Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

κοστοσ γονικησ παροχησ

Ένα νεαρό ζευγάρι από το νησί, αφού διέρρηξε, αυτοκίνητα, καταστήματα και σπίτια, καθώς και ένα παρεκκλήσι, στη συνέχεια έκλεψε σταθμευμένο τουριστικό λεωφορείο, ακολουθώντας μάλιστα μία τρελή πορεία από τη Βόρεια μέχρι τη Μέση Κέρκυρα, προκαλώντας πολλές υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα και πινακίδες δρόμου.


αξιοθεατα γυρω απο την αθηνα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο άνδρας του ζευγαριού φέρεται να είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομική Διεύθυνση.


κοστοσ γονικησ παροχησ

δεν τσιμπαω

Το τουριστικό λεωφορείο, εντοπίστηκε μετά από την καταγγελία του ιδιοκτήτη του για την κλοπή του, με αρκετές υλικές ζημιές, σταθμευμένο κοντά στη περιοχή Κοντόκαλι, στη Μέση Κέρκυρα.


Το νεαρό ζευγάρι συνελήφθη, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας για σωρεία κατηγοριών, μεταξύ αυτών, την κλοπή, τη διάρρηξη, την πρόκληση υλικών ζημιών και πολλά άλλα αδικήματα.

συμβολα πιστεως

Στα δύο πρώτα σετ ο Ολυμπιακός ήταν εκτός κλίματος παιχνιδιού. Με κακή υποδοχή και κακές επιλογές στην επίθεση (κυρίως στο β σετ) έδωσαν το δικαίωμα στη Ρωσική ομάδα να αποκτήσει ψυχολογία και να προηγηθεί με 2-0 (25-21 και 25-11).


4091607
(Προσπάθεια της Λαζάρεβιτς (ν.4) από τον πρώτο ημιτελικό - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)


Στο τρίτο σετ οι παίκτριες του Κοβάσεβιτς έμοιαζαν να ξυπνούν από το λήθαργο και να κυνηγούν τα δύο σετ που ήθελαν για την πρόκριση. Παρότι προηγήθηκαν με 6-10, οι Ρωσίδες με σερί πέρασαν μπροστά και είχαμε ένα συγκλονιστικό σετ που κρίθηκε με 25-23 υπέρ της Γενισέι.


συμβολα πιστεως

ελενη γ γυμν διαγωνισμα στο α επεισοδιο

ταξιδι διακοπες

Το ματς πήγε υποχρεωτικά στο «χρυσό σετ» (αφού οι δύο ομάδες είχαν από μία «καθαρή νίκη» 3-0 και 3-1 την Τετάρτη οι ερυθρόλευκες) με την πρόκριση να κρίνεται στους 15 πόντους.


4091751
(Προσπάθεια για μπλοκ από Χίπε (ν.15) και Γιώτα στον πρώτο ημιτελικό - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)


Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 4-0 και 7-2, αλλά η Γενισέι ισοφάρισε σε 9-9 και είχαμε ένα μεγάλο ματς μέχρι τέλους. Οι Ρωσίδες προηγήθηκαν με 12-10, αλλά ο Ολυμπιακός απάντησε με πόντους από 4 λάθη της αντιπάλου του και άσσο της Λαμπρούση. Κέρδισε με 15-13 και βρίσκεται για πρώτη φορά σε τελικό.


4091663
("Χρυσά κορίτσια" και "χρυσό σετ" για τον Ολυμπιακό - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)


Αντίπαλός του στον διπλό τελικό θα είναι η Προύσα, που έχοντας ήδη κερδίσει 3-1 εκτός έδρας, πήρε τα δύο σετ που ήθελε και η ήττα της με 3-2 από τη Σβέριν δεν είχε σημασία. 12 (Μεγάλη Τετάρτη) στου Ρέντη και 16 Απριλίου (Κυριακή του Πάσχα) εκτός έδρας, είναι αρχικά προγραμματισμένοι οι δύο τελικοί. Θα είναι ο 3ος Ευρωπαϊκός τελικός στις γυναίκες μετά τους δύο του Παναθηναϊκού το 2000 (Κυπελλούχων 0-3 από την Περούτζια) και το 2009 (Τσάλεντζ Καπ 0-3 από την Μοντεσκιάβο).



παλαμας κωστης βιογραφια

Τα μέλη της οργάνωσης είχαν στήσει ένα δίκτυο με 29 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια τύπου «φρουτάκια» μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, εξασφαλίζοντας κέρδη τα οποία υπολογίζονται ότι υπερβαίνουν το ποσό των 300.000 ευρώ.


παλαμας κωστης βιογραφια

κερδιστε προσκλησεις μανταμ σουσου

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, συνελήφθησαν στις 27 Φεβρουαρίου 39 άτομα, μεταξύ των οποίων ο 44χρονος αρχηγός της οργάνωσης και τέσσερα βασικά μέλη. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ 34 από τους συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον Τακτικό Ανακριτή. Επίσης ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή ακόμα (29) ατόμων.


Πώς έστησαν το «μεγάλο κόλπο» από το 2016 και η ιστοσελίδα «δόλωμα»


Για τη διεξαγωγή των παράνομων τυχερών παιχνιδιών τύπου «φρουτάκια» τα μέλη της οργάνωσης χρησιμοποιούσαν αληθοφανή ιστότοπο μιας από τις 24 εταιρείες διαδικτυακού στοιχηματισμού, χωρίς την έγκρισή της. Μάλιστα, το κύκλωμα είχε τη δυνατότητα να επηρεάζει και το αποτέλεσμα των παιχνιδιών εκτοξεύοντας έτσι τα κέρδη που αποκόμιζε από τους ανυποψίαστους παίκτες.


διαχρονικα εγκληματα πολεμου

2


Πηγή: Ελληνική Αστυνομία


Προκειμένου να προσδώσουν νομιμοφάνεια στην εγκληματική τους δραστηριότητα, κατήρτιζαν ιδιωτικά συμφωνητικά διαφήμισης μεταξύ εταιρείας, νόμιμος εκπρόσωπος της οποίας ήταν ο 44χρονος, και τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, παρέχοντας έντυπα, προς επίδειξη σε περίπτωση ελέγχου από αρμόδιες Αρχές, καθώς και σε θαμώνες – παίκτες, προκειμένου να πεισθούν για την εγκυρότητα του ιστότοπου που διαχειρίζονταν τα μέλη της οργάνωσης. Όπως διαπιστώθηκε, είχαν εξασφαλίσει:


-μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι συνδέονταν σε εξυπηρετητή (Server), που διαχειρίζονταν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης,


-ευρύ δίκτυο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, στα οποία εγκατέστησαν παράνομο λογισμικό (software) για τη διενέργεια των παιγνίων και τη χρήση πλαστού σήματος,


-τη στρατολόγηση – ένταξη στην οργάνωση ατόμων που εκμεταλλεύονταν τα προαναφερόμενα καταστήματα, αποδίδοντας σε αυτά μερίδιο των παράνομων κερδών,


-την προμήθεια προπληρωμένων καρτών και


-μεγάλο πελατολόγιο


3


Πηγή: Ελληνική Αστυνομία


Τα ευρήματα της μεγάλης έρευνας από την ΕΛ. ΑΣ.


Κατά τη διάρκεια των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν:



  • χρηματικό ποσό ύψους 68.184,10 ευρώ

  • (70) ηλεκτρονικοί υπολογιστές

  • (115) Ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα

  • (28) συσκευές κινητών τηλεφώνων και πλήθος καρτών SIΜ

  • (72) Προπληρωμένες κάρτες

  • πλήθος ιδιόχειρων σημειώσεων

πονος στο γοφο θεραπεια

Σε σημερινή του συνέντευξη ο κ. Στουρνάρας απηύθυνε έκκληση να κλείσει το συντομότερο δυνατόν η διαπραγμάτευση για την αξιολόγηση, προειδοποιώντας για τους κινδύνους από τις καθυστερήσεις που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε ύφεση όλο το 2017.


union of concerned scientists open letter

Σύμφωνα με τον κεντρικό τραπεζίτη «έχουμε ήδη τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα. Αν θέλουμε να πιάσουμε τους στόχους φέτος η συμφωνία πρέπει να κλείσει το συντομότερο δυνατόν».


πονος στο γοφο θεραπεια

Ο ίδιος σημειώνει στο οικονομικό ιστότοπο capital.gr πως η ύφεση το τελευταίο τρίμηνο του 2016 είχε σχέση με την καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση. Δεν αποκλείει μάλιστα και το ενδεχόμενο να κλείσει με ύφεση το 2017 απαντώντας στη σχετική ερώτηση ότι «προς το παρόν όχι, αλλά εάν καθυστερήσει κι άλλο δεν αποκλείεται να έχουμε ύφεση και όλο το 2017. Όσο καθυστερεί χάνουμε το στόχο».


τρολει συγγρου

μοντιανο βραβειο νομπελ

Στα 400 και πλέον μηνύματα που αντήλλαξε με τον, επίσης, αυτοεξόριστο Ομάρ Αμπντουλαζίζ μέσω WhatsApp, ο δημοσιογράφος της Washington Post, περιέγραφε τον Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν ως «τέρας» που «καταβρόχθιζε τα πάντα στο πέρασμά του», ακόμη και τους συμμάχους του. Τον παραλλήλησε, μάλιστα, με το γνωστό παιχνίδι του παρελθόντος Pac-man.


οαεε πληρωμη σε τραπεζα

«Οι συλλήψεις είναι αδικαιολόγητες και δεν τον εξυπηρετούν (σύμφωνα με τη λογική). Είναι ένα τέρας, όμως. Όσα περισσότερα θύματα τρώει στο πέρασμά του, τόσο περισσότερα θέλει», έγραφε χαρακτηριστικά, με τον συνομιλητή του να του απαντά: «Υπάρχει περίπτωση να τους απονείμει χάρη όταν γίνει βασιλιάς. Ως κίνηση ελέους».


νπδδ νευροκοπιου

Μεταξύ των μηνυμάτων που αποκαλύπτει το CNNi, υπάρχουν φωνητικές συνομιλίες με τον ακτιβιστή που ζει στο Μόντρεαλ, φωτογραφίες και βίντεο που σκιαγραφούν την εικόνα ενός βαθύτατα ανήσυχου ανθρώπου.


μοντιανο βραβειο νομπελ

«Όσο περισσότερα θύματα ‘’τρώει’’, τόσο περισσότερα θέλει», έγραφε ο Κασόγκι σε μήνυμα που εστάλη τον Μάιο, αμέσως μετά τη σύλληψη ομάδας ακτιβιστών στη Σαουδική Αραβία. «Δεν θα εκπλαγώ αν η καταπίεση αγγίξει ακόμη και όσους τον υποστηρίζουν».


KASOK


Πηγή: CNNi


Τα μηνύματα γίνονται ολοένα και πιο «εμπρηστικά» με το πέρασμα του καιρού, με τους δύο φίλους να οργανώνουν ένα κίνημα αφύπνισης των συμπολιτών τους στη Σαουδική Αραβία. Ονομάζουν το κίνημα αυτό «κυβερνομέλισσες», έναν όρο που χρησιμοποιούν στις μεταξύ τους συζητήσεις.


«Ο Τζαμάλ θεωρούσε πως ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν είναι το πρόβλημα και έλεγε πως αυτός ο άνθρωπος πρέπει να σταματηθεί», λέει ο Αμπντουλαζίζ σε συνέντευξή του στο αμερικάνικο δίκτυο.


«Ας μας βοηθήσει ο Θεός»: αυτό ήταν ένα από τα μηνύματα που έστειλε ο Κασόγκι στον φίλο του τον Αύγουστο, όταν και έμαθε πως οι μυστικές υπηρεσίες της Σαουδικής Αραβίας είχαν - πιθανότατα - στη διάθεσή τους τις συνομιλίες τους.


Δύο μήνες αργότερα πέθανε με τον πλέον βάναυσο τρόπο στο προξενείο της χώρας του στην Κωνσταντινούπολη.


«Το χάκινγκ του τηλεφώνου μου έπαιξε σημαντικότατο ρόλο σε ότι συνέβη στον Τζαμάλ, λυπάμαι πολύ που το λέω», δηλώνει στο CNNi ο Αμπντουλαζίζ. «Οι ενοχές με σκοτώνουν» λέει ο ίδιος.


καψε το σεναριο αυστηρωσ σκηνοθετησ

Πράγματι κατά την διάρκεια της διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης με τους θεσμούς για το τρίτο μνημόνιο οι εταίροι μας είχαν απορρίψει αρκετές προτάσεις του οικονομικού επιτελείου θεωρώντας ότι δεν θα διασφάλιζαν την είσπραξη βέβαιων εσόδων.


Μία από αυτές τις προτάσεις ήταν και η συγκέντρωση ενός ικανοποιητικού ποσού από την χορήγηση των τηλεοπτικών συχνοτήτων στους καναλάρχες έπειτα από διαγωνισμό.


καψε το σεναριο αυστηρωσ σκηνοθετησ

Ομοίως είχαν απορριφθεί και άλλες προτάσεις όπως για παράδειγμα η συγκέντρωση εσόδων από την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής ή την πάταξη του λαθρεμπορίου στα καύσιμα και στα καπνικά προϊόνταν διότι δεν θεωρούνταν αξιόπιστες ως προς την αποδοτικότητά τους. Και οι τροϊκανοί ζητούσαν από την ελληνική πλευρά συγκεκριμένα νούμερα για το πώς θα εισρεύσουν έσοδα στα κρατικά ταμεία.


ποτε κοιμηθηκε η παναγια

θεμιστοκλή δέρβη 39 1066 λευκωσία

Βεβαίως η συγκέντρωση ενός αξιοσημείωτου ποσού από την πώληση αδειών προβλεπόταν στο δεύτερο μνημόνιο ωστόσο δεν υλοποιήθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Ομοίως η αξιοποίηση των εσόδων από την διάθεση των τηλεοπτικών αδειών εμπεριέχετο στο πρόγραμμα Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε τον Σεπτέμβριο του 2014 στην ΔΕΘ ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.


Η κυβέρνηση θεωρεί ότι με τα έσοδα από τις τηλεοπτικές άδειες θα μπορέσει να ανακουφίσει έστω σ’ έναν μικρό βαθμό ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες. Ήδη αμέσως μετά τον έλεγχο των πόθεν έσχες των επιχειρηματιών που κατακύρωσαν τις τέσσερις άδειες θα πρέπει να καταβληθεί στο δημόσιο το 1/3 του συνολικού τιμήματος πώλησης, δηλαδή το ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ.


Το ΕΚΑΣ που θα απωλεσθεί ως το 2018 για τους συνταξιούχους ανέρχεται στα 750 εκατομμύρια ευρώ επομένως δεν μπορεί να καλυφθεί από τα έσοδα των αδειών για την χορήγηση των τηλεοπτικών συχνοτήτων. «Είναι όμως κάτι μπροστά στο τίποτα» σημειώνουν κυβερνητικοί παράγοντες που εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την εξέλιξη της δημοπρασίας.


οσο και αν το κρυβεις φαινεται γριφος

Οι αγρότες άφησαν τα τρακτέρ τους στον κόμβο της ΧΑΝΘ όπου είχαν συγκεντρωθεί και πέρασαν πεζοί στις τρεισήμισι το μεσημέρι στο χώρο της ΔΕΘ, φτάνοντας μπροστά στο περίπτερο 8, όπου συμβολικά έκοψαν μια κορδέλα, «εγκαινιάζοντας, όπως κάθε χρόνο» την κλαδική έκθεση που χαρακτήρισαν «γιορτή της αγροτιάς» και «απαρχή των αγώνων» τους.


οσο και αν το κρυβεις φαινεται γριφος

φασολια μαυροματικα συνταγες παρεας



ταινιες μικρου μηκους για το ρατσισμο

αλατι φπα

Από τις δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους στη ΝΔ και από τις αναλύσεις που έχουν γίνει προκύπτει πως το κόμμα θα είναι καθαρά πρώτο όποτε και αν γίνουν εκλογές και μάλιστα το προβάδισμα φαίνεται να γίνεται ακόμα πιο ισχυρό όσο περνά ο καιρός. Στα θετικά αυτής της κατάστασης για τη ΝΔ είναι το γεγονός ότι η κυβερνησιμότητα δεν αφήνει κανένα περιθώριο σε εσωτερικές τριβές ή συγκρούσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει πλέον ανοιχτά τα χέρια του να προχωρήσει σε αλλαγές σε πρόσωπα και πράγματα στο κόμμα.


βραχωδη ορη ποταμός

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως στην ηγεσία δεν ανησυχούν για ενδεχόμενη χαλάρωση για αυτό από τον Σεπτέμβριο και μετά έχει δοθεί εντολή να υπάρξει εγρήγορση και κινητοποίηση στο σύνολο του κομματικού μηχανισμού. Η αρχή θα γίνει με την παρουσίαση του μεγαλύτερου μέρους του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ ενώ πολιτικά οφέλη αναμένει η ΝΔ να αποκομίσει και από τις μάχες που θα δοθούν στο κοινοβούλιο κυρίως από τη συζήτηση για τα εργασιακά.


Η μετατόπιση της πολιτικής ατζέντας από την οικονομία σε θέματα της καθημερινότητας είναι εξάλλου ένα προνομιακό πεδίο για τη ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ να χάνει κατά κράτος. Ο ίδιος εξάλλου ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την στρατηγική που ακολουθεί, συνεχείς επισκέψεις σε περιοχές σε όλη τη χώρα και συναντήσεις με πολίτες και κοινωνικούς φορείς, θέλει να αναδείξει την κυβερνητική ανεπάρκεια σε ζητήματα όπως η ασφάλεια, η υγεία και η παιδεία. Στη ΝΔ μάλιστα θεωρούν πως η κοινωνική δυσαρέσκεια κατά της κυβέρνησης θα κορυφωθεί μέσα στο φθινόπωρο όταν θα αρχίσει να φαίνεται και ο αντίκτυπος των σκληρών φορολογικών μέτρων στην κοινωνία.


αλατι φπα

εντυπο παρακρατησησ φορου χαρτοσημου

Ετσι ο Πρόεδρος του κόμματος έχει θέσει ως βασικό στόχο η ΝΔ να παρουσιάσει άμεσα μια ουσιαστική και σοβαρή πολιτική πρόταση η οποία μακριά από λαικισμούς και υποσχέσεις θα μπορέσει να αποτελέσει τη στρατηγική εξόδου της χώρας από την κρίση χωρίς να εξαθλιώσει την ελληνική κοινωνία.


Για να γίνουν όμως όλα αυτά ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζει πολύ καλά πως θα πρέπει να πείσει τους πολίτες πως η ΝΔ αλλάζει και πως με νέα πρόσωπα αλλά και σαφές σχέδιο θα μπορέσει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του. Σε κάθε περίπτωση στη ΝΔ δηλώνουν έτοιμοι να αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας και μάλιστα πληθαίνουν και εκείνες οι φωνές στο εσωτερικό της παράταξης που εκτιμούν πως ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και αν δεν φαίνεται να επιδιώκει κάτι τέτοιο, θα αναγκαστεί σύντομα να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

εντυπο κατάσταση φορολογικής αναμόρφωσης

Ένας πρώτος απολογισμός, που είχε δοθεί αρχικά στο Γαλλικό Πρακτορείο από έναν Αφγανό αξιωματούχο, έκανε λόγο για τρεις νεκρούς και επτά τραυματίες στο δυστύχημα αυτό, που σημειώθηκε στο βόρειο τμήμα του Αφγανιστάν.


σοφη ζανινου βιογραφια

«Η υπηρεσία πολιτικής Αεροπορίας της Μολδαβίας ειδοποιήθηκε ότι τη 2α Σεπτεμβρίου περί τις 06:00 (ώρα Ελλάδας), ένα ελικόπτερο MI-8 το οποίο ανήκε στην εταιρία Valan ICC συνετρίβη λίγη ώρα μετά την απογείωσή του από τη βάση της Μαζάρ-ι-Σαρίφ», ανέφερε η μολδαβική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας σε ανακοίνωσή της.


παιδι βικυς σταματη

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στο ελικόπτερο επέβαιναν τρία μέλη πληρώματος, ουκρανοί πολίτες, και ένδεκα αφγανοί στρατιωτικοί. «Κατά τις πρώτες πληροφορίες, δύο μέλη του πληρώματος και δέκα επιβάτες σκοτώθηκαν εξαιτίας του δυστυχήματος», κατά την ανακοίνωση.


εντυπο κατάσταση φορολογικής αναμόρφωσης

Κατά τον Ναζέρ Χούντα Παμίρι, υποδιοικητή των αφγανικών δυνάμεων στο βόρειο Αφγανιστάν, το ελικόπτερο συνετρίβη εξαιτίας «τεχνικών προβλημάτων» λίγο μετά την απογείωσή του.


Το ελικόπτερο έπιασε φωτιά μετά τη συντριβή του. Ανήκε σε ιδιωτική εταιρία και υπενοικιαζόταν από το αφγανικό υπουργείο Άμυνας, διευκρίνισε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του υπουργείου Μοχάμαντ Ραντμάνις.

τρίτος νόμος της θερμοδυναμικής

Έτσι, πλέον βρίσκεται στην 57η θέση μεταξύ 63 χωρών, από την 56η θέση την οποία είχε καταλάβει κατά το προηγούμενο έτος.


Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) η Παγκόσμια Επετηρίδα Ανταγωνιστικότητας αποτελεί το πλέον αξιόπιστο «εργαλείο» διεθνών επενδυτών στο πλαίσιο της συνολικής αξιολόγησης του περιβάλλοντος δραστηριοποίησης των επιχειρήσεων σε χώρες και περιφέρειες, για την εξαγωγή της απόφασής τους που αφορά στην επιλογή τοποθεσίας χωροθέτησης των διεθνών τους δραστηριοτήτων.


γεωργακοπουλος αρχιερεας

αγριμια εναρξη 2014

Σύμφωνα με τα στοιχεία του IMD, η επιδείνωση της κατάταξης της χώρας μας με όρους ανταγωνιστικότητας αποδίδεται στην τριπλή επιδείνωση των κατηγοριών δεικτών:


τρίτος νόμος της θερμοδυναμικής

α) της «Οικονομικής Αποδοτικότητας» - πτώση κατά 3 θέσεις,


β) της «Κυβερνητικής Αποτελεσματικότητας» - υποχώρηση κατά 2 θέσεις, και,


γ) των «Υποδομών – πτώση κατά 1 θέση.


Σύμφωνα με τη μεθοδολογία του IMD, η συνολική κατάταξη μιας χώρας, μεταξύ των 63 χωρών που συμμετέχουν στην αξιολόγηση της Παγκόσμιας Επετηρίδας Ανταγωνιστικότητας, είναι αποτέλεσμα της σύνθεσης των επιδόσεων που αυτή επιτυγχάνει στις τέσσερις επιμέρους κατηγορίες δεικτών, και συγκεκριμένα: στην «Οικονομική Αποδοτικότητα», στην «Κυβερνητική Αποτελεσματικότητα», στην «Επιχειρηματική Αποτελεσματικότητα», και στις «Υποδομές».


Συγκεκριμένα, στις επιμέρους κατηγορίες δεικτών η κατάταξη της Ελλάδας το 2017 σε σχέση με το 2016 είναι η ακόλουθη:


• Στην κατηγορία των δεικτών της «Οικονομικής Αποδοτικότητας», η χώρα μας βρίσκεται στην εξηκοστή πρώτη θέση (61η) για το 2017, υποχωρώντας κατά 3 ολόκληρες θέσεις σε σχέση με το 2016 (Η Ελλάδα είναι στην κατάταξη «τρίτη» από το τέλος).


• Στην κατηγορία των δεικτών της «Κυβερνητικής Αποτελεσματικότητας», η Ελλάδα υποχωρεί κατά 2 θέσεις, καταλαμβάνοντας επίσης την 61η θέση, ίδια δηλαδή όπως και στην «Οικονομική Αποτελεσματικότητα» σημειώνοντας την τρίτη χειρότερη επίδοση μεταξύ των 63 χωρών που συμμετέχουν στην έρευνα (και εδώ η Ελλάδα είναι στην κατάταξη «τρίτη» από το τέλος).


• Στην κατηγορία των δεικτών της «Επιχειρηματικής Αποτελεσματικότητας», καταγράφεται στασιμότητα. Συγκεκριμένα, η Ελλάδα κατατάσσεται 57η όπως ακριβώς και το 2016.


• Στην κατηγορία των «Υποδομών» σημειώνεται επίσης επιδείνωση της κατάταξης της χώρας μας κατά μια θέση: συγκεκριμένα από την 38η θέση του 2016, η χώρα μας για το 2017 κατατάσσεται στην 39η θέση, οπισθοδρομώντας και επιστρέφοντας περίπου στη θέση που κατείχε το 2014.


Η επιδείνωση κατά 3 θέσεις στην κατηγορία δεικτών της «Οικονομικής Αποδοτικότητας» οφείλεται στην ταυτόχρονη επιδείνωση των δεικτών: «Εγχώρια Οικονομία», που από την 54η θέση του 2016 βρέθηκε στην 60η και «Διεθνές Εμπόριο» που από την 35η θέση το 2016, πλέον η χώρα μας βρίσκεται στην 40η.

δεξαμενες για ραντιστικα

Διαβάστε αναλυτικά τον καιρό της Παρασκευής σε όλη την χώρα


δεξαμενες για ραντιστικα

ιταλικη μακαροναδα με κιμα

Αττική


Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από το μεσημέρι θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.


Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 εξασθενούντες και στρεφόμενοι σε ανατολικών διευθύνσεων έως 4 μποφόρ.


αυγολεμονο για κοτοσουπα

Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις.


Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Θερμαϊκό 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι ποθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.


Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στην κεντρική Μακεδονία 5 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά το βράδυ θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 5 με 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου. Βελτίωση το βράδυ στα βόρεια.


Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος


Καιρός: Στα βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές κατά τόπους και στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς ασθενείς χιονοπτώσεις. Στα νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές.


Άνεμοι: Στα βόρεια βορειοδυτικοί 4 με 5 στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα βορειοδυτικοί 4 με 6 εξασθενούντες και στρεφόμενοι σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς έως 5 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ελευθερια ελευθεριου με ποιον τα εχει

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr, κατά τη σύλληψη του οδηγού διαπιστώθηκε πως οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή δεκάδων διερχόμενων οδηγών που έρχονταν τετ – α – τετ με το όχημά του.


σταυρος του νοτου νικος καββαδιας

Ο συλληφθείς αρχικά ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που τον σταμάτησαν στα διόδια, ότι μπήκε από λάθος ανάποδα στην Εθνική πάνω στον πανικό του αφού η γυναίκα του δεν ήταν καλά και έπρεπε να την πάει στο Νοσοκομείο.


ξενοδοχεια πανω στη θαλασσα αθηνα

Ειδοποιήθηκε, μάλιστα, επειγόντως ασθενοφόρο που μετέφερε την γυναίκα στα Επείγοντα λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι.


ελευθερια ελευθεριου με ποιον τα εχει

Τελικά η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι η βιασύνη οφειλόταν στο γεγονός ότι έπρεπε να φτάσουν στο Νοσοκομείο για τη χορήγηση φαρμάκων, απαραίτητα για την αγωγή που ακολουθεί η γυναίκα του, τα οποία και της είχαν τελειώσει.


Ωστόσο από τη διενέργεια αλκοτέστ οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το λάθος δεν ήταν θέμα βιασύνης αλλά… οινοπνεύματος, γι’ αυτό και κινήθηκε σε βάρος του η προβλεπόμενη διαδικασία με την αυτόφωρη σύλληψή του, προκειμένου τη Δευτέρα να παρουσιαστεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

λιμνη των κυκνων badminton 2013 εισιτηρια

Σε ανακοίνωση του γραφείου Tύπου του πρωθυπουργού αναφέρεται πως «ο κ. Μητσοτάκης για ακόμη μία φορά το βάζει στα πόδια. Φοβάται την τετ α τετ αντιπαράθεση σε ντιμπέιτ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, γιατί πολύ απλά δεν του έχει μείνει κανένα επιχείρημα»


focus θεσσαλονικη αεροδρομιο

lyrics μπορει να βγω

«Η χθεσινή ρηματική διακοίνωση που διευκρινίζει ότι ο όρος εθνικότητα αναφέρεται αποκλειστικά σε ιθαγένεια, ότι η ιθαγένεια δεν καθορίζει ούτε προδικάζει εθνότητα και ότι η γλώσσα της γείτονος ανήκει στην οικογένεια των νότιων σλαβικών γλωσσών, έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον κ. Μητσοτάκη, που ούτως ή άλλως είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας» εκτιμά το Μέγαρο Μαξίμου.


λιμνη των κυκνων badminton 2013 εισιτηρια

Στην ανακοίνωση τον κατηγορεί επίσης ότι κρύβεται, συμπληρώνοντας: «Ωστόσο ας μην αναζητά δικαιολογίες στην προκήρυξη εκλογών γιατί θα χρειαστεί να κρύβεται για πολύ καιρό ακόμα. Τα ντιμπέιτς των εκλογών θα γίνουν στην ώρα τους τον Οκτώβριο του 2019»


«Τέλος, όσο για τη συζήτηση στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών, η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης δε χρειάζεται να αγχώνονται, καθώς θα είναι εξαντλητική για να ακουστεί και η τελευταία άποψη όλων των βουλευτών» καταλήγει.


«Κάνε ντιμπέιτ με τον Καμμένο», απαντά στον Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία


Νωρίτερα, την πρόταση Τσίπρα για ντιμπέιτ με μόνο θέμα τη Συμφωνία των Πρεσπών απέρριψε η Νέα Δημοκρατία. Από το Μοσχάτο απαντούν πως αυτά τα θέματα συζητούνται στη Βουλή και αν ο πρωθυπουργός θέλει αναμέτρηση, τότε να προκηρύξει εκλογές.


Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος σημειώνεται πως «οι διεθνείς συμφωνίες της χώρας συζητιούνται και κυρώνονται στη βουλή. Και στη διαδικασία αυτή συμμετέχουν όλα τα κόμματα και όλοι οι Έλληνες βουλευτές οι οποίοι και αναλαμβάνουν τις ιστορικές ευθύνες τους. Πόσο μάλλον για μια τόσο σημαντική συμφωνία, όπως αυτή της διευθέτησης του σκοπιανού ζητήματος.


Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον κ. Τσίπρα, ο οποίος από την πρώτη στιγμή εργαλειοποίησε το εθνικό ζήτημα για μικροκομματικούς λόγους και καθύβριζε ως ακροδεξιούς τη μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων που διαφωνούσαν μαζί του.


Αυτήν τη διχαστική αντίληψη επιβεβαιώνει και με τη σημερινή γεμάτη αλαζονεία ανακοίνωσή του.


Ο κ. Τσίπρας θα απαντήσει στη βουλή γιατί προτίθεται να κυρώσει την επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών. Και, κυρίως, γιατί παρέδωσε στους Σκοπιανούς τη δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα, κάτι που καμία προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση δεν είχε διανοηθεί».


Συμπληρώνουν δε πως «αν ο κ. Τσίπρας βιάζεται για ντιμπέιτ, του έχουμε μια πρόταση: Ας προκηρύξει εδώ και τώρα εκλογές και στα προεκλογικά ντιμπέιτ οι πολίτες θα βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Η δε βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές, με νωπή λαϊκή εντολή, να αποφασίσει για την κύρωση ή την απόρριψη της Συμφωνίας των Πρεσπών».


«Επειδή κάτι μας λέει ότι ο κ. Τσίπρας θα απορρίψει την πρότασή μας, του έχουμε και δεύτερη: Να κάνει το ντιμπέιτ που προτείνει με τον Πάνο τον Καμμένο και να μιλήσουν ανοιχτά για τη σχέση τους» καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

μαυρο παλτο αντρικο

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι ένας άνδρας 24 ετών, ο οποίος και αναζητείται από τις Αρχές.


Σύμφωνα με πληροφορίες όλα έγιναν όταν ο 24χρονος έστησε ενέδρα στον 63χρονο σε σημείο λίγο έξω από το χωριό και μόλις τον είδε στο αυτοκίνητό του τον πυροβόλησε από κοντινή απόσταση, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.


Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές και ισχυρές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή δεδομένης και της έντασης μεταξύ των δύο οικογενειών, που διατηρείται εδώ και χρόνια.


μαυρο παλτο αντρικο

ημερομηνια γεννηση χριστου

καρλος ντανιελ

Οι Αρχές, αυτή την ώρα, έχουν ρίξει βάρος στην ανάκριση ενός αλλοδαπού εργάτη ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε και ο ίδιος ελαφρά και είναι ο βασικός μάρτυρας της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 63χρονου.

ηρω κοβα λαιμος

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του σε μονάδα οινοποιίας και αποσταγματοποιίας στο Αίγιο, ο Βαγγέλης Αποστόλου δήλωσε ότι «αποτελεί προτεραιότητα για το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ο στρατηγικός σχεδιασμός για τη στήριξη της ελληνικής αμπελουργίας και της οινοποιίας».


Επίσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Βαγγέλης Αποστόλου σημείωσε ότι «το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στηρίζει έμπρακτα τον αμπελο-οινικό τομέα, τόσο με το πρόγραμμα για την αναδιάρθρωση και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων, όσο και με τα ειδικά επιχειρησιακά προγράμματα και τα ειδικά προγράμματα προώθησης οίνου σε τρίτες χώρες», που αποτελούν, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «το μοχλό ανάπτυξης για τον κλάδο».


ηρω κοβα λαιμος

σχεδίασμα περί ανεξιθρησκείας
βιολεττα σταυρου

ασκησεις νεοελληνικης γλωσσας γ γυμν ενοτητα 3

«Δυστυχώς», επισήμανε ο κ. Παυλόπουλος, «λόγω της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που βιώνει ο τόπος και ο λαός μας, το κοινωνικό κράτος δοκιμάζεται, πρωτίστως διότι το κράτος δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε ορισμένες υποχρεώσεις που του αναλογούν, ακόμη και κατά το Σύνταγμα, συμπεριλαμβανομένων υποχρεώσεων που αφορούν την οικογένεια και τα παιδιά». Σε αυτό, πρόσθεσε, «πρέπει να προστεθεί και το γεγονός ότι η οικογένεια στην Ελλάδα πλήττεται σήμερα από πρωτόγνωρα φαινόμενα – εντελώς ξένα προς την Ελληνική νοοτροπία και παράδοση - γονέων οι οποίοι φέρονται στα παιδιά σαν ανθρωπόμορφα τέρατα. Βεβαίως μπορεί αυτά τα φαινόμενα ν’ αποτελούν, ευτυχώς, μια μικρή εξαίρεση από τον γενικό κανόνα των Ελλήνων γονέων, πλην όμως είναι ανάγκη να λάβουμε τώρα τ’ απαραίτητα μέτρα ώστε αυτές οι επικίνδυνες εμπειρίες να μην συνεχισθούν και, κυρίως, να μην πάρουν μεγάλες διαστάσεις».


ασκησεις νεοελληνικης γλωσσας γ γυμν ενοτητα 3

Κλείνοντας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμπλήρωσε ότι «προς αυτή την κατεύθυνση η στήριξη της οικογένειας, του παιδιού και, συνακόλουθα του κοινωνικού συνόλου καθώς και της κοινωνικής συνοχής συμβάλει τα μέγιστα έρχεται να καλύψει η δράση ιδιωτικών φορέων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, όπως το φιλανθρωπικό σωματείο "Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας"».


λικνο jumbo

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού αναφέρθηκε εκτενώς στη δράση των Παιδικών Χωριών SOS, σημείωσε ότι η παρουσία του στην τελετή των εγκαινίων της δομής στο Ηράκλειο «έχει την έννοια της δημόσιας αναγνώρισης της εκ μέρους του σωματείου σας στήριξη του κοινωνικού κράτους σε έναν εξαιρετικά ευαίσθητο τομέα».


βερολινο νεα τωρα

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Ρέθυμνο, όπου το βράδυ στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης θα του απονεμηθεί το χρυσό μετάλλιο του Πανεπιστημίου της Κρήτης.

τι ειναι η υπολειμματικη αξια

Το UFC 207 θα φιλοξενηθεί τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) στο Λας Βέγκας και η μάχη των δύο κοριτσιών για τον παγκόσμιο τίτλο στην κατηγορία των 61 κιλών κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας. Ακόμη και το ζύγισμα των δύο αντιπάλων ήταν ένα γεγονός, που συγκέντρωσε πλήθος δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ.


chanel κρεμες προσωπου

βιογραφικο ψυχολογων

Η "επιστροφή της Ράουζι" στο "κλουβί" είναι το γεγονός της χρονιάς στον κόσμο των μαχητικών αθλημάτων και η Αμερικανίδα πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια ήταν φανερά αμήχανη και "σφιγμένη" την ώρα του ζυγίσματος, ενώ έφυγε δίχως και πάλι να κάνει κάποια δήλωση, αφού έχει επικλέξει να επικεντρωθεί στην προετοιμασία της και στην προσπάθεια ανάκτησης του τίτλου.


τι ειναι η υπολειμματικη αξια


Amanda Nunes and Ronda Rousey have intense #ufc207 staredown. Who ya got? pic.twitter.com/LpNJSN8EMq

— MMAFighting.com (@MMAFighting) December 29, 2016

χριστιανικος κοινωνισμος

Παρόλα αυτά δεν εντοπίστηκε κανένας εκρηκτικός μηχανισμός, ούτε έγιναν συλλήψεις, όπως έγινε γνωστό από την ιαπωνική αστυνομία. Εξάλλου οι προειδοποιήσεις αφορούσαν περιοχές της δυτικής Ιαπωνίας, μακριά από το Τόκιο όπου βρίσκεται σήμερα ο Τραμπ.


ιστορικές περίοδοι

Στην περιφέρεια Σίγκα, μια εταιρεία φέρι - μπόουτ έλαβε ανώνυμο τηλεφώνημα από έναν άνδρα ο οποίος δήλωσε ότι «είχε τοποθετήσει βόμβα σε ένα πλοίο, η οποία ήταν προγραμματισμένο να εκραγεί μία ώρα αργότερα», επεσήμανε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.


λιαγκας εκπομπη σημερα

Η αστυνομία διεξήγαγε ενδελεχείς έρευνες στο πλοίο, οι 290 επιβάτες του οποίου είχαν απομακρυνθεί, όμως δεν εντόπισε κανέναν εκρηκτικό μηχανισμό, ενώ ο άνδρας που έκανε το τηλεφώνημα εξακολουθεί να καταζητείται, πρόσθεσε ο ίδιος εκπρόσωπος.


χριστιανικος κοινωνισμος

Μια άλλη εταιρεία πορθμείων στη Χιροσίμα δέχθηκε παρόμοιες απειλές. Για τον λόγο αυτό ανεστάλη προσωρινά η σύνδεση με το νησί Ιτσουκισίμα, το οποίο είναι δημοφιλής τουριστικός προορισμός.


Στην Οζάκα στόχος της απειλής ήταν ένα μεγάλο κατάστημα.


Τέλος στο Κιότο μια σιδηροδρομική εταιρεία έλαβε ανώνυμες πληροφορίες για την επικείμενη πυροδότηση βόμβας σε έναν σταθμό του τραίνου, σύμφωνα με το πρακτορείο Jiji. Ο σταθμός έκλεισε προσωρινά, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί έκρηξη.

sport tv on line

Οι θέσεις που είναι ανοιχτές για κάλυψη κατανέμονται στους: Νομούς Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Αρτας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δράμας, Δωδεκανήσου, Εβρου, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Ημαθίας, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Κυκλάδων, Λακωνίας, Λάρισας, Λασιθίου, Λέσβου, Λευκάδας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρεβέζης, Ρεθύμνης, Ροδόπης, Σάμου, Σερρών, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Φλώρινας, Φωκίδας, Χαλκιδικής, Χανίων και Χίου.


sport tv on line

αστυνομικο τμημα ελληνικου

Δικαίωμα υποβολής αίτησης στην προκήρυξη έχουν οι υποψήφιοι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Επισημαίνεται πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κατέχουν απολυτήριο τίτλο Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης – δηλαδή απολυτήριο τριτάξιου Γυμνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980, Απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου – ή ισοδύναμο απολυτήριο τίτλο Κατώτερης Τεχνικής Σχολής ή απολυτήριο τίτλο Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης της χώρας μας ή άλλο ισότιμο τίτλο του εξωτερικού.


ξηροκρηνη θεσσαλονικη τκ

Οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά την αίτηση - υπεύθυνη δήλωση μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού (www.oaed.gr). Παράλληλα, είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν – εντός της προθεσμίας της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων που θα οριστεί από τη διοικήτρια του ΟΑΕΔ – είτε αυτοπροσώπως (ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια Αρχή) είτε να αποστείλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, συνημμένα στην υπογεγραμμένη εκτυπωθείσα αίτησή τους στην αρμόδια υπηρεσία στη διεύθυνση: Διεύθυνση Διοικητικού ΟΑΕΔ, Εθνικής Αντίστασης 8, Αλιμος, ΤΚ 174 56.


Διευκρινίζεται πως υποχρεωτικά στον φάκελο αποστολής θα πρέπει, βάσει της προκήρυξης, να αναγράφονται: τα στοιχεία του αιτούντος και ο αριθμός πρωτοκόλλου, με την ένδειξη «Αίτηση για την ανακοίνωση της υπ’ αρ. πρωτ. ΣΟΧ1/2018». Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση της ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


Οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν πως η μη προσκόμιση ή η μη ταχυδρομική αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών εντός ορισθείσας προθεσμίας συνεπάγεται την απόρριψη των υποψηφίων, ενώ αιτήσεις που υποβάλλονται με οποιονδήποτε άλλο τρόπο και όχι μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, δεν θα εξεταστούν.

ινστιτούτο υποτροπικών φυτών ελαίασ χανίων

Κατά την πρώτη επίσκεψή του στην έδρα της ΕΕ στις Βρυξέλλες, ο Νετανιάχου δήλωσε πως η κίνηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ κατέστησε δυνατή την ειρήνη στη Μέση Ανατολή «επειδή αναγνώρισε πως η πραγματικότητα είναι η ουσία της ειρήνης, το θεμέλιο της ειρήνης».


Όμως ακόμη και οι στενότεροι ευρωπαίοι σύμμαχοι του Ισραήλ έχουν απορρίψει αυτή τη λογική και υποστηρίζουν πως η μονομερής αναγνώριση της πρωτεύουσας του Ισραήλ υπάρχει κίνδυνος να αναζωπυρώσει τη βία και να καταστρέψει περαιτέρω τις πιθανότητες για ειρήνη.


ινστιτούτο υποτροπικών φυτών ελαίασ χανίων

τι εστι λιακοπουλος

Έπειτα από ένα πρόγευμα εργασίας ανάμεσα στον Νετανιάχου και τους υπουργούς Εξωτερικών της ΕΕ, η σουηδή υπουργός Εξωτερικών δήλωσε πως κανένας από τους Ευρωπαίους που συμμετείχαν σ' αυτή την κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση δεν εξέφρασε υποστήριξη για την απόφαση του Τραμπ και καμιά χώρα δεν είναι πιθανό να ακολουθήσει το παράδειγμα των Ηνωμένων Πολιτειών και να ανακοινώσει σχέδια για τη μεταφορά της πρεσβείας της.


ποδαρακια ποδοσφαιρο

«Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα το κάνει οποιαδήποτε άλλη χώρα και δεν πιστεύω ότι θα το κάνει οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ», δήλωσε στους δημοσιογράφους η Μαργκότ Βάλστρομ.


Υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ που προσέρχονταν στη συνάντηση επαναλάμβαναν τη θέση της Ένωσης ότι τα εδάφη που κατέλαβε το Ισραήλ κατά τον πόλεμο του 1967 --περιλαμβανομένης της Ανατολικής Ιερουσαλήμ καθώς και της Δυτικής Όχθης και των Υψωμάτων του Γκολάν-- δεν βρίσκονται εντός των συνόρων του Ισραήλ.


Η θέση του Ισραήλ φαίνεται πως βρίσκει περισσότερη υποστήριξη σε ορισμένα κράτη της ΕΕ απ' ό, τι σε άλλα. Την περασμένη εβδομάδα το τσεχικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε πως θα αρχίσει να εξετάζει το ενδεχόμενο να μεταφερθεί η τσεχική πρεσβεία από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ, ενώ η Ουγγαρία μπλόκαρε ένα σχέδιο δήλωσης της ΕΕ που καταδίκαζε την κίνηση των ΗΠΑ.


Όμως η Πράγα ανακοίνωσε αργότερα πως δέχεται την κυριαρχία του Ισραήλ μόνο επί της Δυτικής Ιερουσαλήμ και η Βουδαπέστη ανακοίνωσε πως δεν έχει αλλάξει η θέση της υπέρ μιας λύσης των δύο κρατών.

αντιπυρικες κουκουλες

Σύμφωνα με την αμερικανική υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας, ο κυκλώνας αφίχθη στην περιοχή γύρω στις 20.30 ώρα Ελλάδας, κοντά στην πόλη Μέξικο Μπιτς, στον Κόλπο του Μεξικού και «συνεχίζει να ενισχύεται».


ναταλια νυχια τριπολη

Ήδη, ισχυροί άνεμοι σαρώνουν τη Φλόριντα και σύμφωνα με τον κυβερνήτη της πολιτείας, πρόκειται για τον χειρότερο κυκλώνα στην περιοχή, εδώ και έναν αιώνα.


αντιπυρικες κουκουλες

ena lyrics peggy zina

Οι Αρχές είπαν στους κατοίκους στις ακτές της Φλόριντα στον Κόλπο του Μεξικού ότι ο χρόνος εξαντλήθηκε προκειμένου να απομακρυνθούν και τώρα θα πρέπει να αναζητήσουν καταφύγιο.


«Πιστεύω ότι ορισμένοι άνθρωποι δεν κατανοούν τον κίνδυνο. Γνωρίζω ότι υπήρξαν πολίτες που αποφάσισαν να μην φύγουν» από τα σπίτια τους, δήλωσε ο κυβερνήτης Ρικ Σκοτ, όπως μετέδωσε το Reuters.


κι παντρεμενοι εχουν ψυχη τσαλικης

Ο συναγερμός, όμως, ήταν λανθασμένος και προκλήθηκε από πρόβλημα στο λογισμικό του συστήματος.


τσεχωφ γραμμα

η κραυγή της τζοκόντα

«Σεισμός ανοιχτά του Ιμπαράκι» έγραφε το μήνυμα, και συμπλήρωνε: «Προετοιμαστείτε για δυνατούς μετασεισμούς».


Για λίγη ώρα, τα δρομολόγια των τρένων σταμάτησαν και προκλήθηκαν προβλήματα στις μετακινήσεις. Παρά τη «λαχτάρα» που πήραν οι πολίτες, δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ή άλλες ζημιές.


κι παντρεμενοι εχουν ψυχη τσαλικης

Αξιωματούχοι πιστεύουν ότι το προειδοποιητικό μήνυμα, που είχε ως αποστολέα την Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προκλήθηκε επειδή το σύστημα «διάβασε» δύο μικρότερους σεισμούς ως έναν μεγαλύτερο.


Σε τηλεοπτικά πλάνα, ο πρωθυπουργός της χώρας Shinzo Abe εμφανίζεται να κοιτά το κινητό του τηλέφωνο ενώ ακούγονται συναγερμοί μέσα στο γραφείο του.


Το κρατικό δίκτυο NHK προέτρεψε τους πολίτες να προστατευτούν και να μην στέκονται κοντά σε ασταθή έπιπλα.


Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας λάθος συναγερμός προκαλεί αναστάτωση στην Ιαπωνία. Τον Αύγουστο του 2016, ένα αντίστοιχο μήνυμα προειδοποιούσε για σεισμό 9,1 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ, ο οποίος, όμως, δεν ήρθε ποτέ.


Η Ιαπωνία βρίσκεται σε μια από τις πιο σεισμογενείς περιοχές του πλανήτη. Κατά μέσο όρο, οι σεισμογράφοι καταγράφουν κάποιο περιστατικό – μικρό ή μεγάλο - στη χώρα κάθε πέντε λεπτά.


Τρίτη 9 Απριλίου 2019

μικρη χαμηλη πιεση

Η συμφωνία ήρθε στις 04:30 τοπική ώρα (05:30 ώρα Ελλάδας), εξασφαλίζοντας τη συναίνεση της Ιταλίας, που απειλούσε να προβάλει βέτο.


«Οι ηγέτες των 28 χωρών της ΕΕ συμφώνησαν στα συμπεράσματα της συνόδου, συμπεριλαμβανομένων αυτών για τη μετανάστευση», γνωστοποίησε προ ολίγου μέσω Twitter ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο Ντόναλντ Τουσκ.


μικρη χαμηλη πιεση


EU28 leaders have agreed on #euco conclusions incl. migration.


τηλεοπτικη σειρα η πολυκατοικια

αυτονομο χωριο στο βολο

— Donald Tusk (@eucopresident) 29 Ιουνίου 2018

νουμερο βαφης 1001

Στο σημερινό Doodle απεικονίζεται ένα ζευγάρι τσαρούχια, πλαισιωμένο από δάφνινο στεφάνι, αλλά και τα χρώματα της ελληνικής σημαίας.


νουμερο βαφης 1001

Ο εορτασμός της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 γίνεται στην Ελλάδα, την Κύπρο και σε κέντρα των Ελλήνων της διασποράς στις 25 Μαρτίου κάθε χρόνο, την ημέρα εορτασμού και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.


απικο καβαλα τηλεφωνο

Η ημέρα αυτή είναι επίσημη αργία στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Συνήθως οι εκδηλώσεις εορτασμού περιλαμβάνουν παρελάσεις και άλλες εορταστικές εκδηλώσεις την ίδια ημέρα ή την προηγούμενη.


περιοδικα μαγειρικης


πως τηγανιζω το χαλουμι

Συνολικά έγιναν 202 πλήγματα στη Συρία, χώρα όπου συνεχίζει να μαίνεται ο πόλεμος που ξέσπασε το 2011, διευκρίνισε ο αξιωματικός αυτός, ο οποίος μίλησε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί. Όλα τους προσέβαλαν «στρατιωτικούς στόχους, που ανήκαν στην πλειονότητά τους στους Φρουρούς της Επανάστασης», το επίλεκτο σώμα του στρατού της Ισλαμικής Δημοκρατίας.


Ορκισμένος εχθρός του Ισραήλ, το Ιράν έχει εμπλακεί στον πόλεμο στο πλευρό του συριακού καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ και εναντίον των ανταρτών και των τζιχαντιστών. Η φιλοϊρανική σιιτική οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου, άλλο ένα μαύρο πρόβατο για το Ισραήλ, μάχεται επίσης στο πλευρό των δυνάμεων του συριακού καθεστώτος.


παίρνει μακριά

Σύμφωνα με τον Ισραηλινό αξιωματικό, χρησιμοποιήθηκαν περίπου 800 πύραυλοι και βόμβες στα πλήγματα αυτά. Ο αξιωματικός επιβεβαίωσε με τις δηλώσεις του στοιχεία που μεταδόθηκαν από διάφορα ισραηλινά ΜΜΕ.


πως τηγανιζω το χαλουμι

τι θα συμβει τελικα στην ελλαδα

Το Ισραήλ δεν παύει το τελευταίο διάστημα να προειδοποιεί εναντίον της εγκατάστασης προκεχωρημένων θέσεων του Ιράν στη Συρία. Μια σειρά πληγμάτων, στα οποία σκοτώθηκαν Ιρανοί στη Συρία, αποδόθηκε στο Ισραήλ τους τελευταίους μήνες. Ο ισραηλινός στρατός σπανίως επιβεβαιώνει όμως τέτοιες επιχειρήσεις.


Παρότι η ισραηλινή κυβέρνηση λέει πως φροντίζει να μην εμπλακεί στη σύρραξη στη Συρία, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει επίσης πολλές αεροπορικές επιδρομές εναντίον θέσεων του συριακού στρατού και αυτοκινητοπομπών με όπλα προοριζόμενα, σύμφωνα με ισραηλινούς αξιωματούχους, για τη Χεζμπολάχ.


Κατά πηγές στην περιοχή, ο ισραηλινός στρατός άρχισε να διεξάγει πλήγματα στη Συρία το 2013.


Τον Αύγουστο του 2017, ο απερχόμενος τότε αρχηγός του γενικού επιτελείου αεροπορίας είχε δηλώσει στην εφημερίδα Haaretz ότι είχαν γίνει «σχεδόν 100 πλήγματα» στη Συρία.


Τη Δευτέρα, ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας Αβίγκντορ Λίμπερμαν διεμήνυσε ότι η χώρα του ενδέχεται επίσης να πλήξει ιρανικούς στόχους στο έδαφος του Ιράκ, εάν κριθεί ότι απειλείται η ασφάλεια του Ισραήλ.


«Θα αντιμετωπίσουμε κάθε ιρανική απειλή, απ' όπου κι αν προέρχεται αυτή. Έχουμε απόλυτη ελευθερία δράσης», απάντησε ο Λίμπερμαν ερωτηθείς σχετικά με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κατά τις οποίες το Ιράν προμήθευσε με βαλλιστικούς πυραύλους σιιτικές παραστρατιωτικές οργανώσεις στο Ιράκ.


Ο Ισραηλινός αξιωματικός δεν σχολίασε άμεσα την Τρίτη τις πληροφορίες αυτές, τόνισε πάντως πως οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ είναι «ενήμερες» για «τις μεταφορές πυραύλων του Ιράν προς το Ιράκ και κατόπιν προς τη Συρία».

νεα περαμος καβαλας τκ

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters, βουλευτές του αντιπολιτευόμενου φιλοκουρδικού κόμματος HDP αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας πριν από τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας. Όλοι οι υπόλοιποι τάχθηκαν υπέρ της πρότασης.


πραγματικο νοημα χριστουγεννων

Στις δηλώσεις του, την Τετάρτη, ο Ταγίπ Ερντογάν εξήγησε την κίνηση αυτή επικαλούμενος τις έκτακτες εξελίξεις στην Συρία αλλά και την οικονομική κατάσταση.


νεα περαμος καβαλας τκ

Γιατί ο Ερντογάν πάει σε εκλογές, πώς θα επηρεαστεί η Ελλάδα


ειδα ονειρο οτι μου επεσαν τα δοντια

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις εκλογές, η θέση του πρωθυπουργού της Τουρκίας θα καταργηθεί και ο πρόεδρος της χώρας θα είναι ταυτόχρονα αρχηγός του κράτους και της κυβέρνησης.


Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο του 2017, το κοινοβούλιο της Τουρκίας είχε εγκρίνει την αναθεώρηση του Συντάγματος, το οποίο ενισχύει τις εξουσίες του προέδρου, ανοίγοντας το δρόμο για να παραμείνει ο Ερντογάν στην εξουσία μέχρι το 2029, απόλυτος κυρίαρχος πλέον.


Σε ετοιμότητα το Μαξίμου ενόψει πρόωρων εκλογών στην Τουρκία


Η συνταγματική αναθεώρηση τέθηκε στην κρίση του τουρκικού λαού, ο οποίος ψήφισε στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου του 2017. Το αποτέλεσμα ήταν οριακό, μόλις 51,4% , ενώ υπήρξαν και καταγγελίες για νοθεία.

συλλογος φλογα μπομπονιερες

Κατάρρευση στο β ημίχρονο


Η εθνική ομάδα του πόλο γυναικών ξεκίνησε πολύ καλά το ματς, και πέτυχε στα δύο πρώτα 8λεπτα να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα και με όπλο την άμυνα της να είναι συνεχώς μπροστά στο σκορ και να πάνε στην ανάπαυλα με προβάδισμα τριών τερμάτων.


18280159
(Προσπάθεια από τη Βασιλική Διαμαντοπούλου - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / SZILARD KOSZTICSAK)


Όμως στο γ 8λεπτο επήλθε μια κατάρρευση αγωνιστική. Οι Ουγγαρέζες που δεν μπορούσαν να σκοράρουν, όχι μόνο βρήκαν γκολ στα ίσια, αλλά σκόραραν και στην κόντρα επίθεση πιάνοντας ανοργάνωτη την άμυνα μας. Σημείωσαν 5 γκολ, την ώρα που τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση δεν μπορούσαν να βρουν στόχο.


συλλογος φλογα μπομπονιερες

πλυντηριο miele 9 kg

τιμιος σταυρος αιγαλεω νοσοκομειο

18280157
(Οι Ουγγαρέζες "τιμώρησαν" την εθνική ομάδα στο γ 8λεπτο - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / BALAZS CZAGANY)


Η αφύπνιση στο τέλος του ματς δεν ήταν αρκετή, αφού πλησιάσαμε στο γκολ, αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε (παρότι πήγαμε στην τελευταία επίθεση) και η εθνική θα περιοριστεί στις θέσεις 7-8.


Τα 8λεπτα: 4-2, 6-3 (2-1), 6-8 (0-5), 9-10 (3-2).


Τα γκολ της εθνικής: Ασημάκη, Τσουκαλά 3, Ξενάκη 2, Αβραμίδου 2, Πλευρίτου


18280160
(Το γκολ της Πλευρίτου στο τέλος δεν ήταν αρκετό στην εθνική - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / SZILARD KOSZTICSAK)


Με Αυστραλία για τις θέσεις 7-8


Στον αγώνα που προηγήθηκε έγινε μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Ιταλία και Αυστραλία με το ματς να πηγαίνει στα πέναλτυ (11-11) και εκεί οι Ιταλίδες να κερδίζουν 7-6 (18-17 συνολικό σκορ).


18279001
(Η Ιταλία κέρδισε στα πέναλτυ την Αυστραλία - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / BALAZS CZAGANY)


Έτσι για τις θέσεις 7-8 η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Αυστραλία (Παρασκευή 28/7, 13.00) μετά τη νίκη μας στον όμιλο με 11-8, σε μια ακόμη αναμέτρηση με τον πρώην Ομοσπονδιακό Σάκη Κεχαγιά. Για τις θέσεις 5-6 θα αγωνιστούν Ιταλία-Ουγγαρία (Παρασκευή 28/7, 14.30).

νυφη η φαιη σκορδα

Δεν έχει γίνει καμιά σύλληψη μετά την επίθεση αυτή, η οποία διαπράχθηκε την Τετάρτη (25/7) στην Ουρουαπάν, στην Πολιτεία Μιτσοακάν (δυτικά), πάνω σε έναν δρόμο κατά μήκος των μεξικανικών ακτών στον Ειρηνικό που χρησιμοποιούν οι διακινητές ναρκωτικών.


νυφη η φαιη σκορδα

Η αστυνομία έστησε σημεία ελέγχου σε όλη την πόλη, ανέφερε η κυβέρνηση της Πολιτείας.


on the road per l australia

υπουργος εκπαιδευσης

Σύμφωνα με μεξικανικά ΜΜΕ, οι άνθρωποι που δολοφονήθηκαν θρηνούσαν έναν νεαρό το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε πάρκο.


Η Μιτσοακάν, ως πρότινος οχυρό του ισχυρού καρτέλ των Ναϊτών Ιπποτών, έχει μετατραπεί το τελευταίο διάστημα σε θέατρο συγκρούσεων μεταξύ μικρότερων συμμοριών. Η εμπορία των ναρκωτικών, οι συγκρούσεις ανάμεσα στα καρτέλ και οι επιχειρήσεις των αρχών στο πλαίσιο των κυβερνητικών προσπαθειών να παταχθεί η διακίνηση έχουν προκαλέσει έναν τρομακτικό απολογισμό θυμάτων.


Μόνο το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, καταγράφηκαν 15.973 ανθρωποκτονίες, έναντι 13.503 την αντίστοιχη περίοδο του 2017, τη χρονιά που καταγράφηκε ο υψηλότερος αριθμός φόνων στη σύγχρονη μεξικανική ιστορία, σύμφωνα με τα κυβερνητικά στοιχεία.


Από το 2006, όταν κλήθηκε ο στρατός να αναπτυχθεί εντός της χώρας για να αντιμετωπίσει τα καρτέλ των ναρκωτικών, ο απολογισμός των θυμάτων της βίας υπερβαίνει τους 200.000 νεκρούς.


Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

αδωνις γεωργιαδης παπαδακης

«Είμαστε σίγουροι ότι μεταξύ των εκατοντάδων βιογραφικών που υπεβλήθησαν για τη θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ, αυτό του κ. Παππά ήταν το καλύτερο... Κατά σύμπτωση βέβαια ο κ. Παππάς είναι πατέρας του υπουργού και στενού φίλου του πρωθυπουργού, κ. Νίκου Παππά», απαντά το κόμμα στο Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ενώ σε υστερόγραφό της η ΝΔ προσθέτει:



Φανταζόμαστε ότι η επιλογή του κ. Ντίμη Αργυρόπουλου στο ΔΣ του ΟΑΣΘ έγινε για να επιβραβευθεί το δημοκρατικό του ήθος. Και αυτό γιατί όλοι θυμόμαστε την προτροπή του σε επίδοξους τρομοκράτες να "φυτέψουν" μία σφαίρα στον τότε υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα!


κτημα μαρτιδης


Νωρίτερα, από το γραφείο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα είχε γίνει η εξής ανακοίνωση: «Ο Στέλιος Παππάς έχοντας πορεία δεκαετιών στο αριστερό και δημοκρατικό κίνημα και μια σημαντική επαγγελματική σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα, διατελώντας παράλληλα και Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, με καθολική αποδοχή από όλες τις παρατάξεις, αναλαμβάνει ένα κρίσιμο έργο» προστίθεται στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, ενώ σημειώνεται πως:


αδωνις γεωργιαδης παπαδακης

ταμτα ζεφυρι


Αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στον υπό εκκαθάριση ΟΑΣΘ. Με προσδιορισμένη τη χρονική διάρκεια της θητείας του, συγκεκριμένα καθήκοντα και χωρίς αμοιβή. Τίθεται επικεφαλής μιας προσπάθειας να καθαρίσει η "κόπρος του Αυγεία", που δημιούργησαν στον οργανισμό, αυτοί που για χρόνια απολάμβαναν τη στήριξη και την κάλυψη των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.



«Μία παράταξη η οποία διαχρονικά αποτελεί ιδιοκτησία συγκεκριμένων τζακιών και συνιστά συνώνυμο της οικογενειοκρατίας στην πολιτική ζωή του τόπου, είναι κωμικοτραγικό να εξαπολύει κατηγορίες για νεποτισμό» κατέληγε η ανακοίνωση.



θελω να φαω μανος στιχοι

«Μεταξύ άλλων θεμάτων θα εξετάσουν μία συμφωνία ειρήνης, ώστε, όλα να εξελίσσονται σύμφωνα με την γραμμή του ρωσο-κινεζικού οδικού χάρτη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λαβρόφ στους δημοσιογράφους.


Πάντως στο ίδιο ζήτημα είχε αναφερθεί και ο Ντόναλντ Τραμπ σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό, ενώ άφησε και ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσκαλέσει τον Κιμ Γιονγκ Ουν στην Ουάσινγκτον.


καρτα vodafone φπα

εθνικη βραζιλιας παικτες 2014

"Θα μπορούσαμε να υπογράψουμε μια συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου" στη σύνοδο κορυφής, είχε πει ο Αμερικανός πρόεδρος. Πρόσθεσε ότι ο τερματισμός του πολέμου θα ήταν η αρχή, το "εύκολο μέρος".


θελω να φαω μανος στιχοι

Ο Τραμπ είπε ότι αν χρησιμοποιήσει τη φράση "μέγιστη πίεση" μετά τη συνάντηση, αυτό θα σημαίνει ότι οι διαπραγματεύσεις δεν θα έχουν πάει καλά. Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, είπε ότι αν όλα πάνε καλά τότε θα μπορούσε "να προσκαλέσει τον Κιμ στις ΗΠΑ". Προειδοποίησε επίσης ταυτόχρονα ότι "είναι πλήρως προετοιμασμένος να αποχωρήσει" αν δεν εξελιχθεί καλά η σύνοδος αυτή.


Ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι ασφαλώς θα ήθελε να δει την εξομάλυνση των σχέσεων με τη Βόρεια Κορέα και επαίνεσε τους προέδρους της Κίνας Σι Τζινπίνγκ και της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν για τον ρόλο που διαδραμάτισαν το τελευταίο διάστημα προς την κατεύθυνση αυτή.


Αναφερόμενος στην επιστολή που του έστειλε την περασμένη εβδομάδα ο Κιμ την χαρακτήρισε "πολύ θερμή και φιλική", προσθέτοντας ότι "εκτίμησε" αυτή τη χειρονομία.

βικυ καγια μικρη

Το πτώμα εντοπίστηκε χθες το απόγευμα από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Φλοίσβου μεταξύ της θάλασσας και βραχώδους δύσβατου σημείου.


Η σορός ήταν ενδεδυμένη με τζιν παντελόνι μπλε χρώματος και υποδήματα μαύρου-λευκού χρώματος, δεν έφερε εμπρόσθιο τμήμα κορμού και άνω άκρα, ενώ απεγκλωβίστηκε από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.


βικυ καγια μικρη

αρχιτεκτονικη τοπιου καβαλα

κεφιρ που το βρισκω

Επιπρόσθετα, έγιναν υποθαλάσσιες έρευνες από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, προς εύρεση περαιτέρω στοιχείων.


Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο νεκροτομείο Αθηνών.

χαρα ξενου

Η τοποθέτηση του αγάλματος, το οποίο φιλοτέχνησε ο γλύπτης Σαλαβάτ Σερμπακόφ και στήθηκε σε κεντρικό σημείο της ρωσικής πρωτεύουσας, υπήρξε πρωτοβουλία της Ρωσικής Στρατιωτικής και Ιστορικής Εταιρείας και του προέδρου της ρωσικής εταιρείας Rostec Σεργκέι Τσεμέζοφ.


χαρα ξενου

φαρμακειο ποταμια θασου

Επισημαίνοντας την πρωτοβουλία αυτή ο Ρώσος υπουργός Πολιτισμού Βλαντίμιρ Μεντίνσκι εξήρε στην ομιλία του τις αρετές του Καλάσνικοφ, λέγοντας ότι ήταν ένας άνθρωπος απίστευτα προικισμένος, απλός, έντιμος με εξαιρετικές οργανωτικές ικανότητες και τονίζοντας ότι χάρη σ' αυτόν δημιουργήθηκε μια ολόκληρη σειρά όπλων μεταξύ των οποίων το γνωστό σε όλο τον κόσμο αυτόματο Καλάσνικοφ.


ομαδα βολλευ πετρουπολη

2017 09 19T101935Z 90940432 RC18E7014890 RTRMADP 3 RUSSIA KALASHNIKOV MONUMENT


Ο γλύπτης Σαλαβάτ Σερμπακόφ, δημιουργώντας το άγαλμα του Καλάσνικοφ που έχει ύψος 7,5 μέτρα, τόνισε, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κάποιες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα το μοντέλο του αυτόματου όπλου το οποίο κρατάει στα χέρια του. Στη σύνθεση απεικονίζονται επίσης η υδρόγειος και η μορφή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, που συνιστούν σύμβολα διατήρησης της ειρήνης και νίκης επί των «δυνάμεων του κακού».


2017 09 19T101733Z 489010020 RC1CAD5E15E0 RTRMADP 3 RUSSIA KALASHNIKOV MONUMENT


2017 09 19T101620Z 570230541 RC1925460970 RTRMADP 3 RUSSIA KALASHNIKOV MONUMENT


Ο Μιχαήλ Καλάσνικοφ απεβίωσε στις 23 Δεκεμβρίου του 2013, σε ηλικία 94 ετών, ενώ γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου του 1919 σε ένα χωριό της Σιβηρίας.


2017 09 19T101833Z 1835525116 RC1D61E9E920 RTRMADP 3 RUSSIA KALASHNIKOV MONUMENT

δδομο στρατηγικο μανατζμεντ

Ο ύποπτος, ένας 19χρονος Αφγανός που έχει άδεια παραμονής στη Γερμανία, ανακρίθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται αφού τραυματίστηκε και ο ίδιος όταν αστυνομικοί τον πυροβόλησαν για να τον ακινητοποιήσουν.


"Οι πρώτες δηλώσεις που έκανε ο ύποπτος αφήνουν να εννοηθεί ότι είχε τρομοκρατικά κίνητρα" ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο δήμος. Ο νεαρός θα οδηγηθεί την Δευτέρα ενώπιον δικαστηρίου που θα αποφασίσει αν θα παρατείνει την κράτησή του.


τουρμπινες συρομενες

Οι δύο άνθρωποι που τραυματίστηκαν είναι Αμερικανοί πολίτες, τουρίστες που επισκέπτονταν την πόλη, σύμφωνα με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ολλανδία, Πιτ Χούκστρα. Παραμένουν στο νοσοκομείο και τα τραύματά τους κρίνονται σοβαρά.


δδομο στρατηγικο μανατζμεντ

κουλης φιλιππακος

Η γερμανική αστυνομία ερεύνησε το σπίτι όπου διέμενε ο 19χρονος, κατόπιν αιτήματος των ολλανδικών αρχών. Κατασχέθηκαν πολλά "μέσα αποθήκευσης δεδομένων", όπως ανακοινώθηκε.

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

μπαλες χριστουγεννιατικες ντεκουπαζ

Στις 11:30 το πρωί, ο δήμος Αθηναίων διοργανώνει στο Γηροκομείο Αθηνών συναυλία - αφιέρωμα στην παλιά Αθήνα, με τραγούδια των Σουγιούλ, Χατζηαποστόλου, Αττίκ, και άλλων δημιουργών, με τους Δ. Τσολάκη, Ν. Γεωργανή, Κ. Παπαδόπουλο και Γ. Χαλκιά.


Μισή ώρα αργότερα, στις 12:00, το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του δήμου Αθηναίων, θα δώσει συναυλία στη Βαρβάκειο αγορά, μαζί με τη Δώρα Λουίζου και τον Μανώλη Σκουλά, υπό τη μουσική διεύθυνση του Ηλία Άγγελου.


μπαλες χριστουγεννιατικες ντεκουπαζ

πλατεία εργατικής πρωτομαγιάς

Στις 2 μετά το μεσημέρι, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων, δίνει το αποκριάτικο ραντεβού της στην πλατεία Κολωνακίου.


συντακτικός τύπος

Το βράδυ στις 7, στον πεζόδρομο της οδού Μεθώνης, στα Εξάρχεια, το συγκρότημα «The Swingin’ Cats» έχει ετοιμάσει ένα μουσικό ταξίδι στην ξεγνοιασιά παλιών και αθώων εποχών.

ενδεικτικο προγραμμα διαιτας ατκινς

Ο βουλευτής Πρεβέζης, στην διαδικτυακή του τοποθέτηση, κάνει σαφές ότι είναι αντίθετος με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο ενώ κάνει και μια... ιδιότυπη αναφορά στους πρωτόπλαστους, Αδάμ και Εύα.


ενδεικτικο προγραμμα διαιτας ατκινς

«Με δεδομένο τον σεβασμό στην προσωπική ζωή του καθενός και της καθεμιάς, όπως και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους, καλούμαστε να υιοθετήσουμε την δυνατότητα αλλαγής φύλου από το 14ο έτος της ηλικίας, χωρίς ιατρικές και ψυχιατρικές βεβαιώσεις, παρά μόνον με μία απλή αίτηση στο Ειρηνοδικείο, θέση επιστημονικώς και ηθικώς απαράδεκτη.



Αν αυτές οι καταστάσεις ήταν φυσιολογικές, τότε ο Θεός δεν θα δημιουργούσε (όπως μαθαίναμε στο σχολείο) τον Αδάμ και την Εύα.. αλλά τον Αδάμ και τον…Γιώργο», έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Γιαννάκης.


τεστ ποια θα παντρευτω

παραδοσιακοι χοροι βριλησσια




λαβροφ κερι

Αλιευτικά σκάφη της περιοχής, που συμμετείχαν στις έρευνες, εντόπισαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής, τη σορό του άτυχου σμηναγού, η κηδεία του οποίου θα τελεστεί αύριο Σάββατο στη γενέτειρά του, το Μορφοβούνι Καρδίτσας.


λαβροφ κερι

γαμ κατερινα εσσλιν

Ο άτυχος χειριστής του Mirage 2000-5, που κατέπεσε ανοιχτά της Σκύρου χθες το μεσημέρι, είχε γεννηθεί το 1984, ήταν παντρεμένος και πατέρας.


το βουνο live

Οι έρευνες στην περιοχή συνεχίζονται, προκειμένου να εντοπιστεί η άτρακτος του αεροσκάφους, αλλά και το μαύρο κουτί, το οποίο μπορεί να κρύβει την απάντηση στο ερώτημα τι προκάλεσε την τραγωδία.


Τα σενάρια για τη συντριβή του μοιραίου αεροσκάφους


Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό πόσων ετών ήταν το αεροσκάφος, ενώ ο πιλότος ήταν εμπειρότατος, με πολλές ώρες πτήσης στο ενεργητικό του.


Έτσι ένα πιθανό σενάριο είναι ο πιλότος να έπαθε βέρτιγκο - δηλαδή να έχασε τον προσανατολισμό του και να απώλεσε την αίσθηση του ορίζοντα. Φυσικά, δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο το Mirage να παρουσίασε κάποια ξαφνική μηχανική βλάβη.


Παρόλα αυτά, σε μια τέτοια περίπτωση ο πιλότος πιθανώς να είχε προλάβει να ειδοποιήσει ή να εκτιναχθεί από το αεροσκάφος.


Οποιαδήποτε εικασία για τους λόγους της συντριβής, όμως, θα ήταν ακόμη πρόωρη. Απαντήσεις στα ακριβή αίτια της πτώσης θα δώσει το ΓΕΑ, καθώς έχει ήδη συγκροτηθεί αρμόδια επιτροπή για τη διερεύνηση του δυστυχήματος.


Το χρονικό της συντριβής


Τα δύο Mirage απογειώθηκαν από το 135 Σμηναρχία Μάχης Σκύρου, για να αναχαιτίσουν τουρκικά μαχητικά που είχαν παραβιάσει τον FIR Αθηνών.


Μόλις οι Τούρκοι πιλότοι είδαν στα ραντάρ τους ότι τα ελληνικά μαχητικά είχαν απογειωθεί άλλαξαν πορεία και βγήκαν από τον FIR Αθηνών.


Οι πιλότοι της Ελληνικής Αεροπορίας έφτασαν στο σημείο και είδαν ότι τα τουρκικά μαχητικά δεν βρίσκονταν πλέον στο σημείο και έτσι άλλαξαν πορεία για να επιστρέψουν στη βάση τους.


Λίγη ώρα αργότερα, στις 12:15, το δεύτερο αεροσκάφος ανέφερε ότι ο επικεφαλής του έπεσε στο νερό περίπου εννέα ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου και δόθηκαν εντολές να αλλάξει πορεία.


Στην έρευνα συμμετείχε η Φρεγάτα ΨΑΡΑ με το οργανικό ελικόπτερο Sikorsky S-70 ενώ από τη βάση στο Κοτρώνι απογειώθηκε και ένα ακόμη Sikorsky S-70. Άμεσα απογειώθηκε και ένα Super Puma από τη Χίο, που κατευθύνθηκε προς την περιοχή για να συνδράμει στις έρευνες.


Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν από την ομάδα διάσωσης ορισμένα συντρίμμια και η κάσκα του πιλότου - κάτι που κατά τις Αρχές επιβεβαιώνει ότι ο χειριστής είναι νεκρός.

πωλουνται μεταχειρισμενα λαστιχα

«Ο Σόιμπλε προφανώς πιστεύει ότι αν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο παραμείνει, μπορούν να απαιτηθούν περισσότερα από την Αθήνα» εξηγεί ο Γερμανός οικονομολόγος, αναφερόμενος στην επιμονή του Βερολίνου για τη συμμετοχή του ΔΝΤ.


πωλουνται μεταχειρισμενα λαστιχα

θεσεις εργασιας σεζον 2016 κρητη

Το ότι η ελληνική κρίση θα μπορούσε να κλιμακωθεί λόγω του θέματος αυτoύ και ότι ο Σόιμπλε θα μπορούσε να προσπαθήσει να διώξει την Ελλάδα από την Ευρωζώνη, όπως φάνηκε το καλοκαίρι του 2015, δεν το πιστεύουν, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα.


«Εάν το προσπαθούσε πραγματικά θα ήταν υπερβολικά επικίνδυνο» εκτιμά σύμφωνα με το ΑΠΕ και ο Βατ, ο οποίος προσθέτει:


κολοκυθακια γεμιστα στην κατσαρολα με κιμα

«Στο τέλος, θα γίνει ξανά ένας συμβιβασμός με τον οποίον όλες οι πλευρές θα βγουν ασπροπρόσωπες. Δυστυχώς αυτός ο συμβιβασμός δεν θα βοηθήσει πιθανόν την Ελλάδα να ξεπεράσει την κρίση. Η Ελλάδα χρειάζεται μια προοπτική για να μπορέσει επιτέλους να ανακάμψει και πάλι η οικονομία της».

αλλα μου λεν

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Sputnik, οι φίλοι των «τρικολόρ» έσπασαν τα οδοφράγματα, προκειμένου να εισέλθουν στη fan zone, με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια με την Aστυνομία και να υπάρξουν τραυματίες.


τοξο συναρμογης


αλλα μου λεν


τζοκερ στοιχημα

Δείτε εικόνες από το σημείο:



DIRECT ?? Paris : Mouvement de foule et panique à la fan zone, des supporters ont forcé le passage. Une vingtaine de blessés légers. https://t.co/hwLI8rqjy1 pic.twitter.com/8pLJKPGfmf

— Actu17 (@Actu17) July 15, 2018

καινουργια τραγουδια κουρκουλη

Για την εγγραφή των επιτυχόντων λειτουργεί και φέτος το σύστημα της υποχρεωτικής ηλεκτρονικής εγγραφής χωρίς την αναγκαιότητα κατάθεσης δικαιολογητικών και χωρίς να απαιτείται η μετάβαση των επιτυχόντων στις Σχολές και τα Τμήματα επιτυχίας τους. Με τον τρόπο αυτό οι επιτυχόντες δεν επιβαρύνονται με το πρόσθετο κόστος της μετακίνησης για την εγγραφή τους και με την επιπλέον διαδικασία της συλλογής και αποστολής δικαιολογητικών.


Η διαδικασία εγγραφής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση πραγματοποιείται κατά το ανωτέρω διάστημα με αίτηση των επιτυχόντων για τη Σχολή ή το Τμήμα επιτυχίας τους μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister. it. minedu. gov.gr, εισάγοντας τον 8ψηψιο κωδικό εξετάσεων υποψηφίου και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου. Η εφαρμογή βρίσκεται σε λειτουργία από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου.


καινουργια τραγουδια κουρκουλη

αποτελεσματα lower michigan 2014 december

Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική εφαρμογή οι σχολικές μονάδες παρέχουν υποστήριξη στους επιτυχόντες όσον αφορά τους κωδικούς πρόσβασης, ενώ μετά την είσοδο στην εφαρμογή θα υπάρχει διαθέσιμο αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης για τη διευκόλυνσή τους, καθώς και συνοπτικές οδηγίες σε κάθε βήμα.


σκεπες κατοικιων

Μέσα από την ηλεκτρονική εφαρμογή οι επιτυχόντες, στην περίπτωση που έχουν εγγραφεί από προηγούμενο έτος σε Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα δηλώνουν τη Σχολή ή το Τμήμα στο οποίο είναι ήδη εγγεγραμμένοι και θα αιτούνται ταυτόχρονα τη διαγραφή τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή στη νέα Σχολή ή στο νέο Τμήμα.

Κυριακή 7 Απριλίου 2019

γεμιση φεγγαριου δεκεμβριος 2013

Περισσότερα από 100 Λύκεια είχαν αποκλειστεί μερικώς ή πλήρως, σήμερα το πρωί στη Γαλλία, στο πλαίσιο ενός κινήματος διαμαρτυρίας κατά των μεταρρυθμίσεων για την εκπαίδευση και σε ορισμένες περιπτώσεις ως ένδειξη αλληλεγγύης προς το κίνημα των «κίτρινων γιλέκων», σύμφωνα με το γαλλικό το υπουργείο Παιδείας.


Περίπου 700 μαθητές Λυκείου από διάφορα σχολεία της Τουλούζης συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο της πόλης, αφού προκάλεσαν καταστροφές στη συνοικία Αρέν, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές. Το πλήθος προχώρησε στον βανδαλισμό ενός κοσμηματοπωλείου, χωρίς να έχει διευκρινιστεί εάν το κατάστημα λεηλατήθηκε.


ξενοδοχείο ζέφυροσ ρόδοσ

πιασιμο τι να κανω

Το τοπικό δίκτυο μέσων μαζικής μεταφοράς Tisseo ανέστειλε τα δρομολόγια σε δύο γραμμές του τραμ, σε όλες τις γραμμές των λεωφορείων και σε μία από τις γραμμές του μετρό «για λόγους ασφαλείας», σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου.


γεμιση φεγγαριου δεκεμβριος 2013

Στην πλατεία του Καπιτωλίου, όπου κατέληξαν το απόγευμα, οι μαθητές, μαζί με άλλους διαδηλωτές, κινήθηκαν, έχοντας τα χέρια ψηλά στον αέρα, προς τις αστυνομικές δυνάμεις φωνάζοντας το σύνθημα «Μακρόν, παραιτήσου».


Ο Εμανουέλ Μακρόν βρίσκεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη κοινωνική κρίση στη 18μηνη θητεία του, καθώς οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις των τελευταίων εβδομάδων έχουν μαζικό χαρακτήρα, ενώ χαρακτηρίζονται ως οι πιο βίαιες των τελευταίων ετών στο Παρίσι, και όχι μόνο.


Υποχωρεί ο Μακρόν: Ζητά διαπραγμάτευση με τα «κίτρινα γιλέκα»


Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, το πλήθος έσπασε τον αστυνομικό κλοιό στην Τουλούζη, ενώ η αστυνομία απώθησε τους διαδηλωτές κάνοντας χρήση δακρυγόνων. Έξι άνθρωποι προσήχθησαν από τις αρχές, ενώ ένας έβδομος νέος απομακρύνθηκε από την αστυνομία με το πρόσωπο του καλυμμένο με αίμα, υπό τις αποδοκιμασίες περαστικών.


jumbo φωτιστικα κηπου

Δείτε αναλυτικά την ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας:


ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ. Α. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


jumbo φωτιστικα κηπου

επιτραπεζια κρυσταλλινη εστια υγραεριου

• Π. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Ιερισσού (μέσο Ταξιάρχη), από 65ο χλμ έως 85ο χλμ (Αρναία).
• Δασική οδός από Πολύγυρο προς Ταξιάρχη (μέσω Τσουκάλα).
• Δασική οδός Ταξιάρχη - Παλαιοχώρας.


μπερατι βορειου ηπειρου

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ. Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
• Επ. Ο. Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από 10ο έως 30οχλμ.


Δ. Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
• Ε. Ο. Καστοριάς – Φλωρίνης (μέσω Βίτσιου), από 18ο έως 28ο χλμ.


ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Δ. Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


• Επ. Ο. Καρδίτσας - Άρτας, από το 50ο χλμ (Αυχένας Τυμπάνου)
• Επ. Ο. Μουζακίου - Στεφανιάδας, από το 29ο (Αυχένας Αγ. Νικολάου)

αμερικη χωρες

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, με το ραντεβού των δύο ανδρών να ανανεώνεται για τις 8 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα.


αμερικη χωρες

μαγδα τσαγγανη

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, κατά τη διάρκεια της συνάντησης εκφράστηκε η ικανοποίηση για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης εγκαίρως. Επισημάνθηκε δε, ότι η Ελλάδα έχει περάσει σε μία νέα φάση εμπέδωσης της εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας, που εκφράζεται και στις τιμές των ελληνικών ομολόγων.

Επιπλέον, υπογραμμίστηκε ότι τώρα όλοι πρέπει να εργαστούν από κοινού για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος τον ερχόμενο Αύγουστο.


ονοματα αγοριων απο η

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κύριοι στόχοι είναι η Ελλάδα να επιστρέψει στην κανονικότητα του ευρωπαϊκού εξαμήνου (european semester) την άνοιξη (σ. σ. πρόκειται για την πάγια διαδικασία 6μηνιαίων ελέγχων, στους οποίους υπόκεινται όλες οι χώρες της Ε. Ε., ενώ όσες υπόκεινται σε πρόγραμμα, έχουν πρόσθετες υποχρεώσεις φυσικά), επίσης να ολοκληρωθεί η συζήτηση για τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους και να καθοριστούν τα τελευταία βήματα πριν την έξοδο της χώρας στις αγορές και, τέλος, να ολοκληρωθεί η επεξεργασία της εθνικής αναπτυξιακής στρατηγικής.


Σε tweet του μετά τη συνάντηση, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι η ολοκλήρωση της γ’ αξιολόγησης και οι αποδόσεις των ομολόγων αποτυπώνουν τη νέα περίοδο στην οποία έχει εισέλθει η ελληνική οικονομία.



Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Pierre Moscovici στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Η ολοκλήρωση της γ' αξιολόγησης και οι αποδόσεις των ομολόγων αποτυπώνουν τη νέα περίοδο που έχει εισέλθει η ελληνική οικονομία. #WEF18 pic.twitter.com/7IK4Trqrcr

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 25 Ιανουαρίου 2018

χωρις μεσαζοντες αττικη

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας πολύ αυξημένη είναι η κίνηση αυτή την ώρα στα εξής σημεία:


χωρις μεσαζοντες αττικη


  • Λ. Κηφισού (από ΚΤΕΛ ΕΩΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - άνοδος)

  • Λ. Κηφισού (από ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΕΩΣ ΚΤΕΛ-κάθοδος)

  • Πέτρου Ράλλη - ΑΠΌ ΘΗΒΩΝ ΕΩΣ ΚΗΦΙΣΟ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ


Αυξημένη είναι η κίνηση που παρατηρείται στα εξής σημεία:


σειρες αντ1 δεκαετια 90


  • Αλεξάνδρας - ΑΝΟΔΟΣ

  • Μεσογείων - ΑΠΌ ΧΟΛΑΡΓΟ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ

  • Λ. Κηφισίας (άνοδος) - ΜΕΧΡΙ ΦΙΛΟΘΕΗ

  • Λ. Κηφισίας (κάθοδος) - ΑΠΌ ΚΟΜΒΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ

  • Βασ. Σοφίας (άνοδος)

  • Βασ. Σοφίας (κάθοδος)

  • Βασ. Κωνσταντίνου

  • Λ. Συγγρού (άνοδος) - ΑΠΌ ΑΓΙΟ ΣΩΣΤΗ

  • Βασ. Αμαλίας

  • Λ. Ηλιουπόλεως

  • Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη - ρεύμα προς Πειραιά)


καταγμα ηβικου

κολωνια one direction

Η ψηφοφορία οργανώθηκε μετά την αγορά από το ζεύγος πολυτελούς βίλας αξίας 540.000 ευρώ έξω από την Μαδρίτη, με δάνειο που θα αποπληρωθεί σε 30 χρόνια.


νεκροταφειο σχιστο τηλεφωνο

Σάλος στην Ισπανία με το σαλέ αξίας 540.000 ευρώ του ηγέτη των Podemos


κολωνια one direction

Το κόμμα οργάνωσε την ψηφοφορία την περασμένη εβδομάδα όταν το ζεύγος Ιγκλέσιας-Μοντέρο κατηγορήθηκε για υποκρισία και προδοσία των αριστερών τους αρχών. Οι ίδιοι υποστήριξαν την αγορά λέγοντας ότι χρειάζονται την βίλα για να μεγαλώσουν τα παιδιά που περιμένουν και ότι δεν επρόκειτο για κερδοσκοπική κίνηση.


πλαστικα φυλλα κυματοειδη

Τα μέλη του κόμματος εκλήθησαν να απαντήσουν ναι ή όχι στην ερώτηση «Πιστεύετε ότι ο Πάμπλο Ιγκλέσιας και η Ιρένε Μοντέρο πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις του ηγέτη και του εκπροσώπου του κόμματος;».


Το ζεύγος Ιγκλέσιας – Μοντέρο, που σήμερα ζει με ενοίκιο στην περιοχή Ρίβας-Βαθιαμαδρίδ, ενόψει της γέννησης των διδύμων αγοριών, που κυοφορεί η εκπρόσωπος των Unidos Podemos στο Κοινοβούλιο, και δεδομένου ότι στο σπίτι ήδη φιλοξενούνται και τρία σκυλιά, αποφάσισε να μετακομίσει σε μία περιοχή εκτός κέντρου, σε κατοικία με κήπο. Η νέα τους κατοικία στην κοινότητα Γκαλαπαγάρ της μείζονος Μαδρίτης, ενδείκνυται για τον σκοπό αυτό. Επιπλέον, βρίσκεται κοντά σε σχολείο, του οποίου οι εκπαιδευτικές μέθοδοι και το πρόγραμμα μαθημάτων του, συμφωνούν με τις διαπαιδαγωγικές ιδέες του ζεύγους.

τραπεζα της ελλάδας συνάλλαγμα

«Η έξοδος της Ελλάδας από το τρίτο πρόγραμμα χρηματοδοτικής συνδρομής αποτελεί μεγάλη επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Για την Ελλάδα, που σεβάστηκε τις δεσμεύσεις που ανέλαβε το καλοκαίρι του 2015 και είχε το θάρρος, υπό την εποπτεία του Αλέξη Τσίπρα, να μεταρρυθμιστεί σε βάθος. Για τους Έλληνες, που δέχθηκαν να κάνουν θυσίες, τις οποίες γνωρίζω πολύ καλά και οι οποίοι θα μπορέσουν να δρέψουν τους καρπούς των κόπων τους στο άμεσο μέλλον. Αλλά επίσης για την Ευρώπη και την ευρωζώνη. Έχει αποδειχθεί ότι η αλληλεγγύη δεν είναι μόνο μία ουσιαστική αξία της Ευρώπης, αλλά και ότι είναι κάτι που λειτουργεί, που είναι αποτελεσματικό».


τραγουδι μπορει να βγω

Στη συνέχεια, ο κ. Λεμέρ συμπλήρωσε: «Οι δεσμεύσεις που ανέλαβε η Ελλάδα για το μέλλον είναι σαφείς, ιδίως στο θέμα των πρωτογενών πλεονασμάτων και της διατήρησης της δυναμικής των μεταρρυθμίσεων. Δεν αμφιβάλλω ότι θα γίνουν σεβαστές και ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει στην οδό της ανάπτυξης και της απασχόλησης. Αυτό ήταν το μήνυμα εμπιστοσύνης που εξέπεμψε η επίσκεψη του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας τον περασμένο Σεπτέμβριο. Στο εξής βρισκόμαστε σε αυτό τον δρόμο».


τραπεζα της ελλάδας συνάλλαγμα

Μάλιστα, ο Γάλλος υπουργός επεσήμανε ότι το ελληνικό χρέος είναι «βιώσιμο», μετά τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί και ότι σημασία τώρα έχει η οικονομική ανάπτυξη. «Γι' αυτό, πρέπει η Ελλάδα να συνεχίσει να δημιουργεί ένα κλίμα ευνοϊκό για την ανάπτυξη της οικονομίας της, όπως δεσμεύτηκε ο φίλος μου, Ευκλείδης Τσακαλώτος», είπε χαρακτηριστικά.


αντιστατική μοκέτα

Σε αυτό, σύμφωνα με τον κ. Λεμέρ, μπορεί να βοηθήσει και η νέα γενιά.


«Γνωρίζω ότι η Ελλάδα διαθέτει καλά εκπαιδευμένη νεολαία, που επιχειρεί και αγωνίζεται: εδώ βρίσκεται το μέλλον», ανέφερε.


Ερωτηθείς για το εάν τάσσεται υπέρ της επανεξέτασης των περικοπών στις συντάξεις, απάντησε: «Ας περιοριστούμε στα συμπεράσματα του Eurogroup του περασμένου Ιουνίου. [...] Εκείνο που μετράει τελικά είναι ότι πρέπει να διατηρηθεί η συνολική ισορροπία των μεταρρυθμίσεων».


Τέλος, αναφερόμενος στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή και την αποδοχή των λαϊκιστικών κομμάτων από τους ευρωπαίους πολίτες, σχολίασε: «Αν τα λαϊκιστικά κόμματα προοδεύουν στην Ευρώπη, αυτό συμβαίνει επειδή δεν καταφέραμε να απαντήσουμε στις προσδοκίες των πολιτών».


αρχαίοι τονοι

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει νέες δονήσεις, οι οποίες συνδέονται με τη δραστηριότητα του ηφαιστείου της Αίτνας.


αρχαίοι τονοι

συμφωνητικο ταξι

Συνολικά, υπέστησαν ζημιές δεκαπέντε ιδιωτικές κατοικίες και τέσσερις εκκλησίες.


Δέκα άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από των πρώτων βοηθειών και άλλοι δεκαοκτώ μετέβησαν σε κέντρα παροχής ιατρικής φροντίδας με δικά τους μέσα. Κανένας από τους τραυματίες δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση.


επιθετα για το σπιτι

Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και αρχηγός των Πέντε Αστέρων, Λουίτζι Ντι Μάιο, πρόκειται να επισκεφθεί αύριο την ευρύτερη περιοχή της Κατάνης, ενώ ο γραμματέας της Λέγκα και υπουργός εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι ευχαρίστησε, μέσω διαδικτύου, τους εκατό και πλέον πυροσβέστες που κινητοποιήθηκαν από την περασμένη νύχτα.



Grazie agli oltre 100 Vigili del Fuoco che da stanotte stanno lavorando fra le macerie dopo i crolli per il #terremoto in provincia di Catania. Fortunatamente non ci sono morti, solo feriti lievi.
Vi terrò aggiornati, un pensiero agli sfollati e onore ai pompieri! @emergenzavvf pic.twitter.com/vlBWxWrow7

— Matteo Salvini (@matteosalvinimi) 26 Δεκεμβρίου 2018

αναπτυξη γραπτου λογου γ δημοτικου

Η έκθεση «Η Κατάσταση των Παιδιών στον Κόσμο 2017: Τα παιδιά σε έναν ψηφιακό κόσμο», παρουσιάζει τους τρόπους με τους οποίους η ψηφιακή τεχνολογία επηρεάζει τη ζωή των παιδιών, εντοπίζοντας τις ευκαιρίες, καθώς και τους κινδύνους που υπάρχουν.


ασκησεις στο λυομαι

Υπογραμμίζει τα ψηφιακά χάσματα και διερευνά τις τρέχουσες συζητήσεις σχετικά με τον αντίκτυπο του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην ασφάλεια και την ευημερία των παιδιών. Υποστηρίζει, επίσης, ότι οι κυβερνήσεις και ο ιδιωτικός τομέας δεν έχουν ακολουθήσει το ρυθμό των αλλαγών, εκθέτοντας τα παιδιά σε νέους κινδύνους και ζημιές και αφήνοντας πίσω τα εκατομμύρια των πλέον μειονεκτούντων από αυτά.


Εξετάζει τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει η ψηφιακή τεχνολογία στα πιο μειονεκτούντα παιδιά, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που μεγαλώνουν σε συνθήκες φτώχειας ή που πλήττονται από έκτακτες ανθρωπιστικές κρίσεις. Αυτές περιλαμβάνουν την αύξηση της πρόσβασής τους στην πληροφόρηση, την οικοδόμηση δεξιοτήτων για τον ψηφιακό χώρο εργασίας και την παροχή μιας πλατφόρμας για τη σύνδεση και επικοινωνία των απόψεών τους. Η έκθεση δείχνει, επίσης, ότι εκατομμύρια παιδιά μένουν πίσω. Περίπου το ένα τρίτο της νεολαίας στον κόσμο - 346 εκατομμύρια - δεν έχει δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο, κάτι που επιδεινώνει τις ανισότητες και μειώνει την ικανότητα των παιδιών να συμμετέχουν σε μια αυξανόμενη ψηφιακή οικονομία.


αναπτυξη γραπτου λογου γ δημοτικου

μπιφτέκι ακης

γιατι θεε μου η ζωη..με κυνηγαει σαν τον ληστη

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News», ο κ. Δένδιας κατηγορεί την κυβέρνηση για πλήρη απουσία προτάσεων, καθώς και για απόκρυψη στοιχείων.


γιατι θεε μου η ζωη..με κυνηγαει σαν τον ληστη

φραγή εισερχομένης και εξερχόμενης κίνησης

Χαρακτήρισε δε, το διάγγελμα του κ. Τσίπρα από την Ιθάκη «βαθύτατα διχαστικό και παλαιοκομματικό σε ύφος».


νομαρχιακο διαμερισμα

«Με παραμύθια από την Ιθάκη δεν μπορεί να αποκρυφτεί η δυσχερής πραγματικότητα την οποία βιώνουν οι Έλληνες πολίτες, ούτε τα τεράστια λάθη της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε όλους τους τομείς» ανέφερε ο ίδιος.


Σχετικά με τα όσα, κατά «συγκλίνουσες πληροφορίες» αναμένεται να εξαγγείλει ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ, ο κ. Δένδιας, μεταξύ άλλων, είπε: «Όπως έχει αποδειχθεί στην πράξη, χωρίς αιδώ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ υπόσχονται στους πάντες τα πάντα και δεν αισθάνονται καν την ανάγκη να απολογηθούν για τον λόγο που δεν υλοποιούν τις υποσχέσεις τους».


Εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι εταίροι θα πειστούν από την ΝΔ που ζητά μείωση πρωτογενών πλεονασμάτων, «ώστε να επιστρέψει η χώρα σε βιώσιμη ανάπτυξη», ενώ επισημαίνει ότι για την ΝΔ αυτή η μείωση είναι αναγκαίος όρος προκειμένου να μειωθεί η φορολόγηση και να προσελκυθούν επενδύσεις.


Αναφορικά με την διεκδίκηση της κυβέρνησης να μην γίνει περικοπή των συντάξεων από τις αρχές του 2019, ο κ. Δένδιας υπενθύμισε ότι η σημερινή κυβέρνηση «προχώρησε στη σχετική συμφωνία με τους δανειστές»", ότι η ΝΔ κατέθεσε πρόταση νόμου για το ίδιο ζήτημα «την οποία θα μπορούσαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να υπερψηφίσουν» και πρόσθεσε ότι «η κύρια έγνοια τους είναι να αναβληθεί απλώς για λίγους μήνες η εφαρμογή του μέτρου, ώστε να μη σκιάσει την προεκλογική εκστρατεία τους».


Τόνισε ότι «ουδείς ανασχηματισμός έσωσε μια κυβέρνηση που βρίσκεται σε βαθιά κρίση» προσθέτοντας ότι «σε κάθε περίπτωση ο χρόνος μετρά αντίστροφα πλέον για τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από μια κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».


Ερωτηθείς για την πυρκαγιά στο Μάτι, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, τόνισε, μεταξύ άλλων ότι «από τα όσα συνεχίζουν να αποκαλύπτονται για την καταστροφική πυρκαγιά, είναι προφανές ότι έγιναν τραγικά επιχειρησιακά λάθη, αλλά και ότι υπήρξε τεράστιο έλλειμμα εποπτείας από τις αρμόδιες πολιτικές ηγεσίες».

lower esb b2 αποτελεσματα 2015

Ύστερα από πολυήμερη αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκε και συνελήφθη σε καλύβα στην Ορμύλια Χαλκιδικής, περιοχή όπου και διεπράχθη το φονικό.


22 φεβρουαρίου τι ζώδιο είναι

Ανάμεσα στους μάρτυρες που εξετάστηκαν από το δικαστήριο ήταν οι γονείς κι ο αδελφός της άτυχης Λέλας, όπως επίσης μία Βρετανίδα φίλη του ζευγαριού που κατέθεσε για το παρελθόν του κατηγορούμενου. Η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 16 Μαρτίου.


sante πεδιλα 2014

«Το λάθος της κόρης μου ήταν ότι δεν ήθελε να μοιράζεται τα προβλήματά της. Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι δεν μπορούσε να ζήσει άλλο μαζί του, δεν έβρισκε συνεννόηση» κατέθεσε με βουρκωμένα μάτια η μητέρα της δολοφονηθείσας γυναίκας και πρόσθεσε ότι η ίδια δεν ενέκρινε την επιλογή της κόρης της να παντρευτεί τον 35χρονο, αλλά εκείνη της απαντούσε «ότι αυτό δεν είναι δουλειά μου κι ότι η απόφαση είναι δική της».


lower esb b2 αποτελεσματα 2015

Η μάρτυρας μετέφερε στο δικαστήριο περιστατικό που έλαβε χώρα το Σεπτέμβριο του 2014, παραμονή από τα βαφτίσια των εγγονών της, κατά το οποίο ο κατηγορούμενος άρπαξε τη Λέλα και την έσυρε στο μπαλκόνι θέλοντας να την πετάξει κάτω. Σε ερώτηση γιατί μετά τη δολοφονία πήρε τον 4,5 ετών - τότε - Φοίβο κι έφυγε μαζί του, η ίδια απάντησε: «Τον βρήκε μπροστά του και τον πήρε, όπως το κατσίκι που χτυπάει τα πόδια του».


Καταθέτοντας από το βήμα του μάρτυρα, ο αδελφός της άτυχης γυναίκας, ανέφερε ότι η αδελφή του έφερε τον κατηγορούμενο στην οικογένεια όσο αυτός ήταν εργάτης και τον παρουσίασε ως φίλο της. Όπως είπε, τον δέχθηκαν στην οικογένεια και εργάζονταν μαζί στο φυτώριο, την οικογενειακή τους επιχείρηση. Ο ίδιος περιέγραψε τον κατηγορούμενο ως οξύθυμο χαρακτήρα, ενώ του άρεσε να τον αποκαλούν στο φυτώριο «boss».


πιθανοτατα συνωνυμα

Παράλληλα, μίλησε και για το κόστος αυτών των κυρώσεων που χρεώνεται η ελληνική οικονομία, ιδιαίτερα η αγροτική, με τα μεγάλα προβλήματα από την πτώση των εξαγωγών των προϊόντων.


πιθανοτατα συνωνυμα

αποτυχημενη εμφυτευση μαλλιων

Ερωτηθείς για τον τουρισμό απάντησε ότι τον προηγούμενο χρόνο είχαμε στην Ελλάδα πάνω από 900.000 Ρώσους τουρίστες. «Η Ρωσία είναι από τις καλύτερες χώρες τουριστών, είναι μορφωμένοι, αγαπούν την Ελλάδα και ξέρουν την ιστορία της. Επίσης, έχουν μια ειδική ομάδα τουριστών που ανήκουν στην κατηγορία του θρησκευτικού τουρισμού. Είναι η ορθοδοξία που δένει τους λαούς μας. Ο τουρισμός είναι από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες μας, έτσι το βλέπω. Φέτος θα κάνουμε ρεκόρ, θα φτάσουμε τα 32 εκατομμύρια. Είναι σχεδόν τρεις φορές ο πληθυσμός μας. Ελπίζω να φιλοξενήσουμε περισσότερους Ρώσους τουρίστες» ανέφερε ο κ. Κοτζιάς.


Σχετικά με την τάση για αγορά ακινήτων στην Ελλάδα από Ρώσους, ο υπουργός Εξωτερικών σημείωσε ότι «υπάρχει αύξηση στα ελληνικά ακίνητα, ιδιαίτερα από πλούσιους γιατί παίρνουν και τη λεγόμενη Golden Visa» και εξέφρασε την άποψη ότι «το κίνητρο των περισσότερων Ρώσων είναι η ομορφιά της χώρας μας και η φιλία που νοιώθει ο Ρώσος για τη χώρα μας». «Τέλος, μετά από οκτώ χρόνια βγαίνουμε από την κρίση. Έχουμε 2% ανάπτυξη. Δεν είναι μεγάλο, αλλά είναι σαφώς καλύτερο από το μείον που είχαμε. Είχαμε τη μεγαλύτερη μεταπολεμική κρίση χώρας. Χάσαμε το 28% του ΑΕΠ μας» πρόσθεσε.


σεφ ζαχαρη

Σε ερώτηση για το ονοματολογικό της πΓΔΜ απάντησε ότι η συμφωνία με τη γειτονική χώρα είναι «καλή και ισορροπημένη», μία συμφωνία win-win, και εθνικά συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές.


Τέλος, με το Κυπριακό ευχαρίστησε τη Ρωσία για τη θετική στάση που κρατά απέναντι σε αυτό το πρόβλημα, «μία στάση αρχών, βασισμένη στο διεθνές δίκαιο», επισημαίνοντας ότι «κανείς δεν μπορεί να έχει ένα άλλο κράτος σαν προτεκτοράτο ή υπό κατοχή. Ελπίζω να τελειώσουμε με αυτά».

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

θανατηφορο τροχαιο παντελιδης

Ο κ. Λέκκας έκανε λόγο για επικινδυνότητα τουλάχιστον άλλων 7 παραλίων των Επτανήσων, μιλώντας για περιοχές με αρνητικές κλίσεις όπου κατά καιρούς γίνονται κατολισθήσεις.


«Το Πόρτο Κατσίκι της Λευκάδας και ο Μύρτος της Κεφαλλονιάς είναι 2 από αυτές. Προτείναμε στην περιφέρεια ένα πρόγραμμα έρευνας που εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, για την αντιμετώπιση των κινδύνων. Η ‘ζωνοποίηση’ των περιοχών και η χρήση προστατευτικών συρμάτων που θα απαγορεύουν στο κοινό να πλησιάζει τα επικίνδυνα σημεία είναι μία από τις λύσεις που προτείνονται», είπε στο ραδιόφωνο του Σκάι.


θανατηφορο τροχαιο παντελιδης

μαρκέτος σπύρος - απθ
ευχες για στεφανια κηδειας

πυροσβεστικη ηλιουπολης

Οι επενδυτές προχώρησαν σε κατοχύρωση μέρους των βραχυχρονίων κερδών, των τριών προηγούμενων συνεδριάσεων, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός δείκτης είχε καταγράψει συνολικά κέρδη 3,77%.


Στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων βρέθηκαν οι τραπεζικές μετοχές.


σοφία χαρμαντά instagram

μαχη υπερ

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 762,49 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,60%.


πυροσβεστικη ηλιουπολης

Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 770,19 μονάδες (+0,41%) και κατώτερη τιμή στις 761,15 μονάδες (-0,77%).


Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 37,797 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 43.555.524 μετοχές.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,62%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,48%.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (+1,65% στα 4,32 ευρώ), της Σαράντης (+1,63% στα 12,44 ευρώ), της ΕΧΑΕ (+1,25% στα 4,85 ευρώ) και του ΟΤΕ (+0,57% στα 10,50 ευρώ).


Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Attica Bank (-5,26% στα 0,054 ευρώ), της Eurobank (-3,92% στα 0,711 ευρώ), της Εθνικής (-3,38% στα 0,286 ευρώ), της Alpha Bank (-2,27% στα 1,72 ευρώ) και Πειραιώς (-1,96% στα 2,50 ευρώ).


Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Προσωπικών Προϊόντων (+1,17%), των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+0,76%) και των Τηλεπικοινωνιών (+0,57%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες της Υγείας (-3,45%), των Τραπεζών (-2,90%) και των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (-0,79%).


Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν η Εθνική και η MIG, διακινώντας 19.432.498 και 7.539.838 μετοχές, αντιστοίχως.


Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν η Alpha Bank με 7,352 εκατ. ευρώ και η Εθνική με 5,691 εκατ. ευρώ.


Ανοδικά κινήθηκαν 44 μετοχές, 57 πτωτικά και 26 παρέμειναν σταθερές.


Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Λανακάμ(κο)+20,00%, ΣΙΔΜΑ-20,00%, Βιοτέρ+19,05% και Κρητών 'Αρτος +10,00%.


Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές:Σφακιανάκης-19,86%, Βαρβαρέσος -19,48%, Forthnet-17,09% και ΓΕΚΕ -14,77%.

σουμεν βουλγαρια χαρτησ

Ο πυροβολισμός ακούστηκε από τις τουαλέτες του σχολείου, όπου ο 13χρονος φέρεται ότι επιχείρησε να λύσει τις διαφορές του με τον άλλον μαθητή.


«Πέτρα του σκανδάλου», φέρεται να είναι μια έφηβη που είχε σχέση με φίλο του 13χρονου, σύμφωνα με τον οποίο, παρενοχλήθηκε από τον μαθητή, αναφέρει το lamiareport.


παρθενια γιοβα

πρεσβεια γεωργιας θεσσαλονικη

Με αυτόν τον τρόπο, φέρεται ότι ήθελε να φοβίσει τον αντίζηλο του φίλου του και μάλιστα μετά τον πυροβολισμό ακολούθησε και συμπλοκή.


σουμεν βουλγαρια χαρτησ

Ο διευθυντής του σχολείου κάλεσε άμεσα την αστυνομία που προσήγαγε τον νεαρό με το πιστόλι, ενώ στο αστυνομικό μέγαρο κλήθηκε και ο πατέρας που έχει την ευθύνη για την πράξη του γιου του.


Με εντολή Εισαγγελέα δεν έγινε κράτηση, ενώ σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.


Την προανάκριση για το συμβάν ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας.

πανουσης κκε

«Η Υεμένη βρίσκεται στα πρόθυρα λιμού, η χολέρα επιδεινώνει τη δραματική διατροφική κρίση και τα τρόφιμα χρησιμοποιούνται σαν όπλο πολέμου», αναφέρει η Ελίζαμπεθ Ράσμουσεν, αναπληρώτρια διευθύντρια του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος του ΟΗΕ στη διάρκεια μιας διάσκεψης που πραγματοποιείται από το Ριάντ για την παροχή βοήθειας στην Υεμένη.


νεα γευση χιος

Περισσότεροι από 8.650 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και σχεδόν 58.600 τραυματιστεί στην Υεμένη από τον Μάρτιο του 2015, οπότε επενέβη στη χώρα ένας στρατιωτικός συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία εναντίον των σιιτών ανταρτών Χούτι, σημειώνει το Αθηναϊκό πρακτορείο.


χριστιανισμοσ εβραικη θρησκεια

2017 10 24T100226Z 1052526961 RC16FB7F59A0 RTRMADP 3 YEMEN SECURITY MALNUTRITIONREUTERS/Abduljabbar Zeyad


πανουσης κκε

Εξαιτίας της συνέχισης της σύγκρουσης, επτά εκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται αντιμέτωποι με την απειλή του λιμού και 17 εκατομμύρια, δηλαδή το 60% του πληθυσμού, υποφέρουν από διατροφική ανασφάλεια.


Από τον Απρίλιο, 2.100 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τη χολέρα, με τα νοσοκομεία να μην μπορούν να προμηθευτούν φάρμακα εξαιτίας του κλεισίματος των λιμανιών και του αεροπορικού εμπάργκο που έχει επιβληθεί στη χώρα.


Οι αντιμαχόμενες πλευρές κατηγορούνται ότι δεν προστατεύουν τους αμάχους από «τη χειρότερη ανθρωπιστική κρίση του κόσμου», όπως έχει χαρακτηρίσει την κατάσταση στη χώρα ο ΟΗΕ.


2017 10 24T100156Z 1991926502 RC1E3E98CCE0 RTRMADP 3 YEMEN SECURITY MALNUTRITIONREUTERS/Abduljabbar Zeyad


Ο υπό τη Σαουδική Αραβία συνασπισμός, που ελέγχει τον εναέριο χώρο της Υεμένης και κάποια λιμάνια της, προστέθηκε αυτό τον μήνα στον μαύρο κατάλογο του ΟΗΕ των χωρών και των οντοτήτων που διαπράττουν ωμότητες εναντίον παιδιών στη διάρκεια ένοπλων συρράξεων.


Οι δρόμοι γύρω από την Σανάα, ελέγχονται από τους Χούτι και τους συμμάχους τους, οπαδούς του πρώην προέδρου Άλι Αμπντάλα Σάλεχ.


Οι ανθρωπιστικές οργανώσεις έχουν προειδοποιήσει ότι το κλείσιμο του αεροδρομίου της Σανάα εμποδίζει την παράδοση βοήθειας, η οποία πλέον πρέπει να περνά από το λιμάνι της Χοντέιντα στην Ερυθρά Θάλασσα.


radio dj one

Στη μέτρηση που πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 9 Δεκεμβρίου, δηλαδή πριν από τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 12,9 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.


Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 16,2% και η Νέα Δημοκρατία 29,1%. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 8,3%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 6,5%, το ΚΚΕ με 6,4%, η Πλεύση Ελευθερίας με 3,1%, η Ένωση Κεντρώων με 3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,4% και το Ποτάμι με 2%. Το 11,6% δήλωσε ότι ή θα απέχει από τις εκλογές ή θα ρίξει λευκό ή άκυρο ενώ το 7,6% δήλωσε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα.


κοκκινιλες στο προσωπο απο το ξυρισμα

προφητεια παισιου παρισι

prothesi prin


radio dj one

Στη μέτρηση που πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 12 Δεκεμβρίου, μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, η διαφορά μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων μειώθηκε στο 11,4%.


Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 14,7% και η Νέα Δημοκρατία 26,1%. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 7,5%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το ΚΚΕ με 6,1%, η Ένωση Κεντρώων με 2,7%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Πλεύση Ελευθερίας με 2,4% και το Ποτάμι με 1,5%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων αγγίζει το 15%, ενώ το 11,9% δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει ή θα ρίξει λευκό ή άκυρο.


prothesi meta



days of the week organizer

Οι αναλυτές της αντιτρομοκρατικής πιστεύουν ότι με την επίθεση στα γραφεία της τράπεζας οι τρομοκράτες έστειλαν δυο σαφή μηνύματα:


κατασκευες απο ξυλο παλετας

Το πρώτο ότι μπορούν να χτυπήσουν όπου θέλουν, ο, τι ώρα θέλουν ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας που είναι ίσως το πιο καλά φυλασσόμενο κομμάτι της Αθήνας. Το δεύτερο ότι ο κατασκευαστής εκρηκτικών μηχανισμών της οργάνωσης που στο παρελθόν είχε λόγο απειρίας κάποιες αστοχίες στις βόμβες που κατασκεύαζε , έμαθε πως να φτιάχνει μηχανισμούς χωρίς πρόβλημα στη συνδεσμολογία και άρα τώρα μπορούν να κάνουν όσα χτυπήματα θέλουν.


λογιστικη μακροχρονιων μισθωσεων


"Είναι ξεκάθαρο ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο κεφάλαιο με τις οργανώσεις να δημιουργούν νέες γενιές από νέα μέλη με βασικό στόχο να επιστρέψουν στην ένοπλη δράση και να δείξουν ότι παραμένουν ενεργές και δυνατές ακόμα και αν τα ηγετικά τους στελέχη είναι στη φυλακή .." μας λέει στέλεχος της ΕΛΑΣ.


days of the week organizer


Ο φρουρός του κτιρίου της τράπεζας στην οδό Σανταρόζα είδε καθαρά τους δυο τρομοκράτες πάνω σε μια μηχανή μικρού κυβισμού φορώντας κράνη, να σταματούν στην είσοδο και να αφήνουν το σακίδιο που περιείχε τον εκρηκτικό μηχανισμό. Αμέσως μετά μέσω της Πανεπιστημίου εξαφανίστηκαν. Ο φρουρός ειδοποίησε την Άμεση Δράση ενώ ταυτόχρονα συνεργός των τρομοκρατών τηλεφωνούσε σε ιστοσελίδα και έδινε χρονικό περιθώριο 35 λεπτά για να εκραγεί ο μηχανισμός.


Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις τους αλλά τα υψηλόβαθμα στελέχη που έχουν ασχοληθεί με τις συλλήψεις τρομοκρατών λένε συχνά:



".....στην υπηρεσία μας υπάρχει ένα ολόκληρο άλμπουμ από φωτογραφίες τρομοκρατών που αφήνουν βόμβες. Όλοι ξέρουν να καλύπτουν τα χαρακτηριστικά τους. Στην έρευνα δεν μας βοήθησαν ποτέ οι κάμερες. Αυτό που θα μας βοηθούσε θα ήταν να διαπιστώσουμε από το οπτικό υλικό που καταλήγει η μηχανή. Αλλά τα Εξάρχεια είναι μια περιοχή που, όπως γνωρίζουν όλοι δεν έχει κάμερες ασφαλείας ..."



caprice μεταφραση ελληνικα

Όπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Κοτζιάς συγκαλεί το ΕΣΕΠ τρεις μέρες μετά το ναυάγιο της πενταμερούς Διεθνούς Διάσκεψης για το Κυπριακό που διεξήχθη στο Κραν Μοντάνα της Ελβετίας, στην οποία η Ελλάδα κατέβαλε κάθε προσπάθεια προκειμένου να συμβάλει με όλους τους δυνατούς τρόπους στη λύση του Κυπριακού.


Ο υπουργός Εξωτερικών θα αναφερθεί σε αυτές τις προσπάθειες που κατέβαλε η ελληνική πλευρά επί ένα δεκαήμερο και προσέκρουσαν στην 'αδιάλλακτη στάση της Τουρκίας' η οποία, όπως τόνισε σε ανακοίνωσή του (το Σάββατο) το ΥΠΕΞ, διέψευσε όλους όσοι είχαν ελπίσει ότι κάτι θα άλλαζε στη στάση της, οδήγησε σε αδιέξοδο και τίναξε στο αέρα τη Διάσκεψη, αποκαλύπτοντας και επιβεβαιώνοντας τις πραγματικές της προθέσεις που στρέφονται ενάντια στο διεθνές δίκαιο και τις αποφάσεις του ΟΗΕ.


caprice μεταφραση ελληνικα

συνέντευξη τύπου εδοεαπ

πληρωμη τελων κυκλοφοριας 2015 με τον μηνα

Ο κ. Κοτζιάς θα αποσαφηνίσει επίσης ότι παρά τη μη επίτευξη του στόχου, η Ελλάδα θα συνεχίσει να εργάζεται ανυποχώρητα με όλα τα μέσα που διαθέτει, για μία δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού σε στενή συνεργασία με την Κυπριακή Δημοκρατία, τον ΟΗΕ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ειχα ενα φιλο μια φορα στιχοι

Η Lacey Guyton μοιράστηκε την ιστορία της σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η οποία έγινε viral. Στη δημοσίευση ανέφερε πως η σχεδόν νεογέννητη κόρη της, Raina, κλειδώθηκε κατά λάθος μέσα στο αμάξι, μαζί με τα κλειδιά. Η οικογένεια βρισκόταν στο Γουότερφορντ του Μίσιγκαν.


ειχα ενα φιλο μια φορα στιχοι

προιοντα κορρες καταστηματα αθηνα

«Όταν πήγαινα προς την πόρτα του αυτοκινήτου μου, άκουσα όλες τις πόρτες να κλειδώνουν και θυμήθηκα πως το “έξυπνο” κλειδί ήταν μέσα στην τσάντα με τις πάνες της μικρής. Πάτησα το κουμπί στο πόμολο της πόρτας, αλλά δεν άνοιξε. όπως θα έπρεπε. Τότε απλά πάγωσα».


Αμέσως είπε στην γιαγιά της να καλέσει την άμεσο δράση και πήρε ένα «τεράστιο κομμάτι από την άσφαλτο» για να προσπαθήσει να σπάσει τα παράθυρα. Αφού δεν τα κατάφερε, ο παππούς της, της έδωσε ένα ειδικό εργαλείο, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να σπάσει το τζάμι.


επικοινωνιακο χαρισμα

Η γραμμή έκτακτης ανάγκης τους είπε πως δεν στέλνουν ποτέ κάποιον για να σπάσει παράθυρα και τους πρότεινε να καλέσουν μία εταιρεία ρυμούλκησης.



κουνουπιδι γιαχνι με λουκανικα

Συνολικά από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι και σήμερα Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου πέρασαν 3.109 άτομα στα νησιά του Β. Αιγαίου, και προστέθηκαν στους ήδη διαμένοντες σε αυτά. Η Τουρκική Ακτοφυλακή ανακοινώνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ότι από 1ης Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου επενέβη σε 61 περιστατικά και επαναπροώθησε στις τουρκικές ακτές 2.619 πρόσφυγες και μετανάστες που με τις πλαστικές βάρκες στις οποίες επέβαιναν, δεν είχαν βγει από τα τουρκικά χωρικά ύδατα. Όλο τον Αύγουστο είχε παρέμβει σε 49 περιστατικά επαναπροωθώντας 2.016 άτομα.


πρατηριο μποξερ
jumbo ιασμο τηλεφωνο
κουνουπιδι γιαχνι με λουκανικα

μετρο αεροδρομιο ελευθεριος βενιζελος

«Όλοι αναγνωρίζουν το θετικό μομέντουμ της ελληνικής οικονομίας και κανείς δεν έχει την διάθεση να δημιουργήσει τεχνητά εμπόδια στην πορεία της χώρας για την έξοδο από τα Μνημόνια τον Αύγουστο του 2018» προσθέτοντας ότι «η διαδικασία της τρίτης αξιολόγησης εξελίσσεται θετικά. Δεν φαίνεται να προκύπτουν δημοσιονομικές αποκλίσεις, ενώ και στα ζητήματα των προαπαιτουμένων βρίσκουμε κοινούς τόπους».


μετρο αεροδρομιο ελευθεριος βενιζελος

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποσαφήνισε, σε συνέντευξή του στην «Αυγή της Κυριακής», ότι τον Αύγουστο του 2018 «τελειώνει το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής και λήγει το καθεστώς επιτροπείας» το οποίο σημαίνει ότι «δεν θα υπάρχει πλέον μια λίστα μεταρρυθμίσεων την οποία θα πρέπει να εφαρμόζει η ελληνική πλευρά για να παίρνει ως αντάλλαγμα χρήματα για την εξυπηρέτηση του χρέους».


το νησι περιγραφη επεισοδιων

«Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει δημοσιονομική παρακολούθηση και εποπτεία εκ μέρους των ευρωπαϊκών θεσμών, αυτό είναι άλλωστε κάτι που συμβαίνει με όλες τις χώρες που βγαίνουν από προγράμματα στήριξης» πρόσθεσε.


η μικρη αινσταιν ελληνικα

Είπε ότι με την λήξη του προγράμματος θα αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό η οικονομική και πολιτική κυριαρχία της χώρας «και θα φανούν με ακόμη μεγαλύτερη σαφήνεια οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην Αριστερά και τη Δεξιά».


Ως προς τα αποτελέσματα της ανάπτυξης, αφού επισήμανε ορισμένα θετικά βήματα που έχουν πραγματοποιηθεί στο ζήτημα της καταπολέμησης της ανεργίας και της μερικής απασχόλησης σημείωσε ότι για την κυβέρνηση «το βασικό ερώτημα είναι ποιά ανάπτυξη; Και εμφανίζεται σήμερα η πολιτική και κοινωνική διαιρετική γραμμή. Από τη μια, η ανάπτυξη που βασίζεται στην συντριβή της εργασίας και της κοινωνίας και από την άλλη η δίκαιη ανάπτυξη της ισότητας, της αλληλεγγύης, η ανάπτυξη με αναδιανομή υπέρ των εργαζομένων και της κοινωνικής πλειοψηφίας».


Ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε ότι η δημοσιονομική πορεία για το 2017 «είναι τέτοια που αφήνει περιθώρια για τη διανομή κοινωνικού μερίσματος και μάλιστα μεγαλύτερου από το 2016», τονίζοντας στη συνέχεια ότι το βασικό ερώτημα «δεν είναι αν θα διανεμηθεί κοινωνικό μέρισμα αλλά αν οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις θα στηρίξουν αυτή την αυτονόητη επιλογή της κυβέρνησης ή θα επαναλάβουν το πολιτικό ολίσθημα του 2016 όταν αρνήθηκαν να υπερψηφίσουν την εφάπαξ στήριξη των χαμηλοσυνταξιούχων με 517 εκατομμύρια».


«Επιτυχία το ταξίδι του Τσίπρα στις ΗΠΑ»


Ερωτηθείς για το πώς αποτιμά η κυβέρνηση την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, είπε ότι αυτή «ήλθε ως επιβεβαίωση της αναβαθμισμένης γεωπολιτικής και οικονομικής σημασίας της χώρας στο διεθνές στερέωμα».


Αναφέροντας την σειρά συναντήσεων με σημαντικούς πολιτικούς ηγέτες από όλο τον κόσμο που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την τελευταία διετία ως αποτέλεσμα της «ενεργητικής και πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής που έχουμε υιοθετήσει από το 2015 και μετά», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε οτι η χώρα «έχει αλλάξει άρδην ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται η χώρα στο πεδίο των διεθνών σχέσεων αφήνοντας οριστικά πίσω της την πενταετία διεθνούς απομόνωσης από το 2010 έως το 2014».


Χαρακτήρισε τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο των ΗΠΑ και συνολικά το ταξίδι ως επιτυχία εστιάζοντας στην συμφωνία μεταξύ των υπουργών Οικονομίας για την διερεύνηση επενδυτικών δυνατοτήτων και στην «σαφή στήριξη του Αμερικανού Προέδρου στις προσπάθειες της κυβέρνησης για την ρύθμιση του ελληνικού χρέους».


Ως προς την σφοδρή κριτική που δέχθηκε η κυβέρνηση για τις «κοινές αξίες» με τον Ντ. Τραμπ και τη συμφωνία για τα F-16, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «οι πολιτικές και ιδεολογικές μας διαφορές είναι εκπεφρασμένες και σαφείς» και επισήμανε ότι ο Αλέξης Τσίπρας στις δηλώσεις του μιλά «για τις κοινές αξίες του ελληνικού και του αμερικανικού λαού».


Τόνισε ότι το θέμα των F-16 εξαντλήθηκε και με την παρέμβαση του πρωθυπουργού στη βουλή, προσθέτοντας ότι «επρόκειτο για μια αναγκαία κίνηση την οποία είχε αιτηθεί η ελληνική Πολεμική Αεροπορία ήδη από το 2009, θα κοστίσει 1,1 δισ ευρώ σε βάθος δεκαετίας και θα επιβαρύνει επιπλέον τον ελληνικό προϋπολογισμό».