Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

δεν θα ξαναπαω σχολειο

Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, κατά την άποψή του έχει επιτευχθεί η πρόοδος που ήταν απαραίτητη στις συνομιλίες για το Brexit, τονίζοντας ότι η συμφωνία με την Βρετανία, αποτελεί έναν συμβιβασμό.


δεν θα ξαναπαω σχολειο

αστερι αυγερινος

Ο ίδιος, τόνισε ότι ήταν μία δύσκολη διαπραγμάτευση τόσο για την ΕΕ, όσο και για την Βρετανία, ενώ έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος για το τελικό διαζύγιο.


αποτελέσματα ψηφοφορίας διευθυντών εκπαίδευσης

Πρόσθεσε ακόμη, ότι οι συνομιλίες θα εισέλθουν στην δεύτερη φάση, εκφράζοντας την βεβαιότητά του ότι οι 27 χώρες-μέλη της ΕΕ θα την ενεργοποιήσουν.


Ο πρόεδρος της Κομισιόν έκανε αυτές τις δηλώσεις μετά την έκτακτη συνάντηση με την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι, τον υπουργό αρμόδιο για το Brexit Ντέιβιντ Ντέιβις, και τον επικεφαλής διαπραγματευτή της ΕΕ Μισέλ Μπαρνιέ, σε μια προσπάθεια να καταλήξουν σε μια συμφωνία για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των διαπραγματεύσεων για το «διαζύγιο» της Βρετανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.


Αισιόδοξο ήταν το μήνυμα που έστειλε νωρίτερα μέσω Twitter ένας συνεργάτης του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο Μάρτιν Σελμάιρ, που ανέβασε μια φωτογραφία που εικονίζει λευκό καπνό.



pic.twitter.com/GsNCrVhQXZ

— Martin Selmayr (@MartinSelmayr) 8 Δεκεμβρίου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου