Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

μεταβολισμος επιδερμιδας

Ακολουθεί ένας κατάλογος με τις χειρότερες:


μεταβολισμος επιδερμιδας

Λας Βέγκας: 58 νεκροί


Την 1η Οκτωβρίου 2017, ο Στίβεν Πάντοκ, ένας ευκατάστατος λογιστής, άνοιξε πυρ από τον 32ο όροφο του ξενοδοχείου Μάνταλεϊ Μπέι εναντίον του μεγάλου πλήθους που είχε συγκεντρωθεί για μια συναυλία μουσικής κάντρι στο Λας Βέγκας (Νεβάδα, δυτικά), με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 58 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι σχεδόν 500.


κεφτε δες βογατσικου θεσσαλονικη

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, τη φονικότερη ενέργεια του είδους αυτού στην ιστορία των ΗΠΑ, αλλά σύμφωνα με την αμερικανική αστυνομία δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο μέχρι σήμερα το οποίο να τεκμηριώνει οποιαδήποτε σχέση του Πάντοκ, ο οποίος αυτοκτόνησε, με την τζιχαντιστική οργάνωση.


αννα κονδη

Ορλάντο: 49 νεκροί


Τη 12η Ιουνίου 2016, ένας Αμερικανός αφγανικής καταγωγής, ο Όμαρ Ματίν, δολοφόνησε 49 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους πενήντα σε ένα γκέι κλαμπ στο Ορλάντο (Φλόριντα, νοτιοανατολικά) διαπράττοντας μια επίθεση που χαρακτηρίστηκε τότε η χειρότερη στις ΗΠΑ μετά από εκείνες της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. Έπειτα από τρεις ώρες διαπραγματεύσεων, οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας έλαβαν το πράσινο φως να εξαπολύσουν έφοδο και σκότωσαν τον δράστη. Το ΙΚ, στο οποίο ο Ματίν είχε ορκιστεί πίστη, ανέλαβε την ευθύνη.


Virginia Tech: 32 νεκροί


Τη 16η Απριλίου 2007, ένας 23χρονος φοιτητής κορεατικής καταγωγής δολοφόνησε 32 ανθρώπους πριν αυτοκτονήσει στην πανεπιστημιούπολη του Βιρτζίνια Τεκ στο Μπλάκσμπεργκ (Βιρτζίνια, ανατολικά).


Δημοτικό σχολείο Σάντι Χουκ: 26 νεκροί


Τη 14η Δεκεμβρίου 2012, ο νεαρός Άνταμ Λάνζα δολοφόνησε 26 ανθρώπους, ανάμεσά τους 20 μαθητές του δημοτικού σχολείου Σάντι Χουκ στο Νιούταουν (Κονέτικατ, βορειοανατολικά), προτού αυτοκτονήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου