Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

ευεξια αθηνα

Ωστόσο, εξακολουθεί ένας αυθόρμητος άνθρωπος, που όταν έχει την ευκαιρία και την δυνατότητα, θέλει να προσφέρει χαρά στους συνανθρώπους του. Ετσι έγινε και προ ημερών, όταν ο Σισέ, έγινε η αιτία για το ανέλπιστο δώρο που έλαβε ο συμπαίκτης του στην Ιβερντόν, Φλοριάν Γουντί.


ευεξια αθηνα

ελεγεία υπανάπτυξης

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.


Ο 23χρονος μέσος της Ιβερντόν, υπέστη κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, ρήξη χιαστών και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους προσδιορίζεται χρονικά, μετά την πάροδο έξι μηνών. Φανατικός φίλαθλος της Λίβερπουλ, ο Γκουντί έχει κάνει τατουάζ με το έμβλημα της ιστορικής ομάδας και δηλώνει υπερήφανος για την προτίμηση του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.


σαλατα με αβοκαντο και μανιταρια

Μία ημέρα λοιπόν, ο Γκουντί έλαβε ένα βιντεομήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο και όταν επιχείρησε να το ανοίξει, έπαθε σοκ. Αποστολέας ήταν ο Στίβεν Τζέραρντ, ο φυσικός αρχηγός της Λίβερπουλ, που έχει συνδέσει το όνομα του με ορισμένες από τις κορυφαίες στιγμές στην Ιστορία του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένης και της κατάκτησης του Champions League - με συμπαίκτη τον Σισέ - στον αξέχαστο τελικό του 2005.


«Γειά σου Φλοριάν, είμαι ο Στίβεν Τζέραρντ», είπε απευθυνόμενος στον Γκουντί ο διάσημος Αγγλος.



Είμαι ειλικρινά στενοχωρημένος από τον τραυματισμό σου στο γόνατο. Μου μίλησε ο Τζιμπρίλ γι΄αυτό. Σου εύχομαι καλή αποθεραπεία κι ελπίζω να επιστρέψεις το συντομότερο δυνατό στους αγωνιστικούς χώρους. Να έχεις υγεία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου