Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

αλεξανδρα ταβουλαρη κιμουλης

O 46χρονος Αυστραλός κατέφυγε τον Ιούνιο του 2012 στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο προκειμένου να αποφύγει να εκδοθεί στη Σουηδία όπου καταζητούνταν από τα τέλη του 2010 για βιασμό και σεξουαλική επίθεση, κατηγορίες που αρνείται, ενώ στο μεταξύ η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο.


αλεξανδρα ταβουλαρη κιμουλης

Σύμφωνα με τον Guardian, ο οποίος επικαλείται έγγραφα των υπηρεσιών Πληροφοριών του Ισημερινού, το Κίτο οργάνωσε μια επιχείρηση ο προϋπολογισμός της οποίας έχει φτάσει τα 5 εκατομμύρια δολάρια (4,2 εκατομμύρια ευρώ) με στόχο αρχικά να «προστατεύσει και να στηρίξει» τον Ασάνζ προτού στραφεί στη συστηματική παρακολούθηση των κινήσεών του.


νιουκαστλ αρσεναλ

μυθιστόρημα ειδη

Για να φέρει σε πέρας την επιχείρηση αυτή η κυβέρνηση του Ισημερινού ζήτησε τη συνδρομή μιας εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, η οποία νοίκιαζε ένα διαμέρισμα κοντά στην πρεσβεία, αλλά και μυστικών πρακτόρων και της βρετανικής αστυνομίας.


«Το προσωπικό ασφαλείας κατέγραφε λεπτομερώς τις καθημερινές δραστηριότητες του Ασάνζ και τις συναλλαγές του με το προσωπικό της πρεσβείας, τη νομική του ομάδα και άλλους επισκέπτες. Επίσης κατέγραφε τις αλλαγές στη διάθεσή του», αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, η οποία επισημαίνει ότι η επιχείρηση με την ονομασία “Operation Hotel” είχε την έγκριση του πρώην προέδρου του Ισημερινού Ραφαέλ Κορέα.


Οι εκθέσεις που συντάχθηκαν στο πλαίσιο αυτής της παρακολούθησης περιλαμβάνουν βίντεο και πληροφορίες για τα πρόσωπα με τα οποία συναντήθηκε ο Ασάνζ.


Από την πλευρά του ο ιδρυτής του WikiLeaks, όπως αναφέρει ο Guardian, κατάφερε να διεισδύσει στο σύστημα επικοινωνιών της πρεσβείας του Ισημερινού και είχε αποκτήσει δική του δορυφορική σύνδεση στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της. Παραβιάζοντας το firewall της πρεσβείας ο Ασάνζ κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση σε επίσημες και προσωπικές επικοινωνίες του προσωπικού.

φουρέιρα αλβανία

Το αυτοκίνητο βρέθηκε με τους μπροστινούς τροχούς στο κενό και τους δύο οπίσθιους τροχούς επί της προβλήτας.


Σύμφωνα με τον κυβερνήτη του πλοίου «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ», στο σημείο της προβλήτας όπου είχε «δέσει» το πλοίο κατά τη διάρκεια χειρισμών απομάκρυνσής του από την προβλήτα, μπερδεύτηκε το σχοινί του μπαλονιού πρόσδεσης με το Ι. Χ., με αποτέλεσμα την παράσυρσή του και την πτώση των μπροστινών τροχών στο κενό καθώς και την επαφή του με το πλοίο.


φουρέιρα αλβανία

σπινθηρογράφημα νεφρών

Το πλοίο επιθεωρήθηκε από αρμόδιο Επιθεωρητή του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων, όπου διαπιστώθηκαν επιφανειακές και μικρής έκτασης εκδορές στη δεξιά πλευρά του πλοίου, προκαλώντας μικρής έκτασης αποκόλληση του χρώματός του, χωρίς να έχει πληγεί η κατασκευαστική του ακεραιότητα.


αγιας γλυκεριας γαλατσι

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το Ι. Χ. απομακρύνθηκε με μέριμνα του ιδιοκτήτη.


ααα84 696x522
Πηγή: kalymnos-news.gr

επισκευες πλυντηριων ρουχων πατρα

«Σήμερα ανοίγουμε έναν νέο κύκλο, για τον οποίο, ναι μεν δεν γνωρίζουμε σημαντικά δεδομένα, όπως τις αποφάσεις για το χρέος, αλλά γνωρίζουμε με σαφήνεια ότι η χώρα φεύγει από το βραχνά των αξιολογήσεων, των πιέσεων και των εκβιασμών για χρεοκοπία», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι «η χώρα θα μπορεί να δανείζεται από τις αγορές για να εξυπηρετεί τις χρηματοδοτικές της ανάγκες, φεύγει από τη σκληρή επιτροπεία και ανακτά μέρος της κυριαρχίας της».


επισκευες πλυντηριων ρουχων πατρα

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με την πΓΔΜ, ο κ. Μαντάς είπε ότι σήμερα κάποιοι θέλουν να ανακόψουν την ελπιδοφόρα πορεία και κάνουν ό, τι μπορούν για να αποτύχει η κυβέρνηση και ο λαός. «Κάποιοι ποντάρουν υποκριτικά αλλά ανιστόρητα, για να βρουν έδαφος υπονόμευσης της ιστορικής επιτυχίας των διαπραγματεύσεων με τη γειτονική χώρα η οποία ανοίγει το δρόμο μιας αξιοπρεπούς συμφωνίας, ανοίγει το δρόμο της συνεργασίας και της ανάπτυξης», είπε ο κ. Μαντάς.


Προσέθεσε: «Νομίζουν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή την υπόθεση ως μοχλό για να μας ανατρέψουν. Δεν αντιλαμβάνονται ότι όλη αυτή η μικρόψυχη και υποκριτική στάση τους, στο τέλος θα γυρίσει μπούμερανγκ».


μπουρτζ αλ αραμπ

λαικη τεχνη κρητης

3ης σεπτεμβρίου τκ

Οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν ζητήματα της διμερούς συνεργασίας μεταξύ των χωρών τους, αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν για την επίλυση του πολεμικού προβλήματος στην Συρία, κατά την συνάντηση που θα έχουν αύριο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.


“Στις 17 Σεπτεμβρίου ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα συναντηθεί στο Σότσι με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Ρωσία. Οι δύο ηγέτες, θα συζητήσουν θέματα διμερούς συνεργασίας, αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν στην Συρία,” ανέφερε η ανακοίνωση.


μιγμα ε δημοτικου


water polo εθνικη ελλαδος 2015
3ης σεπτεμβρίου τκ

οτε σπορτ δημοσιογραφοι

Συγκεκριμένα, το κόμμα αναφέρει ότι "η κοινωνία δεν χρειάζεται υπουργεία και υφυπουργεία και συμπληρώνει πως ο κ. Τσίπρας δεν ξέρει άλλο δρόμο".


Η ανακοίνωση του Ποταμιού:


οτε σπορτ δημοσιογραφοι

ικα συνταξη μαρτιου 2014

"Η κοινωνία δεν θέλει περισσότερα υπουργεία και υφυπουργεία. Η κοινωνία θέλει λύσεις, απαντήσεις, αποτελέσματα. Η χώρα δε θέλει λαϊκιστές, ερασιτέχνες και κομματικούς υπαλλήλους. Ο κ. Τσίπρας όμως δεν ξέρει άλλο δρόμο. Και έχει χρέη στους ΑΝΕΛ, στην εκκλησία, στο παλιό σύστημα, στους κομματικούς του βαρόνους. Έρμη Ελλάς".


ηχοσ βαρυσ εναρμονιοσ

ακτο διακοσμητικη

Ο Αλέξης Χαρίτσης χαρακτήρισε τη δημιουργία αυτού του ταμείου, ως μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία και μάλιστα, όπως είπε, πρόκειται να έλθει σύντομα στην Βουλή η σχετική νομοθετική ρύθμιση, ενώ όπως υπογράμμισε, «ακόμη μία σημαντική πρωτοβουλία, δηλαδή η δημιουργία ενός νέου ταμείου συμμετοχών, βρίσκεται πλέον σε φάση υλοποίησης».


Άλλωστε, όπως τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, «η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα αποτελεί σε ποσοστό άνω του 90% το βασικό πυρήνα όλου του παραγωγικού συστήματος της χώρας, και ως εκ τούτου κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξη δεν μπορεί παρά να περνάει μέσα από τη στήριξη και την ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχείρησης», προσθέτοντας ότι «οι προσπάθειες οι οποίες ήδη γίνονται θα ενταθούν το επόμενο διάστημα, αφού πλέον το ευρύτερο περιβάλλον είναι πολύ πιο ευνοϊκό».


τι σημαινει over under στο στοιχημα

Επίσης, ο Αλέξης Χαρίτσης είπε ότι «μετά τις 20 Αυγούστου, που είναι και η τυπική έξοδος από το τρίτο μνημονιακό πρόγραμμα, πρόκειται να ανακοινώσουμε μέτρα αναπτυξιακού χαρακτήρα σε μία λογική λελογισμένης επέκτασης, επειδή οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες και πρέπει να υπάρξει μία ιεράρχηση, μέτρα φοροελαφρύνσεων, μέτρα τα οποία θα αντιμετωπίζουν το ζήτημα των ασφαλιστικών εισφορών».


ακτο διακοσμητικη

αλμπατρος ποιημα αναλυση

Παράλληλα ανέφερε ότι «στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα ανακοινωθούν σημαντικά μέτρα, που «θα επιταχύνουν την αναπτυξιακή διαδικασία στην οποία έχει μπει η ελληνική οικονομία».


Αναφερόμενος στην έξοδο από το μνημονιακό πρόγραμμα, ο αναπληρωτής υπουργός είπε ότι:



Αυτή η έξοδος, όσο και αν σε κάποιους δεν αρέσει, είναι πλέον δεδομένη και μάλιστα είναι μία έξοδος η οποία γίνεται με τους όρους τους οποίους είχε θέσει εξαρχής η ελληνική κυβέρνηση, δηλαδή με έναν τρόπο καθαρό, χωρίς άλλου τύπου μέτρα, χωρίς πιστοληπτικές γραμμές.



Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Αλέξης Χαρίτσης τόνισε ότι «είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι για πρώτη φορά διαμορφώνεται ένας καθαρός διάδρομος για τα επόμενα χρόνια, με διαχειρίσιμες υποχρεώσεις εξυπηρέτησης του χρέους και άρα περισσότερες δυνατότητες και περισσότερο δημοσιονομικό χώρο για παρεμβάσεις στο κοινωνικό και στο αναπτυξιακό επίπεδο».


Επιπλέον όλων αυτών, συνέχισε, «η ελληνική οικονομία κινείται πλέον σε σταθερά θετικούς ρυθμούς, αφού το 2017 έκλεισε με 1,4% ανάπτυξη, ενώ στο πρώτο τρίμηνο του 2018 είχαμε ανάπτυξη 2,3% που είναι το υψηλότερο ποσοστό για το συγκεκριμένο τρίμηνο σε οποιαδήποτε χώρα της ευρωζώνης».


Βασικός οδηγός αυτής της αναπτυξιακής πορείας, σύμφωνα με τον Αλέξη Χαρίτση:



Είναι οι εξαγωγές, οι οποίες παρουσίασαν αύξηση 13,3% στο πεντάμηνο Ιανουαρίου - Μαΐου 2018, σε σχέση με το αντίστοιχο πεντάμηνο της προηγούμενης χρονιάς, και σε συνδυασμό μάλιστα με την αύξηση της μεταποιητικής δραστηριότητας και των επενδύσεων, καθίσταται σαφές ότι υπάρχει μία πολύ σημαντική βελτίωση.



Σχετικά με τα ζητήματα περιφερειακής και τοπικής ανάπτυξης, ο Αλέξης Χαρίτσης είπε ότι «καταφέραμε να αυξήσουμε τους πόρους του εθνικού σκέλους του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων από 700 εκατομμύρια ευρώ το 2015, σε 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ το 2018, με προοπτική το 2019 να φτάσουμε στο 1,5 δισ. ευρώ». Οι πόροι αυτοί, όπως υπογράμμισε, «κατευθύνονται κατά προτεραιότητα στην υλοποίηση τοπικών έργων υποδομών, έργα τα οποία θα έπρεπε να είχαν υλοποιηθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια».

diana one direction live

Ο λόγος είναι πως σύμφωνα με την εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ», θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων των σηράγγων.


μπαλονακι καρδιας σε βρεφος

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα ισχύει από τις 22:00 έως τις 6:00. Διακοπή της κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου θα υπάρχει και προς τις δύο κατευθύνσεις στο τμήμα του Ευαγγελισμού έως της Λεπτοκαρυάς.


diana one direction live

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιείται από την παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης μέσω της Κοιλάδας των Τεμπών.


γκατζετ για κινητα

ενεσεις υαλουρονικου τιμη

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε συγκρατημένα αισιόδοξος ότι δεν θα κοπούν οι συντάξεις. «Έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να μην κοπούν οι συντάξεις. Είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι δεν θα κοπούν οι συντάξεις. Διπλωματικά το λέμε συγκρατημένα αισιόδοξος», είπε.


Ερωτηθείς για το εάν το μέτρο της περικοπής της προσωπικής διαφοράς θα καταργηθεί, είπε πως αυτό επιβλήθηκε από το ΔΝΤ, αλλά πλέον δεν χρειάζεται να εφαρμοστεί. Ο ίδιος σημείωσε ακόμη πως τα δύο σενάρια στο προσχέδιο του προϋπολογισμού 2019, ήτοι το ένα που προβλέπει περικοπές συντάξεων και το άλλο που δεν προβλέπει, είναι τεχνικό ζήτημα. «Το σενάριο βάσης είναι το μέτρο σύγκρισης σε σχέση με όσα θέλουμε να κάνουμε», είπε.


εδοξε τω δημω

«Δεν χρειάζεται ο κόσμος να ανησυχεί, μέρα με την ημέρα πείθουμε ολοένα και περισσότερους, δεν είναι εύκολο να μας πουν να κόψουμε συντάξεις, δεν είναι λογικό από την ώρα που έχουμε πλεόνασμα 3,5% και δημοσιονομικό χώρο. Νομίζω ότι θα επικρατήσει η λογική», είπε ο υπουργός.


ενεσεις υαλουρονικου τιμη

καταλογοσ τηλεφωνων δου

Αναφορικά με τη στάση του ΔΝΤ εκτίμησε πως το Ταμείο δεν θα επικροτήσει, ωστόσο ανέφερε πως «η Ελλάδα έχει πλέον αλλάξει σελίδα»


Ερωτηθείς τέλος για το εάν η κυβέρνηση θα πάει σε εκλογές εάν δεν περικοπούν οι συντάξεις, απάντησε μάλλον αρνητικά. «Έχουμε μεγάλη υπομονή ξέρουμε ότι ο χρόνος είναι μαζί μας. Γιατί να πάμε γρήγορα εμείς σε εκλογές, ο χρόνος είναι με το μέρος μας, άλλοι έχουν πρόβλημα», ανέφερε..


Τέλος, για τα αντίμετρα είπε πως μέρος τους θα εφαρμοστεί το 2019, άλλα το 2020 και κάποιο άλλο σε ύστερο χρόνο.

γεωπονικο πανεπιστημιο αθηνων δαπ

Η θετική γνωμοδότηση των δικαστών στο αμερικανικό αίτημα ανακοινώθηκε σήμερα, Τετάρτη, ενώ την περασμένη Παρασκευή προηγήθηκε δημόσια συνεδρίαση, κατά την οποία εξετάστηκε το συγκεκριμένο αίτημα, ενώ το δικαστήριο είχε διακόψει τη διαδικασία ενόψει της διάσκεψης, προκειμένου να ανακοινώσει σήμερα το πρωί την απόφασή του.


γεωπονικο πανεπιστημιο αθηνων δαπ

Υπέρ της έκδοσης του Ρώσου υπηκόου, ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής βάσει διεθνούς εντάλματος, τάχθηκε στην αγόρευσή του και ο εισαγγελέας της έδρας.


Ο Βίνικ αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με τα όσα του χρεώνουν οι Αμερικανοί, ενώ απηύθυνε έκκληση προς τους δικαστές να μην εκδοθεί στις ΗΠΑ, που τον ζητούν για να τον δικάσουν για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, συνωμοσία για διάπραξη ξεπλύματος βρόμικους χρήματος και παράνομες χρηματικές συναλλαγές προερχόμενες από αξιόποινες δραστηριότητες.


χριστινα κανατακη εκπομπη

λοττο αποτ

Ταυτόχρονα με την έκδοσή του, το Συμβούλιο αποφάσισε να παραδοθούν στις αρχές των ΗΠΑ οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα τάμπλετ, τα κινητά τηλέφωνα κ. ά., που κατασχέθηκαν κατά τη σύλληψή του.


2017 09 29T112359Z 986803013 RC160A582C70 RTRMADP 3 GREECE RUSSIA CYBER


(REUTERS/Alexandros Avramidis)


Ο «σκοτεινός κύριος» Αλεξάντερ Βίνικ


Σε μία σύλληψη υψηλών τεχνολογικών απαιτήσεων, οι ελληνικές αρχές κατάφεραν όχι μόνο να συλλάβουν τον 38χρονο Ρώσο στη Νέα Ρόδα Χαλκιδικής αλλά μπόρεσαν σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, να επέμβουν τη στιγμή που ο άνδρας ήταν συνδεδεμένος μέσω του κινητού του με το σύστημα διαχείρισης της πλατφόρμας ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, btc-e, η οποία είναι δική του, σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές.


Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας, «κατηγορείται για παραβάσεις του Ομοσπονδιακού Δικαίου των Η. Π.Α. οι οποίες τελέστηκαν διαδικτυακά και ειδικότερα για:


α) λειτουργία επιχείρησης μεταβίβασης μη αδειοδοτημένου χρήματος,
β) συνωμοσία για διάπραξη ξεπλύματος χρήματος,
γ) ξέπλυμα χρήματος, κατά παράβαση δεκαεπτά κεφαλαίων κατηγορίας του Κώδικα των Η. Π.Α.,
δ) συμμετοχή σε χρηματικές συναλλαγές περιουσιακών στοιχείων προερχόμενα από συγκεκριμένες παράνομες δραστηριότητες, κατά παράβαση δύο κεφαλαίων κατηγορίας του Κώδικα των Η. Π.Α.,


πρυτανης εμπ 2014

Σήμερα, Δευτέρα (19/03/2018), έγινε δεκτό το αίτημα αποχής που κατέθεσε η πρόεδρος του δικαστηρίου, Μαρία Κουτέρη.


πιο ακριβοπληρωμενος αθλητης

μεχρι τι ωρα εχει τραμ την παρασκευη

Έτσι, η δίκη που είχε ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2016 κι ακόμα δεν είχε ολοκληρωθεί η εξέταση ούτε του πρώτου μάρτυρα, αναβλήθηκε για τις 3 Δεκεμβρίου 2018.


Πριν από το αίτημα της προέδρου, αίτημα αποχής είχε καταθέσει μια σύνεδρος του δικαστηρίου υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί πλέον να συνυπάρξει με την κ. Κουτέρη, ενώ είχε κατατεθεί και αίτημα εξαίρεσης της προέδρου από συνηγόρους υπεράσπισης.


πρυτανης εμπ 2014

mm of water to pascal formula

Παρά το γεγονός ότι οι συνήγοροι υπεράσπισης ζήτησαν αναβολή της υπόθεσης, καθώς δεν είχαν προλάβει όπως υποστήριξαν, να ενημερωθούν για τις αναλύσεις των μιγμάτων των πετρελαιοειδών που είχε εντοπίσει το λιμενικό σώμα στις δεξαμενές έρματος, το αίτημα δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο.


Οι δύο ναυτικοί υποστήριξαν στην απολογία τους ότι η μικρή ποσότητα μιγμάτων πετρελαιοειδών που βρέθηκε στις δεξαμενές έρματος, προκλήθηκε από διαρροή που σημειώθηκε στη διάρκεια απάντλησης των καυσίμων από το Αγία Ζώνη ΙΙ.


συνωνυμη λεξη του κανονικος

τα μπλε παραθυρα lyrics

Οι λιμενικοί από την πλευρά τους, υποστήριξαν στο δικαστήριο ότι για να αποδειχθεί ότι πρόκειται για διαρροή στη διάρκεια απάντλησης, θα πρέπει να αδειάσει από τα καύσιμα που έχει φορτώσει το "Lassea" από το ναυαγισμένο δεξαμενόπλοιο και να γίνει επιθεώρηση από επιθεωρητές.


mm of water to pascal formula

Σύμφωνα με το δικαστήριο και όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο, στη μία δεξαμενή έρματος βρέθηκε 98% νερό και 2% μίγματα πετρελαιοειδών και στην άλλη 1% μαζούτ και 10% πετρελαιοειδή, ενώ οι διαφυγόντες δασμοί εκτιμώνται γύρω στις 15.500 ευρώ.


Επίσης, έγινε άρση της κατάσχεσης του πλοίου και απόδοσή του στην πλοιοκτήτρια εταιρεία, μαζί με το ημερολόγιο γέφυρας και την ποσότητα καυσίμων που είχε στις δεξαμενές του για την κίνηση των μηχανών.


Στη σημερινή διαδικασία παραβρέθηκαν τρεις μάρτυρες κατηγορίας, δύο πλωτάρχες λιμενικοί και ένας τελωνειακός υπάλληλος.


Στο μεταξύ, την έντονη αντίδραση του συνηγόρου υπεράσπισης ενός εκ των δύο κατηγορουμένων ναυτικών στην υπόθεση του φορτηγού πλοίου "Lassea", Πέτρου Μαντούβουλου, προκάλεσαν οι έγγραφες καταθέσεις δύο ανώτερων αξιωματικών του σώματος που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο.


Ο κ. Μαντούβαλος που αποχώρησε από τη διαδικασία, εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία του προς το δικαστήριο, ενώ μιλώντας στους δημοσιογράφους για το θέμα, τόνισε ότι συγκεκριμένος προανακριτικός υπάλληλος του λιμενικού που είχε εμπλακεί και στην υπόθεση του noor one, χρησιμοποίησε καρμπόν δύο καταθέσεις από πλωτάρχες στην υπόθεση του φορτηγού πλοίου "Lassea", σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


«Ταλαιπωρούν δύο ανθρώπους για να τους τιμωρήσουν και να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από την πραγματική λαθρεμπορία που γίνεται σε όλο το μήκος της Ελλάδος» ανέφερε ο κ. Μαντούβαλος, τονίζοντας ότι για το θέμα αναμένεται να αποσταλεί έγγραφη διαμαρτυρία προς τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος.


Σημειώνεται ότι στο πετρελαιοφόρο "Lassea" έχουν φορτωθεί 1.533 κυβικά μίγματα πετρελαιοειδών από το Αγία Ζώνη ΙΙ και εξακολουθεί να βρίσκεται στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Περάματος, περιμένοντας οδηγίες από τις αρμόδιες λιμενικές αρχές, για το πού θα αδειάσει τα καύσιμα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται από το γενικό χημείο του κράτους η ανάλυση των καυσίμων που έχει στις δεξαμενές του το δεξαμενόπλοιo αυτό, προκειμένου να εξακριβωθεί για το αν πρόκειται για πετρελαιοειδή κατάλοιπα ή καθαρά, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία αδειάσματος σε αποθηκευτικές δεξαμενές.


Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

ελσα και σπαιντερμαν παιδικο

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ πήρε με αυτόν τον τρόπο μία άτυπη ρεβάνς για την ήττα στον ημιτελικό Κυπέλλου από τους «κιτρινόμαυρους». Ο Νικ Καλάθης ήταν εκπληκτικός άλλη μία φορά με 19 πόντους κι έξι ασίστ, ενώ σπουδαίος ήταν και ο Τζέιμς Γκιστ με 13 πόντους. Ο άτυχος της αναμέτρησης ήταν ο Ματ Λοτζέσκι ο οποίος αποχώρησε με αιμάτωμα στο πέλμα του δεξιού ποδιού, περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου.


συναναστροφη γνωμικα

Στο άλλο παιχνίδι που ξεχώριζε στο πρόγραμμα, το Ρέθυμνο έκαμψε την αντίσταση του Άρη στο φινάλε με 80-73. Τέλος, ο Ολυμπιακός διασκέδασε τις εντυπώσεις μετά τον διασυρμό του από την Μπασκόνια, επικρατώντας 100-69 του ΓΛ Φάρου.


ελσα και σπαιντερμαν παιδικο

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League:


χειμερινα ελαστικα ολο το χρονο

Κολοσσός Ρόδου - Τρίκαλα 78-60


ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 92-74


Κόροιβος Αμαλιάδας - Κύμη 59-73


Λαύριο - Προμηθέας 101-87


Ρέθυμνο - Άρης 80-73


ΑΕΚ - Παναθηναϊκός Superfoods 74-94


Ολυμπιακός - ΓΛ Φάρος 100-69


Η βαθμολογία μετά από 12 αγώνες:


1. Παναθηναϊκός 24


2. Ολυμπιακός 21


3. Λαύριο 21


4. ΠΑΟΚ 20


5. Προμηθέας 19


6. Κολοσσός 18


7. ΑΕΚ 18


8. Ρέθυμνο 18


9. Κύμη 17


10. Άρης 17


11. ΓΛ Φάρος 16


12. Κόροιβος Αμαλιάδας 16


13. Τρίκαλα 14


14. Πανιώνιος 12

αθηνα αμστερνταμ με αυτοκινητο

«Ο κ. Τσίπρας δεν είχε την τόλμη και την ευθύνη να αναλάβει τις ευθύνες του για την οικολογική καταστροφή που προκλήθηκε λόγω, των εγκληματικών παραλείψεων των αρμοδίων αρχών και της ολιγωρίας της κυβέρνησής του.


κολλα για βινύλιο

Αντίθετα, προκειμένου να καλύψει τις ευθύνες του, ψέλλισε σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο κάτι ακατάληπτα περί οπισθοδρομικού μπλοκ και αντικοινωνικού ιδεολογικού προσήμου», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.


συναρτήσεις ζήτησης και προσφοράς

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ο κ. Τσίπρας «φωτογράφησε το κόμμα του και την κυβέρνηση του, με την νεοφιλελεύθερη πολιτική της πιο άγριας λιτότητας και του πιο σκληρού φορολογικού πογκρόμ που γνώρισε ποτέ ο τόπος».


αθηνα αμστερνταμ με αυτοκινητο

αρχιτεκτονική live stage ελασιδών 6 γκάζι

Εκτός από τη φορολογική δήλωση του δικαιούχου, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι φορολογικές δηλώσεις όλων των μελών του νοικοκυριού (για παράδειγμα και των φιλοξενούμενων μελών) ώστε να είναι δυνατή η διασταύρωση των στοιχείων από τις βάσεις δεδομένων των αρμόδιων αρχών.


5 σεπτεμβριου ζωδιο

Επίσης, εάν η ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων για το φορολογικό έτος 2017 δεν έχει παρέλθει ακόμη (ανεξάρτητα εάν εσείς έχετε καταθέσει τη δήλωσή σας για το 2017) θα εξακολουθούν να εμφανίζονται τα στοιχεία του προηγούμενου έτους (2016).


αρχιτεκτονική live stage ελασιδών 6 γκάζι


education level of salman khan

oem odm разница

«Το πρόβλημα είναι υπαρκτό» τόνισε ο κ. Γαβρόγλου, μιλώντας στο Real Fm και πρόσθεσε:


«Εάν εγώ ήμουν ΝΔ δεν θα προχωρούσα σε αυτά τα διοικητικά μέτρα, θα τους ανάγκαζα να κάνουν μία ημερίδα για να συζητήσουν το θέμα αντιγραφής. Να γίνει μία ανοιχτή συζήτηση, να μιλήσουν οι καθηγητές και οι φοιτητές για να δούμε τι γίνεται και τι σημαίνει το θέμα αντιγραφή. Διότι, δεν είναι καινούργιο αυτό. Σήμερα είναι μίας άλλης τάξης πρόβλημα».


oem odm разница

λεσχη αξιωματικων φρουρας αθηνων

Παράλληλα υπογράμμισε ότι δεν χρειάζεται να «γενικεύουμε» καθώς ότι το περιστατικό έγινε «από μία ελάχιστη μειοψηφία» 106 φοιτητών.


ριγανατο κρεας

υφασματινα λουλουδια αθηνα

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω μία. Έχω καταστραφεί. Με σέρνανε στα δικαστήρια χωρίς λόγο», αναφέρει μιλώντας στα “Παραπολιτικά” και προσθέτει ότι τα δικαστικά έξοδα έφτασαν τις 300.000 ευρώ, κατηγορώντας τον Αντώνη Σαμαρά ότι τον κατέστρεψε.


Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, επισημαίνει ότι παίρνει 2.000 ευρώ σύνταξη το μήνα (βουλευτική και ΤΕΒΕ) και άλλα 2.000 ευρώ από ενοίκια, ενώ δουλεύει η γυναίκα του. Ωστόσο, όπως τονίζει: «μπορεί να μετράτε 5.000 ευρώ, αλλά για να καλύψω τα χρέη πρέπει να παίρνω 10.000 ευρώ το μήνα».


υφασματινα λουλουδια αθηνα

τα λεμε το πρωι ιρατους

παιχνιδια του γαμου

chords of summer of 69 on acoustic

Το Ι. Χ. που οδηγούσε ο άγνωστος συγκρούστηκε με μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δυο νεαροί, στα φανάρια της περιοχής Περίγυρος στο Λέχαιο Κορινθίας. Αν και είδε τους επιβάτες του δίκυκλου να πέφτουν αιμόφυρτοι στο οδόστρωμα, δεν σταμάτησε για να τους βοηθήσει ή να καλέσει ασθενοφόρο.


chords of summer of 69 on acoustic

Το ΕΚΑΒ μετέφερε τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου έδωσαν κατάθεση στους άνδρες της Τροχαίας, οι οποίοι διερευνούν το ατύχημα και αναζητούν τον οδηγό.


λαικα λαχεια 52 κληρωση

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι κάτοικος της περιοχής.


καιροσ ν.μουδανια 7

διαφορα λιανικης χονδρικης

Όπως είπε ο Π. Σκουρλέτης, εξετάζονται νέα κριτήρια κατανομής και τρόποι είσπραξης των ιδίων εσόδων, παράλληλα, μελετάται η θέσπιση ενός δημοκρατικού και αποτελεσματικού συστήματος οικονομικής διαχείρισης και δημοσιονομικής εποπτείας των ΟΤΑ, που σύμφωνα με τον ίδιο, θα εξασφαλίζει και τη βιωσιμότητα και τις αρχές της αυτοτέλειας. «Τον ίδιο στόχο εξάλλου, υπηρετεί η 'μοντελοποίηση' των ΟΤΑ, η επεξεργασία μιας διακριτής αντιμετώπισης δήμων ειδικών κατηγοριών, όπως οι νησιωτικοί και οι ορεινοί, οι οποίοι στο σημερινό καθεστώς υφίστανται τις συνέπειες μιας ισοπεδωτικής προσέγγισης», πρόσθεσε ο υπουργός, σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο.


ποιο είναι το αμκα μου

Εκτενή αναφορά έκανε στην επικείμενη αλλαγή του θεσμικού πλαισίου της τοπικής αυτοδιοίκησης (Καλλικράτης), η οποία εστιάζεται σε τέσσερις βασικούς άξονες: α) τα οικονομικά της Αυτοδιοίκησης, β) τον αναπτυξιακό ρόλο της, γ) τη διακυβέρνηση και τη σχέση με τους πολίτες και δ) τον αναπροσδιορισμό κατανομής των αρμοδιοτήτων.


διαφορα λιανικης χονδρικης

κακονικος pharmacy

Για τη χρηματοδότηση των ΟΤΑ υπενθύμισε ότι στο μεσοπρόθεσμο προβλέπεται η αύξηση των ΚΑΠ για το 2018 κατά περίπου 300 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα διατίθενται 2,27 δισ. ευρώ μέσω διαφόρων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, άλλα 326 εκατ. ευρώ μέσω του προγράμματος εξόφλησης ληξιπρόθεσμων οφειλών τους και 65 εκατ. ευρώ προβλέπονται για την εξόφληση των υποχρεώσεων από δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής.

αοριστος του αναφερω

Ο Ντομινίκ παντρεύτηκε την σύντροφό του Myriam L’Aouffir, μαροκινής καταγωγής, με την οποία είχε δεσμό τα τελευταία πέντε χρόνια. Το μυστήριο τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Μαρόκο το περασμένο σαββατοκύριακο, όπως δημοσίευσε η Le Parisien.


μαουρίσιο ποτσετίνο

Ο 68χρονος πολιτικός χώρισε από την τελευταία σύζυγό του Αν Σινκλέρ το 2013, μετά το σκάνδαλο στο οποίο ενεπλάκη το 2012, όταν κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση μιας εργαζόμενης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.


αοριστος του αναφερω

παραλια αλυκες δροσιας

Ο Στρος Καν γνώρισε την L’Aouffir σε μια δεξίωση που οργάνωσε η πρεσβεία του Μαρόκου στο Παρίσι το 2007.


Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση μαζί, τον Μάιο του 2013, όπου περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του διεθνούς Φεστιβάλ των Καννών, μόλις δύο μήνες μετά τον χωρισμό του.


Έχει κάνει άλλους δύο γάμους: Ο πρώτος το 1967 με την Ελέν Ντουμά, με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά. Μετά το διαζύγιο τους νυμφεύτηκε την Μπριζίτ Γκιλμέτ, με την οποία απέκτησε μια κόρη. Μετά τον θάνατό της ήρθε η γνωριμία με τη δημοσιογράφο και τρίτη σύζυγο, την Αν Σινκλέρ, με την οποία παντρεύτηκαν το 1991.

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

χασαπικο χασαποσερβικο

Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Δασών Χανίων, «γνωστοποιείται ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινόμενων που προηγηθήκαν, προκληθήκαν σοβαρές ζημιές και ο Εθνικός Δρυμός Σαμαριάς θα παραμείνει κλειστός αύριο Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου».


οραση βικιλεξικο

Η κακοκαιρία που έπληξε τις πρώτες πρωινές ώρες τα Χανιά και είχε ως κύριο χαρακτηριστικό τις έντονες βροχοπτώσεις, δημιούργησε μικρής έκτασης προβλήματα στην περιοχή. Στην περιοχή Νέα Χώρα παρασύρθηκαν φερτά υλικά στο υπό κατασκευή έργο ανάπλασης της Ακτής Παπανικολή, ενώ αναφέρθηκε και υπερχείλιση αγωγού λυμάτων στην ίδια περιοχή.


χασαπικο χασαποσερβικο

nikon d3200 γνωμες

Στην περιοχή Ακρωτηρίου το ύψος της βροχής έφτασε τα 70 χιλιοστά, στο κέντρο της πόλης τα 48 χιλιοστά και στο φαράγγι της Σαμαριάς τα 39 χιλιοστά.

αλευρι χωρις γλουτενη ζεα

Παράλληλα, όπως επεσήμανε κατά τη διάρκεια σχετικής παρουσίασης, ο διευθύνων σύμβουλος Ανδρέας Αθανασόπουλος, τα κέρδη προ φόρων αναμένεται να διαμορφωθούν στα 9,7 εκατ. ευρώ (από 6,7 εκατ. ευρώ κατά το οικονομικό έτος 2015/16), ενώ τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) αναμένεται να κινηθούν στα 14,5 εκατ. ευρώ. Οι επενδύσεις κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς ανήλθαν στα 8,5 εκατ. ευρώ, ενώ φέτος εκτιμάται ότι θα φθάσουν στα 15 εκατ. ευρώ, με ένα σημαντικό μέρος να αξιοποιείται στην τεχνολογική αναβάθμιση των υποδομών της εταιρείας. Σημειώνεται πως η Κωτσόβολος έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού με τη συνολική επένδυση στο συγκεκριμένο τομέα να φθάνει στα 10 εκατ. ευρώ.


τα έξοδα φιλοξενίας σε θερμοκοιτίδες

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο κ. Αθανασόπουλος αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα της ικανοποίησης των πελατών, σημειώνοντας την ενίσχυση των σχετικών δεικτών ικανοποίησης τόσο των πελατών όσο και των εργαζομένων (74% και 85%) αντίστοιχα. Παράλληλα, επέμεινε αρκετά και στο θέμα της παροχής νέων υπηρεσιών προς τους πελάτες με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση τους, ενώ επεσήμανε ότι η νέα τάση που υπάρχει στο χώρο του λιανεμπορίου είναι ότι οι καταναλωτές αναζητούν εξειδικευμένα καταστήματα και ανθρώπους προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους. Ένα παράδειγμα νέας, καινοτόμου υπηρεσίας είναι η δυνατότητα που παρέχεται για άμεση πληρωμή σε ειδικά σημεία με τη χρήση κάρτας χωρίς να χρειάζεται ο πελάτης να περάσει από το ταμείο!


Χαρακτηριστικό των προθέσεων για επέκταση των υπηρεσιών είναι και η έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας GREEN, η οποία ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.


αλευρι χωρις γλουτενη ζεα

best anime movies of all time imdb

κτηνιατρειο ανω λιοσια

Σύμφωνα με την ΚΥΑ, από την 1η Ιανουαρίου 2019 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019, το ΕΚΑΣ καταβάλλεται αποκλειστικά σε ήδη συνταξιούχους, καθώς και σε δικαιούχους σύνταξης γήρατος, αναπηρίας και θανάτου των εντασσόμενων - πλην ΟΓΑ - στον ΕΦΚΑ οργανισμών κύριας ασφάλισης, καθώς και της Τράπεζας της Ελλάδος, των οποίων η συνταξιοδότηση αρχίζει, πριν από την έναρξη ισχύος του ν. 4387/2016, ως εξής:


Προϋποθέσεις χορήγησης του ΕΚΑΣ


Για την καταβολή του επιδόματος πρέπει να πληρούνται αθροιστικά οι ακόλουθες προϋποθέσεις:


εξωμητρια κυηση μετα απο εξωσωματικη

ελλαδα ρουμανια 3-1 full match

α. Να έχουν συμπληρώσει το 65ο έτος της ηλικίας τους. Για τους συνταξιούχους, λόγω αναπηρίας, με ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω, καθώς και για τα τέκνα που λαμβάνουν σύνταξη, λόγω θανάτου του γονέα τους, δεν απαιτείται η συμπλήρωση ορίου ηλικίας. Σε περίπτωση συμπλήρωσης του 65ου έτους ηλικίας εντός του 2019, το επίδομα καταβάλλεται από την πρώτη του επόμενου της συμπλήρωσης του 65ου έτους της ηλικίας μήνα.


κτηνιατρειο ανω λιοσια

β. Το συνολικό καθαρό ετήσιο εισόδημά τους από συντάξεις (κύριες, επικουρικές και βοηθήματα καταβαλλόμενα σε χρήμα), μισθούς, ημερομίσθια και λοιπά επιδόματα, να μην υπερβαίνει το ποσό των 7.720 ευρώ. Για τον προσδιορισμό του εισοδήματος αυτού δεν λαμβάνονται υπόψη τα ποσά που αντιστοιχούν στη σύνταξη αναπήρων, θυμάτων πολεμικής περιόδου και κατά την εκτέλεση της στρατιωτικής υπηρεσίας, θυμάτων τρομοκρατίας, καθώς και στα προνοιακά βοηθήματα.


γ. Το συνολικό ετήσιο ατομικό φορολογητέο, καθώς και το απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο εισόδημα του συνταξιούχου, να μην υπερβαίνει το ποσό των 8.884 ευρώ.


δ. Το συνολικό ετήσιο οικογενειακό φορολογητέο, καθώς και το απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο εισόδημα, να μην υπερβαίνει το ποσό των 11.000 ευρώ.


ε. Το συνολικό ακαθάριστο ποσό κύριας και επικουρικής σύνταξης που καταβάλλεται κατά το μήνα έκδοσης της παρούσας υπουργικής απόφασης, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και τα πάσης φύσεως επιδόματα, να μην υπερβαίνει τα 643 ευρώ.


στ. Τα παραπάνω ποσά των περιπτώσεων β, γ και δ, αφορούν σε εισοδήματα που αποκτήθηκαν το έτος 2017 και, για το λόγο αυτό, για τη χορήγηση του ΕΚΑΣ για το έτος 2019 εξετάζεται η δήλωση φορολογίας εισοδήματος του φορολογικού έτους 2017.


Ποσά επιδόματος ΕΚΑΣ


Για συνολικά ποσά εισοδήματος από συντάξεις (κύριες και επικουρικές) μισθούς, ημερομίσθια και λοιπά επιδόματα ή βοηθήματα και μέχρι του ποσού των 7.720 ευρώ, καταβάλλεται επίδομα ποσού 12 ευρώ, μηνιαίως.

ανταλλαγες προιοντων και υπηρεσιων

Οι αγορές ομολόγων χωρών της ευρωζώνης από την ΕΚΤ που άρχισαν τον Μάρτιο του 2015 αναμένεται τώρα να διαρκέσουν τουλάχιστον έως τα τέλη του 2017. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ποσοτική χαλάρωση της ΕΚΤ θα ισχύει όταν γίνουν οι φετινές εκλογές στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ολλανδία, πιθανώς ακόμη και στην Ιταλία και την Ελλάδα, όπως σημειώνει το Bloomberg. Μια πιθανή αύξηση του λαϊκισμού, σε συνδυασμό με κόντρα που μπορεί να προκληθεί μεταξύ της Βρετανίας με την Ευρωπαϊκή Ενωση με αφορμή τις συνομιλίες για το Brexit μπορεί να περιπλέξουν το έργο του Ντράγκι.


ανταλλαγες προιοντων και υπηρεσιων

7 μερες με την marilyn online

Παράλληλα οι κίνδυνοι αυξάνονται για την Κεντρική Τράπεζα καθώς ο Τραμπ ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία των ΗΠΑ και – κρίνοντας από τις προεκλογικές του δηλώσεις – μπορεί να εφαρμόσει πολιτικές προστατευτισμού. Μεταξύ όσων έχει ζητήσει ο Τραμπ είναι να αυξήσει με ταχύτερους ρυθμούς τα επιτόκια η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, η οποία ήδη ακολουθεί αντίθετη νομισματική πολιτική από την ΕΚΤ.


Επιπλέον οι τιμές του πετρελαίου έχουν αυξηθεί 25% από τον Νοέμβριο μέχρι σήμερα, συνολικά 50% το προηγούμενο έτος, δημιουργώντας τις προοπτικές για αύξηση του πληθωρισμού στην ευρωζώνη όπως ακριβώς θέλει η ΕΚΤ. Μια τέτοια εξέλιξη όμως μπορεί να αυξήσει τις φωνές από τα «γεράκια» στο Διοικητικό της Συμβούλιο, το οποίο μπορεί να ζητήσει τερματισμό της παροχής υψηλής ρευστότητας στην Ευρώπη.


ενταση στην τουρκια

καταζητουμενος καββαδιας

Σε συνέντευξή του στον Real fm, τόνισε πως όλα δείχνουν ότι η τεταμένη κατάσταση στο Αιγαίο θα συνεχιστεί.


τραπεζα πειραιως ληξη καρτας

Από το Μόναχο, όπου βρίσκεται προσκεκλημένος στην 54η Διάσκεψη για την Ασφάλεια, ο Βουλευτής Β' Αθηνών και Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε πως «η Τουρκία, και αυτό πρέπει να προβάλλουμε προς τα έξω, εξελίσσεται σε έναν απρόβλεπτο γείτονα, αβέβαιο σύμμαχο και σε εμπόδιο για την εφαρμογή της πολιτικής ενεργειακής ασφάλειας της Ευρώπης. Η Άγκυρα φέρεται εδώ και καιρό ως παράγοντας αστάθειας και αβεβαιότητας στην κρίσιμη ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου», εκφράζοντας, παράλληλα, ανησυχία για τις ενέργειες της κυβέρνησης.


«Δεν πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει τις σωστές ενέργειες για να αποτρέψει μία κλιμάκωση στο Αιγαίο, προστατεύοντας ταυτόχρονα τα νόμιμα ζωτικά μας συμφέροντα και δίκαια» σημείωσε.


καταζητουμενος καββαδιας

ποια ειναι η πιο ομορφη γυναικα στον κοσμο

Αναφορικά με το ζήτημα των διαπραγματεύσεων για την ονομασία των Σκοπίων, ο κ. Κουμουτσάκος εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του, διερωτώμενος πώς είναι δυνατόν να πληροφορούμαστε από τον κ. Ζάεφ τις εξελίξεις στο ζήτημα της πΓΔΜ. «Έτσι δημιουργεί η κυβέρνηση προϋποθέσεις συνεννόησης και συγκλίσεων; Είναι απαράδεκτη συμπεριφορά» δήλωσε.

δεν πληρωνουμε τιποτα

Εξάλλου, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες υπολόγισε ότι το 2016 17,1 εκατ. πρόσφυγες εγκατέλειψαν τη χώρα τους για να διαφύγουν σε κάποια άλλη χώρα.


δεν πληρωνουμε τιποτα

Ευρώπη


Σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, 178.277 πρόσφυγες/ μετανάστες έφθασαν στην Ευρώπη το 2017 (1/1- 13/12) οι περισσότεροι μέσω της θάλασσας: 167.724. Οι ροές αυτές είναι αισθητά μειωμένες σε σύγκριση με το 2016 όταν αφίχθηκαν στην Ευρώπη 387.895 άτομα. Στο ίδιο διάστημα του 2017, 3.095 άτομα πέθαναν ή αγνοούνται στη Μεσόγειο, έναντι 5.143 το 2016.


μπουκλες αναλαφρες με στεφανι

Από τις 178.277 αφίξεις του 2017, οι 118.000 έγιναν στην Ιταλία (181.436 το 2016) και οι 32.046 στην Ελλάδα (176.906 το 2016). Στην Ιταλία φθάνουν κυρίως άτομα από τη Νιγηρία, τη Γουινέα, την Ακτή Ελεφαντοστού, το Μπαγκλαντές και το Μάλι και στην Ελλάδα από τη Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν. Η Κύπρος και η Ουγγαρία δεν κατέγραψαν αφίξεις το 2017 ενώ στην Ισπανία έφθασαν 25.946 άτομα (από 13.246 το 2016) και στη Βουλγαρία 632 (από 15.962 το 2016). Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία του ΔΟΜ, στην Τουρκία παραμένουν περίπου 3,6 εκατ. πρόσφυγες και μετανάστες, εκ των οποίων περισσότερα από 3,2 εκατ. Σύροι.


αδω ετυμολογια

Εξάλλου, 32.694 άτομα έχουν μετεγκατασταθεί σε ευρωπαϊκές χώρες και κυρίως στη Γερμανία (9.980) και τη Γαλλία (4.773). Από τις μετεγκαταστάσεις αυτές οι 21.590 είχαν αφετηρία την Ελλάδα και οι 11.104 την Ιταλία.


Αιτήσεις ασύλου


Κατά το τρίτο τρίμηνο του 2017, 164.300 αιτούντες άσυλο για πρώτη φορά ζήτησαν διεθνή προστασία στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), όπως αναφέρεται από τη Eurostat. Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός των αιτούντων άσυλο που καταγράφηκαν κατά τα τρία πρώτα τρίμηνα του 2017 παραμένει γύρω στα επίπεδα που σημειώθηκαν το 2014, πριν από την κορύφωση του προσφυγικού, το 2015.


Σε σύγκριση με τον συνολικό πληθυσμό κάθε κράτους μέλους, ο υψηλότερος αριθμός αιτούντων για πρώτη φορά άσυλο, κατά το τρίτο τρίμηνο του 2017, καταγράφηκε στην Κύπρο (1.577 αιτήσεις για πρώτη φορά ανά εκατομμύριο κατοίκους) και Ελλάδα (1.361), ακολουθούμενος από τη Μάλτα (960) και το Λουξεμβούργο (904). Αντίθετα, τα χαμηλότερα ποσοστά παρατηρήθηκαν στη Σλοβακία (4 αιτούντες ανά εκατομμύριο κατοίκους), την Πολωνία (22), την Πορτογαλία (23), την Εσθονία (25), την Τσεχική Δημοκρατία (27) και τη Λετονία (29). Το τρίτο τρίμηνο του 2017, υπήρχαν συνολικά 321 αιτούντες άσυλο για πρώτη φορά ανά εκατομμύριο κατοίκους στην ΕΕ συνολικά.


18865247


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

κλωνοποίηση στα αγγλικά

Σύμφωνα με την Κυπριακή Προεδρία ο πρόεδρος Αναστασιάδης συνεχάρη τον πρωθυπουργό για την ολοκλήρωση του προγράμματος στήριξης και την έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο και συζήτησαν τις προοπτικές της χώρας στη νέα περίοδο, που ανοίγεται μπροστά της.


κορνιζα βιβλιο ευχων

Με την ευκαιρία αντάλλαξαν απόψεις και για τις διεθνείς εξελίξεις, όπως και για τις προσπάθειες για επανέναρξη της διαπραγμάτευσης για το Κυπριακό.


κλωνοποίηση στα αγγλικά

αξιον ξανθη τηλ

Ο Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και για την αλληλεγγύη της κυβέρνησης και του λαού της Κύπρου στην πρόσφατη τραγωδία με τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Εξάλλου, σήμερα με επιστολή του και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ευχαρίστησε τον Κύπριο ομόλογό του για τη βοήθεια και την αλληλεγγύη που έδειξε η Κύπρος στα θύματα των πρόσφατων πυρκαγιών στην Αττική.

μηχανικοι καλαματα

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νομοσχεδίου, δικαίωμα να απαιτήσει αποζημίωση έχει κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο (επιχείρηση) και η αποζημίωση αυτή περιλαμβάνει τόσο τη θετική και αποθετική του ζημιά (διαφυγόντα κέρδη) όσο και τόκους.


Μάλιστα προβλέπεται ότι ο τόκος οφείλεται στον καταναλωτή ή την επιχείρηση για το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την πρόκληση της ζημιάς έως και την ημέρα καταβολής της αποζημίωσης.


μπαλαρινα λεοπαρ

H χρήση της αποζημιωτικής αγωγής ως εργαλείου για την επιβολή του δικαίου κατά των περιορισμών του ανταγωνισμού (private law enforcement) αποτελεί πλέον βασικό άξονα της πρόσφατης ενωσιακής πολιτικής στον τομέα του ανταγωνισμού.


μηχανικοι καλαματα

μπισκοτοσπιτο υλικα

Σύμφωνα µε την προσέγγιση αυτή η δημόσια επιβολή του δικαίου κατά των περιορισμών του ανταγωνισμού (public law enforcement) µέσω των εξειδικευμένων αρχών ανταγωνισμού είναι αναγκαία αλλά όχι πλέον και επαρκής προϋπόθεση για να εφαρμοσθεί αποτελεσματικά το δίκαιο κατά των περιορισμών του ανταγωνισμού.


Ως εκ τούτου οι ζημιωθέντες πρέπει να διευκολύνονται να ενισχύσουν τη διοικητική επιβολή του, µέσω της άσκησης αγωγής αποζημιώσεως κατά του παραβάτη ή των παραβατών. Πίσω από τη σύλληψη αυτή υποκρύπτεται µία σαφής πλέον δικαιοπολιτική και νομοθετική στρατηγική. Έχει ως στόχο µέσω «πλεονεκτημάτων» ουσιαστικού και δικονομικού δικαίου να καταστεί δυνατή η αγωγή αποζημώσεως κατά επιχειρήσεων που έχουν παραβεί το δίκαιο κατά των περιορισμών του ανταγωνισμού.


Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η Οδηγία 2014/104/ΕΕ για την αξίωση αποζημίωσης λόγω παραβάσεως των διατάξεων του δικαίου ανταγωνισμού, εφόσον η ζημία προέρχεται από σύμβαση ή αδικοπρακτική συμπεριφορά δυνάμενη να περιορίσει ή να νοθεύσει τον ανταγωνισμό.

γιωργος μεταξας αρχιτεκτων

Με σημαντικές επενδύσεις αλλά και πρωτοβουλίες Δημιουργίας Αμοιβαίου Οφέλους, η κορυφαία εταιρεία διατροφής, στην απολογιστική προσέγγιση της χρονιάς, ανακοίνωσε περαιτέρω επενδύσεις 8 εκατ. ευρώ για το 2017 επιβεβαιώνοντας ότι συνεχίζει να στηρίζει την οικονομία της χώρας μας.


γιωργος μεταξας αρχιτεκτων

150 χρόνια του Ομίλου
Το 2016 υπήρξε και έτος εορτασμού, αφού φέτος συμπληρώθηκαν 150 χρόνια από την Ίδρυση του Ομίλου. Στην χώρα μας, η Nestlé Ελλάς γιόρτασε τα 150 Χρόνια τον Ιούνιο σε μία εκδήλωση με έντονο κοινωνικό χαρακτήρα, αφού περισσότεροι από 750 εργαζόμενοί της μαγείρεψαν 700 γεύματα που δόθηκαν αυθημερόν σε απόρους σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «Μπορούμε» και κατασκεύασε ξύλινα σπιτάκια και αυτοκινητάκια για το «Χαμόγελο του Παιδιού».


πριντεζης τριποντο video

Δράσεις Δημιουργίας Αμοιβαίου Οφέλους
Nestlé Needs YOUth - Βοηθάμε τους νέους να βρουν δουλειά
Η εταιρεία παρουσίασε τα αποτελέσματα της τριετούς δέσμευσής της στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας “Nestlé Needs YOUth”, η οποία ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2013 στην Αθήνα με στόχο την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων στην Ευρώπη ενώ, παράλληλα ανανέωσε τη δέσμευσή της με νέο στόχο μέχρι το 2020. Σύμφωνα με τα στοιχεία, στην Ελλάδα η πρωτοβουλία “Nestlé Needs YOUth” υλοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία καθώς για την πρώτη τριετία ο στόχος για την χώρα μας υπερκαλύφθηκε: με στόχο 500 ευκαιρίες απασχόλησης (προσλήψεις και ευκαιρίες για πρακτική άσκηση και μαθητεία) μέσα στο διάστημα αυτό δόθηκαν 571 ευκαιρίες! Επιπλέον, η Ελλάδα ανανέωσε τη δέσμευσή της με 450 νέες ευκαιρίες απασχόλησης (300 προσλήψεις και 150 ευκαιρίες κατάρτισης και μαθητείας) για το διάστημα 2017-2020. Επιπλέον, η εταιρεία προσέφερε συμβουλευτική καριέρας για 3.000 νέους ενώ, μέσα από το πρόγραμμα «Μπορούμε Εδώ» του Nescafé παρείχε εκπαίδευση με πιστοποίηση σε 400 νέους σε τομείς που έχουν ζήτηση στην Ελλάδα. Τέλος, όσον αφορά τη «Συμμαχία για τη Νέα Γενιά» η συνεργασία της με άλλες εταιρείες δημιούργησε ένα δίκτυο υποστήριξης που έδωσε σε περισσότερους νέους επιπλέον εφόδια για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.


σημερα τα φωτα κι οι φωτισμοι

«Νοιάζομαι» - Βοηθάμε αυτούς που έχουν ανάγκη
Γνωρίζοντας ότι οι ανάγκες δεν σταματούν, η Nestlé Ελλάς συνέχισε να στηρίζει και φέτος τις οικογένειες που έχουν ανάγκη, προσφέροντας συνολικά 300.000 γεύματα βρεφικών τροφών για παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως και 3 ετών σε Δήμους και Περιφέρειες της χώρας μας. Η ενεργοποίηση φέτος ξεκίνησε από το Δήμο Περιστερίου Αττικής, όπου προσφέρθηκαν 100.000 γεύματα βρεφικών τροφών για το πρόγραμμα «Από την πρώτη μέρα δίπλα σου», ενώ η φετινή συνεισφορά ανεβάζει το σύνολο που έχει δωρίσει η εταιρεία τα δύο τελευταία χρόνια σε όλη τη χώρα στα 700.000 βρεφικά γεύματα!
Επιπλέον, δείχνοντας έμπρακτα ότι «Νοιάζεται» μοίρασε 200.000 μερίδες παιδικά δημητριακά Nesquik σε 14 Ιδρύματα, 60.000 παγωτά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και την «Κιβωτό του Κόσμου» στη Χίο ενώ, συνέχισε τη σταθερή υποστήριξη οικογενειών χαμηλού εισοδήματος με προσφορά τροφίμων, η αγοραστική αξία των οποίων ξεπέρασε συνολικά τα τελευταία τρία χρόνια τα 2 εκ. ευρώ.


«Παιδιά όλο Υγεία» - Στηρίζουμε την εκπαίδευση των παιδιών
Δίνοντας έμφαση στην διατροφική εκπαίδευση, ως βασικό πυλώνα Δημιουργίας Αμοιβαίου Οφέλους, με την πρωτοβουλία «Παιδιά Όλο Υγεία» η Nestlé Ελλάς έχει αγγίξει από το 2009 μέχρι σήμερα 110.000 μαθητές, ενώ μέσα από ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα και το Φεστιβάλ Φροντίδας Νερού, του φυσικού μεταλλικού νερού Κορπή που πραγματοποιείται τα τελευταία 7 χρόνια στο εργοστάσιο στο Μοναστηράκι Βόνιτσας, έχει στοχεύσει στην ευαισθητοποίηση 60.000 παιδιών για τη σημασία του νερού για τον ανθρώπινο οργανισμό και την πλανήτη. Τέλος, συνεχίζοντας το πρόγραμμα δωρεάς φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών που είχε ξεκινήσει το 2013, προσέφερε ακόμα 120 ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό σε 300 ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε 65 σχολεία σε όλη την Ελλάδα, με ιδιαίτερη θέση να κατέχουν τα σχολεία των περιοχών όπου εδρεύουν τα εργοστάσια της εταιρείας.


Επιχειρηματικότητα και Επενδύσεις
Έναρξη λειτουργίας της Froneri Ελλάς
Έπειτα από την επιτυχημένη ολοκλήρωση των απαιτούμενων εγκρίσεων, η Nestlé και η R&R ολοκλήρωσαν τις ενέργειες για τη δημιουργία της Froneri, της νέας κοινοπραξίας στον τομέα του παγωτού, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της και στην Ελλάδα ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο για τον κλάδο του παγωτού στη χώρα μας.


Επενδύσεις
Σημαντικές επενδύσεις ύψους 8 εκατ. ευρώ για το 2017 ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι της εταιρείας, σημειώνοντας ότι σε αυτές θα πρέπει να υπολογιστεί και η επένδυση η οποία ξεκίνησε το 2016 στο εργοστάσιο των Οινοφύτων και η οποία θα αγγίξει συνολικά τα 8,5 εκατ. ευρώ.


Η Αγγελική Παπαδοπούλου, Υπεύθυνη Εταιρικών Υποθέσεων Nestlé Ελλάς, δήλωσε σχετικά: «Μέσα σε ένα επιχειρηματικό τοπίο γεμάτο προκλήσεις εμείς στη Nestle Ελλάς όχι μόνο καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις δεσμεύσεις που είχαμε θέσει, αλλά και να συνεχίσουμε δυναμικά, προσφέροντας σε όσους έχουν ανάγκη, αλλά και επενδύοντας στην οικονομία μέσα από βελτιώσεις των μονάδων μας». Και συνέχισε τονίζοντας: «Πιστοί στη μακρά παρουσία μας στην Ελλάδα, συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε προϊόντα που απαντούν στις ανάγκες των καταναλωτών και βασίζουμε την επιτυχία μας στους ανθρώπους μας, ώστε να διατηρούμε την ανταγωνιστικότητά μας για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έρχονται. Παράλληλα, θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες όσων έχουν ανάγκη μέσα από μια σειρά πρωτοβουλιών δείχνοντας στην πράξη ότι Νοιαζόμαστε».


Μπορείτε να δείτε τις δράσεις της Nestle πατώντας εδώ:
https://www.youtube.com/watch? v=jPfIBSPkHPg
https://www.youtube.com/watch? v=prpyHu__Yrc
https://www.youtube.com/watch? v=1RF1h-HVFiU

ανανεωση χρονου ομιλιασ wind online

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, αρμόδιος για τον προσδιορισμό της εμπορικής αξίας του ακινήτου που κατάσχεται είναι ο δικαστικός επιμελητής, ο οποίος, για το σκοπό αυτό, δύναται κατά την κρίση του να υποβάλλει αίτημα στον προϊστάμενο της αρμόδιας για την επιδίωξη της είσπραξης της οφειλής υπηρεσίας, για το διορισμό πιστοποιημένου εκτιμητή, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, το οποίο περιλαμβάνεται στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκτιμητών που τηρείται στη Διεύθυνση Οικονομικού Συντονισμού και Μακροοικονομικών Προβλέψεων της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικής Πολιτικής του υπουργείου Οικονομικών και είναι δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα του υπουργείου.


ανανεωση χρονου ομιλιασ wind online

γιατι δαγκωνει το γατακι

Σε περίπτωση που η συνολική βασική οφειλή για την οποία επιβάλλεται η κατάσχεση υπερβαίνει το ποσό των 250.000 ευρώ, η τήρηση της ανωτέρω διαδικασίας είναι υποχρεωτική.


Για προγράμματα πλειστηριασμών, ηλεκτρονικών και μη, που θα εκδοθούν επί κατασχέσεων που έχουν επιβληθεί πριν ή μετά την ημερομηνία δημοσίευσης της εγκυκλίου (18/1/2018), η εμπορική αξία του ακινήτου που εκπλειστηριάζεται προσδιορίζεται υποχρεωτικά και ανεξαρτήτως ορίου οφειλής από πιστοποιημένο εκτιμητή, μετά από διορισμό του από τον προϊστάμενο της αρμόδιας για την επιδίωξη της είσπραξης της οφειλής υπηρεσίας.


ληστες

Σε περίπτωση όμως που έχει διοριστεί πιστοποιημένος εκτιμητής για τον προσδιορισμό της αξίας ακινήτου που εκπλειστηριάζεται, δεν απαιτείται εκ νέου διορισμός του για την έκδοση του προγράμματος πλειστηριασμού.


Κατά την εγκύκλιο, ο πιστοποιημένος εκτιμητής οφείλει, εντός προθεσμίας δέκα ημερών από την επομένη του διορισμού του από τον προϊστάμενο της αρμόδιας για την επιδίωξη της είσπραξης της οφειλής υπηρεσίας να συντάξει εγγράφως και να παραδώσει την εκτίμησή του στον δικαστικό επιμελητή ή στον προϊστάμενο της αρμόδιας για την επιδίωξη της είσπραξης της οφειλής υπηρεσίας, κατά περίπτωση, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά ή διεθνή αναγνωρισμένα εκτιμητικά πρότυπα, δεσμευόμενος παράλληλα για την πιστή τήρηση του Κώδικα Δεοντολογίας.


Για την ενέργεια αναγκαστικής κατάσχεσης ή πλειστηριασμού ακινήτων υπέρ του Δημοσίου, η αμοιβή του πιστοποιημένου εκτιμητή θα ορίζεται ως ακολούθως:



  • Για κάθε εκτίμηση κτίσματος μετά του αναλογούντος σε αυτό γηπέδου, ορίζεται πάγια αμοιβή στο ποσό των 100 ευρώ πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ (100 ευρώ + ΦΠΑ). Για κτίσματα επιφανείας μεγαλύτερης των 200 τετραγωνικών μέτρων η ανωτέρω αμοιβή προσαυξάνεται με συντελεστή 10% για κάθε εκατό τετραγωνικά μέτρα και όχι πέραν των 200 ευρώ πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ (200 ευρώ+ ΦΠΑ). Η αμοιβή των προηγούμενων εδαφίων δεν προσαυξάνεται για την επιφάνεια του γηπέδου επί του οποίου βρίσκονται τα κτίσματα.

  • Για κάθε εκτίμηση ακάλυπτου γηπέδου, εντός ή εκτός σχεδίου πόλης ή οικισμού, ορίζεται πάγια αμοιβή στο ποσό των 50 ευρώ πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ (50 ευρώ+ ΦΠΑ).

  • Σε περίπτωση εκτίμησης περισσοτέρων του ενός ακινήτων του ιδίου οφειλέτη, συντάσσεται μία έκθεση εκτίμησης και ο πιστοποιημένος εκτιμητής δικαιούται για κάθε επί πλέον δικαίωμα επί ακινήτου την πάγια αμοιβή των 50 ευρώ πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ (50 ευρώ+ ΦΠΑ).


Με την απόφαση Πιτσιλή ουσιαστικά η ΑΑΔΕ υιοθετεί τα όσα ήδη προβλέπει ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας για την διενέργεια των πλειστηριασμών και τον προσδιορισμό της εμπορικής αξία των ακινήτων.

αποφθεγματα περι ηθικης

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι Έλληνες στρατιωτικοί έχουν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους και φορούν χειροπέδες.


αποφθεγματα περι ηθικης

εισιτηρια πλοιων για σαντορινη

Tα δύο στελέχη του Στρατού Ξηράς θα οδηγηθούν τη Δευτέρα στην τουρκική δικαιοσύνη.

Μέχρι τότε θα κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.


σεκ χαλανδριου






Sınırı geçen 2 Yunan askeri tutuklandı

'Askeri casusluğa teşebbüs' ve 'askeri yasak bölgeye girmek' suçlarından tutuklanmaları talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmişlerdi https://t.co/fKsOngZXDy pic.twitter.com/vAEHQSZW4v

— ANADOLU AJANSI (@anadoluajansi) 2 Μαρτίου 2018

λαβη ψαροντουφεκου

«Από την αρχή των διαπραγματεύσεων για το Brexit το Λονδίνο ήταν ξεκάθαρο: τα δικαιώματα των Βρετανών που ζουν σε κράτη-μέλη της ΕΕ καθώς και τα δικαιώματα των πολιτών της ΕΕ - άρα και των Ελλήνων - που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποτελούν πρώτη προτεραιότητα. Όσα συμφωνήθηκαν από το ΗΒ και την ΕΕ τον Δεκέμβριο του 2017, επιτρέπουν στους πολίτες μας να διατηρήσουν τα σημερινά τους δικαιώματα και να συνεχίσουν τη ζωή τους κανονικά, πάντα στη βάση της αμοιβαιότητας και στο πλαίσιο της συνολικής συμφωνίας που θα επιτευχθεί», δήλωσε η κ. Σμιθ ενόψει της επίσκεψης.


λαβη ψαροντουφεκου

λαχανο παρασκευαστης

«Θα συναντηθώ», πρόσθεσε, «με τις τοπικές αρχές που φροντίζουν για τους συμπατριώτες μου, μόνιμα εγκατεστημένους και τουρίστες, θα συναντηθώ με Βρετανούς που διάλεξαν την Κέρκυρα για σπίτι τους και θα έχω την μεγάλη τιμή να μιλήσω στην Αναγνωστική Εταιρεία για την βαθιά και ιστορική ελληνοβρετανική φιλία στην Κέρκυρα. Η φιλία αυτή αποτελεί θεμέλιο για τις σημερινές μας σχέσεις και για τις προοπτικές τους στο μέλλον».


τι ωρα ανοιγουν τα μαγαζια κυριακη 19 ιουλιου

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, αφορμή της επικείμενης επίσκεψης, που είναι η δεύτερη της πρέσβεως στην Κέρκυρα, είναι οι εορτασμοί της επετείου των 200 χρόνων από την ίδρυση του Τάγματος των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου, που «αποτελούν πρωτοβουλία του Ιδρύματος Κερκυραϊκής Κληρονομιάς και τελούν υπό την αιγίδα των υπουργείων Πολιτισμού και Τουρισμού, του Δήμου Κέρκυρας και της βρετανικής πρεσβείας», αναφέρει η ανακοίνωση της βρετανικής πρεσβείας, στην οποία σημειώνεται ότι «το Τάγμα των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου ιδρύθηκε 28 Απριλίου 1818 στην Κέρκυρα και την Μάλτα από τον Βρετανό Αντιβασιλέα, μετέπειτα Βασιλέα Γεώργιο ΙV».


Ειδικά για τις επαφές που θα έχει με τους Βρετανούς πολίτες, ανέφερε ότι «είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ενημερώσουμε τους συμπατριώτες μας για την πρόοδο που έχει ήδη σημειωθεί, να καταλάβουμε τις τυχόν ανησυχίες και επιφυλάξεις τους ώστε να τις μεταφέρουμε στο Λονδίνο αλλά και να τους διαβεβαιώσουμε ότι η διαφύλαξη των δικαιωμάτων τους αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα».

παραγωγη ριγανελαιου

Σύμφωνα με τον ποντίφικα πρέπει να δοθούν ευρύτερες ευκαιρίες νόμιμης εισόδου στις χώρες προορισμού των μεταναστών, «με ανθρωπιστικούς διαδρόμους» και «με μια κατάλληλη και αξιοπρεπή πρώτη δυνατότητα φιλοξενίας».


παραγωγη ριγανελαιου

όπερα της ρώμης

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, ο Πάπας τάσσεται υπέρ της απλούστευσης των διαδικασιών για τη χορήγηση βίζας για ανθρωπιστικούς λόγους και για την επανένωση των οικογενειών. «Οι μαζικές απελάσεις μεταναστών και προσφύγων δεν είναι κατάλληλη λύση, ιδίως όταν αυτές πραγματοποιούνται προς χώρες οι οποίες δεν μπορούν να εγγυηθούν τον σεβασμό της αξιοπρέπειας και των θεμελιωδών δικαιωμάτων», τονίζει.


παιχνιδια για ραπουνζελ

Τέλος, επιμένει ότι πρέπει να ευνοηθεί «η κουλτούρα της συνάντησης», πολλαπλασιάζοντας τις ευκαιρίες διαπολιτισμικής ανταλλαγής, παρουσιάζοντας τις περιπτώσεις ουσιαστικής πολιτιστικής ένταξης και με προγράμματα που βοηθούν τις διάφορες κοινωνίες στο να κινηθούν προς την κατεύθυνση αυτή.

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

εγγραφες για νηπιαγωγεια

Βίντεο μάλιστα από τη στιγμή της έκρηξης του ηφαιστείου Ανάκ Κρακατόα («το Παιδί του Κρακατόα»), η οποία προκάλεσε το ορμητικό κύμα που «κατάπιε» τα πάντα στο πέρασμά του, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο «Guardian», προκαλώντας δέος και ανατριχίλα.


Ο ήχος και τα πλάνα τρομάζουν, ενδεικτικό του πόσο αδύναμος φαντάζει ο άνθρωπος, μπροστά στη μανία της φύσης.


συναγερμοι paradox skroutz

ραγα τοιχου

Οι εικόνες της έκρηξης μια μέρα πριν από την τραγωδία, αλλά και τις ώρες που ακολούθησαν μετά την καταστροφή, καταγράφηκαν από μέλη του Φορέα Διατήρησης Φυσικών Πόρων της Ινδονησίας.


εγγραφες για νηπιαγωγεια


καπνιστος σολωμος με ροκφορ

Πόσοι όμως συνολικά άνθρωποι στη Γη σήμερα έχουν άραγε περάσει τα 110 χρόνια, χωρίς αυτό να έχει επίσημα επιβεβαιωθεί; Η απάντηση είναι τρομερά δύσκολη, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος της Γης δεν τηρούνται τόσο παλαιά αρχεία γεννήσεων. Οι εκτιμήσεις των επιστημόνων πάντως είναι πως ζουν μάλλον 150 έως 600 υπεραιωνόβιοι, ενώ σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνούν τους 1.000.


καπνιστος σολωμος με ροκφορ

αρκας εκλογες 2015

Το μυστικό της μακροζωίας τους είναι εξίσου βαθύ. Πολλές επιστημονικές ομάδες μελετούν εξονυχιστικά το DNA των αιωνόβιων (άνω των 100) και των υπεραιωνόβιων (άνω των 110) μήπως βρουν κάποιο γενετικό «κλειδί» που να εξηγεί το συγκριτικό πλεονέκτημά τους, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει έλθει στο φως κάτι σίγουρο και ευρύτερα αξιοποιήσιμο.


Πρόσφατα, σύμφωνα με τους «Τάιμς της Νέας Υόρκης», ο μη κυβερνητικός οργανισμός Betterhumans έδωσε ελεύθερη πρόσβαση σε κάθε ενδιαφερόμενο ερευνητή στη μεγαλύτερη έως τώρα βάση γενετικής ανάλυσης δειγμάτων DNA από περίπου 30 υπεραιωνόβιους. Η ελπίδα είναι ότι ίσως κάποια μέρα μια γονιδιακή θεραπεία ή ένα φάρμακο επιτρέψει σε όλους τους ανθρώπους να γιορτάζουν τα 110 γενέθλιά τους. Εταιρείες όπως η μυστικοπαθής Calisto, θυγατρική της Google, βρίσκονται στο κυνήγι ενός τέτοιου «ελιξήριου».


φυτεψτε λεμονια

Η Ιαπωνία «πρωταθλήτρια» μακροζωίας


Σύμφωνα με τα στοιχεία της διεθνούς Ομάδας Ερευνών Γεροντολογίας, η Ιαπωνία είναι η χώρα με τους περισσότερους υπεραιωνόβιους. Από τους 94 επιβεβαιωμένους ανθρώπους άνω των 111 ετών, οι 24 ζουν στην Ιαπωνία. Στην πρώτη δεκάδα των γηραιότερων εν ζωή ανθρώπων (Top 10), οι μισοί (πέντε) προέρχονται από τη χώρα του «ανατέλλοντος Ηλίου».


Στη λίστα των ατόμων με ηλικία άνω των 111 ετών, υπάρχουν επίσης 23 από τις ΗΠΑ, εννέα από την Ιταλία, οκτώ από τη Γερμανία, επτά από τη Γαλλία, πέντε από την Ισπανία, τέσσερις από τη Βρετανία κ. α.


Μετά τον θάνατο της ιταλίδας Έμα Μοράνο στις 15 Απριλίου 2017 σε ηλικία 117 ετών και 137 ημερών και της τζαμαϊκανής Βάιολετ Μπράουν στις 15 Σεπτεμβρίου 2017 σε ηλικία 117 ετών και 189 ημερών, σήμερα ως γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο αναγνωρίζεται η Νάμπι Τατζίμα από την Ιαπωνία, η οποία γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1900 και, έχοντας γιορτάσει φέτος τα 117ά γενέθλιά της, πλέον διάγει το 118ο έτος της ζωής της.


Προ ημερών ήλθε στο φως η περίπτωση του χιλιανού Celino Villanueva Jaramillo ή Don Celino, ο οποίος εμφανίζεται να είναι άνω των 121 ετών, αφού, σύμφωνα με το δελτίο ταυτότητάς του, γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1896. Ο υπέργηρος άνδρας, που υπήρξε αγρότης, είναι σχεδόν τυφλός και κωφός, ενώ είναι αδύνατο να κινηθεί χωρίς βοήθεια.


Ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά για την ζωή του, καθώς εξαιτίας της ηλικίας του είναι σχεδόν αδύνατη η επικοινωνία μαζί του. Σύμφωνα με τα χιλιανά μέσα ενημέρωσης, έχασε το σπίτι του από πυρκαγιά σε ηλικία 99 ετών και μια γειτόνισσά του τον λυπήθηκε και αποφάσισε να τον φιλοξενήσει, επειδή δεν είχε κανέναν συγγενή.


Το πιστοποιητικό γέννησής του καταστράφηκε στην πυρκαγιά και η ταυτότητά του που ανανέωσαν οι αρχές της Χιλής, δίνουν ως ημερομηνία γέννησής του την 25η Ιουλίου 1896. Η υπεύθυνη του τοπικού ληξιαρχείου δηλώνει κατηγορηματικά, ότι σύμφωνα με τα αρχεία της υπηρεσίας, ο Don Celino είναι 121 ετών. Προς το παρόν, πάντως, εκκρεμεί η επίσημη επιβεβαίωση της ηλικίας του από ανεξάρτητη ομάδα ερευνητών.


Την πρώτη τριάδα των επιβεβαιωμένων εν ζωή υπεραιωνόβιων, μετά τη Τατζίμα, συμπληρώνουν η Τσίγιο Μιγιάκο επίσης από την Ιαπωνία, η οποία γεννήθηκε στις 2 Μαΐου 1901 και είναι περίπου 116,5 ετών και η Άνα Βέλα-Ρούμπιο από την Ισπανία, που γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1901 και πρόσφατα έκλεισε τα 116.


Το αξεπέραστο γυναικείο ρεκόρ των 122 και κάτι ετών

μετεφεραν

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ενόψει της ΔΕΘ, κάθε υπουργείο θα ετοιμάσει απολογισμό και προγραμματισμό προκειμένου να οργανωθεί η παρέμβαση του πρωθυπουργού ο οποίος θα παρουσιάσει αναλυτικά την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.


Ο κ. Τσίπρας θα προβεί και σε αποτίμηση του κυβερνητικού έργου, ενώ οι πυλώνες της οικονομικής πολιτικής θα είναι η ανάπτυξη και η κοινωνία.


Στη σύσκεψη συζητήθηκε επίσης το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα με τα νομοσχέδια των υπουργείων Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Βιομηχανίας και Δικαιοσύνης.


μετεφεραν

ο τι επιθυμειτε

καιρος ανα ωρα λεμεσος

Συζητήθηκαν ακόμα ζητήματα που αφορούν στη δεύτερη αξιολόγηση και την προετοιμασία της διαπραγμάτευσης, καθώς και ζητήματα σχετικά με την επιτάχυνση και τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου στον τομέα των επενδύσεων.

καθαρισμός κεφαλών εκτυπωτή hp

«Συγκεντρώνουμε αναφορές από τις επιπτώσεις του τσουνάμι που έπληξε τον Πορθμό Σούντα, ιδίως τις επαρχίες Σέρανγκ, Παντεγκλάνγκ και Νότιο Λαμπούνγκ», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Metro TV ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας, ο Σουτόπο Πουρουό Νουγκρόχο.


καθαρισμός κεφαλών εκτυπωτή hp

Εκατοντάδες σπίτια έχουν υποστεί ζημιές και δύο άνθρωποι αγνοούνται, πρόσθεσε.


βουλη σημερα προγραμμα

logifer εφαρμογεσ πληροφορικησ επε

Η υπηρεσία ανέφερε ότι το τσουνάμι προκλήθηκε από συνδυασμό υποθαλάσσιας κατολίσθησης που προκλήθηκε από ηφαιστειακή δραστηριότητα στο Ανάκ Κρακατάου και ένα παλιρροιακό κύμα.


Ανακοίνωση της μετεωρολογικής και γεωφυσικής υπηρεσίας της Ινδονησίας (BMKG) ανέφερε ότι «το τσουνάμι έπληξε αρκετές περιοχές στον Πορθμό Σούντα, ανάμεσά τους παραλίες στην επαρχία Παντεγκλάνγκ, Σέρανγκ και Νότιο Λαμπούνγκ».



Tsunami affects coast of Anyer, Banten, after activity of Volcano Mount Krakatau, Indonesia.

December 22, 2018
Akhwat Lombok#tsunami #indonesia #krakatau #krakatoa @spann @JimCantore @TomHall pic.twitter.com/0nEM4d8KHP

— Buitengebieden (@buitengebieden) December 22, 2018

μετεο σαλαμ

Οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων διαμορφώνονται σε χαμηλά επίπεδα 9 ετών με τους επενδυτές να προχωρούν σε αγορές βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων χρεογράφων.


μετεο σαλαμ

νεος μητροπολιτης λαγκαδα

tom and jerry's giant

Η απόδοση του δεκαετούς ομολόγου αναφοράς υποχώρησε σήμερα στο 4,3%, από 4,5% στη χθεσινή συνεδρίαση. Το spread, δηλαδή η διαφορά απόδοσης με το γερμανικό ομόλογα αναφοράς βρέθηκε στις 407 μονάδες βάσης, στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Απρίλιο του 2010.


Η απόδοση του διετούς ομολόγου υποχώρησε σήμερα στο 2,15%, από 2,4% στη χθεσινή συνεδρίαση, στα χαμηλότερα επίπεδα από το Δεκέμβριου του 2010.


Ο Charles Seville, διευθυντής του οίκου αξιολόγησης Fitch από το βήμα του 19ου Ετήσιου Συνεδρίου Invest in Greece που διοργάνωσε στη Νέα Υόρκη η Capital Link δήλωσε χθες πως η αναβάθμιση της αξιολόγηση της Ελλάδας σε «Β-» από «CCC» έγινε λόγω της βεβαιότητας πως η επόμενη κυβέρνηση της Ελλάδος θα είναι προσανατολισμένη στις μεταρρυθμίσεις και ως εκ τούτου δεν υπάρχει θέμα αναστροφής των όσων θετικών έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια στην ελληνική οικονομία.


Μπροστά σε πολυπληθές κοινό επενδυτών, αναλυτών και πολιτικών ο Charles Seville εστίασε στη μείωση του ρίσκου στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδος, λέγοντας ότι η επόμενη κυβέρνηση (.σ. σ. χωρίς να κατονομάσει τη Νέα Δημοκρατία) θα συνεχίσει την πορεία υλοποίησης των συμφωνημένων μεταρρυθμίσεων γεγονός που αποτελεί εγγύηση για τη συνέχιση του προγράμματος.


«Κατά την άποψη μας, το πολιτικό σκηνικό έχει γίνει πιο σταθερό και το ρίσκο ότι η επόμενη κυβέρνηση θα αντιστρέψει τα πολιτικά μέτρα του προγράμματος του ESM είναι περιορισμένο», είπε και προσέθεσε πως η Fitch Ratings εκτιμά ότι η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους θα βελτιωθεί, καθώς και ότι η αύξηση του ΑΕΠ και η δημοσιονομική πειθαρχία θα εξακολουθήσουν.

outdoor rooms on a budget photos

Οι αποκλίσεις αυτές εξακολουθούν να υφίστανται και για το λόγο αυτό δεν έχει ακόμη καταστεί εφικτό να κλειδώσει η συμμετοχή του Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα. Το Eurogroup ζήτησε χθες από τους θεσμούς να καταρτίσουν μια νέα ανάλυση βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους ενσωματώνοντας τα πλέον πρόσφατα δεδομένα σε αυτή.


Ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ δήλωσε χθες μετά το Eurogroup πως οι θεσμοί ανέλαβαν να προετοιμάσουν την «τελική ανάλυση» βιωσιμότητας του χρέους με βάση τη συμφωνία που επετεύχθη σε επίπεδο στελεχών το προηγούμενο Σάββατο στην Αθήνα και τις προβλέψεις που συμφωνήθηκαν στο πλαίσιο αυτό. Όπως είπε, αυτή η ανάλυση θα αποτελέσει τη βάση για να προσδιοριστεί το τι χρειάζεται για να επιτευχθεί η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.


outdoor rooms on a budget photos

εκμισθωση εννοια

δολωμα για ψαρια

Αλλά και για το πώς θα επιτευχθεί η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους το χθεσινό Eurogroup έδωσε σαφείς απαντήσεις. Ο πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Ευρωομάδας ξεκαθάρισε πως η ελάφρυνση του χρέους θα λαμβάνει υπόψη τα όσα μέτρα αποφασίσθηκαν τον Ιούνιο του 2017.



την γαλάτειαν και μίαν καλύβην

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Το Έθνος» με το πρόγραμμα, θα επιδοτείται το ενοίκιο ή το στεγαστικό δάνειο με ποσά από 70 ευρώ ως 210 ευρώ τον μήνα ενώ τα κριτήρια θα είναι εισοδηματικά και περιουσιακά.


την γαλάτειαν και μίαν καλύβην

κοιλαδα πεταλουδων ροδου χαρτης

Έτσι, για παράδειγμα, για ένα μονοπρόσωπο νοικοκυριό χωρίς παιδιά το ποσό καθορίζεται στα 70 ευρώ το μήνα. Από εκεί και πάνω για κάθε μέλος της οικογένειας, ενήλικο ή ανήλικο προστίθενται 35 ευρώ το μήνα.


περιεργεσ στασεισ του σεχ

Για ένα ζευγάρι χωρίς παιδί δηλαδή το ποσό θα είναι στα 105 ευρώ, για ένα ζευγάρι με ένα παιδί στα 140 ευρώ, για ένα ζευγάρι με δύο παιδιά στα 175 ευρώ κ. ο.κ.


Σε ό, τι αφορά σε μονογονεϊκές οικογένειες και τα νοικοκυριά με απροστάτευτα τέκνα το ποσό για το πρώτο παιδί καθορίζεται στα 70 ευρώ.


Πώς παίρνουμε το επίδομα


Για να πάρει κανείς το επίδομα θα πρέπει να κάνει αίτηση σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα η οποία θα δημιουργηθεί άμεσα για τον σκοπό αυτό.


Τα κριτήρια


Τα κριτήρια φαίνεται ότι θα είναι ελαφρώς βελτιωμένα σε σχέση με τα όσα είχαν ήδη γίνει γνωστά από το καλοκαίρι, ωστόσο όλα δείχνουν ότι σε ό, τι αφορά στην ακίνητη περιουσία θα υπάρχει μια κλιμάκωση από τα 120.000 ως τα 180.000 ευρώ, ανάλογα με τα μέλη του νοικοκυριού, ενώ σε ό, τι αφορά στο εισόδημα αυτό θα ξεκινάει από τα 7.000 τον χρόνο για ένα μονοπρόσωπο νοικοκυριό και θα φτάνει ως τις 21.000 ευρώ τον χρόνο για οικογένειες με παιδιά.

γευστικο σουβλακια αιγαλεω

Με εντολή του κ. Πιτσιλή η φορολογική διοίκηση θα δώσει βάρος και σε υποθέσεις που αφορούν σε διασταυρωτικούς ελέγχους ενδοκοινοτικών συναλλαγών και ειδικά σε υποθέσεις ταυτόχρονων ελέγχων που διενεργούνται από ελληνικές και αλλοδαπές φορολογικές αρχές, καθώς και σε υποθέσεις που αφορούν σε επιβολή προστίμων.


Στόχος είναι να εξέλθουν από το τέλμα συγκεκριμένες υποθέσεις τις οποίες διερευνούν αλλοδαπές φορολογικές αρχές, αλλά για μη διευκρινιζόμενους λόγους έχουν «κολλήσει» στην Ελλάδα.


Παράλληλα, το βάρος πέφτει σε υποθέσεις που προέκυψαν από εισαγγελικές παραγγελίες, εντολές ανακριτικών και προανακριτικών πράξεων, περιλαμβανομένων αιτημάτων και εντολών διενέργειας φορολογικών ελέγχων που έχουν προκύψει από εντολή οποιασδήποτε εισαγγελικής ή δικαστικής αρχής και διατηρούνται στην ΑΑΔΕ.


γευστικο σουβλακια αιγαλεω

το τρελο κεικ

κρατικα μουσεια αθηνας

επιπτωσεις στο περιβαλλον απο το ρολοι

Για την εγγραφή των επιτυχόντων λειτουργεί και φέτος το σύστημα της υποχρεωτικής ηλεκτρονικής εγγραφής χωρίς την αναγκαιότητα κατάθεσης δικαιολογητικών και χωρίς να απαιτείται η μετάβαση των επιτυχόντων στις Σχολές και τα Τμήματα επιτυχίας τους. Με τον τρόπο αυτό οι επιτυχόντες δεν επιβαρύνονται με το πρόσθετο κόστος της μετακίνησης για την εγγραφή τους και με την επιπλέον διαδικασία της συλλογής και αποστολής δικαιολογητικών.


νεα απο τυρο αρκαδιας

Η διαδικασία εγγραφής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση πραγματοποιείται κατά το ανωτέρω διάστημα με αίτηση των επιτυχόντων για τη Σχολή ή το Τμήμα επιτυχίας τους μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister. it. minedu. gov.gr, εισάγοντας τον 8ψηψιο κωδικό εξετάσεων υποψηφίου και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου. Η εφαρμογή βρίσκεται σε λειτουργία από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου.


επιπτωσεις στο περιβαλλον απο το ρολοι

bo χριστινα σαλτη 2015

Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική εφαρμογή οι σχολικές μονάδες παρέχουν υποστήριξη στους επιτυχόντες όσον αφορά τους κωδικούς πρόσβασης, ενώ μετά την είσοδο στην εφαρμογή θα υπάρχει διαθέσιμο αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης για τη διευκόλυνσή τους, καθώς και συνοπτικές οδηγίες σε κάθε βήμα.


Μέσα από την ηλεκτρονική εφαρμογή οι επιτυχόντες, στην περίπτωση που έχουν εγγραφεί από προηγούμενο έτος σε Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα δηλώνουν τη Σχολή ή το Τμήμα στο οποίο είναι ήδη εγγεγραμμένοι και θα αιτούνται ταυτόχρονα τη διαγραφή τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή στη νέα Σχολή ή στο νέο Τμήμα.

εξομοιωτης πυροσβεστικης

Σε ομιλία που εκφώνησε στη διάρκεια τελετής αποφοίτησης αξιωματικών του στρατού, ο Ερντογάν τόνισε πως η Τουρκία λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα ως απάντηση στην πτώση της ισοτιμίας της λίρας και αρχίζει να βλέπει συγκεκριμένα αποτελέσματα από τα μέτρα αυτά.


Στη διάρκεια της ίδιας ομιλίας, ο Ερντογάν δήλωσε επίσης πως η Τουρκία χρειάζεται τις ρωσικής κατασκευής συστοιχίες πυραύλων εδάφους-αέρος S-400 και θα τις προμηθευθεί το συντομότερο δυνατόν.


εξομοιωτης πυροσβεστικης

39 εβδομαδα κυησης τραχηλος

Οι ΗΠΑ έχουν εκφράσει ανησυχία πως η σχεδιαζόμενη από τη σύμμαχό τους στο ΝΑΤΟ Τουρκία ανάπτυξη των S-400 μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια ορισμένων αμερικανικής κατασκευής όπλων και άλλων τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται από την Τουρκία, περιλαμβανομένων των αεριωθουμένων F-35.


δεκαθλο παπουτσια

Στην ομιλία του κατά την τελετή αποφοίτησης των αξιωματικών του στρατού, ο Ερντογάν δήλωσε πως η Τουρκία χρειάζεται επίσης τα μαχητικά F-35 και θα συνεχίσει να πληρώνει τις δόσεις της για να τα προμηθευθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά θα προμηθευθεί αεριωθούμενα από αλλού αν οι ΗΠΑ σταματήσουν την παράδοση των μαχητικών αεροπλάνων F-35.

κυρα φροσυνη ξενοδοχειο σκιαθος

Όλο το προηγούμενο διάστημα οι επιτελείς της Βουλής δέχονταν «πιέσεις» από τους δύο νέους αντιπροέδρους Δημήτρη Καμμένο (ΑΝΕΛ) και Μάριο Γεωργιάδη (Ένωση Κεντρώων), προκειμένου να τους διατεθεί ξεχωριστό γραφείο, όπως συμβαίνει και με τους άλλους αντιπροέδρους. Αναζητήθηκε η καλύτερη δυνατή λύση, ώστε να είναι όλοι όσο το δυνατόν περισσότερο ικανοποιημένοι.


ολυμπιακος τσσκα 2015 μεταδοση

Η Ένωση Κεντρώων που διαθέτει, όπως έλεγαν από τη Βουλή, τα λιγότερα γραφεία, θα πάρει τελικά το γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που γειτονιάζει με τα δικά της και σε αυτό θα μεταφερθεί ο πρόεδρος του κόμματος. Ο Θ’ αντιπρόεδρος Μάριος Γεωργιάδης, θα «καθίσει» στο γραφείο που είχε διατεθεί μέχρι πρότινος στον Βασίλη Λεβέντη.


Οι αλλαγές στο χωροταξικό της Βουλής φέρνουν στο ισόγειο και τον Η’ αντιπρόεδρο της Βουλής, βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένο. Παρότι τα γραφεία όλων των αντιπροέδρων βρίσκονται στον πρώτο όροφο του Κοινοβουλευτικού Μεγάρου, το δικό του θα είναι εφεξής δίπλα σε αυτά της Ένωσης Κεντρώων. Οι υπηρεσίες Νομοθετικού Έργου που στεγάζονταν εκεί μέχρι σήμερα, θα μεταφερθούν στον δεύτερο όροφο.


κυρα φροσυνη ξενοδοχειο σκιαθος

δεη βλαβεσ ηρακλειο

κοστος εγκαταστασης φωτοβολταικων ανα kw

«Έφυγε αυτός ο Ιούλιος που μας μαύρισε τις ψυχές... Και η ζωή συνεχίζεται με όλες τις δυσκολίες... Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η ομάδα των Γυναικών αύριο και των Αντρών σε μια εβδομάδα... Αυτή η προσπάθεια θα είναι αφιερωμένη στις οικογένειες που θρηνούν και στους πληγέντες... Κουράγιο σε όλους...», έγραψε ο Πετρούνιας στο λογαριασμό του στο instagram.


κοστος εγκαταστασης φωτοβολταικων ανα kw

κεντρο ψυχικης υγειας σπαρτη




ερωτηματικό τί

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

ποτιστρες βοοειδων

"Αν δεν αλλάξουμε τη νομοθεσία, αν δεν ξεφορτωθούμε αυτά τα παραθυράκια με τα οποία οι δολοφόνοι επιτρέπεται να έρχονται στη χώρα και να συνεχίσουν να σκοτώνουν (...) αν δεν το αλλάξουμε, τότε ας κλείσουμε" τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες, είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.


Ο Τραμπ μιλούσε στον Λευκό Οίκο, σε ένα πάνελ των υπηρεσιών επιβολής του νόμου που συζητούσε τη δράση της συμμορίας MS-13. "Θα ήθελα να δω ένα κλείσιμο αν δεν φροντίσουμε αυτό το ζήτημα", πρόσθεσε.


χαρτοφυλακες πειραιας

vodafone rent a car

Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο προσπαθούν να καταλήξουν σε μια συμφωνία για τα όρια δαπανών, δύο ημέρες πριν λήξει η προσωρινή παράταση του προϋπολογισμού.


ποτιστρες βοοειδων

Σύμφωνα με τον Δημοκρατικό γερουσιαστή Τσακ Σούμερ, οι Ρεπουμπλικάνοι υποσχέθηκαν να διοργανώσουν μια ανοιχτή συζήτηση για το μεταναστευτικό την επόμενη εβδομάδα στη Γερουσία.


"Στις σημερινές συναντήσεις μας ο (Ρεπουμπλικάνος, επικεφαλής της πλειοψηφίας) Μιτς Μακόνελ δεσμεύτηκε ότι θα έχουμε μια ανοιχτή διαδικασία την επόμενη εβδομάδα", είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους.

εκμεταλλευση ηλεκτρονικων παιχνιδιων

H ιστορία αυτών των παιδιών έχει ως εξής: οι μητέρες τους προσχώρησαν στον ISIS και πήραν μαζί και τα παιδιά τους στο ταξίδι για τη Συρία και το Ιράκ ή σε άλλες περιπτώσεις έκαναν εκεί παιδιά αφού παντρεύτηκαν τζιχαντιστές. Οι Αρχές κάνουν λόγο για τουλάχιστον έξι ανήλικα τα οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις φυλακές του Ιράκ.


μικροβιολογος αθηνα κεντρο

Ένα από αυτά τα ανήλικα είναι το παιδί της Γερμανίδας ισλαμίστριας Λίντα Β., η οποία είναι μόλις 16 ετών και συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο στη Μοσούλη από τις ιρακινές Αρχές. Σήμερα η Λίντα βρίσκεται με το μόλις μερικών μηνών βρέφος της σε στρατιωτικές φυλακές της Βαγδάτης.


ενωνω τα γραμματα

Η έφηβη είναι μόνο μια από τους 940 Γερμανούς πολίτες που ριζοσπαστικοποιήθηκαν σε τέτοιο σημείο ώστε να πάρουν την απόφαση να πάνε να βοηθήσουν επιτόπου το Ισλαμικό Κράτος. Περίπου 200 από αυτούς είναι γυναίκες και πολλές έχουν παιδιά.


εκμεταλλευση ηλεκτρονικων παιχνιδιων

Στόχος των γερμανικών Αρχών είναι να επιστρέψουν αυτά τα παιδιά πάλι στη Γερμανία και να τα φροντίσουν αρχικά οι συγγενείς τους, αφού οι μητέρες μάλλον δεν πρόκειται να βγουν σύντομα από τη φυλακή, αναφέρει η Deutsche Welle.


Σύμφωνα με τον ιρακινό πρωθυπουργό, Χαιντάρ αλ Αμπάντι, η Λίντα Β. θα βρεθεί ενώπιον δικαστηρίου και, εάν αποδειχθεί η συμμετοχή της σε ανθρωποκτονία αθώων ανθρώπων, ενδέχεται να αντιμετωπίσει μέχρι και τη θανατική ποινή.


Εκστρατεία προσέλκυσης γυναικών


Το 2014 το Ντάες ξεκίνησε μια μεγάλη εκστρατεία, με την οποία θέλησε να προσελκύσει κορίτσια και νεαρές γυναίκες για να ταξιδέψουν στη Συρία και το Ιράκ. Με φωτογραφίες νεαρών ανδρών, γυναικών με μπούρκα που λατρεύουν τους μαχητές τους και επινοημένες ρομαντικές ιστορίες, στόχευαν σε γυναίκες μεταξύ άλλων στη Γερμανία.


«Αυτή η καμπάνια παρότρυνε πολλές νέες γυναίκες να μεταβούν εκεί και να παντρευτούν έναν μαχητή, να φροντίζουν για το νοικοκυριό και να κάνουν παιδιά, τις μελλοντικές γενιές των μαχητών που θα στηρίξουν το χαλιφάτο», λέει η Σουζάνε Σρέτερ, ειδική σε θέματα που αφορούν το Ισλάμ, και επισημαίνει ότι οι μαχητές που κατάγονταν από άλλες χώρες δεν είχαν γυναίκες και γι’ αυτό το "ισλαμικό κράτος" προσπάθησε να τις φέρει από τις χώρες καταγωγής τους.


Μια από αυτές τις γυναίκες ήταν η Νάντια Ραμαντάν, η οποία συνελήφθη από κούρδους Πεσμεργκά στην προσπάθειά της να εγκαταλείψει τη Ράκα της Συρίας. Πριν από τρία χρόνια η 31χρονη Γερμανίδα είχε πάει στη Συρία όπου παντρεύτηκε έναν τζιχαντιστή από το Αμβούργο. Μαζί έχουν δύο παιδιά, τριών ετών και πέντε μηνών. Σε βίντεο απευθύνεται στη Γερμανίδα καγκελάριο και ζητάει να επιστρέψει μαζί με τα παιδιά της στη Γερμανία.


Κίνδυνος τα παιδιά για τη Γερμανία;


Η επιστροφή αυτών των παιδιών όμως εξετάζεται και από την άποψη της ασφάλειας στη Γερμανία. «Αυτό είναι ένα από τα προβλήματα τα οποία θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε ως κοινωνία. Τα παιδιά αυτών των γυναικών, που είχαν πάει στη Συρία και το Ιράκ για να υπηρετήσουν το ψευδο-χαλιφάτο, πιθανόν έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί. Μπορεί να έχουν ψυχολογικά τραύματα. Και αυτά είναι σημαντικά προβλήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε» λέει η Σουζάνε Σρέτερ, Γερμανίδα ειδικός σε θέματα που αφορούν το Ισλάμ.


Ωστόσο, όσο μικρότερα σε ηλικία είναι τα παιδιά, τόσο μικρότερος είναι και ο κίνδυνος. Σύμφωνα με περσινό δημοσίευμα της Washington Post, η πολεμική εκπαίδευση των παιδιών που βρίσκονται στα χέρια του Ισλαμικού Κράτους ξεκινά στην ηλικία των έξι ετών. Όταν βρίσκονται πια στην εφηβεία θα πρέπει να είναι έτοιμα για επίθεση αυτοκτονίας.

ελληνικη ομαδα ειδικων αποστολων

Ο δήμος Σπετσών διοργάνωσε την «Αρμάτα» που περιλαμβάνει μια σειρά εκδηλώσεων, οι οποίες κορυφώνονται με την αναπαράσταση της πυρπόλησης ομοιώματος της τουρκικής ναυαρχίδας, μέσα σε μία πανδαισία πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών.


ελληνικη ομαδα ειδικων αποστολων

«Οι Σπετσιώτες 156 χρόνια μετά συνεχίζουμε να τιμούμε την κορυφαία για το νησί μας επέτειο. Οι Σπετσιώτες συνεχίζουμε να γιορτάζουμε και να θυμόμαστε γεγονότα και μορφές που άφησαν το στίγμα τους ανεξίτηλο στην πορεία αυτού του τόπου» επισήμανε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Σπετσών, Παναγιώτης Λυράκης.


Ακόμη σημείωσε: «Ο τόπος αυτός ανέδειξε άγιους κι ήρωες, καπετάνιους και καπετάνισσες, επώνυμους κι ανώνυμους αγωνιστές κι εμείς συνεχίζουμε να τους θυμόμαστε και θα το κάνουμε πάντα, θα θυμόμαστε σε πείσμα των καιρών και της λεγόμενης παγκοσμιοποίησης. Γιορτάζουμε αυτή τη μέρα για να πάρουμε μαθήματα και παραδείγματα, κι αυτά δεν είναι μόνο νίκες κι αυτοθυσίες αλλά και ήττες και πικρές σελίδες κι εμφύλια πάθη, από όλα διδασκόμαστε, όλα μας καθοδηγούν και μας παραδειγματίζουν, όλα είναι ωροδείκτες στην πορεία μας σαν έθνος και κοινωνία».


πολυποδασ και υπογονιμοτητα

μεγαλυτερη αραχνη στον κοσμο

Καταλήγοντας, τόνισε: «Οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται είναι ευκαιρία στοχασμού των περασμένων, οπωσδήποτε εθνικής ανάτασης, ανάπαυλας από την καθημερινότητα κι ευκαιρία συγκέντρωσης κι ανταμώματος εδώ στις Σπέτσες της θυσίας, της ομορφιάς, του τουρισμού. Εύχομαι όλοι να είμαστε προσανατολισμένοι στα ιδανικά του ‘'ελευθερία, δημοκρατία κι αλληλεγγύη''».


Επιπλέον, λίγο πριν την έναρξη της αναπαράστασης της ναυμαχίας τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι καθώς και για τον Φίλιππο Δεμερτζή - Μπούμπουλη εμπνευστή και δημιουργό του μουσείου της Μπουμπουλίνας.

hyundai coupe 2000 года отзывы

Απαντώντας σε ερωτήσεις για την Ελλάδα που μεταξύ άλλων αφορούσαν και σε θέματα διαφάνειας η Κριστίν Λαγκάρντ επανέλαβε τη θέση του ΔΝΤ πως η Ελλάδα πρέπει να διευρύνει τη φορολογική βάση στο φόρο εισοδήματος για να επιτρέψει μια πιο δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών. «Πολλοί λίγοι άνθρωποι σηκώνουν σήμερα το βάρος της φορολογίας», ανέφερε σχετικά.


Η ίδια σημείωσε ακόμη πως απαιτούνται περαιτέρω μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό σύστημα, ώστε να βελτιωθεί η βιωσιμότητα του και να επιτρέψει μια πιο στοχευμένη προστασία εκείνων που είναι πιο ευάλωτοι.


κοκα κολα χρηματιστηριο

που λενε το φλυτζανι αθηνα

«Προσπαθήσαμε στις δυο εκθέσεις, με απόλυτη ειλικρίνεια, να είμαστε αυτοί που θα πούμε την σκληρή αλήθεια για την Ελλάδα. Αναγνωρίσαμε όμως στις δύο εκθέσεις την τεράστια συλλογική προσπάθεια και τις μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού και είπαμε ότι κάποιες μεταρρυθμίσεις έχουν γίνει. Αλλά επίσης είπαμε ότι κάποιες μεταρρυθμίσεις βρίσκονται ακόμα μπροστά μας. Οι μεταρρυθμίσεις είναι απολύτως αναγκαίες», σημείωσε.


hyundai coupe 2000 года отзывы

Για την αντίδραση των ελληνικών Αρχών στο περιεχόμενο των εκθέσεων του ΔΝΤ η Γενική Διευθύντρια του Ταμείου είπε πως από την πλευρά του Ταμείου έγινε προσπάθεια οι εκθέσεις να αποτυπώνουν με ειλικρίνεια το που βρίσκεται η ελληνική οικονομία και το τι πρόοδος έχει συντελεστεί. «Στις ελληνικές αρχές δεν άρεσαν κάποια από τα πράγματα που είπαμε», σημείωσε η επικεφαλής του Ταμείου.


Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τα στατιστικά στοιχεία της Ελλάδος ανέφερε πως η έλλειψη δημοσιονομικής διαφάνειας ήταν ένα από τα θέματα που οδήγησαν στην ελληνική κρίση το 2010.



Το ελληνικό έλλειμμα αναθεωρήθηκε από το 6% στο 13% και υψηλότερα και τα στοιχεία της χώρας διαρκώς αναθεωρούνταν από την Eurostat», είπε και προσέθεσε με νόημα πως δεν γνωρίζει το εάν «η δουλειά στο σκέλος της στατιστικής διαφάνειας έχει ολοκληρωθεί.


δουλεια σε προμοσιον

"Ορκίζομαι να αναλάβω όλες τις εξουσίες της προεδρίας για να διασφαλίσω το τέλος αυτού του σφετερισμού", δήλωσε νωρίτερα σήμερα μπροστά από ένα πλήθος ο 35χρονος Γκουάιδο, αυτοανακηρυσσόμενος πρόεδρος της χώρας.


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναγνώρισε τον Γκουάιδο προσωρινό πρόεδρο της Βενεζουέλας, με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο να καλεί τον πρόεδρο Νικολάς Μαδουρό να παραιτηθεί, ενώ παρότρυνε τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας της Λατινικής Αμερικής να στηρίξουν τις προσπάθειες για αποκατάσταση της δημοκρατίας.


δουλεια σε προμοσιον

τουρκικα πολεμικα αεροπλανα

volvo λεωφορος αθηνων

Σε ερώτηση που του τέθηκε από δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο αν εξετάζει την αποστολή του αμερικανικού στρατού στην Βενεζουέλα, ο Τραμπ απάντησε: "Δεν εξετάζουμε τίποτε, αλλά όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι".


Με τηλεοπτικό του διάγγελμα από το προεδρικό παλάτι, ο Μαδούρο κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι αποπειράται να προβεί σε πραξικόπημα με την στήριξη των ΗΠΑ, ανακοινώνοντας την απόφασή του να διακόψει τις διπλωματικές και πολιτικές σχέσεις με την "ιμπεριαλιστική κυβέρνηση των ΗΠΑ".


Ο αριστερός πρόεδρος της Βολιβίας Εβο Μοράλες επανεπιβεβαίωσε την μακρά του συμμαχία με τον πρόεδρο Μαδούρο και με tweet του προσφέρθηκε να σταθεί στο πλευρό της Βενεζουέλας ενάντια στην ανάμιξη των ΗΠΑ, όπως τόνισε, στις υποθέσεις των χωρών της Νοτίου Αμερικής.


"Η αλληλεγγύη μας είναι με το λαό της Βενεζουέλας και τον αδερφό μας Νικολάς Μαδούρο, σε αυτές τις κρίσιμες ώρες στις οποίες οι δαγκάνες του ιμπεριαλισμού επιδιώκουν ξανά να πληγώσουν θανάσιμα την δημοκρατία και την αυτοδιάθεση των λαών της Νοτίου Αμερικής", είπε ο Μοράλες.


Η Γουατεμάλα σύμμαχος των ΗΠΑ, μέσω της υπουργού Εξωτερικών, Σάντρα Ζόβελ, έγινε το πρώτο κράτος της Κεντρικής Αμερικής που αναγνώρισε εντός λίγων ωρών τον Γκουαϊδό ως προσωρινό πρόεδρο της Βενεζουέλας.


Η Αργεντινή, δια του προέδρου της Μαουρίσιο Μάκρι, ο Κολομβιανός πρόεδρος Ιβάν Ντούκερ, ο Χιλιανός πρόεδρος Σεμπάστιαν Πινέρα, ο Παραγουανός πρόεδρος Μάριο Αμπντο αναγνώρισαν επίσης τον Γκουαϊδό ως προσωρινό πρόεδρο της Βενεζουέλας.


Η κυβέρνηση της Βραζιλίας επίσης αναγνώρισε τον 35χρονο πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης ως πρόεδρο της Βενεζουέλας, όπως και το υπουργείο Εξωτερικών του Περού τονίζοντας ότι θα στηρίξει την ειρηνική και δημοκρατική μετάβαση εξουσίας στην Βενεζουέλα το συντομότερο δυνατό.


Από την πλευρά του το Μεξικό ανέφερε δεν βλέπει μια αλλαγή πολιτικής απέναντι στην Βενεζουέλα "προς το παρόν", δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών και εκπρόσωπος του προέδρου του Μεξικού ανέφερε ότι η χώρα συνεχίζει να αναγνωρίζει τον Μαδούρο ως πρόεδρο της Βενεζουέλας.


Πηγές του υπουργείου Εξωτερικών της Ουρουγουάης ανέφεραν ότι η χώρα συνεχίζει να αναγνωρίζει τον Μαδούρο ως πρόεδρο της Βενεζουέλας.


Η Γαλλία πραγματοποιεί διαβουλεύσεις με ευρωπαίους εταίρους για την κατάσταση στην Βενεζουέλα, ανέφερε ένας αξιωματούχος της γαλλικής προεδρίας στο πρακτορείο Reuters. "Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση", τόνισε.


Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ εξέφρασε ελπίδα ότι η Ευρώπη, ενωμένη, θα στηρίξει τις "δημοκρατικές δυνάμεις" στην Βενεζουέλα.

ραδιοφωνικοι σταθμοι προγραμμα

Μάλιστα ο Ντιμιτρόφ κάλεσε τις άλλες χώρες να ακολουθήσουν το μοντέλο της Συμφωνίας των Πρεσπών λέγοντας ότι πρέπει να αναληφθεί σύντομα δράση για μια σειρά προβλημάτων, από τις διπλωματικές διενέξεις έως το ζήτημα της Παιδείας και της Υγείας, ώστε να σταματήσει η φυγή νέων ανθρώπων από την περιοχή προς άλλες χώρες.


ραδιοφωνικοι σταθμοι προγραμμα

κοτσύφι φροντιδα

«(σ. σ. Η Συμφωνία των Πρεσπών) βάζει τα θεμέλια για τη δημιουργία ενός κλίματος που θα κάνει το αδύνατο να γίνεται δυνατό», σχολίασε.


θερμαντικα μπανιου σκρουτζ

Όπως αναφέρει το πρακτορείο, ο Νίκολα Ντιμιτρόφ και ο Έλληνας τότε ομόλογός του Νίκος Κοτζιάς είναι ανάμεσα στους αρχιτέκτονες της Συμφωνίας των Πρεσπών, που συνήφθη τον Ιούνιο του 2018 και είχε στόχο να τερματιστεί μια μακροχρόνια διαμάχη ανάμεσα στις δύο γειτονικές χώρες.


Ωστόσο, επισημαίνει ο συντάκτης του πρακτορείου, η σαμπάνια που άνοιξαν οι ηγέτες των δύο χωρών όταν υπέγραψαν τη συμφωνία ήταν ουσιαστικά μόνο το πρελούδιο σε μια πολύμηνη πολιτική κόντρα στο εσωτερικό και των δύο χωρών με εθνικιστές επικριτές της συμφωνίας σε αμφότερες τις χώρες να διαμαρτύρονται για τη νέα ονομασία. Το πρακτορείο προσθέτει ότι δεκάδες χιλιάδες άτομα διαδήλωσαν στην Αθήνα ενόψει της ψηφοφορίας.



κατερινα καινουργιου περιττα κιλα

«Η κυβέρνηση δεν σχεδιάζει και δεν επιθυμεί εκλογές, αλλά ούτε και δημοψήφισμα», ήταν η απάντηση του υπουργού Εσωτερικών, στην ερώτηση του CNN Greece στο ενδεχόμενο εμπλοκής στη διαπραγμάτευση.


Capture


κατερινα καινουργιου περιττα κιλα

φύτεμα αμπελιού

Ο κ. Σκουρλέτης έστρεψε τα πυρά του κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατηγορώντας την πως τη στιγμή της εθνικής προσπάθειας, ενδιαφέρεται για το εσωτερικό του κόμματος και όχι για την χώρα.


πεδιλα χαμηλα επισημα

«Η κυβέρνηση προσπαθεί να αντιταχθεί σε προτάσεις που θέλουν να μειώσουν το αφορολόγητο στους πολίτες. Η κυβέρνηση επιχειρεί να μην δεχτεί προτάσεις για μείωση στις προσωπικές διαφορές στις συντάξεις. Και η αντιπολίτευση, αντί να τοποθετηθεί, ζητά εκλογές και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι ροκανίζει τον χρόνο».


Ο κ. Σκουρλέτης έκανε αναφορά και στην επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο και του καταλόγισε ότι στις επαφές του στο εξωτερικό υποστήριξε πως οι υπερβολικές απαιτήσεις οφείλονται στην κυβέρνηση.


16022017parousiashtporikouastynomou009


Ο Υπουργός εσωτερικών κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για ανεύθυνη εθνική στάση και έστρεψε τα πυρά του κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας πως τον ενδιαφέρει μόνο να πέσει η κυβέρνηση. Ενώ, δεν άφησε έξω, ούτε την Ντόρα Μπακογιάννη καταλογίζοντάς της, ότι ζήτησε να ποινικοποιηθεί η διαπραγμάτευση, Κάνοντας σαφές ότι μιλά για τη διαπραγμάτευση και όχι για την καθυστέρηση.


«Να ποινικοποιηθεί η στάση που θέλει να τα υπογράφει όλα. Η εθελόδουλη στάση. Εμείς δεν θα γίνουμε κήρυκες του διχασμού όπως η Νέα Δημοκρατία. Η οποία λίγους μήνες μετά τις εκλογές του 2015 ζητά νέες εκλογές για να συσπειρώσει το εσωτερικό του κόμματός της, αδιαφορώντας για τη χώρα»


16022017parousiashtporikouastynomou002


16022017parousiashtporikouastynomou008

γιατρευω συνωνυμα

Η ουραγός Κιέβο ήταν... αδύνατο να σταματήσει την πορεία της Γιουβέντους και με το... άνετο 3-0 η «Μεγάλη Κυρία» έβαλε ακόμα 3 βαθμούς στο σακούλι στην ολοκλήρωση της 20ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.


Στο 13' ο Κόστα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και στο 45' ο Εμρέ Καν έκανε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ρουγκάνι στο 84'. Η Γιουβέντους συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και έχει διαφορά 9 βαθμών από τη 2η Νάπολι.


ακεραιότητα συνωνυμα

Στην τέταρτη θέση της Serie A «σκαρφάλωσε» η Μίλαν, που επικράτησε 2-0 της Τζένοα στο «Λουίτζι Φεράρις», στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.


γιατρευω συνωνυμα

αγια βαρβαρα λυκοβρυση

Ο Μπορίνι στο 72΄ και ο Σούσο στο 83΄ πέτυχαν τα γκολ για τους «ροσονέρι», που χρειάστηκαν πάντως μερικές καλές επεμβάσεις του Ντοναρούμα και τη βοήθεια της τύχης στο δοκάρι του Βελόσο (αμέσως μετά το 1-0) για να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.


αγαμοι θυται θεσσαλονικη 2017

Ο ίδιος χαρακτηρίζει δεδομένη την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και υπογραμμίζει πως τα δημοσιονομικά μεγέθη είναι τέτοια που την προεξοφλούν. «Οι θυσίες του ελληνικού λαού με τη συνεχή επιμονή αλλά και την επίπονη προσπάθεια της κυβέρνησης έχουν πιάσει τόπο» δηλώνει ο κ. Φλαμπουράρης.


εξ υμων τι σημαινει

κροκοδειλος σλανγκ

Αναφορικά με τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για το χειρισμό των εθνικών θεμάτων, ο Αλέκος Φλαμπουράρης εκφράζει τη λύπη του, σημειώνοντας πως δεν πρόκειται για κριτική αλλά, όπως λέει, «αντιμάχεται "τυφλά" κάθε ενέργεια και κάθε θέση που εκφράζεται από την ελληνική κυβέρνηση χωρίς να ενδιαφέρεται ούτε για τον αντίκτυπο των απόψεών της στο εξωτερικό ούτε για τον αντίκτυπό τους στο εσωτερικό. Στις επανειλημμένες προκλήσεις να καταθέσει στον ελληνικό λαό τις δικές της προτάσεις, δεν το κάνει και ο λόγος είναι σαφής. Δεν θέλει να φανεί ότι είναι σε αντίθεση με τις δικές της πάγιες θέσεις, αλλά και τη λεγόμενη "εθνική γραμμή", στη χάραξη της οποίας ο χώρος της είχε πρωτεύουσα συμμετοχή. Προτιμά γραμμή μικροκομματικών συμφερόντων και φέρεται ως ο άξιος κληρονόμος της ελληνικής κατάρας που είναι ο διχασμός. Λυπάμαι. Όσο για τις "κόκκινες" γραμμές της κυβέρνησης είναι επαρκώς και με σαφήνεια διατυπωμένες από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών κι ας μην κάνουμε όλοι εξωτερική πολιτική στις συνεντεύξεις».


Σε ερώτηση ότι το ΔΝΤ και ο ΟΟΣΑ πιέζουν για να εφαρμοστούν νωρίτερα οι περικοπές των συντάξεων και η μείωση του αφορολόγητου, ο υπουργός Επικράτειας απαντά: «Θέλω να τονίσω ότι οποιοσδήποτε καλόπιστος και αντικειμενικός παρατηρητής μπορεί να διαπιστώσει ότι το θέμα αυτό δεν έχει προκύψει από το ΔΝΤ και τον ΟΟΣΑ, αλλά το αναδεικνύει συνεχώς η αντιπολίτευση, η οποία έχει μετατρέψει ένα θεωρητικό ενδεχόμενο σε βεβαιότητα. Η πραγματικότητα είναι, ότι η συζήτηση για τα δημοσιονομικά του 2019 δεν έχει καν αρχίσει και η αντιπολίτευση βιάζεται βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα τα μικροπολιτικά της συμφέροντα απέναντι στη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων φτωχών ανθρώπων. Η εκτίμησή μας είναι ότι η εικόνα της ελληνικής οικονομίας δεν δίνει έδαφος στους δανειστές για τέτοιες αξιώσεις, εξάλλου το αναγνωρίζουν και οι ίδιοι».


αγαμοι θυται θεσσαλονικη 2017

Ερωτηθείς για τη συνεργασία της κυβέρνησης με τους ΑΝΕΛ και τις κατά καιρούς διαφοροποιήσεις από τη μια ή την άλλη πλευρά, ο υπουργός Επικρατείας δηλώνει: «Η συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια στηρίζεται στην εντιμότητα, την εμπιστοσύνη, στη διαφάνεια και κυρίως στον σεβασμό των διαφορετικών ιδεολογικών προελεύσεων. Η συνεργασία μας συμβάλει στην έξοδο από τα μνημόνια, στην προσπάθεια για την καταπολέμηση της διαφθοράς και στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον για όλους αυτούς που υπέφεραν τα χρόνια της κρίσης. Όσο αυτά τηρούνται, κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει. Αυτό, βεβαίως, δεν εμποδίζει επιμέρους διαφοροποιήσεις, ακόμη και σε θέματα σοβαρά, ως προς τα οποία, θεμιτά ο καθένας μπορεί να διατυπώνει τις θέσεις του».


Στην ερώτηση για το εάν υπάρχουν παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη με αιχμή την υπόθεση Novartis, εξαπολύει επίθεση στη ΝΔ, για την οποία λέει οτι προσπάθησε να το χαρακτηρίσει σκευωρία, αλλά δεν τα κατάφερε.


«Όλος ο ελληνικός λαός επιθυμεί να ριχτεί φώς, για να μάθει επιτέλους τι, πώς και με ποιους πρωταγωνιστές πραγματοποιήθηκε» σχολιάζει ο κ. Φλαμπουράρης.


Προσθέτει πως «η μόνη, αλλά καθοριστική παρέμβασή μας στη δικαιοσύνη είναι η μη παρέμβασή μας. Αυτό έδωσε το αναγκαίο οξυγόνο, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει χωρίς τον φόβο της όποιας παρέμβασης και να δράσει όπως θεωρεί κάθε φορά σωστό. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που κάποτε ασκεί εμμέσως, διά των αποφάσεών της, δραστικότατη αντιπολίτευση στις πολιτικές μας αποφάσεις. Αυτά είναι πλέον αποδείξιμα από τα ίδια τα γεγονότα. Από την άλλη, δεν πρέπει να παραγνωρίζει κανείς, ότι η γενικότερη κρίση των θεσμών της μεταπολίτευσης δεν θα μπορούσε να την αφήσει ανεπηρέαστη, κάποιες παθογένειες υπάρχουν, ουδείς ισχυρότερος του περιβάλλοντός του άλλωστε. Πρέπει και η Δικαιοσύνη να δώσει τη μάχη του αύριο στα του οίκου της», καταλήγει ο υπουργός Επικρατείας.

n out burger secret menu

«Η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται σε μία θέση, εξερχόμενη από την οικονομική κρίση, να μπορεί να προσφέρει σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες σε διεθνή κεφάλαια σε μία σειρά από κλάδους. Υπό την προϋπόθεση βέβαια, ότι έχει ένα φιλικό επενδυτικό περιβάλλον, ένα σταθερό φορολογικό σύστημα και κυρίως ένα ρυθμιστικό πλαίσιο, το οποίο διευκολύνει και δεν δυσχεραίνει τις ξένες επενδύσεις», ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας πως όλες αυτές είναι προϋποθέσεις «που η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να διασφαλίσει».


λύσσα αγγλικα

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως το ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα είναι δεδομένο, όμως υπάρχει πάντα μία μεγάλη απόσταση μεταξύ της εκδήλωσης ενδιαφέροντος και της πραγματοποίησης σημαντικών επενδύσεων, που η χώρα μας τόσο πολύ χρειάζεται, προκειμένου να δημιουργήσει θέσεις απασχόλησης και να βγει από το φαύλο κύκλο της ύφεσης.


n out burger secret menu

βροχη φωτογραφιεσ


«Είχα επίσης την ευκαιρία να συζητήσω με τον Εμίρη τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής περιοχής της Μεσογείου, να εκφράσω τον έντονο προβληματισμό μου για την τουρκική επιθετικότητα και να ζητήσω και τη δική του μεσολάβηση, τη δική του παρέμβαση, προκειμένου να λυθεί το συντομότερο δυνατόν το ζήτημα της σύλληψης των δύο Ελλήνων αξιωματικών από τους Τούρκους, έτσι ώστε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στην Πατρίδα τους» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.


club of rome 10 kingdoms

Ο Τραμπ, ακόμη, διαβεβαίωσε ότι «αδημονεί να συνεργαστεί» με τον Άντρες Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ, μετά τη νίκη του κεντροαριστερού υποψήφιου στις προεδρικές εκλογές οι οποίες διεξήχθησαν την Κυριακή.


club of rome 10 kingdoms

«Υπάρχουν πολλά που μπορούν να γίνουν προς όφελος τόσο των ΗΠΑ, όσο και του Μεξικού!», ανέφερε μέσω Twitter ο ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας, η πολιτική του οποίου όσον αφορά τόσο το εμπόριο όσο και την παράτυπη μετανάστευση έχει βυθίσει τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών σε σοβαρή κρίση, τις έχει οδηγήσει σε ιστορικό ναδίρ.



Congratulations to Andres Manuel Lopez Obrador on becoming the next President of Mexico. I look very much forward to working with him. There is much to be done that will benefit both the United States and Mexico!


καραμανλης αμερικανοι

οπλισμος ρελε
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) July 2, 2018

σαλτσα μπαρμπεκιου σπιτικη

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:


σαλτσα μπαρμπεκιου σπιτικη

Αττική


Καιρός: αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.


εθνοσημο σκοπιων

Θεσσαλονίκη


Καιρός: αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.


λουις θερνουδα

Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 και βαθμιαία στα νοτιά βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

το παραξενο κοριτσι διπλα στον παπα

Έκθεση της Unicef που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη βαθμολόγησε την βρεφική θνησιμότητα παγκοσμίως, για το 2016.


τι ειναι η χρονια φλεγμονη

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, η μεγαλύτερη θνησιμότητα παρατηρείται στο Πακιστάν, όπου 1 στα 22 μωρά δεν καταφέρνουν να κρατηθούν στη ζωή πριν συμπληρώσουν τον πρώτο τους μήνα. Από την άλλη, η χώρα με την χαμηλότερη θνησιμότητα είναι η Ιαπωνία, όπου σημειώνεται ένας θάνατος ανά 1.111 γεννήσεις.


καιροσ ερετρια

Ακόμη ένα στοιχείο της έκθεσης που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι πως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο είχαν υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας νεογέννητων από χώρες όπως η Κούβα, η Γερμανία, το Ισραήλ, η Νότια Κορέα και η Σιγκαπούρη.


το παραξενο κοριτσι διπλα στον παπα

Οι 10 χώρες με την μεγαλύτερη θνησιμότητα


  • Πακιστάν

  • Κεντροαφρικανική Δημοκρατία

  • Αφγανιστάν

  • Σομαλία

  • Λεσότο

  • Γουινέα-Μπισσάου

  • Νότιο Σουδάν

  • Ακτή Ελεφαντοστού

  • Μάλι

  • Τσαντ

  • Πολλές από τις χώρες αυτές έχουν ζήσει τον πόλεμο, έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε καθαρό νερό, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ή έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές, δήλωσε ο επικεφαλής Υγείας της Unicef, Στέφαν Πίτερσον, ο οποίος βοήθησε στην διεξαγωγή και την ανασκόπηση της έκθεσης, όπως αναφέρει το CNNi.


    «Είναι μια τεράστια πρόκληση για τις χώρες αυτές, καθώς δεν έχουν επενδυθεί χρήματα για υπηρεσίες υγείας», είπε ο ίδιος. «Κάποιες από αυτές τις χώρες ξοδεύουν μόνο το 1% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος στην υγεία, ενώ το ποσοστό αυτό πρέπει να ανέρχεται σε τουλάχιστον 5%», σημείωσε.


    180220a3


    Οι 10 χώρες με την μικρότερη θνησιμότητα


  • Ιαπωνία

  • Ισλανδία

  • Σιγκαπούρη

  • Φινλανδία

  • Σλοβενία

  • Εσθονία

  • Κύπρος

  • Νότια Κορέα

  • Νορβηγία

  • Λουξεμβούργο

  • «Αυτές είναι οι χώρες που εδώ και πολύ καιρό δίνουν έμφαση στην ποιότητα της φροντίδας, τόσο για το μωρό, όσο και την μητέρα», σύμφωνα με τον Πίτερσον.


    «Εκπαιδεύουν τις γυναίκες. Γνωρίζουν πώς να αντιμετωπίζουν την εφηβική εγκυμοσύνη και έχουν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Οι μαίες μπορούν να πλύνουν τα χέρια τους και έχουν πρόσβαση σε θεραπείες και φάρμακα», τονίζει.


    Στην έκθεσή της η Unicef σημειώνει πως η επιβίωση ενός νεογέννητου φαίνεται να συνδέεται στενά με το εισόδημα της χώρας που γεννιέται. Κατά μέσο όρο, οι χώρες υψηλού εισοδήματος έχουν ποσοστό θνησιμότητας περίπου 1 στα 333 νεογνά, σε σύγκριση με το ποσοστό θανάτων των χωρών χαμηλού εισοδήματος που είναι 1 στα 37.



    More than a day.
    More than a month.
    More than survival.

    Together we can help save babies’ lives. Will you join us? https://t.co/65Q5S8LCMy#EveryChildALIVE pic.twitter.com/QEGEOnBK1l

    — UNICEF (@UNICEF) 23 Φεβρουαρίου 2018

    Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

    γιορτή της μητέρας 2016

    Μόνιμο πρόβλημα των γυναικών; Το service του αυτοκινήτου. Λίγο η αμέλεια, λίγο που δεν είναι εξοικειωμένες με τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου και την ορολογία τους, το service του αυτοκινήτου καταλήγει… αγγαρεία.


    συμμαθητες επ 3 β κυκλος

    Το «μυστικό» είναι να γίνει καλή αρχή. Να βρείτε τον ειδικό που θα εμπιστεύεστε και θα «φορέσει» στο αυτοκίνητό σας τα πιο αξιόπιστα ανταλλακτικά. Αν απευθύνεστε σε ένα επαγγελματικό δίκτυο συνεργείων το μόνο σίγουρο είναι πως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ούτε για την ποιότητα των ανταλλακτικών, ούτε για την εξαιρετική ποιότητα της εργασίας, αλλά ούτε και για τη διαφάνεια στην τιμή.


    γιορτή της μητέρας 2016

    γαστρεντεριτιδα παιδια αντιμετωπιση

    Εμείς, με αφορμή την αγορά ενός αυτοκινήτου, επισκεφθήκαμε ένα εξειδικευμένο συνεργείο από το δίκτυο της Bosch Car Service και γνωρίσαμε από κοντά τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από την εγγύηση ασφάλειας του αυτοκινήτου μας. Εντάξει, ίσως κάποιες από τις απορίες μας να ξεπέρασαν τα όρια της φαντασίας τους, αν και μας διαβεβαίωσαν πως τα ίδια ρωτούν και αρκετοί άνδρες!


    Μυρίζει το air condition; Τι είναι το μπουζί και κάθε πότε αλλάζουμε υαλοκαθαριστήρες; Θέλουν αλλαγή τα... φώτα στο αυτοκίνητο; Κάθε πότε κάνουμε service; Πρέπει να γίνεται έλεγχος πριν από κάθε ταξίδι;


    Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε όσα ανακαλύψαμε στο πρώτο service αυτοκινήτου:


    πώς μπορώ να ανακτήσω τα διαγραμμένα αρχεία

    Σημειώνεται πως η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών γίνεται ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια αναγνώρισης των στοιχείων του παιδιού, αλλά και να εντοπιστούν οι γονείς ή οι συγγενείς του.


    Σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών θα είναι χρονικής διάρκειας δύο μηνών και κρίνεται απολύτως αναγκαία, επειδή η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης, η διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του ανήλικου αγοριού καθώς και των βιολογικών γονέων του και ο εντοπισμός αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών του είναι άλλως αδύνατη ή ουσιωδώς δυσχερής.


    πώς μπορώ να ανακτήσω τα διαγραμμένα αρχεία

    παιδικη βιβλιοθηκη αδελφοι γκριμ

    περτουλι καμερες

    p1


    H αστυνομία καλεί όποιον πολίτη γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683184 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


    p2


    p3