Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ωροσκοπιο ελλαδα ιουλιος 2015

Σύμφωνα με τον Τούρκο πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο τουρκικός στρατός και οι αντάρτες που στηρίζει εισήλθαν στην Αφρίν σήμερα το πρωί στις 11:05 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) από το μεθοριακό χωριό Γκιουλμπαμπά, μετέδωσε το πρακτορείο Dogan.


Ωστόσο εκπρόσωπος της YPG (Μονάδες Προστασίας του Λαού) τον διέψευσαν, τονίζοντας ότι οι Κούρδοι μαχητές τους απώθησαν. Ο Μπιρούσκ Χασάκα δήλωσε ότι οι τουρκικές δυνάμεις απωθήθηκαν έπειτα από σφοδρές μάχες με ομάδες των Σύρων ανταρτών.


τροφοδοτικο υπολογιστη ορισμος

ντοκιμαντερ στην ερτ

Άλλος αξιωματούχος της YPG, ο Νούρι Μαχμούντι, επεσήμανε ότι «όλες οι χερσαίες επιθέσεις του τουρκικού στρατού εναντίον της Αφρίν έχουν μέχρι στιγμής απωθηθεί και αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν».


ωροσκοπιο ελλαδα ιουλιος 2015

«Κατά τη δεύτερη ημέρα της η επιχείρηση Κλάδος Ελαίας συνεχίζεται για να εγγυηθούμε την ειρήνη και την ασφάλεια του λαού μας, να προστατεύουμε την εδαφική ακεραιότητα της Συρίας και να εξαλείψουμε τα τρομοκρατικά στοιχεία από την περιοχή», ανέφερε νωρίτερα σε ανάρτησή του στο Twitter ο Ιμπαχίμ Καλίν, εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.



In its second day, #OliveBranchOperation continues to ensure peace and security for our people, protect Syria’s territorial integrity and eliminate all terrorist elements in the region. Turkey expects its allies to support its fight against terrorism in all of its forms.

— Ibrahim Kalin (@ikalin1) 21 Ιανουαρίου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου