Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

αγορες μεσω ebay

Τα δύο αεροσκάφη συγκρούστηκαν στον αέρα, με αποτέλεσμα να επέλθει το τραγικό τέλος του 82χρονου πιλότου του ενός, όπως επιβεβαίωσαν ιατρικές πηγές.


Το δεύτερο αεροσκάφος, που κατά πληροφορίες είχε δύο επιβαίνοντες – πατέρα και γιο – υπέστη μικρές υλικές ζημιές από τη σύγκρουση και αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Οττάβα.


αγορες μεσω ebay

ιχθύες χαρακτηριστικα

Οι δύο επιβαίνοντες είναι σώοι και δεν υπάρχουν πληροφορίες για οποιονδήποτε τραυματισμό τους.


υγεια τωρα η ποτε


Confirmation from ⁦@OttawaParamedic⁩ man has died following crash - witnesses say 82 year old man who was in the plane that crashed was a recreational pilot who didn’t rarely travelled very far from the ⁦@CarpAirport⁩ ⁦@ctvottawa⁩ pic.twitter.com/a8l0AEnAk8

— Mike Arsalides (@MArsalidesCTV) 4 Νοεμβρίου 2018

public εισητηρια μεγαρο

Το δικαστήριο κήρυξε ένοχο χωρίς ελαφρυντικά τον φοιτητή, που ήταν απών, για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της εξύβρισης και της απειλής.


Ο πανεπιστημιακός κατέθεσε στο δικαστήριο για την επίθεση που δέχθηκε από τον κατηγορούμενο και τους άλλους δύο δράστες, λέγοντας πως το περιστατικό ξεκίνησε όταν είδε κάποιον να γράφει με σπρέι στον τοίχο.


public εισητηρια μεγαρο

κρατικο λαχειο 30 δεκεμβριου 2015

my mad fat diary d

Ο κ. Συρίγος είπε πως επειδή μόλις πριν λίγες ημέρες είχαν καθαριστεί τα μάρμαρα, του είπε σε φιλικό τόνο αν θέλει να κολλήσει αφίσες: Ήρθαν άλλοι 2 νεαροί και ο ένας από αυτούς είναι ο κατηγορούμενος. Μου είπε να φύγω και διαπληκτιστήκαμε. Ο ένας εκ των τριών μου έβαψε το παντελόνι με σπρέι... Με χτύπησαν στα πλευρά και με κλωτσιές στα πόδια. Ο κατηγορούμενος με χτύπησε με τα χέρια και τα πόδια σε διάφορα σημεία... Τρεις φορές με χτύπησαν στο κεφάλι με τη βάση του σπρέι, δεν ξέρω ποιος, αλλά είχαν τρομερό μίσος και μανία. Εξεπλάγην με το πάθος τους. Μετά, όταν άρχισε να μαζεύεται κόσμος με αποκάλεσε "χρυσαυγίτη" και με απειλητικό ύφος μου είπε "θυμήσου τι έγινε: γλίστρησες και έπεσες και χτύπησες στις πλάκες. Θα σου κάνουμε την ζωή μαύρη... Με προσβάλλει ο χαρακτηρισμός "χρυσαυγίτης". Αυτοί που τραυματίζουν είναι εξίσου φασίστες είτε ανήκουν στην ακροδεξιά είτε στην άκρα αριστερά.


Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην κατάθεση του, φίλος του κατηγορούμενου υποστήριξε πως ο καθηγητής μίλησε επιθετικά σε εκείνον που έγραφε στον τοίχο και ξεκίνησε λογομαχία. Σύμφωνα με τον μάρτυρα "ο Συρίγος έσπρωξε τον κατηγορούμενο και όχι το αντίθετο". Ο μάρτυρας υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος ήταν πιο χτυπημένος από τον καθηγητή "Ο Συρίγος περίμενε υπομονετικά την αστυνομία και δεν ήθελε γιατρό", πρόσθεσε.

επισκευη οθονης iphone 6s

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την εγκληματική επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης από ακροδεξιούς τραμπούκους. Η φασιστική αυτή επίθεση, αποτελεί μια προσπάθεια στοχοποίησης και εκφοβισμού του Γ. Μπουτάρη, και βρίσκει όλους τους δημοκρατικούς πολίτες απέναντι. Η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να κάνει για άλλη μια φορά φτηνή αντιπολίτευση, με αφορμή αυτή την τραμπούκικη, φασιστική ενέργεια, αποτελεί μια αθλιότητα ολκής», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.


Και η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την επίθεση. Σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς τονίζει: «Οι δράστες της σημερινής φασιστικής επίθεσης πατριδοκάπηλων πρέπει να συλληφθούν αμέσως και η κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι η ανομία έχει ξεπεράσει κάθε όριο λόγω της απαράδεκτης ανοχής που επιδεικνύει στη βία απ' όπου κι αν προέρχεται».


επισκευη οθονης iphone 6s

πιτσα για παρτυ

Τσίπρας: Ακροδεξιοί τραμπούκοι αυτοί που επιτέθηκαν στον Γιάννη Μπουτάρη


ψευτικες κατσαριδες

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, με ανάρτησή του στο twitter τονίζει: «Ντροπή για τη φασιστική επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Να μην επιτρέψουμε στο σκοτάδι να καταπιεί το φως της δημοκρατίας».



Ντροπή για τη φασιστική επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Να μην επιτρέψουμε στο σκοτάδι να καταπιεί το φως της δημοκρατίας.

— Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) 19 Μαΐου 2018

τραγουδι τοσες νυχτες περιμενω

Η Ελληνίδα αθλήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 14.60μ στη 2η προσπάθειά της και ανέβασε το συνολικό αριθμό των ελληνικών μεταλλίων στα 27, εκ των οποίων τα 11 χρυσά, 6 ασημένια και 10 χάλκινα.


αποστολή τούρτας

τακης ζαχαρατος κοκκινο δωματιο

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι έφθασε στη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της και μετά το άλμα στα 14.60μ έδειξε με το δάκτυλο την μαύρη κορδέλα που έφερε δίπλα στο εθνόσημο σε ένδειξη πένθους για τα θύματα της πυρκαγιάς στην Αττική.


τραγουδι τοσες νυχτες περιμενω

2018 08 10T182410Z 533027174 UP1EE8A1F49DD RTRMADP 3 EUROPEAN CHAMPIONSHIPS ATHLETICS


REUTERS/Kai Pfaffenbach


Το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Κριστίν Γκιέρις (Γερμανία) με 14.45μ και το χάλκινο η Άνα Πελετέριο (Ισπανία) με 14.44μ.

πάλεψε

Σύμφωνα με το πρακτορείο CTK, ο Μπάμπιτς αρνείται ότι έχει κάνει κάτι παράνομο και έχει χαρακτηρίσει πολιτικά υποκινούμενες τις κατηγορίες.


πάλεψε

διαστάσεις παιδικού γραφείου

μηχανικες ιδιοτητες των υλικων

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας απέκρυψε το γεγονός ότι είναι ιδιοκτήτης της φάρμας Stork’s Nest και ενός συνεδριακού κέντρου πριν από δέκα χρόνια προκειμένου αυτά να λάβουν χρηματοδότηση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ από την ΕΕ στο πλαίσιο του προγράμματος ενίσχυσης των μικρών επιχειρήσεων.


Ο πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν έχει αναθέσει στον Μπάμπις τον σχηματισμό κυβέρνησης, όμως η συγκρότηση συνασπισμού δυσκολεύει μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, καθώς και τα οκτώ κόμματα που έχουν εκλέξει εκπροσώπους στην κάτω βουλή έχουν δηλώσει ότι θα αρνηθούν να συνεργαστούν μαζί του, αν υπάρξει αστυνομική έρευνα.


Στόχος του Μπάμπις είναι η κυβέρνηση μειοψηφίας, η οποία μπορεί να διοριστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όμως και σε αυτή την περίπτωση είναι πιθανό να μην λάβει ψήφο εμπιστοσύνης.


Το κόμμα του ANO κέρδισε 78 από τις 200 έδρες του κοινοβουλίου και ο μόνος του σύμμαχος προς το παρόν είναι το Κομμουνιστικό Κόμμα που διαθέτει 15 έδρες.


Αν δεν κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης, ο Μπάμπις θα έχει δύο ακόμη ευκαιρίες να σχηματίσει κυβέρνηση, κάτι που ίσως πάρει μήνες, και στο μεσοδιάστημα η ομάδα του θα βρίσκεται στην κυβέρνηση.


Η κάτω βουλή ψήφισε ήδη από τον Σεπτέμβριο υπέρ της άσκησης ποινικών διώξεων εναντίον του, όμως με την επανεκλογή του ο Μπάμπις κέρδισε και πάλι ασυλία. Τα περισσότερα κόμματα έχουν ανακοινώσει ότι θα ψηφίσουν ξανά υπέρ της άρσης της ασυλίας του, όμως δεν είναι ξεκάθαρο αν θα υπάρξει πλειοψηφία για κάτι τέτοιο.


Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο αναπληρωτής πρόεδρος του ANO Γιάροσλαβ Φάλτινεκ, που επίσης αρνείται τις κατηγορίες.

παρακλητικος κανων αγιου ραφαηλ νικολαου ειρηνης

Ερωτηθείς για το πώς πέρασε το βράδυ μετά την ιστορική νίκη απέναντι στο είδωλό του, Ρότζερ Φέντερερ αποκάλυψε:


διαβητης τυπου 1 αναπηρια

«Ήταν μία δύσκολη διαδικασία να κοιμηθώ εκείνο το βράδυ. Είχα κι ένα πόνο στο δάκτυλο και γενικά σ' όλο μου το σώμα και είχα πολλή ένταση. Ήταν πολύ δύσκολο, όμως χθες το βράδυ κοιμήθηκα καλά. Δέχθηκα τόσα πολλά μηνύματα από Έλληνες celebrities που ούτε καν ήξερα ότι παρακολουθούσαν τένις. Όπως είπα και πριν, φαίνεται ότι αυτό που κάνω εδώ έχει μεγάλη επιρροή πίσω στην πατρίδα».


παρακλητικος κανων αγιου ραφαηλ νικολαου ειρηνης

πουτιν τουρκια πολεμος

Κι όταν οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν να τους αποκαλύψει τους celebrities που του έστειλαν μηνύματα απάντησε: «Είμαι σίγουρος ότι δεν τους ξέρετε. Είναι Έλληνες celebrities κι όχι παγκοσμίως γνωστοί».


«Είπες ότι ο στόχος σου είναι ο ημιτελικός. Γιατί όχι ο τελικός;», ήταν η επόμενη ερώτηση, με τον Τσιτσιπά να απαντά: «Μα αυτό είναι το πρώτο βήμα για να προχωρήσεις. Είμαι ικανοποιημένος που πέτυχα το στόχο μου, αλλά αυτή είναι η αρχή για να προχωρήσεις πιο πέρα... Αυτό ήταν το μίνιμουμ».


Έπειτα ένας δημοσιογράφος τού έδωσε συγχαρητήρια στα ελληνικά, ενώ τον ρώτησε για το αν τα μακριά μαλλιά του μπορεί να του δημιουργήσουν πρόβλημα, με τον τενίστα να απαντά, με χιούμορ: «Γι' αυτό θα προσλάβω την επόμενη εβδομάδα κομμωτή. Επειδή έχω μακρύ μαλλί γι' αυτό φοράω κορδέλα. Είναι το σήμα κατατεθέν μου και θα το κρατήσω».


χωρες της ευρωπης που μιλανε αγγλικα

Το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά καλεί του επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, να είναι τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους γύρω από λιμάνι, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη έργα του Μετρό και του Τραμ.


μερλος αντωνης

Από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 26 δρομολόγια πλοίων, ενώ για το Σάνββατο έχουν προγραμματιστεί 24. Από τη Ραφήνα έγιναν 18 δρομολόγια και για το Σάββατο έχουν προγραμματισθεί 16, ενώ από το Λαύριο εκτελέσθηκαν 7 και για το Σάβαβτο είναι προγραμματισμένα 6.


χωρες της ευρωπης που μιλανε αγγλικα

Την Πέμπτη από το λιμάνι του Πειραιά σε 24 δρομολόγια πλοίων αναχώρησαν 24.196 επιβάτες, 3.977 ΙΧ οχήματα,795 φορτηγά και 687 δίκυκλα. Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού έγιναν 35 δρομολόγια με 5.686 επιβάτες,531 ΙΧ οχήματα,70 φορτηγά και 173 δίκυκλα. Επίσης, την Πέμπτη από το λιμάνι της Ραφήνας αναχώρησαν 13 πλοία με 6.112 επιβάτες, 1.296 ΙΧ οχήματα,110 φορτηγά και 144 δίκυκλα. Από το Λαύριο επίσης πραγματοποιήθηκαν 7 δρομολόγια πλοίων με 2.093 επιβάτες,540 ΙΧ οχήματα, 38 φορτηγά και 60 δίκυκλα.


ηλικια παπαδοπουλος

λαίδη φθειροζόλ

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης και ο σύλλογος μικρών και αυτοαπασχολούμενων εμπόρων Θεσσαλονίκης, η πρόεδρος της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων, Γαρουφαλιά Καλαμαρά, επισήμανε ότι με νέο νόμο, που ψηφίστηκε, δίνεται «η δυνατότητα για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων όλες τις Κυριακές - πλην της δεύτερης του Αυγούστου - για τη χρονική περίοδο από τον Μάιο έως και τον Οκτώβριο σε τέσσερις περιοχές της χώρας», αλλά «ουσιαστικά αίρονται συνολικοί περιορισμοί που υπήρχαν, όχι μόνο για τις τέσσερις περιοχές, αλλά συνολικά για όλη τη χώρα, όπως δηλαδή τα τετραγωνικά μέτρα και η ιδιοκτησιακή μορφή των καταστημάτων που επιτρεπόταν να λειτουργούν τις άλλες Κυριακές πλην των οκτώ με σχετική απόφαση του οικείου αντιπεριφερειάρχη».


blog online shopping

Η κ. Καλαμαρά έκανε λόγο για συνθήκες γαλέρας στους εργασιακούς χώρους και τόνισε ότι η κατάργηση της κυριακάτικης αργίας θα παίξει ενεργητικό ρόλο και στο μοίρασμα της αγοράς ανάμεσα στους επιχειρηματικούς ομίλους, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


λαίδη φθειροζόλ

τωρα η ποτε otherview στιχοι

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του συλλόγου μικρών αυτοαπασχολούμενων εμπόρων Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κιουμουσίδης τόνισε: «Για μας η κατάργηση με νόμο της κυριακάτικης αργίας μας οδηγεί στη φυσική μας εξόντωση». Πρόσθεσε: «Η κατάργηση της κυριακάτικης αργίας έχει γίνει σταδιακά για να μη συσπειρωθούμε και να μην αντιδράσουμε».


Την ερχόμενη Κυριακή, στις 8.30 το πρωί, εμποροϋπάλληλοι και αυτοαπασχολούμενοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους.

διαιτα επιπεδης κοιλιας

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τρεις άνδρες, ηλικίας 28, 22 και 17 ετών αντίστοιχα πήγαν χθες το βράδυ στο σπίτι, όπου διαμένει ζευγάρι ηλικιωμένων και με το πρόσχημα ότι ήθελαν κάποιες πληροφορίες, μπήκαν μέσα.


αλευρι για κρεπες

γ εθνικη μπασκετ πεντελη

Στην συνέχεια οι δράστες ασκώντας σωματική βία στους ηλικιωμένους και απειλώντας τους, ερεύνησαν χώρους του σπιτιού, αλλά έπειτα από λίγη ώρα έφυγαν, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι.


διαιτα επιπεδης κοιλιας

Όμως, έπειτα από λίγο, οι τρεις άνδρες επέτρεψαν και παραβιάζοντας παράθυρο του σπιτιού των ηλικιωμένων, μπήκαν πάλι μέσα και προσπάθησαν να αφαιρέσουν διάφορα αντικείμενα.


Περίοικοι που αντελήφθησαν ότι κάτι συνέβαινε, ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ το γεγονός είχαν πληροφορηθεί και συγγενείς του ζευγαριού. Αμέσως, άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αιτωλικού, έφθασαν στο σπίτι και με την βοήθεια συγγενικών προσώπων των ηλικιωμένων συνέλαβαν μέσα στο σπίτι και τους τρεις άνδρες.

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

λαστιχα για χυτρες θεσσαλονικη

Αφορμή ήταν τα δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με τη διαβίβαση της δικογραφίας στη Βουλή, που, ωστόσο διαψεύδονται και από τη Βουλή και το υπουργείο Δικαιοσύνης, όπως γνωστοποιεί ο υπουργός.


δρομολογια κτελ μυτιληνη αεροδρομιο

Το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή, στην οποία ο κ. Καμμένος αναφέρει τα εξής:


κτηνοτροφοι τυρναβου

«Δια του Τύπου ενημερώνομαι ότι χθες σε ερώτηση δημοσιογράφου για την πρόοδο της υπόθεσης πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία, φέρεται να απαντήσατε ότι η υπόθεση αυτή θα αποσταλεί στην Βουλή ή κατά άλλους την έχετε ήδη στείλει στην Βουλή, γεγονός που διαψεύδει και η Βουλή και το Υπουργείο Δικαιοσύνης.


λαστιχα για χυτρες θεσσαλονικη

Επειδή καλώς γνωρίζετε ότι α) εγώ ζήτησα την διερεύνηση της υπόθεσης δια της στρατιωτικής δικαιοσύνης και της Ομάδας Εσωτερικών Υποθέσεων με άμεση κοινοποίηση όλων των στοιχείων προς εσάς και β) διότι αυτή η «πώληση» ουδέποτε έγινε, με ευθύνη άλλων και πάντως όχι του ΥΕΘΑ.


Για τους λόγους αυτούς ζητώ, όπως από το Νόμο περί ευθύνης υπουργών δικαιούμαι: α) την μη εφαρμογή ευεργετικών διατάξεων για τους εν ενεργεία υπουργούς και β) τη συνέχιση της διεξαγωγής από Εσάς της εν λόγω έρευνας και σας δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι βρίσκομαι στην διάθεσή Σας να καταθέσω ως απλός Έλλην πολίτης για να διευκολύνω την έρευνά Σας, ώστε αυτή να προχωρήσει άμεσα».

μεσο επικοινωνιας βικιπαιδεια

Το φετινό Halloween Doodle της Google σας καλεί να λάβετε μέρος στο παιχνίδι ως «φαντάσματα» που συνεργάζονται και συναγωνίζονται για να δουν ποιος μπορεί να συλλέξει τις περισσότερες «περιπλανώμενες φλόγες» πριν το φεγγάρι φύγει .... αλλά όχι χωρίς κάποιες απροσδόκητες ανατροπές στην πορεία του παιχνιδιού.

Δείτε ένα παράδειγμα του φετινού Halloween Doodle game της Google στο παρακάτω βίντεο:



μεσο επικοινωνιας βικιπαιδεια


βο κατερίνα στικούδη & νικηφόρος - didi στιχοι

ελευθερη εκποιηση ακινητου

Τι είναι το Halloween


Γιορτάζεται πάντα τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου, κατά την οποία τα μικρά παιδιά μεταμφιέζονται, κατά κανόνα σε κάτι «τρομαχτικό» και επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας πολλά γλυκά, ενέργεια γνωστή ως «trick or treat» («φάρσα ή κέρασμα»).



Γιορτάζεται κυρίως στις ΗΠΑ και στον Καναδά, ενώ πάρτι γίνονται και σε πολλές χώρες της Ευρώπης - μέχρι και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Halloween18 ShareImage



Η γιορτή του Halloween συγχέεται συχνά με τις ελληνικές Απόκριες, όμως διαφοροποιείται κατά πολύ από αυτές καθώς το Halloween έχει περισσότερο μυστικιστική χροιά (απόκριες τρόμου). Αποτελεί εξέλιξη της αρχαίας κελτικής γιορτής Samhain, του θεού του Κάτω Κόσμου. Στη σημερινή της μορφή η γιορτή του Halloween δεν ασχολείται πια με τα φαντάσματα και τα κακά πνεύματα, αλλά περισσότερο με διασκέδαση, γιορταστικές μεταμφιέσεις και γλυκίσματα.


Για τους Κέλτες η ημέρα αυτή σημάδευε το τέλος της συγκομιδής και την αρχή του χειμώνα, ενώ ταυτόχρονα η αλλαγή της εποχής ήταν και μια γέφυρα ανάμεσα στον πάνω κόσμο και στον κόσμο των νεκρών. Με την πάροδο των αιώνων η γιορτή του Halloween πήρε αρχικά χριστιανικό χρώμα και στη συνέχεια μετασχηματίστηκε από μια σκοτεινή παγανιστική τελετή σε ημέρα χαράς και μεταμφιέσεων, με εύθυμες παρελάσεις και κεράσματα γλυκών σε παιδιά και ενήλικες.

unnamed



Η ρίζα της λέξης Halloween προέρχεται από το All-hallow-even και δηλώνει την παραμονή (eve) της γιορτής των Αγίων Πάντων (All Hallows Day – All Saints Day). Το Χάλοουιν (Halloween) συνδέεται με την υπερφυσική δραστηριότητα. Πολλές πολιτιστικές παραδόσεις θεωρούν την ημέρα αυτή ως μία από τις ελάχιστες ημέρες που μπορεί να επιτευχθεί επαφή με τον κόσμο των πνευμάτων καθώς και ότι είναι η μέρα που η μαγεία, και γενικότερα οποιαδήποτε δραστηριότητα που έχει να κάνει με το υπερφυσικό, είναι στο ζενίθ. Σήμα κατατεθέν επίσης της γιορτής αυτής είναι τα φαναράκια φτιαγμένα από πραγματικές κολοκύθες πάνω στις οποίες υπάρχουν χαραγμένα ανθρώπινα χαρακτηριστικά, άλλοτε πιο αστεία και άλλοτε πιο τρομαχτικά.

πως να κανω διαγραφη το facebook

Πρόκειται για τον Grant William Robicheaux, 38 ετών και την 31χρονη Cerissa Laura Riley, οι οποίοι, μάλισταν βιντεοσκοπούσαν τις ενέργειές τους. Στο τηλέφωνο του 38χρονου, οι ερευνητές βρήκαν πάνω από 1.000 κλιπ γυναικών σε διάφορες καταστάσεις, πολλές από τις οποίες αναίσθητες και ανίκανες να συναινέσουν στη σεξουαλική επαφή, ανέφερε ο εισαγγελέας της κομητείας Tony Rackauckas. Σε πολλά από τα βίντεο εμφανιζόταν επίσης η Riley.


πως να κανω διαγραφη το facebook

«Με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία, πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλά θύματα εκεί έξω που δεν έχουν ταυτοποιηθεί», δήλωσε ο Rackauckas.


Οι δικηγόροι του ζευγαριού εξέδωσαν ανακοίνωση εκ μέρους τους, σύμφωνα με την οποία απορρίπτουν τους ισχυρισμούς ότι δεν υπήρχε συναίνεση κατά τη σεξουαλική πράξη.


αρχαιος γερανος

διοικηση επιχειρησεων καβαλα προγραμμα

Το ζευγάρι συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα και πλήρωσε εγγύηση 100.000 δολαρίων έκαστος. Θα παραπεμφθούν στις 25 Οκτωβρίου.


Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, το ζευγάρι γνώρισε μια 32χρονη γυναίκα σε εστιατόριο του Newport Beach, τον Απρίλιο του 2016. Αργότερα την κάλεσαν σε πάρτι και αφού είχε μεθύσει, την οδήγησαν στο διαμέρισμα του άντρα, όπου της έδωσαν ναρκωτικά και τη βίασαν. Μάλιστα, κατέγραψαν το περιστατικό σε βίντεο.


Την επόμενη μέρα κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές και έπειτα από εξετάσεις, βρέθηκε θετική σε πολλαπλές ελεγχόμενες ουσίες.


Έξι μήνες αργότερα, μια άλλη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι της επιτέθηκε σεξουαλικά στο διαμέρισμα, αφού είχε μεθύσει σε κάποιο μπαρ μαζί τους. Η ίδια ξύπνησε και φώναξε για βοήθεια, μέχρι που ένας γείτονας κάλεσε την αστυνομία.


Οι Αρχές θεωρούν ότι η Riley προσέγγιζε πρώτη τις γυναίκες και στη συνέχεια προσκαλούσε τον Robicheaux. Το ζευγάρι πήγαινε σε διάφορα φεστιβάλ ανά την πολιτεία, ενώ σύμφωνα με τον εισαγγελέα, χρησιμοποιούσαν τη γοητεία τους για να προσελκύουν τα δυνητικά θηραμάτά τους.

εσπερινό γενικό λύκειο ρόδου

Στο τέλος της διαδήλωσης στους δρόμους της Βαλέτα, η πρόεδρος της Μάλτας Μαρί-Λουίζ Κολέιρο Πρέκα δέχθηκε τους οργανωτές, οι οποίοι επρόκειτο να της επιδώσουν κείμενο που παρουσιάζει τις ανησυχίες και τα αιτήματά τους. Μεταξύ των αιτημάτων τους, οι παραιτήσεις του επιτρόπου υπεύθυνου για την αστυνομία και του γενικού εισαγγελέα.


εσπερινό γενικό λύκειο ρόδου

«Ζητώ από την πρόεδρο να κάνει χρήση των εξουσιών της για να μας βγάλει από την κρίση αυτή», δήλωσε κατά την ομιλία του ένας από τους οργανωτές.


υγιών ορίων

«Θέλουμε τη δικαιοσύνη, ζούμε μία θεσμική κρίση, η χώρα φοβάται, η Μάλτα βρίσκεται υπό το κράτος τυράννων που κάνουν ό, τι θέλουν», είπε.


παιζει ρολο ο βαθμος πτυχιου

malta 3


Πηγή: Reuters


«Η Ντάφνι δεν σκοτώθηκε επειδή έλεγε ψέματα. Δεν σκοτώθηκε επειδή πρόσβαλε κάποιον με τα λόγια της. Σκοτώθηκε επειδή είχε ανακαλύψει το κακό που έχει αποδυναμώσει τη χώρα όπου κυριαρχεί η πλεονεξία και όπου η δικαιοσύνη έχει δώσει τη θέση της στην επιθυμία για χρήματα με κάθε τίμημα».


malta 2


Πηγή: Reuters


Οι διαδηλωτές προέρχονταν από την κοινωνία των πολιτών και οι οργανωτές είχαν περάσει το μήνυμα να κρατούν μία σημαία της Μάλτας και κανένα σύμβολο πολιτικής ταυτότητας, ενώ απαγορεύθηκε σε πολιτικούς να πάρουν τον λόγο.


«Οι δημοσιογράφοι δεν θα σιωπήσουν», «Δεν φοβόμαστε» ή ακόμη «Υπάρχουν απατεώνες παντού» έγραφαν τα πανό που κρατούσαν οι διαδηλωτές στην κεντρική πύλη της πρωτεύουσας.


malta 4


Πηγή: Reuters

διαβολος

Νίκη με «άμυνα» και Χάρις


Η Ολύμπια Λιουμπλιάνας προηγήθηκε 18-20 στην πρώτη περίοδο στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια το ματς έγινε μονόλογος για την ΑΕΚ. Κλειδί για την επικράτηση του Δικέφαλου ήταν η πιεστική άμυνα, και τα κλεψίματα της μπάλας, που έδιναν παραπάνω επιθέσεις και αιφνιδιασμούς στους παίκτες του Μανωλόπουλου.


διαβολος

ωραριο λειτουργιας κεπ καλαματας

18724691
(Προσπάθεια του Ελόνου με τον Μόργκαν - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ)


Η ΑΕΚ έφτασε σε διψήφια τη διαφορά (46-31) και έκτοτε δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από τους Σλοβένους.


γιατι δεν τραβαει νερο το πλυντηριο

Ο Μάνι Χάρις έδωσε ένα ακόμη δείγμα του επιθετικού ταλέντου του με 26 πόντους, ενώ και ο Μαυροειδής παρουσίασε τον καλό του εαυτό κοντά στο καλάθι (15 π. και 11 ριμπ), όπου η ΑΕΚ πέτυχε να αδρανοποιήσει τον Αμερικανό Μόργκαν της Ολύμπια.



Killer crossover from @313MannyHarris
Strong finish by @Chinemeluelonu

https://t.co/tvGWbXJ559
#BasketballCL @aekbcgr pic.twitter.com/mPu8YkFO07

— #BasketballCL (@BasketballCL) 15 Νοεμβρίου 2017

πριονι για ξυλα

Ειδικότερα, όπως ανέφερε η ιρανική ενημερωτική ιστοσελίδα Sahamnews, που πρόσκειται στην οικογένεια Καρουμπί, «η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε μετά την απεργία πείνας και διακομίστηκε στο νοσοκομείο». Ο ίδιος, εξακολουθεί να αρνείται να λάβει τροφή και πάσχει από υπέρταση, διευκρινίζεται στην ιστοσελίδα.


πριονι για ξυλα

το τριτο κυμα κριτικη

Και ο γιος του Μοχάμαντ επιβεβαίωσε την πληροφορία αυτή με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter.


ερχόμενος ο κύριος προς το εκούσιον πάθος

Σημειώνεται πως μόλις χθες, Τετάρτη, η σύζυγος του Μεχντί Καρουμπί, η Φατεμέχ, ανακοίνωσε ότι ο σύζυγός της ξεκίνησε απεργία πείνας με πρώτο και κύριο αίτημά του να απομακρυνθούν οι κάμερες παρακολούθησης που εγκαταστάθηκαν πρόσφατα στο σπίτι του και οι πράκτορες της ασφάλειας που τοποθετήθηκαν στην κατοικία του, «μέτρα χωρίς προηγούμενο για το καθεστώς κατ' οίκον περιορισμού στο οποίο βρίσκεται, πριν ή μετά την (ισλαμική) επανάσταση» του 1979, όπως υπογράμμισε η Καρουμπί.

ζαχαροπλαστειο delivery αμπελοκηποι

Οι τέσσερις δολοφονίες, που δεν έχουν όπως φαίνεται σχέση μεταξύ τους, έγιναν στο βόρειο, το ανατολικό και νότιο Λονδίνο», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.


πιτσα κεικ δρισκας

Τα θύματα είναι άνδρες ηλικίας 17, 18 και 20 ετών. Ενας πέμπτος άνδρας, ηλικίας επίσης 20 ετών, έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Πέντε άνδρες έχουν προσαχθεί στο πλαίσιο μίας από τις έρευνες που διεξάγει η Σκότλαντ Γιαρντ.


ζαχαροπλαστειο delivery αμπελοκηποι

Οι τέσσερις δολοφονίες έγιναν σε κατοικημένες περιοχές της πόλης, λιγότερο ή περισσότερο πολυσύχναστες, αλλά πάντως στο περιθώριο των εορταστικών εκδηλώσεων για την πρωτοχρονιά που συγκέντρωσαν περισσότερα από 100.000 ανθρώπους στις όχθες του Τάμεση για να παρακολουθήσουν τα πυροτεχνήματα.


μπερες γυναικειος σκρουτζ

Αν και η βρετανική πρωτεύουσα υπήρξε στόχος τεσσάρων τρομοκρατικών επιθέσεων το 2017, αυτήν την πρωτοχρονιά η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν μικρότερη.


Ανάμεσα στον Απρίλιο 2016 και τον Μάρτιο 2017, η αστυνομία κατέγραψε περί τις 12.100 επιθέσεις με μαχαίρι στο Λονδίνο που προκάλεσαν τον τραυματισμό 4.400 ανθρώπων. Οι στατιστικές βρίσκονται στο υψηλότερο σημείο τους για την τελευταία πενταετία.


Από τις αρχές του 2017 και τις 22 Δεκεμβρίου οι επιθέσεις με μαχαίρι στο Λονδίνο προκάλεσαν τον θάνατο 77 ανθρώπων, σύμφωνα με τα στοιχεία της Σκότλαντ Γιαρντ.


Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι επιθέσεις δεν συνδέονται με το οργανωμένο έγκλημα, αλλά αφορούν μεμονωμένα άτομα που είναι οπλισμένα με μαχαίρι για λόγους ασφαλείας ή για μαγκιά.


Το φαινόμενο αφορά κυρίως ανηλίκους, που είναι όλο και περισσότεροι που κυκλοφορούν έχοντας μαζί τους μαχαίρι.


Απέναντι σε αυτήν την μάστιγα, ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν ξεκίνησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκστρατεία που απευθύνεται στους νέους με τίτλο: «Το Λονδίνο σας χρειάζεται ζωντανούς: μην κυκλοφορείτε με μαχαίρι».


γαμος γονιων ονειροκριτης

«Αυτή τη στιγμή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος υποδέχεται στο Προεδρικό Μέγαρο τον υπόδικο Πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Γιώργο Ρούσκα, που δικάζεται ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για Εγκληματική Οργάνωση - για το παραδικαστικό των στημένων Πλειστηριασμών», αναφέρεται στην ανακοίνωση που τιτλοφορείται «Πρόεδρος – υπηρέτης».


Σύμφωνα με την κ. Κωνσταντοπούλου το χρονικό πλαίσιο της συνάντησης δεν είναι τυχαίο, καθώς γίνεται μόλις πέντε ημέρες πριν από τις εκλογές των Συμβολαιογράφων, ενώ στο Προεδρικό προσκεκλημένοι ήταν «μόνο συμβολαιογράφοι που στηρίζουν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τον Γ. Ρούσκα».


γαμος γονιων ονειροκριτης

box καφε χανια

Η συνάντηση «έχει προφανές και πρωτοφανές περιεχόμενο: να επιβραβεύσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον υπόδικο υποψήφιο για την προώθηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών των σπιτιών των απλών ανθρώπων!», υπογραμμίζει η ανακοίνωση, αποκαλύπτοντας, παράλληλα, πως η «Έλενα Καραγεωργοπούλου, η συμβολαιογράφος-μέλος του Δ. Σ., που μάχεται εναντίον των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, με επιστολή της και με αυτοπρόσωπη παρουσία της, ζήτησε ενημέρωση για τον χαρακτήρα της συνάντησης και ζήτησε να παρίσταται, εφόσον θεωρείται θεσμική συνάντηση, για να διατυπώσει την αντίθετη άποψη. Με ρητή εντολή του Παυλόπουλου αποκλείστηκε από την συνάντηση: "ο Πρόεδρος θα δεχθεί μόνον όσους υπέδειξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου. Χωρίς την άδειά του δεν μπορείτε να παρευρεθείτε”».


ραδιοταξι βόρεια προάστια

Η ανακοίνωση της κ. Κωνσταντοπούλου ολοκληρώνεται σημειώνοντας πως «η χρήση του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον κ. Παυλόπουλο για την προώθηση του κακουργήματος των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, αποτελεί ενέργεια που παραβιάζει το Σύνταγμα και το καθήκον του Προέδρου της Δημοκρατίας να υπηρετεί τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών και να προστατεύει τα θεμελιώδη δικαιώματά τους. Ο κ. Παυλόπουλος ενεργεί ως υπηρέτης των δανειστών στο προτεκτοράτος τους. Όχι ως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας».

αστερισμος του ηριδανου

Και στην Ουρουγουάη τήρησαν... κατά γράμμα την προτροπή, γιορτάζοντας όπως ποτέ άλλοτε την είσοδο της «σελέστε» στην φάση των «16». Στο υπουργείο Περιβάλλοντος, για παράδειγμα, κάποιος σκέφτηκε να φέρει μερικά γλυκά στο γραφείο για να πανηγυρίσει μαζί με τους υπόλοιπους την επιτυχία της ομάδας του Όσκαρ Ταμπάρες. Κρίμα, πάντως, που ο πρωταγωνιστής αυτής της ιστορίας, όπως αναφέρει η εφημερίδα El Pais, ξέχασε να αναφέρει μια μικρή λεπτομέρεια σε όσους δοκίμασαν τα γλυκά του: ότι περιείχαν ένα... μυστικό συστατικό.


Επρόκειτο για τα περίφημα «special brownies», που στη Νότια Αμερική είναι γνωστά ως τα «brownies locos ("τρελά" μπράουνις)», επειδή περιέχουν... μαριχουάνα. Προφανώς η συνταγή ήταν τέλεια, γιατί τα γλυκά εξαφανίστηκαν αμέσως.


συμπλήρωμα σιδήρου στην εγκυμοσύνη

μπουζουκια θεσσαλονικη 2015 σεπτεμβριος

Σε σημείο που κάποιος αρρώστησε και αναγκάστηκε να λάβει νοσοκομειακή περίθαλψη, όπως δήλωσε στην El Pais μάρτυρας της σκηνής: «Αισθανθήκαμε πολύ άσχημα και ένα από τα κορίτσια ήταν πολύ φοβισμένο. Αυτός είναι ο λόγος που κάποιος κάλεσε το ασθενοφόρο». Τελικά ευτυχώς δεν συνέβη τίποτα σοβαρό, τουλάχιστον από ιατρικής άποψης.


αστερισμος του ηριδανου

Στην Ουρουγουάη η μαριχουάνα έχει νομιμοποιηθεί πρόσφατα, αλλά ο νόμος προβλέπει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στον εργασιακό χώρο, γι΄ αυτό το υπουργείο ξεκίνησε έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει ποιος υπέπεσε στην παράβαση.


«Δεν υπάρχει μια σαφής κατάσταση, όλα είναι λίγο συγκεχυμένα. Η Εθνική Διεύθυνση Περιβάλλοντος έχει πραγματοποιήσει διοικητική έρευνα. Φαίνεται ότι τα γλυκά δεν τα έφερε ένας υπάλληλος αλλά κάποιος με πολύ λίγη εργασιακή εμπειρία. Όμως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, διότι τα αποτελέσματα της έρευνας δεν θα είναι διαθέσιμα πριν περάσουν δύο ημέρες», ανακοινώθηκε αρμοδίως.


Αρκετός χρόνος, δηλαδή, για να ανακάμψει η Ουρουγουάη από τη χαρά και στη συνέχεια, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, να παίξει στο... μπαράζ για την πρώτη θέση στον όμιλο ενάντια στους Ρώσους οικοδεσπότες. Με την ελπίδα ότι κανένας, ακόμη και στην περίπτωση μιας θριαμβευτικής πρόκρισης με πρωτιά, δεν θα έχει ξανά παράξενες ιδέες για να το γιορτάσει.

πως μεταφερω μουσικη απο το iphone

Κλειστοί για την κυκλοφορία των οχημάτων παραμένουν οι:


πως μεταφερω μουσικη απο το iphone

Παλαιά Επαρχιακή Οδός Ελευσίνας – Θηβών από το 5ο χιλιόμετρο,


αρση βαρων κυπρου

Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου από την 38 έως την 57η χιλιομετρική θέση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας


φουρνος μικροκυματων παιδια

Περιμετρικά του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, οι οδοί που περικλείονται μεταξύ Ναυάρχου Βότση, Ισμήνης και Παλιάς Παραλιακής.


Παράλληλα, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής σημεία:


Στη Λ. Σχιστού, από το ύψος των φαναριών στο Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού, στο ρεύμα προς Αιγάλεω και στη Λ. Αθηνών, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος του κόμβου Παραδείσου.


Ποιοι δρόμοι άνοιξαν


Κανονικά διεξάγεται πλέον, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, από το ύψος των διοδίων Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα και στη Λ. Ποσειδώνος, που είχαν κλείσει λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.



αιγες κατσικες

Ίχνη από χτυπήματα στο κεφάλι και το καβούκι και σημάδια από δίχτυα εντοπίστηκαν στο 10% των χελωνών που βρέθηκαν νεκρές, διευκρινίζουν σε ανακοίνωσή τους διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες που τελούν υπό τη διεύθυνση του υπουργείου Περιβάλλοντος.


κανονισμοι και οδηγιες ευρωπαικης ενωσης

«Τα αίτια του θανάτου τους δεν έχουν διευκρινιστεί εξαιτίας της προχωρημένης κατάστασης αποσύνθεσης των νεκρών χελωνών, η οποία εγείρει εμπόδια στη διενέργεια νεκροψίας», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.


αιγες κατσικες

Από τις 122 θαλάσσιες χελώνες που βρέθηκαν νεκρές στις ακτές της περιοχής αυτής στο νότιο Μεξικό, οι 111 ανήκουν σε είδος που απειλείται με εξαφάνιση.


βαψε την ελσα

Οι αρχές επισήμαναν ότι έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για την προστασία των θαλάσσιων χελωνών στις ακτές της πολιτείας Τσιάπας.


Μολονότι οι αρχές έχουν απαγορεύσει από το 1990 την αλιεία θαλάσσιων χελωνών, το λαθρεμπόριο των αυγών τους, στα οποία αποδίδονται αφροδισιακές ιδιότητες και χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή κουζίνα ιθαγενών πληθυσμών του νοτίου Μεξικού, συνεχίζεται.


Το λαθρεμπόριο θαλάσσιων χελωνών τιμωρείται με κάθειρξη εννέα ετών στο Μεξικό.


γυρισε στον πρωην

Οι ανάγκες χρηματοδότησης του χρέους της Ιταλίας μόνο για το 2019 ανέρχονται στο ιλιγγιώδες ποσό των 277 δισ. ευρώ. Υπάρχει όμως και συνέχεια. Για το 2020 η Ιταλία θα χρειαστεί, προκειμένου να εξυπηρετήσει το χρέος της, άλλα 197 δισ. και για το 2021 επιπλέον 181 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία.


γυρισε στον πρωην

τεμπη κλειστα παρακαμψη

delivery τσιγαρα σερρες

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εάν στην πορεία η Ιταλία λοξοδρομήσει και αναγκαστεί να ζητήσει τη βοήθεια της ΕΕ, ο ESM θα δυσκολευτεί να καλύψει ακόμη και τις δόσεις εξυπηρέτησης χρέους του πρώτου έτους.


Για αυτό την περασμένη εβδομάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προχώρησε σε μια κίνηση χωρίς προηγούμενο, καθώς κίνησε διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος κατά της Ιταλίας. Η Ρώμη είχε αρνηθεί να αλλάξει τις προβλέψεις για έλλειμμα το 2019 παρουσιάζοντας πρόβλεψη για 2,4% ως ποσοστό επί του ΑΕΠ. Η προηγούμενη κυβέρνηση πριν από τις εκλογές είχε κάνει λόγο για έλλειμμα 0,8% ως ποσοστό επί του ΑΕΠ.


Η κίνηση αυτή είχε αυξήσει σημαντικά το κόστος δανεισμού της χώρας με τα επιτόκια των 10ετών κρατικών ομολόγων να φτάνουν ακόμη και το 3,50%. Από τότε που παρουσίασαν τον προϋπολογισμό πριν από δύο μήνες, οι δύο κυβερνητικοί εταίροι, η Λέγκα και το Κίνημα των Πέντε Αστέρων, είχαν αρνηθεί σθεναρά να κάνουν αλλαγές, με στελέχη τους μάλιστα να εξαπολύσουν σφοδρές επιθέσεις κατά μελών της Κομισιόν περιλαμβανομένου και του προέδρου Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

πετρου λαμπαδαριου

Για την ώρα, είναι νωρίς για να είναι σε θέση οι μετεωρολόγοι να γνωρίζουν την ακριβή πορεία που θα ακολουθήσει ο «Ζήνων».


Πάντως, τέτοιοι κυκλώνες, που ονομάζονται medi-canes, (σύνθεση των λέξεων Mediterranean και hurricanes), συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και ισχυρές βροχοπτώσεις.


γραμμη στηριξης παιδιου

με κλειστα ματια κοκκινου

Το meteo.gr δημοσίευσε στο Facebook φωτογραφία από τη NASA, στην οποία απεικονίζεται η δημιουργία του μεσογειακού κυκλώνα στα νοτιοανατολικά.


πετρου λαμπαδαριου




κηδεια ελευθεριου βενιζελου

Την μετάβαση του Χαρίρι στη γαλλική πρωτεύουσα επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής της γαλλικής διπλωματίας από το Ριάντ, σημειώνοντας πως ο Χαρίρι «αποδέχτηκε την πρόταση» που του έκανε ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν να μεταβεί στη Γαλλία, αλλά η ημερομηνία της άφιξής του στη χώρα εξαρτάται από τον ίδιο.


κηδεια ελευθεριου βενιζελου

Ο ισχυρός άνδρας της Σαουδικής Αραβίας, ο πρίγκιπας διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, πληροφορήθηκε την εξέλιξη αυτή, όπως διευκρίνισε σε δημοσιογράφους του AFP ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν την ώρα που οι αρχές του Λιβάνου κατηγορούν το Ριάντ ότι κρατάει τον Χαρίρι χωρίς την θέλησή του.


ανανέωση βιβλιαρίου υγείας ικα 2016

Έπειτα από την απόφαση του παραιτηθέντα πρωθυπουργού Χαρίρι να αποδεχτεί πρόταση του γάλλου προέδρου και να επισκεφθεί το Παρίσι, ο πρόεδρος του Λιβάνου Μισέλ Αούν δήλωσε ότι ελπίζει η πολιτική κρίση στη χώρα του να ξεπεράστηκε. Σύμφωνα με προεδρικές πηγές, ο Αούν είπε ακόμη ότι ο Λίβανος παραμένει δεσμευμένος στην πολιτική του να μην αναμειγνύεται σε περιφερειακές συγκρούσεις, κυρίως σε εκείνες μεταξύ αραβικών χωρών.


συνταξη στα 67 ποιους αφορα

Μια παραίτηση, φυλακίσεις και πύραυλοι: Οι 24 ώρες που συντάραξαν τη Μέση Ανατολή


Ο πρωθυπουργός του Λιβάνου παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά στις 4 Νοεμβρίου με βιντεοσκοπημένη εμφάνισή του από το Ριάντ βυθίζοντας έτσι τη χώρα σε πολιτική κρίση.


Έκτοτε δεν έχει επιστρέψει στη χώρα του. Ο πρόεδρος του Λιβάνου Μισέλ Αούν κατηγόρησε το Ριάντ ότι τον κρατάει παρά την θέλησή του.


Η παραίτησή του προκάλεσε διπλωματική κινητικότητα με τον πρόεδρο Μακρόν να απευθύνει πρόσκληση στον Χαρίρι να μεταβεί στο Παρίσι, τον γάλλο ΥΠΕΞ Λε Ντριάν να μεταβαίνει στο Ριάντ και τους ΥΠΕΞ Ρωσίας και Λιβάνου να αναμένεται αύριο να συναντηθούν στη Μόσχα.

φύλλο σιλικόνης για ψήσιμο

Ο αμερικανικός στρατός βρίσκεται σε συνομιλίες ώστε να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης περισσότερων αεροπορικών και ναυτικών βάσεων, κάτι που δείχνει μια δυνητική κίνηση προς την ανατολική Μεσόγειο εξαιτίας της αυξανόμενης έντασης με την Τουρκία, σύμφωνα με όσα είπαν αξιωματούχοι.


ταρτα αλμυρη πρασο

Υπάρχουν επίσης τόσο γεωπολιτικοί όσο και γεωγραφικοί παράγοντες που κάνουν την Ελλάδα ελκυστικό μέρος για τον αμερικανικό στρατό, αναφέρουν οι αξιωματούχοι. Από πολιτικής άποψης, οι Ελληνο-αμερικανικές σχέσεις βρίσκονται στο απόγειό τους και τα δύο κράτη έχουν ανησυχίες για τον εταίρο τους στο ΝΑΤΟ, την Τουρκία, προσθέτουν οι αξιωματούχοι.


ενωση κεντρωων αλλαγη φυλου

Τονίζεται ότι γεωγραφικά η Ελλάδα έχει τον ιδανικό καιρό για ασκήσεις της αεροπορίας όλο τον χρόνο και διαθέτει τόσο ελληνικές όσο και ΝΑΤΟϊκές βάσεις, αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα επικαλούμενη Αμερικανούς αξιωματούχους και προσθέτει: «Ίσως το σημαντικότερο για τις ΗΠΑ είναι το γεγονός ότι τόσο η παρούσα κυβέρνηση όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση είναι δεκτικές (σ. σ: στο ενδεχόμενο στρατιωτικής επέκτασης των ΗΠΑ), τόνισαν Αμερικανοί αξιωματούχοι κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους τις προηγούμενες ημέρες στην Ελλάδα.


φύλλο σιλικόνης για ψήσιμο

Οι αξιωματούχοι σημείωσαν πως βλέπουν μια ευκαιρία για αυξημένη χρήση των ελληνικών υποδομών και για στάθμευση στρατευμάτων στην Ελλάδα σε προσωρινή βάση. «Η γεωγραφία της Ελλάδας και οι ευκαιρίες εδώ είναι εξαιρετικά αξιοσημείωτες», δήλωσε στους δημοσιογράφους που τον συνόδευαν (στο πρόσφατο ταξίδι του) στην Αθήνα ο στρατηγός, Τζον Ντάνφορντ, Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ, αναφερόμενος στην εγγύτητα της Ελλάδας ως προς τις αμερικανικές επιχειρήσεις στη Συρία και τη βόρεια Αφρική. Οι ΗΠΑ έχουν αρχίσει να επεκτείνουν τη χρήση των ελληνικών βάσεων. Την άνοιξη, μη επανδρωμένα MQ-9 Reaper drones ξεκίνησαν να επιχειρούν από τη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στη Λάρισα.


Στο ρεπορτάζ της Nancy Α. Youssef, δημοσιογράφου της αμερικανικής εφημερίδας, επισημαίνεται πως «οι συνομιλίες, υπό τον στρατηγό Κέρτις Σκαπαρότι, ανώτατο διοικητή της συμμαχικής δύναμης στην Ευρώπη, είναι σε προκαταρκτικό στάδιο και δεν περιλαμβάνουν προτάσεις για μόνιμη στάθμευση στρατευμάτων ή εξοπλισμού».


Προς το παρόν, πάντως, οι Αμερικανοί αποφεύγουν να μιλήσουν ανοιχτά για εγκατάλειψη της βάσης του Ιντσιρλίκ στην Τουρκία. «Την ώρα που η Ελλάδα παρέχει μια σειρά από πλεονεκτήματα, η αυξημένη χρήση των ελληνικών υποδομών δεν έχει σκοπό την αντικατάσταση – ή την αντιστάθμιση – των αμερικανικών επιχειρήσεων στην αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ στην Τουρκία», αναφέρει η WSJ. «Οι διμερείς μας σχέσεις με την Ελλάδα δεν έχουν στόχο να λειτουργήσουν σε βάρος της Τουρκίας», είπε ο στρατηγός Ντάνφορντ.


«Το Ιντσιρλίκ είναι μεγαλύτερο, σχεδιασμένο για τις επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και πλησιέστερα στη Συρία, όπου ο αμερικανικός στρατός επιχειρεί να ξετρυπώσει τους τελευταίους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Αλλά η απόπειρα πραξικοπήματος του 2016 από αντιπάλους του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η αγορά από την Τουρκία των S-400 από τη Ρωσία και η βοήθεια των ΗΠΑ στους Κούρδους μαχητές της Συρίας, μιας ομάδας που τα μέλη της θεωρούνται τρομοκράτες από την Τουρκία, έχουν δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ των δύο κρατών, αυξάνοντας την “ελκυστικότητα” της Ελλάδας», σημειώνει η εφημερίδα και προσθέτει: «Από το 2015, οι Τούρκοι προσέθεσαν περιορισμούς στο είδος των επιχειρήσεων που οι ΗΠΑ μπορούν να πραγματοποιήσουν από το Ιντσιρλίκ. Ως αντίδραση οι ΗΠΑ βελτίωσαν τις υποδομές τους σε περιοχές όπως το Κατάρ για να πραγματοποιούν από εκεί τις επιχειρήσεις τους», τονίζει η WSJ και συνεχίζει: «Για χρόνια, ο αμερικανικός στρατός χρησιμοποιούσε τη ναυτική βάση της Σούδας στην Κρήτη, που αποτελεί το μοναδικό λιμάνι στο οποίο μπορεί να ελλιμενιστεί αεροπλανοφόρο.


Τον Μάιο το USS Harry S. Truman πραγματοποίησε ελλιμενισμό για τέσσερις ημέρες εκεί. Τον επόμενο μήνα το αεροσκάφος του Προέδρου Τραμπ στάθμευσε εκεί για ανεφοδιασμό καθ’ οδόν προς τη Σιγκαπούρη για τις συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ούν.


ρουχα μαρκα on line

Συνολικά στις 13 χώρες της περιοχής που εξετάζονται (Δυτικά Βαλκάνια, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Κύπρος και Τουρκία) οι επενδύσεις προβλέπεται να φθάσουν στα 267 δισ. ευρώ, ή 321 δισ. ευρώ στο αισιόδοξο σενάριο. Από αυτά περίπου τα μισά προβλέπεται να επενδυθούν στην Τουρκία (από 125 δισ. ως 141 δισ. ευρώ) η οποία αναμένεται να καταλαμβάνει ολοένα μεγαλύτερο χώρο στον ενεργειακό τομέα της περιοχής.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, η μελέτη προβλέπει ότι η ζήτηση ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη ως το 2050 θα τετραπλασιαστεί, στα 219 εκατομμύρια τόνους ισοδυνάμου πετρελαίου το 2050, από 59 το 2015. Το μερίδιο της Τουρκίας στην τελική ζήτηση ενέργειας στο ίδιο διάστημα αναμένεται να αυξηθεί στο 60% από 52%, ενώ αντίθετα η Ελλάδα αναμένεται να καταγράψει τη μεγαλύτερη μείωση του μεριδίου της σε σύγκριση με τις λοιπές χώρες, από 10% σε 7%.


χρηστος κουτρας ηλικια

πουτιγκα βεροιας

"Η Τουρκία αναδεικνύεται ως κυρίαρχος παράγοντας στη διαμόρφωση της τελικής ενεργειακής ζήτησης της περιοχής" αναφέρει το ΙΕΝΕ και προσθέτει:"Αυτό είναι κατανοητό μιας και η οικονομία της παρουσιάζει σχετικά υψηλά ποσοστά ανάπτυξης σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΝΑ Ευρώπη".


ρουχα μαρκα on line

Στο περιφερειακό ενεργειακό μείγμα δεσπόζουν οι εισαγωγές πετρελαίου και φυσικού αερίου. Ωστόσο διαπιστώνεται έλλειψη επαρκών διασυνδέσεων φυσικού αερίου η οποία εμποδίζει την ανάπτυξη της περιφερειακής αγοράς, αλλά και την αντιμετώπιση κρίσεων εφοδιασμού. Αντίστοιχα στον τομέα του ηλεκτρισμού επισημαίνεται ότι η προώθηση των διεθνών διασυνδέσεων μεταξύ Ιταλίας, Δυτικών Βαλκανίων και Ελλάδας αποτελεί προτεραιότητα για την ολοκλήρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας στην περιοχή.


Τέλος στη μελέτη καταγράφεται απροθυμία των χωρών να σταματήσουν την ηλεκτροπαραγωγή από άνθρακα/λιγνίτη για λόγους ασφαλείας εφοδιασμού και κόστους, παρά την περιβαλλοντική πολιτική της ΕΕ για "απανθρακοποίηση" της οικονομίας.

παλιν εβγηκαν στο χορο

Χθες, κατά την 27η σύναξη κοινοταρχών στην Άγκυρα, ο Τούρκος πρόεδρος, αμφισβήτησε τη Συνθήκη της Λωζάνης, χαρακτηρίζοντάς την «επιζήμια» για τη χώρα του. Ο Τούρκος Πρόεδρος υποστήριξε ότι «Κάποιοι, προσπάθησαν να μας κοροϊδέψουν, παρουσιάζοντας αυτή τη συμφωνία ως νίκη για την Τουρκία. Στην πραγματικότητα δώσαμε στην Ελλάδα τα νησιά που αν φωνάξεις ακούγεσαι στην άλλη πλευρά του Αιγαίου»


παλιν εβγηκαν στο χορο

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, απέδωσε τις δηλώσεις Ερντογάν στις πιέσεις που δέχεται στο εσωτερικό της χώρας του, μετά τον μετασχηματισμό του κράτους, από κοσμικό κράτος σε λαϊκό Ισλάμ, και βέβαια, στη μεγάλη αναστάτωση που υπάρχει στα σύνορα της Τουρκίας και την ανησυχία της Άγκυρας για τη γεωγραφία της περιοχής.


εκτιμητεσ παλαιων χαρτονομισματων

Η πρώτη αντίδραση ήρθε χθες, από το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών. Όπως ανέφεραν πηγές του υπουργείου Εξωτερικών στο CNN Greece, «η Συνθήκη της Λωζάνης αποτελεί μια πραγματικότητα για τον πολιτισμένο κόσμο και ως εκ τούτου πρέπει να είναι σεβαστή από όλους, και η Άγκυρα να μην την αμφισβητεί όσο οδυνηρό και αν της φαίνεται αυτό».


λακκια θεσσαλονικης

Λίγο αργότερα ακολούθησε και σχετικό τουίτ στον λογαριασμό του ελληνικού ΥΠΕΞ:



Η Συνθήκη της Λωζάννης είναι μία πραγματικότητα την οποία ουδείς μπορεί να αγνοήσει και όλοι οφείλουν να σέβονται.

— Υπουργείο Εξωτερικών (@GreeceMFA) 29 Σεπτεμβρίου 2016

ελληνικα τραγουδια νηπιαγωγειου

«Γιατί λοιπόν σήμερα οι θεσμοί αγνοούν ό, τι είχε προηγουμένως, μέχρι και την πρώτη αξιολόγηση, συμφωνηθεί; Γιατί θέτουν ζητήματα έξω από τα όρια της συμφωνίας, επαναφέροντας σενάρια για πώληση του 40% των μονάδων της ΔΕΗ;», αναρωτιέται και δίνει ο ίδιος την απάντηση.


adblock απενεργοποιήστε το

«Πρόκειται για μια επίθεση που στο στόχαστρό της έχει την περιουσία της ΔΕΗ με σκοπό αυτή να περάσει σε εξευτελιστικές τιμές σε συγκεκριμένα ευρωπαϊκά και εγχώρια επιχειρηματικά συμφέροντα. Σε αυτή την επίθεση συμπράττουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ενώ στελέχη των διαπραγματευτικών κλιμακίων από τη μεριά των δανειστών παίζουν, απ’ ότι λέγεται, ακριβώς αυτό τον ρόλο, της προώθησης συγκεκριμένων συμφερόντων», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πάνος Σκουρλέτης και προσθέτει:


«Δεν είμαι οπαδός παρωχημένων αντιλήψεων που δεν αντιλαμβάνεται τις αλλαγές που έχουν συμβεί στην ευρωπαϊκή αγορά ενέργειας, της οποίας είμαστε αναπόσπαστο μέλος, ούτε υπερασπίζομαι μονοπωλιακές καταστάσεις και ξεπερασμένα μοντέλα περασμένων δεκαετιών, ούτε όμως θεωρώ πως η κυβέρνησή μας δεν θα πρέπει να αντιταχθεί στον επιχειρούμενο κανιβαλισμό της ΔΕΗ».


ελληνικα τραγουδια νηπιαγωγειου

τεπακ διαλεξεις

τροποσ πληρωμησ φπα με δοσεισ

Ένα… πρωτοφανές επίτευγμα για σύλλογο ανά την Ευρώπη ετοιμάζεται να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα της Ευρώπης» είναι στον τελικό τόσο του ποδοσφαιρικού Champions League όσο και της μπασκετικής Euroleague κι αν πάρει και τα δυο τρόπαια, αυτό θα είναι κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν. Παράλληλα, η μπασκετική Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικεί το δέκατο τρόπαιο στην ιστορία της στη διοργάνωση, απέναντι στη Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Κυριακής. Στην τουρκική ομάδα, προπονητής είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς που μετράει επίσης εννέα κατακτήσεις ως τώρα, τη μια με την ισπανική ομάδα, και ψάχνει κι αυτός τη… δεκάδα τίτλων!


μαθηματα νοσηλευτικης μαιευτικης ιεκ

Για να καταφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης, όμως, να φτάσει ως τον τελικό χρειάστηκε να κάμψει την αντίσταση της πιο… πληθωρικής και ακριβής ομάδας στην Ευρώπη. Της ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη. Όχι, βέβαια, πως κι οι Ισπανοί πάνε πίσω σε παίκτες υψηλής αξίας και υψηλού κόστους, αλλά οι Ρώσοι σε αυτό είναι ασυναγώνιστοι. Όπως και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, το οποίο εμφάνισαν στο πρώτο δεκάλεπτο όταν και προηγήθηκαν 30-20 της Ρεάλ. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο, όμως, βρήκε τρόπο να αντιδράσει και να φτάσει σε μια εντυπωσιακή νίκη – πρόκριση.


αρχαια κατευθυνσης πανελληνιες 2010


? @luka7doncic#F4GLORY means chasing everything, EVERYWHERE. pic.twitter.com/eFl2wwfcJk


τροποσ πληρωμησ φπα με δοσεισ

— EuroLeague (@EuroLeague) May 18, 2018

Με αιχμή του δόρατος το πάθος και τον… οίστρο του Σέρχιο Γιούλ έξω από τη γραμμή των τριών πόντων, το αστείρευτο ταλέντο του Λούκα Ντόντσιτς αλλά και την κυριαρχία των ψηλών της (Αγιόν, Ταβάρες, Ρέγιες) έναντι αυτών της «αρκούδας», η Ρεάλ Μαδρίτης στο τρίτο δεκάλεπτο κατάφερε να «χτίσει» μια διαφορά κι από εκεί και πέρα να τη… διαφυλάξει. Στο φινάλε η ΤΣΣΚΑ έψαχνε την αντεπίθεση, όμως, οι Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Νάντο Ντε Κολό δεν είχαν παρά αναλαμπές, με αποτέλεσμα οι Ισπανοί να φτάσουν στο 92-83 που σηματοδότησε την παρουσία τους σε έναν ακόμα τελικό τα τελευταία χρόνια. Στόχος, φυσικά, των Ισπανών είναι να πάρουν το τρόπαιο και να αποτρέψουν το… repeat για την αντίπαλό τους Φενέρμπαχτσε. Ο τελικός της Euroleague θα αρχίσει στις 21:00 της Κυριακής (20/05), ενώ στις 18:00 θα παίξουν στον μικρό τελικό Ζαλγκίρις Κάουνας – ΤΣΣΚΑ Μόσχας…



What a HUGE block by @Da_Thrill21#7DAYSMagicMoment #F4GLORY pic.twitter.com/WUdFmX2mVB


— EuroLeague (@EuroLeague) May 18, 2018

canton μπουφες

Η αστυνομία συνέλαβε τον Mehmet Ali Y., για την επίθεση που σημειώθηκε στην πόλη Αλεξανδρέττα της νότιας Τουρκίας, προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη.


προσωρινη αδεια κυκλοφοριας μ

Σύμφωνα μάλιστα με το κατηγορητήριο που επικαλούνται τα τοπικά Μέσα, χτύπησε βάναυσα τον 6χρονο γιο του με το μεταλλικό σωλήνα της ηλεκτρικής σκούπας, επειδή δεν είχε διαβάσει τα μαθήματά του.


Το άτυχο αγόρι βρήκαν αναίσθητο γείτονες της οικογένειας, οι οποίοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο. Διακομίσθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και εισήχθη στην Εντατική με σοβαρότατα τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο.


canton μπουφες

το τσαι στο κολωνακι

Ο μικρός Mertcan υποστηρίζεται μηχανικά, ενώ η κατάστασή του χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη.


Κι ενώ ο δράστης συνελήφθη, η πρώην σύζυγός του και μητέρα του 6χρονου, κατήγγειλε ότι και η ίδια έπεφτε καθημερινά θύμα κακοποίησης, πριν πάρουν διαζύγιο.


Αξίζει επίσης τέλος να σημειωθεί πως ακόμα και η μητέρα του συλληφθέντα κατήγγειλε ότι τη χτυπούσε κάθε μέρα. «Είχα καταθέσει μήνυση αλλά απείλησε ότι θα με σκοτώσει και την απέσυρα», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

καροτσακι μωρου στα αγγλικα

Η κρατική εφημερίδα της Κούβας Granma ανέφερε την Παρασκευή (14/9) ότι οι εμπλεκόμενοι εργαζόμενοι απολύθηκαν μετά τη δημοσίευση του περιστατικού σε ένα ιστολόγιο ενός Κουβανού δημοσιογράφου που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της πώλησης αυτής σε ένα σουπερμάρκετ στην Αβάνα.


Μια ομάδα «νεαρών γεροδεμένων ατόμων», «οργανωμένοι οιονεί στρατιωτικό τρόπο» εμφανίστηκαν στο κατάστημα και μέσα σε λίγα λεπτά αγόρασαν 150 κασόνια που το καθένα είχε 100 μήλα, ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιορέλ Σάντσεθ. Όλο το φορτίο ήταν για έναν μόνο πελάτη.


καροτσακι μωρου στα αγγλικα

γιαννης βασιλικος βολος

Ο αγοραστής πλήρωσε το ισόποσο των 45 σεντς ανά μήλο, σύμφωνα με την απόδειξη που συνοδεύει το κείμενο της δημοσίευσης στο ιστολόγιο.


επωνυμες γυναικειες τσαντες stock

Δεν είναι ασυνήθιστο στην Κούβα – που συχνά αντιμετωπίζει ελλείψεις σε βασικά προϊόντα, όπως φρούτα, βούτυρο, γάλα και μπύρα - κάποιος να αγοράζει μεγάλη ποσότητα τροφίμου και έπειτα να τα μεταπουλά σε καταστήματα λιανικής σε υψηλότερη τιμή.


Η Granma τόνισε ότι οχτώ εργαζόμενοι στο σουπερμάρκετ – ιδιοκτησίας της κρατικής εταιρείας Cimex Corporation – απολύθηκαν.


Η Κούβα εισάγει σχεδόν το σύνολο των τροφίμων που καταναλώνουν οι 11 εκατομμύρια κάτοικοι της χώρας, εκ των οποίων και μήλα, σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο Cubadebate.

ελληνικο ραδιοφωνο για iphone

Στο Eurogroup οι υπουργοί θα πρέπει να υλοποιήσουν τον απαράβατο όρο συμμετοχής του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα, γιατί έρχονται εκλογές και γιατί η ΕΕ χρειάζεται την Ελλάδα στο προσφυγικό.


Ο σχολιαστής αναφέρεται στο επίμαχο σημείο της συμφωνίας της 14ης Αυγούστου του 2015, όπου τονίζεται ότι το ΔΝΤ πρέπει να παραμείνει στο ελληνικό πρόγραμμα. Όμως η απόφαση δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί και το ερώτημα, στο οποίο θα πρέπει οι υπουργοί Οικονομικών να απαντήσουν είναι πότε θα εφαρμόσουν τη συμφωνία ή πότε θα την παραβιάσουν.


research on complications of diabetes

Εύκολη λύση στο δίλημμα δεν υπάρχει, αλλά παρόλα αυτά υπάρχουν δύο δυνατότητες, υποστηρίζει ο σχολιαστής. «Η μια είναι επιθυμητή, η άλλη ρεαλιστική. Εάν ήταν στο χέρι των συμμετεχόντων στο ελληνικό παζλ, τότε θα αντικαθιστούσαν το ΔΝΤ με έναν ευρωπαϊκό θεσμό ελέγχου, τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας EMΣ. Από καθαρά οικονομικής άποψης, οι Ευρωπαίοι δεν χρειάζονται τα δισ. του Ταμείου, από τεχνικής ο EΜΣ στο μεταξύ θα μπορούσε να αναλάβει το ρόλο ενός ευρωπαϊκού νομισματικού ταμείου. Αλλά αυτό το σενάριο δυστυχώς δεν είναι ρεαλιστικό, τουλάχιστον όχι ακόμη».


ελληνικο ραδιοφωνο για iphone

τρυπες γιορτη κιθαρα

Ο σχολιαστής ανατρέχει στο παρελθόν και υπενθυμίζει ότι ο απαράβατος όρος συμμετοχής του ΔΝΤ δεν υπάρχει μόνο στο κείμενο της απόφασης του Αυγούστου 2015, αλλά τόσο το γερμανικό όσο και σε άλλα εθνικά κοινοβούλια ενέκριναν το πρόγραμμα με τη σταθερή πεποίθηση στη συμμετοχή του Ταμείου. Τυχόν αντικατάστασή του από το EΜΣ θα έπρεπε να περάσει από τη γερμανική βουλή, κάτι που θέλει να αποτρέψει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μιας και η αναθέρμανση της ελληνικής κρίσης αποτελεί εσωτερικοπολιτική βόμβα, που θα έδινε στο λαϊκιστικό κόμμα "Εναλλακτική για τη Γερμανία" μεγάλη χαρά. Εκτός αυτού υπάρχουν και οι εκλογές στην Ολλανδία με το κόμμα του λαϊκιστή Βίλντερς να έρχεται πρώτο.


Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

γιούρι μπίκοφ

Συγκεκριμένα ο κ. Παυλόπουλος επεσήμανε: «Μεγαλουργούμε μόνον όταν είμαστε ενωμένοι μπροστά στις μεγάλες δυσκολίες και προκλήσεις, δηλαδή μπροστά στα μεγάλα και τα σημαντικά. Ενώ, αντιθέτως, γνωρίσαμε τις μεγαλύτερες, ακόμη και εθνικές, καταστροφές όταν διχαστήκαμε. Ας σχεδιάσουμε, λοιπόν, με λογισμό, όραμα και ομόνοια τα μελλοντικά μας βήματα μέσα στο ευρωπαϊκό και ευρύτερο διεθνές περιβάλλον της πολιτικής, της οικονομίας και του πολιτισμού. Και τότε, είναι σίγουρο ότι θα πετύχουμε».


γιούρι μπίκοφ

η σημασια του νερου για τα φυτα

πουτιγκα κρεμα συνταγη

Επιπλέον, ο Προκόπης Παυλόπουλος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «παρά την πρόσφατη οικονομική κρίση, η Ελλάδα θα ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που, άλλοτε εξαιτίας δικών της λαθών και άλλοτε όχι, βρίσκονται μπροστά της». Διότι, όπως πρόσθεσε, «εμείς οι Έλληνες, έχοντας βαθιές ρίζες ιστορικής παρουσίας και πνευματικής συνέχειας σε αυτή τη γωνιά της Βαλκανικής και της Μεσογείου, είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τις γενιές που έρχονται».


Αναφερόμενος στον ρόλο της Ελλάδας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, υπογράμμισε: «Η χώρα μας, ως αναπόσπαστο μέλος της ΕΕ και, μάλιστα, του σκληρού πυρήνα της, της Ευρωζώνης, έχει όλες τις προϋποθέσεις να επιδιώξει, ξεκινώντας από αυτή την πλεονεκτική θέση, ένα καλύτερο μέλλον γι’ αυτήν και τον λαό μας».


Επιπλέον, όπως σημείωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος, «η Ελλάδα μπορεί, στο μέτρο που της αναλογεί, να πρωταγωνιστήσει μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, συμβάλλοντας με συνέπεια και σύνεση στην όλη προσπάθεια της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης».


«Εκείνης», όπως εξήγησε, «που θα οδηγήσει τελικώς την Ευρωπαϊκή Ένωση στη διαμόρφωση μιας ομοσπονδίας υπό όρους αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, ικανής να διαδραματίσει τον ρόλο που ταιριάζει στην Ευρώπη, και για τα κράτη-μέλη της αλλά και για την ανθρωπότητα εν γένει, ήτοι τον πλανητικό ρόλο της εμπέδωσης, διεθνώς, της ειρήνης, της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής δικαιοσύνης».


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Παυλόπουλος αναφέρθηκε και στον ρόλο της παιδείας, λέγοντας πως «η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό, με ιδιαίτερη έμφαση στην παιδεία, είναι η καλύτερη επένδυση που μια χώρα θα μπορούσε να κάνει» και πρόσθεσε: «Σ' ένα δύσκολο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον, θα επιβιώσουν και θα διακριθούν όσοι θα είναι επαρκώς προετοιμασμένοι προς τούτο».


Με αφορμή την ανακήρυξή του σε επίτιμο δημότη Γορτυνίας, ο ΠτΔ απευθύνθηκε προς τον δήμαρχο: «Σας ευχαριστώ θερμώς για τη μεγάλη τιμή την οποία σήμερα μού περιποιείτε, υπό την ιδιότητά μου ως Προέδρου της Δημοκρατίας, απονέμοντάς μου τον τίτλο του επίτιμου δημότη του δήμου Γορτυνίας. Ενός ειδυλλιακού τόπου με σπουδαία ιστορία και ακόμη πιο λαμπρό μέλλον. Εδώ, στο πανέμορφο Μαίναλο, στην κατάφυτη Βυτίνα, η ψυχή και το πνεύμα του ανθρώπου νιώθουν μια ξεχωριστή ανάταση, γεγονός το οποίο εξηγεί πως αυτή η γη γέννησε τόσα πολλά λαμπρά τέκνα, που ταξίδεψαν το μεγαλείο της σ' όλο τον κόσμο, χωρίς, όμως, ποτέ να τη λησμονήσουν. Γιατί αυτή ήταν η περίπτωση του Δημήτριου Θεμ. Πανταζόπουλου, του μεγάλου ευεργέτη της πόλης σας, την σεπτή μνήμη του οποίου τιμούμε σήμερα, παράλληλα με τις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του πολιούχου της Βυτίνας, Αγίου Τρύφωνος».

σχολικες τσαντες σαντορο

«Το γεγονός ότι δεν έχει κηρυχθεί ακόμη λιμός δεν μειώνει διόλου την ανησυχία μας για το πολύ υψηλό επίπεδο της πείνας στην Υεμένη» σήμερα, τόνισε ο επικεφαλής του ΟΗΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη Ντόχα.


σχολικες τσαντες σαντορο

ταμαμ επεισοδιο 23 κυκλος 1

Αυτή την ανησυχία εντείνει, εξήγησε, «ο αριθμός των ανθρώπων που πεθαίνουν υπό εξαιρετικά δραματικές συνθήκες», και το γεγονός ότι «χωρίς ειρήνη, θα βρεθούμε αντιμέτωποι το 2019 με μια κατάσταση πολύ πιο άσχημη από ό, τι η σημερινή».


Ο ΟΗΕ θεωρεί ότι στην Υεμένη εκτυλίσσεται η χειρότερη ανθρωπιστική κρίση στον κόσμο εξαιτίας του πολέμου στη χώρα, η τελευταία φάση του οποίου διαρκεί σχεδόν τέσσερα χρόνια.


ταινια διπλης οψεως 2mm

Ο μεσολαβητής του ΟΗΕ εξασφάλισε την Πέμπτη την επίτευξη μιας συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, στο πλαίσιο των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων στη Σουηδία, ειδικά στην κρίσιμης σημασίας επαρχία Χοντάιντα (δυτική Υεμένη). Στην ομώνυμη πόλη βρίσκεται το λιμάνι από το οποίο μπαίνει στην εμπόλεμη χώρα το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπιστικής βοήθειας και των εισαγόμενων βασικών αγαθών.


Αλλά η συμφωνία αυτή φάνηκε να παραβιάζεται στο πεδίο: συνέχιζαν να μιλούν τα όπλα χθες στη Χοντάιντα, με τις σποραδικές μάχες ανάμεσα στις φιλοκυβερνητικές δυνάμεις, που υποστηρίζονται από μια συμμαχία υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας, και τους σιίτες αντάρτες Χούτι, οι οποίοι θεωρούνται προσκείμενοι στο Ιράν, να στοιχίζουν τη ζωή σε 29 αντιμαχόμενους, ανάμεσά τους 22 αντάρτες, κατά τον απολογισμό που έδωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματούχος προσκείμενος στη διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση. Ο απολογισμός αυτός δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητη πηγή.


Ο ΟΗΕ δεν διαθέτει ενημερωμένα στοιχεία για τον απολογισμό των θυμάτων του πολέμου στην Υεμένη, η τρέχουσα φάση του οποίου άρχισε τον Μάρτιο του 2015, με την επέμβαση της στρατιωτικής συμμαχίας υπό τη διοίκηση του Ριάντ. Η πιο πρόσφατη εκτίμηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, που ανάγεται στον Αύγουστο του 2016, αναφερόταν σε 10.000 νεκρούς και 56.000 τραυματίες, στην πλειονότητά τους άμαχους. Οργανώσεις αρωγής επισημαίνουν ότι ο πραγματικός αριθμός των θυμάτων είναι πολύ υψηλότερος: κάνουν λόγο για 57.000 νεκρούς, ανάμεσά τους πάνω από 2.500 παιδιά.


Εξάλλου 14 εκατομμύρια άνθρωποι, ο μισός πληθυσμός της Υεμένης, βρίσκεται στα πρόθυρα λιμού και 22 εκατομμύρια πολίτες χρειάζονται ανθρωπιστική βοήθεια.

αζαλεα τι συμβολιζει

Με παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τους δύο δράστες στην Ρόδο, είπε χαρακτηριστικά:


αντιγονη ψυχραμη στα καλα καθουμενα


Καταδικάζω τα θλιβερά που συνέβησαν στη φυλακή. Πραγματικά. Αλίμονο αν γίνουμε κοινωνία ζούγκλας. Θέλουμε να δικαστούν όπως πρέπει. Συμμερίζομαι και τον γονιό του παιδιού αυτού που τα βλέπει αυτά».


βάιος λιαπίδης


Ο τραγικός πατέρας συμπλήρωσε: «Θέλουμε αυτοί οι άνθρωποι να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης και να καταδικαστούν από την δικαιοσύνη. Έχουμε μεγαλείο ψυχής όσο δεν φαντάζεστε».


αζαλεα τι συμβολιζει


ευρεση εργασιας βεροια 2017

Σύμφωνα με την απόφαση για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης, η ελληνική επικράτεια κατανέμεται σε τέσσερις κλιματικές ζώνες, ως εξής:


all the right moves soundtrack

Πρώτη Ζώνη : Νομοί Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ευρυτανίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Κοζάνης, Σερρών, Φλώρινας


Δεύτερη Ζώνη: Αρκαδίας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Καρδίτσας, Κιλκίς, Λάρισας, Μαγνησίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Ροδόπης, Τρικάλων, Χαλκιδικής


ευρεση εργασιας βεροια 2017

ταρασιος μπουενος αιρες

Τρίτη Ζώνη: Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Αττικής (εκτός Κυθήρων και νησιών Σαρωνικού), Αχαΐας, Βοιωτίας, Ευβοίας, Ηλείας, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Κορινθίας, Λέσβου, Λευκάδας, Πρέβεζας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Χίου


Τέταρτη Ζώνη Αργολίδας, Δωδεκανήσου, Ζακύνθου, Ηρακλείου, Κυκλάδων, Λασιθίου, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Κύθηρα και νησιά Σαρωνικού, Ρεθύμνου, Σάμου, Χανίων


Ωστόσο, το υπουργείο Οικονομικών αποσαφηνίζει πως οι Δήμοι που κατά τις διατάξεις του Καλλικράτη (ν.3852/2010) ορίζονται ως «ορεινοί», εντάσσονται στην αμέσως ανώτερη ζώνη από αυτήν στην οποία εντάσσεται ο νομός στον οποίο ανήκουν. Αυτό απλά σημαίνει πως οι κάτοικοι περιοχών που είναι σε υψηλό υψόμετρο ανεξαρτήτως νομού θα έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση από τους κατοίκους πεδινών, ήτοι πιο ζεστών περιοχών.


Για κάθε λίτρο κατανάλωσης πετρελαίου εσωτερικής καύσης θέρμανσης, χορηγείται ποσό επιδόματος 0,25 ευρώ, το συνολικό ύψος του οποίου προσδιορίζεται ανάλογα με την κλιματική ζώνη στην οποία βρίσκεται το σπίτι. Για κάθε κατοικία, ανεξαρτήτως ζώνης, χορηγείται επίδομα σε άγαμους για τα πρώτα 80 τετραγωνικά μέτρα και έγγαμους ή μέρη συμφώνου συμβίωσης και μονογονεϊκές οικογένειες για τα πρώτα 100 τετραγωνικά μέτρα, με ανώτατη κατανάλωση λίτρων πετρελαίου εσωτερικής καύσης θέρμανσης, ανά κλιματική ζώνη και ανά τετραγωνικό μέτρο της κατοικίας.


Στην πρώτη ζώνη η ανώτατη συνολική κατανάλωση λίτρων πετρελαίου θέρμανσης ανά τετραγωνικό είναι 25 λίτρα, στη δεύτερη 15, στην τρίτη 8 και στην τέταρτη 5 λίτρα ανά τετραγωνικό. Αντίστοιχα η ανώτατη κατανάλωση λίτρων πετρελαίου θέρμανσης ανά κύρια κατοικία που ανήκει σε άγαμο είναι 2.000 λίτρα για την πρώτη ζώνη ( 2.500 λίτρα για έγγαμο, μονογενεϊκές οικογένειες ή μέρη συμφώνου συμβίωσης) , 1.200 στη δεύτερη ( 1.500) , 640 στην Τρίτη (800) και 400 λίτρα στην τέταρτη ζώνη ( 500 λίτρα για έγγαμους, μονογονεϊκές οικογένειες ή μέρη συμφώνου συμβίωσης).

εκλογες νδ κεντρα

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής ο κ. Θεοχάρης ανέφερε ότι «ο τελευταίος 1,5 χρόνος είναι μία από τις σπάνιες στιγμές στην ιστορία του νέου ελληνικού κράτους που η πολιτική ελπίδα μετατράπηκε, τόσο γρήγορα σε φόβο, στη συνέχεια σε υποταγή και εντέλει σε παραίτηση».


εκλογες νδ κεντρα

αντισταση πλυντηριου ρουχων bosch τιμη

φαινομενο-καταστημα ρουχων

Απευθυνόμενος στην κυβέρνηση υπογράμμισε ότι «η αραβική παροιμία που ταιριάζει στη διαπραγμάτευσή σας είναι αυτή που λέει ότι ράχη της καμήλας έσπασε από ένα άχυρο. Η καμήλα είναι οι Έλληνες και ο άκαρδος καμηλιέρης που φόρτωσε ακόμα και το άχυρο είναι οι δανειστές και οι Γερμανοί. Το μόνο που κάνετε είναι να εκλιπαρείτε για ανθρωπιά, ευτελίζοντας τη χώρα».


«Έχοντας υπόψη τις προσωπικές ευθύνες του πρωθυπουργού και συνολικά της κυβέρνησης του για την απώλεια των 10 δισ. της πιστοληπτικής ικανότητας των τραπεζών, για τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης τους που οδήγησαν στην επιβολή capital controls, που φορτώθηκε η χώρα με 86 δισ. ευρώ, στο κόψιμο του ΕΚΑΣ, στην συνέχιση του ΕΝΦΙΑ, στον κόφτη που έχει ήδη ενεργοποιηθεί, λέω ναι στην πρόταση γιατί έχει δικαίωμα ο ελληνικός λαός που εν αγνοία του έγιναν όλα αυτά, να μάθει την αλήθεια», σημείωσε ο Χάρης Θεοχάρης.

on line μυθιστορηματα

Ο 38χρονος «γητευτής των κροκοδείλων», Supriyanto βρήκε φρικτό θάνατο σε λίμνη, μετά από επίθεση που δέχτηκε από έναν μεγάλο κροκόδειλο.


on line μυθιστορηματα

φαρμακειο ανω πατησια χαλκιδος

άπαξ και δια παντός

Ο Supriyanto ανέλαβε την αποστολή να εντοπίσει τη σορό ενός άλλου άνδρα, ο οποίος είχε δεχθεί επίθεση από κροκόδειλο στα θολά νερά της λίμνης και είχε καταλήξει στον βυθό.


Στα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα ενός ερασιτέχνη, φαίνεται ο 38χρονος να κολυμπάει για να βρει τον εξαφανισμένο. Ξαφνικά βυθίζεται και εξαφανίζεται από την επιφάνεια, χωρίς να ανέβει ξανά.


Το βίντεο περιέχει πολύ σκληρές εικόνες.

επαρχια της κεντρικης αιθιοπιας

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ περιηγήθηκε στην περιοχή παρακολουθώντας τη διαδικασία των εργασιών αποκατάστασης. Υλοτόμοι καθημερινά, από νωρίς το πρωί, κόβουν και συγκεντρώνουν τα καμένα δέντρα, μεταφέροντας τα σε ορεινό σημείο της περιοχής και χρησιμοποιώντας τα ως εδαφοβελτιωτικά. Επιπλέον κορμοί των δέντρων κόβονται για τη δημιουργία κορμοδεμάτων για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων.


επαρχια της κεντρικης αιθιοπιας

νοσοκομειο παπαγεωργιου απογευματινα ραντεβου

Το Μάτι κι ο Νέος Βουτζάς προσπαθούν να συνέλθουν... Προσεγγίζοντας την περιοχή ο ήχος από τα μηχανήματα των υλοτόμων κάνει αισθητή την παρουσία του φανερώνοντας τις εργασίες που πραγματοποιούνται.


Έργα αποκατάστασης της περιοχή


Κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του υπουργείου Περιβάλλοντος και της Περιφέρειας Αττικής, βρίσκονται στους χώρους παρακολουθώντας τις διαδικασίες και κρίνοντας τι χρειάζεται να γίνει από δω και πέρα. «Οι εργασίες ξεκίνησαν απευθείας σχεδόν μετά τη φονική πυρκαγιά γιατί το πρόβλημα είναι μεγάλο και πρέπει να χτυπηθεί στη ρίζα του. Όλοι προσπαθούν να βοηθήσουν ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση γιατί η αποκατάσταση της περιοχής θα πάρει καιρό», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής, (ΕΔΣΝΑ), Γιάννης Δρίβας.


ηθοποιος γιωργος βελεντζας

Φωτιά Μάτι: Έκλεισε ο πρώτος κύκλος καταθέσεων μαρτύρων, ανοίγει αυτός της κλήτευσης υπόπτων


«Αυτά τα κομμάτια που κουβαλούν τα φορτηγά είναι ό, τι έχει συγκεντρωθεί από τα σπίτια και τους δρόμους. Στη συνέχεια μπαίνουν στο μηχάνημα και κατά κάποιον τρόπο πολτοποιούνται. Σκοπός είναι να μειωθεί ο όγκος τους και να πολτοποιηθεί σαν μία μάζα, η οποία στρώνεται σε ορεινή περιοχή και χρησιμοποιείται ως εδαφοβελτιωτικό υλικό», εξηγεί ο κ. Δρίβας.


Συλλέγοντας τα καμένα από τα σπίτια και τους δρόμους, τα φορτηγά κατευθύνονται προς Νέο Βουτζά. Εκεί τους περιμένουν, ωφελούμενοι του ΟΑΕΔ, οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή και προσπαθούν να βοηθήσουν καθοδηγώντας τους για το πού πρέπει να αφήσουν όσα έχουν περισυλλέξει.


φθηνα νυχια γλυφαδα

"Oι φετινές εξαγγελίες του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ έχουν ακριβώς την ίδια αξία που είχαν και πέρυσι και πρόπερσι. Δηλαδή καμία. Το εμπόριο ελπίδας, που είναι ο μόνος τομέας στον οποίο ειδικεύεται, δεν βρίσκει πια αγοραστές. Η ανάπτυξη για την οποία μιλάει δεν έρχεται με λαϊκίστικες κορώνες και ψέματα. Έρχεται με τη δημιουργία του κατάλληλου περιβάλλοντος για επενδύσεις. Έρχεται με λιγότερους κι όχι με περισσότερους φόρους. Αλλά ανάπτυξη και κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι έννοιες ασύμβατες", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.


φθηνα νυχια γλυφαδα

λουτρά ωραίας ελένης ξενοδοχεία

πληγη στο στομα απο χτυπημα

original odd couple movie cast

Είκοσι από τους υπόπτους έχουν μέχρι στιγμής συλληφθεί στο πλαίσιο της επιχείρησης που διεξήχθη σε 12 επαρχίες, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ενώ 33 άλλοι στρατιωτικοί καταζητούνται.


πετρελαιο θερμανσης τιμες eko

Το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι σχεδόν 700 άνθρωποι συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα ως ύποπτοι γκιουλενιστές, στην Τουρκία.


original odd couple movie cast

Περίπου 50.000 άνθρωποι έχουν συλληφθεί μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου και σχεδόν 150.000 έχουν απολυθεί ή τεθεί σε διαθεσιμότητα, περιλαμβανομένων στρατιωτικών, αστυνομικών, καθηγητών και δημοσίων υπαλλήλων, για πιθανές διασυνδέσεις με τον Γκιουλέν.


ανενδοτος στατιστικα στοιχημα

Ο Γκιουλέν, ο οποίος είναι αυτοεξόριστος στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ από το 1999, αρνείται κάθε ανάμειξη.


Οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα και ορισμένοι δυτικοί σύμμαχοι εκφράζουν φόβους ότι ο πρόεδρος Ερντογάν χρησιμοποιεί το πραξικόπημα ως δικαιολογία για να καταστείλει το κίνημα των διαφωνούντων. Η κυβέρνηση από την πλευρά της υποστηρίζει ότι οι επιχειρήσεις εκκαθάρισης είναι απαραίτητες εξαιτίας της σοβαρότητας της απόπειρας ανατροπής της κυβέρνησης, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους 240 άνθρωποι στις 15 Ιουλίου 2016.

may movies on netflix

Η ανάλυση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το ΔΝΤ εμφανίζει την Αθήνα να φιγουράρει στη 13η θέση μεταξύ 44 πρωτευουσών παγκοσμίως ως προς την άνοδο των πραγματικών τιμών των ακινήτων, με τη μέση αύξηση των τιμών να ξεπερνά το 5%.


ειδη μαρουλιου

Αν και με μια πρώτη ματιά το στοιχείο αυτό προκαλεί εντύπωση, δεδομένης της γνωστής και επίσημα καταγεγραμμένης υποχώρησης των τιμών των ακινήτων στην πρωτεύουσα την προαναφερόμενη περίοδο, ωστόσο είναι εξηγήσιμο.


may movies on netflix

τουρκικο σηριαλ στο mega 2015

Ο λόγος που οι τιμές εμφανίζονται αυξημένες δεν έχει να κάνει με τη ζήτηση και τις αυξημένες συναλλαγές, αλλά αντιθέτως με την ίδια την κρίση και συγκεκριμένα με τον αρνητικό πληθωρισμό.


Ο αποπληθωρισμός των τελευταίων ετών στην Ελλάδα είχε ως αποτέλεσμα οι πραγματικές τιμές των ακινήτων να εμφανίζονται πιο υψηλές από τις ονομαστικές τιμές. Αυτό συνέβη διότι η χώρα μας είχε αρνητικό πληθωρισμό έως το τέλος του 2016 και έτσι ο τιμάριθμος δεν επιδρούσε στις αξίες των ακινήτων.


Έτσι, λόγω του ότι δεν υπήρχε πληθωρισμός μεταξύ 2013-2017 ώστε να «ροκανίζει» τις αξίες η ετήσια πραγματική άνοδος στις τιμές ακινήτων στην Αθήνα ξεπέρασε το 5%. Ωστόσο, στο σύνολο της επικρατείας η μέση μείωση της πραγματικής αξίας των ακινήτων ξεπέρασε το 5%, γεγονός που δείχνει πως ακόμη και υπό αποπληθωριστικές συνθήκες οι πραγματικές τιμές κατέρρευσαν στην Περιφέρεια.


Εάν δεν ληφθεί υπόψη ο πληθωρισμός (αποπληθωρισμός) τότε με βάση τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος οι τιμές των διαμερισμάτων πανελλαδικά για το σύνολο του 2017 υποχώρησαν σε ονομαστικούς όρους κατά 1%, έναντι ετήσιας μείωσης 2,4% το 2016, μείωσης 5,1% το 2015, μείωσης 7,5% το 2014 και ετήσιας πτώσης 10,9% το 2013.


Για το σύνολο του 2017, η ετήσια μείωση των τιμών των διαμερισμάτων στην Αθήνα σε σχέση με το 2016 ήταν 0,9%, σε σχέση με το 2015 ήταν 1,7%, σε σχέση με το 2014 ήταν 5,3% και σε σχέση με το 2013 ήταν 9,1%!

συναυλία διάφανα κρίνα

Φίλοι, συγγενείς και κόσμος πολύς περίμεναν την «ιπτάμενη Κατερίνα», με λουλούδια και πανό, ενώ μετά από προτροπή των παρευρισκομένων έδωσε ένα... φιλί στον σύζυγο και προπονητή της που ήταν στο πλευρό της.


γλάσο λευκής σοκολάτας βέφα

1Πηγή: CNN Greece


πως να χασω 10 κιλα σε 15 μερες

"Πίστευα ότι θα έπαιρνα μετάλλιο, αλλά όχι το χρυσό", ήταν τα πρώτα της λόγια.


συναυλία διάφανα κρίνα


Πηγή: CNN Greece


Δείτε στο βίντεο την άφιξη της ελληνίδας "βασίλισσας του επί κοντώ" όπως την κάλυψε ζωντανά ο ρεπόρτερ του CNN Greece, Λευτέρης Σουχάιμπ:



αιματολογος ωνασειο

Στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος 257 βουλευτές εκ των οποίων «Ναι» ψήφισαν 196 βουλευτές και «παρών» δήλωσαν 61 βουλευτές.


Υπέρ ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσή Αυγή, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ και Ανεξάρτητοι Έλληνες, «παρών» δήλωσε η Ν. Δ., ενώ απείχαν από την ψηφοφορία το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων.


κουμπι καλαμαρια

ουκρανια αναλυση

Απουσίασαν 14 βουλευτές από τη Ν. Δ., ο Χρήστος Μιχαηλίδης από τον ΣΥΡΙΖΑ (ασθενής), η Φώφη Γεννηματά από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη (λόγω εργασιών στις Βρυξέλλες), πέντε βουλευτές από τη Χρυσή Αυγή, τρεις από το ΚΚΕ, οκτώ από το Ποτάμι, οκτώ από την Ένωση Κεντρώων και τέσσερις ανεξάρτητοι βουλευτές.


αιματολογος ωνασειο

Ανάμεσα στους απόντες ήταν ο πρόεδρος της Ν. Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.


Νωρίτερα η συνεδρίαση της Ολομέλειας σημαδεύτηκε από την άγρια κόντρα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη με τον Άδωνι Γεωργιάδη ανταλλάσοντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς.


Ο μεν Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλεσε τον Παύλο Πολάκη «γαϊδούρι» και «κότα λειράτη» και εκείνος απάντησε ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έχει γίνει «σκυλί του Σόιμπλε», ενώ βρίσκεται εκτεθειμένος για «ραβασάκια» του ίδιου και της συζύγου που αφορούν προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο τον έντονο διάλογο που είχαν.


Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, επέκρινε τη Νέα Δημοκρατία για το «παρών», το Ποτάμι που επέλεξε την αποχή και την Ένωση Κεντρώων που αποχώρησε από την ψηφοφορία.


«Είναι τόσο κακό να υπάρξει ένα μέτωπο από όλα τα κόμματα σε εκείνους που θέλουν να επιβάλλουν ένα περιβάλλον ασφυξίας στη χώρα και φεύγετε ένας – ένας για να μην γίνετε κομπάρσο του Τσίπρα;», αναρωτήθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής.


Διαμήνυσε δε, ότι η σημερινή ψηφοφορία δεν συνιστά πλαστή συναίνεση στην κυβέρνηση, ούτε γίνεται κανείς κομπάρσος, αλλά γιατί κάποιοι, που δεν θέλησε να ονοματίσει, εννοώντας προφανώς τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αποτελούν μόνιμη πληγή για τη χώρα, με τις τρικλοποδιές που βάζουν σε αυτονόητα θέματα. Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Βούτσης στη βουλή.

λορέντζα ίζω

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης, πλέον οι επιχειρήσεις στους τομείς αυτούς μπορούν να ξεκινούν άμεσα τη λειτουργία τους με μία απλή γνωστοποίηση στη διοίκηση και με μηδενικό κόστος, ενώ είναι έτοιμο το κατάλληλο πληροφοριακό σύστημα και «μέχρι το τέλος Μαΐου η διαδικασία να γίνεται πλήρως ηλεκτρονικά, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τους επιχειρηματίες».


Η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β' 1723/18-05-2017) αφορά στις διαδικασίες ίδρυσης των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως αυτά ορίζονται στο άρθρο 80 του ν. 3463/2006, καθώς και στα θέατρα και τους κινηματογράφους, όπως αυτά εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του άρθρου 2 του ν. 4442/2016. Στο πεδίο εφαρμογής της παρούσας εμπίπτουν και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εντός τουριστικών καταλυμάτων.


υπερηχος νεφρικων αρτηριων

βλεπω παρατατικος

Στο πεδίο εφαρμογής της παρούσας δεν εμπίπτουν τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών αμιγώς ίντερνετ και οι παιδότοποι. Όπως σημειώνεται στη σχετική απόφαση, «μετά τη θέση σε λειτουργία του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Αδειοδότησης και Ελέγχων (Ο. Π.Σ.-ΑΔΕ) του άρθρου 14 του ν. 4442/2016, η διαδικασία διεκπεραιώνεται αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος».


λορέντζα ίζω

Στην απόφαση αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν στα εξής:
-Την τήρηση αρχείου στην εγκατάσταση του καταστήματος
-Τη Μεταβολή γνωστοποίησης
-Τη Διαδικασία και τα δικαιολογητικά για τη γνωστοποίηση θεάτρων και κινηματογράφων
-Τη χρήση μουσικής και μουσικών οργάνων
-Την άδεια χρήσης κοινόχρηστου χώρου
-Την τήρηση μέτρων πυροπροστασίας
-Την απλουστευμένη διαδικασία για μηχανήματα αυτόματης πώλησης παρασκευής-πώλησης τροφίμων και ποτών
-Την απλουστευμένη διαδικασία για πώληση τυποποιημένων τροφίμων


Υποχρεωτική γνωστοποίηση λειτουργίας πισίνας εντός των τουριστικών καταλυμάτων


Υπενθυμίζεται ότι η πρόβλεψη της ηλεκτρονικής διαδικασίας αδειοδότησης προβλέπεται και για την υποχρεωτική γνωστοποίηση λειτουργίας πισίνας εντός των τουριστικών καταλυμάτων. Η Κοινή Υπουργική Απόφαση δημοσιεύτηκε και αυτή στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β' 1654/15-05-2017) και ορίζει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η σχετική ενημέρωση στην αρμόδια υπηρεσία τουρισμού είτε σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).


«Όταν τεθεί σε εφαρμογή η λειτουργία του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος 'Ασκησης Δραστηριότητας και Ελέγχων (ΟΠΣ-ΑΔΕ) για το τμήμα που αφορά τη γνωστοποίηση των κολυμβητικών δεξαμενών, η υποβολή της γνωστοποίησης γίνεται αποκλειστικά, μέσω αυτού», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στην απόφαση.


Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

age of wonders 3 orc guide

Πρόκειται για το σημαντικότερο κτιριακό έργο υποδομής στην Αττική που θα δώσει σημαντική ώθηση στον τεχνικό κλάδο. Κατά τη διάρκεια των κατασκευών αναμένεται να απασχοληθούν εκατοντάδες άτομα, ενώ με τη λειτουργία του εμπορευματικού κέντρου αναμένεται να υπάρξουν περίπου 3.000 θέσεις εργασίας.


Η σύμβαση παραχώρησης για το εμπορευματικό κέντρο στο Θριάσιο Πεδίο οδεύει προς το Ελεγκτικό Συνέδριο και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κύρωση από τη Βουλή, ώστε στο πρώτο τρίμηνο του έτους να ξεκινήσει η κατασκευαστική περίοδος και τα έργα για τις υποδομές που είναι απαραίτητες.


πυρηνικα κρατη

ειναι δυσκολη η δουλεια του λογιστη

Παραχωρησιούχος είναι η Κοινοπραξία ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ-Goldair, ενώ το ποσό που θα δοθεί στη ΓΑΙΑΟΣΕ ως αντίτιμο είναι 10 εκατ. ευρώ.


age of wonders 3 orc guide

Το κατασκευαστικό αντικείμενο σε ορίζοντα δεκαετίας θα είναι 130εκατ. ευρώ και θα αφορά στην κατασκευή υποδομών (αποχετευτικό δίκτυο, εσωτερικό οδικό δίκτυο, χώρους στάθμευσης κ. α.), αλλά και την κατασκευή κτιρίων (αποθήκες, κτίρια διοίκησης).


Το έργο συμπεριλαμβάνει και την κατασκευή διπλής σιδηροδρομικής γραμμής που θα συνδέει το εμπορευματικό κέντρο Θριασίου με το σιδηροδρομικό δίκτυο.


Την πρώτη διετία θα δρομολογηθούν έργα ύψους 70εκατ. ευρώ που θα αφορούν στην διαμόρφωση του ακινήτου των 588 στρεμμάτων και το χτίσιμο αποθηκών 120.000 τ. μ.. Στα επόμενα 8 χρόνια θα οικοδομηθούν τα υπόλοιπα 120.000 τ. μ..

τσαρλι τσαπλιν ο κυριος βερντου

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σχέδιο που επεξεργάζονται στο υπουργείο Οικονομικών θα μοιάζει με το σύστημα της μηνιαίας παρακράτησης του φόρου εισοδήματος και της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης που εφαρμόζεται σήμερα για τις αποδοχές των μισθωτών και συνταξιούχων.


Κάθε μήνα η εφορία θα εισπράττει προκαταβολικά τον ΕΝΦΙΑ αλλά και τον φόρο που αντιστοιχεί στα εισοδήματα που έχουν όχι μόνο οι μισθωτοί και συνταξιούχοι, αλλά και οι υπόλοιποι φορολογούμενοι (ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, εισοδηματίες).


τσαρλι τσαπλιν ο κυριος βερντου

εικονα σχημα λογου

Ο φόρος που θα προπληρώνουν κάθε μήνα οι φορολογούμενοι θα υπολογίζεται με βάση τα εισοδήματα του προηγούμενου έτους και το συνολικό ποσό που θα έχουν καταβάλει.


παγουλατος

Για παράδειγμα, φορολογούμενος που διαθέτει ακίνητη περιουσία πληρώνει 500 ευρώ ΕΝΦΙΑ καιμε βάση τα δηλωθέντα εισοδήματα προέκυψε φόρος εισοδήματος 1.000 ευρώ. Με τα σημερινά δεδομένα η πληρωμή των φόρων θα ξεκινήσει από τον Ιούλιο και θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του επόμενου έτους με την τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ.


Με το νέο σχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση ο φορολογούμενος θα ξεκινήσει να πληρώνει από την αρχή της χρονιάς τον ΕΝΦΙΑ και τον φόρο εισοδήματος με βάση τα ποσά που είχε καταβάλει το προηγούμενο έτος. Κάθε μήνα δηλαδή θα πληρώνει το ποσό των 41,6 ευρώ για την ακίνητη περιουσία του (500/12) και 83,3 ευρώ για τα εισοδήματά του (1.000/12).


Το καλοκαίρι, μετά την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, θα γίνει η τελική εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ και του φόρου εισοδήματος και θα προκύψει ο τελικός φορολογαριασμός. Εάν με το εκκαθαριστικό, για παράδειγμα, του φόρου εισοδήματος προκύπτει για τον φορολογούμενο ποσό για επιστροφή, η εφορία θα προχωρά στον αυτόματο συμψηφισμό του με μελλοντικές πληρωμές. Στην περίπτωση που προκύπτει πληρωμή έξτρα φόρου, ο φορολογούμενος θα συνεχίζει να πληρώνει κάθε μήνα μέχρι το τέλος του έτους τα ποσά του φόρου που του αναλογούν και τα οποία θα είναι φουσκωμένα.


Με το σύστημα αυτό, η πληρωμή των φόρων θα γίνεται εντός του έτους και η εφορία θα βάζει στα ταμεία της προκαταβολικά τους φόρους στα εισοδήματα και στην περιουσία των φορολογουμένων.

αποστολου υλικα επιπλοποιιας

Ο Ιγκόρ Ακινφέεφ, ο Σεργκέι Ιγκνασέβιτς, τα υπόλοιπα αστέρια της Εθνικής Ρωσίας αλλά και ο προπονητής της, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, ανέλαβαν να… υποδεχθούν τις υπόλοιπες 31 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018 που διοργανώνει η πατρίδα τους. «Καλωσορίζουμε όλες τις ομάδες που έρχονται εδώ για το Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε ο τερματοφύλακας Ιγκόρ Ακινφέεφ που σε αυτή την πρωτότυπη φωτογράφηση φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Γερμανίας, κατόχου του τίτλου από το Μουντιάλ 2014 που έγινε στη Βραζιλία.


ζωδια δεκεμβριου πανοπουλος

«Πιστεύω πως σύντομα θα πειστούν όλοι ότι η Ρωσία είναι 100% έτοιμη για την άφιξή τους. Η χώρα μας έχει φιλοξενήσει αρκετά σημαντικά αθλητικά γεγονότα και σημαντικά παιχνίδια. Εύχομαι κάθε παίκτης, προπονητής και φίλαθλος να απολαύσει τη Ρωσία και τη φιλοξενία της», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.


κλιση ferox


αποστολου υλικα επιπλοποιιας

βρίσκω ρήμα

Ο κ. Πολάκης με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανέφερε ότι «η απόφαση δεν παράγει κανένα πρακτικό αποτέλεσμα» και ότι «δεν τίθεται θέμα επιστροφής» των διοικητών και των αναπληρωτών διοικητών, καθώς, όπως τόνισε, «η θεωρητική θητεία αυτών έχει λήξει πλέον». Μάλιστα ανέφερε ότι οι εν λόγω διοικητές «απομακρύνθηκαν με τη διαδικασία διπλής αξιολόγησης» και διευκρίνισε ότι «διατηρήσαμε 15 που είχαν θετική αξιολόγηση».


βρίσκω ρήμα

λαδι καρυδας θηλασμος



ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα κυπρος 2017 εντυπο


ιερα μονη τιμιου σταυρου

Βίντεο που κυκλοφόρησε από την ίδια στα social media, δείχνουν την αρκουδίτσα, που σε πολλούς θυμίζει τον Μπαλού από το βιβλίο της ζούγκλας να παίζει, ενώ η μαμά αρκούδα τριγυρίζει.


ιερα μονη τιμιου σταυρου

σεμερτζιδησ γεωργιοσ

«Αφού άφησα τα παιδιά μου στο σχολείο, επέστρεψα σπίτι και είδα μια μαμά αρκούδα με το μωρό της να περιφέρονται στον δρόμο μου», είπε η γυναίκα, σύμφωνα με την Daily Mail.


παραδοσιακες συνταγες φλωρινας

«Το μικρό αξιολάτρευτο αρκουδάκι είχε φαγούρα στην πλάτη του και άρχισε να ξύνεται πάνω στο δέντρο. Τόσο χαριτωμένο», συνέχισε.


Δείτε το βίντεο:



This bear is just like Baloo from the Jungle Book via @DailyMail https://t.co/TlPuHmsOC2 pic.twitter.com/D7KokJnolO

— Daily Mail Online (@MailOnline) 21 Οκτωβρίου 2017

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

φαγητο για παρασκευη

«Αν το Κόσοβο και η Σερβία καταλήξουν σε μια συμφωνία η οποία ικανοποιεί και τα δυο μέρη, πιστεύω ότι οι ΗΠΑ θα την υποστηρίξουν αναμφίβολα», είπε ο Μπόλτον κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Κίεβο.


φαγητο για παρασκευη

«Η θέση μας, η θέση των ΗΠΑ, είναι ότι εάν τα δύο μέρη καταλήξουν σε μια συμφωνία — και δεν αποκλείσουμε εδαφικές ρυθμίσεις, δεν επαφίεται σε εμάς αυτό στ' αλήθεια — εμείς δεν θα εναντιωθούμε» σε αυτή, συμπλήρωσε.


Στον Τύπο τόσο της Σερβίας όσο και του Κοσόβου έχει αναπτυχθεί εδώ και μήνες έντονη σεναριολογία περί διαίρεσης της περιοχής σε χωριστές οντότητες ή ανταλλαγών εδαφών, εντός των ορίων μιας οριστικής λύσης για το καθεστώς της περιοχής.


φαναρι κιλκισ χαρτησ

υσαιν βολτ

Το Βελιγράδι και η Πρίστινα διεξάγουν διάλογο με σκοπό να καταλήξουν σε μια οριστική συμφωνία και να εξομαλύνουν τις σχέσεις τους.


Η Σερβία αρνείται να επικυρώσει την ανεξαρτησία της πρώην επαρχίας της — όπου πλειοψηφούν οι Αλβανοί — που ανακηρύχθηκε το 2008 και έχει αναγνωριστεί από 110 χώρες και πλέον, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και των 22 από τα 28 κράτη μέλη της ΕΕ.


Ανάμεσα στα θέματα γύρω από τα οποία εξακολουθεί να υπάρχει αβεβαιότητα είναι η θεσμική οργάνωση των περιοχών όπου ζει η σερβική μειονότητα, ένα εξαιρετικά ευαίσθητο πρόβλημα.


Κατά εκτιμήσεις, 120.000 Σέρβοι ζουν ακόμη στο Κόσοβο, κυρίως στον βορρά, καθώς και σε διάφορους θύλακες διεσπαρμένους στην περιοχή.

νεα ταξη μυστικα και ψεματα

Μιλώντας σε πάνελ του συνεδρίου ο επικεφαλής του κλιμακίου της Κομισιόν για την Ελλάδα Ντέκλαν Κοστέλο είπε πως η Ελλάδα έκανε σημαντική δουλειά στην υλοποίηση των 140 προαπαιτούμενων, ωστόσο σημείωσε πως η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που έχουν συμφωνηθεί.


aegean διαγωνισμος 2014

σιμος ζαχαροπλαστειο

«Η Ελλάδα έχει ξαναβρεθεί στην ίδια θέση και το 2014. Η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί ξανά», είπε και πρόσθεσε πως η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων έχει αποδειχθεί η Αχίλλειος πτέρνα του ελληνικού προγράμματος. «Δεν μπορείς να νομοθετήσεις την ιδιοκτησία του προγράμματος», τόνισε.


νεα ταξη μυστικα και ψεματα

Ο ίδιος είπε πως δεν πρέπει να μετακινηθούν τα γκολπόστ και να μπουν στην Ελλάδα πρόσθετες απαιτήσεις. Για τις προοπτικές δε της οικονομίας υπογράμμισε πως «η Ελλάδα έχει μικρές χρηματοδοτικές ανάγκες την επόμενη περίοδο και μπορεί να τις εξυπηρετήσει εάν συνεχίσει να καταγράφει υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα».


Ο επικεφαλής του κλιμακίου της ΕΚΤ για την Ελλάδα Φραντσέσκο Ντρούντι είπε πως πρέπει να μειωθούν τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια και τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα των τραπεζών που ανέρχονται στο 45%.


Ο ίδιος είπε πως στο Eurogroup έγινε ένα πρώτο βήμα για την ελάφρυνση χρέους αλλά η ΕΚΤ χρειάζεται περισσότερη ευκρίνεια για τα μέτρα ελάφρυνσης, ώστε να συμπεριλάβει την Ελλάδα στο QE.


Τέλος είπε πως απαιτείται η σταδιακή χαλάρωση των capital controls και πως αυτό απαιτεί την εφαρμογή των συμφωνηθέντων μεταρρυθμίσεων.


Από την πλευρά του ο επικεφαλής του κλιμακίου του ESM για την Ελλάδα Νικόλα Τζιαμαριόλι είπε πως έχει έρθει η ώρα να εφαρμοστούν οι μεταρρυθμίσεις που έχουν συμφωνηθεί.


Ο ίδιος είπε πως υπάρχει ισχυρή δέσμευση από τους Ευρωπαίους να κρατήσουν την Ελλάδα στην ευρωζώνη κάτι που όπως υποστήριξε προκύπτει από τις αποφάσεις για την ελάφρυνση του χρέους.


«Μεταρρυθμίσεις, μεταρρυθμίσεις, μεταρρυθμίσεις είναι οι τρεις προτεραιότητες για την Ελλάδα» είπε, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για τη μεταρρυθμιστική κόπωση των Ελλήνων είπε πως αυτή αφορά στις περικοπές μισθών και συντάξεων και όχι στις πραγματικές μεταρρυθμίσεις στις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών.


«Πρέπει να προχωρήσουμε από το σημείο που οι μεταρρυθμίσεις σημαίνουν περικοπές στο σημείο που οι μεταρρυθμίσεις θα σχετίζονται με την παραγωγικότητα», τόνισε.


Τη θέση πως η συμμετοχή της Ελλάδος στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ δεν είναι προϋπόθεση για την έξοδο της χώρας στις αγορές, αν και θα βοηθούσε προς τη κατεύθυνση αυτή εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης μιλώντας στην 21η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης του Economist με την Κυβέρνηση της Ελλάδας.


image2


Ο κ. Χουλιαράκης είπε πως κανένας δεν περίμενε πως θα υπάρξει ελάφρυνση χρέους παράλληλα με το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης. «Αυτό που περιμέναμε από το Eurogroup ήταν να δοθεί στους επενδυτές μια διαβεβαίωση για τη βιωσιμότητας του χρέους μετά το τέλος του προγράμματος», είπε σχετικά.

πως να κρατησει το κορμι αποψε

Η συνολική δαπάνη ξεπερνάει, για το 2017, τα 14 εκατ. ευρώ και αντιστοιχεί σε δελτία κοινωνικού τουρισμού, εκδρομικά πακέτα, δωρεάν βιβλία, εισιτήρια θεάτρου, σεμινάρια και χρηματικά βοηθήματα σε πολύτεκνες αγρότισσες, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο.


Οι αιτήσεις συμμετοχής από αγρότες-δικαιούχους υποβάλλονται στα ΚΕΠ, από τις 7 Ιουλίου έως τις 25 Ιουλίου, ενώ, από τις 5 Ιουλίου μέχρι τις 25 Ιουλίου, υποβάλλουν φακέλους οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να συμβληθούν με τον ΟΓΑ. Τα αποτελέσματα αναμένονται την 1η Αυγούστου.


νικολας βαρθακουρης facebook

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ειπώθηκε ότι, για δεύτερη χρονιά, η επιδότηση για τον κοινωνικό τουρισμό σε Βορειοανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα είναι αυξημένη, «σε μία προσπάθεια ενίσχυσης των περιοχών που σηκώνουν το βάρος του προσφυγικού».


πως να κρατησει το κορμι αποψε

εξετασεις γ γυμν χημεια

Ειδικά, για φέτος, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πληγέντες της Μυτιλήνης, ο ΟΓΑ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του Οργανισμού, αποφάσισε:



  • Να ελέγξει κατά προτεραιότητα τις αιτήσεις για οικογενειακά επιδόματα και ανασφάλιστους υπερήλικες από τις σεισμόπληκτες περιοχές.

  • Να χορηγήσει στις πολύτεκνες αγρότισσες της Μυτιλήνης προσαύξηση 50% στο εφάπαξ βοήθημα που δικαιούνται από τον ΛΑΕ (1.500 ευρώ αντί για 1.000 ευρώ).

  • Να ενισχύσει με κίνητρα και άλλα μέτρα, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, την τοπική οικονομία.


Έτσι:



  • Διαθέτει 6.500 δελτία κοινωνικού τουρισμού, ειδικά, για τους αγρότες της Μυτιλήνης. Αν οι αιτήσεις είναι περισσότερες, θα διενεργηθεί κλήρωση. Οι δικαιούχοι των περιοχών που έχουν πληγεί και, ειδικά, όσων τα σπίτια έχουν κριθεί ακατοίκητα, θα έχουν προτεραιότητα και θα εξαιρεθούν της κλήρωσης. Όλοι μπορούν να επιλέξουν προορισμό εντός της Μυτιλήνης (εκτός της πόλης/χωριού διαμονής τους) ή οπουδήποτε αλλού.

  • Αυξάνει στα δελτία κοινωνικού τουρισμού τις διανυκτερεύσεις από πέντε σε 10 για όλους όσοι επιλέξουν ως προορισμό τη Μυτιλήνη, αλλά και για τους κατοίκους-δικαιούχους από τη Λέσβο που θα κινηθούν εντός του νησιού τους. Για τους πρώτους επιδοτεί και τα ναύλα μετακίνησης με 50 ευρώ/άτομο και 25 ευρώ το μειωμένο (αναμένεται η υπογραφή Κοινής Υπουργικής Απόφασης, μετά από σχετική εισήγηση του ΔΣ).

  • Να διαθέσει σε όλους τους δικαιούχους ΛΑΕ του νομού Λέσβου που θα υποβάλουν αίτηση συμμετοχής, δωρεάν βιβλία (αξίας 20 ευρώ/δικαιούχο).


δικηγοροι μεταναστων

Σημειώνεται πως ήδη έχει πραγματοποιηθεί αγροτικό συλλαλητήριο στα Φάρσαλα, ενώ νέο συλλαλητήριο με τρακτέρ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή και στον Τύρναβο.


τα καλυτερα ρεμπεταδικα στην αθηνα

Σε ανακοίνωσή της η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας τονίζει πως τα προβλήματα των αγροτών είναι πολλά και επισημαίνει ότι «η πολιτική της κυβέρνησης, παλιά και νέα μέτρα, μειώνει συνεχώς το εισόδημα μας, οδηγεί μαζικά στην φτώχεια και τον αφανισμό χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφους».

Σχετικά με αιτήματά τους, οι αγρότες της ΕΟΑΣΝΛ επικεντρώνονται στις φορολογικές επιβαρύνσεις, στις τιμές των αγροτικών προϊόντων τους, στο κόστος παραγωγής, στις τιμές του αγροτικού πετρελαίου, αλλά και στις ασφαλιστικές εισφορές στον ΕΦΚΑ.


και δικης γε και ευνομιας

Σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ, οι αγρότες τονίζουν στην ανακοίνωση τους πως ψηφίστηκε «αύξηση κατά 200 εκατ. ευρώ των εισφορών του ΕΝΦΙΑ», ενώ σχετικά με το πρόσφατο πολυνομοσχέδιο, η ΕΟΑΣΝΛ αναφέρει πως «η κυβέρνηση ανοίγει διάπλατα από 1η Μαΐου τον δρόμο για κατασχέσεις και ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς χωραφιών για χρέη προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία».

Τέλος, στην ανακοίνωση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, πως για όλα τα παραπάνω «μονόδρομος είναι ο αγώνας» και ανακοινώνουν πως προχωρούν σε στήσιμο μπλόκου στη Λάρισα την ερχόμενη Πέμπτη 25 Ιανουαρίου.


δικηγοροι μεταναστων

αντιστροφος πινακας τυπος

Ο προπονητής του Σαν Αντόνιο και ένας από τους κορυφαίους στην ιστορία του αθλήματος και του NBA έκανε ουσιαστικά το καλύτερο δώρο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τα λόγια του, προβλέποντας ένα λαμπρό μέλλον: «παίρνει χρόνο στους παίκτες να εξελιχθούν σε σταρ του ΝΒΑ. Δεν γίνεται αμέσως, εκτός κι αν είσαι ο Γκαρνέτ, ο Σακίλ ή ο Κόμπι. Αν και ούτε με τον Κόμπι δεν έγινε αμέσως, τώρα που το σκέφτομαι. Ο Αντετοκούνμπο είναι ακόμη ένας νέος που μαθαίνει πολλά για το τι μπορεί να κάνει στο παιχνίδι. Κάθε καλοκαίρι προσθέτει πράγματα στο ρεπερτόριό του. Δεν είναι απλώς ένας αθλητής πλέον. Δεν είναι απλώς ένα φαινόμενο με μακριά άκρα και αθλητικά προσόντα. Έχει μάθει πώς να παίζει πια. Έχει μάθει να διαχειρίζεται το χρόνο και το σκορ και πώς να συνεργάζεται με τους συμπαίκτες του. Όλα αυτά τα στοιχεία σε κάνουν σταρ του ΝΒΑ με την πάροδο του χρόνου. Ο Κογουάι Λέοναρντ δεν τα έκανε όλα αυτά όταν πρωτοήρθε στο ΝΒΑ. Χρειάζεται χρόνος για να τα πετύχεις. Για μένα δεν είναι καθόλου έκπληξη αυτό που κάνει ο Γιάννης» ήταν τα λόγια του Πόποβιτς.


αντιστροφος πινακας τυπος

ενοικιασεις επιπλωμενων κατοικιων σερρες

2016 12 06T014617Z 245780490 NOCID RTRMADP 3 NBA SAN ANTONIO SPURS AT MILWAUKEE BUCKS
(Πηγή: Reuters / Jeff Hanisch-USA TODAY Sports)


Ο Giannis παρότι φορτώθηκε νωρίς με φάουλ ήταν με 22 πόντους, 11 ριμπάουντς, 2 ασσίστς, 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο σε 29 λεπτά ο κορυφαίος των "ελαφιών", με τον Τζαμπάρι Πάρκερ να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ με 23 πόντους, αλλά ο All Star των Σπερς Λα Μάρκους Όλντριτς ήταν ο καταλύτης με το καλάθι που σημείωσε 21'' πριν το τέλος, ένα καθοριστικό ριμπάουντ στο σουτ του Τελέτοβιτς και δύο σπουδαίες άμυνες στους δύο καλύτερους παίκτες του Μιλγουόκι για το τελικό 97-96.


ωρομισθιοι σχολεια δευτερης ευκαιριας


The top plays from tonight's tough battle in Milwaukee! #OwnTheFuture pic.twitter.com/lp0R9Ik0qQ

— Milwaukee Bucks (@Bucks) December 6, 2016

νεος κοσμος μελβουρνη αυστραλιας

«Εάν λοιπόν οι αποφάσεις αυτές, που ελήφθησαν σε βάρος Ρώσων επιχειρηματιών (περιορίζεται η συμμετοχή τους στο φόρουμ του Νταβός) δεν αλλάξουν, τότε θα αποφασίσουμε να μην συμμετάσχουν κρατικοί αξιωματούχοι και ρωσικές εταιρείες με κρατική συμμετοχή στο φόρουμ του Νταβός. Στην περίπτωση αυτή κανείς δεν θα πάει» δήλωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της διεθνούς διάσκεψης για την Λιβύη που πραγματοποιήθηκε στο Παλέρμο.


νεος κοσμος μελβουρνη αυστραλιας

τραπεζα θεματων το χασμα των γενεων

γαλλικα τραγουδια 2014

Ο Ρώσος πρωθυπουργός, αναφερόμενος στους περιορισμούς που έχουν τεθεί όσον αφορά την συμμετοχή στο Νταβός Ρώσων επιχειρηματιών, είπε ότι «οι αποφάσεις (για τους περιορισμούς αυτούς) είναι πολύ περίεργες, για να μην πω τίποτα περισσότερο». «Μόλις τώρα μίλησα για αυτό το θέμα με τον πρόεδρο της Ελβετικής Συνομοσπονδίας (τον Αλέν Μπερσέ) και του είπα ότι αυτό μας εκπλήσσει και μάλιστα όταν πρόκειται για έναν μη κυβερνητικό οργανισμό» είπε ο Μεντβέντεφ προσθέτοντας ότι «ο πρόεδρος του είπε ότι θα ενημερωθεί σχετικά» και κατέληξε λέγοντας «θα δούμε τι θα γίνει».


Πρόσφατα η εφημερίδα Financial Times είχε γράψει ότι ο συνιδιοκτήτης της ρωσικής εταιρείας Rusal Όλεγκ Ντεριπάσκα, ο πρόεδρος της ρωσικής τράπεζας VTB Αντρέι Κόστιν και ο βασικός μέτοχος του ομίλου Renova Βίκτορ Βέξελμπεργκ δεν θα προσκληθούν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός. Σχολιάζοντας την απόφαση αυτή, ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ είχε δηλώσει ότι αυτό μοιάζει με το «το να υποσκάπτεις τα θεμέλια του φόρουμ του Νταβός». Ο Πεσκόφ είχε πει επίσης ότι οι Ρώσοι επιχειρηματίες έγιναν αυτό που έγιναν όχι χάρη στο Νταβός, αλλά το Φόρουμ του Νταβός έγινε αυτό που είναι χάρη σε τέτοιους επιχειρηματίες. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είχε προτείνει επίσης σε όλους να στρέψουν την προσοχή τους και σε διάφορα διεθνή οικονομικά φόρουμ που γίνονται στην Ρωσία.

το καλεσμα σουζαν σαραντον

Στη Γερουσία, υπερίσχυσε η νομικός Ελιζαμπέτα Καζελάτι, εβδομήντα ενός ετών, του κεντροδεξιού κόμματος Φόρτσα Ιτάλια. Είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει πρόεδρος της Γερουσίας. Και στις δυο περιπτώσεις η εκλογή κατέστη δυνατή χάρη σε συμβιβασμό της συντηρητικής παράταξης με τα Πέντε Αστέρια.


Οι αναλυτές, όμως, κρατούν, ως κύριο στοιχείο της όλης αυτής διαδικασίας το ότι η τελική λύση επετεύχθη χάρη στον στενό διάλογο των Πέντε Αστέρων με τη Λέγκα, ενώ ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν μπόρεσε να παίξει τον ρόλο του «σκηνοθέτη» που ο ίδιος είχε διεκδικήσει αμέσως μετά τις εκλογές της 4ης Μαρτίου. Αντιθέτως, πριν από τη σημερινή θετική εξέλιξη, η προσέγγιση της Λέγκα με τα Πέντε Αστέρια προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Ιταλού μεγιστάνα και πρώην πρωθυπουργού.


το καλεσμα σουζαν σαραντον

Αναμένεται να διαπιστωθεί, τώρα, αν οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν κατά την εκλογή των προέδρων του κοινοβουλίου θα ενισχυθούν ή θα ανατραπούν σε περίπου δέκα ημέρες, όταν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, ξεκινήσει τις διαβουλεύσεις με τα κόμματα με στόχο τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης.


αποκλεισμος δρομων αγροτες

ορυγμα τι συμαινει

οικοπεδα βεροια

«Συνολικά 34 πτώματα βρέθηκαν από την ομάδα» του ΕΣ που συμμετέχει στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Αούλια Αριάνι, προσθέτοντας ότι αρχικά αγνοούνταν 86 σπουδαστές σε καταυλισμό στην περιοχή Σιγκί Μπιρομάρου.


εμμανουηλ ρουκουνας

Η Αριάνι τόνισε πως η τοποθεσία αυτή, στο βόρειο τμήμα του Σουλαουέζι είναι εξαιρετικά δυσπρόσιτη. «Το μεγαλύτερο πρόβλημα» για τα μέλη του συνεργείου ήταν να φύγουν από εκεί, «με τα πόδια, μέσα στη λάσπη, κάνοντας μια διαδρομή μιάμισης ώρας μεταφέροντας ταυτόχρονα τις σορούς», εξήγησε.


οικοπεδα βεροια

πολεοδομία μαρκοπούλου

Το κεντρικό τμήμα του Σουλαουέζι υπέστη τεράστια καταστροφή από τον σεισμό και το τσουνάμι που ακολούθησε το βράδυ της Παρασκευής, με τον απολογισμό των θυμάτων να ανέρχεται μέχρι στιγμής στους 844 νεκρούς.


Στην παραθαλάσσια πόλη Παλού ειδικά, τα κύματα σάρωσαν κατοίκους, τμήματα κτιρίων, αυτοκίνητα και βλάστηση.


Ο τελικός απολογισμός εκφράζονται φόβοι ότι θα είναι ακόμη υψηλότερος, καθώς σε ορισμένες περιοχές, τα σωστικά συνεργεία δεν αναμενόταν να φθάσουν παρά μόλις σήμερα. Η περιοχή Σιγκί Μπιρομάρου είναι μια από τις πιο απόμερες, νοτιοανατολικά της Παλού.

παλέτα μακιγιάζ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση με βόμβες μολότοφ, η οποία έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου 3 Ιουνίου στα κεντρικά γραφεία του, στην οδό Εγνατίας» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση,


παλέτα μακιγιάζ

«Από καθαρή τύχη η εν λόγω άθλια επίθεση δεν είχε ανθρώπινο θύμα , αφού η μια εκ των μολότοφ των τραμπούκων διαπέρασε το τζάμι σταθμευμένου ταξί που ανέμενε στη στάση της Αριστοτέλους. Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως ο ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη του όπως και κάθε δημοκρατικός πολίτης ούτε εκβιάζονται ούτε τρομοκρατούνται» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:


ο μαγικος φανος

ρουλα ρεβη διαφορα ηλικιας με τοτσικα


Ο αγώνας μας για να βγει η κοινωνία στο ξέφωτο της αξιοπρέπειας , της προκοπής, της ανάπτυξης, του εκδημοκρατισμού των θεσμών, της ισονομίας συνεχίζεται και θα είναι νικηφόρος.



Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στο στόχαστρο κουκουλοφόρων. Τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους κινήθηκαν στην είσοδο των γραφείων επί της οδού Εγνατία και πέταξαν τέσσερις βόμβες μολότοφ.


Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούν έρευνες στην περιοχή του κέντρου της πόλης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


(Πηγή φωτογραφίας thestival.gr)

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

εσκασε η φουσκαλα

Όπως αποδείχτηκε, ο άνδρας αυτός δεν είχε την παραμικρή σχέση με την αποτρόπαιη πράξη και μάλιστα ήταν πολύ εκνευρισμένος και επιφυλάχτηκε για οποιοσδήποτε νόμιμο δικαίωμα του καθώς κάποιοι τον ενέπλεξαν σε μια τέτοια υπόθεση. Μάλιστα, όπως είπε στους αστυνομικούς η σύζυγος του δεν ήταν ποτέ έγκυος και ότι τη συγκεκριμένη ώρα πετούσε απλά τα σκουπίδια στον κάδο απορριμμάτων.


Η μη εμπλοκή του πάντως στην υπόθεση ήταν γνωστή από την αρχή στους αξιωματικούς της ασφάλειας καθώς η σακούλα που φαινόταν να πετά ο άνδρας στον κάδο δεν είχε καμία σχέση με τη σακούλα που χρησιμοποίησε ο άγνωστος για να κρύψει και να πετάξει το μωράκι στα σκουπίδια.


εσκασε η φουσκαλα

αιτηση εσπα παιδικους σταθμους

Πνιγμός η αιτία θανάτου του νεογέννητου που βρέθηκε στα σκουπίδια


η σφραγιδα του ροδου pdf

Πάντως οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών έχουν δημιουργήσει μια μικρή ομάδα που ασχολείται 24 ώρες το 24ωρο μόνο με το συγκεκριμένο θέμα. Δεν αφήνουν καμία πληροφορία να μην ερευνάται με προσοχή. Ψάχνουν πόρτα - πόρτα για γυναίκες που μπορεί να ήταν έγκυες και τώρα να έχουν μετακομίσει από την περιοχή της Πετρούπολης αλλά και για γυναίκες στα νοσοκομεία που μπορεί να πήγαν για ιατρική βοήθεια μετά από γεννά.


Το σίγουρο, όπως έλεγαν στο CNN Greece αστυνομικοί, είναι πως πίσω από την ενέργεια της δολοφονίας του νεογέννητου μωρού αλλά και του γεγονότος ότι αδίστακτα και ψυχρά κάποιος το πέταξε στα σκουπίδια, δεν αποκλείεται να κρύβεται μια μάνα με προβλήματα και μια οικογένεια που δεν δίστασε να φτάσει σε μια τόσο ειδεχθή πράξη από κοινωνικά ειδεχθή κίνητρα.