Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

κομπιουτερακι ριζων

Ο Μπαράκ Ομπάμα κατηγόρησε τον Ντόναλντ Τραμπ και τους Ρεπουμπλικάνους για εκβιαστική εκμετάλλευση των μεταναστών μιλώντας χθες το απόγευμα στο Μαϊάμι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. «Σας λένε ότι ένα σωρό φτωχοί πρόσφυγες που είναι χιλιάδες μίλια μακριά, συνιστούν υπαρξιακή απειλή για την Αμερική», δήλωσε.


νεοδμητο διαμερισμα νικαια

Η ανάπτυξη του στρατού που διέταξε ο Τραμπ στα σύνορα με το Μεξικό είναι ένας «πολιτικός ελιγμός», πρόσθεσε ο Ομπάμα τονίζοντας ότι ο πρόεδρος Τραμπ χωρίζει «ακόμη και τους γενναίους στρατιώτες μας από τις οικογένειές τους». Η σημερινή αμερικανική κυβέρνηση «προσπαθεί διαρκώς να αποσπά την προσοχή από την πολιτική της«, είπε ο Ομπάμα και πρόσθεσε ότι η δημοκρατία «δεν μπορεί να λειτουργήσει».


κομπιουτερακι ριζων

κρατησεις μτπυ νεοδιοριστου

Χιλιάδες πρόσφυγες από την Κεντρική Αμερική κατευθύνονται προς τα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό και ο πρόεδρος Τραμπ έδωσε εντολή στο Πεντάγωνο να στείλει στρατιώτες στη μεθόριο. Ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε λόγο για "εισβολή" και απειλή για την εθνική ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου