Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

ραδιοφωνικοι σταθμοι προγραμμα

Μάλιστα ο Ντιμιτρόφ κάλεσε τις άλλες χώρες να ακολουθήσουν το μοντέλο της Συμφωνίας των Πρεσπών λέγοντας ότι πρέπει να αναληφθεί σύντομα δράση για μια σειρά προβλημάτων, από τις διπλωματικές διενέξεις έως το ζήτημα της Παιδείας και της Υγείας, ώστε να σταματήσει η φυγή νέων ανθρώπων από την περιοχή προς άλλες χώρες.


ραδιοφωνικοι σταθμοι προγραμμα

κοτσύφι φροντιδα

«(σ. σ. Η Συμφωνία των Πρεσπών) βάζει τα θεμέλια για τη δημιουργία ενός κλίματος που θα κάνει το αδύνατο να γίνεται δυνατό», σχολίασε.


θερμαντικα μπανιου σκρουτζ

Όπως αναφέρει το πρακτορείο, ο Νίκολα Ντιμιτρόφ και ο Έλληνας τότε ομόλογός του Νίκος Κοτζιάς είναι ανάμεσα στους αρχιτέκτονες της Συμφωνίας των Πρεσπών, που συνήφθη τον Ιούνιο του 2018 και είχε στόχο να τερματιστεί μια μακροχρόνια διαμάχη ανάμεσα στις δύο γειτονικές χώρες.


Ωστόσο, επισημαίνει ο συντάκτης του πρακτορείου, η σαμπάνια που άνοιξαν οι ηγέτες των δύο χωρών όταν υπέγραψαν τη συμφωνία ήταν ουσιαστικά μόνο το πρελούδιο σε μια πολύμηνη πολιτική κόντρα στο εσωτερικό και των δύο χωρών με εθνικιστές επικριτές της συμφωνίας σε αμφότερες τις χώρες να διαμαρτύρονται για τη νέα ονομασία. Το πρακτορείο προσθέτει ότι δεκάδες χιλιάδες άτομα διαδήλωσαν στην Αθήνα ενόψει της ψηφοφορίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου