4048683
(Ο Γκάλο φεύγει με το αυτοκινητάκι - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Ο Ηρακλής με τον βαθμό της ισοπαλίας έπιασε τον Λεβαδειακό στους 14 (από τον οποίος πάντως έχει χάσει 3-0 στον α γύρο για την πιθανή ισοβαθμία) και δείχνει ότι θα παλέψει μέχρι τέλους.


4048778
(Πολύτιμος βαθμός για τον Ηρακλή - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Η 20η αγωνιστική


Σάββατο 11/2


Βέροια-Πανιώνιος 0-1
Αστέρας Τρ.-Ατρόμητος 0-1
Ολυμπιακός-ΑΕΛ 2-0


Κυριακή 12/2


Κέρκυρα-Λεβαδειακός 1-0
Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-0
Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα 3-3
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 4-0


Δευτέρα 13/2


Ηρακλής-ΑΕΚ 2-2 (39 Περόνε, 64 Μοντέιρο / 19 Βάργκας, 76 Χριστοδουλόπουλος)


Η βαθμολογία (20 αγώνες)


1. Ολυμπιακός 51
2. Πανιώνιος 38
3. ΠΑΟΚ 36
4. Παναθηναϊκός 35
5. Ξάνθη 33
6. ΑΕΚ 30
7. Πλατανιάς 29
8. ΠΑΣ Γιάννινα 28
9. Ατρόμητος 26
10. Παναιτωλικός 22
11. Κέρκυρα 22
12. Αστέρας Τρ. 20
13. ΑΕΛ 17
14. Λεβαδειακός 14
-----------------------------
15. Ηρακλής 14
16. Βέροια 13


*Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τιμωρία -3 βαθμών.


Η 21η αγωνιστική


Σάββατο 18/2


Ατρόμητος-Ξάνθη (15.00)
ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα (17.15)
Αστέρας Τρ.-Παναθηναϊκός (19.30)


Κυριακή 19/2


Πανιώνιος-Ηρακλής (15.00)
ΠΑΟΚ-Βέροια (17.15)
Παναιτωλικός-Πλατανιάς (17.15)
ΑΕΚ-Ολυμπιακός (19.30)


Δευτέρα 20/2


ΑΕΛ-Λεβαδειακός (19.30)

κριση κατακριση

Αντίπαλος και η βροχή


Μπορεί ο Λυκούργος Τσάκωνας να μην έψαξε δικαιολογίες στις δηλώσεις του, όμως η βροχή και ο 9ος διάδρομος, έπαιξαν ρόλο στην μέτρια εμφάνισή του με 20.73 (μακριά και από το 20.37 των προκριματικών), που τον έφερε στην 5η θέση της 3ης ημιτελικής σειράς των 200 μ.


κριση κατακριση

1tsakonassem200m
(Τα αποτελέσματα στην ημιτελική σειρά του Τσάκωνα - Πηγή: IAAF)


κώδικασ βασικήσ πολεοδομικήσ νομοθεσίασ φεκ

Στην ίδια κούρσα λίγο έλειψε να αποκλειστεί το μεγάλο φαβορί, Νοτιοαφρικανός Φαν Νίκερκ, που ήταν 3ος και πέρασε με το 2ο καλύτερο χρόνο τελικά στους καλύτερους οκτώ και την κούρσα μεταλλίου της Πέμπτης (11/8, 23.52)


ο τοιχος ειχε τη δικη του υστερια διαιτα

18329011
(Ο Φαν Νίκερκ (2ος από αρ.) έμεινε 3ος στη σειρά του, πίσω από Γουέμπ και Γκουλίεφ - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / IAN LANGSDON)


Στην 1η ημιτελική σειρά ο Μακουάλα έκανε άλλη μια απίστευτη κούρσα και 2 ώρες αφότου έτρεξε μόνος του και με 20.20 προκρίθηκε στον ημιτελικό, έκανε 20.14 και πέρασε και αυτός με το χέρι σηκωμένο ψηλά, στέλνοντας μήνυμα στην IAAF και τους διοργανωτές για τον αποκλεισμό του στον τελικό των 400 μ.


18328921
(Ο τερματισμός του Μακουάλα - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / IAN LANGSDON)


1final200m
(Ο τελικός στα 200 μέτρα - Πηγή: IAAF)


Αποκλείστηκαν Αλεξούλη και Αναστασάκης


Κακή εμφάνιση και για τους άλλους δύο Έλληνες αθλητές. Η Λίλη Αλεξούλη συνέχισε την αποτυχημένη παρουσία όλων των Ελλήνων αθλητών στα άλματα και με μόλις μία έγκυρη προσπάθεια (2η) στα 5.94 έμεινε 26η, πολύ μακριά από 6.46 που είχε η 12η αθλήτρια του τελικού (η Βραζιλιάνα Ελιάνα) στο μήκος.


18328888
(Το μοναδικό έγκυρο άλμα της Αλεξούλη δε τη βοήθησε να διεκδικήσει πρόκριση στον τελικό του μήκους - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / FRANCK ROBICHON)


Καμμία από τις κοπέλλες δεν μπόρεσε λόγω της βροχής να πιάσει το όριο των 6.70 και είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη, Ντάρια Κλίσινα προκρίθηκε με 6.66, την εφετινή επίδοση της Αλεξούλη...


18328891
(Μακριά από τον καλό της εαυτό η Αλεξούλη - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / FRANCK ROBICHON)


Η σφυροβολία (μαζί με τη σφαιροβολία) είναι τα κατ εξοχήν αθλήματα, που επηρρεάζονται από τη βροχή και ο Έλληνας πρωταθλητής Μιχάλης Αναστασάκης περισσότερο από τους υπόλοιπους. Με καλύτερη την πρώτη του βολή στα 70.94 (70.93 και 69.95 οι άλλες δύο), σχεδόν 7 μέτρα από την εφετινή του επίδοση, δεν έπιασε το όριο των 75.50 (το έπιασαν οι 8 πρώτοι και ο 12ος Ιταλός Λίνγκουα πέρασε με 74.41) και έμεινε 28ος στους 32 συμμετέχοντες.


Εκπλήξεις στα 400άρια


Οι δύο τελικοί της βραδιάς στα 400 μέτρα είχαν εκπλήξεις. Πρώτα στους άνδρες και τα 400 εμπόδια, το παιδί θαύμα της Νορβηγίας Κάρστεν Γουάρχολμ κέρδισε με 48.35 το 3ο χρυσό της Νορβηγίας σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσω του τα μεγάλα ονόματα.


18329022
(Ο Γουάρχολμ δεν πιστεύει ότι νίκησε στην κούρσα - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / SRDJAN SUKI)


400mhurdles
(Τα επέισημα αποτελέσματα στον τελικό των 400 μ. με εμπόδια - Πηγή: IAAF)


Στα 400 γυναικών έγινε ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη με την Μίλερ από τις Μπαχάμες να καλπάζει προς τη νίκη για 370 μέτρα και στο τέλος πιθανότατα από τραυματισμό στο πόδι να "κόβει" και να μένει εκτός βάθρου.


18329103
(Η στιγμή του τραυματισμού της Μίλερ (κ.) - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / SRDJAN SUKI)


Την πρωτιά έχασε και η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2015 Αμερικανίδα Άλισον Φίλιξ, καθώς την προσπέρασε με άνεση για το χρυσό η συμπατριώτισσά της Φίλις Φράνσις και στο νήμα η Νάσερ από το Μπαχρέιν.


18329118
(Η Φράνσις (κ.) τερματίζει πρώτη και η Φίλιξ (δ.) μένει στην 3η θέση - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / SEAN DEMPSEY)


400mwomen
(Τα αποτελέσματα στα 400 των γυναικών - Πηγή: IAAF)



φωτια στη καβαλα τωρα

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέντευξή στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κοτταρίδη, επισημαίνει πως η χώρα έχει διαχρονικές αδυναμίες, όμως τονίζει πως εδώ και σχεδόν 4 χρόνια υπάρχει μια κυβέρνηση που εποπτεύει, δίνει κατευθύνσεις και παίρνει τις τελικές αποφάσεις.


ελλη σταη σημερα

νυφικο πακετο μακιγιαζ

«Πότε θα μάθουν να μην παριστάνουν τους εισαγγελείς σε κάθε περίπτωση; Διότι ακόμα και μέσα σε αυτή την τραγωδία, αντί να ζητήσουν μια συγνώμη κουνούν το δάκτυλο και στα ίδια τα θύματα» αναφέρει χαρακτηριστικά.


φωτια στη καβαλα τωρα

Κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο κ. Χατζηδάκης και για τα θέματα της οικονομίας, επισημαίνοντας πως παρά τα όσα λέει η κυβέρνηση η χώρα από τη στιγμή που έχει δεσμευτεί με νέα μέτρα ουσιαστικά δεν βγαίνει από τα μνημόνια τον Αύγουστο.


Στην ερώτηση εάν πιστεύει πως αυτή η τραγωδία θα μπορούσε να έχει αποτραπεί, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, δήλωσε πως δεν είναι ειδικός, αλλά κανείς δεν ρώτησε γιατί δεν δόθηκε εντολή εκκένωσης.



«Δεν είμαι ειδικός. Ακούω αυτές τις μέρες τους ειδικούς. Κανένας τους δεν υποτιμά τις δυσκολίες. Αλλά δεν βρέθηκε και κανένας με πραγματική γνώση για το θέμα να μη ρωτήσει: Γιατί δεν δόθηκε εντολή εκκένωσης; Γιατί δεν έχει πάρει σάρκα και οστά το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης που έχει νομοθετηθεί από το 2014; Γιατί δεν αξιοποιήθηκαν οι σύγχρονες τεχνολογίες του γεωεντοπισμού για να σταλούν SMS αμέσως σε όσους ήταν στη γύρω περιοχή με τις κατάλληλες οδηγίες; Γιατί σε μια ναυτική χώρα όπως είναι η Ελλάδα προκλήθηκε αυτό το κομφούζιο με τη διάσωση όσων έπεσαν στη θάλασσα; Γιατί αγνοήθηκαν οι αγωνιώδεις προειδοποιήσεις των πυροσβεστών μια εβδομάδα πριν; Γιατί… Γιατί… Ειλικρινά θα ήθελα να ξέρω, αυτά τα «γιατί» δεν βασανίζουν τους αρμόδιους;».


γιατρος σημασια

Η ΑΕΚ μπήκε στο ΣΕΦ αρκετά πιεσμένη από το γεγονός ότι ήταν το πρώτο σοβαρό τεστ με τους δύο «αιώνιους» στο πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός άνετα έκανε το +13 με τον Πρίντεζη να σκοράρει και τους κίτρινους να μην βλέπουν το καλάθι παρά μόνο με κάποιες βολές.


γιατρος σημασια

3973784
(Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)


εξαντλήσιμοι και ανακυκλώσιμοι πόροι

Μετά το 6λεπτο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έφτασαν ακόμη και σε απόσταση ενός τρίποντου, όμως η φθορά στα φάουλ και η ποιότητα στο επιθετικό κομμάτι των ερυθρόλευκων τους έδωσε και πάλι ένα άνετο προβάδισμα.


λαμπριανιδης αλλαντικα κυπρος

Ένα προβάδισμα που διατήρησε άνετα στη συνέχεια ο Ολυμπιακός, αφού όποτε η ΑΕΚ μείωνε υπήρχε η απάντηση από τους γηπεδούχους, που μάζευαν τα ριμπάουντς και εύστοχοι στα τρίποντα έφτασαν ακόμη και στο +19 (65-46) στο φινάλε της γ περιόδου.


3974096
(Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε το φινάλε του ματς, με την ΑΕΚ απλά να προσπαθεί να μαζέψει κάπως την διαφορά, ενώ ο Ολυμπιακός ακόμη και με τους αναπληρωματικούς είχε λύσεις. Ο τραυματισμός του Βασιλειάδη στο τελυταίο λεπτό, που στραβοπάτησε έκανε τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν ένα ακόμη πονοκέφαλο.


Λοτζέσκι και Πρίντεζης οδήγησαν στο σκοράρισμα, ενώ ο Σπανούλης σε ένα ακόμη ματς επέλεξε να δημιουργήσει και άγγιξε το double double. Ο Σάκοτα μόνος του στάθηκε επιθετικά, ενώ ο Δικέφαλος φάνηκε εξαιρετικά ευάλωτος κάτω από το καλάθι (ο Φάλκερ δεν μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο σαν 5άρι).


Τα 10λεπτα: 26-16, 43-34 (17-18), 65-46 (22-12), 78-67 (13-21)


(Τα πλήρη στατιστικά του αγώνα)


Νίκες για ΠΑΟΚ και Άρη


71η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία

Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, πρόκειται για μια προσπάθεια που ξεκίνησε από τα πρώτα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ – παρά τις δημοσιονομικές αντιξοότητες.


μεταξύ πραγματικότητας και προσομοίωσης

Ξεκινώντας την ομιλία του, ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι η σημερινή συνεδρίαση έχει ως «αποκλειστικό θέμα» την πρόταση για την Αναθεώρηση του Συντάγματος, ωστόσο υπογράμμισε ότι αποτελεί και την πρώτη συνεδρίαση που διεξάγεται ενώ η χώρα έχει εξέλθει από τα μνημόνια.


«Εμείς πετύχαμε, εκεί που τρεις συνεχόμενες κυβερνήσεις απέτυχαν παταγωδώς. Και κυρίως πετύχαμε, σε αντίθεση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, προστατεύοντας τους ασθενέστερους και κρατώντας τη κοινωνία όρθια» τόνισε ο πρωθυπουργός.


71η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία

φουρνοσ μικροκυματων υγεια

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Αλέξης Τσίπρας πέταξε το «γάντι» στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν θέλει να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.


Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει την καθιέρωση, παγίως, αναλογικού εκλογικού συστήματος αλλά και ταυτόχρονη καθιέρωση της εποικοδομητικής ψήφου δυσπιστίας.

«Η εποικοδομητική ψήφος δυσπιστίας αποτελεί το θεσμό, σύμφωνα με τον οποίο πρόταση δυσπιστίας δεν μπορεί να γίνει δεκτή από το Κοινοβούλιο, παρά μόνο υπό την προϋπόθεση ότι υπερψηφίζεται ταυτόχρονα και άλλος πρωθυπουργός» τόνισε ο κ. Τσίπρας και συμπλήρωσε: «Και τούτο, φυσικά, δεν δημιουργεί μόνο συνθήκες πολιτικής σταθερότητας, καθώς δυσκολεύει την πρόωρη λήξη της κοινοβουλευτικής περιόδου. Ταυτόχρονα δημιουργεί τους όρους για τετραετείς πολιτικούς κύκλους πέρα και έξω από τακτικισμούς και σχεδιασμούς εξωθεσμικών πολιτικών κέντρων».

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι αυτό το μέτρο ισχυροποιεί την εκάστοτε κυβέρνηση και πρόσθεσε πως είναι γι' αυτόν τον λόγο δεν μπορεί να νοηθεί και να λειτουργήσει παρά μόνο σε συνδυασμό με την υποχρέωση για εφαρμογή ενός αναλογικού εκλογικού συστήματος, ενός εσωτερικού, δηλαδή, στον κοινοβουλευτισμό εξισορροπητικού μηχανισμού.



ωραριο κοσμος σαββατο

Η κα. Χατζηνικόλα – Δήμα και ο κ. Παναγιώτης Χατζηνικόλας, ευχαρίστησαν τον κ. Προκόπη Καρυδάκη (εκδότη του περιοδικού «Μαστορέματα») για το βραβείο, καθώς και όλους όσους συμμετέχουν, όλα αυτά τα χρόνια, στην ανοδική πορεία της εταιρείας, όπως οι συνεργάτες / καταστήματα χρωμάτων, το καταναλωτικό κοινό αλλά και το προσωπικό της VECHRO.


σε σενα τρεχω νεγκα στιχοι

Στο συνέδριο παραβρέθηκαν περισσότεροι από 200 εκπρόσωποι από 70 επιχειρήσεις του κλάδου, μεταξύ αυτών top managers των βασικών retailers και των μεγαλύτερων προμηθευτών, παρακολούθησαν κορυφαίους Έλληνες και ξένους ομιλητές και συζήτησαν για την πορεία και τις προοπτικές της Ελληνικής αγοράς, την διαρκώς μεταβαλλόμενη καταναλωτική εμπειρία, καθώς και τα τελευταία πελατοκεντρικά μοντέλα λειτουργίας των επιχειρήσεων.


ωραριο κοσμος σαββατο


γαρυφαλλα πολλαπλασιασμος

μαντονα εγδυσε κοπελα

«Η εξαφανισμένη Περιφερειάρχης, αντί να βγει και να ζητήσει μια δημόσια συγγνώμη για τα εγκληματικά λάθη και παραλείψεις της στο ζήτημα της αντιπλημμυρικής προστασίας, τόσο του Λεκανοπεδίου, όσο και του Δήμου Αμαρουσίου, μας «ζητά και τα ρέστα» , εκδίδοντας ανακοινώσεις που είναι γεμάτες ψέματα κι ανακρίβειες», τονίζει σε γραπτή του δήλωση.


Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο κ. Πατούλης, την καλεί να απαντήσει σε μια σειρά ερωτημάτων που θέτει όπως:


μαντονα εγδυσε κοπελα

- «πόσα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας που σχεδίασε η δική της Διοίκηση, έχουν μέχρι σήμερα ξεκινήσει και πόσα από τα 500 εκ. ευρώ που δήθεν έχει δεσμεύσει, έχουν εκταμιευθεί»


παπουα ενδυμασια

νομος του σνελ

- «πως είναι δυνατόν για το ρέμα της Σαπφούς, από τη μια να ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει έγκυρη μελέτη για το έργο από το Δήμο Αμαρουσίου κι από την άλλη να εγκρίνει χρηματοδότηση και μάλιστα δύο φορές κι αυξημένη, για ένα έργο που η ίδια ισχυρίζεται ότι έχει ελλιπή μελέτη» κ. α.



Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

σαλάτα καρότο

Στο πλαίσιο συζήτησης στη Βουλή, επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστα Μπαργιώτα, επεσήμανε μάλιστα, ότι το δημόσιο θα δίνει δωρεάν ψηφιακές υπογραφές. Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης χαρακτήρισε δαιδαλώδες το τοπίο προσαρμογής στα νέα δεδομένα, σημειώνοντας πάντως, ότι έχουν εκδοθεί 54.913 ψηφιακά πιστοποιητικά για δημοσίους υπαλλήλους, ιδιώτες επιχειρηματίες και άλλους επαγγελματίες.


Σε ότι αφορά στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, η κ. Γεροβασίλη, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Γεωργαντά, παραδέχθηκε πως δεν έχουν ολοκληρωθεί όλα τα βήματα, όπως θα ήθελε η κυβέρνηση. Εξέφρασε ωστόσο, την ελπίδα, πως θα υπερκεραστούν όλα τα εμπόδια με την ολοκλήρωση του έργου της ηλεκτρονικής αξιολόγησης, το οποίο πρόκειται να δημοπρατηθεί άμεσα.


πολο γυναικων ολυμπιακοι αγωνες
εκλεκτα τραγουδια
σαλάτα καρότο

φορος καταθεσεων απο κληρονομια

Ο κόκκινος γάτος διεκδίκησε δυναμικά τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούσαν, σκαρφαλώνοντας πάνω στο κεφάλι του ιδιοκτήτη του, ο οποίος εκείνη τη στιγμή εξηγούσε σε ζωντανή σύνδεση στην ολλανδική τηλεόραση πώς «όλες οι εκφάνσεις της πολωνικής ζωής ελέγχονται από ανθρώπους της πρώην κρατικής υπηρεσίας ασφαλείας». Απτόητος ο καθηγητής συνέχισε να μιλά, ενώ ο Λίσιο τριβόταν στο κεφάλι του.


φορος καταθεσεων απο κληρονομια



καπετανος αεκ
με στεναχωρεί remix get low

πιεση βοτανο

Πιο συγκεκριμένα, τα σημεία τα οποία παραμένουν κλειστά είναι τα εξής:



  • Νέα Εθνική Οδός Αθηνών Κορίνθου στο 29.5 χλμ, στο ρεύμα προς Κόρινθο (ανοιχτές δυο λωρίδες κυκλοφορίας)

  • Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Θηβών από γέφυρα Μάνδρας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα

  • Κόμβος Μάνδρας-Μαγούλας, ρεύμα προς Αθήνα

  • Αττική Οδός, έξοδος προς Μάνδρα

  • Οδός Στρατηγού Ρόκα στο ύψος της συμβολής με την οδό Δούκα, ρεύμα προς Μάνδρα

  • Οδός Λεωνίδα Στάμου στο ύψος του κόμβου Μάνδρας-Μαγούλας

  • Οδός Καταδρομέων προς Αγία Αικατερίνη Μάνδρας στα Μέγαρα. Δυσχέρεια στην κίνηση στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου από Δαφνί έως διυλιστήρια.




кмт одесса
σταυροι ζολωτας
πιεση βοτανο

γραφειο κτηματογραφησης πειραια τηλ

Οι παίκτες του Ίβιτς μπήκαν με επιθετική νοοτροπία, πιέζοντας ψηλά την Σάλκε για να σκοράρουν πρώτοι, αλλά σε μια γρήγορη αντεπίθεση ο Μυστακίδης (έπαιξε αριστερό μπακ χαφ στο 3-5-2) καθυστέρησε να καλύψει τον Σεμπφ, που πρόλαβε να πλασάρει τον Γλύκο για το 0-1 στο 23.


κουκα μανταλενα

4057953
(Ο Σεμπφ πλασάρει τον Γλύκο για το 1-0 της Σάλκε - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)


Δύο λεπτά αργότερα όμως ήρθε η ισοφάριση για τον Δικέφαλο με σέντρα του Μυστακίδη και προβολή του Κουλούρη στην μικρή περιοχή, με την μπάλα να χτυπά και στα πόδια του Νάσταζιτς καταλήγοντας στα δίχτυα της ομάδας του.


γραφειο κτηματογραφησης πειραια τηλ

υποβολη τροποποιησησ ωραριου

Στο 39 ο Κουλούρης πέτυχε και 2ο γκολ σε ωραία κάθετη του Ουάρντα, όμως ο σκόρερ ήταν ελάχιστα πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό της Σάλκε και σωστά υποδείχθηκε οφσάιντ.


4057959
(Ο Κουλούρης - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)


Ο Δικέφαλος ζήτησε 2 πέναλτυ στα πρώτα 45 λεπτά, σε επαφή του Μυστακίδη με τον Χέβεντες ακριβώς πριν το 1-0 (ο διαιτητής Λούκα Μπάντι θεώρησε ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ πήγε πάνω στο πόδι του Γερμανού αμυντικού), αλλά και σε ένα κράτημα στον Κάμπος, που έμπαινε στην περιοχή.


4058101
(Η επίμαχη φάση του Μυστακίδη με τον Χέβεντες - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Ούτε στο β ημίχρονο εγκατέλειψε την προσπάθεια ο ΠΑΟΚ με αρκετές τελικές στην εστία του Φέρμαν, την ώρα που η Σάλκε είχε λιγότερες προσπάθειες, καθώς οι «βασιλικοί μπλε» περισσότερο κυκλοφορούσαν την μπάλα στο πρέσινγκ των παικτών του Ίβιτς.


4058135
(Προσπάθεια του Ενρίκε στο β ημίχρονο - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Μόνο λίγο πριν το τέλος του αγώνα από κόντρα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, χρειάστηκε η παρέμβαση του νεαρού Πούγγουρα να διώξει την μπάλα πριν περάσει την γραμμή και στις καθυστερήσεις να βάλει προβολή σε σουτ του Κέρερ, για να στείλει την μπάλα στο δοκάρι.


Το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα που έδωσε το εισιτήριο για τους 16 στην Σάλκε, αλλά και ο ΠΑΟΚ μπορεί να φεύγει ικανοποιημένος από την εμφάνιση μπροστά σε 4 χιλιάδες περίπου φίλους του και να σκεφτεί τα λάθη του στον αγώνα της Τούμπας, που του στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.


4058049
("Καυτή εξέδρα" έφτιαξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Στα άλλα ματς που έγιναν σήμερα η Γιουνάιτεντ με το 3-0 του πρώτου αγώνα πέρασε εύκολα στους 16, ενώ η Κράσνονταρ έβαλε γρήγορα το εκτός έδρας γκολ που ήθελε, ώστε η Φενέρ να κυνηγά 3 γκολ, κάτι που δεν πέτυχε μέχρι τέλους, με την Ρωσική ομάδα να περνά στους 16.


EUROPA LEAGUE - φάση των 32 (β αγώνες)


Σεντ Ετιέν-Μάντσεστερ Γ. 0-1 (17 Μιχτιαριάν) (0-3 α αγώνας)
Φενέρ-Κράσνονταρ 1-1 (41 Σόουζα / 7 Σμολόφ) (0-1)
Σάλκε-ΠΑΟΚ 1-1 (23 Σεμπφ / 25 αυτ. Νάσταζιτς) (3-0)


μυικοι πονοι στο μαστο

«Υπηρέτησα αυτό το κόμμα», για 40 χρόνια είπε η Μέι και σημείωσε πως «θα δώσω μάχη με όλες μου τις δυνάμεις» στην σημερινή ψηφοφορία.


μυικοι πονοι στο μαστο

ποσα θα περνω συνταξη

«Μια αλλαγή στην ηγεσία του κόμματος αυτή τη στιγμή θα θέσει σε κίνδυνο την χώρα μας», τόνισε, λέγοντας πως πιθανώς ένας νέος ηγέτης της χώρας θα καθυστερούσε ή θα απέσυρε μονομερώς το άρθρο 50, ενώ δεν θα είχε και χρόνο για να επαναδιαπραγματευτεί για τους όρους της συμφωνία για το Brexit, με την Ευρωπαϊκή Ένωση.


μικροβια στο γαλα

«Υπηρετώ το εθνικό συμφέρον και θεωρώ ότι μια συμφωνία με την ΕΕ είναι εφικτή, είναι στο χέρι μας». «Συναντήθηκα χθες με ηγέτες της ΕΕ, σημειώνουμε πρόοδο», είπε η Μέι και σημείωσε ότι θα παραμείνει στο Λονδίνο και δεν θα μεταβεί στο Δουβλίνο όπως είχε προγραμματίσει.


Τόνισε επίσης ότι η αλλαγή της ηγεσίας θα ευνοούσε τον Τζέρεμι Κόρμπιν και τον Τζον Μακ Ντόνελ.


Νωρίτερα, οι βουλευτές του συντηρητικού κόμματος, μετά από την αδυναμία συμφωνίας για το Brexit που έχει βυθίσει στο χάος τον πολιτικό κόσμο της χώρας, κατέθεσαν πρόταση μομφής.


Ο Γκράχαμ Μπρέιντι, επικεφαλής της επιτροπής 1922, είπε ότι έχουν συγκεντρωθεί οι απαιτούμενες υπογραφές.


Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στις 18:00 και τις 20:00 τοπική ώρα ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το «συντομότερο δυνατό».


Η ενεργοποίηση της διαδικασίας σημαίνει ότι έχουν συγκεντρωθεί οι απαιτούμενες 48 επιστολές συντηρητικών βουλευτών. Η Μέι μπορεί να ανατραπεί αν 158 από τους 315 βουλευτές της ψηφίσουν εναντίον της.


Όπως μεταδίδει το BBC, σε περίπτωση που η Τερέζα Μέι δεν καταφέρει να συγκεντρώσει την απαιτούμενη στήριξη τότε θα πραγματοποιηθεί νέα ψηφοφορία στην οποία δεν μπορεί να συμμετάσχει.


Ανοιχτό παραμένει, ωστόσο, το ενδεχόμενο ακόμη και αν η κ. Μέι κερδίσει την ψηφοφορία να αποφασίσει να εγκαταλείψει την ηγεσία του συντηρητικού κόμματος από μόνη της.


Ωστόσο, σε περίπτωση που η Μέι χάσει αυτό δεν σημαίνει ότι η χώρα οδηγείται αυτομάτως σε πρόωρες κάλπες.


ήπιες γνωστικές διαταραχές

«Τα όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, από το βήμα της Ολομέλειας σχετικά με τις απειλές που δέχονται οι βουλευτές με τη μορφή εξωδίκων για το θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ, είναι εξαιρετικά ανησυχητικά», τονίζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.



Και προσθέτει: «Το κλίμα τρομοκρατίας που επιχειρούν να καλλιεργήσουν ορισμένες παμμακεδονικές οργανώσεις και όσοι βρίσκονται πίσω από αυτές, θα πέσει στο κενό. Κίνδυνο για τη χώρα αποτελούν η πατριδοκαπηλία και η μισαλλοδοξία, όχι ο διάλογος και η καλλιέργεια σχέσεων καλής γειτονίας με τους λαούς των Βαλκανίων. Καλούμε όλα τα κόμματα να πάρουν σαφή θέση κατά των συγκεκριμένων κινήσεων. Η δημοκρατία ούτε απειλείται, ούτε εκφοβίζεται».



Σημειώνεται ότι χθες στην Ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Βούτσης αποκάλυψε την ύπαρξη εξώδικου - διαμαρτυρίας από τις Παμμακεδονικές Ενώσεις των Γιαννιτσών, του Καναδά, της Νοτίου Αφρικής και της Αυστραλίας προς μέλη της Εθνικής Αντιπροσωπείας, όπου αναφέρουν ότι σε αντίθετη περίπτωση από τα όσα οι ίδιες «αιτούνται», «οι βουλευτές διαπράττουν το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας και της άμεσης συνέργειας σε επιβουλή της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, τα οποία επισείουν ποινή ισόβιων δεσμών και θανάτου αντιστοίχως».


ήπιες γνωστικές διαταραχές

google theremin game

λετονια ελλαδα προκριματικα μουντιαλ

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

στερεα ελλαδα χλωριδα και πανιδα

Στην ανακοίνωση, που έρχεται μετά από πρόσκληση της Κυπριακής Δημοκρατίας σε διεθνείς εταιρείες για έναρξη γεωτρήσεων, το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας ισχυρίζεται ότι το οικόπεδο 7 βρίσκεται στα εξωτερικά όρια της τουρκικής υφαλοκρηπίδας.


στερεα ελλαδα χλωριδα και πανιδα

παττυ επεισοδιο 2

«Δεν θα επιτρέψουμε σε οποιαδήποτε ξένη χώρα, εταιρεία ή πλοίο να εκτελέσει έρευνες για υδρογονάνθρακες σε ύδατα ευθύνης μας δίχως άδεια» γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, που παράλληλα προειδοποιεί ότι η Τουρκία θα λάβει τα «απαραίτητα μέτρα» ώστε να προστατεύσει τα «δικαιώματα και τα συμφέροντά της στην υφαλοκρηπίδα της».


Το υπουργείο προαναγγέλλει δε, ότι σύντομα θα προβεί σε υποθαλάσσιες γεωτρήσεις στην περιοχή.


σπανια πολυτιμα μεταλλα

Η Άγκυρα κατηγορεί, μάλιστα, τους Ελληνοκύπριους ότι δεν σέβονται τα δικαιώματα των Τουρκοκύπριων και ότι «δεν τους αντιλαμβάνονται ως ίσους».


συνωνυμο του μαγικος

Στο χείλος του γκρεμού είναι ο Παναθηναϊκός, αφού τα οικονομικά προβλήματα έχουν «στραγγαλίσει» την ΠΑΕ η οποία θεωρείται απίθανο να εξασφαλίσει την άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League. Αυτό θα σημάνει και τον υποβιβασμό του «τριφυλλιού» στη Football League, από τη στιγμή που στο Δ. Σ. της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος δεν πέρασε η πρόταση που είχε γίνει για αλλαγή της ποινής των ομάδων που δεν αδειοδοτούνται. Η εξέλιξη αυτή προφανώς και ήταν αρνητική για τους «πράσινους» που θεωρείται απίθανο να καταφέρουν ως τις 31 Μαρτίου να έχουν πληρώσει και διακανονίσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές που έχει η ΠΑΕ ως τις 31/12/2017. Κάτι που απαιτείται για να είναι πλήρης ο φάκελος και να πάρει την άδεια η ομάδα από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.


επιπλα υμηττος

Όπως είναι λογικό, στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού υπάρχει μεγάλη ανησυχία για το μέλλον της ομάδας και το αν θα αποφευχθεί εν τέλει η ιστορική ντροπή του υποβιβασμού για εξωαγωνιστικούς λόγους. Το βράδυ της Δευτέρας (26/03), η «πράσινη» ΠΑΕ εξέδωσε ωστόσο μια ανακοίνωση που ουσιαστικά έχει την ερμηνεία της δέσμευσης πως το «τριφύλλι» δεν θα υποβιβαστεί. Το αν αυτό θα συμβεί επειδή ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Αλαφούζος θα δώσει εν τέλει τα χρήματα που απαιτούνται για να μην υποβιβαστεί η ομάδα ή υπάρχουν συζητήσεις με την ΕΠΟ και δεσμεύσεις για διεύρυνση της διορίας για υποβολή του φακέλου (κάτι που θα δώσει χρόνο για συζητήσεις για νέους διακανονισμούς με τους πιστωτές) είναι κάτι που θα φανεί σχετικά γρήγορα.


συνωνυμο του μαγικος

ραδιοταξι δημητρα τηλεφωνο

Σε κάθε περίπτωση, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αν και δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρη, είναι δεσμευτική προς τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας αφού αναφέρει ρητά πως «δεν μπορεί, δεν νοείται και δεν πρόκειται να υποβιβαστεί» το «τριφύλλι». Η ανακοίνωση: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος ποδοσφαιρικός σύλλογος της Αθήνας και της Ελλάδας. Δεν μπορεί, δεν νοείται και δεν πρόκειται να υποβιβαστεί. Η διοίκηση της ΠΑΕ κάνει προς τούτο όλες τις απαραίτητες ενέργειες».

ταμειακη μηχανη μεταφραση

Το τηλεφωνικό αυτό ραντεβού, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί αργότερα την Τρίτη, επιβεβαιώθηκε τόσο από πλευράς του Λευκού Οίκου όσο και από το Κρεμλίνο.


ελληνικα ξενοδοχεια καψη αε

μασκα καταδυσης με οξυγονο

Οι Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντιμίρ Πούτιν συζήτησαν αρκετές φορές την περασμένη εβδομάδα, σε ανεπίσημο επίπεδο, ενώ συμμετείχαν σε σύνοδο στο Βιετνάμ.


Οι δύο πολιτικοί συμφώνησαν σε μια σειρά από όρους για το μέλλον της Συρίας. Η εν λόγω τηλεφωνική επικοινωνία έρχεται μόλις μια ημέρα μετά τη συνάντηση του Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ.


ταμειακη μηχανη μεταφραση

Το Κρεμλίνο δήλωσε την Τρίτη ότι ο Άσαντ «εκλήθη στη Ρωσία» για να συμφωνήσει σε πιθανές ειρηνευτικές συνομιλίες που θα συντάξουν από κοινού η Ρωσία, το Ιράν και η Τουρκία κατά τη διάρκεια συνόδου που θα πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στην εβδομάδα.


Η Ρωσία ετοιμάζεται να μειώσει τη στρατιωτική της παρουσία στη Συρία, που βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου εδώ και έξι χρόνια.

βεφας χαους

Μετά τη συνάντησή τους, Βλαντιμίρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ έκαναν κοινή δήλωση για τη Συρία ανακοινώνοντας πως θα συνεχίσουν τις κοινές προσπάθειες για την εκδίωξη των μαχητών του αυτοαποκαλούμενου ισλαμικού κράτους, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.


ασκησεις για γραπτο λογο

2017 11 10T224439Z 1363213457 RC157C466740 RTRMADP 3 APEC SUMMIT TRUMP


Sputnik/Mikhail Klimentyev/Kremlin via REUTERS


βεφας χαους

καρτα δημοτη διονυσου

Οι δύο ηγέτες επιβεβαίωσαν επίσης τη δέσμευσή τους για την κυριαρχία, την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της Συρίας και κάλεσαν όλες τις πλευρές να συμμετάσχουν ενεργά στο συριακό ζήτημα στην πολιτική διαδικασία της Γενεύης.


2017 11 11T065911Z 1057206085 RC1F244A4FA0 RTRMADP 3 APEC SUMMIT


REUTERS/Jorge Silva


Ωστόσο, τόσο η Μόσχα όσο και η Ουάσιγκτον συμφωνούν ότι δεν υπάρχει στρατιωτική λύση. Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, δήλωσε στο Reuters ότι για την ώρα δεν έχει προγραμματιστεί ειρηνευτική πρωτοβουλία για το συριακό ζήτημα και συνομιλίες που είχαν προγραμματιστεί για τις 18 Νοεμβρίου, αναβλήθηκαν.


2017 11 11T052931Z 1663457929 RC166AEE3080 RTRMADP 3 APEC SUMMIT


REUTERS/Jorge Silva


Παράλληλα, Τραμπ και Πούιν μίλησαν για τις ζώνες αποκλιμάκωσης στη Συρία. «Ο πρόεδρος Τραμπ και ο πρόεδρος Πούτιν επιβεβαίωσαν τη σημασία των ζωνών αποκλιμάκωσης ως ένα ενδιάμεσο βήμα για να μειωθεί η βία στη Συρία. Εξέτασαν την πρόοδο της κατάπαυσης του πυρός στη νοτιοδυτική Συρία, η οποία έφρασε στο τελικό της στάδιο πριν την εφαρμογή, την τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο πρόεδροι στο Αμβούργο, τον Ιούλιο του 2017», αναφέρει η κοινή δήλωση που μεταδόθηκε από το Sputnik.


οι αντρες δε λυγιζουν ποτε

Με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, επισημαίνουν ότι την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά το αρμόδιο υπουργείο τελεί ακόμη «υπό κατασκευή», ενώ ήδη έχουν παραιτηθεί δύο γραμματείς Υποδοχής και η θέση του διευθυντή της αρμόδιας Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης έχει καλυφθεί από μετακλητό και όχι διοικητικό υπάλληλο.


Με την ερώτηση αυτή, το Ποτάμι καλεί τους αρμόδιους υπουργούς να δώσουν απαντήσεις σε μία σειρά από κρίσιμα ερωτήματα για τις συνθήκες κράτησης και διαχείρισης μεταναστών και προσφύγων.


δωρεαν εκδηλωσεις στην πατρα
γκαρούτσος θερμοδυναμική
οι αντρες δε λυγιζουν ποτε

εθνικη γερμανιας βικιπαιδεια

Γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου του 1947 στα Περιβόλια Ολυμπίας. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα Η. Π.Α, Διεθνές Δίκαιο στην Ακαδημία Διεθνούς Δικαίου της Χάγης , Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου, Διεθνή Οικονομικά στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας. Έχει ένα γιό και δύο δίδυμες κόρες.


Διετέλεσε βουλευτής β’ Αθηνών με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο 1981 – 2013, πριν από την διαγραφή του από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι πρόεδρος της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό.


εθνικη γερμανιας βικιπαιδεια

Υπήρξε υφυπουργός Προεδρίας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος (11.4.1990 έως 7.8.1992), υφυπουργός Παιδείας (7.8.1992 έως 3.12.1992) και Εξωτερικών - Απόδημου Ελληνισμού (3.12.1992 έως 12.10.1993). Στις 15 Φεβρουαρίου του 2006 έλαβε τη θέση του υπουργού Δημόσιας Τάξης από την κυβέρνηση Καραμανλή, θέση που διατήρησε μέχρι τις εκλογές του 2007. "Μαύρη" σελίδα της θητείας του η υπόθεση "ζαρντινιέρα" όταν άνδρες της Αστυνομίας ξυλοκόπησαν στη Θεσσαλονίκη τον Κύπριο φοιτητή Αυγουστίνο Δημητρίου.


τμηματα θετικης κατευθυνσης

σοκολατακια με βανιλια υποβρυχιο σεφ στον αερα

στο θεο με παει με λογια

Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη σε εννιά παιχνίδια για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ που είδε τους Βασίλη Σπανούλη με 20 πόντους και 5/6 τρίποντα, Νάιντζελ Ουίλιαμς-Γκος και Γιάνις Στρέλνιεκς με 23 και 15 πόντους, αντίστοιχα να κάνουν καλή δουλειά.


στο θεο με παει με λογια

Στην αντίπερα όχθη η Ρεάλ Μαδρίτης που αγωνίστηκε χωρίς τους Σέρχιο Γιουλ, Γκουστάβο Αγιόν και Όγκνιεν Κούζμιτς, ήταν άστοχη (16/37 διπ., 13/32 τρίποντα) και δεν μπόρεσε να πάρει μια ακόμα νίκη στην Euroleague.


Οι Φερνάντεθ (χτύπησε στο τέλος και δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε πάνω που είχε βρει ρυθμό), Καμπάτσο και Κάρολ προσπάθησαν αλλά οι συμπαίκτες του δεν τους συνόδεψαν και έχασαν.


δημαρχείο περιστερίου π. τσαλδάρη 89

winbank πειραιως

Διαιτητές: Ράντοβιτς (Κροατία), Λάτισεβς (Λετονία), Μάικιτς (Σλοβενία).


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντέιβιντ Μπλατ): Ουίλιαμς-Γκος 23 (2), Σπανούλης 20 (5), Τίμα, Μιλουτίνοβ 8, Στρέλνιεκς 15 (2), Πρίντεζης 7, Παπανικολάου 3 (1), Μάντζαρης, Μπόγρης, ΛεΝτέι 12 (1).


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Πάμπλο Λάσο): Κοζέρ, Ράντολφ 9 (2), Φερνάντεθ 12 (3), Καμπάτσο 14 (1), Ρέγιες 2, Κάρολ 16 (4), Ταβάρες 7, Ντεκ 7 (1), Πρέπελιτς 3 (1), Τόμπκινς 8, Τέιλορ 5 (1).


Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

υποχρεωτικη η χρηση pos

Το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει καταστεί θεσμός στα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά δρώμενα, παρέχοντας, κάθε χρόνο, περισσότερα από 140 δωρεάν σεμινάρια εξειδίκευσης από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη.


υποχρεωτικη η χρηση pos

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 8 χρόνια προσφοράς εκπαίδευσης - με περισσότερα από 1.600 δωρεάν εξειδικευμένα σεμινάρια, ημερίδες, διαλέξεις και συνέδρια πάνω σε πλήθος εκπαιδευτικών αντικειμένων, καθώς και βραβεύσεις σημαινουσών προσωπικοτήτων - έχει συμπληρώσει το EDUCATION FESTIVAL, που πραγματοποιείται πλέον στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη και στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


unnamed 1


κοκκινο φορεμα μινι

ανωνυμη καταγγελια σε δημοσια υπηρεσια

Περισσότεροι από 80.000 νέοι και νέες μεταλυκειακής εκπαίδευσης - μεταξύ των οποίων και όλοι οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ όπως και οι φοιτητές του MEDITERRANEAN COLLEGE - αγκάλιασαν τη μεγάλη αυτή πρωτοβουλία, συμμετέχοντας τα 8 τελευταία χρόνια στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη και αναδεικνύοντάς το σε θεσμό.


Μετά από έναν 8ετή «μαραθώνιο εκπαίδευσης», το EDUCATION FESTIVAL αποπνέει μοναδικό κύρος, πάντα με γνώμονα την προαγωγή του Πολιτισμού, της Παιδείας και του Αθλητισμού.


Εξασφάλισε από τώρα την πρόσβασή σου στα 140 δωρεάν σεμινάρια του 9ου EDUCATION FESTIVAL, αποκτώντας το VIP PASS εδώ και δημιούργησε ισχυρό βιογραφικό!


Γιατί η Εκπαίδευση είναι αγαθό και όχι προνόμιο για λίγους.


Και αυτό δεν είναι ΟΥΤΟΠΙΑ, αλλά μια ιδανική πραγματικότητα την οποία εξασφαλίζει το Education Festival τα τελευταία 9 χρόνια!


Μπες κι εσύ στον ουτοπικό, νέο κόσμο που δημιουργεί η εκπαίδευση, συμμετέχοντας σε ένα ή περισσότερα από τα 140 δωρεάν σεμινάρια εξειδίκευσης που διοργανώνουν φέτος, από τις 6 Μαρτίου έως και τις 23 Ιουνίου, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και το MEDITERRANEAN COLLEGE.


Καλώς ήλθες στην... EDUTOPIA!

candia strom onar times

Εξαιρουμένου του γεγονότος ότι από την αρχή του 2017 έχουν μείνει απλήρωτοι φόροι 2,6 δισ. ευρώ, ο βαθμός επίτευξης του ετήσιου στόχου ως προς τα έσοδα από άμεσους και έμμεσους φόρους θεωρείται αμφίβολος.


μεγαλη εβδομαδα μαντιναδα

διπε α ατηινασ

Ενδεικτικά ο βαθμός επίτευξης του ετήσιου στόχου των 20,42 δισ. ευρώ ως προς τα έσοδα από άμεσους φόρους το πρώτο δίμηνο του έτους ανέρχεται στο επίπεδο του 12,29%, λίγο χαμηλότερα σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2016, όπου το ποσοστό επίτευξης ως προς τον ετήσιο στόχο ήταν 14,42%. Αναλυτικά, τα έσοδα από άμεσους φόρους το πρώτο δίμηνο του 2017 ανήλθαν σε 2,51 δισ. ευρώ, έναντι 2,89 δισ. ευρώ στην αντίστοιχη περίοδο του 2016.


candia strom onar times

Ο βαθμός επίτευξης του ετήσιου στόχου των 26,44 δισ. ευρώ ως προς τα έσοδα από έμμεσους φόρους για το πρώτο δίμηνο του έτους ανέρχεται στο επίπεδο του 16,02%, όταν το 2016 το ποσοστό επίτευξης ως προς τους στόχους ήταν 16,12%. Αναλυτικά, τα έσοδα από τους έμμεσους φόρους ανήλθαν σε 4,24 δισ. ευρώ στο πρώτο δίμηνο του 2017 έναντι 3,99 δισ. ευρώ στο αντίστοιχο διάστημα του 2016.


σαρα φωτογραφιες

Ο δήμαρχος Μυκόνου ζητά να διερευνηθεί εάν προκύπτουν ποινικές ευθύνες, σχετικά «με τα φαινόμενα βίας και ανομίας που παρατηρούνται εν μέσω τουριστικής περιόδου στη Μύκονο». Αποκορύφωμα αυτών των φαινομένων, σημειώνεται, αποτελεί η βίαιη επίθεση κατά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μ. Ατζαμόγλου σε δημόσιο χώρο.


Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου Μυκόνου, της μηνυτήριας αναφοράς έχει προηγηθεί πληθώρα διαβημάτων, αναφορών και συναντήσεων για τα προβλήματα παραβατικότητας που αντιμετωπίζει το νησί λόγω της υποστελέχωσης του αστυνομικού τμήματος.


σαρα φωτογραφιες

φιλτρο νερου για ψυγειο whirlpool

Ζητείται ενίσχυση της δύναμης του Α. Τ. λόγω της παραβατικότητας κατά την τουριστική περίοδο.


σοφια νεοφυτου

Ο δήμαρχος Μυκόνου, αναφέρεται, έχει αποστείλει και σχετική επιστολή στον πρωθυπουργό, ζητώντας να ενισχυθεί άμεσα και σημαντικά η αστυνομική δύναμη του νησιού, καθώς ο αριθμός των αστυνομικών που υπηρετούν στο νησί είναι δυσανάλογος των 150.000 -200.000 Ελλήνων και αλλοδαπών τουριστών κατά την καλοκαιρινή περίοδο.


Οπως, επίσης, τονίζεται, ο δήμαρχος γνωστοποιεί δέσμευση του δήμου, ώστε να διασφαλίσει χώρους διαμονής και έκτακτη οικονομική ενίσχυση για τους επιπλέον αστυνομικούς.


Μετά τη συνάντηση με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο κ. Κουκάς ενημέρωσε και τον υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη, από τον οποίον ζήτησε εκ νέου να ενισχυθεί η αστυνομική δύναμη στη Μύκονο.

ασφαλιστικοσ πρακτορασ φορολογια

Σύμφωνα με το πολιτικό βαρόμετρο της εφημερίδας «Αυγή», το 36% κρίνει ότι μία κυβέρνηση της ΝΔ θα ήταν η καταλληλότερη για τη χώρα, μόλις 14% των ερωτηθέντων κρίνει ως καταλληλότερη κυβέρνηση αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, με την πλειοψηφία (45%) να απαντά «καμία από τις δύο» στο συγκεκριμένο ερώτημα.


Η εκτίμηση ότι μάλλον χρειάζεται πρόωρη προσφυγή στις κάλπες βρήκε σύμφωνους το 51% των ερωτηθέντων, ενώ το 46% απαντά ότι μάλλον δεν χρειάζεται.


νικη βολου vs αεκ φιλικο

Όσον αφορά στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, τις προτιμήσεις του 42% των ερωτηθέντων συγκεντρώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον Αλέξη Τσίπρα να «ψηφίζει» το 23%, ενώ το 32% δεν θέλει κανέναν από τους δύο.


ασφαλιστικοσ πρακτορασ φορολογια

ξενος ηγουμενιτσα προσφορες

ΝΔ: Συντριπτική η υπεροχή Μητσοτάκη έναντι Τσίπρα


Όπως ήταν αναμενόμενο, στη Νέα Δημοκρατία υποδέχθηκαν με ικανοποίηση τα αποτελέσματα του πολιτικού βαρόμετρου, με τον πολιτικό αναλυτή και σύμβουλο επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Τάκη Θεοδωρικάκο, να μιλά για «συντριπτική υπεροχή του προέδρου της ΝΔ έναντι του Αλέξη Τσίπρα, στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό», προσθέτοντας πως το πολιτικό βαρόμετρο της Αυγής αποδεικνύει «το πολύ μεγάλο πολιτικό πλεονέκτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας», ενώ στέκεται και στο γεγονός ότι το 51% των πολιτών τάσσεται υπέρ των πρόωρων εκλογών.



«Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντιμετωπίζεται από την πλειοψηφία των πολιτών, ως ο πολιτικός που αποτελεί αξιόπιστη λύση στο τεράστιο κοινωνικό και πολιτικό πρόβλημα της χώρας. Η πρόταση του για την συμφωνία αλήθειας με τον ελληνικό λαό, δημιουργεί ελπίδες στηριγμένες στην πραγματικότητα ότι μπορεί να υπάρξει θετική διέξοδος και πραγματική ελπίδα», αναφέρει ο κ. Θεοδωρικάκος, συμπληρώνοντας πως «ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, οφείλουν να ακούσουν την φωνή της κοινωνίας και να οδηγήσουν την χώρα σε εκλογές το ταχύτερο δυνατό. Η χώρα στην δύσκολη και πραγματικά κρίσιμη περίοδο που διανύει, έχει ανάγκη από μια αξιόπιστη κυβέρνηση που θα δουλέψει σκληρά και μεθοδικά για να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η κοινωνία».



Μαξίμου: Η ΝΔ βιάζεται


Από την πλευρά του το Μέγαρο Μαξίμου επισημαίνει ότι η Νέα Δημοκρατία βιάζεται, ενώ επιτίθεται και προσωπικά κατά του κ. Θεοδωρικάκου.


Στην κυβέρνηση εκτιμούν ότι «είναι λογικό να βιάζεται η Νέα Δημοκρατία. Ο χρόνος μετράει σε βάρος της και η αλλαγή του κλίματος στην κοινωνία και την οικονομία τινάζει στον αέρα τις πολιτικές της επιδιώξεις».


Αποδίδουν δε τη βιασύνη της Νέας Δημοκρατίας και στο ότι «προσπαθεί να σώσει ότι έχει απομείνει από το αμαρτωλό καθεστώς της διαπλοκής με τους καναλάρχες. Προσπαθεί να αποτρέψει την διαλεύκανση των θαλασσοδανείων στα οποία είναι χωμένη βαθειά μέχρι τον λαιμό. Προσπαθεί να διαφυλάξει κάτι από την χαμένη τιμή του παλιού πολιτικού συστήματος, την ώρα που οι δυσώδεις υποθέσεις αποκαλύπτονται κατά δεκάδες, είτε πρόκειται για τον χώρο της Υγείας, είτε για τα δάνεια του Κήρυκα Χανίων, είτε για τα κομματικά ταμεία της διαπλοκής. Και πάει λέγοντας».

τιμη ελαιολαδου φθιωτιδα

Η Βασιλική κατάγεται από τα Τρίκαλα και μένει στον Βόλο, καθώς υπηρετεί στην Αεροπορία Στρατού στο Στεφανοβίκειο. Είναι παντρεμένη από το 2014, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.


σουπερ φορτηγα

2


βιοκαυσιμα αρνητικα

3 copy


τιμη ελαιολαδου φθιωτιδα


οταν το σηκωσεις

Μέχρι στιγμής ο απολογισμός από την ισχυρή σεισμική δόνηση των 7,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε περιοχές στα σύνορα του Ιράκ και του Ιράν χθες Κυριακή, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές στην ιρανική επαρχία Κερμανσάχ είναι 336 νεκροί και 3.950 τραυματίες, αριθμός που εκφράζονται φόβοι ότι θα αυξηθεί. Οι διασώστες αναζητούν τυχόν εγκλωβισμένους στην ορεινή περιοχή.


vw jetta цена

βιτρινα τοστ

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές δυτικές επαρχίες του Ιράν, αλλά περισσότερο επλήγη η Κερμανσάχ, οι αρχές της οποίας κήρυξαν τριήμερο πένθος. Τουλάχιστον 236 από τα θύματα βρίσκονταν στην κομητεία Σαρπόλ-ε-Ζαχάμπ της Κερμανσάχ, η οποία απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα από την ιρακινή μεθόριο.


οταν το σηκωσεις

2017 11 13T103815Z 1562655239 RC1724597CB0 RTRMADP 3 IRAQ QUAKE IRAN
Πηγή:REUTERS/Ako Rasheed


Ο σεισμός προκάλεσε κατολισθήσεις, οι οποίες δυσχεραίνουν τις προσπάθειες των διασωστών, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι στην κρατική ιρανική τηλεόραση. Τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι τουλάχιστον 14 επαρχίες του Ιράν έχουν πληγεί.



Video shows the moment strong #earthquake hit parts of #Iran and #Iraq pic.twitter.com/FnLLT20dnj

— Press TV (@PressTV) November 12, 2017

βαση βυθομετρου

Οι πηγές αυτές υποστήριξαν ότι ο Κούσνερ, που είναι στενός σύμβουλος του Τραμπ και εδώ και έναν χρόνο είχε μόνο μια προσωρινή άδεια διαβαθμισμένης ασφάλειας για να χειρίζεται απόρρητα έγγραφα αποκλείστηκε από το μπρίφινγκ τις τελευταίες εβδομάδες.


η ωραια κοιμωμενη κυπρος

εφημερευων φαρμακεια βριλησσια

Ένας τρίτος αξιωματούχος είπε ότι ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Ροντ Ροζενστάιν πρόσφατα παρείχε νέες πληροφορίες στον σύμβουλο του Λευκού Οίκου Ντον ΜακΓκαν οι οποίες οδήγησαν στον αποκλεισμό του Κούσνερ μέχρι να λάβει την άδεια διαχείρισης απορρήτων. Δεν αποσαφηνίστηκε τι αφορούσαν αυτές οι πληροφορίες.


βαση βυθομετρου

Ένας εκπρόσωπος του Κούσνερ δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε μια τηλεφωνική κλήση και σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που του ζητούσε να σχολιάσει το θέμα.


Ο δικηγόρος του Κούσνερ Άμπε Λόουελ σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε ότι «ο κ. Κούσνερ έχει κάνει περισσότερα απ' όσα αναμένονταν από αυτόν σε αυτή τη διαδικασία» και πρόσθεσε: «Οι έρευνές μου (...) επιβεβαίωσαν ότι υπάρχουν δώδεκα ή περισσότερα πρόσωπα στο επίπεδο του κ. Κούσνερ, η διαδικασία (σ. σ. η χορήγηση άδειας) των οποίων καθυστερεί. Δεν είναι ασύνηθες για τη διαδικασία αυτή να παίρνει τόσο πολύ καιρό σε μια νέα κυβέρνηση».


σακουλες αποθηκευσης παγου

«Η μάχη θα συνεχιστεί έως ότου όλη η πόλη εκκαθαριστεί από τους τρομοκράτες που αρνήθηκαν να παραδοθούν, περιλαμβανομένων και των ξένων μαχητών», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF).


μεταλλικα δοχεια λαδιου

επουλωση οστου

Νωρίτερα οι SDF ανακοίνωσαν πως αυτοκινητοπομπή μαχητών του Ισλαμικού Κράτους απομακρύνθηκε από τη Ράκα στη διάρκεια της νύχτας, φέρνοντας τη μάχη για την κάποτε πρωτεύουσα των τζιχαντιστών κοντά στο τέλος της.


Υπήρχαν αντικρουόμενες πληροφορίες για το κατά πόσον στους απομακρυνθέντες από την πόλη περιλαμβάνονταν τόσο σύροι όσο και ξένοι μαχητές και δεν ήταν σαφές πόσοι τζιχαντιστές παρέμειναν για να κρατήσουν μια τελευταία βάση εκεί.


σακουλες αποθηκευσης παγου

Η πτώση της Ράκας στα χέρια των SDF, μιας υποστηριζόμενης από τις ΗΠΑ συμμαχίας κούρδων και αράβων μαχητών, μοιάζει τώρα επικείμενη.


«Αναμένουμε ότι θα υπάρξουν ακόμη δύσκολες μάχες», δήλωσε ο συνταγματάρχης Ράιαν Ντίλον, εκπρόσωπος του υπό την ηγεσία των ΗΠΑ διεθνούς συνασπισμού που υποστηρίζει τις SDF στον πόλεμο εναντίον του ΙΚ.


Η Ράκα ήταν η πρώτη μεγάλη πόλη τη Συρίας που έπεσε στα χέρια του ΙΚ όταν ανακήρυξε το «χαλιφάτο» του και προέλαυνε στη Συρία και στο Ιράκ το 2014, και έγινε κέντρο επιχειρήσεων για επιθέσεις στο εξωτερικό και βάση για ορισμένες από τις πιο φρικτές θηριωδίες του.


Όμως το Ισλαμικό Κράτος βρίσκεται σε υποχώρηση τα τελευταία δύο χρόνια, χάνοντας μεγάλα τμήματα εδάφους και στις δύο χώρες και αναγκάστηκε να περιοριστεί σε μια βάση εξόρμησης που καθίσταται όλο και πιο αδύναμη κατά μήκος της κοιλάδας του ποταμού Ευφράτη.


«Χθες βράδυ, οι τελευταίοι μαχητές (που είχαν συμφωνήσει να φύγουν) εγκατέλειψαν την πόλη», δήλωσε ο Μοστάφα Μπάλι, εκπρόσωπος των SDF. «Η μάχη εναντίον εκείνων που έμειναν συνεχίζεται» πρόσθεσε.


Ο ίδιος τόνισε πως μόνο σύροι μαχητές του ΙΚ έφυγαν με την αυτοκινητοπομπή. Όμως ο Ομάρ Αλούς, αξιωματούχος του Πολιτικού Συμβουλίου της Ράκας που διόρισαν οι σύμμαχοι του SDF, δήλωσε πως ορισμένοι ξένοι μαχητές αναχώρησαν επίσης.


Κανείς από τους δύο δεν ανέφερε πόσοι μαχητές έχουν φύγει ή πόσοι παρέμειναν στο μικρό, γεμάτο κρατήρες από βόμβες, τμήμα της Ράκα που κατέχεται ακόμη από το ΙΚ.


δακαναλη παιδιατρος ρεθυμνο

«Η Ευρώπη, που υπήρξε η μήτρα της μεγάλης πολιτισμικής παράδοσης του Ανθρωπισμού, έχει όλα τα εχέγγυα, εφόσον τα συνοδεύει και η αναγκαία φρόνηση, να γίνει πλανητικού βεληνεκούς δύναμη υπεράσπισης της Ειρήνης, της Αλληλεγγύης, της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης, μ΄ έμφαση στον πυλώνα της Κοινωνικής Δικαιοσύνης», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Παυλόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι προς αυτήν την κατεύθυνση «οφείλουμε να εργασθούμε όλοι μας, τιμώντας έμπρακτα την ιερή μνήμη όλων των Εβραίων, Ελλήνων και μη, που «μαρτύρησαν» στο Ολοκαύτωμα.


ταχυθερμοσιφωνες κεντρικου δικτυου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισήμανε ότι θα ήταν μέγιστο λάθος να παρασυρθούμε από μιαν αντίληψη ανώδυνου εφησυχασμού πως, δήθεν, ο κίνδυνος των νοσταλγών του ναζισμού ανήκει στο παρελθόν. «Και μόνον η εμπειρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών-μελών της, μέσα στο 2017, βεβαιώνει του λόγου το ασφαλές. Και για να γίνω σαφέστερος: Οι εκλογικές αναμετρήσεις, κατά την διάρκεια του παρελθόντος έτους, στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποδεικνύουν ότι υπολείμματα του ναζισμού, διόλου ευκαταφρόνητα, ελλοχεύουν», είπε χαρακτηριστικά.


Ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε ότι αυτά τα υπολείμματα πρέπει να πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει, μέσα από πολιτικές που υπερασπίζονται από την μια πλευρά τον Ανθρωπισμό, την Δημοκρατία και την Ελευθερία. «Και, από την άλλη πλευρά», τόνισε, «μιαν οικονομική αντίληψη, η οποία περιθωριοποιεί την αδιέξοδη λιτότητα, που προκαλεί τις μεγάλες ανισότητες και οδηγεί, νομοτελειακώς, στην περιθωριοποίηση και την εξαθλίωση του ανθρώπου. Άρα, στον κίνδυνο ρήξης του κοινωνικού ιστού, λόγω απουσίας ενός στιβαρού Κοινωνικού Κράτους Δικαίου».


δακαναλη παιδιατρος ρεθυμνο

υφασματινα πον πον

Μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήρε το γεγονός ότι το Μουσείο του Ολοκαυτώματος στην Θεσσαλονίκη θα λειτουργεί και ως λίκνο πολύτιμων διδαγμάτων για το μέλλον.


«Με την έννοια ότι, φυσικά μαζί με τα άλλα αντίστοιχα Μουσεία, ανά τον κόσμο, θα εμπνέει, urbi et orbi, το εξής μήνυμα: Κάθε μέλος της Παγκόσμιας Κοινότητας έχει χρέος να θυμάται, για χάρη του Ανθρώπου και της Ανθρωπότητας, ότι το Ολοκαύτωμα είναι το χειρότερο έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας, που δεν πρέπει να επαναληφθεί, με κάθε κόστος», σημείωσε και συμπλήρωσε ότι «το Ολοκαύτωμα σηματοδοτεί την απερίφραστη καταδίκη κάθε Γενοκτονίας, όπου Γης. Κάτι που για εμάς, τους Έλληνες, προσλαμβάνει τεράστια σημασία, αφού έχουμε, ως Λαός και ως Έθνος, ζήσει την τραγωδία δύο Γενοκτονιών: Της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας».


«Ποτέ ξανά», δε, ήταν η φράση που πολλάκις ακούστηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όπου η παρουσία του εκεί είχε προγραμματιστεί από τον περασμένο Νοέμβριο.


Η εκδήλωση διεξήχθη σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης, που επέτεινε και η παρουσία, του εγγονού του Ρούντολφ Ες, Ράινερ Ες, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη.
Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί αργότερα σήμερα στην Λάρισα.