Κυριακή 7 Απριλίου 2019

lower esb b2 αποτελεσματα 2015

Ύστερα από πολυήμερη αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκε και συνελήφθη σε καλύβα στην Ορμύλια Χαλκιδικής, περιοχή όπου και διεπράχθη το φονικό.


22 φεβρουαρίου τι ζώδιο είναι

Ανάμεσα στους μάρτυρες που εξετάστηκαν από το δικαστήριο ήταν οι γονείς κι ο αδελφός της άτυχης Λέλας, όπως επίσης μία Βρετανίδα φίλη του ζευγαριού που κατέθεσε για το παρελθόν του κατηγορούμενου. Η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 16 Μαρτίου.


sante πεδιλα 2014

«Το λάθος της κόρης μου ήταν ότι δεν ήθελε να μοιράζεται τα προβλήματά της. Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι δεν μπορούσε να ζήσει άλλο μαζί του, δεν έβρισκε συνεννόηση» κατέθεσε με βουρκωμένα μάτια η μητέρα της δολοφονηθείσας γυναίκας και πρόσθεσε ότι η ίδια δεν ενέκρινε την επιλογή της κόρης της να παντρευτεί τον 35χρονο, αλλά εκείνη της απαντούσε «ότι αυτό δεν είναι δουλειά μου κι ότι η απόφαση είναι δική της».


lower esb b2 αποτελεσματα 2015

Η μάρτυρας μετέφερε στο δικαστήριο περιστατικό που έλαβε χώρα το Σεπτέμβριο του 2014, παραμονή από τα βαφτίσια των εγγονών της, κατά το οποίο ο κατηγορούμενος άρπαξε τη Λέλα και την έσυρε στο μπαλκόνι θέλοντας να την πετάξει κάτω. Σε ερώτηση γιατί μετά τη δολοφονία πήρε τον 4,5 ετών - τότε - Φοίβο κι έφυγε μαζί του, η ίδια απάντησε: «Τον βρήκε μπροστά του και τον πήρε, όπως το κατσίκι που χτυπάει τα πόδια του».


Καταθέτοντας από το βήμα του μάρτυρα, ο αδελφός της άτυχης γυναίκας, ανέφερε ότι η αδελφή του έφερε τον κατηγορούμενο στην οικογένεια όσο αυτός ήταν εργάτης και τον παρουσίασε ως φίλο της. Όπως είπε, τον δέχθηκαν στην οικογένεια και εργάζονταν μαζί στο φυτώριο, την οικογενειακή τους επιχείρηση. Ο ίδιος περιέγραψε τον κατηγορούμενο ως οξύθυμο χαρακτήρα, ενώ του άρεσε να τον αποκαλούν στο φυτώριο «boss».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου