Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

σηκωνομαι αοριστο

Πρώτοι στην «μάχη», χρονικά, πέφτουν οι Πειραιώτες, οι οποίοι στις 19:55 (Cosmote Sport 2) θα τεθούν αντιμέτωποι της πρωτοπόρου του 6ου ομίλου, Ρεάλ Μπέτις στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.


πολικες ενωσεις

Μετά τις δύο νίκες επί της Ντουντελάνζ, το «συγκρότημα» του Λιμανιού πηγαίνει στην ιβηρική χερσόνησο, με στόχο να διατηρήσει τις ελπίδες για την πρόκριση στους «32» του Europa League. Η ελληνική ομάδα «μοιράζεται» τη δεύτερη θέση με την Μίλαν, έχοντας 7 βαθμούς, έναν λιγότερο από τους Ισπανούς, ενώ ουραγός είναι η ομάδα του Λουξεμβούργου, χωρίς βαθμολογική συγκομιδή, μέχρι στιγμής.


Δίλημμα για την επίθεση


Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» προβληματίζεται για την θέση του σέντερ φορ, μια και ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, παρά το γεγονός πως μετέχει στην αποστολή. Αυτό… αναγκάζει τον Πέδρο Μαρτίνς να σκέφτεται… τρικ για την κορυφή, με τους Ναουέλ και Κώστα Φορτούνη να διεκδικούν την θέση.


σηκωνομαι αοριστο

επιπλα για φοιτητες πατρα

Αντίθετα, εκτός πλάνων για τον Ίβηρα κόουτς είναι ο Γιάγια Τουρέ, που «κόπηκε» από το ταξίδι στην Ισπανία και δεν υπολογίζεται, αλλά και οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Αχμέντ Χασάν, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Εκτός έμεινε ακόμα ο Μεριά, αλλά και οι εκτός αποστολής Δημήτρης Μάνος, Γιάννης Μασούρας, Φελίπε Πάρντο, Δημήτρης Νικολάου και Θανάσης Ανδρούτσος.


Η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Γκιλέρμε, Ναουέλ, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο.


OlympiacosApostoli


Πηγή: Instagram / Olympiacos FC


Την ίδια ώρα (19:55, Cosmote Sport 4), η Μίλαν υποδέχεται στο «Σαν Σίρο» την Ντουντελάνζ, στο άλλο παιχνίδι του 6ου ομίλου. Οι «ροσονέρι» αναζητούν… γιατρειά στην φετινή σεζόν και μέσω του Europa League και κόντρα στην ομάδα από το Λουξεμβούργο θέλουν να πανηγυρίσουν την τρίτη νίκη τους και να κάνουν ένα ακόμα… βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το «τρίποντο» αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τους Μιλανέζους, καθώς στις 13 Δεκεμβρίου θα επισκεφτούν το «Γ. Καραϊσκάκης», όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στην αυλαία των ομίλων. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ακόμα βαθμολογική συγκομιδή στο γκρουπ και σε περίπτωση που καταφέρουν να «κόψουν» βαθμούς από τους Ιταλούς, θα… βοηθήσουν σημαντικά τους Πειραιώτες.


Με την πλάτη στον τοίχο ο ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου