Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

τρωων 19α περιστερι

Αναλυτικότερα, μετά από 21 χρόνια δικαστικής πορείας, το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκρινε ότι είναι καταχρηστική η προμήθεια πάνω από 18% στα ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα (σήμερα είναι 25%) και 24% στη δημόσια εκτέλεση (σήμερα είναι 37,5%). Κατά συνέπεια, η ΑΕΠΙ οφείλει από το 2003 και έπειτα να επιστρέψει τη διαφορά στους δημιουργούς και σύμφωνα με εκτιμήσεις δικηγόρων το ποσό υπολογίζεται σε περισσότερα από 30 εκατ. ευρώ.


Ακόμη, το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών αναγνωρίζει ως καταχρηστική πρακτική την παράλειψη λογοδοσίας της ΑΕΠΙ για τα έσοδα και έξοδα ανά κατηγορία και τη μη συμμετοχή των δημιουργών στη λήψη αποφάσεων (ή έστω εκτίμηση της γνώμης τους) σχετικά με το αμοιβολόγιο, τον κανονισμό διανομής και την παρακράτηση και διάθεση 10% για πολιτιστικούς και κοινωνικούς σκοπούς.


μεγαλυτερο λιμανη ευρωπης

Η υπόθεση απασχόλησε το Διοικητικό Εφετείο μετά από παραπομπή του Συμβουλίου της Επικρατείας.


τρωων 19α περιστερι

γιατι με αγνοεισ

Τέλος, ο δικηγόρος που εκπροσώπησε τους δημιουργούς, Γιωργανδρέας Ζάννος, δήλωσε ότι η επίμαχη απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών «αποτελεί μία δικαίωση για το σύνολο των δημιουργών, αν και οφείλεται στους ελάχιστους που διεξήγαγαν αυτόν τον μακρόχρονο δικαστικό αγώνα για την εξυγίανση της ΑΕΠΙ, χωρίς να καμφθούν, με πρώτο τον Σταύρο Ξαρχάκο».

τάτος ανδρέας

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 761,29 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,22%.


Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 51,6 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 11,6 εκατ. μετοχές.


τάτος ανδρέας

τομη βικιπαιδεια

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε κέρδη 0,13%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,27%.


γιασεμι remix

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της ΔΕΗ (+2,29%) και της ΕΥΔΑΠ (+2,19%), ενώ, αντιθέτως, πτώση σημείωσαν οι μετοχές του ΟΠΑΠ (-1,55%) και της Motor Oil (-0,65%).


Από τους επιμέρους δείκτες, κέρδη σημείωσαν οι δείκτες των Μέσων Ενημέρωσης (+7,14%) και του Εμπορίου (+3,91%), ενώ, αντιθέτως, απώλειες σημείωσαν οι δείκτες Χημικών (-1,73%) και Ταξιδίων (-1,24%).


Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν οι μετοχές του ΟΤΕ (3,2 εκατ. μετοχές) και της Εθνικής (1,8 εκατ. μετοχές).


Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν οι μετοχές του ΟΤΕ (36,6 εκατ. ευρώ) και της Jumbo (2,2 εκατ. ευρώ).


Ανοδικά κινήθηκαν 58 μετοχές, πτωτικά 39 και 144 παρέμειναν σταθερές.


Τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές: Φιερατέξ +27,27%, Revoil +9,85% και AudioVisual +7,14%.


Τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές: Μινέρβα -13,18%, Λόγος -10% και Χαϊδεμένος -5,98%.

πεταλουδα στα αρχαια ελληνικα

Παράλληλα, το γεγονός ότι η μεγαλύτερη συχνότητα βαθμολογιών, σε όλα σχεδόν τα μαθήματα, είναι κάτω του 10, αναδεικνύει τα ποσοστά κάτω της βάσης - ειδικά στην Ιστορία γενικής Παιδείας (90,3%) και τα Μαθηματικά προσανατολισμού σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής (83,45%)- σε πρωταγωνιστές.


γειτονια γαλλικα

Αναλυτικά, οι χαμηλές επιδόσεις των υποψηφίων της ομάδας προσανατολισμού Οικονομίας και Πληροφορικής σε Μαθηματικά και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), αναμένεται να οδηγήσουν σε «εντυπωσιακή πτώση» των βάσεων των σχολών του 5ου πεδίου, σύμφωνα με τον εκπαιδευτικό και αναλυτή, Γιώργο Χατζητέγα.


πεταλουδα στα αρχαια ελληνικα

πληρωμη vodafone με πιστωτικη

«Η πτώση των βάσεων στο 5ο πεδίο θα είναι εντυπωσιακή» είπε ο κ. Χατζητέγας, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «καθώς και στα δύο μαθήματα αυξημένης βαρύτητας ήταν εξαιρετικά χαμηλές οι επιδόσεις των υποψηφίων». Όντως, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου, το 83,46% των υποψηφίων του συγκεκριμένου προσανατολισμού, έγραψαν κάτω από τη βάση στα Μαθηματικά, ενώ στις ΑΟΘ μόλις το 11,6% των υποψηφίων έγραψε από 18 έως 20, τη στιγμή που πέρυσι το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 32,34%.


«Η πτώση θα είναι μεγάλη στα κεντρικά τμήματα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη» πρόσθεσε ο κ. Χατζητέγας, «ενώ στα περιφερειακά οικονομικά τμήματα οι βάσεις αναμένεται να είναι χαμηλότερες των 10.000 μορίων».


Στα πολυτεχνικά τμήματα, επίσης, αναμένεται πτώση, η οποία θα είναι σύμφωνα με την ανάλυση του κ. Χατζητέγα, μεγαλύτερη των 500 μορίων, ακόμα και στις σχολές των μεγάλων αστικών κέντρων. «Στα περιζήτητα τμήματα του Πολυτεχνείου θα υποχωρήσουν εμφανώς οι βάσεις. Η πτώση επιβεβαιώνεται από τις χαμηλές επιδόσεις των υποψηφίων στα Μαθηματικά προσανατολισμού, καθώς οι επιδόσεις από 18 έως 20 ήταν εμφανώς χαμηλότερη σε σχέση με πέρυσι» τόνισε.


Πράγματι, φέτος, το 4,39% των υποψηφίων της ομάδας προσανατολισμού Θετικών Σπουδών αρίστευσε (βαθμοί 18-20), ενώ πέρυσι το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 6,6%. Επιπλέον, στην πτώση των βάσεων του 2ου πεδίου, των Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών, συνηγορεί και το γεγονός ότι ήταν πολύ λιγότεροι οι άριστοι σε Φυσική και Χημεία: Το 25,56% των υποψηφίων είχε επίδοση 18-20 (27,88% πέρυσι) στη Φυσική και αντίστοιχα, στη Χημεία, το 23,92% (35,34% πέρυσι).

παιζω και μαθαινω το πρωτο μου αλφαβηταρι

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Λεβέντης είπε πως «η μειοδοσία έγκειται στο γεγονός ότι εμείς δίνουμε το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια και αυτοί υπόσχονται ότι θα αλλάξουν το Σύνταγμά τους».


παιζω και μαθαινω το πρωτο μου αλφαβηταρι

διαθεσιμο υπολοιπο πιστωτικης καρτας

Ισχυρίστηκε δε, ότι η Ελλάδα έσπευσε κάτω από την ασφυκτική πίεση των Αμερικανών να δώσει το «πράσινο φως ώστε τα Σκόπια να ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ».


«Αυτό αποτελεί "απατεωνιά" και θα είναι η δεύτερη συνθήκη Ζυρίχης-Λονδίνου. Ο κ. Τσίπρας θα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τις αποφάσεις του και όχι για τις θέσεις που έχουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης» είπε ο Βασίλης Λεβέντης, και συμπλήρωσε:


δωματια αγ.αννα ναξος


Η Ένωση Κεντρώων πιστεύει στην ελεύθερη έκφραση του λαού και για αυτό, το μείζον και υπέρτατο αγαθό που είναι η ιστορία και ο πολιτισμός μας, θα πρέπει να διενεργηθεί δημοψήφισμα και να αποφασίσει ο ελληνικός λαός εάν συμφωνεί να δοθεί το όνομα. Το πρόβλημα για την χώρα θα ξεκινήσει όταν οι Σκοπιανοί πάρουν το όνομα, θα έχουμε έτσι ένα δεύτερο Τουρκικό κράτος στα βόρεια σύνορά μας.



Αναφερόμενος στον Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων ισχυρίστηκε: «Δεν πρέπει να συνδέσει τη θητεία του με την υπόθεση των Σκοπίων».


Ζήτησε δε, να παραιτηθεί από το αξίωμά του «εάν χρειαστεί να υπερασπιστεί το εθνικό συμφέρον».



πιέσεις ώμων με αλτήρες στον πάγκο

«Τα όσα αποκαλύπτει το δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία" για τις σχέσεις της εταιρείας Novartis με την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, αποδεικνύουν όχι μόνο το μέγεθος του υπό διερεύνηση σκανδάλου, αλλά και τη στρατηγική σύμπλευση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με τα μεγάλα συμφέροντα», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ


ατε υπο εκκαθαριση τηλεφωνα

Και προσθέτει: «Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, στον ετήσιο απολογισμό που είχε συντάξει για το έτος 2014 ο τότε αντιπρόεδρος της εταιρείας, Κ. Φρουζής, σχετικά με τα πεπραγμένα της εταιρείας στην Ελλάδα, σημείωνε πως "παραμένει η Novartis η αγαπημένη εταιρεία της ελληνικής κυβέρνησης”».


Καταλήγοντας, η ανακοίνωση τονίζει πως «οι κύριοι Μητσοτάκης, Σαμαράς και Βενιζέλος οφείλουν να δώσουν άμεσα σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις για τα πεπραγμένα της κυβέρνησής τους: Για ποιο λόγο και με ποια ανταλλάγματα διατηρούσαν προνομιακές σχέσεις με τη συγκεκριμένη εταιρεία; Τι σχέση έχει με την υπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος η καλλιέργεια προνομιακών σχέσεων με ιδιωτικές εταιρείες; Το οφείλουν, πάνω από όλα, στους πολίτες, οι οποίοι πλήρωσαν πολύ ακριβά το πάρτι της διαπλοκής που είχαν στήσει πάνω στην πλάτη τους».


πιέσεις ώμων με αλτήρες στον πάγκο

μεταβιβαση αυτοκινητου επαγγελματικου σε αγροτικο

ζορπιδης γραφεια

Ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει από νωρίς την πρόκριση και έβαλε μόλις στο 5 το γκολ που ήθελε, με δημιουργό τον Περέιρα και εκτελεστή τον Ροντρίγκεζ.


σαμπρινα παρασκευοπουλου photography

2579076
(Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)


Από εκεί και πέρα ο Δικέφαλος έκανε διαχείριση άνετα του αποτελέσματος και πριν κλείσει το ημίχρονο έβαλε και 2ο γκολ με κεφαλιά του Τζαβέλλα (2η ασσίστ από τον Περέιρα, που έπαιξε αντί του τραυματία Κλάους), ενώ ακριβώς πριν ο Κάμπος είχε χάσει πέναλτυ (απόκρουσε ο τερματοφύλακας).


ζορπιδης γραφεια

βερνίκια νυχιών άνοιξη 2015

2579173
(Ο Τζαβέλλας κάνει το 2-0 για τον ΠΑΟΚ - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)


Στο β μέρος ήταν παράσταση για ένα ρόλο με τον ΠΑΟΚ να χάνει και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, αλλά τελικά αυτό το 2-0 να είναι που τον στέλνει στην αυριανή κλήρωση (14.00) των ομίλων του Europa League, μαζί με τον Παναθηναϊκό.


Η 11άδα του ΠΑΟΚ (4-3-3): Γλύκος / Λέο Μάτος, Κρέσπο (75 Βαρέλα), Τζαβέλλας, Λέοβατς (65 Κίτσιου) / Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάκχοφ (57 Μπίσεσβαρ) / Ροντρίγκες, Τζάλμα Κάμπος, Περέιρα.


Ο ΠΑΟΚ θα είναι στο β γκρουπ δυναμικότητας της κλήρωσης


ημι-πιλος

Στο πλαίσιο συζήτησης για την κυκλική οικονομία στην επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής, ο κ. Φάμελλος, που δέχθηκε κριτική για την εικόνα καταστροφής στη Μάνδρα, αναφέρθηκε στα έργα που δρομολογούνται (μελέτη για τον δρόμο Μάνδρας – Θήβας ύψους 25 εκατ. ευρώ, νέα χάραξη εθνικής οδού κλπ.) και κατηγόρησε την αντιπολίτευση για δημιουργία εντυπώσεων.


Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης χαρακτήρισε «θλιβερή παραφωνία» το γεγονός ότι ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Σκρέκας και του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς δεν αναφέρθηκαν στο θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε στην κυκλική οικονομία, αλλά μόνον στα γεγονότα στη Μάνδρα και τη ΧΥΤΑ στη Φυλή.


νεκροταφείο κόκκινος μυλος

βακαλαος σκορδαλια αργυρω

«Στη Μάνδρα υπήρξε διαπλοκή, ρεμούλα, έγκλημα επί 50 χρόνια και κάνετε κριτική, επειδή δεν τα φτιάξαμε σε μια 3ετία», είπε ο κ. Τσιρώνης, με τους δυο βουλευτές να αντιδρούν έντονα.


ημι-πιλος

αρωματα κολωνακι καναρη

Ο 19χρονος συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του και κατά την οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδια συσκευασία με κάνναβη.


κρουασαν αλευρι μαννα

Επίσης, από την αστυνομική έρευνα και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 19χρονος κατά το χρονικό διάστημα από την 23.12.2016 έως και την 18.02.2017 είχε διαπράξει συνολικά τέσσερις κλοπές, αφαιρώντας από σπίτια, χρήματα, κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 55.000 ευρώ.


αρωματα κολωνακι καναρη

ελληνικής κατασκευής

αθώωση μαρινάκη

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


καταστηματα cyta πατησια

Αττική


καιρός: γενικά αίθριος.


άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


αθώωση μαρινάκη

ρεβεγιον αραχωβα 2017

θερμοκρασία: από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


καιρός: γενικά αίθριος.


άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: γενικά αίθριος. Από το απόγευμα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.


άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και το πρωί από βόρειες διευθύνσεις πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία έως 5 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


καιρός: αίθριος. πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά.


άνεμοι: μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί 4 πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 20 έως 33 και στα ηπειρωτικά κατά τόπους 35 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος


καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά.


άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

γερμανια αξιοθεατα φρανκφουρτη

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της:


καιρος μαραθωνιου

«Την Κυριακή 7-5-2015 και περί ώρα 13.35, στη Λ. Αλεξάνδρας 170, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, αυτοκίνητο μάρκας MERCEDES, σκούρου χρώματος, το οποίο εξήλθε με όπισθεν από υπόγειο χώρο στάθμευσης, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της, ενώ στη συνέχεια ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.


Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη του υπαίτιου οδηγού και του οχήματός του, να επικοινωνήσει με την Υποδ/νση Τροχαίας Αθηνών στα τηλέφωνα 210-5284121, 210-5284068 και 210- 5284069».


γερμανια αξιοθεατα φρανκφουρτη

συμβεβλημενοι γιατροι εοπυυ περιστερι

χαιδευω σκυλο ονειρο

Πρόκειται για θείο και ανιψιό, οι οποίοι μετά το φονικό εις βάρος 52χρονου κτηνοτρόφου φαίνεται ότι έφυγαν από την Ελλάδα κι επέστρεψαν κάποια στιγμή στην πατρίδα τους. Πριν από λίγο καιρό η Ιντερπόλ τους εντόπισε βάσει "ερυθράς αγγελίας" των ελληνικών διωκτικών Αρχών και τους επέδωσε το κλητήριο θέσπισμα για να δικαστούν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (ΜΟΔ) Θεσσαλονίκης.


χαιδευω σκυλο ονειρο

Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ένα ακόμη άτομο - ανιψιός και αδελφός αντιστοίχως των δύο καταδικασθέντων - ο οποίος όταν διαπράχθηκε το έγκλημα ήταν 15 ετών, ενώ η περίπτωση του διαχωρίστηκε και παραπέμφθηκε να δικαστεί σε Δικαστήριο Ανηλίκων της Έδεσσας.


το λαθος κιθαρα το

Για τους δύο καταδικασθέντες που ερημοδίκησαν, η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης θα προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να εκδοθούν στην Ελλάδα για την έκτιση της ποινής τους. Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης, στην Ελλάδα, εφόσον επιδοθεί εγκαίρως το κλητήριο θέσπισμα, τα κακουργήματα που επισύρουν ποινές ισόβιας κάθειρξης παραγράφονται στην 25ετία, ενώ στην Αλβανία οι ίδιες πράξεις παραγράφονται στην 20ετία. Σε κάθε περίπτωση για την έκδοσή τους ή μη θα αποφασίσει η γειτονική χώρα.


λενοβο λαπτοπ

Όπως περιγράφεται στο παραπεμπτικό βούλευμα, το έγκλημα διαπράχθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 1996, ενώ οι τρεις κατηγορούμενοι δράστες βρίσκονταν παράτυπα στην Ελλάδα και απασχολούνταν σε διάφορες γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες σε χωριά της Σκύδρας. Όπως είχαν καταθέσει εκείνη την περίοδο μάρτυρες στην Αστυνομία, ο 52χρονος κτηνοτρόφος φαίνεται ότι είχε προσλάβει τον 15χρονο, εκ των κατηγορουμένων, ως βοσκό στο ποίμνιο προβάτων που διατηρούσε στο Αρσένι. Τον απασχόλησε για 19 μέρες και η συμφωνία ήταν για 1.000 δραχμές μεροκάματο.


Κατά τη δικογραφία, ο παθών αρνήθηκε να καταβάλει στον ανήλικο το ποσό των 19.000 δρχ., για τις ημέρες που τον απασχόλησε, "άρνηση, όμως, η οποία αποτέλεσε την αιτία να καλλιεργηθούν σε θείο και ανιψιούς σκέψεις για τιμωρία του κτηνοτρόφου". Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες άρχισαν πρώτα να απειλούν τον κτηνοτρόφο και λίγες μέρες μετά τις έκαναν πράξη. Έστησαν καρτέρι στον 52χρονο, την ώρα που επέστρεφε ανυποψίαστος από το ποιμνιοστάσιο στο σπίτι του και χρησιμοποιώντας πέτρες και μαχαίρι επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να καταφέρουν εναντίον του θανατηφόρα χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματος. Στη συνέχεια μετέφεραν το πτώμα και το έκρυψαν κοντά σε παρακείμενη γέφυρα αρδευτικού καναλιού, όπου και βρέθηκε ένα 24ωρο αργότερα από τους οικείους του.

η ζηλια στον αντρα

Το νερό που απαιτείται για την παραγωγή της ανθρώπινης τροφής, είναι κατά 11% έως 35% λιγότερο αν η διατροφή γίνει πιο υγιεινή με λιγότερο κρέας, 33% έως 35% λιγότερο αν το κρέας αντικατασταθεί από ψάρια και όσπρια, ενώ η εξοικονόμηση νερού φθάνει το 35% έως 55% αν η διατροφή γίνει αμιγώς χορτοφαγική (ούτε κρέας, ούτε ψάρια, με φυτικά αντί για ζωικά λίπη).


πασο για πρωτοετεις

σεξουαλικη προφυλαξη

Οι ερευνητές του Κοινού Κέντρου Ερευνών (JRC) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό για θέματα βιώσιμης ανάπτυξης "Nature Sustainability", υπολόγισαν πόσο επηρεάζεται από τις διατροφικές συνήθειες το «αποτύπωμα νερού» σε τρεις μεγάλες χώρες της ΕΕ (Γαλλία, Γερμανία, Βρετανία).


Η νέα μελέτη είναι η πιο ολοκληρωμένη εκτίμηση που έχει γίνει μέχρι σήμερα σε εθνικό επίπεδο πάνω στη σχέση διατροφής-κατανάλωσης νερού. Ως «αποτύπωμα νερού» θεωρείται ο συνολικός όγκος του γλυκού νερού που χρησιμοποιείται για την παραγωγή των τροφών.


η ζηλια στον αντρα

Η έρευνα επισημαίνει ότι τα ζωικά προϊόντα - και ιδίως τα κρέατα - έχουν μεγάλο αποτύπωμα νερού, καθώς η κτηνοτροφία καταναλώνει πολύ νερό, ενώ η παραγωγή φρούτων και λαχανικών χρειάζεται συγκριτικά λιγότερο. Η διατροφή του μέσου Ευρωπαίου χαρακτηρίζεται από υπερκατανάλωση ζωικών προϊόντων, συνεπώς υπάρχουν περιθώρια για εξοικονόμηση νερού μέσω αλλαγών στη διατροφή, όπως τονίζουν οι ερευνητές.


Ενδεικτικά, το ημερήσιο αποτύπωμα νερού λόγω παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων είναι 3.861 λίτρα ανά κεφαλή στη Γαλλία, 2.929 λίτρα στη Γερμανία και 2.757 λίτρα στη Βρετανία. «Οι ποσότητες αυτές είναι τεράστιες, αν συγκριθούν με την κατανάλωση νερού στα σπίτια» δήλωσε ο ερευνητής του JRC δρ Ντέιβι Βάνχαμ.

να με ερωτευτείς σταν download

Η τάση αυτή έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις το τελευταίο διάστημα, και Τούρκοι μεσίτες την αποδίδουν κυρίως σε λόγους ασφαλείας, ειδικά μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην γειτονική χώρα το περασμένο καλοκαίρι.


αισθημα ντροπης

Όπως είχε κατ αποκλειστικότητα αποκαλύψει το CNN Greece, ενδεικτικά για την αυξημένη επενδυτική δραστηριότητα των Τούρκων υπηκόων, είναι τα στοιχεία της Enterprise Greece σχετικά με την πορεία του προγράμματος χορήγησης αδειών διαμονής σε κατοίκους τρίτων χωρών (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης) που αγοράζουν ακίνητα στην Ελλάδα.


να με ερωτευτείς σταν download

Απαντώντας σε αίτημα του CNN Greece η Enterprise Greece παρέθεσε στοιχεία που δείχνουν πως ο αριθμός των αδειών που έχουν χορηγηθεί σε Τούρκους υπηκόους με την ιδιότητα του επενδυτή (ιδιοκτήτη ακινήτου) από το 2014 έως και την 1η Φεβρουαρίου 2017 ανέρχονται σε 49. Αθροίζοντας τα μέλη των οικογενειών των Τούρκων επενδυτών (ανιόντες, σύζυγοι, ανήλικα τέκνα, τέκνα έως 21 ετών), ο αριθμός των αδειών διαμονής που έχουν χορηγηθεί για την ίδια περίοδο ανέρχεται συνολικά σε 128.


celestino τηλ ερμου

Εκτίναξη μετά το πραξικόπημα


Ωστόσο, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία τα μεγέθη εκτινάχθηκαν. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών που επεξεργάσθηκε η Enterprise Greece, ο αριθμός των αδειών που είχαν χορηγηθεί σε Τούρκους υπηκόους με την ιδιότητα του επενδυτή ανερχόταν στα τέλη Μαΐου 2016 σε 21, ενώ συνυπολογίζοντας και τα μέλη οικογένειας, ο συνολικός αριθμός διαμορφωνόταν κατά την περίοδο εκείνη σε 53.


Από το Μάιο του 2016 έως και την 1η Φεβρουαρίου 2017 σημειώθηκε υπερδιπλασιασμός των αδειών που χορηγήθηκαν σε Τούρκους υπηκόους, καθώς από 21 άδειες αυτές αυξήθηκαν σε 49 σε επίπεδο επενδυτών!


Είναι ενδεικτικό πως το τελευταίο 9μηνο σε μηναία βάση 3 Τούρκοι πολίτες κατά μέσο όρο αποκτούσαν άδεια διαμονής στη χώρα με Golden Visa, επενδύοντας αθροιστικά 750.000 ευρώ ή 250.000 ευρώ έκαστος. Συνολικά Τούρκοι υπήκοοι έχουν επενδύσει τουλάχιστον 12.250.000 ευρώ για την αγορά ακινήτων στην Ελλάδα προκειμένου να αποκτήσουν Golden Visa. Εξ αυτών των χρημάτων τα 7.000.000 ευρώ έχουν επενδυθεί το τελευταίο 9μηνο στην ελληνική αγορά ακινήτων.


χρηστος αρκουδας facebook

Τώρα μπορείτε να έχετε την προσωπική σας πρόβλεψη στην οθόνη του κινητού σας, κατεβάζοντας την εφαρμογή (application) στο "έξυπνο" κινητό σας.


χρηστος αρκουδας facebook

ελαχιστο υψος αστυνομια

Η εφαρμογή, ιδέα του Κώστα Κούκουλη, υπεύθυνου καταστημάτων εστίασης (καφέ) στη Θεσσαλονίκη έχει ήδη 9.580 downloads, εκ των οποίων τουλάχιστον τα 6.000 αντιστοιχούν σε ενεργούς χρήστες, όπως λέει ο ίδιος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Η διάθεση της εφαρμογής στο Play Store (σ. σ. προς το παρόν διατίθεται μόνο για android και σύντομα και για iphone) έγινε τον περασμένο Ιούλιο και το app διατίθεται, πέρα από τα ελληνικά, σε αγγλικά, τουρκικά και αραβικά. Η εφαρμογή - τόνισε ο κ. Κούκουλης - έχει χρήστες στην Ελλάδα, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γερμανία, την Αγγλία, την Αυστραλία και την Κύπρο.


αγια πετρουπολη φρουριο πετρου και παυλου

Του άντρα του πολλά βαρύ μη του μιλάτε πριν του "διαβάσουν" το φλιτζάνι


Σε αντίθεση με τα... στερεότυπα και τις προκαταλήψεις, οι άντρες - είτε από την Ελλάδα είτε από χώρες του εξωτερικού - συνιστούν πολύ μεγάλο ποσοστό των χρηστών της εφαρμογής. Θέματα κυρίως οικονομικής φύσεως είναι αυτά που απασχολούν τον αντρικό πληθυσμό που "κατέβασε" την εφαρμογή. Η ανεργία, η οικονομική κρίση, η ανασφάλεια και η κατάρρευση του προτύπου του άντρα του κουβαλητή είναι - κατά τον κ. Κούκουλη - οι βασικοί λόγοι που οδήγησαν τους άντρες να θέλουν να μάθουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον.


Πώς λειτουργεί η εφαρμογή


Η διαδικασία είναι απλή. Μόλις ο χρήστης "κατεβάσει" και ανοίξει την εφαρμογή και την συνδέσει με το προφίλ του στο Facebook, λαμβάνει δώρο 30 μονάδες. Έπειτα - όπως εξηγεί ο κ. Κούκουλης - διαλέγει μία από τις δέκα καφετζούδες, η οποία ανάλογα με τη πείρα της "χρεώνει" διαφορετικές μονάδες. Οι φωτογραφίες του φλιτζανιού εξετάζονται σύμφωνα με χιλιάδες σύμβολα και σχηματισμούς βάσει της εμπειρίας των καφετζούδων. Οι προβλέψεις βγαίνουν ειδικά για τους χρήστες (ανάλογα με τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχουν). Μόλις οι δωρεάν μονάδες εξαντληθούν, ο χρήστης μπορεί να τις ανανεώσει μέσω της εφαρμογής και της Google.


Το "διάβασμα" του φλιτζανιού ως "μορφή" ψυχανάλυσης


Άνθρωποι όλων των ηλικιών, που επιλέγουν την "κλασική οδό" και πηγαίνουν στα καταστήματα για να τους... διαβάσουν το φλιτζάνι πληρώνοντας 2,5 ευρώ, αναζητούν απαντήσεις για το τι τους επιφυλάσσει το μέλλον. Βέβαια, δεν λείπουν κι εκείνοι που αποζητούν "έναν καλό λόγο, μία μορφή υποστήριξης στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν" λέει ο κ. Κούκουλης αναφερόμενος σε παραδείγματα πελατών που επισκέπτονται σχεδόν καθημερινά τα καταστήματα, λέγοντας στο προσωπικό πως "είναι η φθηνότερη ψυχανάλυση που θα μπορούσαμε να έχουμε".


ποναει το υαλουρονικο στα χειλη

«Την ώρα που χιλιάδες νέοι επιστήμονες αναγκάζονται να μεταναστεύσουν, καθώς αδυνατούν να βρουν εργασία στην Ελλάδα, και η πλειοψηφία των εργαζομένων συντηρούν τις οικογένειές τους με πενιχρούς μισθούς, η κυβέρνηση προχωρά σε αθρόες προσλήψεις συγγενών και φίλων» σημειώνει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.


Προσθέτει: «Τελευταίο κρούσμα, η πρόσληψη του υιού του αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Παπαγγελόπουλου, στη νομική υπηρεσία των ΕΛΠΕ και μάλιστα με αποδοχές 56 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που ήρθαν στην εξουσία δεσμευόμενοι δήθεν να αποκαταστήσουν την αξιοκρατία, έχουν στήσει ένα αναίσχυντο πελατειακό πάρτι, στέλνοντας το λογαριασμό στους πολίτες».


θεοδωρα ρουχα αγιοι αναργυροι
προτυπο κοστος ασκησεις
ποναει το υαλουρονικο στα χειλη

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

μικρο μου στιχοι τερζης

Οι βουλευτές κάνουν λόγο για έλλειμμα εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στο πολιτικό σύστημα που διογκώνεται κι από το ασφαλιστικό - συνταξιοδοτικό ζήτημα, που διέπεται από άλλους κανόνες για τους πολίτες και άλλους για τους αιρετούς όπως βουλευτές, δημάρχους, πρώην νομάρχες κ. ο.κ.


μικρο μου στιχοι τερζης

μετατροπη φορτηγου σε ψυγειο

«Ο νόμος 4387/2016 της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το νέο ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό σύστημα και τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) πλήττει μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας και ιδίως τους αυτοαπασχολούμενους, ενώ παρουσιάζει στην πράξη πολλά προβλήματα εφαρμογής, αναδεικνύεται ότι οι σχετικές διατάξεις του για την υπαγωγή στον ΕΦΚΑ δεν αφορούν τους βουλευτές και τους λοιπούς αιρετούς», αναφέρουν.


Οι κ. κ. Αμυράς και Μαυρωτάς σημειώνουν ότι είναι απολύτως απαραίτητη η ύπαρξη διαφάνειας και σαφήνειας στους νόμους, προκειμένου ο πολίτης να είναι σε θέση να γνωρίζει τι πραγματικά ισχύει και να μην αφήνονται υπόνοιες για «παράθυρα» σε ημετέρους και σε ευνοούμενους της κάθε κυβέρνησης.


they all hate us shop


μονακο φαγητο

Στην σύσκεψη, η οποία συγκλήθηκε από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, συζητήθηκε η λήψη περαιτέρω άμεσων μέτρων για την διερεύνηση των αιτίων του περιστατικού της βύθισης του πλοίου Αγία Ζώνη ΙΙ και η ταχύτατη απόδοση των ευθυνών.


μονακο φαγητο

Ο κ. Τσίπρας έδωσε τις εξής εντολές:



  • Άμεση ανάκληση των πιστοποιητικών αξιοπλοΐας που έχουν δοθεί με παράταση και τη διενέργεια έκτακτων ελέγχων.

  • Άμεση διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης όλων των εμπλεκομένων για την κρίση του αξιόπλοου του Αγία Ζώνη ΙΙ και την αυστηρότατη τιμωρία όλων των υπευθύνων.

  • Άμεση μεταφορά της αρμοδιότητας ελέγχου και επιθεωρήσεων πλοίων, από τον Κλάδο Επιθεώρησης εμπορικών πλοίων στους Νηογνώμονες, για την έκδοση πιστοποιητικών αξιοπλοΐας.

  • Συνδρομή περισσότερων πλοίων για ταχύτερη και πληρέστερη απορρύπανση των υδάτων και των ακτών του Σαρωνικού.


χορδες κλασσικης κιθαρας d'addario exp
αστεια παιχνιδια ζωγραφικης

βιολογικοι εισβολεις

Το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, προς τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι επέλεξαν να στελεχώσουν τις εκπαιδευτικές δομές των νησιών μας, για το σχολικό έτος 2017-2018, τα δυο Υπουργεία, σε συνεργασία με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες της χώρας, φρόντισαν ώστε να «κλείσει» η σχολική χρονιά με την επανάληψη παροχής 50% έκπτωσης στα εισιτήρια καθηγητών και δασκάλων καθώς και των οχημάτων αυτών.


βιολογικοι εισβολεις

ασταρι υπερδεσμο

Η συγκεκριμένη δράση, που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε συντονισμένα φέτος, έλαβε χώρα, τόσο κατά το διάστημα τοποθέτησής των εκπαιδευτικών, όσο και για τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων και του Πάσχα, και έτυχε θετικής ανταπόκρισης τόσο από τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, όσο και από τις περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες της χώρας, οι οποίες ανταποκρίθηκαν άμεσα και δήλωσαν τη συμμετοχή τους.


βλαστοκυτταρα μαλλια kerastase

Έτσι και για τη λήξη του έτους και ώστε να βοηθηθούν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί να επιστρέψουν στην έδρα τους, ανακοινώνεται ότι θα δοθεί έκπτωση έως 50% στους αναπληρωτές καθηγητές, δασκάλους και νηπιαγωγούς που υπηρέτησαν σε κάποιο νησί της χώρας, και στα οχήματά τους, από 21/06 έως και 30/06.


Για να λάβουν την έκπτωση οι αναπληρωτές θα οφείλουν να προσκομίζουν την πρόσφατη απόφαση απόλυσής τους από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας/ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ανήκαν.

φαρμακεια σημερα ανοιχτα

Ολονύκτιες ήταν οι προσπάθειες των πυροσβεστών οι οποίοι σύμφωνα με το Κέντρο Επιχειρήσεων, μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχουν καταφέρει να έχουν οπτική επαφή με τους ανθρώπους που αναζητούν.


τουρτα ριγωτη μπαρμπαριγου

Στην περιοχή που τους έχουν υποδείξει ότι πιθανότατα βρίσκεται το ανδρόγυνο, επιχειρούν δεκαπέντε πυροσβέστες από τις υπηρεσίες Έδεσσας και Αριδαίας, όπως και άνδρες της 2ης ΕΜΑΚ.


ασκησεισ για τεραστια δικεφαλα

Οι καιρικές συνθήκες δυσχεραίνουν το έργο τους καθώς επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες και χιονοθύελλα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στις έρευνες συμμετέχουν και δύο άτομα από το χιονοδρομικό κέντρο οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα το βουνό.


φαρμακεια σημερα ανοιχτα

περιβαλλοντική εκπαίδευση φυλλα εργασιας

Στις αλλεπάλληλες συσκέψεις που έκαναν οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ. ΑΣ., αποφασίστηκε ότι θα πρέπει να έχουν τεταμένη προσοχή αλλά και πολλές περιπολίες περιφερειακά της συγκέντρωσης για αποφεύγουν οι μικροεστίες έντασης που θα μπορούσαν να πάρουν μεγαλύτερη διάσταση.


Η ανησυχία για μεμονωμένες αντιπαραθέσεις είναι έντονη και η αποφύγει τέτοιων περιστατικών θα κρίνει και την επιτυχία των μέτρων.


μακροπροθεσμη προγνωση καιρου κιλκις

Συνολικά 2.000 αστυνομικοί θα πάρουν μέρος στα μέτρα ενώ τα drones της αστυνομίας και το ελικόπτερο θα δίνουν συνεχώς εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.


περιβαλλοντική εκπαίδευση φυλλα εργασιας

κυπελλο ελλαδας κανονισμοι

Ο σχεδιασμός προβλέπει, επίσης, αυξημένα μέτρα φύλαξης της Βουλής αλλά και του Μαξίμου, με βασική εντολή να σφραγιστεί κάθε σημείο γύρω από τα δυο κτήρια που θα μπορούσε να έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε.


Απόφαση της αστυνομίας είναι να παραμείνουν κλειστοί από νωρίς το πρωί οι σταθμοί του μετρό σε Ομόνοια, Πανεπιστημίου και Σύνταγμα.


εγκαινια γεφυρας πυλης

Ο Αμερικανός πρόεδρος επισκέφθηκε την κινεζική πρωτεύουσα στις 8 Νοεμβρίου του περασμένου έτους, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μελάνια, κάνοντας μάλιστα λόγο για μια «καταπληκτική» επίσκεψη.


κοστος ηλεκτρικης ενεργειας δεη

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Axios, η επίσκεψη αμαυρώθηκε από την πρώτη στιγμή, όταν Κινέζοι και Αμερικανοί πράκτορες διαπληκτίστηκαν, καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος επισκεπτόταν το Μέγαρο του Λαού, όπου θα είχε και συνάντηση με τον Κινέζο ομόλογό του Σι Ζιπίνγκ.


εγκαινια γεφυρας πυλης

γονατο μερη

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι κινέζοι αξιωματούχοι απαγόρευσαν την είσοδο στον χώρο του αμερικανού ακολούθου ο οποίος μετέφερε την μαύρη βαλίτσα με τους κωδικούς που επιτρέπουν στον πρόεδρο να ξεκινήσει μια πυρηνική επίθεση.


Δεν υπάρχει κουμπί… Πώς λαμβάνεται στην πραγματικότητα η απόφαση για μια επίθεση με πυρηνικά όπλα


Αμερικανός αξιωματούχος έσπευσε τότε να ενημερώσει σχετικά τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Τζον Κέλι, ο οποίος με τη σειρά του διέταξε τους αμερικανούς αξιωματικούς να συνεχίσουν κανονικά την πορεία τους.



«Τότε σημειώθηκε μια αναταραχή», αναφέρεται στο δημοσίευμα και προστίθεται: «Ένας Κινέζος αξιωματικός ασφαλείας άρπαξε τον Κέλι, που με τη σειρά του τον απώθησε, ενώ ένας πράκτορας των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών άρπαξε τον Κινέζο αξιωματικό και τον έριξε στο πάτωμα».



Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η διαμάχη τελείωσε ξαφνικά, όπως ξαφνικά είχε αρχίσει, ενώ ζητήθηκε από όλους να κρατηθεί κρυφή.


Στο δημοσίευμα διευκρινίζεται πάντως πως οι Κινέζοι δεν ακούμπησαν την επίμαχη βαλίτσα, ενώ ο επικεφαλής των αρχών ασφαλείας ζήτησε συγνώμη από τους Αμερικανούς, αμέσως μετά την παρεξήγηση.


Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες από την πλευρά τους, αν και αρχικά ισχυρίστηκαν πως ήταν ψευδείς οι αναφορές ότι κάποιος πράκτοράς τους έριξε στο έδαφος αξιωματούχο της οικοδέσποινας χώρας, στη συνέχεια παραδέχθηκαν ότι συνέβη μια μικρή αναταραχή όταν «κάποιος επιχείρησε να εμποδίσει την είσοδο μέλους τους σε ένα δωμάτιο».

αρνακι με χυλοπιτες στη γαστρα

Στα προϊόντα στα οποία αυξήθηκαν οι δασμοί περιλαμβάνονται επιβατικά οχήματα, αλκοολούχα ποτά και ποικιλίες καπνού, όπως αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η Εφημερίδα της τουρκικής Κυβέρνησης.


Διάταγμα που υπογράφηκε από τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αυξάνει τους δασμούς σε επιβατικά αυτοκίνητα κατά 120%, στα αλκοολούχα ποτά κατά 140% και στα φύλλα καπνού κατά 60%.


αρνακι με χυλοπιτες στη γαστρα

ροχαλητο σκυλου

αποτελεσματα ψηφοφοριας στη βουλη


στοιχεια ηδικα

Στον καταγραφέα αυτόν υπάρχει αποτυπωμένη ολόκληρη η συνομιλία του κέντρου επιχειρήσεων με τους αστυνομικούς που πήγαν στο σημείο, αλλά, το κυριότερο, έχει καταγραφεί και το πρώτο σήμα, δηλαδή η πρώτη εντολή που πήρε η ομάδα των αστυνομικών για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσει, και με τι είχε σχέση το περιστατικό που πήγαιναν.


τροφες που πειραζουν το εντερο

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του CNN Greece το πρώτο σήμα ήταν για ληστεία. Τα τηλέφωνα που είχαν πάρει περίοικοι στο κέντρο της άμεσης δράσης έδιναν την εικόνα ότι άτομο είχε μπει σε κατάστημα για ληστεία με αποτέλεσμα, όπως θα ήταν αναμενόμενο, οι αστυνομικοί να έφτασαν στο σημείο γνωρίζοντας ότι έχουν να αντιμετωπίσουν ανάλογο συμβάν.




burberry παλτο ανδρικο
στοιχεια ηδικα

νυφικη ανθοδεσμη με υακινθους

Ειδικότερα, ο σχεδιασμός των μέτρων περιλαμβάνει:


τι σημαινει το ονομα σωτηρης

ονειροκριτης σπυρακια προσωπο

-Αυξημένη τροχονομική αστυνόμευση του οδικού δικτύου σε τομείς, με βάση τις ιδιαίτερες κυκλοφοριακές συνθήκες κάθε περιοχής.


-Αυξημένη αστυνομική παρουσία και στοχευμένη αστυνόμευση στα σημεία του οδικού δικτύου, όπου παρατηρείται συχνότητα πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.


νυφικη ανθοδεσμη με υακινθους

-Αυξημένα μέτρα τροχαίας στις εισόδους-εξόδους των μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων.


-Ρύθμιση της κυκλοφορίας με πεζούς τροχονόμους, σε βασικές διασταυρώσεις, για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης.


-Συνεργεία της Τροχαίας θα διενεργούν ειδικούς και γενικούς ελέγχους (ιδιαίτερα για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα, κ. λπ., καθώς και παραβάσεων που ευθύνονται για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, όπως η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση).


-Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική κίνηση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμοί, κ. λπ.)


-Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα Τροχαίας , σε περιοχές όπου θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις.


-Παρουσία τροχονόμων στους Σταθμούς Διοδίων της Χώρας για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, την ενημέρωση και την παροχή συμβουλών στους οδηγούς και τους συνεπιβάτες.


-Ενημέρωση των πολιτών μέσω του Γραφείου Τύπου, σε κάθε περίπτωση που καθίσταται αναγκαία η ευρεία πληροφόρηση του κοινού για την ύπαρξη τυχόν κυκλοφοριακών και άλλων προβλημάτων.


Σημειώνεται, ότι σε όλη την διάρκεια εφαρμογής των μέτρων, θα βρίσκεται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα η ΕΛ. ΑΣ και κυρίως οι Υπηρεσίες Τροχαίας Αστυνόμευσης.

ζητειται προσωπικος οδηγος θεσσαλονικη

Η σπείρα εξαρθρώθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και πρόκειται για τους:


ζητειται προσωπικος οδηγος θεσσαλονικη

(επ) GOBO ή COBO (ον) ADRIAN ή RONALD του BILBIL και της MILIKA , γεννηθέντα στις 26-11-1984 στην Αλβανία


φθηνα μωρουδιακα ρουχα

02102018gadadimosiopoihsh001


αμέτρητες φορές

(επ) HUSI ή HYSI ή THANASSI ή PUTOS ή DHIMAS (ον) VLADIMIR ή ANDREAS ή THANASI ή DHIMAS του KUJTIM ή DHIONIS ή DHILNIS ή DIONISI και της HAVAKO ή VITORI ή VIKTORIA ή AVANA , γεννηθείς στις 10-9-1973 στην Αλβανία


02102018gadadimosiopoihsh003 copy


(επ) GENAJ (ον) VLADIMIR του SKENDER και της LILJAN , γεννηθείς στις 30-3-1987 στην Αλβανία


02102018gadadimosiopoihsh005


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και τον εντοπισμό επιπλέον χώρων στάθμευσης – απόκρυψης κλεμμένων οχημάτων και μοτοσυκλετών που οι παραπάνω είχαν ενοικιάσει.


Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476201 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

τι χρειαζεται για βγαλω διαβατηριο

Με πρόσφατη απόφαση του υπουργείου Υποδομών, προωθείται η κατάρτιση από τη Διεύθυνση Συγκοινωνιακών Υποδομών ενός «ολοκληρωμένου σχεδίου ανάπτυξης» για τα 23 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας που δεν παραχωρήθηκαν στη Fraport, εξετάζοντας δύο σενάρια, είτε την άμεση μακροχρόνια παραχώρησης σε ιδιώτες, είτε την ανάπτυξη των αερολιμένων μέσω Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).


ντοκιμαντερ στην ερτ

Πρόκειται για τα αεροδρόμια Αλεξανδρούπολης, Ιωαννίνων, Κοζάνης, Καστοριάς, Νέας Αγχιάλου, Καλαμάτας, Αραξου, Λήμνου, Χίου, Ικαρίας, Σκύρου, Μήλου, Νάξου, Πάρου, Σύρου, Καλύμνου, Αστυπάλαιας, Σητείας, Λέρου, Κάσου, Καρπάθου, Κυθήρων και Καστελλόριζου.


Στόχος είναι τα 23 αεροδρόμια – εξακολουθεί να τα διαχειρίζεται η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας – να εκσυγχρονιστούν με ένα διαφορετικό μοντέλο σε σχέση με αυτό της 40ετούς παραχώρησης στη Fraport, που ακολουθήθηκε για τα 14 μεγαλύτερα περιφερειακά αεροδρόμια.


τι χρειαζεται για βγαλω διαβατηριο

καταστηματα ηλεκτρικων ειδων στα χανια

Μάλιστα, φαίνεται να προκρίνεται η λύση των ΣΔΙΤ, που είναι πιο κοντά στο μοντέλο διαχείρισης του Ελευθέριος Βενιζέλος. Σύμφωνα με αεροπορικές πηγές, για έξι από τα 23 αεροδρόμια και συγκεκριμένα για τα αεροδρόμια Πάρου, Καλαμάτας, Χίου, Νάξου, Μήλου και Σητείας και κυρίως για τα τρία πρώτα, καταγράφεται ήδη επενδυτικό ενδιαφέρον.

νηστισιμα γλυκα σοκολατας

Ερωτηθείς από το CNN Greece για τη συνάντηση στις Βρυξέλλες και για το εάν θα παραστεί ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ και οι εκπρόσωποι των θεσμών ο Ρέινς επιβεβαίωσε πως «υπάρχει σήμερα μια συνάντηση, με την Ελλάδα και όλα τα θεσμικά όργανα».


απυ υποδειγμα

Κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες στη συνάντηση θα εξεταζόταν και το θέμα του χρέους ο εκπρόσωπος του προέδρου του Eurogroup ήταν ξεκάθαρος. «Η συνάντηση αυτή δεν αφορά στην ελάφρυνση του χρέους, είναι για τον προϋπολογισμό, το πρωτογενές πλεόνασμα και τις μεταρρυθμίσεις, ώστε να δώσει μια ώθηση για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης», τόνισε σχετικά.


νηστισιμα γλυκα σοκολατας

νεα ελληνικα τραγουδια καλοκαιρι 2015

Πάντως, μιλώντας στο Bloomberg ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ προσγείωσε τις προσδοκίες για μια συμφωνία.«Αν σήμερα δεν έρθουμε σε συμφωνία τότε θα προχωρήσουμε τις επόμενες εβδομάδες», δήλωσε για το ζήτημα της Ελλάδος.


«Η Ελλάδα πρέπει να επιτύχει δημοσιονομικό πλεόνασμα 3,5% και υπάρχουν συζητήσεις για το τι χρειάζεται επιπλέον. Μερικοί λένε ότι το χάσμα εξακολουθεί να είναι πολύ μεγάλο και θέλουν ένα μεγάλο μαξιλάρι (πακέτο) ασφαλείας. Και άλλοι λένε ότι δεν είναι απαραίτητο. Αυτή η συζήτηση που θα έχουμε το απόγευμα», είπε ο Ντάισελμπλουμ.


Ο ίδιος έδειξε πως το ζήτημα των πλεονασμάτων έχει κεντρικό ρόλο στη συζήτηση. «Θα μιλήσουμε για τα θέματα που είναι το τραπέζι, τις μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας, το συνταξιοδοτικό σύστημα, φορολογικό σύστημα, τον προϋπολογισμό. Πόσο μεγάλο θα πρέπει να είναι το πλεόνασμα, αν μπορεί να είναι σε χαμηλότερο επίπεδο τι θα συμβεί τότε με το χρέος» , τόνισε και προσέθεσε πως «θα υπάρξουν διάφορες προτάσεις και στη συνέχεια θα δούμε αν μπορούμε να βρούμε μια αμοιβαία συμφωνία»


Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ καθησύχασε λέγοντας πως οι πρώτες μεγάλες πληρωμές χρέους της Ελλάδος έχουν προγραμματιστεί για το εφετινό καλοκαίρι. «Δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει μια διορία, δεν υπάρχει ατμόσφαιρα κρίσης», ανέφερε.


Σε κάθε περίπτωση το γεγονός είναι ότι σήμερα θα ζητηθεί από την Ελλάδα να νομοθετήσει προκαταβολικά μέτρα ύψους έως 4 δισ. ευρώ για την περίοδο μετά το 2018, χωρίς να λάβει κάποια περιγραφή της λύσης που θα οδηγήσει σε πρόσθετη ελάφρυνση του χρέους και σε συμμετοχή στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ.

ξενωνασ σοφια ορμα αριδαια

Έχει πολλές φορές γίνει viral, πότε για τις αποφάσεις που παίρνει ως πρωθυπουργός της χώρας του, άλλες φορές για τις ενδυματολογικές επιλογές του, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που οι… κάλτσες του έχουν κλέψει την παράσταση, κι άλλες γιατί δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά του, όπως έκανε πρόσφατα με αφορμή τον θάνατο του καλλιτέχνη Γκορντ Ντάουνι.


ξενωνασ σοφια ορμα αριδαια

καλοήθεις όγκοι δέρματος

Αυτή τη φορά, με αφορμή τον εορτασμό του Haloween, ο Καναδός πρωθυπουργός αποκάλυψε τον…. πραγματικό του εαυτό, εκπλήσσοντας κι αιφνιδιάζοντας τους πάντες.



doy id auhnvn

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ραγου κιμα

Τα παραπάνω τονίζει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη και συμπληρώνει «αυτή τη θέση μας την έχει ψηφίσει η βουλή των Ελλήνων τρεις φορές μέχρι σήμερα». Υπογραμμίζει επίσης ότι «η ΝΔ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την δημοσιοποίηση των εγγράφων με την οποία απειλεί ο κ. Κοτζιάς».


Σε ερώτηση για το αν η ΝΔ ως κυβέρνηση μπορεί να εφαρμόσει δική της πολιτική, η πρώην υπουργός σημειώνει ότι προτεραιότητά είναι η μείωση φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών, η διευκόλυνση και ενίσχυση των επενδύσεων που θα δώσουν δουλειές και ευκαιρίες στα νέα παιδιά και υποστηρίζει ότι «είναι επιλογή της κυβέρνησης και όχι των δανειστών και εταίρων η υψηλή φορολογία και τα εξοντωτικά πρωτογενή πλεονάσματα που στραγγίζουν την αγορά και καθηλώνουν την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας».


ραγου κιμα

γιαννης σπαλιαρας κολωνια

Για το μεταναστευτικό και την απόφαση της Τουρκίας, η Ντόρα Μπακογιάννη δηλώνει ότι η χώρα μας πρέπει να ακολουθήσει πιο αποτελεσματική πολιτική στο μεταναστευτικό και εκτιμά ότι «τυχόν ακύρωση της συμφωνίας για το μεταναστευτικό είναι μεγάλο πρόβλημα για την Ελλάδα αλλά και πρόβλημα για την Ευρώπη η οποία δεν μπορεί να αρκείται σε δηλώσεις».


μονιμα μελη του συμβουλιου ασφαλειας

τιμες σκραπ θεσσαλονικη

Η κατανομή των δρομέων σε blocks γίνεται σύμφωνα με τις επιδόσεις που πέτυχαν την τελευταία τριετία (2015-2018). Η εκκίνηση θα δοθεί «κατά κύματα» («wave start»), καθώς γίνουν δέκα διαδοχικές εκκινήσεις.

Για να συμμετάσχει κάποιος στον Μαραθώνιο θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Ο Μαραθώνιος Δρόμος και το Δυναμικό Βάδισμα ολοκληρώνονται στις 17:40.


Τα πρώτα 200 μέτρα της διαδρομής είναι κατηφορικά και οδηγούν στην έξοδο από την εγκατάσταση της Αφετηρίας. Συνολικά τα πρώτα 4 χιλιόμετρα παρουσιάζουν μια ελαφρά κατηφορική κλίση.


τιμες σκραπ θεσσαλονικη

ιτς καλέ ιωαννίνων



αγιος λουκας κρυας βρυσης

θεατρο καππα 2014

Ο Έλληνας προπονητής είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τενερίφης, αλλά μετά τον αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης στους «8» των play offs του ισπανικού πρωταθλήματος, έμεινε ελεύθερος και βρίσκεται στην αναζήτηση της νέας του… στέγης.


θεατρο καππα 2014

Μάλιστα, σύμφωνα με την «eldias» η Μάλαγα κινήθηκε για την συμφωνία μαζί του, καταθέτοντας επίσημη πρόταση, αλλά η απάντηση του πρώην Ομοσπονδιακού τεχνικού του αντιπροσωπευτικού «συγκροτήματος» της χώρας μας ήταν αρνητική. Και ο λόγος είναι το NBA.


Όπως τονίζεται στο εν λόγω άρθρο, ο Φώτης Κατσικάρης έχει συμφωνήσει με ομάδα του «μαγικού κόσμου», χωρίς ωστόσο να κατονομάζεται, ούτως ώστε να ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο, για τα επόμενα τρία χρόνια και να εργαστεί ως βοηθός στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο.


εισφορές εφκα

alcatraz shop online

πωλειται οικοπεδο κηφισια

Μέχρι στιγμής περίπου 30.000 νοικοκυριά έχουν οριστικοποιήσει την αίτηση υπαγωγής, ενώ περί τους 12.000 ενδιαφερόμενους έχουν εγγραφεί στο ηλεκτρονικό σύστημα και συμπληρώνουν την αίτηση.


πωλειται οικοπεδο κηφισια

Διευκρινίζεται ακόμη ότι:


λιμνη των ιωαννινων


  • Το Σαββατοκύριακο οι εγγεγραμμένοι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης, ενώ εφικτή θα είναι και η εγγραφή νέων χρηστών, για τις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου και Ιονίου.

  • Από τη Δευτέρα θα απενεργοποιηθεί η πρόσβαση των μέχρι σήμερα εγγεγραμμένων και θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα εγγραφής για τις Περιφέρειες Αττικής και Νοτίου Αιγαίου.

  • Η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα είναι προσβάσιμη από τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα.


σεξι φωτογραφιση αδαμ

οικος βουρβονων

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο υπουργός Δικαιοσύνης, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού κέντρου Πύργου, τοποθετήθηκε για τα νέα μέτρα που ζητά το ΔΝΤ λέγοντας ότι: "η κυβέρνηση δεν πρόκειται να δεχτεί ούτε παράλογα μέτρα, ούτε μέτρα τα οποία βασίζονται σε δεδομένα που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα. Οι απαιτήσεις του ΔΝΤ για περισσότερη λιτότητα, για μέτρα κοινωνικά άδικα και κοινωνικά νεοφιλελεύθερα και συντηρητικά κινούνται εκτός του πλαισίου της συμφωνίας του Αυγούστου του 2015" ενώ στην συνέχεια ο κ. Κοντονής δήλωσε κατηγορηματικά ότι "η κυβέρνηση από την πλευρά της υλοποίησε αυτά τα οποία είχε συμφωνήσει και περιμένει από τους θεσμούς να πράξουν τα αντίστοιχα δηλαδή να ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση και επιτέλους η χώρα να μπει στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης και να ατενίσει το μέλλον με αισιοδοξία και με την βεβαιότητα ότι αφήνει πίσω μια σκοτεινή περίοδο η οποία προκλήθηκε από λάθη και παραλείψεις των προηγούμενων κυβερνήσεων".


οικος βουρβονων

Ακολούθως ο κ. Κοντονής έστρεψε τα πυρά του κατά των διεθνών συντηρητικών κύκλων λέγοντας ότι "σκοπός τους ήταν η φθορά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, διότι αποτελούσε ένα πρότυπο διαφορετικής διακυβέρνησης και όχι μονόδρομου για όλους τους λαούς της Ευρώπης και μετά την εκλογή επιτυχία υπήρχε ένα άλλος άνεμος για τον ΣΥΡΙΖΑ".


"Το σχέδιο τους να πέσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν τα πετύχουν" επεσήμανε ο κ. Κοντονής ενώ ακόμα δήλωσε ότι "πήραμε μέτρα που μπορεί κάποιος να τα χαρακτηρίσει κοινωνικά άδικα, αλλά ήταν εκείνα τα μέτρα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν την χώρα στο τέλος αυτής της περιπέτειας, συγχρόνως όμως η κυβέρνηση της αριστεράς έδωσε την δυνατότητα στους φτωχούς συμπολίτες μας να σταθούν όρθιοι".


μαυρος κυκνος τι συμβολιζει

γλασο απο υποβρυχιο

κουκουλοφόροι και ματ

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας, από την 1η Ιουνίου προχωρά στη μείωση των δρομολογίων εσωτερικού στην Ελλάδα μεταφέροντας ένα αεροσκάφος από την Αθήνα και ένα από τα Χανιά σε βάσεις της στη Γερμανία, όπου επεκτείνει τις υπηρεσίες της.


«Ως αποτέλεσμα της συγκεκριμένης απόφασης, η βάση της Ryanair στα Χανιά θα κλείσει, με συνέπεια την ακύρωση τεσσάρων πτήσεων χαμηλής συχνότητας από τα Χανιά προς το Κατόβιτσε, το Μέμινγκεν, τη Βενετία Τρεβίσο και το Βίλνιους. Η Ryanair θα συνεχίσει τις υπηρεσίες της από Αθήνα προς Μύκονο, Σαντορίνη και Θεσσαλονίκη αυτό το καλοκαίρι. Όλα τα υπόλοιπα δρομολόγια εσωτερικού στην Ελλάδα θα ακυρωθούν από 1η Ιουνίου» αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.


κουκουλοφόροι και ματ

γνωρισματα του παραμυθιου

«Δυστυχώς, οι χρεώσεις των ελληνικών αεροδρομίων, στην πλειοψηφία τους, ενθαρρύνουν τα δρομολόγια μόνο το καλοκαίρι και μόνο σε διεθνείς προορισμούς, δρομολόγια τα οποία απαιτούν λιγότερα αεροσκάφη στην Ελλάδα. Συνεπώς, δύο αεροσκάφη θα μεταφερθούν από την Ελλάδα στη Γερμανία, όπου μπορούν να επιτύχουν υψηλότερη απόδοση σε ετήσια βάση. Η Ryanair παραμένει ανοικτή σε συζητήσεις με τους αρμόδιους φορείς εκμετάλλευσης των αεροδρομίων για τη δημιουργία σχεδίου ανάπτυξης, το οποίο θα αφορά όλες τις αεροπορικές εταιρείες, θα υποστηρίζει πτήσεις καθ' όλο το έτος και θα δικαιολογεί επιπλέον αεροσκάφη με μόνιμη βάση στα ελληνικά αεροδρόμια» δήλωσε ο διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Ryanair για την ανατολική Μεσόγειο, Νικόλαος Λάρδης.


τι ημουν στην προηγουμενη ζωη ντεμεκ

νατο καραμανλης

«Λυπάμαι για την οδύνη που προκλήθηκε σε πολλούς Εβραίους. Καθυστερήσαμε πολύ να χειριστούμε υποθέσεις πειθαρχικών παραπτωμάτων, αντισημιτικών ύβρεων κυρίως μέσω Διαδικτύου από μέλη του κόμματος», τόνισε ο Κόρμπιν σε ένα βίντεο που μεταφορτώθηκε την Κυριακή σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.


ευρεση εργασιας για γεωπονους

Ο Κόρμπιν βάλλεται με σφοδρότητα από πολλές πλευρές, ακόμη και από βουλευτές των Εργατικών, που ερίζουν ότι δεν θέλει ή δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.


«Αυτοί που έχουν αντισημιτικές απόψεις δεν έχουν καμιά θέση στο Εργατικό Κόμμα», αντέτεινε πάντως ο Κόρμπιν στο βίντεο. «Μπορεί να υπάρχουν λίγοι – ο αριθμός των κρουσμάτων τα τελευταία τρία χρόνια αντιπροσωπεύει λιγότερο από το 0,1% των μελών των Εργατικών που ανέρχονται σε πάνω από μισό εκατομμύριο – αλλά ακόμη κι ένας είναι πάρα πολύς», πρόσθεσε.


νατο καραμανλης

μανα χ ουρανου ημερα βαθμων

Έρευνα της εφημερίδας The Sunday Times νωρίτερα φέτος με δείγμα τις 20 μεγαλύτερες ομάδες χρηστών του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης Facebook που υποστηρίζουν τον Κόρμπιν και αριθμούν 400.000 μέλη αποκάλυψε συχνές επιθέσεις εναντίον Εβραίων και ακόμη και άρνηση του Ολοκαυτώματος.


Τον Απρίλιο ο Σερ Ντέιβιντ Γκέραρντ, σημαντικός Εβραίος χρηματοδότης των Εργατικών, ανήγγειλε ότι εγκαταλείπει το κόμμα διότι «δεν έχει αποπέμψει πολλούς από όσους αρέσκονται στις χυδαιότερες φαντασιώσεις σχετικά με υποτιθέμενες εβραϊκές και σιωνιστικές συνωμοσίες».


Η τοποθέτηση του Κόρμπιν καταγράφεται εν μέσω του εσωκομματικού διαλόγου για το εάν οι Εργατικοί πρέπει να υιοθετήσουν τον ορισμό της Διεθνούς Συμμαχίας για την Μνήμη του Ολοκαυτώματος για τον αντισημιτισμό καθώς καταρτίζουν τον νέο κομματικό δεοντολογικό κανονισμό.

δημητρης κοκοτας παντρεμενος

Η αποκάλυψη αυτή, σε μια περίοδο έντονων δημόσιων συζητήσεων γύρω από το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο εργασίας και όχι μόνο, προκάλεσε σάλο και αμηχανία, όχι μόνο στην ανδρική λέσχη Presidents Club που οργάνωσε την εκδήλωση, αλλά και στην κυβέρνηση της Βρετανίας. Και αυτό γιατί ο ένας από τους συμπροέδρους της ανδρικής λέσχης ήταν μέχρι σήμερα μη εκτελεστικό μέλος του διευθυντικού συμβουλίου του υπουργείου Παιδείας.


δημητρης κοκοτας παντρεμενος

Η υφυπουργός Παιδείας Αν Μίλτον, μιλώντας στο κοινοβούλιο που συγκλήθηκε εκτάκτως μετά την κατακραυγή που προκλήθηκε, είπε ότι ο Ντέιβιντ Μέλερ παραιτήθηκε από τη θέση του στο υπουργείο.


τει αθηνων σαρακακη


νευτων πατρα



"This has to change" - Minister Anne Milton suggests men who don't see problem with #PresidentsClub dinner allegations "come and talk to me" https://t.co/ZluGcmGYEX pic.twitter.com/Tq6iF5AhLl

— BBC News (UK) (@BBCNews) 24 Ιανουαρίου 2018

συγχορδια φα κιθαρα

Για το ίδιο θέμα τονίζει ότι «η ιστορία πήρε τη μορφή αντιπολίτευσης, μόνο που η πολιτιστική κληρονομιά δεν είναι το κατάλληλο πεδίο για να αντιπολιτευόμαστε», συνιστώντας «μεγαλύτερη ψυχραιμία και υπομονή».


πρασινη σαλατα με φακες

τεστ παθολογικης ζηλειας

Η κ. Ζορμπά προαναγγέλλει ότι τον Ιανουάριο θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα για την προώθηση του ελληνικού λογοτεχνικού βιβλίου στο εξωτερικό, ενώ για τη στάση έναντι της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα, υπογραμμίζει ότι «θέλουμε να είμαστε ήρεμη δύναμη, σταθερή, επίμονη, που δεν χρησιμοποιεί ευκαιριακές καταστάσεις προκειμένου να διεκδικήσει αυτό που πρέπει».


Τέλος η κ. Ζορμπά εκφράζει, στην Εφημερίδα των Συντακτών, την άποψη ότι η διαφθορά ορισμένων πολιτικών συνεργατών και υπουργών των κυβερνήσεών του, αδικούν την εικόνα του Κώστα Σημίτη.


συγχορδια φα κιθαρα

«Όντως, όταν εμπλέκονται σε σκάνδαλα κοντινοί συνεργάτες, τότε συνήθως διατυπώνονται κατηγορίες για ευθύνες στον επικεφαλής. Αλλά η πολιτική ευθύνη δεν μπορεί να σημαίνει και συνενοχή», σημειώνει.

εκθεση επιπλου ρεντη

Πρόκειται για τα στοιχεία, με βάση τα οποία θα κτισθεί το αφορολόγητο ποσό εισοδήματος για τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους και του αγρότες που ισοδυναμεί με έκπτωση φόρου 1.900- 2.100 ευρώ. Σημειώνεται ότι από τα εισοδήματα του 2017 για πρώτη φορά το αφορολόγητο ποσό εισοδήματος συνδέθηκε υποχρεωτικά με συναλλαγές μόνο με τη χρήση καρτών ή άλλων μορφών πλαστικού χρήματος.


εκθεση επιπλου ρεντη

Στην εγκύκλιο προβλέπεται ότι ειδικά για τις συναλλαγές του φορολογικού έτους 2017, οι πάροχοι υποχρεούνται να αποστείλουν άπαξ, τα στοιχεία των συναλλαγών για το έτος 2017, συγκεντρωτικά, ανά Α. Φ.Μ., μέχρι τις 2 Απριλίου 2018, πέραν της υποχρέωσης που ήδη υπάρχει για αποστολή των συγκεκριμένων στοιχείων σε μηνιαία βάση έως τις 20 του επομένου μηνός από το μήνα διενέργειας των συναλλαγών.


Τα τραπεζικά ιδρύματα αποστέλλουν συγκεντρωτικά, ανά ΑΦΜ, τόσο πληρωμές οι οποίες έγιναν με μεταφορά πιστώσεων και άμεση χρέωση σε πίστωση επαγγελματικών λογαριασμών όσο και συναλλαγές με χρήση χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών με εξαίρεση τις εταιρικές.


μπισκοτο ελεφαντακι

proton bank υπό ειδική εκκαθάριση

Σημειώνεται ότι το ελάχιστο ποσό των e-αποδείξεων που θα έπρεπε να είχαν συγκεντρώσει πέρυσι οι φορολογούμενοι ανάλογα με το εισόδημά τους προσδιορίζεται με την εξής προοδευτική κλίμακα:10% για εισόδημα έως 10.000 ευρώ, 15% για εισόδημα από 10.000,01 έως 30.000 ευρώ και 20% για εισόδημα από 30.000,01 και άνω με το ανώτατο ποσό που θα πρέπει να συγκεντρώσει ο φορολογούμενος να ανέρχεται στις 30.000 ευρώ.


Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

τοξικοτητα ντοματας

Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, το ζευγάρι στην πολιτική, αλλά και στη ζωή, πήρε την εν λόγω απόφαση, την οποία ανακοίνωσαν το Σάββατο το βράδυ.


ειδησεις νεα μηχανιωνα

Οι βουλευτές του κόμματος θα αποφασίσουν αν ο Ιγκλέσιας, γενικός γραμματέας του κόμματος και η Μοντέρο, κοινοβουλευτική εκπρόσωπος, θα παραμείνουν στα αξιώματά τους. «Αν μας πείτε να παραιτηθούμε θα παραιτηθούμε» διεμήνυσε ο επικεφαλής των Podemos.

Όπως είπαν οι ίδιοι, μάλιστα δεν περίμεναν η κίνησή τους αυτή να προκαλέσει τέτοιες αντιδράσεις.


ιστορικο μυθιστορημα μικρασιατικη καταστροφη


τοξικοτητα ντοματας

βολεμα αποφθεγματα

Οι αντάρτες Χούτι, που υποστηρίζονται από το Ιράν, βρίσκονται σε πόλεμο με την εξουσία στην Υεμένη, που υποστηρίζεται στρατιωτικά από το 2015 από έναν αραβικό συνασπισμό υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας.


suzuki gr. vitara

Δήλωσαν σήμερα το πρωί πως εκτόξευσαν πύραυλο εναντίον της σαουδαραβικής επαρχίας Νατζράν, σε ανακοίνωση που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός τους, Al-Massirah TV.


βολεμα αποφθεγματα

ετσι ξαφνικα επεισοδια 18

Σύμφωνα με τη σαουδαραβική κρατική τηλεόραση Al-Ekhbariya, η αντιαεροπορική άμυνα αναχαίτισε τον βαλλιστικό πύραυλο πάνω από τη Νατζράν. Δεν έδωσε άλλες διευκρινίσεις.


Πρόκειται για τον τρίτο βαλλιστικό πύραυλο που εκτοξεύουν οι υεμενίτες αντάρτες εναντίον της Σαουδικής Αραβίας από τις 4 Νοεμβρίου.


Οι δύο πρώτοι πύραυλοι που εκτοξεύθηκαν τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο και αναχαιτίστηκαν πάνω από τη σαουδαραβική πρωτεύουσα Ριάντ, είχαν στόχο ο ένας το διεθνές αεροδρόμιο και ο άλλος το ανάκτορο Γιαμάμα, επίσημη κατοικία του βασιλιά Σαλμάν.


Οι σαουδαραβικές αρχές κατηγορούν το Ιράν, το οποίο το διαψεύδει, ότι εξοπλίζει τους Χούτι και επέρριψαν την ευθύνη στη χώρα αυτή για τις πρώτες δύο εκτοξεύσεις πυραύλων.


Η σουνιτική Σαουδική Αραβία και το σιιτικό Ιράν, που έχουν διακόψει τις διπλωματικές τους σχέσεις, είναι οι δύο ισχυρές αντίπαλες δυνάμεις στη Μέση Ανατολή.

αποσπασεις εκκλησιαστικες ακαδημιες

Μιλώντας σε εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στο Ecali Club το βράδυ της Δευτέρας, ο κ. Πάιατ είπε πως είναι σημαντικό που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει αγκαλιάσει τον ρόλο της Ελλάδας ως ευρωπαϊκού ενεργειακού κόμβου.


Υπό αυτό το πρίσμα, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την πολύ στενή ευθυγράμμιση μεταξύ των ενεργειακών στρατηγικών των ΗΠΑ και της Ευρώπης σε αυτό το συγκεκριμένο σημείο, δηλαδή του ρόλου της Ελλάδας ως περιφερειακού κόμβου και της διασφάλισης μεγαλύτερης ενεργειακής ασφάλειας για όλη την Ευρώπη.


αποσπασεις εκκλησιαστικες ακαδημιες

εξοπλισμος καταστηματων λουκουμαδων

Αναδεικνύοντας τη γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας, ο Αμερικανός πρέσβης επισήμανε ότι η Ελλάδα είναι μέρος της λεκάνης της Ανατολικής Μεσογείου που μετασχηματίζει το ευρωπαϊκό ενεργειακό τοπίο και επαναπροσδιορίζει τις περιφερειακές σχέσεις καθώς πρώην εχθροί γίνονται εταίροι και κυβερνήσεις, με επικεφαλής την Ελλάδα, οικοδομούν στην ενέργεια για να λειτουργήσει ως καταλύτης για τη συνεργασία και την αναζωογόνηση της διπλωματίας.


αχιλλεας μελινα πισινα

Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Πάιατ στον Διαδριατικό Αγωγό (ΤAP) και στον τερματικό σταθμό Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου στη Ρεβυθούσα, τονίζοντας ότι μόνο με αυτά τα δύο έργα η κατάσταση έχει αλλάξει θεαματικά. Ειδικότερα, ανέφερε ότι ο αγωγός TAP έχει πλέον ολοκληρωθεί σε ποσοστό 85% στην Ελλάδα και σημείωσε πως είναι σε καλό δρόμο για αρχίσει τις παραδόσεις το 2020.


Προσέθεσε ότι ο αγωγός ΤΑΡ είναι το τελευταίο σκέλος του νότιου διαδρόμου φυσικού αερίου, αξίας άνω των 40 δισεκ. δολαρίων, λέγοντας πως είναι ένα από τα πιο πολύπλοκα και σημαντικά έργα υποδομής φυσικού αερίου στον κόσμο, το οποίο υποστηρίχθηκε από τις ΗΠΑ και εδώ και πολλά χρόνια.


Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος χαρακτήρισε τη Ρεβυθούσα ως μια παρόμοια θετική ιστορία και συμπλήρωσε ότι ο τερματικός σταθμός, τον οποίο επισκέφθηκε πέρυσι, όταν ήταν ακόμα δυνατό να περπατήσει μέσα στην τεράστια νέα δεξαμενή αποθήκευσης, πρόκειται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες.


Υπογραμμίζοντας τη σημασία των δύο αυτών ενεργειακών έργων, ο Αμερικανός πρέσβης είπε ότι τόσο ο TAP όσο και οι τερματικοί σταθμοί LNG χρησιμεύουν ως πύλη αερίου στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων είτε μέσω υπάρχουσας υποδομής που δεν χρησιμοποιείται πλήρως είτε μέσω νέων πρότζεκτ.


Στο σημείο αυτό στάθηκε στη δήλωση της υπουργού Ενέργειας της Βουλγαρίας, Τ. Πετκόβα, ότι η κατασκευή της γραμμής διασύνδεσης Ελλάδας-Βουλγαρίας θα ξεκινήσει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, γεγονός που θα διευρύνει περαιτέρω τις περιφερειακές συνδέσεις και θα ενισχύσει τους οικονομικούς δεσμούς.

δημοτικος παιδικος σταθμος νεας σμυρνης

Με μια σύντομη ανάρτησή του στη σελίδα του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, ο πρόεδρος Μοράλες ανακοίνωσε ότι αποφάσισε τη μετακίνηση της πρεσβείας της Γουατεμάλας στο Ισραήλ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ έπειτα από τηλεφωνική συνδιάλεξή του με τον Iσραηλινό πρωθυπουργό Μπεντζαμιν Νετανιάχου την Κυριακή.


δραξ κλιση αρχαια

Την 6η Δεκεμβρίου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως την πρωτεύουσα του Ισραήλ, ανατρέποντας την αμερικανική πολιτική δεκαετιών και προκαλώντας ένα κύμα αγανάκτησης στον αραβικό κόσμο και πέραν αυτού, ακόμη και από μέρους δυτικών συμμάχων της Ουάσιγκτον.


το πιο καλο ναρκωτικο

Το τελικό καθεστώς της Ιερουσαλήμ είναι ένα από τα πιο ακανθώδη εμπόδια στη σύναψη μιας συμφωνίας ειρήνης μεταξύ των Ισραηλινών και των Παλαιστίνιων, που θέλουν η Ανατολική Ιερουσαλήμ να γίνει η πρωτεύουσα του μελλοντικού ανεξάρτητου κράτους τους.


δημοτικος παιδικος σταθμος νεας σμυρνης

Η διεθνής κοινότητα δεν αναγνώρισε ποτέ την προσάρτηση της Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ, που είχε καταληφθεί ολόκληρη στον πόλεμο του 1967.


Την Πέμπτη, 128 κράτη αψήφησαν τον Τραμπ και τάχθηκαν υπέρ μιας—μη δεσμευτικής από νομική άποψη—απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ που προτρέπει τις ΗΠΑ να πάρουν πίσω την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως της ισραηλινής πρωτεύουσας.


Η Γουατεμάλα και η Ονδούρα ήταν μεταξύ των λιγοστών χωρών που, όπως και οι ΗΠΑ και το Ισραήλ, τάχθηκαν εναντίον αυτής της απόφασης.


Οι ΗΠΑ χορηγούν μεγάλα ποσά ως οικονομική βοήθεια στη Γουατεμάλα και στην Ονδούρα και ο Τραμπ απείλησε να διακόψει τη χορήγηση βοήθειας στις χώρες που θα ψήφιζαν υπέρ της απόφασης της ΓΣ του ΟΗΕ.


Ο Τζίμι Μοράλες, πρώην κωμικός της τηλεόρασης η πολιτική βάση του οποίου αποτελείται κυρίως από συντηρητικούς χριστιανούς, νωρίτερα φέτος ενεπλάκη σε μια σφοδρή σύγκρουση με τα Ηνωμένα Έθνη, όταν μια οργάνωση που δρα κατά της διαφθοράς στη Γουατεμάλα και υποστηρίζεται από τον ΟΗΕ ανέλαβε μια πρωτοβουλία για την παραπομπή του σε δίκη και την παύση του από το αξίωμα.


Μολονότι ο Μοράλες μπόρεσε να αποφύγει τελικά την καθαίρεση, απέτυχε να εκδιώξει από τη χώρα τον επικεφαλής της οργάνωσης αυτής, της Διεθνούς Επιτροπής εναντίον της Ατιμωρησίας στη Γουατεμάλα, εν μέσω επικρίσεων από τον ΟΗΕ, τις ΗΠΑ και την Ε. Ε.

λοχαγος μισθος

Το στιγμιότυπο απαθανατίστηκε από τον φωτογράφο του Associated Press Δημήτρη Μεσσίνη, ο οποίος και ανέβασε τη φωτογραφία. Αμεσως έκανε τότε το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας αποτροπιασμό και τη γενική κατακραυγή.


Το θέμα, μάλιστα είχε συζητηθεί ακόμα και στη Βουλή, ενώ είχε ασκηθεί αυτεπάγγελτη δίωξη εναντίον της γυναίκας.


χτιζω οικολογικο σπιτι

Τέσσερα χρόνια μετά, ο φωτογράφος ανέβασε και πάλι τη φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Facebook, ενημερώνοντας για την εξέλιξη της υπόθεσης.


λοχαγος μισθος

δημοσθένης δανιηλίδης


γλυκο νεραντζι ανθος

Με ένα χιουμοριστικό βίντεο η νεολαία του ΚΚΕ επιτίθεται ευθέως στις υποσχέσεις της κυβέρνησης και σχολιάζει την εμφάνιση του πρωθυπουργού αλά… «Top Gun».


γλυκο νεραντζι ανθος

Η ΚΝΕ δανείζεται τον τίτλο του non paper του Μαξίμου και αναρωτιέται αν «Πετάει, πετάει ο Τσίπρας;». Χρησιμοποιώντας πλάνα από την πτήση του Αλέξη Τσίπρα και μία αξέχαστη σκηνή από την ελληνική ταινία «Μία Ελληνίδα στο χαρέμι», η ΚΝΕ ψέγει την εμφάνιση του πρωθυπουργού.


project ηλιακο συστημα

σκανδαλα παναθηναικου

«Τράβα μαλλί, ανεβαίνουμε», λέει η Ρένα Βλαχοπούλου στον Χρόνη Εξαρχάκο και το αεροπλάνο τους ανεβαίνει, όπως το μαχητικό που μετέφερε τον Αλέξη Τσίπρα.


«Όσα ακούς περί δίκαιης ανάπτυξης είναι λόγια του αέρα», αναφέρει η ΚΝΕ, κλείνοντας το βίντεο.


Να σημειωθεί πως ο Αλέξης Τσίπρας πέταξε με μαχητικό αεροσκάφος F-16 C/D Block 52+ πάνω από το Βόρειο Αιγαίο, στο πλαίσιο της επίσκεψή του στην 110 Πτέρυγα Μάχης και στην 337 Μοίρα στη Λάρισα.


γενικεύω

Την ίδια ώρα, μιλώντας σε εκπομπή του Bloomberg, ο Τούρκος υπουργός δήλωσε ότι η «προστασία τρομοκρατών που έβαλαν στρατιωτική στολή θα επηρεάσει ριζικά τις ελληνοτουρκικές σχέσεις».

Κατηγόρησε δε, την Ελλάδα λέγοντας πως μετατράπηκε σε μια χώρα που «προστατεύει τους πραξικοπηματίες».


γενικεύω

«Αυτά τα άτομα τα οποία προστατεύουν τράβηξαν όπλα εναντίον του στρατού του ΝΑΤΟ. Η 15η Ιουλίου δεν είναι ένα οποιοδήποτε γεγονός για εμάς» είπε ο ίδιος, και συνέχισε: «Είναι ξεκάθαρο ότι έχει πάρει άλλη διάσταση. Σκέφτονται ότι από αυτά τα άτομα μπορούν να πάρουν στρατιωτικά μυστικά. Ο καθένας από αυτούς είναι πρόσφορο εργαλείο που δεν έχει θρησκευτικό προσανατολισμό ούτε και συναίσθηση της έννοιας πατρίδας. Η προστασία τρομοκρατών που έχουν βάλει στρατιωτική στολή θα επηρεάσει τα πάντα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις».


Μπαχτσελί: Να μην ξεχνούν οι Έλληνες τι πέρασαν οι παππούδες τους στον βυθό της θάλασσας


Σε εμπρηστικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας είχε προχωρήσει νωρίτερα και ο Τούρκος ηγέτης του εθνικιστικού κόμματος και σύμμαχος του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.


disney on ice uk merchandise

συμβουλοι επιχειρησεων τρικαλα

Μιλώντας σε συγκέντρωσή του κόμματός του, ο Μπαχτσελί σχολίασε τις αντιδράσεις τόσο από ελληνικής, όσο και από κυπριακής πλευράς, για το προεκλογικό βίντεο του κόμματός του που δείχνει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του.


«Θα ρωτήσω αυτούς τους ανόητους ‘τι να κάναμε’, ‘πώς να τη δείχναμε;», διερωτήθηκε σε δεικτικό ύφος.


Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του, επανέλαβε παλαιότερη εμπρηστική δήλωσή του για την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, είπε: «Η ελληνική κυβέρνηση που παίζει παιχνίδια με τα νησιά του Αιγαίου να μην ξεχνάνε τι πέρασαν οι παππούδες τους στον βυθό της θάλασσας. Δόξα τω θεώ ζει η θέληση η οποία θα κάνει το ίδιο, θα κάνει το Αιγαίο τάφο στις ελπίδες των Ελλήνων. Και θα συνεχίζει να ζει μέχρι τέλους».



γιατι ο τσακ νορισ παει χαλκιδικη

Η σημερινή Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου είναι η Ημέρα του Πρίγκιπα στην Ολλανδία, ήτοι η ημέρα που η κυβέρνηση της χώρας θα παρουσιάσει τα σχέδιά της για το 2018. Ο βασιλιάς της Ολλανδίας Βίλεμ-Αλεξάντερ θα φθάσει στην αίθουσα των ιπποτών, κοντά στο κτίριο της Βουλής των Αντιπροσώπων, όπου θα παραδώσει την ομιλία του θρόνου εκ μέρους της κυβέρνησης. Νωρίς το απόγευμα ο Γερούν Ντάισελμπλουμ θα παρουσιάσει το Μνημόνιο του Προϋπολογισμού (budget memorandum) και τον Εθνικό Προϋπολογισμό στη Βουλή των Αντιπροσώπων.



γιατι ο τσακ νορισ παει χαλκιδικη

καροτσι διδυμων τιμες


χειροποιητο αντικειμενο


Prinsjesdag 2016 https://t.co/5RywscljTJ

— The Royal Watcher (@saadsalman719) September 18, 2017

παραίτηση διαχειριστή

Επίσης, στις 15 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή τα καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη τη χώρα από 11πμ έως 8μμ.


φιλολογικο φροντιστηριο βολοσ

τοπ λινε ρουχα

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα εκθέσουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων τους σε εξαιρετικά ελκυστικές και συμφέρουσες τιμές, αναφέρει ο Σύνδεσμος.


Στη διάρκεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.


παραίτηση διαχειριστή

«Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία, το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης και στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού ("από ...% έως ...%"). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό», υπογραμμίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

οι αγροτες κυνηγουν τα mat

Σημειώνεται, ότι η Γ. Γ.Π. Π. έχει ενημερώσει τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφέρειες και τους δήμους των συγκεκριμένων περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν πυρκαγιές.


οι αγροτες κυνηγουν τα mat

εργαστηριο λαικης τεχνης

Παράλληλα, η Γ. Γ.Π. Π. συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού και η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.


XARTHS


τοπικα νεα αμαλιαδας

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

ρεπερτόριο για ταβέρνα

Τη Δευτέρα ο κ. Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με τον κ. Σίσι, ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι ο παραιτηθείς πρωθυπουργός του Λιβάνου, Σαάντ Χαρίρι, θα επισκεφθεί την Κύπρο.


ρεπερτόριο για ταβέρνα

μια φορα και εναν καιρο μαγουλα

Σε σχετική ερώτηση, προσερχόμενος σε εκδήλωση για την επέτειο της υιοθέτησης της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα δικαιώματα του παιδιού, ο κ. Αναστασιάδης απάντησε, «ό, τι είχα να πω το έχω πει χθες». Είπε ότι δεν επιθυμεί να γίνεται συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα και πρόσθεσε πως ο Σαάντ Χαρίρι «είναι φίλος, από ενδιαφέρον μιλήσαμε. Η ουσία είναι ότι σε λίγες μέρες, όπως ο ίδιος δήλωσε, θα επιστρέψει είτε στο Λίβανο, είτε θα επισκεφθεί μια σειρά άλλων χωρών, ευελπιστώ μεταξύ άλλων, και την Κύπρο».


η στανη του βλαχου πετρουπολη

αλεξιου ζαχαρουλα σκυροσ

Μετά την τεράστια προσπάθειά του για πρόκριση στον τελικό και τον συγκλονιστικό ημιτελικό με τον Πολωνό Πλούτα, ο Πάνος Τριανταφύλλου βρέθηκε από το ξεκίνημα του αγώνα με τον Ουκρανό Ντάτσκο πίσω στο σκορ κλείνοντας την πρώτη περίοδο με 4-8.


περιελιξεις μοτερ ανελκυστηρων

2016 09 12T191153Z 63797349 HT1EC9C1HBGSX RTRMADP 3 PARALYMPICS RIO WHEELCHAIRFENCING
(Ο Τριανταφύλλου αποφεύγει κτύπημα - Πηγή: Reuters / RICARDO MORAES)


φρειδερίκου νίτσε

Δύο ακόμη πόντοι στο ξεκίνημα της β περιόδου έδωσαν στον Ουκρανό προβάδισμα 6, παρόλαυτά όμως ο Τριανταφύλλου έκανε την τελευταία αντεπίθεσή του μειώνοντας σε 7-11. Όμως ο Ντάτσκο με την ψυχολογία υπέρ του "τελείωσε" το ματς με 15-7 πανηγυρίζοντας το Χρυσό.


αλεξιου ζαχαρουλα σκυροσ

2016 09 12T191034Z 937198746 HT1EC9C1H98SV RTRMADP 3 PARALYMPICS RIO WHEELCHAIRFENCING
(Ο Τριανταφύλλου (δ.) κερδίζει πόντο - Πηγή: Reuters / RICARDO MORAES)


4ος ο Ντούνης


Λίγο νωρίτερα αγωνίστηκε στον μικρό τελικό της κατηγορίας Α ο Βασίλης Ντούνης με τον Κινέζο Τσεν, αλλά δίχως ψυχολογία από την ήττα του στον ημιτελικό από τον Ούγγρο Όσβατ (αθλητή που είχε κερδίσει νωρίτερα στον όμιλο).


2016 09 12T183823Z 720885640 HT1EC9C1FR9SD RTRMADP 3 PARALYMPICS RIO WHEELCHAIRFENCING
(Πόντος για τον Ντούνη (δ) - Πηγή: Reuters / RICARDO MORAES)


Το 3-8 της πρώτης περιόδου έγινε 5-15 στο φινάλε του αγώνα, όμως και η 4η θέση αποτελεί τεράστια επιτυχία για τον Έλληνα πρωταθλητή.


2016 09 12T185439Z 431849997 HT1EC9C1GIOSN RTRMADP 3 PARALYMPICS RIO WHEELCHAIRFENCING
(Τα συγχαρητήρια του Ντούνη στο νικητή του μικρού τελικού - Πηγή: Reuters / RICARDO MORAES)


Δείτε ακόμη τι έγινε νωρίτερα στην ξιφασκία


Παραολυμπιακοί 2016: ο Τριανταφύλλου στον τελικό της σπάθης


Παραολυμπιακοί 2016: νέο μετάλλιο στο στίβο από την Δήμητρα Κοροκίδα

ταξιδι μαλτα

«Μέχρι να λογικευτούν, οι ΗΠΑ θα αυξάνουν το πυρηνικό οπλοστάσιό τους» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, μιλώντας σε δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι το σχόλιο αυτό απευθύνεται στη Ρωσία και την Κίνα.

Κατηγόρησε επίσης, για άλλη μια φορά, τη Μόσχα ότι δεν τηρεί τη Συμφωνία για τα Πυρηνικά Όπλα Μέσου Βεληνεκούς (INF) του 1987, από την οποία απείλησε ότι θα αποσυρθούν οι ΗΠΑ.


Από τη Μόσχα όπου βρίσκεται, ο σύμβουλος του Τραμπ για θέματα εθνικής ασφάλειας Τζον Μπόλτον αρνήθηκε ότι η Ουάσινγκτον προσπαθεί να εκβιάσει τη Ρωσία απειλώντας ότι θα αποσυρθεί από τη συνθήκη αυτή. Πρόσθεσε ότι δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για την ανάπτυξη πυραύλων στην Ευρώπη που θα στοχεύουν τη Μόσχα, αν εγκαταλειφθεί η συνθήκη αυτή του 1987.


λογιστικη αρχειοθετηση

γουνινες ζακετες

Μιλώντας στην εφημερίδα Kommersant, ο Μπόλτον είπε ότι οι παραβιάσεις της συνθήκης εκ μέρους της Ρωσίας ήταν εκείνες που οδήγησαν στην κατάσταση αυτή. Επέμεινε επίσης ότι η Ρωσία παραβιάζει την INF εδώ και τουλάχιστον πέντε χρόνια. Είπε ότι η Ουάσινγκτον έχει συζητήσει με τους συμμάχους της τις προθέσεις του προέδρου Τραμπ και ότι, μετά τη Βρετανία, μπορεί να εκφράσει τη στήριξή της και η Ιαπωνία.


ταξιδι μαλτα

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ προειδοποίησε ότι αν εγκαταλειφθεί η συνθήκη, η Ρωσία θα αναγκαστεί να λάβει μέτρα για την ασφάλειά της.

βοσκοπουλοσ εισαι δικια μου στιχοι

Στο διαμέρισμα όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, διέμενε ζευγάρι ηλικιωμένων με την οικιακή τους βοηθό.


βοσκοπουλοσ εισαι δικια μου στιχοι

Η Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο εντόπισε απανθρακωμένη μία ηλικιωμένη, ενώ εγκαύματα φέρουν ο σύζυγός της, αλλά και η οικιακή βοηθός, που απεγκλωβίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.


εργαστήριο αγγλικά

project orion simcity 5

Στις προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα.






Νεκρό άτομο #ανασύρθηκε και 2 άτομα #απεγκλωβίστηκαν με εγκαύματα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, στην οδό Πάτμου στο Μοσχάτο.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 16 Απριλίου 2017

εποχικό επίδομα σερβιτόρου

Παράγοντες της αγοράς διαπιστώνουν έξαρση παραβατικότητας και την αποδίδουν στην αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο υγραέριο κίνησης, καθώς από την 1η Ιανουαρίου η τιμή του ανέβηκε στα 430 ευρώ από τα 330 ευρώ ανά τόνο.


εποχικό επίδομα σερβιτόρου

μικρες πεταλουδες στα ντουλαπια

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος, οι τρόποι παράνομης διακίνησης υγραερίου είναι τρεις.


μαγαζι με βοτανα χαλανδρι

Ο πρώτος εντοπίζεται στην κλοπή στο ρεζερβουάρ. Ένας συνήθης τρόπος είναι η τοποθέτηση και δεύτερης πλακέτας, η οποία ενεργοποιείται από τον πρατηριούχο, παρακρατώντας ποσότητες ακόμη και σε διπλάσιο ποσοστό σε σχέση με εκείνες που πλήρωσε ο οδηγός.


Ο δεύτερος δρόμος του λαθρεμπορίου είναι η πώληση βιομηχανικού υγραερίου χαμηλότερης φορολογίας ως κίνησης. Μάλιστα οι εκτιμήσεις θέλουν πάνω από το 20% του υγραερίου κίνησης που πωλείται στην Ελλάδα να προέρχεται από παραδόσεις υγραερίου βιομηχανίας.

αυριο δρομολογια μετρο

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δώμα της πολυκατοικίας η οποία είναι 5-6 ορόφων, με αποτέλεσμα κάποιοι κάτοικοι για λόγους ασφαλείας να βγουν έξω.


αυριο δρομολογια μετρο

Η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η οποία διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τους κατοίκους.


Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.


στερ παιδοτοπος

σχολικο ημερολογιο εκτυπωση




#Πυρκαγιά σε εξέλιξη σε διαμέρισμα επί της οδού Πιπίνου στην Αθήνα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 11 Σεπτεμβρίου 2018

δήμος φιλίππων

Οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης θα είναι εκείνοι που θα καθορίσουν το σε ποιο εξεταστικό κέντρο θα δώσει Πανελλαδικές ο κάθε υποψήφιος, συνυπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους.


κπγ μαιος 2015 γαλλικα

Τα Γενικά Λύκεια της χώρας θα είναι κατά κύριο λόγο τα εξεταστικά κέντρα των υποψηφίων για τις φετινές εξετάσεις, ωστόσο, μπορεί να επιλεχθούν ακόμη και σχολικά συγκροτήματα ή άλλες εκπαιδευτικές δομές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.


δήμος φιλίππων

ονειρο στο κυμα νεα ελληνικα

Πανελλαδικές - Πανελλήνιες Εξετάσεις 2018: Πέντε συμβουλές επιτυχίας


Να σημειωθεί πως οι εξετάσεις για τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά Λύκεια θα ξεκινήσουν στις 8 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Μία ημέρα νωρίτερα, στις 7 Ιουνίου θα αρχίσουν οι εξετάσεις στα ΕΠΑΛ.


Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ αναλυτικά όλα τα εξεταστικά κέντρα.

θεραπεια για λυκο

Έπειτα από μήνες διπλωματικών επαφών και αποκλιμάκωσης της έντασης η Πιονγκγιάνγκ έκανε την Τετάρτη στροφή 180 μοιρών κάνοντας λόγο για ενδεχόμενη ακύρωση της πολυαναμενόμενης συνόδου τον Ιούνιο.


Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της χώρας μάλιστα, ο Κιμ Κίε Γκουάν, κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι αναγκάζουν τη Βόρεια Κορέα «να αποκηρύξει μονομερώς τα πυρηνικά της». Η Πιονγκγιάνγκ ακύρωσε αυτή την εβδομάδα τις συνομιλίες που ήταν προγραμματισμένες με τη Σεούλ για να διαμαρτυρηθεί για τα κοινά στρατιωτικά γυμνάσια ΗΠΑ - Νότιας Κορέας.


θεραπεια για λυκο

της σμυρνης τα καμωματα

ακτινολογικα εοπυυ θεσσαλονικη

Στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν σήμερα Τραμπ και Μουν αναφέρθηκαν στις «τελευταίες ενέργειες της Βόρειας Κορέας», σύμφωνα με ανακοίνωση της νοτιοκορεατικής προεδρίας.


Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να «εργαστούν στενά» για την επιτυχία της ιστορικής συνόδου της 12ης Ιουνίου στη Σιγκαπούρη μεταξύ του Τραμπ και του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ - Ουν.


Ο Αμερικανός πρόεδρος θα συναντηθεί με τον Νοτιοκορεάτη ομόλογό του την Τρίτη στην Ουάσινγκτον.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

οικονομικο πανεπιστημιο αθηνων μετεγγραφες

Ο ιατροδικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση, Νίκος Καλογριάς, μιλώντας στο CNN Greece, από το νεκροτομείο όπου εξετάζει το πτώμα του άτυχου παιδιού, επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε στο κρανίο του 10χρονου μαθητή μια σφαίρα.


μοναστηρι αγιας αικατερινης

«Δυστυχώς, αληθεύει η είδηση», είπε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής και πρόσθεσε: το παιδί μεταφέρθηκε από το σχολείο ως λιποθυμικό επεισόδιο. Προφανώς δεν ειχαν καταλάβει στην αρχή. Στην νεκροτομή βρέθηκε ένα τραύμα στο κεφάλι και μία βολίδα στην κρανιακή κοιλότητα.


Ακούστε όσα είπε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς στο CNN Greece.


οικονομικο πανεπιστημιο αθηνων μετεγγραφες

συνταγη για ζυμη ζυμαρικων


ασκούνη

Πληροφορίες βρετανικών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν πως εισήχθη στο χειρουργείο με εγκεφαλική αιμορραγία.


Η πρώην ομάδα του ενημέρωσε πως η επέμβαση «πήγε πολύ καλά και χρειάζεται μία περίοδος στη μονάδα εντατικής θεραπείας ώστε να αναρρώσει».


προγραμμα διαχειρισης internet cafe

«Η οικογένειά του επιθυμεί να διατηρηθεί ιδιωτικότητα», σημείωσε στην ίδια ανακοίνωση η Μάντσεστερ.


ασκούνη

ευχαριστω στην δασκαλα μου

Ο γιος του πρώην προπονητή, ο οποίος έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Doncaster Rovers, έλειψε από την σημερινή προπόνηση της ομάδας για «οικογενειακούς λόγους», ζητώντας και αυτός να τηρηθεί η ιδιωτικότητα της οικογένειάς του.


Untitled


EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αποσύρθηκε από τα γήπεδα το 2013 ύστερα από καριέρα 26 ετών. Θεωρείται έως και σήμερα ο καλύτερος Βρετανός τεχνικός.

οικονομικα επιπλα στη βεροια

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές των Α. Ε.Ι. και Α. Ε.Α. της χώρας, οι οποίοι εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με την κατηγορία των παθήσεων της υπ΄αριθμ. Φ151/17897/Β6/2014 Κ. Υ.Α. (ΦΕΚ 358), όπως αυτή εκάστοτε τροποποιείται ή αντικαθίσταται, σε ποσοστό 5% καθ’ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων και χωρίς εξετάσεις, ότι από την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018 έως και την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για χορήγηση μετεγγραφής στην ειδική εφαρμογή μετεγγραφών, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://transfer2.it. minedu. gov.gr.


δημοσια τραπεζα βλαστοκυτταρων αθηνα τηλεφωνο

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από τη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος στο οποίο φοιτούν.


αποσπαση στον εοτ

Περαιτέρω, τα αδέλφια φοιτητών που δεν υπέβαλαν δήλωση αποποίησης μετεγγραφής ότι μπορούν να προβούν σε υποβολή δήλωσης αποποίησης μετεγγραφής κατά το ίδιο διάστημα (1 Νοεμβρίου 2018 έως 8 Νοεμβρίου 2018) στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://transfer3.it. minedu. gov.gr ή μέσω της κεντρικής σελίδας των μετεγγραφών https://transfer. it. minedu. gov.gr, επιλέγοντας τη διαδικασία μετεγγραφών αδελφών προπτυχιακών φοιτητών.


οικονομικα επιπλα στη βεροια

Διευκρινίζεται ότι το Πληροφοριακό Σύστημα των μετεγγραφών αδελφών φοιτητών δεν θα είναι διαθέσιμο για υποβολή νέων αιτήσεων μετεγγραφής.

αστεγοι περιστερι

Παράλληλα, αποφασίστηκε πιο λεπτομερές σύστημα ρυθμίσεων, που συνδέεται αφενός με τον βαθμό συνέπειας στην πληρωμή των λογαριασμών κατά το παρελθόν (όπως ήδη ίσχυε) αλλά και, επιπλέον, με το ύψος του λογαριασμού, ούτως ώστε όσοι έχουν χαμηλότερη κατανάλωση να πληρώνουν μικρότερο ποσοστό προκαταβολής και αντίστροφα. Επίσης, διατηρούνται τα μέτρα (από εξώδικα μέχρι διακοπή ρεύματος και ένδικα μέσα) για όσους δεν πληρώνουν τις δόσεις των διακανονισμών.


Το νέο "σταυρόλεξο" για τους διακανονισμούς οφειλών προς τη ΔΕΗ εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας στις 27 Απριλίου με έναρξη εφαρμογής από την 1η Μαΐου. Όπως επισημαίνεται, τα προγράμματα ρυθμίσεων οφειλών που εφαρμόστηκαν την προηγούμενη διετία (2016 - 2017) ανέκοψαν την ανοδική τάση των ληξιπρόθεσμων, όμως η αναθεώρησή τους κρίνεται αναγκαία για τους εξής λόγους:


αν δεν είστε επιχείρηση υπόχρεη στο γ.ε.μη

-Οι ρυθμίσεις να γίνουν όσο το δυνατόν πιο εξατομικευμένες για να μπορούν να αποδώσουν περισσότερο.


αστεγοι περιστερι

ο αντισημιτισμος στην ελλαδα

-Η ρύθμιση να μην εκλαμβάνεται από τους πελάτες ως τρόπος αποφυγής των υποχρεώσεών τους έναντι της ΔΕΗ.


-Η ΔΕΗ να μπορέσει να ανακτήσει σημαντικό μέρος των ληξιπρόθεσμων οφειλών και


-Να περιοριστεί η έκθεση της επιχείρησης στον κίνδυνο δημιουργίας νέων επισφαλειών.


Αναλυτικά, για τους οικιακούς πελάτες το νέο σύστημα διακανονισμών έχει ως εξής:


Α. Οι πελάτες διαχωρίζονται κατά το βαθμό της συνέπειας που επέδειξαν στην πληρωμή των λογαριασμών το προηγούμενο δωδεκάμηνο στις εξής 6 κατηγορίες, όπως ίσχυε και πριν:


1.Συνεπείς χωρίς διακανονισμούς.


2.Συνεπείς σε πληρωμές και διακανονισμούς.


3.Περισσότερες από μία ενσωματώσεις λογαριασμών σε επόμενους λογαριασμούς ή και μία αθέτηση διακανονισμού.


4.Πολλαπλή αθέτηση διακανονισμών.


5.Πελάτες με αποκοπή λόγω χρέους, οι οποίοι δεν έχουν υποβάλει αίτημα επανασύνδεσης και ρύθμισης οφειλών εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αποκοπής.


6.Διαπιστωμένη ρευματοκλοπή


Β. Για όσους εντάσσονται στις κατηγορίες 1 έως 4 το σύστημα της ρύθμισης κλιμακώνεται με τα παρακάτω κριτήρια:


-Για μέσο μηνιαίο λογαριασμό μέχρι 100 ευρώ απαιτείται προκαταβολή του 10% της οφειλής. Για μηνιαίο λογαριασμό 101 - 250 ευρώ, προκαταβολή 15% και από 250 ευρώ και πάνω η προκαταβολή γίνεται 20%.


-Σε όλες τις περιπτώσεις ο μέγιστος αριθμός των μηνιαίων δόσεων της ρύθμισης είναι 24. Η δόση δεν μπορεί να ξεπερνά το ύψος του μέσου μηνιαίου λογαριασμού (αφού αφαιρεθεί η προκαταβολή). Αν προκύπτει υπόλοιπο, τότε αυτό θα πρέπει να καταβληθεί μαζί με την προκαταβολή.


Γ. Για τις κατηγορίες συνέπειας 5 και 6 η ρύθμιση γίνεται με 30% προκαταβολή και μέχρι 18 μηνιαίες δόσεις. Αν έχει κοπεί το ρεύμα λόγω χρέους, χρειάζεται προκαταβολή 40% και μέχρι 12 δόσεις.

ωραριο φυλακων κορυδαλλου

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, η διάταξη που έρχεται σε συνεννόηση με την ΚΕΔΕ, θα προβλέπει τον αριθμό δόσεων, ενώ θα υπάρχει μέριμνα και για το ζήτημα των προσαυξήσεων στα οφειλόμενα ποσά και ιδιαίτερα στο θέμα των επιτοκίων.


γιαννης νικου

Η πρωτοβουλία της κυβέρνησης ανακοινώθηκε στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Κεγκέρογλου, με τον Πάνο Σκουρλέτη να χαρακτηρίζει τη ρύθμιση που θα κατατεθεί «πραγματική ανάσα για πολίτες και επιχειρήσεις».


γκεισι δολοφονος
ωραριο φυλακων κορυδαλλου

κοινωνικη κοινωνικοτητα

Η συμφωνία για τις αυξήσεις επιτεύχθηκε αργά τη νύχτα της Πέμπτης, αποτελώντας έναν ακόμα από τους πολλούς κλάδους της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής οικονομίας που δίνει φέτος στους εργαζόμενους μια καλή αύξηση στις αποδοχές τους.


Η συμφωνία, που ισχύει έως τα τέλη του 2018, επιτεύχθηκε για τους χαλυβουργούς στη βορειοδυτική Γερμανία ύστερα από έναν τρίτο γύρο διαπραγματεύσεων στο Ντίσελντορφ μεταξύ της ένωσης εργοδοτών Arbeitgeberverband Stahl και του εργατικού συνδικάτου IG Metall.


cosmote φορτιση καρτας

παρουσιαση δωρα χριστουγεννων

«Με αυτό το μισθολογικό αποτέλεσμα, οι εργαζόμενοι θα λάβουν ένα δίκαιο μερίδιο της οικονομικής επιτυχίας του κλάδου», δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του IG Metall Γεργκ Χόφμαν.


κοινωνικη κοινωνικοτητα

Το IG Metall είχε ζητήσει οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις όπως η Thyssenkrupp και η Salzgitter να λάβουν αύξηση αποδοχών 4,5% για το επόμενο 12μηνο.


Οι εργοδότες είχαν συμφωνήσει σε αύξηση μόνο κατά 1,3% κατά τον τελευταίο γύρο των διαπραγματεύσεων, αλλά χιλιάδες χαλυβουργοί πραγματοποίησαν έκτοτε προειδοποιητικές απεργίες.

plus one phone number

Επικοινωνία Παυλόπουλου


αγροτουρισμός κρήτης

Με τη διοικητή του νοσοκομείου Ευαγγελισμός Νάγια Μητσάκου επικοινώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και των τραυματιών.


πρυτανικες εκλογες απθ

Ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε να μεταφέρουν στον κ. Παπαδήμο και στους τραυματίες συνοδούς του , τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.


plus one phone number

Την απερίφραστη καταδίκη του για την τρομοκρατική επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Με ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Τσίπρας ευχήθηκε καλή ανάρρωση στον ίδιο και στους συνοδούς του, που επίσης τραυματίστηκαν από την έκρηξη.


«Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση ενάντια στον Λουκά Παπαδήμο. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον ίδιο και τους ανθρώπους που τον συνόδευαν» αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.



Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση ενάντια στον Λουκά Παπαδήμο. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον ίδιο και τους ανθρώπους που τον συνόδευαν.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 25 Μαΐου 2017

γηπεδο ξανθης παλιο

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα της ανομίας. Ξεκινώντας την τοποθέτησή του υπογράμμισε πως «σήμερα τη συζήτηση σκεπάζει η βία κατά του Γιάννη Μπουτάρη και η επίθεση κατά του ΣτΕ. Επίθεση από τη μία σε έναν εκλεγμένο δήμαρχο και από την άλλη σε ένα από τα ανώτατα όργανα της δικαιοσύνης. Με άλλα λόγια διπλό χτύπημα στο δικαίωμα του πολίτη να επιλέγει ποιος τον κυβερνά, να προστατεύεται όταν αδικείται να ζει σε ένα ασφαλές κράτος».


γηπεδο ξανθης παλιο

λακαν φαντασιακο

«Η καταδίκη πρέπει να είναι ρητή και απόλυτη χωρίς αστερίσκους. Αυτό πράξαμε ως ένα εθνικά υπεύθυνο κόμμα από την πρώτη στιγμή», είπε και τόνισε πως είναι «καιρός κ. Τσίπρα να καταδικάσετε τις κρεμάλες των αγανακτισμένων που νομιμοποιήσατε, να ζητήσετε συγνώμη για τις διχαστικές φράσεις σας "ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν". Είναι αποτέλεσμα της δική σας αριστερής ιδεοληψίας να διαχωρίζετε τη βία σε αυτή των ακροδεξιών και σε αυτή του συγκεντρωμένου πλήθους».


«Εάν ήταν συγκεντρωμένο πλήθος θα νομιμοποιούνταν να επιτεθούν στο Μπουτάρη; Η βία είναι μία. Όχι μόνο να καταδικάσετε τη βία αλλά να το αποδείξετε στην πράξη. Απελευθερώστε τα Εξάρχεια».


ελεύθερα λογισμικά χημείας

Αναφερόμενος στην εισβολή του Ρουβίκωνα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολίασε τις δηλώσεις του αναπληρωτή Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, πως η αναρχική ομάδα είναι ένα ιδεολογικό μωρό που ακόμη μπουσουλάει.


«Ο κύριος Τόσκας μας είπε ότι ο Ρουβίκωνας είναι μωρό που μπουσουλάει. Άρα να υποθέσω ότι η μαμά θα το βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του με στοργή και προδέρμ;».



τοσα καλοκαιρια κοντογιωργη

Και αυτό, μόλις ένα 24ωρο πριν από τη συνάντησή του με τον Ντιμιτρόφ για να ενημερωθεί λεπτομερώς για τις συζητήσεις που είχαν σε Νέα Υόρκη και Βρυξέλλες ο ΥΠΕΞ της χώρας και ο Νίκος Κοτζιάς.


τοσα καλοκαιρια κοντογιωργη

Σύμφωνα με ΜΜΕ των Σκοπίων, με την στάση του αυτή ο Ιβάνοφ δηλώνει ότι δεν προτίθεται να υπογράψει τη συμφωνία για το όνομα, η οποία θα πρέπει να εγκριθεί με απόλυτη πλειοψηφία από το Κοινοβούλιο της πΓΔΜ.


διαιτητικο σουφλε σοκολατασ

certificate of deposit on balance sheet

Σχετική ανάρτηση του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων της πΓΔΜ


33873847 819153988282477 1935925361569169408 n


Της ανακοίνωσης είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ ότι υπάρχει επί της αρχής συμφωνίας με την Ελλάδα για το ονοματολογικό.


Οι ανακοινώσεις Ζάεφ


Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ δήλωσε πως η τελική συμφωνία με την Ελλάδα για το όνομα της χώρας του θα επικυρωθεί στο κοινοβούλιο και στη συνέχεια θα πάει σε δημοψήφισμα.


Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι υπάρχει συμφωνία επί της αρχής ανάμεσα στις δύο πλευρές. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για το πρώτο έτος της πρωθυπουργίας του, ο Ζάεφ υπογράμμισε, ωστόσο, ότι «δεν υπάρχει τελική συμφωνία ανάμεσα σε Ελλάδα και πΓΔΜ».


«Υπάρχει συμφωνία επί της αρχής, ενώ οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει στην επίσημη και νομική πλευρά της συμφωνίας» τόνισε ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, προσθέτοντας ότι στη συνέχεια η Ελλάδα θα στείλει επιστολή στο ΝΑΤΟ ώστε η πΓΔΜ να λάβει πρόσκληση ένταξης στη Συμμαχία.


Ανέφερε δε, ότι σύντομα αναμένεται να επικοινωνήσει με τον Αλέξη Τσίπρα - κάτι που όπως είπε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί «απόψε, αύριο ή την Παρασκευή».



ευρεση εργασιας υπαλληλοι γραφειου θεσσαλονικη

Σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου επισημαίνει πως η απώλεια ανθρώπινων ζωών και η καταστροφή στις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική και σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι τραγική και δηλώνει την ετοιμότητα της χώρας της να παράσχει οποιαδήποτε υποστήριξη μπορεί.


ευρεση εργασιας υπαλληλοι γραφειου θεσσαλονικη

λεχου καλημερουδια



κρατικές χορηγίες 2015




The loss of life and destruction in the recent wildfires in Attica and across Greece is tragic. The UK stands alongside the people of Greece as they recover from these terrible events. We are ready to provide any support we can.

— Theresa May (@theresa_may) 25 Ιουλίου 2018

ιερες πολεις μουσουλμανων

Η συμπεριφορά αυτή «δεν αντικατοπτρίζει τις οδηγίες που έχει επεξεργαστεί η κυβέρνηση. Περιμένω να μην επαναληφθεί», δήλωσε η κυρία Μέρκελ σε ασυνήθιστα έντονο ύφος και έχοντας δίπλα της την κυρία Χέντρικς, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου Συνεδρίου για την Οικονομία και το Περιβάλλον. Διευκρίνισε πάντως, όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, ότι επί της ουσίας συμφωνεί περισσότερο με τον κ. Σμιτ παρά με την κυρία Χέντρικς, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι ο υπουργός δεν θα απομακρυνθεί από την θέση του. «Οι κανόνες πρέπει να εφαρμόζονται. Διαφορετικά δεν είναι δυνατή μια δουλειά ανάπτυξης και αξιοπιστίας στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Αυτές οι διαφορές είναι κατά τη γνώμη μου λυπηρές», τόνισε.


ατακες γαμου απο ελληνικες ταινιες

βαπτιση αγιος νικολαος αναβυσσος

Προηγουμένως στελέχη του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) και η ίδια η υπουργός Περιβάλλοντος είχαν κάνει λόγο για σημαντικό έλλειμμα εμπιστοσύνης ενόψει των πιθανών διαπραγματεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού με την Χριστιανική Ένωση (CDU/CSU).


ιερες πολεις μουσουλμανων

Ο υπουργός Αγροτικής Οικονομίας Κρίστιαν Σμιτ προέρχεται από το Κόμμα των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU), ενώ η υπουργός Περιβάλλοντος Μπάρμπαρα Χέντρικς από το SPD και είχαν και κατά το παρελθόν διαφωνήσει σε ό, τι αφορά το ζήτημα της χρήσης της γλυφοσάτης. Όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είχε επιλέξει την αποχή στα αρμόδια κοινοτικά όργανα. Χθες ωστόσο ο κ. Σμιτ έδωσε την έγκρισή του για την παράταση του συγκεκριμένου ζιζανιοκτόνου, προκαλώντας εσωτερική κρίση στην υπηρεσιακή κυβέρνηση.

γκαλης vs σπανουλης

«Οι Γερμανοί συμφωνούν πως πρέπει οι λύσεις να είναι ευρωπαϊκές» ανέφερε ο κ. Μουζάλας μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ενώ, απαντώντας στην κριτική που ασκείται από οργανώσεις για καθυστέρηση στη διαδικασία εξέτασης των αιτήσεων ασύλου, τόνισε ότι θα εξακολουθήσουν να τηρούνται οι κανόνες που προβλέπονται, δηλαδή εξέταση κάθε αιτήματος ξεχωριστά.


γκαλης vs σπανουλης

«Η πρόσκληση του Γερμανού υπουργού Εσωτερικών, Τόμας Ντε Μεζιέρ ήταν το αποκρυστάλλωμα μιας συνεργασίας που διήρκεσε πολύ καιρό, έπειτα από κάποιο μικρό διάστημα ενός παιχνιδιού καταλογισμού ευθυνών («blame game») σε βάρος της χώρας μας, ότι δεν φυλάμε τα σύνορα κλπ.», δήλωσε και εξήγησε ότι η Γερμανία βοήθησε πολύ στο προσφυγικό - και σε πολιτικό και σε πρακτικό επίπεδο.


σχολες πολυτεχνειου αθηνας μορια

στάμπες νυχιών

«Αυτή τη στιγμή αναγνωρίζεται η προσπάθεια που καταβάλλει η χώρα μας», επεσήμανε ο υπουργός, ενώ ανέφερε ότι μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τουρκίας και τα περιθώρια καλύτερης εφαρμογής της, οι προοπτικές της προεδρίας της Σλοβακίας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και η ανάγκη να προχωρήσει η μετεγκατάσταση και επανεγκατάσταση. Με τον κ. Ντε Μεζιέρ «είπαμε ότι η λύση πρέπει να παραμείνει ευρωπαϊκή και ότι δεν μπορεί να υπάρχουν κράτη-μέλη με συμπεριφορά α λα καρτ, λαμβάνοντας βεβαίως υπ' όψιν τις ιδιομορφίες κάθε χώρας», πρόσθεσε.


Αναφερόμενος στο ζήτημα της αναστολής επαναπροώθησης προσφύγων που εφαρμόζει η Γερμανία προς την Ελλάδα, ο κ. Μουζάλας παρέπεμψε στην σχετική απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που θα ισχύει ως το τέλος Δεκεμβρίου, αλλά επεσήμανε ότι «σε μια χώρα όπου η Ευρώπη δεν ανταποκρίνεται στην μετεγκατάσταση και η οποία αντιμετωπίζει μια ανθρωπιστική κρίση, λόγω του κλεισίματος των συνόρων που έγινε παρά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μια κρίση που κατάφερε να την σταματήσει μόλις πριν ξεκινήσει, έχοντας 60.000 ανθρώπους στην ενδοχώρα και 8.000 ανθρώπους στα νησιά, που αντιστοιχούν σε 500.000 ανθρώπους στην Γερμανία, θα ήταν λάθος να μιλάει κανείς για επιστροφές Δουβλίνου, με την έννοια ότι πολύ απλά η χώρα δεν θα το αντέξει».



Πρέπει να γίνουμε σοφότεροι. Το προηγούμενο ‘Δουβλίνο' κατέπεσε σε ένα μήνα - στην πράξη. Οι σχεδιασμοί του γραφείου δεν ανταποκρίνονται πάντα στη ζωή. Τώρα θα πρέπει να προσαρμοστούμε στη ζωή



μάριος αθανασίου αλέξανδρος-δημήτρης αθανασίου

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, στους 16 καταδικασθέντες αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά, ενώ η έφεση έχει αναστέλλουσα δύναμη. Ο 17ος απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες.


μάριος αθανασίου αλέξανδρος-δημήτρης αθανασίου

καυτη επετειος

Στην υπόθεση είχαν εμπλακεί υπάλληλοι του νοσοκομείου που εργάζονταν στο τομέα της θέρμανσης, καθώς και οδηγοί βυτιοφόρων.


μενεγακη φωτο χοτ

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο παρακρατούσαν για προσωπικό τους όφελος μεγάλες ποσότητες πετρελαίου, που προορίζονταν για τις ανάγκες του νοσοκομείου, προκειμένου να τις πουλήσουν, αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη.


Κατά την αγόρευση του, ο εισαγγελέας είχε κάνει απαλλακτική πρόταση για όλους τους κατηγορούμενους.

υποδειγμα περιληψης σωματειου

«Θα αποδεχθείτε το αποτέλεσμα της ψήφου των Καταλανών (σ. σ την 21η Δεκεμβρίου) ή θα συνεχίσετε να βοηθάτε τον Ραχόι σε αυτό το πραξικόπημα;» διερωτήθηκε απευθυνόμενος στους προέδρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με Καταλανούς δημάρχους στις Βρυξέλλες.


υποδειγμα περιληψης σωματειου

τασος ελαστικα θηβων

Ήταν η πρώτη φορά που ο Κάρλες Πουτζντεμόν πήρε τον λόγο δημοσίως μετά την απόφασή της βελγικής δικαιοσύνης, την Κυριακή, να τον αφήσει ελεύθερο υπό περιοριστικούς όρους.


αδειο σπιτι στο ονειρο

ιατροι παθολογοι βυρωνας

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχήματα της πυροσβεστικής. Ωστόσο ο οδηγός κατάφερε, αφού ακινητοποίησε το όχημα στη ΛΕΑ να σβήσει τη φωτιά.


Σύμφωνα με το korinthostv.gr, στο σημείο έσπευσαν 14 πυροσβέστες με 8 οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου και Κιάτου.


κυπρινος συνταγη

KORINTHOS


ιατροι παθολογοι βυρωνας

με τι παπουτσια ταιριαζει το κιτρινο φορεμα



βουλευτής σλόγκαν

Αυτό προκύπτει από τις φωτογραφίες που ανήρτησε στη σελίδα του στο Facebook το στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος.


Στη μια από τις φωτογραφίες φαίνεται σε έναν τοίχο της συριακής πόλης οι λέξεις «Άρης 1914, Αρ Ράκα Συρία 2017».



βουλευτής σλόγκαν

τι ειναι το αντιβιοτικο

νεόκτιστα



τραγανο κοτοπουλο αργυρω

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα μπορούν να υποβληθούν μέχρι και τα μεσάνυχτα της 3ης Ιουλίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) www.eetaa.gr, paidikoi. eetaa.gr ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Μυλλέρου 73-77 Αθήνα, Τ. Κ. 10436.


Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνεργες μητέρες και οι εργαζόμενες (μισθωτές ή αυτοαπασχολούμενες) στον ιδιωτικό τομέα, ενώ αποκλείονται οι δημόσιοι υπάλληλοι. Κριτήρια επιλογής είναι το οικογενειακό εισόδημα, η εργασιακή θέση, η οικογενειακή κατάσταση (τρίτεκνες, πολύτεκνες, ΑμεΑ).


τραγανο κοτοπουλο αργυρω

Εκτός κριτηρίων είναι οι αιτούντες ΑμεΑ, των οποίων όλες οι αιτήσεις γίνονται δεκτές.


γκογκας τυπωματα

μεγαρα παρελαση 28 οκτωβριου 2015

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την ΕΕΤΑΑ από τις 25 έως τις 30 Ιουλίου. Σημειώνεται, ότι από φέτος τα τετράχρονα σε 184 δήμους της χώρας εγγράφονται υποχρεωτικά σε νηπιαγωγεία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξουν προς διάθεση περισσότερες θέσεις για τα παιδιά μικρότερης ηλικίας και έτσι να ελαχιστοποιηθούν οι περιπτώσεις μη εξεύρεσης κενής θέσης.


Για την αντιμετώπιση της έλλειψης δομών στους δήμους, το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης υλοποιεί πρόγραμμα άμεσης δημιουργίας ενός έως δύο τμημάτων το 2018 σε κάθε δήμο, σε ήδη υπάρχοντα κτίρια, δημόσια ή ενοικιαζόμενα, ύψους 15.000.000 ευρώ. Το ίδιο θα επαναληφθεί και του χρόνου, με αποτέλεσμα οι διαθέσιμες θέσεις να αυξηθούν κατά περίπου 10.000.


Πέρυσι επελέγησαν συνολικά 106.500 παιδιά.


Το πρόγραμμα και τη φετινή χρονιά θα ολοκληρωθεί σε δύο κατανομές, εκ των οποίων η πρώτη θα γίνει τον Ιούλιο και η δεύτερη στα τέλη Σεπτεμβρίου.