Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

επισκευη οθονης iphone 6s

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την εγκληματική επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης από ακροδεξιούς τραμπούκους. Η φασιστική αυτή επίθεση, αποτελεί μια προσπάθεια στοχοποίησης και εκφοβισμού του Γ. Μπουτάρη, και βρίσκει όλους τους δημοκρατικούς πολίτες απέναντι. Η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να κάνει για άλλη μια φορά φτηνή αντιπολίτευση, με αφορμή αυτή την τραμπούκικη, φασιστική ενέργεια, αποτελεί μια αθλιότητα ολκής», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.


Και η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την επίθεση. Σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς τονίζει: «Οι δράστες της σημερινής φασιστικής επίθεσης πατριδοκάπηλων πρέπει να συλληφθούν αμέσως και η κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι η ανομία έχει ξεπεράσει κάθε όριο λόγω της απαράδεκτης ανοχής που επιδεικνύει στη βία απ' όπου κι αν προέρχεται».


επισκευη οθονης iphone 6s

πιτσα για παρτυ

Τσίπρας: Ακροδεξιοί τραμπούκοι αυτοί που επιτέθηκαν στον Γιάννη Μπουτάρη


ψευτικες κατσαριδες

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, με ανάρτησή του στο twitter τονίζει: «Ντροπή για τη φασιστική επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Να μην επιτρέψουμε στο σκοτάδι να καταπιεί το φως της δημοκρατίας».



Ντροπή για τη φασιστική επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Να μην επιτρέψουμε στο σκοτάδι να καταπιεί το φως της δημοκρατίας.

— Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) 19 Μαΐου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου